Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα μανούλες!

ιωσούλες διαβάζω απαπα περαστικά και σε μωρά και σε μαμάδες! πεζη μου πάντα άξιοι να είστε και Θεοφώτιστη η μικρή σας βαφτιστήρα!

τι να πω και εμείς τώρα αναρρώσαμε μας πήρε κοντά 3 εβδομάδες. εγώ και η μικρή δηλαδή γιατί ο άντρας μου πάει σε πνευμονολόγο σήμερα είναι χάλια εδώ και 3 μέρες!

λοιπόν υπερ και κατα του παιδιού μας εεε θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμένική!

υπερ: είναι πολύ γελαστή (στο σπίτι όχι έξω) και χαρούμενη, τραγουδάει και χορεύει συνέχεια, όταν θέλει είναι πολύ συνεργάσιμη, είναι έξυπνη από΄ομορφιά καλά πάμε είναι τρυφερή αγκαλίτσας σκέτος, θέλει τους γονείς της αγαπημένους όλο αγκαλιές και φιλιά και να συμμετέχει και αυτή, αν και 9,5 κιλά τρώει τα πάντα και συνέχεια και τέλος είναι εφευρετική

και τώρα τα κατά:έχει πολλά νεύρα (αυτό το πήρε από μπαμπά και παππού!) όταν στραβώσει δεν την κάνεις καλά με τίποτα, είναι απαιτητική είναι γκρινιάρα και κλαψιάρα είναι φοβητσιάρα ώρες ώρες είναι πολύ στριμένη τα θέλει όλα δικά της κάνει άνω κάτω το σπίτι σε δευτερόλεπτα βρωμίζει τα πάντα θέλει να διαλέγει τα ρούχα της (ναι ναι από τώρα!) έχει κόλλημα με τα παπούτσια και τέλος εμφανισιακά μοιάζει στον μπαμπά της και από τη μαμά της πήρε μόνο τα στραβά το σκατούλι (πχ δυσκιλοιότητα!)

δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

γεια σας συμφορουμίτισσες!

ΠΕΖΗ μου, πάντα άξια και να σου ζήσει το βαφτηστήρι!!! Λες να παίζει κάτι με την καθυστέρηση; Περιμένω εναγωνίως νέα!

Τα δικά μου είναι καλά και άσχημα

Τα καλά:το μωράκι μεγαλώνει φυσιολογικότατα και, ναι, είναι ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!! Πήρα και τον πρώτο μήνα της αναρρωτικής και γλίτωσα από το χάος του γραφείου!!

Τα άσχημα: ο Θανάσης συναχώθηκε πάλι άσχημα. Χθες κοιμήθηκα 2 ώρες και σήμερα προβλέπεται το ίδιο. Επιπλέον έβγαλε κάτι μικρά σπυράκια στο πρόσωπο, τα έξυσε,τα μόλυνε και τώρα βάζουμε αντιβιωτική κρέμα, γιατί εξελίχθηκαν σε σταφυλόκοκο. Και σαν να μν έφταναν αυτά, έσκισε το χειλάκι του από το μέσα μέρος, στο πετσάκι πάνω από τα μπροστινά του δόντια κι όλη νύχτα έβγαζε αίμα. Ευτυχώς αυτό πέρασε σήμερα, το συνάχι όμως όταντον πιάνει, τον κρατάει 2 βδομάδες. Αυτά, δεν έχω όρεξη να γράψω άλλα, πάω να ξαπλώσω λίγο,αν και δεν θα κοιμηθώ με την υπερένταση που έχω από το ξυνύχτι....

Anta1 μου με το καλό το "κοριτσάκι" σου!!!

εγώ κορίτσια έιμαι λίγο στεναχωρημένη. σας έγραψα που ο άντρας μου συνεχίζει να είναι χάλια! εε πήγε σήμερα στο σωτηρία σε πνευμονολόγο του έδωσε και εγώ δεν ξέρω πόσα φάρμακα και του έδωσε και εξετάσεις. ο άντρας μου θορυβήθηκε γιατί όσοι είδαν την εξέταση αίματος (για τα λευκά) και την πλάκα που έβγαλε του είπαν κοφτά να κόψει το κάπνισμα (τα 1-2 τσιγάρα που κάνει την ημέρα!) του το απαγόρεψαν και όχι απλώς του είπαν και του επέβαλαν να κάνει μια εξέταση που λέγεται σπιρομέτρηση με την οποία βλέπεις άν έχεις βροχικό άσθμα (πολύ βάσανο το έχει η πεθερά μου!) ή αν έχεις κάτι που λέγεται χαπ!!! αφήστετα έχει χεστ@@ει πάνω του καθότι και άντρας και δεν ξέρω τι να τον κάνω ούτε που μιλιέται!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

July περίεργα τα νέα σου, ελπίζω οι εξετάσεις να σας καθησυχάσουν. Πάντως μπορεί να μην φταίει το κάπνισμα που κάνει ο ίδιος, αλλά αν εργάζεται για παράδειγμα που καπνίζουν όλοι οι υπόλοιποι... Παθητικό κάπνισμα άσχημο πράγμα... Να μας πεις νέα

Άντα με το καλό το κορίτσιιιιι!!!! Αχ θέλω κι εγώ, ως γνωστόν.... Περαστικά στον μικρούλη σου, όλα μαζί τον βρήκανε τον καημένο...

Πεζή μου πάντα άξια!!!! Περιμένουμε φωτογραφίες!!!

Και να σου πω, αν δεν έχεις κάνει ΤΙΠΟΤΑ αξιόλογο, με τον πελαργό δεν παίζει, όμως αν απλώς υποτίθεται ότι πρόσεχες, δες κι εμένα που μπήκα στον τέταρτο και βγάλε συμπεράσματα :lol::lol::lol:

Μαριγια μου!! Να μου φιλήσεις την μικρή σου κούκλα!!

Κάτσε να σκεφτώ κι εγώ τι θα γράψω στον κατάλογο για τον μικρό μου και θα επανέλθω!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Πεζή μου πάντα άξια!!!! Περιμένουμε φωτογραφίες!!!

Και να σου πω, αν δεν έχεις κάνει ΤΙΠΟΤΑ αξιόλογο, με τον πελαργό δεν παίζει, όμως αν απλώς υποτίθεται ότι πρόσεχες, δες κι εμένα που μπήκα στον τέταρτο και βγάλε συμπεράσματα :lol::lol::lol:

Ευχαριστω Κατερινακι και ολα τα κοριτσια για τις ευχες τους!!! Αυριο θα πανε να το λουσουμε το κοριτσακι μας και πολυ χαιρομαι και ανυπομωνω!!!! Του εχω παρει κατι πραγματακια μουρλια και πιστευω οτι θα αρεσουν!!!

Οσο για το ¨αλλο¨ ΑΚΥΡΟ!!! Εμα ελεγα και εγω τι στο καλο???? Αφου υποτιθεται οτι ειμαστε φουλ για φουλ προσεκτικοι και δεν παρεκτρεπομαστε! Και για να μη θεωρηθω γραφικη το θεμα ειναι κυριως οικονομικο, θελουμε να δουμε λιγακι πως θα πανε τα πραγματα με τα οικονομικα , μισθολογικα μας και μετα να παρουμε τη μεγαλη αποφαση!

ΑΝΤΑ μου περαστικα σας! Οσο για το κοριτσακι απλα τελεια!!!!

july περαστικα στον αντρουλη, μη μας τρομαζεις, προσεχε τον, και κανε τον να παρει τα πανω του, αντε νινακι περιμενουμε!!!!:wink:

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Ωχ βρε κορίτσια τί άσχημα νέα είναι αυτά...:|

july περαστικά στον αντρούλη σου, ευχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό και να το ξεπεράσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται. ίσως να παρακουράστηκε και τον τελευταίο καιρό.Περαστικά...

ΑΝΤΑ περαστικά και στον Θανασάκη, σταφυλόκοκο δεν βγάζεις από τρόφιμο?Δεν ξέρω, είμαι άσχετη, πώς βγήκαν αυτά τα σπυράκια?Μήπως έφαγε κάτι και τον πείραξε?Για το χειλάκι του μην στενοχωριέσαι, αύριο θα είναι πολύ καλύτερα, το έχουμε πάθει κι εμείς αυτό. Γενικά βρε συ περαστικά..Και μέσα σε όλα τα δυσάρεστα να και το ευχάριστο..κοριτσάκι τί καλά, θα τα έχεις τώρα ένα κι ένα!Τρέχα τώρα ξανά από την αρχή για κοριτσίτσικες αγορές!!!:-D

Λοιπόν για να γράψω κι εγώ υπέρ και κατά Χριστίνας...

ΥΠΕΡ πανέμορφη, πανέξυπνη (αντικειμενικά πάντα :mrgreen:) χαδιάρα, ανεξάρτητη, εύκολη με τα φαγητά, μεγαλύτερη ανάπτυξη σωματική/πνευματική από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας της

ΚΑΤΑ γκρινιάρα, κλαψιάρα, άυπνη, πάρα πολλά νεύρα, καθόλου υπομονή, χτυπάει τη μαμά:|, απαιτητική, πάρα πολύ ζωηρή και σκανταλιάρα, δεν ακούει στο μάλωμα, αυτά νομίζω......:roll:

yaeNp3.png

ΝΙΚΟΛΑΣ!!!!

ΥΠΕΡ

ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ

ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΓΑΛΑΝΟΓΚΡΙΖΑ

ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

ΤΡΥΦΕΡΟΥΛΗΣ

ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΦΤΟΥ ΜΑΣ):tongue:

ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

ΚΑΤΑ

ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΦΑΓΗΤΑ (ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΒΡΕΙ)

ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΝΗΣΥΧΑ

ΘΕΛΕΙ ΚΟΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ

ΟΛΙΓΟΝ ΓΚΡΙΝΙΑΡΟΥΛΗΣ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΣΤΗ ΒΟΛΤΑ (ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ)

ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΧΤΗΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΣΤΡΑΣ

ΒΛΕΠΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

...και η συνεχεια θα δειξει!!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ!!!!

ΥΠΕΡ

ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ

ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΓΑΛΑΝΟΓΚΡΙΖΑ

ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

ΤΡΥΦΕΡΟΥΛΗΣ

ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΦΤΟΥ ΜΑΣ):tongue:

ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

ΚΑΤΑ

ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΦΑΓΗΤΑ (ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΒΡΕΙ)

ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΝΗΣΥΧΑ

ΘΕΛΕΙ ΚΟΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ

ΟΛΙΓΟΝ ΓΚΡΙΝΙΑΡΟΥΛΗΣ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΣΤΗ ΒΟΛΤΑ (ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ)

ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΧΤΗΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΣΤΡΑΣ

ΒΛΕΠΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

...και η συνεχεια θα δειξει!!!!!

Να μου φιλήσεις το κουκλακι σου το ζωγραφιστό !!!!

Παντως εμεις κορίτσια όσες φορες εχουμε συζητησει για 2ο δεν έχουμε καταλήξει ..το χουμε αφήσει στην τύχη αλλά μην με κοροιδέψετε εγω ξερω πως θα εχω μονο την νεραιδούλα μου κι αυτή μου φτάνει ....

Στη μανα μου κατι θειαδες που την έιδαν με βάφτισαν πολύτεκνη ..Αυτη κάνει για 10 παιδιά μου έιπαν !!!:rolleyes:

july οι σουσουράδες μας εχουν πολλά κοινά και στα καλά τους και στα ασχημα τους ! Μην αγχωνεστε απο τώρα με τον σύζυγο ,οι γιατροί καμια φορά σε τρομαζουν χωρίς ιδιαίτερα σοβαρό λόγο. Ψυχραιμία λοιπον θετική σκεψη κι ολα θα πάνε καλά Αμα κρίνω απ τον δικό μου τον αντρα παντως αυτο με την ψυχολογία είναι πολύ σκ%τ% .. Αμα πεφτει κι ο δικός μου κανει μέρες να πάρει τα πάνω του. Υπομονή july μου .....

Συμπεθερα που είσαι??? Οι άλλες?? DaFitsa ???

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Να μου φιλήσεις το κουκλακι σου το ζωγραφιστό !!!!

Να το φιλησω μωρε αλλα δεν το εχω κοντα μου αποψε, τον εχει η γιαγιακα του! Αυριο ομως θα τον ζουπηξω στα φιλακια!!!

Και μην διαβαζω χαζομαρες...εννοειται πως θα κανουμε και αλλα παιδακια! Τουλαχιστον ενα ακομη και οσο βασταει ο καθενας. Τον αγαπαω , τον λατερυω τον Νικολη αλλα θελω πολυ καποια στιγμη να νιωσω παλι αυτα τα πρωτογνωρα συναισθηματα και το παιδακι μου να εχει παρεουλα που τοσο πολυ την θελει. Αλλωστε αν κρινω απο τον εαυτο μου την αδερφη μου δεν την αλλαζω και δε θα ηθελα να σκεφτω τη ζωη μου χωρις αυτην ... ετσι απλα!!!!:wink:

καλημέρα μανούλες!

καταρχάς χάρηκα πάρα πολύ με κάποια νέα που έμαθα τι να πω εύχομαι τα καλύτερα!!!

κατά τα άλλα όλη νύχτα έκανα την νοσοκόμα! ανέβασε ο συζηξ 39,8 και έπεσε σε παραλύρημα! έβαζα κομπρέσες άλλαζα φανέλες έτρεχα στο παιδί τώρα είμαι κομμάτια!

αλλά βρε κορίτσια το χάπατο ο άντρας μου μέσα σε όλα αυτά μου ζήτησε και σεξ!! έλεος δηλαδή αυτοί οι άντρες έλεος!!!

είχα και τη μικρή με την γκρίνια της άντε να βγει και αυτός ο κυνόδοντας να τελειώνουμε βαρέθηκα την γκρίνια και τα σάλια!!

κατα τα άλλα το νινί στον κόσμο του!!! αυτό μια χαρά εκεί κλωτσάει και δεν το νοιάζει τίποτα!!! βρε κορίτσια αν από τώρα που είμαι 5 μηνών βλέπω την κοιλιά μου κάτω απο τον αφαλό να πηγαινοέρχεται και να κάνει εξογκώματα τι θα γίνει σε κανα 2μηνο?

αχχχ γκρινιάζω πρωί πρωί αλλά νυστάζωωωωω!!!!

τώρα που σκέφτομαι το κρεβατάκι μου σας είπα που παραγγείλαμε κρεβατοκάμαρα?

ναι ναι την κυριακή από τα 120! επιτέλους βρήκαμε κάτι που μας άρεσε στα λεφτά που μπορούσαμε να δώσουμε! πολύ όμορφη και καλή κατασκευή τουλάχιστον στην έκθεση έτσι ήταν!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημέρα Μανούλες!:D:D

Τι κάνετε; Χάθηκα λίγες μέρες γιατί πήγαμε ταξιδάκι στη Ρόδο στο νέο μας ανιψάκι. Ένα τριήμερο υπέροχο! Ο καιρός φοβερός, κόσμος αρκετός και γενικά…τρεις μέρες ξεκούρασης! Βέβαια τι ξεκούραση.. με το Γιάννη να κάνει σαν παλαβός! Βρήκε την ξαδερφούλα του εκεί και ξεσάλωσε. Ένα θα σας πώ. Γυρίσαμε Κυριακή βράδυ. Κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο από τις 21:30 μέχρι τις 11:30 την επόμενη μέρα!!!

Α! Και όταν με είδε αγκαλιά με το άλλο μωρό….έβαλε τα κλάματα και φώναζε ΜΑΜΑΑΑΑΑΑ….:rolleyes::rolleyes:

Περαστικά σε όλους! Βρε July, πέθανα στα γέλια με τον άντρα σου! Βρε με πυρετό και είχε και διάθεση;; Μπράβο! Περαστικά σας!!!!! Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση!

Κατά τα άλλα μια χαρά. Συμπεθερούλα μου εμείς τα είπαμε!! Είναι καλά η Ανδριέλα ε; Ήθελα να σε ξαναπάρω αλλά δεν ήθελα να σε ενοχλήσω μωρέ…

ΠΕΖΗ ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΑ! Μα τι σου έμελε βρε να πάθεις; Μα δεν το καταλαβαίνω αυτό. Περιμένουμε με αγωνία να κάνουμε κάποια πράγματα και τελευταία στιγμή κάτι πάει ανάποδα. Ελπίζω να είσαι καλά!

:D

Όσο για το ωραίο θέμα που άνοιξε η neamanoulaας πάρω και εγώ σειρά να πώ για το βλαστάρι μου!

ΥΠΕΡ

Όμορφος και πανέξυπνος(κου κου βα), πάρα πολύ χαμογελαστός, κοινωνικότατος, ικανός να παίζει άνετα με παιδιά μεγαλύτερα της ηλικίας του, εύκολος στο φαγητό, κοιμάται όλο το βράδυ, χαδιάρης, σχεδόν καθόλου γκρινιάρης, προσαρμόζεται εύκολα σε νέο περιβάλλον.

ΚΑΤΑ

Δέρνει τη μαμά του, υπερκινητικός, απίστευτα ζωηρός, δεν έχει πεί ακόμα πολλές κουβέντες, δεν φοβάται τους «ξένους»…Αυτά, αντικειμενικά πάντα!

Αν σκεφτώ και άλλα θα τα γράψω(είμαι και στη δουλειά η άτιμη)..

Daf αυτό με τα λογάκια… Τον προηγούμενο μήνα ήμουν στην παιδίατρο. Εκεί ήταν ένα κοριτσάκι που από αυτά που έλεγε την έκανα τουλάχιστον 2,5 χρονών…Και ήταν μόλις 20,5 μηνών. Έπαθα σοκ! Προτάσεις ολόκληρες έκανε! Μου πήρε μέρες να το ξεπεράσω. Αλλά μετά το αποδέχτηκα. Το κάθε παιδί θέλει το χρόνο του! Τα δικά μας θα τα πούνε μαζεμένα όλα!

Το Σάββατο παίζει να είμαι Αθήνα. Λέτε να βρεθούμε;;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημέρα Μανούλες!:D:D

Τι κάνετε; Χάθηκα λίγες μέρες γιατί πήγαμε ταξιδάκι στη Ρόδο στο νέο μας ανιψάκι. Ένα τριήμερο υπέροχο! Ο καιρός φοβερός, κόσμος αρκετός και γενικά…τρεις μέρες ξεκούρασης! Βέβαια τι ξεκούραση.. με το Γιάννη να κάνει σαν παλαβός! Βρήκε την ξαδερφούλα του εκεί και ξεσάλωσε. Ένα θα σας πώ. Γυρίσαμε Κυριακή βράδυ. Κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο από τις 21:30 μέχρι τις 11:30 την επόμενη μέρα!!!

Α! Και όταν με είδε αγκαλιά με το άλλο μωρό….έβαλε τα κλάματα και φώναζε ΜΑΜΑΑΑΑΑΑ….:rolleyes::rolleyes:

Περαστικά σε όλους! Βρε July, πέθανα στα γέλια με τον άντρα σου! Βρε με πυρετό και είχε και διάθεση;; Μπράβο! Περαστικά σας!!!!! Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση!

Κατά τα άλλα μια χαρά. Συμπεθερούλα μου εμείς τα είπαμε!! Είναι καλά η Ανδριέλα ε; Ήθελα να σε ξαναπάρω αλλά δεν ήθελα να σε ενοχλήσω μωρέ…

ΠΕΖΗ ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΑ! Μα τι σου έμελε βρε να πάθεις; Μα δεν το καταλαβαίνω αυτό. Περιμένουμε με αγωνία να κάνουμε κάποια πράγματα και τελευταία στιγμή κάτι πάει ανάποδα. Ελπίζω να είσαι καλά!

:D

Όσο για το ωραίο θέμα που άνοιξε η neamanoulaας πάρω και εγώ σειρά να πώ για το βλαστάρι μου!

ΥΠΕΡ

Όμορφος και πανέξυπνος(κου κου βα), πάρα πολύ χαμογελαστός, κοινωνικότατος, ικανός να παίζει άνετα με παιδιά μεγαλύτερα της ηλικίας του, εύκολος στο φαγητό, κοιμάται όλο το βράδυ, χαδιάρης, σχεδόν καθόλου γκρινιάρης, προσαρμόζεται εύκολα σε νέο περιβάλλον.

ΚΑΤΑ

Δέρνει τη μαμά του, υπερκινητικός, απίστευτα ζωηρός, δεν έχει πεί ακόμα πολλές κουβέντες, δεν φοβάται τους «ξένους»…Αυτά, αντικειμενικά πάντα!

Αν σκεφτώ και άλλα θα τα γράψω(είμαι και στη δουλειά η άτιμη)..

Daf αυτό με τα λογάκια… Τον προηγούμενο μήνα ήμουν στην παιδίατρο. Εκεί ήταν ένα κοριτσάκι που από αυτά που έλεγε την έκανα τουλάχιστον 2,5 χρονών…Και ήταν μόλις 20,5 μηνών. Έπαθα σοκ! Προτάσεις ολόκληρες έκανε! Μου πήρε μέρες να το ξεπεράσω. Αλλά μετά το αποδέχτηκα. Το κάθε παιδί θέλει το χρόνο του! Τα δικά μας θα τα πούνε μαζεμένα όλα!

Το Σάββατο παίζει να είμαι Αθήνα. Λέτε να βρεθούμε;;;;

Βρε συμπεθερα δεν το πιστευω... Θα μαστε Ναυπλιο το ΣΚ ... Αντε να δουμε ποτε θα βρεθούμε ....

Οσο για τον Γιαννακη Τι να πω .. Δεν παιζεται το πουλάκι μου ευκολος στο φαγητο, χαδιάρης, κοιμαται όλο το βράδυ Κοριτσομανες εμεις τον κλεισαμε πρώτες τον γαμπρο :tongue:

nI9Sp3.png

urDwp2.png

δεν θα ειναι καλη ιδεα να συμμετασχω στο υπερ/κατα γιατι εχω τοσα νευρα σημερα που θα τα πω μαζεμενα........:? δεν εγραφα τοσες μερες γιατι ειμαι στο αμην!

απο τις διακοπες κ επειτα λες κ εχω αλλο παιδι......δεν τρωει το πιστευετε;;;;;;;η ερατω, ΔΕΝ τρωει!!!κ αν εξαιρεσουμε τις λιγες φορες που κοιμαται μονη της, τις μισες τσιριζει γελαει χορευει τρεχει κανει σαν παλαβη πριν κοιμηθει.....:? τις αλλες μισες θελει να ειμαστε εκει διπλα μεχρι να κοιμηθει, το οποιο μπορει να γινει μετα απο 1 ωρα........εχω φρικαρει.......γενικα πολλη γκρινια, πολλη στριμαδα...και δεν μου αρεσει καθολου το καινουριο στυλακι....σαν να περναει εφηβεια ενα πραμα......ολο οχι και οχι ....ολο ασε ....δεν ξερω τι φταιει γιατι εχει διαφορες θετικες αναλαμπες σε ασχετες φασεις οποτε δεν το εχω συνδυασει με κατι...

ξερω ομως οτι την αλλη εβδομαδα θα γυρναω απογευμα και ναι ευγνωμονω τη δουλεια μου οπου θα καθομαι λιγο ησυχη...........:?

πεζουλα παντα αξια γλυκια μου!!περιμενουμε φωτο εννοειται!

july πολλα περαστικα , καλο σημαδι αυτο που σου ειπε, αναρρωνει ο ανθρωπος;)

Αντα με το καλο η κορη!!!!

σας φιλω παω να πνιξω τον πονο μου στο φαγητο ή σε κατι τελοσπαντων γιατι δεν παμε καθολου καλα τελευταια....:?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...