Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Γιαννάκης αρρωστούλης :-( STOP.

Μαμά του Γιάννη λυπημένη. :-( STOP

Φωτογραφίες;; Τι φωτογραφίες;; Θέλω και εγώ. STOP! :P

Φιλιά, θα ξαναμπώ μόλις μπορέσω!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑ:confused::confused::confused: -ΠΥΡΕΤΟ ΕΧΕΙ ή ΜΟΝΟ ΜΥΞΕΣ ΚΤΛ???:( STOP

5ον δεν ξέρω το πρόβλημα του παιδιού, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι μιά γνώμη ποτέ δεν έβλαψε κανέναν....εμείς για παράδειγμα, με τις φυσικοθεραπείες και ακόμη ο μικρός δεν περπατάει...όλα τα παιδάκια που κάνανε μαζί του τρέχουν.Σε κάποια φάση με έπιασε το παράπονο θεωρόντας ότι το παιδί έχει καταρχάς κάτι σοβάρο και δευτερευόντως ότι μήπως τελικά μας δουλεύουν με το όλο θέμα των ειδικών φυσικοθεραπευτών ...σε πληροφορώ πήγαμε τον μικρό σε αναπτυξιολόγο και μας έδωσε συγχαρητήρια που απο την αρχή δεν αφήσαμε το παιδί στην τύχη του και ότι οι φυσικοθεραπειες ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΙ...τι να σου πω, είναι δεν είναι κύκλωμα δεν ξέρω.Το σίγουρο ειναι ότι πρέπει να μιλήσεις με το παιδί και να μη το αφήσεις το θέμα στην τύχη του.

Neamanoula είδες ο "ΡΑΤΑΤΟΥΗΣ"(πολύ μου άρεσε και λέω να το υιοθετήσω-vallou πλέον είσαι και δικιά μας νονά:tongue::tongue::tongue:)???

Gio μου πιστεύω οτι όντως με κατάλαβες απόλυτα!!! Η μικρή έχει κάποιες μαθησιακές δυσκολίες και έχω μπλέξει με ειδικούς από τα 3,5 χρόνια του παιδιού όταν όλοι με έλεγαν τρελή και υπερβολική μάνα. Τα πήρα και εγώ τα συγχαρητήρια δε λέω... αλλά το μπλέξιμο με το κύκλωμά τους είναι απερίγραπτο!!! Η δασκάλα δεν ξέρει να χειριστεί απλώς τέτοιες καταστάσεις δεν με πιέζει τόσο. Κάτι της είπα έστρωσε κάπως. Ιδιωτικά εκεί που την πάω με πιέζουν και μπλέκουν και τους δημόσιους και όταν αυτό μεταφράζεται σε ένα σεβαστό ποσό κάθε μήνα τότε γίνομαι πολύ καχύποπτη.. Με το ζόρι να κάνουμε διάγνωση έχουμε ΑΥΤΟ από αυτή την ηλικία.. Αλλά βέβαια πως αλλιώς θα μας έχουν πελάτες.. και τη διάγνωση κανόνισαν μεταξύ τους να γίνει στο ιδιωτικό.. εκεί αντιδρώ. Και μου πετάνε κάτι ξέμπαρκα να με πιέσουν ψυχολογικά για το παιδί που δεν ανταποκρίνονται με τίποτα στην πραγματικότητα. Το παιδί είναι ένα φυσιολογικό κοριτσάκι της ηλικίας της. Θα μπορούσα να αλλάξω δασκάλες κλπ αλλά δεν είναι και το καλύτερο για την ψυχολογία του παιδιού αυτό.. Πάντως πόσο μπορεί να σε τρελάνει το όποιο πρόβλημα του παιδιού σου δεν παίζεται!!! Τα πάντα έχουν περάσει από το μυαλό μου...

Μήπως να διαλέξω και για τον ΡΑΤΑΤΟΥΗ μου παπουτσάκια από της Daf;; :lol::lol:

Gio μου έχει πυρετούλι...Μόλις πάω σπίτι θα μάθω λεπτομέριες γιατί κάτι μου λέει ότι δεν μου τα λένε όλα...

vallou μου τι διαβάζω..Θα αρχίσω τις τσιρίδες.. Μα για όνομα του θεού, πως μπορούν να παίζουν με ένα παιδάκι;; Μα ΟΛΑ πια σε αυτόν το κόσμο είναι θέμα χρημάτων;; ΕΛΕΟΣ..! Καθόλου ανθρωπιά;;; Δεν έχω λόγια..

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημέρα!

Γιαννάκης αρρωστούλης :-( STOP.

Μαμά του Γιάννη λυπημένη. :-( STOP

Φωτογραφίες;; Τι φωτογραφίες;; Θέλω και εγώ. STOP! :P

Φιλιά, θα ξαναμπώ μόλις μπορέσω!

Κατερινακι περαστικα στον Γιαννακη σου γρηγορα! Οσο για τις φωτο δε σου εστειλα γιατι σκεφτηκα οτι θα τις δεις μεσω φεις;)

Vallou μου ειμαι σιγουρη οτι θα τη βρεις την ακρη καλο ειναι να ακουγινται οι γνωμες και εσυ ως μαμα να κρινεις αναλογως. Δεν μπορω να διανοηθω οτι ¨παιζει¨το χρημα τοσο πολυ και ειναι πολυ απογοητευτικο ολο αυτο. Το παιδακι σου να μην παρει χαμπαρι τι γινεται γιατι κριμα ειναι να στενοχωρηθει.

gio μου ο μικρουλης σου με τοσα που περασε ειναι απολυτα δικαιολογημενο το παιδι και σιγουρα το καθε παδακι φανταζομαι οτι θελει το χρονο του. Σου ευχομαι να περπατησει συντομα για να σου φυγει και σενα αυτο το αγχος. Αλλωστε αν ειχε καποιο προβλημα οπως λες σοβαρο σιγουρα θα στο ειχαν πει. Για την πεθερα ...πωπω σπαζομαι και παλι μονο που το σκεφτομαι!!! Μου τη δινουν οι πεθερες!!!!

Νεαμανουλα μου thanks για τα καλα σου λογια!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

παιδια εχω σκασει στα γελια εχει κατσει διπλα μου και κανει πως διαβαζει ενα βιβλιο ' τσιζίμπα... τσιζιμπα....τσιζιμπα' μου λεει:tongue::lol:

κ εγω ειμαι κρυωμενη ελαφρως, σημερα λιγο μπουκωμα κ λαιμο...χτες η ερατω ειχε μυξα αλλα σημερα ειναι μια χαρα...πηγαμε κ παιδιατρο , στον καινουριο, και ειναι 85 ποντους!:D και 10 κιλα...σταθερη αξια:rolleyes: ευτυχως ο παιδιατρος θεωρησε οτι ειναι μια χαρα !!επισης δεν εχει ιωση, οπως φοβηθηκα, αλλα συμπτωμα απο τα δοντια....αχ αυτα τα δοντια....οι πανω κυνοδοντες μισοεσκασαν ηδη, αντε να τελειωνουμε κ με δαυτους!:rolleyes:

επισης σημερα ηρθε η αλλη κοπελα ,καλη ειναι αλλα εντελως απειρη....:? πιστευω παντως πως ,αν εχει κινητρο κ διαθεση θα μαθει ,γιατι παιζει κουκλοθεατρο σε παιδακια οποτε εχει ηδη την επαφη....απο παιχνιδι, δεν την φοβαμαι, απο πρακτικα ζητηματα ομως θα δειξει...!

σημερα πηγαμε να δουμε τον σταθμο που μαλλον θα παει η μικρη μετα τις γιορτες...ευτυχως μου εφυγε ενα αγχος γιατι μου αρεσε παρα πολυ το κλιμα, ειναι μικρος σταθμος σε ενα παλιο νεοκλασσικο, η διευθυντρια πολυ αμεση κ μια δασκαλα που ειδα πολυ συμπαθητικη!αξιοσημειωτα ειναι κ τα διδακτρα:mrgreen: αρκετα χαμηλα για ιδιωτικο, οποτε αν δεν μας βγει το μπειμπισιτινγκ εχουμε τουλαχιστον αυτη την επιλογη !

περαστικα στο γιαννακη, ελπιζω να ειναι ενα απλο κρυωμα...!!περαστικα κ στη julyοικογενεια!!

πεζη τι σε χαλασε στο ποδομασαζ;;μηπως ηταν ποδομασαζ μουφα; γιατι αν ηταν καμια συσκευη οπως αυτες στις αισθητικους, πολυ θα θελα να εχω μια να κανω καθε βραδυ!!:tongue::tongue::tongue:

κ ευχαριστω για τη φωτο!!! εισαι μια κουκλα κ ο μικρος ενα παιδακι πια πολυ χαριτωμενο:D!!!!

οδοντοβουρτσα κοριτσια αρχισαμε να χρησιμοποιουμε στις διακοπες κ της αρεσει παρα πολυ! εχει πανω ενα κοριτσακι κ ενα σκυλακι νομιζω, κ τα χαιρεταει για καληνυχτα!βεβαια μονο με νερο σε αυτη την ηλικια...

vallou σε παιρνω τηλ!:D

συμπεθερα μην ανησυχεις, αν εβλεπαν οτιδηποτε θα στο ελεγαν, ολα καλα θα πανε!!:D

καλημέρα μανούλες τι κάνετε?

εγώ όσο πάω χειροτερεύω!τα λαιμά μου πονάνε πολύ πάνω που σταμάτησαν αντιβίωση ο άντρας μου και η μικρή με έπιασε εμένα και δεν μπορώ να πάρω τίποτα με χαμομήλια και τήλιο τη βγάζω για τις θείτσες!!!

κατα τα άλλα είναι εποχή δοντιών εεε???εγώ κάθε φορά που με αφήνει να δω τα δόντια της (όχι συχνά!!!) βλέπω και νέο δοντάκι!τελειώσαμε με τραπεζίτες και είδα ότι έχει σκάσει μυτούλα και ο πάνω ο ένας κυνόδοντας!'άντε να τελειώνουμε γιατί ώρες ώρες η μικρή είναι τόσο δύστροπη που ειλικρινά με εκνευρίζει απίστευτα!εχτές την παράτησα στην κυριολεξία καθόμασταν στο σαλόνι και το μόνο που έκανε ήταν να κλαιει-γκρινιάχει μια να την αφήνω κάτω μια να την παίρνω αγκαλιά εεε δεν μπορώ με το ζόρι την παίρνω πλέον όταν δεν κλαίει και χτυπιέται το άλλο το κακόμοιρο τι μου φταίει?και έτσι την παράτησα στο πάτωμα να κλαίει και φώναξα τον άντρα μου δεν άντεχα άλλο!μόλις βέβαια ηρεμίσαμε για λίγο ήρθε για αγκαλίτσες με τη μαμά και το νινί!!!

αχχχ κορίτσια η μικρή είναι πολύ τρυφερή΄(όταν είναι στις καλές της!) με το νινί!όταν μπαίνω σπίτι θέλει να κάτσω να μου βγάλει την κοιλιά έξω (η οποία είναι διπλάσια από ότι στην μαίρη να δω που θα φτάσει!!!) και να βάλει το κεφάλι της να κάνει αγκαλίτσες με το νινι!!το γλυκό μου να δω θα είναι έτσι όταν έρθει το νινι???

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

July μου περαστικά σου ..Ιωσουλα ειναι και θα περάσει να ναι καλά το νινι μόνο !

Συμπεθερα μου μας το ματιασαν το παιδί .... Πως είναι σήμερα ? Μπορει να ειναι απ αυτην την ιωσούλά που κρατά μια μερά και μετα γίνονται περδίκια !!!! Κι εμεις ειμαστε με μυξούλες αλλά τιποτα άλλο ευτυχως , Ειναι τα καλά του παιδικού αυτά.. απο την μερα που πηγαμε δεν σταματησε η μύτη μας να τρέχει....

Κοριτσια θα βρεθούμε άυριο τελικά? Vallou σε επαιρνα τηλεφωνο αλλα δεν σε βρήκα....

Κατα τα αλλα με απασχολουν 2 θεματα ... 1ον που δεν λεει να κοιμηθει ήρεμα το βράδυ πια η ,μικρή ..Ειμαι δίπλα της και τσιρίζει μαμα μαμά ,σκεψου να εβγαινα κι απ το δωματιο να την άφηνα μόνη της.. Χθες πως δεν φωναξαν την αστυνομια η γειτονες δεν ξερω.. Ουρλιαζε απο τις 4 εως τις 6.00 το πρωι χωρις να μπορούμε να την ηρεμήσουμε με τίποτα . Στην 1 ωρα αλλαξαμε βάρδια με τον πατερα της ο οποιος εχασε την ψυχραιμία του και την μαλωσε πολύ άσχημα και της έδωσε και κανα 2 στον πωπό ... Τον εφαγε η κρεβατομουρμουρα μου ύστερα ..ουτε λίγο ούτε πολύ μου ειπε πως εγω με τις θεωρίες μου την έχω κάνει έτσι.. Παντως το πείσμα της ξεκινα να είναι συναισθηματικό δηλ οκ μας έχει στ αλήθεια ανάγκη να είμαστε εκει για να κοιμηθεί αλλά όταν βλεπει πως οι αγκαλιες έιναι εντος της κούνιας και δεν την βαζουμε στον καναπέ ή στο κρεβατι μαζί μας γίνεται ενας μικρός αντίχρηστος κορίτσια και δεν ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΌΥΡΛΙΑΖΕΙ . Χθες βράδυ δεν υποχωρήσαμε στα ουρλιαχτά και έγινε το "σώσε" ....

Το 2ο και σημαντικότερο είναι που επαναλαβαμε την κυστεογραφία μετα απο 1μίση χρόνο και η παλλινδρομηση στα΄ούρα είναι οπως την είχαμε αφ'ησει... Εξακολουθει να είναι 2ου βαθμού .... Πινει 1μιση χρονο αντιβίωση ηδη και αναρωτιέμαι αν πρεπει να της δωσω αλλον εναν χρόνο η να προχωρήσω σε επεμβαση....Κανενας δεν μου λεει ξεκαθαρα τι ειναι προτιμότερο : Ελαφριά αναισθησία ή χρόνια χημειοπροφύλαξη...

Κι ειχα μια ελπιδα πως θα εχει εξαφανιστεί γμτ.....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλησπέρα..

Έχω ένα ολόκληρο 20λεπτο δικό μου από το πρωί πριν ξεκινήσω να διαβάζω τη μεγάλη.. Τελικά κορίτσια μου δεν το βλέπω με τίποτα να τα καταφέρνω για αύριο.. (daf σου έστειλα πμ) ίσως Σάββατο να τα κατάφενα καλύτερα..

marigia δεν πιστεύω οτι φταίνε οι θεωρίες σου ή οι δικές μου που αντιδρούν έτσι τα παιδάκια μας (γιατί ακριβώς τα ίδια έχω και εγώ ακόμα). Τι να πω.. μήπως νιώθουν κάποια ανασφάλεια;; Αλλά δεν έιναι οτι μου ζητάει ασφάλεια μες τη νύχτα.. να σηκωθεί και να παίξει θέλει.. Το δράμα δε είναι οτι δεν έχουμε ούτε καν το απαιτούμενο προσωπικό χρόνο με το σύζηγο.. Πάντα μες τα πόδια μας τα προβλήματα της μεγάλης ή τα ξενύχτια της μικρής.. Παρατήρησα πάντως όταν τη βάζω πιο αποφασιστικά για ύπνο και παράλληλα δεν της στερώ χάδια και τρυφερότητα μου παίρνει πιο λίγο χρόνο να κοιμηθεί. Επίσης τώρα που είδα τους κυνόδοντες στη μέση ξεκίνησε πάλι να κλαίει τη νύχτα. Υπομονή τι άλλο.

Jully περαστικά σου και στα μωράκια που είναι άρρωστα. Μακάρι να το δεχθεί καλά το μωράκι σας η μικρούλα..

θα τα ξαναπούμε..

Ξανα τα ίδια ουρλιαχτα και κλαμματα .. Την ποναει και το πιπι της απο τον καθετηρα απ οτι κατάλαβα ... Ολο το πιανει και σφιγγει τα ποδαράκια της .. "Καιει πιπι μαμά" μου λεει και ματωνει η καρδιά μου ...

Λοιπον εμεις τους κυνοδοντες τους εχουμε βγάλει όλους οποτε δεν παιζει να είναι δόντια .. Πονανε τοσο πολύ οι τραπεζίτες ? Τι να πω?

Α οσο για το πλυσιμο των νεογιλών εχουμε παρει κι εμεις οδοντοβουρτσα της ΑΙΜ μια που γραφει απο το 1ο δοντάκι .Καθομαστε στον καναπε η μια απεναντι απο την άλλη και βουρτσιζουμε τα δοντια με νερακι σκετο εννοειται... Εχω δει στα ΒΙΟ μια οδοντοκρεμα φυτική της weleda για αργοτερα.

Vallou κριμα που δεν θα μπορεσεις.Εμεις Κυριακη παμε στην μαμα μου και θα μεινουμε μια βδομάδα ... Οι αλλες τι αποφασισαμε ???? Γκαστρουλαααααααααα .......

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μου έχω μέρες να μπω, τώρα μπαίνω στα σκαστά από το μαθημα υπολογιστών οπότε δεν θα γράψω πολλά..

περαστικά στους αρρωστούληδες, ελπίζω σύντομα να αναρρώσετε

Εγώ για αύριο απόγευμα πολύπιθανό να μπορώ, Σάββατο πιο δύσκολο γιατί έχει τραπέζι η μαμά μου τους θείους μου που ήρθαν από Γερμανία οπότε δεν θα μπορώ να φυγω...

Πείτε μου αν κανονίσετε για αύριο, με μήνυμα στο κινητό γιατί δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να μπω απόψε, τελειωνω 9 το μάθημα και μετά είμαι σαν ζόμπι!!

Εγώ καλά πάω γενικά, ακόμα ταλαιπωρούμαι λίγο με τα στομαχικά, ο Γιωργάκης είναι σταθερά για φάγωμα (κουκουβα) και δέχομαι συγχαρητήρια γιατί βγήκα πρώτη σε βαθμολογία ο φύτουλας!

Το πιο σημαντικό είναι όμως που βρήκε ο άντρας μου μια καινούρια δουλειά που τον έχει συναρπάσει σαν προοπτική, επιτέλους να κάνει αυτό που του αρέσει να χαρεί γιατί πολύ είχε ψυχοπλακωθεί ο άνθρωπος... Δεν έχει αρχίσει ακόμα, αλλά όλα φαίνονται πολύ καλά! Φτου!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Γεια σας κοριτσάκια και από εμάς!!!

marigia κι εμένα ουρλιάζει όλη μέρα, είτε είναι από χαρά είτε από νεύρα, πάντως ουρλιάζει! Βγαίνουμε έξω βόλτα και όποιο πουλάκι, σκυλάκι, γατάκι δει, ουρλιάζει από την χαρά της και μας ακούει όοολη η γειτονιά! Συνέχεια της μιλάω και της λέω ότι τα ζωάκια θα τρομάξουν, ότι μας ακούνε στη γειτονιά αλλά δεν καταλαβαίνει και κάνει τα δικά της. Επίσης τα ακολουθούμε, όπου πάει το γατάκι από πίσω και εμείς, έχουμε γίνει οι φρουροί της πανίδας...Χαμός...:DΤώρα για τον ύπνο, το λέω όπως και στη vallou να ακολουθήσετε τη μέθοδο κοιμίσου παιδί μου, εγώ κορίτσια έχω δει μεγάλη διαφορά. Βέβαια μπορεί να βγει από το πρόγραμμα σχετικά εύκολα, αλλά ξαναμπαίνει μέσα σε αυτό πολύ πιο ανώδυνα από ότι την πρώτη φορά που το εφαρμόζεις. marigia εγώ καταλαβαίνω ότι θέλει να έρχεται στο κρεβάτι σας, κι αν δεν της το κόψεις τώρα, θα το συνηθήσει και σας βλέπω μέχρι να πάει σχολείο να κοιμάστε παρεούλα. Φυσικά και εξαιρούνται περίοδοι πόνου πχ. αυτό με τον καθετήρα που λες ή πχ. όταν βγάζει δόντια. Οι τραπεζίτες δεν πονάνε τόσο, οι μεγάλοι πόνοι είναι στους κυνόδοντες. Για την παλινδρόμηση στα ούρα τί σε συμβουλεύει ο παιδίατρος να κάνεις?Μήπως να εκάνες την επέμβαση?Παίζει να επιδεινωθούν τα πράγματα αν το αφήσεις?Αχ ρε κορίτσι μακάρι να περάσει...τί τραβάνε κι αυτά τα μωρά....ρε γμτ...δεν μπορώ....

Ουφ αλλάζω θέμα και πάω σε ευχάριστα...ρε κορίτσια πήγα σήμερα στα τζάμπο για δώρα στις ανηψιες μου και κάθε φορά με πιάνει εκεί μέσα ο υπερκαταναλωτισμός μου. Τί τέλεια πραγματάκια...πήρα ξέρετε όλα τα χαζούλικα...ότι ροζ, ότι πριγκήπισσα, ότι ασταφτερό το έπαιρνα..κοκκαλάκια τσιμπηδάκια, αυτοκόλλητα, τσαντάκια, μαρκαδόροι, πλαστελίνες, μπλοκάκια και άλλα πολλά...Εδώ εγώ και τα χάζευα μετά, φαντάσου τα πιτσιρίκια μόλις τα δουν θα ξετρελαθούν...:D:D:D

yaeNp3.png

και ξέχασα να πω περαστικά Γιαννάκη της Κατερινιώς και σόλη την οικογένεια july. Προσοχή κορίτσια, αλλάζει ο καιρός και είμαστε φουλ στις ιώσεις.....Περαστικά κι αγύριστα...

yaeNp3.png

Καλα ε τι παθαν τα μωρα μας??Αναρωτιεμαι....:rolleyes:

Κοριτσια σημερα ηταν η πρωτη φορα που τις εφαγε ο Νικολης. Με εβγαλε εκτος εαυτου στα αληθεια! Η πιεση μου στο 20 απο το σκατο!!!! Λοιπον παω να τον παρω απο τη μαμα μου το απογευμα κατα τις 8 και...κατεβαινουμε μια χαρα κατω και με το που παω να τον βαλω στο αμαξι αρχιζει να γκαριζει στην κυριολεξια, να με σπρωχνει, ειδα και επαθα να τον δεσω στο καθισμα. Σε ολο το δρομο απορω πως δεν τρακαρα, εκλαιγε τρομακτικα δυνατα, ουρλιαζε και χτυπιοταν στο καθισμα, εγω να φωναζω σαν την υστερικη και αυτος να μην σταματαει. Με το που φτανουμε σπιτι (ενας Θεος ξερει πως) τα ιδια, εχασα και το ενα παπουτσι του, να χτυπιεται , τον ζουπαω στην κυριολεξια απο τα νευρα μου και ανεβαινουμε πανω. Ε τοτε αρχισε να χτυπιεται, να χτυπαει εμενα, να πεταει κατω τηλεκοντρολ και οτι αλλο θελετε, να σερνεται κατω κ.λ.π. Ε τοτε τις εφαγε παιδια, ουτε θυμαμαι ποσες στον κωλο, αφου απο τα ζουπηγματα απορω πως δνε τον εκανα μελανια. Μου ηρθε να τον λιανισω απο τα νευρα μου. Και πώς σταματησε??? περιμεναμε επισκεψεις τους κουμπαρους μας, μεσα στην παρανοια του μολις τους ειδε εσκασε ενα χαμογελο σαν να μη συνεβει τιποτα. Παιδια με εβγαλε εκτος εαυτου, ακομη επηρεασμενη ειμαι και πιστεψτε με οχι απο τις μπατσες που εφαγε αλλα απο το ολο σκηνικο. Δεν μετανιωνω δευτερολεπτο που τις εφαγε..φανταστειτε.Τι νευρα ειναι αυτα μικρο παιδι??? Δηλαδη αν μπει στην εφηβεια θα μας δερνει κανονικα??? Αφηστε τα μου χαλασε τη διαθεση...τουλαχιστον δεν τρακαραμε στο δρομο:rolleyes:

Αυτα...περαστικουλια σε ολα τα μικρακια και γρηγορα καλα. Μαριγια μου κουραγιο με την μικρουλα σου!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

καλημέρα μανούλες!

εμείς μπαμπάς και κόρη είναι καλύτερα αλλά μαμα και νινί χειροτερεύουν!!!και δεν μπορώ να πάρω αντιβίωση με χαμομήλια την βγάζω μακάρι να μην χειροτερέψω άλλο γιατ΄βήχω και πονάει η κοιλιά μου από το σφίξιμο!!!

πάντως διαβάζω όλα τα μωρά μας τις ίδιες αντιδράσεις έχουν!μήπως είναι καμμιά φαση της ηλικίας?δεν μπορεί όλα μαζί?η παιδίατρος που την ρώτησα μου είπε ότι σιγά σιγά φτιάχνουν τον χαρακτήρα τους και την θέση τους στην οικογένεια και οτι θέλει προσοχή τώρα πως θα το αντιμετωπίσουμε (κυρίως κατερίνα εμείς που σε λίγο τα παιδιά μας θα περάσουν ένα "σοκ" με το νέο αδερφάκι)!!!μου είπε ότι πρέπει ανάλογα να κρίνω και να πράττω πχ αν ζητάει καμμιά βλακεία δεν πειράζει ασ γίνει το δικό της διαφορετικά πρέπει να είμαι κάθετη και αν με εκνευρίσει να μην την κοιτάω καν να μην το καταλάβει ότι με επηρεάζει η συμπεριφορά της!δεν είναι εύκολο αλλά όσες φορές το έκανα ηρέμισε πιο έυκολα από ότι αν της έκανα ότι ήθελε!τι να πω τι τραβάμε και εμείς οι μανούλες!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...