Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχχχ μωρέ η ψυχούλα μου!κοίτα η κοιλιά μου είναι κοιλούμπα που μου λένε εδώ στην δουλειά!με το που πάω σπίτι η μικρή θέλει να βγάλει έξω τηνκοιλιά και αρχίζει:νατη μαμα νατη νινι νατη μαιη (να η μαμα το νινι και η μαιρη!) μετά ξαπλώνει πάνω και εμένα να κοιμηθεί δίνει φιλάκια κάνει καλό καλό αλλά προς το ξύλο ένα πράγμα και γενικά παίζει με την κοιλιά μου μου κρύβει τον αφαλό και διάφορα άλλα. γενικώς μέχρι τώρα δεν έχει ζηλέψει για κάτι πχ όταν ο μπαμπάς με παίρνει έρχεται και αυτή και με φιλάει ή όταν αγκαλιαζόμαστε θέλει να την πάρουμε και αυτήν και να αγκαλιαστούμε οι τρεις μας ή καλύτερα οι τρισήμισοι!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γενικώς μέχρι τώρα δεν έχει ζηλέψει για κάτι πχ όταν ο μπαμπάς με παίρνει έρχεται και αυτή και με φιλάει ή όταν αγκαλιαζόμαστε θέλει να την πάρουμε και αυτήν και να αγκαλιαστούμε οι τρεις μας ή καλύτερα οι τρισήμισοι!!!

εκεί θέλω να πω με φιλάει για αποφυγή παρεξηγήσεων:lol::lol::tongue:

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Γεια σας μανούλες και μωράκια!

Σας βρίσκω πολύ προχωρημένες τις εγκυούλες! Εμένα δεν φαίνεται τόσο πολύ η κοιλιά ακόμα κι ο Θανάσης δε δείχνει να καταλαβαίνει τι παέι να πει "νινί στην κοιλιά". Κι απ'ότι διαβάζω τα παιδάκια σας λένε σίγουρα περισσότερα από το δικό μου, που έχει κολλήσει στο "μαμά, μπαμπά" και σε λέξεις με το "μπ" που δεν καταλαβαίνω πάντα τι θέλει να πει. Έχει πλάκα όμως, όταν διαβάζουμε τα βιβλία και του λέω "πού είναι το γατάκι;"μου το δείχνει στην εικόνα. Αν και πρέπει να το επαναλάβω πολλές φορές το κάθε ζωάκι, μου αρέσει όταν πετυχαίνει το σωστό! Ανυπομονώ να τον ακούσω να λέει κι άλλα πράγματα, αλλά, εντάξει ,δεν αγχώνομαι κιόλας.

Με τον αποχωρισμό κι εμείς όπως όλα τα μωρά έχουμε ένα θέμα και φυσικά το αντιμετωπίζω λάθος, δηλαδή τον απασχολώ με κάτι άλλο για να φύγει ο Άγγελος. Το καλό είναι ότι μετά δεν τον ψάχνει, ούτε κλαίει. Αλλά για την τουαλέτα, ούτε λόγος! Μόλις καταλάβει ότι κάποιος είναι μέσα -το καταλαβαίνει απ'την πόρτα και τον εξαερισμό- στέκεται απέξω, χτυπάει και κλαίει! και μετά, όλα μέλι-γάλα!

Αύριο πάω για β΄ επιπέδου -αν δεν φύγουμε για Σαβ/κο θα μπω το βράδυ να σας πω τα νέα!

Διαφημίσεις

Anta1 και βέβαια να μπεις περιμένω εεε????

όσο για την κοιλίτσα εγώ από πριν φαινόμουν (βλέπεις δεν είμαι και αδυνατούλα!!!) αλλά τώρα έχει πάρει σχήμα κανονικά!!!!

όσο για τον γιο μην αγχώνεσαι ειλικρινά η μαμά μου λέει "ναι ανυπομονείτε να περπατήσουν να μιλήσουν και μετά κάτσε παιδί μου σε ένα μέρος σταμάτα να μιλάς δεν μπορώ άλλο!"

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλησπέρα μανούλες! Χάθηκα πάλι, πολλές υποχρεώσεις!!

Εγκυούλες μου χαίρομαι που είστε καλά!! Βρε σεις πότε φτάσατε στα μισά;; Jully!! Όλα καλά να πάνε και να μιλάμε και για τα νέα μπεμπάκια!

Μην αγχώνεστε για το πως θα το πάρει το μεγάλο σας παιδάκι το μικρό!! Θα ζηλέψει ΣΙΓΟΥΡΑ!!! Το πώς θα το εκφράσει είναι άλλο θέμα.. Η δική μου, μου έκανε τη ζωή κόλαση (μόνο τις 3 πρωτες μέρες ήταν αγγελούδι) και όσο για τη μικρή, και την αγαπάει και θέλει να της ρίχνει και καμιά.

Σας αφήνω γιατί ΤΡΕΕΕΧΩΩ

Καλημεραααααααααααα

Γυρισαμε την Πεμπτη όπου πολύ με διασκεδασατε μεσα στο αυτοκίνητο κορίτσια .. Ειχα συνδεθει με το κινητό και σας διάβαζα !! Η μικρή κοιμόταν απο την ώρα που μπήκε στο αυτοκίνητο μεχρι τον Σειριο !! Σουπερ !! Ησυχασαμε οι άνθρωποι !!! Μπηκα κι εγω στο τζαμπε απ το κινητό και σας διάβαζα .... Μας αποζημιωσε η μικ΄ρη αφου στο πήγαινε είχε πυρετο 39 μισό και ξερναγε σε όλη την διαδρομή .. Αφήστε τα ... βρωμαγε το αυτοκίνητο κι εκανε και το καθισματακι της χάλια ... Τρεις μερες ψήθηκε στον πυρετο το πουλάκι μου.. Μιλησα και με συμπεθέρα και της έλεγα τον πονο μου τότε ...

DaFitsa μου καλε η Ερατούλα τα λεει μια χαρά, ακου εκει ρήματα .... Κατερινακι εγκυούλα σε ευχαριστουμε για το "μια κατηγορία μόνη μας" αλλά ουτε η δικιά μου λεει ρήματα .. Βεβαια μιμηται την γιαγια της που πιανει το κεφάλι της και φωνάζει "Θα πεθάνω !!!" Πιανει κι αυτη που λετε το δικό της και φωναζει " Τα τάνωωωωωω " Πιανεται αυτό ??? χα χα χα χα

Επισης στα Τρικαλα της λεω ελα εδω να σου κόψω τα νύχια και μου απαντά το απίστευτο " Ελα εδω εσυ μαμά " Καθάρότατα και επαθα πλάκα ... Παθαινει μερικές αναλαμπές δεν λέω αλλά περα απο αυτές κι εμεις όλα μισά τα λέμε .. Πχ ακουει τον παλιατζη που περνα απο κατω και φωνάζει κι αυτή "Τζής "Το ονομα της ποτε το λεει Αελα πότε Ελα σκετο

Γενικα ειναι απίστευτη θεατρίνα και γελαμε πολύ με τα ναζάκια της !! Ειναι και πολύ χορευταρού κορίτσια , σηκωνει τα χερια ψηλά και κανει στροφές , τιναζει και το φουστάνι της όπως της εχει μάθει ο πατέρας της ! Πολύ σουργελακι λέμε !!! Την τραβαμε βίντεο συνέχεια κι οταν κοιμαται τα βαζουμε και τα βλέπουμε και γελάμε πάλι ..Τι χαζογονείς είμαστε .......

Βεβαια οι τσιρίδες ΄καλά κρατούν και γενικά πολύ πέισμα και εγωισμός. Δεν ξερω τι να κανω πια .. Αν δεν της δωσω σημασία φοβαμαι πως την κακομαθαινω και της περναω ο μηνυμα πως οκ επιτρεπεται να φωναζεις , αν την μαλώσω το κάνει χειρότερα κι απο αντίδραση πια. Δεν είμαι ούτε εγω υπέρ της σωματικης τιμωρίας αλλά τιμωριες γενικά την βάζω .Δηλαδη όταν ξεφευγει την προειδοποιω πως θα την βάλω μονη της στο δωματιο της οπότε και την αφήνω μόνη της εκεί χωρις να κλεισω την πόρτα και κλαιει , της εξηγω γιατί ειναι εκεί και την αφήνω 1 λεπτο.Δεν ξερω αν κανω καλά αλλά μας εχει τρελάνει γενικά με την απαιτητικότητα της και την ανυπομονησία της τουλαχιστον αυτο πιάνει για λιγο βέβαια.... μετά ξαναρχίζει ....

Οσο για τον ύπνο πλεον με τουτα και με τ αλλα κατορθωσαμε να την μαθουμε να κοιμάται μόνο μαζί μας και δεν ξεκολαει πλέον ... Μονο στο κρεβάτι μας ησυχάζει ...

Λοιπον θελω να δω κοιλιτσα Κατερινας και July αν μπορεσει , μαγούλακια Πεννουλας και Ερατούλα που θα χει ομορφύνει κι άλλο ε'ιμαι σίγουρη ! Για να το κανονίζουμε .....

Η Πενουλα μας πέρασε στα κιλά , Εμεις είμασταν 9.μισή και πρεπει να χάσαμε κιολας οποτε τα 9 τα φτανουμε δεν τα φτανουμε .... Στον παιδίκο δεν τρωει καλά, περασαμε και μια ιωσούλα γι αυτο .. Ξαναγυρνω στη δουλεια κοπελες μου αλλα θα σας χαζευω κιόλας λίγο εδω ... Ειχα χρονια να δουλεψω Σαββατο και μου κακοφάινεται...

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλησπέρα κοπελιές

Ανδριελάκι μου περαστικά σου!! Βρε το καημενάκι... και η δική μου μισή έμεινε το καλοκαίρι από την παλιογαστρεντερίτιδα!! Εγώ πλέον δεν δίνω άλλο αλεσμένα αλλά ένα μπουκαλάκι γάλα απαραιτήτως το μεσημέρι, κι έτσι νομίζω μου πήρε τα πάνω της. Κάναμε και το παλιοεμβόλιο της ιλαράς χθες.. Γύρισε λίγο ζαβλακομένο και έκανε και 2 δυάριες. Μέχρι την Τετάρτη θα περιμένω και κανέναν πυρετούλι..

Βρε κορίτσια που χαθήκατε οι υπόλοιπες;; Φιλάκια..

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσαρες!!!

Πειτε με γκαντεμω σας παρακαλω...πιο γκαντεμω απο μενα δεν υπαρχει. Τοσο καιρο κανονιζουμε τη βαφτιση με τοσο κοπο και αγαπη και βρηκα απο χθες να αρρωστησω με γαστρεντεριτιδα και εγω και ο αντρας μου λιγοτερο ομως. Ειμαι σκατα ποναει ολο μου το ειναι και αφηστε που εχω και καθυστερηση (αλλο και τουτο παλι:roll::roll:) Αχ ευχομαι να σηκωθω αυριο το πρωι και να αισθανομαι τουλαχιστον λιγακι καλυτερα, οι αναγουλες και οι διαρροιες περασαν αλλα εχω εναν φοβερο πονο στο στομαχι που ουτε να περπατησω καλα καλα δεν με αφηνει:( Ας ξυπνησω και τουλαχιστον να μην ποναω:?:???::?

Αυτα...πού να τα πω η αμοιρη??? Γ@μω την γκαντεμια μου μεσα:twisted::twisted::twisted:

Τα νεοτερα αυριο το απογευμα και ελπιζω να ειναι ευχαριστα:rolleyes:

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

μα τι να πρωτοπω η γυναικα?

Περαστικά στην Ανδριέλα και καλώς ήρθατε και άντε να σας δούμε?

Περαστικά μελλοντικά στην Πενούλα που ελπίζω να μην αρρωστήσει από το παλιοεμβόλιο?

Καλά, σε σένα Πεζή κορίτσι μου, δεν έχω λόγια να πω τίποτα, ΓΚΑΝΤΕΜΩΩΩΩΩ:roll::roll::roll::roll: Περιμένω νέα να δω τι έγινε τελικά και αν την πάλεψες καημένη μου....

Εμείς καλά, ξαφνικά είμαι μόνη μου στο σπίτι, οι πεθεροί μου με τους γονείς μου πήραν τον μικρό και πήγαν σε μια θεία μας εδώ κοντά για βόλτα, ο άντρας μου πήγε σε ένα ραντεβού, κι εγώ εδώ, λίγο πεσμένη σε αντοχές και βαριά εδώ και δυο μέρες, έχω και κάτι πονάκια, η χαλαρή μήτρα μάλλον που λέει και η July. Θα πάω μάλλον αυτή την εβδομάδα στον γιατρό μου να με δει λιγάκι, έλεγα να το καθυστερήσω καμιά βδομάδα ακόμα, αλλά ας πάω να του πω και για τα πονάκια. Αφήστε που με έχει φάει η περιέργεια να δω τελικά το φύλο....

Θα κάνει και ο Γιώργος αυτή την εβδομάδα το ΜΜR, ελπίζω να μην αρρωστήσει το πουλάκι μου...

Κατά τα άλλα κανέναν εμετούλη ακόμα κάνω, και δυσπεψίες εννοείται, αλλά οι αντοχές καλύτερα και τα κέφια ακόμα καλύτερα, μου κάνουν το απίστευτο καλό τα σεμινάρια στην Ευτοκία, αισθάνομαι τόσο διαφορετικά, πολύ πολύ όμορφα!

DaF όταν μου είχες πει για την γιόγκα, έκανες εκεί? Εννοείς τις ασκήσεις που κάνουμε στο τέλος ή κάποιο άλλο μάθημα, γιατί όταν ρώτησα μήπως έχουν κάποιο άλλο μάθημα για γιόγκα μου είπαν όχι και δεν έχω καταλάβει....

Εξαφανιστήκατε πάντως όλες!!!

Φιλιά πολλά

H9ROp3.png

KZr6p3.png

πεζη φιλενάδα παντάξιοι να είστε και να χαίρεστε το νέο βαφτηστήρι σας!Αντε μ'ένα κοριτσάκι τώρα κι εσείς! Ελπίζω να ήσουν καλύτερα σήμερα κι αν όχι, να πήρες κανά φάρμακο γιατί νονά με γαστρεντερίτιδα φαντάζομαι είναι λίγο....άστα να πάνε!άρε φιλενάδα γκαντεμιά πάντως!Κι ελπίζω η βάφτιση να ήταν πρωί που είχε και λίγο ήλιο γιατί όλο το απόγευμα μας μούλιασε η παλιοβροχή!Εύχομαι να περάσατε υπέροχα και μην ξεχαστείς, στείλε καμιά φωτό να σε καμαρώσουμε αν και είμαι σίγουρη ότι θα ήσουν μία κούκλα νονά!:-D

μαριγια μου περαστικά στο μωρό, τί έγινε και τόσο πολύ κρύωσε ή μήπως καμιά ίωση?Καλά με τον ύπνο τώρα στο κρεβάτι σας ειδικά τώρα που είναι και αρρωστούλα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, μην της χαλάς χατήρια!Περαστικά και πάλι.

Λοιπόν κορίτσια θα είχε ενδιαφέρον αν η κάθε μαμά από εμάς έγραφε τα πλεονεκτήματα και αντίστοιχα τα μειονεκτήματα (επιγραμματικά βέβαια) του παιδιού της. Να δουμε τί κοινά υπάρχουν και σε τί χαρακτήρες συμπίπτουν. Τί λέτε?:wink:

yaeNp3.png

Kοριτσια μου ειμαστε μια χαρά τωρα ,3 μερες ψηθηκε το πουλάκι μου ....

ΠΕΖΗ αυτο με την καθυστερηση δεν το καταλαβα???? Λες ??Περιμενουμε νεα !! Παντα άξια !!! Ανυπομονω κι εγω να παντρεψοβαφτισουμε τον Μαιο !! Γεννησε η μελλουσα κουμπαρούλα μια μικρούλα 2.5 κιλάκια ταλαιπωρηθηκαν πολύ μάνα και κόρη αλλά όλα καλά τώρα..

Κατερινάκι υπομονή καλή μου ενα μηνακι ακόμα και θα πετάς ύστερα θα δεις !! Πηγες στην Ευτοκια τελικά ε? Διαβαζα κατι πληροφοριες για φυσιολογικό μετά απο καισαρική VBAC λέγεται νομίζω και αν ξαναεμεινα εγκυος θα το τολμούσα νομίζω...αρκει βεβαια να έβρισκα εναν γιατρό που να το υποστήριζε .....

Νεαμανούλα εννοεις τα θετικά κ τα αρνητικά του χαρακτήρα του κάθε παιδιού ε???

Μμμμμ δεν το χα σκεφτει στα γρήγορα θα έλεγα πως αυτα που με δυσκολευουν είναι που είναι απαιτητική, γκρινιάρα ,πεισματάρα ( Χωρις βεβαια αυτό να είναι πάντα κάκο..) και δύσκολη στο φαί. Ενω τα καλά της ειναι που είναι πολύ αγαπησιάρα και τρυφερή ,εκδηλωτική, πολύ εκφραστική , πανεξυπνη κ κούκλα :tongue:(κουκουβαααααααααα) . Βεβαια θεωρώ πως 'οταν μεγαλώσει θα είναι πολύ διαφορετική ή μαλλον ελπίζω γιατί αν συνεχίσει να είναι το ίδιο απαιτητική την βάψαμε:mrgreen::roll: .......

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Ευχαριστω κοριτσαρες μου για τις ευχες!!!

Ευτυχως ολα πηγαν πολυ καλα σημερα, πρωι ηταν η βαφτιση οποτε ο καιρος μας εκανε το χατηρι και ηταν αρκετα ζεστος, η μπεμπουλα μια σκετη γλυκα ησυχη οσο κανενα αλλο μωρο που εχω δει, δεν αντεδρασε ουτε μια στιγμη και φυσικα δεν εκλαψε καθολου, ετσι μας εκανε το εργο μας πολυ πιο ευκολο!

Εγω ειχα ενα τρομερο αγχος για τηις αναγουλες και τις διαρροιες οποτε χαπακωθηκα το βραδυ καλα με ιμοντιουμ, ζαντακ και παναντολ εξτρα και ετσι σηκωθηκα το πρωι πολυ καλυτερα. Αισθανομουν λιγακι περιεργα το στομαχι μου αλλα τελικα δεν με ενοχλησε τοσο. Μαριγια μου εχω καθυστερηση γμτ αλλα δεν εχω κανει κατι το ¨αξιολογο¨ αν με "πιανετε" οποτε ρε γμτ πώς να εχει συμβει αυτο που εννοω???:rolleyes: Θα δειξει , αρρωστησα κιολας, ειχα και το αγχος της βαφτισης αλλα και παλι εγω ποτε δεν εχω καθυστερηση:roll: Θα δειξει..

Φωτος θα σας στειλω οταν τις παρουμε, φανταζομαι οτι μπορει να αργησουν αλλα οταν θα τις εχω θα τις βαλω στανταρ! Το μαλλι ηταν αρκετα καλο, το μακιγιαζ σουπερ, το φορεμα και τα παπουτσια επισης μου αρεσα πολυ (ε...αφου τα διαλεξα:tongue:) Αρεσα παντω!!!!:lol::lol::lol:

Αυτα..σας αφηνω ειμαι κομματια και ακομη δεν εχω επανελθει πληρως απο τη ιωση....ή δηλητηριαση..φιλακια!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...