Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΠΕΖΗ τί έπαθε καλέ ο Νικόλας έτσι ξαφνικά?Μήπως ήθελε να είναι έξω να παίξει αντί να πάει σπίτι? Πάντως να σου πω κάτι?Δυστυχώς μου είναι οικεία η εικόνα που περιγράφεις, σαν να ήμουν εκεί ένα πράγμα, πολλές φορές έχω ζήσει ανάλογα πράγματα με τη Χριστίνα γιαυτό και γκρινιάζω συχνά πυκνά στο φόρουμ. Το πιο απλό πράγμα για μας είναι πολυσύνθετο, από την αλλαγή πάνας να φανταστείς όπου γίνεται ο κακός χαμός!!!Πόσες φορές αναρωτήθηκα από πού τόσα νεύρα όταν εγώ είμαι τόσο ήρεμη?Πόσες φορές αναρωτήθηκα γιατί αντιδρά έτσι, μήπως μας δείρει όντως ως έφηβη?:?Τί άλλο μπορείς να κάνεις?Μάλωμα με ήρεμο τόνο, μάλωμα με άγριο τόνο τίποτα, αν έχει νευριάσει το παιδί άστο να ξεσπάσει, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.Αδιαφορία.. :confused:

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Bρε κορίτσια αυτά αντι να στρωνουν καθώς μεγαλώνουν γινονται χειρότερα .... Κι η Ανδρι μια απ τα ίδια ...Σας είπα σαν θηρίο στο κλουβί κάνει.... Σκεφτομαι προχθες που την είπα αντίχρηστο και γελάω... ΠΕΖΗ ψυχραιμία ..σκεφτομαι να προσπαθεις να οδηγησεις με ασφάλεια και αυτος να χτυπιεται και να τσιρίζει ...Παλι καλά που τα καταφερες να φτάσεις βρε κορίτσι μου...Παντως όσο φωνάζεις τόσο περισσότερο φωναζουν κι εκεινα κ δεν ηρεμουν με τίποτα έτσι .Για να μην χάσεις την ψυχραιμία σου έκεινη την στιγμη πρεπει να είσαι ο Βουδας όμως το καταλαβαίνω...

Λοιπον πανω σε αυτο παρακολουθησα στην δουλεια σήμερα μονοήμερο σεμιναριο διατήρησης ψυχραιμίας και συναισθηματικής αποφόρτισης . ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ !! Στη δουλεια θα πρέπει σίγουρα να τα εφαρμόσω ,στην ζωη δεν σας λέω αν θα τα καταφέρω ......

Τελος πηγαμε σε εναν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ Παιδοουρολόγο σήμερα όπου μας μιλαγε 1 μιση ώρα ο άνθρωπος και κατάφερε να μας ξεαγχωσει και να μας ενημερωσει αναλυτικότατα !!! Ηξερε και το παρεντς και με πειραζανε με τον σύζυγο ...

Πολυ πιθανον να χρειαστούμε χειρουργείο αν και μετά τα 2 έτη δεν φύγει η παλλινδρόμηση.....

Oi αλλες που ειστε????

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Marigia μου τελικά προτείνει και αυτός να συνεχίσετε το φάρμακο προς το παρόν και επαναξιολογείτε την κατάσταση μετά τα 2? Το Ανδριελάκι μας μωρέ... Τι ταλαιπωρία, άντε να ξεμπερδέψετε από αυτό το πράγμα ΄συντομα εύχομαι!!!

Πεζή μου, είναι αυτό που λέμε "μύγα σε τσίμπησε Νκόλα μουουουου????":o:o

July πολύ σε σκέφτομαι που αρρώστησες και βήχεις βρε κορίτσι μου, κι εγώ δεν είμαι στα καλύτερά μου αυτές τις μέρες, αντί να καλυτερεύει τελικά το στομάχι μου τώρα που βγήκα από το πρώτο τρίμηνο χειροτερεύει, αυτή τη φορά με εμετούς. Χτες χάλια ήμουν, ανέβασα και δέκατα, νομίζω από την ταλαιπωρία μου με το στομάχι δηλαδή...Υπομονή....

Παιδιά να μην σας ψυχοπλακώσω αλλά εγώ είμαι η τυχερή της παρέας και ο Γιώργος όσο περνάει ο καιρός γίνεται και πιο συνεννοήσιμος και καλός, καμιά φορά φτύνομαι, τι να σας πω... Προφανώς κάνει κι αυτός τα δικά του, δεν είναι κανένα στρατιωτάκι ήρεμο, αλλά την παλέυω βρε παιδιά άνετα. Λέω, έχει γούστο να μου τα φυλάει για τα 2 που λένε ότι είναι τα χειρότερα... Αλλά όπως το βλέπω το πράγμα πάει πολύ καλά, δεν ξέρω βέβαια τι μου επιφυλλάσσει όταν θα γεννηθεί το μωρό με το καλό:rolleyes:

Και κάτι άλλο ήθελα να σας πω αλλά το ξέχασα εντελώς... Μυαλό εντελώς σουρωτήρι μιλάμε.

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Κορίτσια μου καλημερα.

Μέρες έχω να μπώ..Ο Γιάννης την πρώτη μέρα περιορίστηκε στο 37,5 αλλα την επόμενη έκανε 38 και χθες είχε και διάρροια. Σήμερα είναι καλά. Δεν έχει τρελά κέφια αλλά την οκ, είναι μια χαρα.

πρόλαβα χθες στα γρήγορα να διαβάσω την ιστορία της Πεζης. Καλή μου σε έβγαλε από τα ρούχα σου ε; Και ο Γιάννης δεν κάθεται στο καρεκλάκι. ΠΟΤΕ δεν κάθισε. Δεν μπορούμε να πάμε ούτε 500μ. Με εκνευρίζει και εμένα αυτό ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. Τι με το καλό τον πήρα, τι με φωνές. ΤΙΠΟΤΑ. Για να πάμε διακοπές ξεκινήσαμε 5 τα ξημερώματα. Όσο για την επιστροφή....Παλιούρι-Θεσσαλονίκη τσίριζε. Τι να σου πω, καταλαβαίνω γιατί έγινες έξαλλη...Η κατάσταση δεν παίζεται!

marigia μου εύχομαι να μην χρειαστεί η Ανδριέλα χειρουργείο. Αχ να πάνε όλα καλά. Ευτυχώς που υπάρχουν και καλοί γιατροί και σε ηρεμούν. Να μου φιλήσεις την μικρή και χρωστάω πμ!

Katerin@ki, εγκυούλα μας τι παιδί βρε έχεις; Μα φαινόταν ο Γιώργος ότι είναι παιδί μάλαμα! να μου τον φιλήσεις. Αντε ελάτε πάλι για κανένα καφεδάκι βρε!

neamanoula ίσως καταντάω γραφική λέγοντάς το ξανά και ξανά...Αλλά τα παιδιά μας είναι πιστά αντίγραφα. Ετσι και εμείς..Ποια πάνα μου λες;; Πήρα πάνες βρακάκια για να μην τον έχω ξάπλα μπάς και τα καταφέρω να του την αλλάξω. Και εγ΄ωτο αναρωτιέμαι αυτό. Πως έγινε τόσο σπαστικός σε κάποια πράγματα και νευρικός όταν συνέχεια του χαμογελάω και του μιλάμε τόοοσο ήρεμα;; Βέβαια αν είναι κληρονομικό, τότε το πήρε από τον πατέρα του που ήταν ΔΙΑΟΛΟΣ μικρός. μεγαλώνοντας όμως έγινε πολύ καλό και ήρεμο παιδι. Τη νευρικότητα του τη διοχετεύει σε δραστηριότητες πράγμα που μου αρέσει!

Και κάτι τελευταίο. Ο μικρός τα πάει τέλεια με την κοπέλα. χθες να φανταστείτε δεν ξεκολλούσε από πάνω της!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Κατερινουλες μου σας ευχαριστω για τις ευχες , κι εγω ευχομαι να εξαφανιστεί η παλιοπαλλινδρόμηση και να μην χρειαστούμε πιο δραστικες λύσεις .....Παντως χθες που μπηκα στο φορουμ και διάβασα λίγο ή δική μας περίπτωση δεν είναι τίποτα μπροστά σε παιδάκια με κατεστραμενα νεφρά και με αλλες συγγενεις ανωμαλίες.

Koρίτσια αυτό με την πανα μην το ψάχνετε ... δεν παιζει να κατσουν ήρεμα. Γενικά στο άλλαγμα δεν καθεται ..Κλεινω την πορτα του δωματίου για να μην την κυνηγαω σε όλο το σπίτι για να την ντύσω..

Γιαννακη μου χαιρόμαστε που είσαι καλύτερα. Ελπιζω να μην πεσει πολύ ξύλο όταν βρεθείτε με την Ανδρι .. Η δικια μου τωρα τελευταια όλο με κατι νυχιες στην μούρη γυριζει..Εμ ετσι είναι όλο θα δίνει ξύλο, θα τρωει κιόλας .. Ειναι ενα κοριτσάκι πιο επιθετικό απο έμας και τρωγονται όλη την ώρα με την δικιά μου .

Μετα τα 2 ειναι ακόμα χειρότερα ????Τι ειπες τωρα βρε Κατερινακι ??? Δεν την παλεύω ... Λυπαμαι το μωρακι που χεις στην κοιλιά αλλιώς θα στην αφηνα κανα δυο μερες να την στρώσεις κι εγω θα επαιρνα τον Γιωγακη μου :lol::lol:!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Κατερινουλες μου σας ευχαριστω για τις ευχες , κι εγω ευχομαι να εξαφανιστεί η παλιοπαλλινδρόμηση και να μην χρειαστούμε πιο δραστικες λύσεις .....Παντως χθες που μπηκα στο φορουμ και διάβασα λίγο ή δική μας περίπτωση δεν είναι τίποτα μπροστά σε παιδάκια με κατεστραμενα νεφρά και με αλλες συγγενεις ανωμαλίες.

Koρίτσια αυτό με την πανα μην το ψάχνετε ... δεν παιζει να κατσουν ήρεμα. Γενικά στο άλλαγμα δεν καθεται ..Κλεινω την πορτα του δωματίου για να μην την κυνηγαω σε όλο το σπίτι για να την ντύσω..

Γιαννακη μου χαιρόμαστε που είσαι καλύτερα. Ελπιζω να μην πεσει πολύ ξύλο όταν βρεθείτε με την Ανδρι .. Η δικια μου τωρα τελευταια όλο με κατι νυχιες στην μούρη γυριζει..Εμ ετσι είναι όλο θα δίνει ξύλο, θα τρωει κιόλας .. Ειναι ενα κοριτσάκι πιο επιθετικό απο έμας και τρωγονται όλη την ώρα με την δικιά μου .

Μετα τα 2 ειναι ακόμα χειρότερα ????Τι ειπες τωρα βρε Κατερινακι ??? Δεν την παλεύω ... Λυπαμαι το μωρακι που χεις στην κοιλιά αλλιώς θα στην αφηνα κανα δυο μερες να την στρώσεις κι εγω θα επαιρνα τον Γιωγακη μου :lol::lol:!

Να αφήσω και τον Γιαννάκη;; Μου άρεσε η ιδέα σου συμπεθέρα...!:mrgreen:

cEyXp3.png

q61sp3.png

July πολύ σε σκέφτομαι που αρρώστησες και βήχεις βρε κορίτσι μου, κι εγώ δεν είμαι στα καλύτερά μου αυτές τις μέρες, αντί να καλυτερεύει τελικά το στομάχι μου τώρα που βγήκα από το πρώτο τρίμηνο χειροτερεύει, αυτή τη φορά με εμετούς. Χτες χάλια ήμουν, ανέβασα και δέκατα, νομίζω από την ταλαιπωρία μου με το στομάχι δηλαδή...Υπομονή....

.

Περαστικά εγκυούλες μου !!!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Ρε συ Κατερινα τα καλα να λεγονται!!! Μπορει να λατρευουμε να υπεραγαπαμε τα μωρα μας αλλα σιγουρα εγω προσωπικα τουλαχιστον θα ηθελα να ηταν λιγακι πιο ηρεμο παιδι, χωρις νευρα και ενταση. Ζηλευουμε οι δολιες μανες...πωπω αμαρτια και μονο που το λεω!!!!:roll::lol:

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλησπέρα κοπελιές μου :rolleyes:

Τελικά τί έγινε βγήκατε βολτούλα;; Πως τα περάσατε;; Η απαράδεκτη δεν πρόλαβα ούτε ένα τηλ να πάρω.. Daf μου θα σε πάρω οποσδήποτε τη Δευτέρα. Είμαι πολύ πιεσμένη με το πρόγραμμα της μεγάλης και με τις δουλειές μας. Πρέπει όμως να το ρίξω και λίγο έξω γιατί δε βλέπω να τη βγάζω καθαρή. Είχα κάτι ψιλοπροβληματάκια με την πίεσή μου προχθες και γενικά αισθάνομαι ψιλοχάλια. Ίσως να περνάω κάποια ίωση και εγώ.. Προχθές γυρνώντας από το σχολείο της μεγάλης με έπιασε στο δρόμο ζαλάδα και κρύος ιδρώτας. Φοβήθηκα μιας και είχα και τη μικρή μαζί μου. Μέτρησα την πίεση και είχα 9,5 με 5,5. Νιώθω ότι έχω στρεσαριστεί και βγαίνει και η στενοχώρια της προηγούμενης εβδομάδας. Θα σταματήσω και να το ξενυχτάω.. μάλλον μου λείπει και ύπνος.

Marigia τί έγινε η κουμπάρα τελικά;; Όλα καλά;; Όσο για την παλιοπαλινδρόμηση θα φύγει θα δεις!! Το είχε και ο ανηψιός μου. Στο παίδων Αγία Σοφία τον παρακολουθούσαν. Έπινε νομίζω μέχρι τα 2 αντιβίωση.

Κaterin@ θα στον κλεψουμε οι κοριτσομαμάδες το Γιωργάκη σου... για τις κόρες μας..

Κατερινα ς εμείς ακόμα να σας γνωρίσουμε από κοντά.. Σκέφτηκα αν θέλετε να κανονίζαμε όλες επόμενη συνάντηση σε ένα καφε κοντά μας που έχει και παιδική χαρά για τα μωράκια μας.. Όχι κάτι σπουδαίο αλλά παίζουν όμορφα τα μικρά και πίνεις και ένα καφεδάκι. Προυπόθεση όμως να έχει καλό καιρό.

Πάω για νάνι και ξεκούραση γρήγοραααα!!! :D

Ρε συ Κατερινα τα καλα να λεγονται!!! Μπορει να λατρευουμε να υπεραγαπαμε τα μωρα μας αλλα σιγουρα εγω προσωπικα τουλαχιστον θα ηθελα να ηταν λιγακι πιο ηρεμο παιδι, χωρις νευρα και ενταση. Ζηλευουμε οι δολιες μανες...πωπω αμαρτια και μονο που το λεω!!!!:roll::lol:

:lol::lol::lol::lol: Σιγά την αμαρτία βρε Πεζή μου, θα πας κατευθείαν στην κόλαση!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...