Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε μα οχι!!ωραιο παιδι, κοιμαται κ ολη νυχτα...βρε μηπως να αρχισουμε να το σκεφτομαστε το προξενιο;:mrgreen::mrgreen::mrgreen: γκαστρουλα για ρωτα τον ντοκτορ , μπορεις να πινεις τζιντζερ για τις αναγουλες;

5η μερα με συναχι για μενα, και αρχισε ελαφρως κ ο συζυγος...ελεος δλδ!η ερατω αρνειται να φαει οτιδηποτε, κ δεν καταλαβαινω αν ειναι απο τα δοντια η υπαρχει καμια αναιμια κ πρεπει να κανουμε κατι γι'αυτο....:roll: θελει μονο γαλα κ τη βγαζει με τιποτα μπισκοτακια/παξιμαδακια , αντε κανενα φρουτο και 2-3 πηρουνιες φαγητο....δεν θελω να χασει αλλα κιλα .........:?

vallou η ομαδα βαρεσε διαλυση, εγω κ τα συναχια μου η αλλη τους εμετους της η μαριγια τα δικα της....που να βγουμε οι ερμες μανες;

παντως αφου δεν μας καθεται ο καφες στην τρεντι γειτονια μου:tongue:, ξερω ενα πααααρα πολυ ωραιο ζαχαροπλαστειο στο κολωνακι, μπορουμε να παμε για χαμομηλι μετα τη λειτουργια της κυριακης:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: (ωρε που φτασαμε:tongue::tongue::tongue::tongue:)

μην στενοχωριεσαι βρε κοριτσι, κ κυριως μην πιεζεσαι!!!!!ωραια η ιδεα σου παντως, οποτε μπορουν κ οι αλλες το κανονιζουμε!

για τα ζωηρα μωρα που λετε , οπως κ η κατερινα, κ εγω φτυνομαι, μεχρι στιγμης η ερατω δεν με εχει δυσκολεψει ποτε.....ισα ισα θα την ηθελα λιγο πιο τσαμπουκαλου στην παιδικη χαρα πχ...

η ζωηραδα στα παιδια ειναι φυσιολογικη, αλλα εχουν λιγοτερη, αλλα περισσοτερη...βεβαια να κανουν 'νουμερα' οπως οι πολυωρες στριγγλιες ειναι ενα θεμα που θελει αντιμετωπιση κ μαλιστα δραστικη. δεν ειμαι παντως υπερ της σωματικης τιμωριας. νομιζω μονο με το μπλα μπλα λυνονται ολα. και 10 και 100 και 1000 φορες τα ιδια, που θα παει, θα το μαθουν. πεζη αν σε εχει φρικαρει η κατασταση, (που ποιον δεν θα φρικαρε.....:roll:)εχει στο φορουμ πολυ ωραιες συμβουλες απο τη στυλιανακη, δες το λιγο αμα εχεις χρονο.

το να μη θελει να κατσει στο καθισμα που μονο εκει ειναι ασφαλης στο αυτοκινητο, ειναι πολυ σοβαρο θεμα. ΠΡΕΠΕΙ να το καταλαβει. δειξτου φωτο και βιντεο στο γιουτουμπ με μωρακια που καθονται, που πανε ταξιδια. πες του ιστοριες με αυτα......επισης, εχει στα μαγαζια κατι ωραιες θηκες αυτοκινητου για παιχνιδια, για να απασχολουνται τα παιδια ....εχει καμια τετοια;

μουσικη βαζετε; του αρεσει; (χαλαρωτικη κατα προτιμηση) εμεις εχουμε κολλησει με ενα σιντι ινδικης μουσικης και η μικρη το λατρευει, εχει ριξει κατι υπνους!:mrgreen:

δεν ξερω τι αλλο να πω....ελπιζω μονο να αλλαξει γρηγορα η κατασταση..!

μαριγια μου θα σου τηλ σημερα...ελπιζω να σε πετυχω.....!:roll:

ε μα οχι!!ωραιο παιδι, κοιμαται κ ολη νυχτα...βρε μηπως να αρχισουμε να το σκεφτομαστε το προξενιο;

ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ????? ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ???:lol::lol::lol:

H9ROp3.png

KZr6p3.png

neamanoula ίσως καταντάω γραφική λέγοντάς το ξανά και ξανά...Αλλά τα παιδιά μας είναι πιστά αντίγραφα. Ετσι και εμείς..Ποια πάνα μου λες;; Πήρα πάνες βρακάκια για να μην τον έχω ξάπλα μπάς και τα καταφέρω να του την αλλάξω. Και εγ΄ωτο αναρωτιέμαι αυτό. Πως έγινε τόσο σπαστικός σε κάποια πράγματα και νευρικός όταν συνέχεια του χαμογελάω και του μιλάμε τόοοσο ήρεμα;; Βέβαια αν είναι κληρονομικό, τότε το πήρε από τον πατέρα του που ήταν ΔΙΑΟΛΟΣ μικρός. μεγαλώνοντας όμως έγινε πολύ καλό και ήρεμο παιδι. Τη νευρικότητα του τη διοχετεύει σε δραστηριότητες πράγμα που μου αρέσει!

!

Ααα να σου πω...και η διαπεδαγώγηση παίζει ρόλο αλλά και τα γονίδια...ακριβώς όπως το λες, κι εμένα η μικρή μοιάζει του μπαμπά της που ήταν πάρα πάρα πολύ ζωηρός!Εγώ πάλι βρε παιδί μου ήμουν πάρα μα πάρα πολύ ήσυχη. Δεν γινόταν να μοιασει σ'αυτό εμένα? Επίσης ο μπαμπάς της είναι νυχτοπούλι και γενικά κοιμάται ελάχιστες ώρες, ενώ εγώ είμαι του ύπνου.Λες να υπάρχει κληρονομικότητα και σ'αυτό?

Βρε κορίτσια, με ανησυχεί γιατί η μικρή φοβάται πολύ τους μεγάλους, μόλις πλησιάσει κάποιος στα 2 μέτρα κλαίει και γαντζώνεται στην αγκαλιά (προτίμηση του μπαμπά της). Σε ξένο σπίτι για επίσκεψη μόνο με το μπαμπά της καλμάρει, δεν τολμώ να πάμε κάπου μόνες μας (σε κλειστό χώρο εννοώ). Και να πω ότι δεν βλέπει κόσμο?Όλη μέρα έξω είμαστε. Τα παιδάκια βέβαια τα λατρεύει και συνέχεια τα κυνηγά από πίσω. Εγώ είχα τον ανθρωποδιώχτη όπως μου λέει η μάνα μου μέχρι τα 3, δεν ήθελα να με πλησιάζει άνθρωπος, και μετά τα 3 έγινε η πλήρης μετάλλαξη σε άκρως κοινωνικό παιδί. Παίζει κι αυτό να είναι κληρονομικό? Και επίσης μεγάλο θέμα και πείτε μου αν το αντιμετωπίζετε κι εσείς..όταν φεύγει από το σπίτι ή εγώ ή ο μπαμπάς της, γίνεται χαμός, κλαίει σπαρακτικά για κανά τέταρτο και δεν ηρεμεί. Φυσικά φεύγουμε κρυφά, χωρίς να μας δει αλλά το καταλαβαίνει γιατί μας βλέπει ντυμένους και με παππούτσια κα. Κάθε μέρα για να πάει ο άντρας μου στη δουλειά γίνεται χαμός κλαίγοντας φωνάζει -μπαμπά?μπαμπά?, σε εμένα και τουαλέτα να πάω και να την αφήσω στον μπαμπά της πάλι χαμός, με ένα παραπονο του στυλ -με παρατάει η μαμά!:( Εσείς βιώνετε κάτι ανάλογο?

yaeNp3.png

ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ????? ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ???:lol::lol::lol:

:tongue: ωχ κατσε θα με δει η συμπεθερα κ θα γινει χαμος!!:tongue::tongue::tongue:

μαλλον θα αφησω τελικα την πριγκηπεσσα μου να διαλεξει μονη της ποιον προτιμα η καρδια της!!

α κ να σας πω κ κατι αστειο! οταν ημουν στην εφηβεια, ο τρομος του πατερα μου ηταν να μην μπλεξω με κανεναν 'μαλλια με μηχανη' στα 23 μου λοιπον, του παρουσιασα τον τοτε φιλο μου και νυν αντρουλη μου:tongue: με μαλλια και οκ, οχι μηχανη αλλα μηχανακι!!ε ρε χαρες που εκανε:mrgreen: τον εκτιμησε για το μυαλο του ομως:mrgreen:

νεαμανουλα μιας κ οπως λεω παντα τα παιδια ειναι πανεξυπνα , δεν χρειαζεται να φευγει κανεις κρυφα, το κρυφα ειναι κατι σαν 'εγω φευγω τωρα κ δεν ειναι καλο' κλαματα γι' αυτο δεν αντιμετωπισαμε ποτε, ομως κλαματα που πηγαινα τουαλετα κ αυτη καθοταν μονη απεξω , ναι.

κρατησε περιπου ενα διμηνο οπου μια δοκιμαζα να την εχω μεσα (δεν μου αρεσε βεβαια...) μια δοκιμαζα να εχω μισανοιχτη την πορτα (οπου ερχοταν αμεσως) κ αποφασισα να τη βαζω στο καρεκλακι να απασχολειται με κανενα παξιμαδι ή παιχνιδι....αλλα κ αυτο δεν ηταν λυση! τελικα, σταματησε γιατι της εξηγουσαμε συνεχεια οτι παμε μονοι μας στην τουαλετα κ οτι δεν μας αρεσει να ερχεται μεσα κτλ κτλ...τωρα μια χαρα, γυρνοβολαει με τα παιχνδια της ή μου χτυπαει την πορτα κ λεει 'μαμα; ναι; μαμα;΄' το ατιμο:lol:

γενικα νομιζω πως η κουβεντα κ οι εξηγησεις βοηθανε παντα, πχ τι λεγαμε εμεις''ο μπαμπας ντυνεται τωρα για να παει στη δουλεια του, κοιτα βαζει τις καλτσες του, θα τον βοηθησεις; (της αρεσουν πολυυυυ οι καλτσες !)βαζει τα παπουτσια του, θα παρει την τσαντα του κ θα φυγει. ανοιξε την πορτα(την ανοιγουμε μαζι), δως του φιλακι κ θα ερθει το μεσημερι να φαμε ολοι μαζι ...κλεισε την πορτα τωρα κ παμε να παιξουμε''

τωρα να φανταστεις μου λεει "μπαμπα; πού; καν-καν (το κρανος ειναι αυτο!) βρουμβρουμ (το μηχανακι)" δλδ ρωταει κ απανταει μονη της:ο μπαμπας που ειναι; πηρε το κρανος του κ εφυγε με το μηχανακι. :mrgreen:

φανταζομαι οτι ειναι φαυλος κυκλος να κλαιει η χριστινα κ να κρεμιεται πανω σας οποτε να πρεπει να φευγετε κρυφα αλλα αυτα ειχα να προτεινω...!

λοιπον εχω κ εγω ερωτηση/ανησυχια ...κοριτσομανες (κυριως) τι κουβεντες λενε τα μικρα σας;;;;;;; το λεγα κ στην κατερινα προχτες, οτι η μικρη λεει μεν λεξεις, αλλα δεν τις λεει καθαρα πχ το οχι ειναι οτσι, το καλτσα ειναι τσατσε το παμε εγινε μαμε.....:roll: και 2ον δεν λεει προτασεις με ρηματα πχ τρωω, θελω.... αντιθετα, λεει πχ 'μαμ-μαμ'! τα μονα ρηματα που λεει ειναι το παμε κ το ελα....τιποτα αλλο....κ οκ λεει λεξουλες διαφορες, αλλα καθε φορα που συνανταμε στο δρομο κοριτσακια στην ηλικια της εχω την αισθηση οτι ειναι πιο προχωρημενα γλωσσικα.....κ να πω οτι δεν της διαβαζω, οτι δεν της μιλαω ρε γμτ!:roll: για πειτε γιατι δεν εχω κ μετρο συγκρισης.....:roll:

αχ....κατι τελευταιο....οταν της λεω πως σε λενε μου απανταει 'α' αυτο ηταν !απο οοολο το ονομα της μονο το α λεει.......θα φρικαρω η φιλολογος:lol:

Διαφημίσεις

Αχ, ανησυχίες που διαβάζω πρωί πρωί με τα ρήματα, πρέπει να αποβάλεις τη φιλόλογο από μέσα σου τάχιστα:D:D

Ούτε ο δικός μου χρησιμοποιεί ρήματα, από λέξεις πολλές, αλλά τις περισσότερες προφανώς όχι καθαρά, δεν λέει και Ναβουχοδονόσωρ ένα πράγμα... Αλλά νομίζω ότι είναι πολύ μικρά για να πουν το σ το ρ καθαρά, και άλλα "δύσκολα" σύμφωνα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας προς το παρόν και πραγματικά απορώ που λες ότι συναντάς παιδάκια της ηλικίας της και είναι πιο προχωρημένα γλωσσικά, δεν έχω συναντήσει κανένα παιδάκι που να λέει ρήματα ακόμα. Μπορεί η Ανδριέλα, αλλά δεν θα μου έκανε εντύπωση, αυτή είναι κατηγορία από μόνη της ένα πράγμα!!;)

Νεαμανούλα έτσι κι εγώ θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα, το μικρό σου έχει άγχος αποχωρισμού από τους γονείς, που έχω διαβάσει πως είναι ίσως το μόνο που βιώνουν ΟΛΑ τα παιδιά ανα την υφήλιο, άλλα πιο έντονα και άλλα πιο ήπια. Όμως αν φεύγετε κρυφά ακριβώς δίνετε το λάθος σήμα, βάλτε την στη διαδικασία αποχαιρετισμού, κι ας διαμαρτύρεται, θα το βιώσει πιο λογικά από το να συνειδητοποιεί ξαφνικά ότι λείπετε ή ότι ντύνεστε να φύγετε χωρίς να το ξέρει εκείνη. Έτσι κι αλλιώς όλα τα καταλαβαίνουν, δεν τους ξεφεύγει τίποτα.... Δεν υπάρχει σωτηρία χρυσή μου!!!

Το είδα πάντως και με το ανηψάκι μας που ακριβώς το ίδιο πράγμα μιλάμε για γοερό κλάμα για πολλή ώρα, δεν μπορείτε να φανταστείτε απελπισία τον έπιανε, έφευγαν κι εκείνοι κρυφά με την καρδιά μαγκωμένη μήπως ήταν καλύτερα, τελικά αποφάσισαν να του εξηγούν πού θα πάνε με απλές κουβέντες και ότι θα γυρίσουν σύντομα και "έλα να δεις τη μαμά που φεύγει από το παράθυρο και μπαίνει από το αυτοκίνητο" κλπκλπκλπ και μετριάστηκε αρκετά, μην φανταστείς ότι ήταν και χαρούμενος, αλλά δεν ήταν και αυτό το πράγμα που πλάνταζε το παιδάκι. Για δοκιμάστε το κι αυτό! Πάντως και τα βιβλία αυτό προτείνουν, όπως έχουμε πει βέβαια δεν είναι μπούσουλας!

Τώρα για τους ξένους, κάτι έχω δει σε βιβλίο, θα το κοιτάξω, γιατί δεν το είχα διαβάσει, καθώς εμείς είμαστε το αντίθετο, επίσης αρκετά ανησυχητικό, θα φύγει με κανέναν καμιά μέρα και θα τον κυνηγάω...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

μανούλες καλημέρα!

τι κάνετε?

εγώ αφήστε τα!την παρασκευή πήγα σπίτι με πηρετό ευτήχώς το σαββάτο λίγα δέκατα και την κυριακή τίποτα!η μικρή όμως την κυριακή πολύ γκρίνια και το βράδυ δέκατα!όλη νύχτα ξύπναγε ανά μισάωρο!περνάει ιωσούλα έχει και τους κυνόδοντες το κακόμοιρο αφήστε τα!!!

πάντως αυτό με την αλλαγή εγώ δεν έχω πρόβλημα με την πάνα αλλά με τα ρούχα!! πρέπει να διαλέξουμε μαζί τα ρούχα να τα εγκρίνει και μετά αρχίζουμε άλλη μπουζα άλλο νονι (παντελόνι!) άλλη κατσα άλλο παπά! ένα ένα τα μετράμε και τα πράγματα είναι πιο δύσκολα όταν της αρέσουν τα ρούχα και όταν είναι καθαρά αν είναι βρώμικα κάτι πάει και έρχεται!!!

DaF μου μην αγχώνεσαι για την ομιλία η παιδίατρος μου είπε ότι μετά τα 2 περιμένουμε προτάσεις 2 - 3 λέξεων!οπότε μια χαρά είναι η δικιά σου!!

marigia δείξε καλέ έλεος στην γκαστρωμένη!!!πρόσεχε εκεί που είσαι ήταν εκεί που είναι σου εύχομαι να πας!!!και τότε σε βλέπουμε!!!

katerin@ είμαι εγώ εδώ η συγκαστρωμένη μαζί θα τις αντιμετωπίσουμε τις άτιμες μανούλες που δεν δείχνουν έλεος!!!προσέξτε γιατί τώρα με την εγκυμοσύνη όλα έχουν "φουσκώσει"!!! το λέω σε περίπτωση που θέλετε να αναμετρηθούμε στήθος με στήθος!!!!χαχαχαχα

άντε βρε καλή εβδομάδα να έχουμε!τουλάχιστον από κέφια καλά τα πάμε!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Γειά σας μανούλες και μωράκια!!!

Κι εμείς σταματήσαμε το φαγητό από το Σάββατο!!! Δεν ξέρω τι γίνεται;; Να κατεβαίνουν οι κυνόδοντες, να παραβαρύναμε (ε.. μα φτάσαμε και 10 κιλά επιτέλους). Ούτε το γάλα της ούτε τίποτα! Πίνει 300 την ημέρα που φτάναμε και 700 κάποιες φορές μπορώ να σας πω :| Θα δούμε..

Daf μου δεν νομίζω οτι μπορούν πολλά μωράκια αυτής της ηλικίας να κάνουν προτάσεις. Από τα 2 χρόνια και μετά αρχίζει η ομιλία με προτασούλες απλές στην αρχή 2-3 λέξεων. Αυτό το θυμάμαι και από τη μεγάλη μου. Μη συγκρίνεις και μην ακούς την κάθε κουκουβαγιομαμά, κουκουβαγιογιαγιά γιατί πολλές φορές η αλήθεια είναι άλλη ;) Τώρα νομίζω οτι μαθαίνουν λεξούλες και συνήθως αυτές που επαναλαμβάνουμε πιο συχνά. Η Πένυ μου λέει "έλα ρεεε" όχι πολύ καθαρά αλλά με το σωστό υφάκι..:tongue: το ακούει συνέχεια από τη μεγάλη μου κόρη. Αλλά αυτό δεν το πιάνω φυσικά σαν πρόταση.. Πολύ πλάκα έχει όταν πιάνει και καλά τη συζήτηση στο τηλεφωνο και αρχίζει να κάνει μια ατελειωτη ακαταλαβίστικη όμως εντελώς συζήτηση!!

Νεαμανουλα μου νομιζω οτι ξεχασες πώς εκανε ο Νικολας στα γενεθλια σας.Τον ειχε πιασει για κανα διμηνο μια αναποδια απιστευτη, δεν ηθελε με τιποτα να εχουμε συναναστροφες με αλλους ανθρωπους ειδικα εκτος σπιτιου σε κλειστους χωρους οπως λες και εσυ. Βεβαια μου ειχε κανει χοντρο σκηνικο και σε κατι βαφτισια αν θυμασαι που σου ειχα πει. Ηταν ο μοναδικος που ακογουταν μεσα στην εκκλησια απο τις γκαριξιες του, λες και θα τον τρωγανε οι ανθρωποι. Αυτη τη φαση λοιπον την ξεπερασε ξαφνικα απο τη μια στιγμη στην αλλη, οποτε μην αγχωνεσαι θα περασει και αυτο οπως και ολα τα αλλα.

Οσο για τα κλαμματα του αποχωρισμου, κλασσικο φαινομενο και εγω ειμαι μια απο αυτες που επιλεγω την λαθος μεθοδο, δηλαδη οταν ειναι να φυγει καποιος ή εγω απλα τον απασχολουμε με κατι αλλο γιατι δε θελω να στενοχωριεται. Μετα απλα δεν ζηταει το ατομο που εφυγε. Σιγουρα καταλαβαινει την απουσια αλλα δεν δινει σημασια. Δεν μπορω να εχω κλαμματα συνεχεια και για κουβεντουλες πού χρονος ειδικα οταν εχω να παω στη δουλεια:rolleyes:

DAF μου σιγα μη κανουν και προτασεις τα μωρα.Και εμεις στα βασικα εχουμε μεινει και δεν αγχωνομαι να σου πω. Και μην ακους τις χαζομαμαδες πολυ μου τη σπαει αυτο...δεν εχω εμπειρια αλλα συμφωνω με τη vallou που ειναι και εμπειρη και προσγειωμενη μανουλα!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Νεαμανουλα μου νομιζω οτι ξεχασες πώς εκανε ο Νικολας στα γενεθλια σας.Τον ειχε πιασει για κανα διμηνο μια αναποδια απιστευτη, δεν ηθελε με τιποτα να εχουμε συναναστροφες με αλλους ανθρωπους ειδικα εκτος σπιτιου σε κλειστους χωρους οπως λες και εσυ. Βεβαια μου ειχε κανει χοντρο σκηνικο και σε κατι βαφτισια αν θυμασαι που σου ειχα πει. Ηταν ο μοναδικος που ακογουταν μεσα στην εκκλησια απο τις γκαριξιες του, λες και θα τον τρωγανε οι ανθρωποι. Αυτη τη φαση λοιπον την ξεπερασε ξαφνικα απο τη μια στιγμη στην αλλη, οποτε μην αγχωνεσαι θα περασει και αυτο οπως και ολα τα αλλα.

Οσο για τα κλαμματα του αποχωρισμου, κλασσικο φαινομενο και εγω ειμαι μια απο αυτες που επιλεγω την λαθος μεθοδο, δηλαδη οταν ειναι να φυγει καποιος ή εγω απλα τον απασχολουμε με κατι αλλο γιατι δε θελω να στενοχωριεται. Μετα απλα δεν ζηταει το ατομο που εφυγε. Σιγουρα καταλαβαινει την απουσια αλλα δεν δινει σημασια. Δεν μπορω να εχω κλαμματα συνεχεια και για κουβεντουλες πού χρονος ειδικα οταν εχω να παω στη δουλεια:rolleyes:

DAF μου σιγα μη κανουν και προτασεις τα μωρα.Και εμεις στα βασικα εχουμε μεινει και δεν αγχωνομαι να σου πω. Και μην ακους τις χαζομαμαδες πολυ μου τη σπαει αυτο...δεν εχω εμπειρια αλλα συμφωνω με τη vallou που ειναι και εμπειρη και προσγειωμενη μανουλα!

Ναι το θυμάμαι στα γενέθλια της μικρής!Η δικιά μου δεν το κρατά τόση ώρα το ξεπερνά πιο γρήγορα αλλά ήταν έτσι από μικρή, δεν είναι τώρα τελευταία.Αρα που το πέρασε στο δίμηνο ο Νικόλας ήταν σούπερ, εμείς πάντως δεν το βλέπω για τόσο άμεσα!!:confused: Και γενικά ενώ μεσα στο σπίτι είναι τόσο ζωηρή, έξω γίνεται άλλο παιδί, φοβάται με τους μεγάλους, σε κλειστούς χώρους θέλει αγκαλιά, κι όταν την σπρώξει κανένα άλλο παιδάκι ποτέ δεν επιτίθεται παρά μόνο κλαίει με παραπονο.Μόνο στην μαμά επιτίθεται, έξω κότα!!!! Αχ βρε ΠΕΖΗ μου πήρα θάρρος με αυτά που έγραψες γιατί νιώθω σαν να είμαι η εξαίρεση στον κανόνα, ότι μόνο το δικό μου παιδί τα κάνει αυτά και νιώθω άσχημα.

daf για το θέμα του "φεύγω από το σπίτι" μωρέ δίκιο έχεις σ΄αυτα που γράφεις, σήμερα καθόμουν και της τα έλεγα ότι τώρα ο μπαμπας θα φύγει κτλ.κτλ. αλλά το κλάμα κλάμα. Βασικά ξέρεις τί πιστεύω?Δεν νομίζω ότι είναι καπρίτσιο αλλά ότι όντως της λείπει πάρα μα πάρα πολύ ο μπαμπάς της. Τον βλέπει ελάχιστα, κάποιες μέρες και καθόλου. Δηλ. το πρωί που θα φύγει, δεν μπορώ να της πω ότι θα έρθει το μεσημέρι να φάμε ή το βράδυ για να παίξετε γιατί τις περισσότερς φορές γυρνάει σπίτι αφού έχει κοιμηθεί η μικρή κι έτσι τον βλέπει την άλλη μέρα. Αρα όταν τον βλέπει να φεύγει, ξέρει ότι κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα τον ξαναδει μέσα στην ημέρα.έτσι καταλαβαίνω εγώ! Όσο για τις λέξεις που λες, μια χαρά είναι και πολλά λέει η Ερατώ. Συμφωνώ με τα κορίτσια, προτασούλες μετά τα 2 και μάλιστα με ρήματα που θες κι εσύ!!!Μην αγχώνεσαι, είναι πολύ μικρα ακόμη!

july ευτυχώς είσαι καλύτερα, περαστικά και στην μικρή αν και απίζει να οφείλεται μόνο στα δοντάκια!β επιπέδου έκανες?Ξέρεις τί θα είναι, αγοράκι, κοριτσάκι???

Και να σας πω για τη ζουζούνα μου...-Χριστίνα,πώς κάνει το σκυλάκι? -ΓΚΟΥΚ ,η γατούλα?-ΝΙΑ ΝΙΑ, η πάπια? -ΠΑΠΑΠΑ, η κότα? -ΚΟΚΑ (όχι κοκό), το προβατάκι? -μπαααα (αντί για μπεεε)... Κι επίσης ξέρει και μου δείχνει στο σώμα της πού είναι τα ματάκια, αφτάκια, μυτούλα, μάγουλα, στόμα, μαλλάκια, χέρια και πόδια. Την ρωτάω πού είναι τα πόδια σου?μου δείχνει το ένα -άλλο ποδαράκι δεν έχεις?Μου δείχνει και το άλλο!!!:D Και η εκπαίδευση καλά κρατεί και συνεχίζεται...Τί ωραία βρε κορίτσια σιγά σιγά να μιλάνε να καταλαβαινόμαστε και καλύτερα!! και φυσικά τρελαίνομαι να την ακούω να λέει τα δικά της τα ακαταλαβίστικα, πολύ μου αρέσει αν την ακούω να μιλάει!!!:D

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

αχ ευχαριστω καλες μου! δεν ηταν επειδη ακουσα κουκουβαγιομαμαδες, απλα τις προαλλες παμε σε ενα καταστημα , κ ενα κοριτσακι βλεπει ενα μπλουζακι κ λεει καθαροτατα 'ειναι μπλε' ..19 μηνων η μικρη....μια αλλη μερα παλι στο δρομο ενα αλλο κοριτσακι 18 μηνων κ αυτο μπουρου μπουρου δεν θυμαμαι τι ελεγε τωρα, αλλα λαλιστατο κ αυτο....

περυσι, τετοια εποχη η κορη ενος φιλικου ζευγαριου 18 μηνων ελεγε την ΑΒ δεν κανω πλακα, την ακουσα....:shock:

20 μηνων αλλο κοριτσακι, παλι φιλων, ηρθε σπιτι μας και πιαναμε κανονικη συζητηση.....

ξερω πως καθε παιδι παιρνει το χρονο του αλλα αμα ειναι το δικο σου παιδι....ε, μια ανησυχια την εχεις....

νεαμανουλα παντως με καθησυχασες, τα ιδια κανει κ η ερατω......:)

κατερινακι να την αποβαλω τη φιλολογο (φυγε ξουτ ξουτ φυγε :tongue:) εχεις δικιο αχ πολυ γελασα με το 'ναβουχοδονοσωρ'

παντως χαιρομαι που συνεννοουμαστε στο εξης:τη ρωταω ειναι 'καλη η ευη;' (η κοπελα που την κραταει) και μου λεει 'ναι'...ειμαι πιο σιγουρη οτι αν συμβει οτιδηποτε θα το δειξει κ λεκτικα πια.....!ειναι μια ανακουφιση αυτο...

νεαμανουλα ειναι πολυ λογικο να κλαιει επειδη της λειπει ο μπαμπας (η γλυκουλα μου...:-() αλλα τουλαχιστον να μην ανησυχει οταν πας εσυ τουαλετα ή πεταχτεις καπου εξω κ την αφησεις με καποιον αλλο....επισης να ξερει οτι ο μπαμπας λειπει επειδη θελει να σας φροντιζει κ οτι του λειπετε κ εσεις...!τα ΣΚ τουλαχιστον περνανε χρονο μαζι;

αχ αυτη η δουλεια.....

βαλλου ατσα το πεννακι:tongue: αυτες τις 'άντιγραφες' αναμεσα σε μεγαλα κ μικρα αδερφια τις λατρευω ειναι τοσο αστειες!!!

φιλακια στις γκαστρουλες! κ περαστικα july τελικα μαλλον ιωση περναμε κ εμεις, ο αντρας μου ειναι συναχωμενος για τα καλα κ εγω μετα απο 6 μερες σημερα συνηλθα!!

καλημέρα μανούλες!

τελικά εχτές την ξαναπήγαμε στην γιατρό είναι ιωσούλα που κυκλοφορεί αλλά μας έδωσε προληπτικά κάποια φάρμακα. είδε στα αυτάκια της υγρό που ή ξέμεινε από την ωττίτιδα που είχε ή πάει για νέα και επειδή το υγρό με ίωση είναι προιωνός για ωττίτιδα μας έδωσε φαρμακάκια να διώξουμε τις μυξούλες γρήγορα!κατα τα άλλα τα δέκατα συνεχίζουν αλλά με την έγκριση της παιδιάτρου την έστειλα σχολείο!αφού όλα εκεί άρρωστα είναι χιχιχι!!!

β επιπέδου έχω στις 12 του μηνός και ανυπομονώ να μάθω το φύλλο!να πω την αμαρτία μου κοριτσάκι θέλω πάλι!!!είμαι από κοριτσόσογο και προτιμώ την ασφαλή οδό!!!όχι ότι αν είναι αγοράκι δεν θα κατουρηθώ από την χαρά μου αλλά θα αγχωθώ κιόλας γιατί είναι κάτι ξένο για μένα τα πουλάκια!χαχα ΄

πάντως ρε κορίτσια τώρα που προσπαθούν να μιλήσουν και να παπαγαλίσουν δεν έχει πολύ πλάκα?εγώ γελάω πάρα πολύ!ότι ακούει και της αρεσει προσπαθεί και βέβαια το αποτέλεσμα δεν έχει καμμία σχέση!!!αλλά τα ζώα άλλο πράγμα εμένα μου αρέσει η κατσίκα που την λέει κικικα και το κικιρίκου που το λέει τιτικουυυ!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Έχω κουίζ κορίτσια:D:D:D

Τι σημαίνει κακουκο?????

....

....

....

Οι κωλοτούμπες!!!!! Ε βέβαια, μα δεν το μαντέψατε αμέσως!!!!

Λοιπόν ακούστε κουφό που κάνει ο μικρός. Με το που του λέω κάτι για το νινι, για παράδειγμα του δείχνω την κοιλιά μου και του λέω κοίτα μεγαλώνει το νινί μέσα στην κοιλιά της μαμάς, τραβάει κάτι χαμόγελα τύπου εντελώς τρελά όμως και αρχίζει και τσιρίζει ΚΑΚΟΥΚΟΟΟΟΟΟΟ και κάνει κωλοτούμπες.

Μου το εξηγεί σας παρακαλώ κάποια αυτό????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αποτρελάθηκε το παιδάκι μου???

H9ROp3.png

KZr6p3.png

αχχχ το μαναράκι μου χαίρετε μωρέ ψυχούλα μου!!!είναι πολύ αστείο πάντως πως κάνει κωλοτούμπες?γενικώς βρε κατερινάκι τι αντιδράσεις έχει με την κοιλιά σου?

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

July μου δεν πρέπει να είμαι τόσο φουσκωμένη όσο εσύ, γενικά κάνει αυτό που σου είπα πολύ, έχει λίγες μέρες δηλαδή, και τη χαιδεύει (λίγο άγαρμπα είναι αλήθεια) και επίσης θέλει να ξαπλώσει πάνω της για να κοιμηθεί μαζί με το νινί (και λέει νινι νάνι γιογιο, μετάφραση Ο γιώργος να κάνει νάνι με το νινί). Πολύ γλυκούλης!!

Κωλοτούμπες κάνει προς τα δεξιά ή τα αριστερά περιστροφή, μην φανταστείς με το κεφάλι δηλαδή!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...