Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν θα ειναι καλη ιδεα να συμμετασχω στο υπερ/κατα γιατι εχω τοσα νευρα σημερα που θα τα πω μαζεμενα........:? δεν εγραφα τοσες μερες γιατι ειμαι στο αμην!

απο τις διακοπες κ επειτα λες κ εχω αλλο παιδι......δεν τρωει το πιστευετε;;;;;;;η ερατω, ΔΕΝ τρωει!!!κ αν εξαιρεσουμε τις λιγες φορες που κοιμαται μονη της, τις μισες τσιριζει γελαει χορευει τρεχει κανει σαν παλαβη πριν κοιμηθει.....:? τις αλλες μισες θελει να ειμαστε εκει διπλα μεχρι να κοιμηθει, το οποιο μπορει να γινει μετα απο 1 ωρα........εχω φρικαρει.......γενικα πολλη γκρινια, πολλη στριμαδα...και δεν μου αρεσει καθολου το καινουριο στυλακι....σαν να περναει εφηβεια ενα πραμα......ολο οχι και οχι ....ολο ασε ....δεν ξερω τι φταιει γιατι εχει διαφορες θετικες αναλαμπες σε ασχετες φασεις οποτε δεν το εχω συνδυασει με κατι...

ξερω ομως οτι την αλλη εβδομαδα θα γυρναω απογευμα και ναι ευγνωμονω τη δουλεια μου οπου θα καθομαι λιγο ησυχη...........:?

πεζουλα παντα αξια γλυκια μου!!περιμενουμε φωτο εννοειται!

july πολλα περαστικα , καλο σημαδι αυτο που σου ειπε, αναρρωνει ο ανθρωπος;)

Αντα με το καλο η κορη!!!!

σας φιλω παω να πνιξω τον πονο μου στο φαγητο ή σε κατι τελοσπαντων γιατι δεν παμε καθολου καλα τελευταια....:?

Αχ πάει χάλασε κι η Ερατώ:confused: ,.... DaFitsa cool8-) ! φάση είναι και θα περάσει . Αμα περάσει πες μου και μενα πως το αντιμετωπισες για να κάνω το ίδιο:rolleyes: .... Κι εγω θελει να μενω δίπλα της μεχρι να την παρει ο ύπνος και ναι μπορεί να μενω 1 ωρα να νομίζω πως την έχει ΄πάρει ο ύπνος και με το που παω να βγω να με φωνάζει πάλι .. γκρρρρρ :twisted:σε νιώθω..

Ασε που πλέον κοιμαται μόνο μαζί μας και δεν ξερω πως να την ξεκολλήσω ... Κλαιει σαν την κακομοίρα και χτυπιέται και κάνει εμετό μεχρι να την παω στο κρεβατι μας οπου κι εκει ξερενεται με την μια ....

Και με το φαί μια απ τα ίδια εχει μείνει μισή ... Μην την πιέζεις στο φαί αστην θα και θα της έρθει ξανά η όρεξη .

Τι να πω πια .. αυτο που λεω και στον εαυτό μου , υπομονή .....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσια τί γάλα πίνουν τα μωρά σας?Περάσατε στο φρέσκο?Ποια μάρκα?Για πείτε...εγώ της ξεκίνησα το advance της δέλτα αλλά δεν πολυτρελάθηκε, μείωσε πολύ τις ποσότητες που επινε με την σκόνη πχ. το βράδυ έπινε 300γρ. τώρα γύρω στα 220 και το πρωί έπινε 220 ενώ τώρα 150-180. Της έδωσα και φρέσκο αλλά ούτε να το μυρίσει...

dafίτσα αν και δεν μου άρεσαν καθόλου τα νέα σου, πιστεύω ότι τώρα μπορείς να μπες λίιιιγο στη θέση μου για το τί τραβάω τόσο καιρό με τη Χριστίνα. Όσες κουβέντες και να πεις, όσο και να του μιλάς ηρεμα, άμα θέλει να κάνει χαζά και να αντιδρά θα το κάνει. Ευχομαι να αλλάξουν γρήγορα τα πράγματα...

yaeNp3.png

αλλά βρε κορίτσια το χάπατο ο άντρας μου μέσα σε όλα αυτά μου ζήτησε και σεξ!! έλεος δηλαδή αυτοί οι άντρες έλεος!!!

ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Daf καλέ τι έπαθε το μικρό σου? Σεληνιάστηκε? Δεν το πιστεύω, και καλά με το φαγητό, και ο Γιώργος τώρα περνάει μια φάση που μου σπρώχνει το φαγητό το μεσημέρι, αλλά δεν δίνω σημασία προς το παρόν γιατί τις υπόλοιπες ώρες τρώει, σαν σύνολο είναι ικανοποιητικό, όμως μου κάνουν εντύπωση όλα τα υπόλοιπα που ανέφερες.

Για τον ύπνο.... μήπως δεν μπορεί να διαχειριστεί πολύ καλά την ελευθερία που της δόθηκε με το στρώμα? Λέω τώρα μια ιδέα... Ή μήπως περνάει αυτή τη φάση που ακούω και από άλλους γονείς που θέλει να παίξει και όχι να κοιμηθεί. Δύσκολα πράγματα...

Πάντως διαβάζω ότι αυτοί οι μήνες είναι για τα παιδιά όπως η εφηβεία για παράδειγμα, κάνουν επανάσταση και αυτονομούνται, απαραίτητη διαδικασία για την ανάπτυξή τους, καθόλου απαραίτητη για την δική μας μακροζωία και ευεξία βέβαια, μα καθόλου... Νομίζω σταθερότητα και λίγη αυστηρότητα και λίγο όρια και λίγη παραπάνω ανοχή (αφήνουμε να κερδίσουν και καμιά μάχη, να φύγουν αξιοπρεπώς από το πεδίο) και λίγο απ όλα δηλαδή, με τι αντοχές όμως...

Ο δικός μου έχει αρχίσει βιολί αυτή την εβδομάδα και γκρινιάζει όταν θέλει κάτι και κάνει πως κλαίει, που ο Γιώργος όσες τον ξέρετε δεν είναι γκρινιάρικο παιδί. Βλέπω όμως ότι δοκιμάζει τρόπους να "περάσει" σε μας, απαιτεί περισσότερο κλπκλπ. Μου έρχεται ώρες ώρες να τον πιάσω από το μαλλί αλλά τι να το κάνω.... Βαθιές ανάσες και υπομονή, σταθερότητα (όχι χατίρια με τις γκρίνιες) και καμιά πιο αυστηρή παρατήρηση μέχρι να συνετιστούν και να ησυχάσουμε ομαδικώς.... Δύσκολα πράγματααααα!!! Δεν ήμουν εγώ για υπομονές!!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν dafaki.. σου έχω απάντηση γιατί έγινε τερατάκι το Ερατουλάκι!!

Γιατί ως διδυμομωρά που είμαστε πρέπει να διατηρηθεί η αρχή διατήρηση της ενέργειας και η εντροπία του σύστήματος (εεε... τι θυμήθηκα πάλι μππρρρ...) Λοιπόν η Πενούλα μου έγινε αγγελούδι!!! Κοιμάται αργούτσικα μεν αλλά χωρίς καθόλου κλάματα και χωρίς καθόλου κούνημα μπορώ να σας πω!! Μια χαρούλα και το μεσημέρι χτυπάμε το διωράκι μας. Επίσης τρώμε και αν εξαιρέσεις την ελεύθερη βουτιά με το κεφάλι που έμαθε σήμερα από τον καναπέ, έχουμε γίνει τα καλύτερα μωράκια!! Πέρα από την πλάκα, κανένα δοντάκι μου κάνει η αναστάτωσή της.

Βρε ΠΕΖΗ μου κοίτα τι σου φύλαγε να στη χαλάσει!! ΑΞΙΑ νονά και να το χαίρεσαι το βαφτιστηράκι σου.

ΑΝΤΑ με το καλό το κοριτσάκι σου!! Jully καλά... στον κόσμο τους οι άντρες!! Το μυαλό τους εκεί παιδί μου!! :mrgreen::mrgreen:

νεαμανούλα το αdvance το δίνω από 12μηνων. Το πίνει πολύ άνετα. Δοκίμασε κανα 2 μερες ακόμα και αν δε το πίνει τι να πω.. δώσε κουτί. Όταν ξεμένω καμια φορά δίνω το Νeslac 1 που το έχω για ώρα ανάγκης. Και αυτό το πίνει πολύ καλά.

Όσο για τα υπερ της Πενυς μου : όμορφη, πολύ γελαστή, ευαίσθητη, δυναμική και ανεξάρτητη, κοινωνική και η πιο σφικτή και γλυκιά αγκαλίτσα του κόσμου!!!

Κατά : υπερκινητική, κακόφαγη, νευρική στον ύπνο, είναι λιγάκι στριμμένο, και διακρίνω και κάτι που μάλλον το πήρε από τη μαμά της.. θέλει να τα κάνει όλα μόνη της και δεν αφήνει να την βοηθήσουν..

καλημέρα μανούλες τι κανετε?

εγώ είμαι μέσα στο άγχος με πήερ ο ύπνος μετά το ξηπνητήρι και έτρεχα!!είχα να το πάθω πάρα πολλά χρόνια αυτό!!!

διαβάζω ότι τα περισσοτέρα βλασταράκια έχουν δυσκολέψει εκτός της Πενούλας!

κορίτσια και εγώ πιστεύω ότι είναι φάση αυτό που είπε και η katerin@ βάλε ότι τα περισσότερα βγάζουν και κυνόδοντες που είναι τα πιο δύσκολα δόντια και άστα να πάνε!!!!μην χαλιέστε τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα......χαχαχα

υπομονή κορίτσια ύπομονή όλα θα περάσουν!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

αααα και από γάλα και εγώ της δέλτα της έδινα και το έπινε αλλά λόγω δυσκιλοιότητας το άλλαξα σε σκόνη ένα που βοηθάει στην χλωρίδα το λένε πανίδα το ΄λενε του εντέρου θα σας γελάσω!!!χαχα αλλά δεν το πίνει πίνει 100 το βράδυ και 100 γρ το πρωί ενώ το φρέσκο μου έπινε το διπλάσιο!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ!!!!!

ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΖΙ ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΕΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ!!!!!

ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11, ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11ΜΙΣΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ (ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΚΟΜΗ.....)...ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ....ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ 12 ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΕΛΙ, ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!!!

ΠΕΖΗ ΠΑΝΤΑΞΙΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΑΣ!!!!!

JULY ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΣΟΥ...ΑΚΟΜΗ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ!!!!!!!ΤΟ ΝΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙ?

ΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!!

k@terina ΦΥΛΛΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΛΕ???

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ....

ΥΠΕΡ

ΚΟΥΚΛΟΣ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΟΛΟ ΓΛΥΚΑ (ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑΑΑ)....ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ, ΠΟΛΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ (ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕΡΙ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ - ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ.....), ΕΥΚΟΛΟΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΣ

ΚΑΤΑ

ΤΣΑΤΙΛΑΣ,ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΚΛΑΨΙΑΡΗΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ή ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ (ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΚΛΑΜΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΤΑΣΟΥΜΕ????:confused::confused::confused:), ΣΟΥΡΤΟΥΚΙ-ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΙ-ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΓΡΙΜΙ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ..., ΑΠΟ ΛΕΞΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ (ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΤΑΡΝΙΖΕΤΑΙ ΛΕΕΙ "ΚΙΤΣΕΣ"????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:-ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!!!!),

ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!:tongue:

Βρε κορίτσια τί γάλα πίνουν τα μωρά σας?Περάσατε στο φρέσκο?Ποια μάρκα?Για πείτε...εγώ της ξεκίνησα το advance της δέλτα αλλά δεν πολυτρελάθηκε, μείωσε πολύ τις ποσότητες που επινε με την σκόνη πχ. το βράδυ έπινε 300γρ. τώρα γύρω στα 220 και το πρωί έπινε 220 ενώ τώρα 150-180. Της έδωσα και φρέσκο αλλά ούτε να το μυρίσει...

Φιλενάδα, εμείς πίνουμε φρέσκο εδώ και καιρό, και ναι έχει μειώσει δραματικά τις ποσότητες που έπινε...στην αρχή ούτε ο δικός μου το ήθελε...σιγά σιγά όμως χωρίς πίεση, το πίνει!!!!!

Διαφημίσεις

gio μου έλειψες!...

καλά και ο Γιάννης 12 κοιμάται. Από τις 11 πίνει γάλα-εγώ ακόμα σκόνη δίνω γιατί δεν δέχτηκε να πιει τίποτε άλλο-και μετά παίζουμε. Ξαπλώνει δίπλα μου με χαιδεύει, τον χαιδεύω, μιλαμε(ο καθένας τη γλώσσα του) και κατα τις 12 πέφτει ξερός!!! Τώρα θέλω να του αλλάξω λίγο πρόγραμμα να κοιμαται δηλ κατα τις 10 γιατί δεν την παλεύω.Σήμερα πάλι θα με έπαιρνει ο ύπνος στο τιμόνι...

Σας φιλώ και σας στέλνω τη γλυκιά μου καλημέρα!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

gio_kx καλημέρα που χάθηκες βρε?

βρε κορίτσια λίγο αργά δεν κοιμούνται?το πρωί τι ώρα ξυπνάνε? εμένα που ξυπνάει στις 6,3 για να την ετοιμάσω να πάει στον παιδικό το βράδυ αν κοιμηθεί μετά τις 9,30 το πρωί δεν ξυπνάει με τίποτα και μετά τις 9 έχει μια υπερένταση και μια γκρίνια άλλο πράγμα. η καλή ώρα είναι να την βάλω 8 και για να κοιμάται σίγουρα στις 9. δοκιμάστε να τα βάλετε νωρίτερα γιατί μετά τα πιάνει υπερένταση και δεν κοιμούνται με τίποτα την έχω πατήσει! ααα και μέσα στην ημέρα κοιμάται από μισή ώρα εώς 3 ανάλογα το πως έχει κοιμηθεί το βράδυ και τα κέφια της!!!

gio_kx όσο για το νινί από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί να είναι κόρη!!! ακόμα δεν μας έχει κάνει την τιμή να μας τα δείξει αλλά στις 12/10 στην β επιπέδου θα δούμε σίγουρα!να μάθει μμμμ......

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

βρε κορίτσια αυτή την εποχή πως τα ντύνετε τα παιδάκια σας?

εγώ το πρωί της βάζω φανελάκι καλοκαιρινό αμάνικο με λεπτή λεπτή μακρυμάνικη μπλούζα, φόρμα κάλτσες παπουτσάκια στο σπίτι με μια ψιλή μακρυμάνικη μπλούζα και παντελονάκι ή κολανάκι και το βράδυ μακρυμάνικες πυτζάμες χωρίς φανελάκι και τη σκεπάζω με σεντόνι το οποίο εννοείτε ότι βγάζει. ααα και το πρωί όταν πάει σχολείο (τις 7) φοράει ή καλοκαιρινό μπουφανάκι ή αυτά τα μπλουζάκια με τις κουκούλες και το φερμουάρ μπροστά. μήπως την ντύνω πολύ το πρωί και λίγο το βράδυ? μήπως να της φοράω και το βράδυ φανελακι?

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

gio_kx καλημέρα που χάθηκες βρε?

βρε κορίτσια λίγο αργά δεν κοιμούνται?το πρωί τι ώρα ξυπνάνε? εμένα που ξυπνάει στις 6,3 για να την ετοιμάσω να πάει στον παιδικό το βράδυ αν κοιμηθεί μετά τις 9,30 το πρωί δεν ξυπνάει με τίποτα και μετά τις 9 έχει μια υπερένταση και μια γκρίνια άλλο πράγμα. η καλή ώρα είναι να την βάλω 8 και για να κοιμάται σίγουρα στις 9. δοκιμάστε να τα βάλετε νωρίτερα γιατί μετά τα πιάνει υπερένταση και δεν κοιμούνται με τίποτα την έχω πατήσει! ααα και μέσα στην ημέρα κοιμάται από μισή ώρα εώς 3 ανάλογα το πως έχει κοιμηθεί το βράδυ και τα κέφια της!!!

gio_kx όσο για το νινί από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί να είναι κόρη!!! ακόμα δεν μας έχει κάνει την τιμή να μας τα δείξει αλλά στις 12/10 στην β επιπέδου θα δούμε σίγουρα!να μάθει μμμμ......

Για τον ύπνο που λές, ξυπνάει κατά τις 8μισή με 9 αν και έχει τύχει φορές να ξυπνήσει 7μιση...κοιμάται και το μεσημέρι εάν 2,5ωρο οπότε που να κλείσει το μάτι νωρίς.....ευτυχώς ή δυστυχώς το κρατάει η μαμά μου οπότε τι να της πω "Αστον ξύπνιο, να σου βγάλει την πίστη ώστε να κοιμάται σε εμένα νωρίς?" ... δεν λέει, άσε που αν κοιμάται απο τις 9 εγώ πότε θα τον χαίρομαι!!!!

Με το καλό στις 12 λοιπόν και ας ελπίσουμε ότι θα σας τιμήσει με τα προσόντα του, "όποια και αν είναι αυτά"...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ρε κορίτσια αυτή την εποχή πως τα ντύνετε τα παιδάκια σας?

εγώ το πρωί της βάζω φανελάκι καλοκαιρινό αμάνικο με λεπτή λεπτή μακρυμάνικη μπλούζα, φόρμα κάλτσες παπουτσάκια στο σπίτι με μια ψιλή μακρυμάνικη μπλούζα και παντελονάκι ή κολανάκι και το βράδυ μακρυμάνικες πυτζάμες χωρίς φανελάκι και τη σκεπάζω με σεντόνι το οποίο εννοείτε ότι βγάζει. ααα και το πρωί όταν πάει σχολείο (τις 7) φοράει ή καλοκαιρινό μπουφανάκι ή αυτά τα μπλουζάκια με τις κουκούλες και το φερμουάρ μπροστά. μήπως την ντύνω πολύ το πρωί και λίγο το βράδυ? μήπως να της φοράω και το βράδυ φανελακι?

Εγω το πρωί και γενικά κατά την διάρκεια της ημέρας του φοράω απαραίτητα φανελάκι, κοντομάνικο και μπλουζάκι μακρυμάνικο, μακό συνήθως ή καμιά φορά και κανένα φουτεράκι με την ανάλογη παντελονοφόρμα!!!!Το βράδυ, οπωσδήποτε φανελάκι και μακρυμάνικη μπιζάμα με υπνόσακο απο χθές!!!!!Σεντόνι με το ζόρι μέσα Σεπτέμβρη...κρυώσαμε εδω πάνω κορίτσια!!!!!

Καλησπερα!!!!

daf μου ξεψαρωσε και το Ερατουλι???? Λιγα παιδακια αρνακια εχουμε και αυτα θα μας τελειωσουν μου φαινεται σιγα σιγα!!!!

Παντως απο οτι παρατηρω τα θετικα και αρνητικα των χαρακτηρων των παιδιων μας ειναι πανω κατω τα ιδια, απλα σε οτι αφορα τα αρνητικα θεωρω οτι πολυ σημαντικη ειναι η συχνοτητα και η ενταση που τα παρουσιαζουν.

Για το γαλα Νεαμανουλα που ρωτησες εγω δινω ή ΚΟΥΚΑΚΙ που εχω ακουσει οτι ειναι απο τα καλυτερα και πιο ¨αγνα¨που κυκλοφορουν στο εμποριο (στην Αθηνα δεν νομιζω να κυκλοφορει ειναι απο Κιλκις) μαλιστα το δινουν στα παιδια τους και ο γυναικολογος μου και ο παιδιατρος ή το βιολογικο Ολυμπος ή της Γεωργικης Σχολης (που επισης δεν κυκλοφορει στην Αθηνα νομιζω). Θεωρω απο ερευνα αποψεων που εχω κανει οτι πρεπει να ειναι ιδανικα για μικρα μωρα. Εχω διαβασει παντως στο ιντερνετ οτι καλο ειναι να αποφευγουμε τις μεγαλες εταιριες για διαφορους λογους που δεν εχω χρονο να αναπτυξω αλλα αν το ψαξεις λιγακι θα διαβασεις καποια πραγματα. Αυτα...παντως καλο ειναι να μη συνηθισει σε ενα γαλα το παιδι για να εχεις την ευχερεια οπου και να εισαι να βρεις το γαλα που προτιμα:wink:

Για το ντυσιμο, το βραδυ λεπτες μακρυμανικες πιζαμες και πικε κουβερτουλα με αμανικο φανελακι και την ημερα ιδιο εσωρουχο αν και λεω να παω να αγορασω κανα κοντομανικο σιγα σιγα ετσι οπως παει ο καιρος και λεπτες φορμουλες. Θεωρω οτι επειδη ετσι ντυνομαι και εγω ετσι πρεπει να ντυνεται και ο μικρος ουτε καλοκαιρινα ουτε και πολυ χοντρα ομως..εχουμε ολοκληρο χειμωνα μπροστα μας! Εξω του εχω ενα κανονικο μπουφανακι ειναι καπαρντινε απο εξω φανταστειτε και απλα εχει μια επενδυση απο μεσα. Παντως οντως ο καιρος εχει αγριεψει εδω πανω..απο τωρα:?:???:

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...