Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ βρε κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες!!!

Ευτυχώς που έχω και κοντινούς μου ανθρώπους εκπαιδευτικούς και έτσι με καθησύχασαν από τις βλακείες που τελικά μου γέμισαν το κεφάλι!! Θα το δείτε και εσείς στη συνέχεια το σχολείο είναι ένα άλλο σημαντικό κομμάτι στη ζωή των παιδιών μας και σίγουρα πονάει πολύ όταν βλέπεις να ξεκινάει με προβλήματα. Σίγουρα σε ηλικίες τόσο μικρες όπως είναι η κόρη μου δεν πρέπει να βιάζονται οι ειδικοί να βγάζουν συμπεράσματα. Βέβαια όταν υπάρχει και οικονομικό ώφελος από πίσω τα συμπεράσματα "πιέζονται" για να βγουν.. Αφού λοιπόν δεν δίνουμε πανελλαδικές του χρόνου λέω να κάνω το καλύτερο δυνατό που μπορώ και να αφήσω για αργότερα τις γνωματεύσεις τους!!!

Jully πολύ τσαμπουκαλού η κόρη σου :lol::lol: αστην λίγο ακόμα αφού τη θέλει τόσο την πίλα της. Από δώρα γάμου θυμάμαι 7 δίσκους σερβιρίσματος (κράτησα 2 τελικα) και 5 πυρίμαχα ταψιά.

gio κλασική πεθερίαση είναι και η δική σας ασθένεια :lol:!! Έτσσιιι... μήπως είναι της κόρης η ξαδερφούλα;;; Αυτές ως γνωστόν τα κάνουν όλα καλύτερα... στο τέλος όμως τρώγεται το πιατάκι ποιος είναι καλύτερος... κρύο!!! Από ζουζουνιά πρώτος και ο παναγιωτίνος ή μάλλον ρατατούης :tongue::tongue:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ δε το τρώει ούτε σε κιμάδες;;; Γιουβαρλάκια, κεφτεδάκια, πιτάκια; Πολλές φορές αμα μου κάνει νούμερα το αλλέθω και το δίνω μαζί με το υπόλοιπο φαγητό για να μην το χάνει.. Επίσης γεμιστά με κιμά αν του αρέσουν οι πιπεριες..

Ξύπνησε το κάθαρματάκι... τα λέμε..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Vallou μου καταρχήν χαίρομαι που ηρέμησες. Μετά θέλω να μοιραστώ μαζί σου κάτι που διάβασα σε ένα βιβλίο ψυχολογίας και το έχω κρατήσει για το δικό μου παιδί, χωρίς να ξέρω για ποιο πρόβλημα σας μίλησαν οι <<ειδικοί>>. Μερικά πουλιά γεννιούνται αετοί και άλλα σπουργίτια. Τα μεν πρώτα αν τα περιορίσεις και δεν τα αφήσεις να πετάξουν ψηλά θα μαραζώσουν τα δε δεύτερα αν τα πιέσεις να πετάξουν ψηλά θα αποτύχουν και θα δυστυχήσουν....ενώ και τα δυό αν τα αφήσεις ελευθερα να πετάξουν όσο ψηλά και μακρυά θέλουν και μπορούν, το ταξίδι τους θα τους οδηγήσει στην ευτυχία. Άλλωστε αυτό μόνο δε θέλουμε από τα παιδιά μας, να είναι ευτυχισμένα?

Κατά τα άλλα με το φαγητό του Βαγγέλη δεν ξέρω τι να σου πω. Κάτι που το τσάκιζε την προηγούμενη βδομάδα αυτή δε θέλει ούτε να το δει. Τους κιμάδες τους έτρωγε, αλλά την τελευταία φορά που του είχα μπιφτέκια δεν έφαγε ούτε μπουκιά.....κάθε φορά καταργει και ένα φαγητό...Μα να φάει όλο το κρεμμυδι, την πιπεριά και τις ελιές(παίζει να κατάπιε και ένα κουκούτσι) και να μην θέλει πατάτες τηγανητές:confused:Πολύ της υγιεινής διατροφής μου έγινε...;)

Και μια ακόμη ερώτηση, τα δόντια τους σας αφήνουν να τους τα πλύνετε? Γιατί κι εκει έχουμε θέμα...

Gio στάνταρτ το ξαδερφάκι είναι της νύφης σου.....Μην πτοείσαι όμως, σιγά μην δώσουμε σημασία στις κουβέντες των πεθερών μας, αφού ξέρουμε τι ΄νιώθουν στο βάθος....

Το θηρίο σου έχυσε όλο το λάδι??????Πω πω δεν είναι για τέτοια πράγματα σε καιρούς κρίσεις......πάντως θα έκανε ένα δερματάκι μουρλια!;)

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

γεια σας κοριτσια μου!

αχ οχι δεν βρεθηκαμε τελικα και στενοχωρεθηκα γιατι ηθελα να δω τις τσουπρες! july εσυ αθηνα δεν μενεις; οποτε κανονισουμε ξανα, πειτε βρε αθηναιες ποιες μπορειτε, να βρεθουμε μια φορα και ολες μαζι!:D

vallou θα σου στειλω κ πμ να μου πεις για τα 'παπά' αν θες τελικα!

τα νεα μας είναι οτι ειδαμε σημερα μια κοπελα, συμπαθητικη αλλα χωρις πολλη πειρα...:roll: τα οικονομικα τα βρηκαμε, θα ερθει και την τεταρτη που εγω δεν εχω μαθημα να κατσει με την ερατω να τη συνηθισει και να γνωριστουμε καλυτερα...ελπιζω να μας κανει...

θα δουμε αλλη μια μεσα στην εβδομαδα αλλα επειδη η ευη που ειδαμε ειναι γνωστη της νταντας μας θα ηθελα πολυ να μας κανει! εχει κ αυτοκινητο, πολυ σημαντικο, αφου δεν μενει κ διπλα...!

απο φαγητο τις 2-3 τελευταιες μερες δεν τα παμε πολυ καλα....σημερα με τα 1000 ζορια...και δεν εφαγε ουτε βρωμη για πρωτη φορα!!!!ειδα κ μερικες μυξουλες τωρα το βραδυ...νομιζω οι κυνοδοντες κανουν την εμφανιση τους με τα κλασικα συμπτωματα .......γκρρρρρρρρ : ανορεξια- μυξα-γκρινια-1536 θηλασμοι το βραδυ...

βρε παιδια η ερατω οταν βγαζει δοντια εχει 'συμπτωματα' ενα μηνα περιπου!πολυ δεν ειναι;:confused:

συμπεθερα ευγε στον παναγιωτινο !!!γελασα παρα πολυ με το σκηνικο!!!!!εχμμμ δεν θα γελαγα τοσο αμα το εκανε η ερατω βεβαια....:rolleyes::tongue:

οσο για τα 'απαιχτα ξαδερφια', ΕΥΤΥΧΩΣ ενα :tongue::tongue::tongue: καλο που εχει ο πεθερος μου ειναι οτι δεν κανει διαχωρισμους!λατρευει κ τις δυο εξισου! βεβαια δεν λειπουν τα σχολια απο τους γονεις της 'απαιχτης ξαδερφης 'αλλα οκ, γονεις ειναι θα πουν κ καμια υπερβολη για το παιδι τους:tongue:

οσο για τα σχολια προς την ερατω, νομιζω περιοριζονται στο να τα κανουν οταν δεν ακουμε, οποτε δεν εχουμε προβλημα!:tongue:

ειναι παντως αγενες και αδικο να κανεις διακρισεις στα παιδια....δυστυχως συμβαινει πιο συχνα με τους μεγαλους ανθρωπους, αλλα μπορεις να τους πεις οτι σε ενοχλει και οτι δεν θα ηθελες να στενοχωριεται ο παναγιωτης και να αισθανεται οτι δεν τον αγαπουν το ιδιο! (για να δουμε τι θα πει η πεθεριαση; :rolleyes:)

δωρα γαμου...τι μου θυμισατε: το πιο κουλο δωρο γαμου εβερ!!!!!: χρονομετρητης ή κατι τετοιο ηταν, για τζοκινγκ......κ να πω οτι ειχα παχυνει....:tongue::tongue::tongue: αφου θυμαμαι το κοιταζα το ξανακοιταζα μηπως ειναι κατι αλλο απο αυτο που φανταστηκα!:lol:

το πιο ομορφο δωρο ηταν ενα βαθυ διακοσμητικο μπλε πιατο απο εναν ταιβανεζο μαθητη μου και το πιο απαραιτητο μια ψηφιακη μηχανη!

απο δισκους κ τετοια ευτυχως τιποτα, μονο ενα σερβιτσιο με χρυση ριγα (!)που αρεσει παρα πολυ στο συζυγο αλλα εεε δεν θυμαμαι που το εβαλα!!!:lol:

:DΚοπελες μου σας εγραφα κ χθες αλλά τα έσβησα καταλάθος και ήταν πια πολύ αργά να ξαναγράψω....

Καταρχας DaF θελουμε κι εμεις πα-πά και λεω να βρεθούμε καθημερινή μετά της 5.μισή ομως που θα χω σχολασει να τα πούμε. Vallou λεγε ποια μερα μπορείς οκ? Εχω και σύζυγο πια τα απογευματα οπότε θα μπορουσε να μου κρατήσει και την μικρή να συζηταγαμε κιόλας.....

Valloudenia σε είχα στο νου μου και χαιρομαι που είσαι καλύτερα . Συμφωνώ με ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ !!! Πολύ μου άρεσαν τα όσα εγραψες ΚΩΝ /ΝΤΙΑ ! Ο Βαγγελακης μια χαρά μεσογειακή διατροφή κάνει ! Μην ανησυχείς καθόλου ! Η δικιά μου τρωει απ όλα αλλά απο λίγο .. Ξεκινησαμε προσπάθεια να κοψουμε το γάλα σκόνη και να πιούμε φρέσκο! Της βαζω και λίγο μελάκι να το γλυκάνω και πινει 100ml περίπου . Την 1η μερα δεν το ήπιε και το απογευμα που ξυπνησε μου ζήτησε γάλα , ήπιε 200ml !

Εμαθε να τρώει μόνη της στο σταθμό και σήμερα εμεινα με το στόμα ανοιχτό γιατί κατάφερε και έφαγε 1 μπολ χυλοπιτες με κοτόπουλο μόνη της με το κουτάλι . Ζητημα αν της έδωσα 2 κουταλιες εγώ ... Τα κατάφερε μια χαρά αν και οκ λερωσαμε λίγο παραπάνω Ειναι απίστευτο το πόσο γρήγορα μαθαίνουν πάντως !!!

Giaki απίστευτος ο λαδωμενος ρατατουης !!! Οσο για την πεθερά είμαι σίγουρη πως στο αλλο εγγονι θα μιλάει για τα κατορθώματα του Παναγιωτάκη .. Παιδί μου είναι ανισορροπες μην το ψάχνεις ... Μια φορά η δικιά μου έλεγε μπροστά στην άλλη της την νύφη ποσο περισσότερο έξυπνη είναι η Ανδρι μου απο την δικιά της ...΄Οταν ΄μειναμε μονες μας με την πεθερά της εξήγησα πως δεν ήταν σωστό και πως ίσως να την στεναχωρεσε την αλλη της την νύφη με αυτο που είπε και ξερετε τι μου απάντησε ???? Πως εκεινη εχει μαθει να λεει την αλήθεια ειτε μας αρε΄σει είτε όχι ... Αλλες φορες παλι μας πεταει μπιχτες για το ποσο πειθαρχημενη ειναι η αλλη της εγγονα σε σχεση με την δικιά μας ...Παιδι μου αν παρεις στα σοβαρά όσα λενε πας κατευθειαν για το Δαφνί !!!!!......

ΠΕΖΗ οι φωτο στο fb που είναι ?? Να σχολιάσω επισης πως μάνα και γιος σκίζετε !!!!!

Συμπεθεραααααααα μου σου εστειλα πμ Τι παιδι αυτος ο γιος σου !!! Θα τον δαγκωσω όταν τον δω !!!

Α ειδαμε σε πειρατικό το SALT με την Αντζελίνα που παιζει τωρα στα σινεμα ...Εχουμε ρίξει πολυ γελιο με τον σύζυγο .. Μεγαλη Αμερικανια ...Το ίδιο και το ίδιο σενάριο πια αυτοι οι Αμερικανοι ... ο κακος Ρωσος κατασκοπος .... τσ τσ τσ δεν βαρεθηκαν ....

Και κατι τελευταιο .. Ειμαι απελπισμενη:-( ... Η μικρή ξυπνα πια 3 φορες την νυχτα και λεει καμια 100ρια φορες "μαμά " μεχρι να την πάρει ο ύπνος ... ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΠΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ......

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Μερικά πουλιά γεννιούνται αετοί και άλλα σπουργίτια. Τα μεν πρώτα αν τα περιορίσεις και δεν τα αφήσεις να πετάξουν ψηλά θα μαραζώσουν τα δε δεύτερα αν τα πιέσεις να πετάξουν ψηλά θα αποτύχουν και θα δυστυχήσουν....ενώ και τα δυό αν τα αφήσεις ελευθερα να πετάξουν όσο ψηλά και μακρυά θέλουν και μπορούν, το ταξίδι τους θα τους οδηγήσει στην ευτυχία. Άλλωστε αυτό μόνο δε θέλουμε από τα παιδιά μας, να είναι ευτυχισμένα?

Πολύ όμορφο αυτό που γράφεις..

Δυστυχώς το σύστημα παιδείας που φτιάχνουν κάποιοι δεν περιλαμβάνει σπουργίτια.. αυτό θα το διαπιστώσετε αν ανοίξετε ένα βιβλίο της α' ή της β' δημοτικού.. Προσπαθούν να μάθουν στα παιδάκια πράγματα που χωρίς υπερβολή εμείς τα μαθαίναμε στην δ' ή ε' τάξη.. αγγλικό λέει σύστημα.. αποτυγχάνουν 8 στα 10 παιδιά μέσα στην τάξη. Δεν θέλω από την κόρη μου να αριστεύσει, δεν κυνηγάω κάτι τέτοιο, να είναι ένα φυσιολογικό παιδί της ηλικίας της και σαν τέτοιο θέλω να γίνει αποδεκτό.

Dafaki θα σου στείλω και εγώ πμ ποιά θέλω... λίγο μ' αυτά το παραμέλησα. Μμμ φαντάσου πόσο χρήσιμος είναι ένα χρονομετρητής με το παιδί!!! Τρέεχουμε τώρααα... :tongue::tongue:

Κατά τα άλλα με ταλαιπωρεί ακόμα στον ύπνο της.. marigia μου συμπάσχω!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!

gio καλα ε ....οχι απλα θηριο..θηριαρα!!!! Ω ρε πικρα που θα εφαγε η μανα σου!!! Δε θα ηθελα να ημουν στη θεση της ουτε με σφαιρες!!!! Οσο για την πεθερα εμεις δεν εχουμε μετρο συγκρισης αλλα για την δικη σας περιπτωση μου ακουγεται πολυ ενοχλητικο ολο αυτο (οχι..δε θελω να σε μπριζωσω:tongue:) ακους εκει το παιδακι μας λιγοτερο εξυπνο??? Και με τοσα που εχει περασει το αμοιρο μονο επαινους πρεπει να ακουει. Αλλα επειδη και η δικη μου πεταει εξυπναδες του τυπου "καλε δεν το μαθατε αυτο??? δεν του μαθατε εκεινο?" νομιζω οτι εχουν κομπλεξ που δεν τα βλεπουν τοσο συχνα και που τα κρατανε οι αλλες γιαγιαδες. Ας τον κρατουσε η πεθερα σου τον Παναγιωτη και θα σου ελεγα εγω τι παινεματα θα εριχνε...αντε μη φορτωνω..:mad:

daf καλη τυχη στην επιλογη της κοπελας!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ μου μην μου αγχωνεσαι με το φαγητο λεμε....υπαρχουν και χειροτερα (δες εμας π.χ.):rolleyes:

Απο δωρα γαμου και εμεις τα ιδια δισκους, πυρεξ, βαζα κ.λ.π., το πιο κουλο ηταν μια εξαδα για σφηνακια (ξοδευτηκανεεεεε:lol:) και μια συσκευη για ποδομασαζ (μ@λ@κι@@@@!!!!) Ευτυχως πηραμε αρκετο χρημα αλλιως θα τους τα εφερνα στο κεφαλι..!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Μαριγια μου στις φωτο που ειδες ειμαστε σε ενα εκκλησακι (Αγια Παρασκευη στο Ωραιοκαστρο, οι Θεσσαλονικιες το γνωριζουν..απλα τελειο!!!) σε ενα γαμο την Κυριακη που μας περασε. Τις εστειλα και στα κοριτσια να σουνε τις μουριτσες μας!!! Μανα και γιος!!!;)

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

καλημέρα μανούλες!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ πρέπει να τους πλένουμε τα δόντια???δεν έχουν βγει ακόμα όλα τώρα βγάζουμε ένα τραπεζίτη πάνω και μετά πάμε για κυνόδοντες!!!αλλά πρέπει να τα πλένουμε?κάθε πότε?

ΠΕΖΗ μου μακάρι να μου έκαναν και εμένα ένα για ποδομασάζ!το προτιμώ από δίσκους και τέτοια!!!

vallou μου άσε από τσαμπουκά άλλο τίποτα αν δεν γίνει το δικό της ζήτω και την κάτσαμε!δεν μπορώ να διαχωρίσω βέβαια αν αυτό είναι τσαμπουκάς φάση ή απλώς έχω ένα κακομαθημένο παιδί!τι να πω ίσως αν την γνωρίσετε (που θέλω πολύ να καταφέρω να σας γνωρίσω η γαιδούρα!) να μου πείτε μια ειλικρινή γνώμη!!!

katerin@ τώρα το θυμήθηκα εγώ είχα χρησιμοποιήσει στη μικρή λίκνο και θα το χρησιμοποιήσω και πάλι!πολύ με είχε βολέψει!την μικρή την έβγαλα περίπου 3-4 μηνών απευθείας στο δωμάτιό της μόνη της χωρίς κανένα πρόβλημα!ίσως επειδή ήταν μικρή αν την έβγαζα 6 μηνών δεν ξέρω τι αντιδραση θα είχε!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

gio κλασική πεθερίαση είναι και η δική σας ασθένεια :lol:!! Έτσσιιι... μήπως είναι της κόρης η ξαδερφούλα;;; Αυτές ως γνωστόν τα κάνουν όλα καλύτερα... στο τέλος όμως τρώγεται το πιατάκι ποιος είναι καλύτερος... κρύο!!! Από ζουζουνιά πρώτος και ο παναγιωτίνος ή μάλλον ρατατούης :tongue::tongue:

Και όμως κορίτσια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ....είναι της ανεψιάς της παιδί (εγγόνι της αδερφής της πεθεράς μου)!!!!Τέσπα ας μην ανοίξω το στόμα μου...έχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ να πω!!!!

Καλημερούδια σε όλες σας!!!!

Καλημέρα αγαπημένες μου φίλες!

Μου την έχει δώσει που δεν έχω χρόνο και έτσι μπαίνω στα γρήγορα.:( Στη δουλειά πλέον σχεδόν το έκοψα (μάλωσα με τη Δ/ντρια και δεν γουστάρω να με δεί ούτε μια φορά στο internet) και στο σπίτι πάλι έχω περιορισμένο χρόνο και τώρα που θα φύγει η μαμά μου, με βλέπω να μπαίνω μια στις τόσες!!!

Καλά Daf γέλασα απίστευτα με το δώρο γάμου σου! :D:D:DΚαλά πως τους ήρθε τέτοια ιδέα; Βέβαια μου θύμησες το κορυφαίο δικό μου δώρο γάμου. ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΟΥΝΤΖΙΝΟ ΣΚΑΛΙΣΤΟ ΡΟΛΟΙ, το πλέον άσχετο:rolleyes: το οποίο φυσικά είναι κάπου καταχωνιασμένο στο πατάρι της μάνας μου!!! Το ωραιότερο δώρο, παρόλο που δεν είμαι η πλέον θρήσκα .. ήταν μια χειροποίητη εικόνα σε καμένο ξύλο της Παναγίας με το Χριστό. Μου προκάλεσε δέος και φυσικά ήδη κοσμεί μέρος του σαλονιού μου!:P

Vallou μου χαίρομαι που ηρέμισες.. Μη δίνεις σημασία σε κακόβουλα σχόλια. Πάρε τη γνώμη σωστών ειδικών και στηρίξου πάνω σε αυτή και στο ένστικτό σου για το παιδί σου! Μου άρεσε πολύ η ιστορία με τα παιδιά «πουλιά». Αν θέλετε, μου άνοιξε μια νέα οπτική για το πώς πρέπει να δώ τον γιό μου. Σαν αετό που δεν πρέπει να τον φυλακίσω! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Όσο για την πεθεροκατάσταση…όπως είπατε κορίτσια και πιο πάνω, η δική μας «ξαδερφούλα» είναι της κόρης παιδί. Δυστυχώς όπως λέει και ο άντρας μου η μητέρα του υπήρξε από πάντα άνθρωπος που έκανε διακρίσεις…Στη αρχή δεν έβλεπα κάτι για το δικό μου παιδί.. Τώρα τελευταία α όμως κάπως άλλαξαν τα πράγματα. Δε λέω, τον θεωρεί έξυπνο και το διατυμπανίζει. Υπάρχει όμως πάντα και «ο πιο έξυπνος». Εγώ βέβαια λέω ότι όλα τα παιδάκια του κόσμου είναι αξιολάτρευτα, είτε είναι ζωηρά είτε όχι, είτε είναι όμορφά είτε λιγότερο όμορφα είτε έξυπνα ή λιγότερο έξυπνα. Το κάθε παιδί έχει τη δική του θέση! ΨΗΛΑ! ;)

Συμπεθερούλα μου δεν ξέρω πως αλλά πρέπει να βρούμε τρόπο να γνωριστούμε. Θέλω να δώ τη υπέροχη Ανδριέλα που μου έχει κλέψει την καρδιά! Κορίτσια της Αθήνας όποτε κανονίζετε να μου λέτε και εμένα. Δεν μπορέι, κάποια φορά θα τα καταφέρω..

Τα δικά μου τώρα. Εδώ και μια βδομάδα συνυπάρχουν στο σπίτι η μαμά μου, ο μικρός και η κοπέλα που θα τον κρατάει. Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά! Φαίνεται καλή, ήρεμη και με όρεξη. Είναι 25 χρονών και πρίν από τον Γιάννη κρατούσε 4 χρόνια ένα κοριτσάκι,. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Έτσι λοιπόν η μαμά τα μαζεύει και άντε τώρα να βρώ σειρά. Γιατί δεν το κρύβω…με βοηθούσε απίστευτα.!!!

Και για το φαγητό των παιδιών έχω να πώ τα εξής. Σίγουρα περνάνε φάσεις τα μικρά μας. Ο καλοφαγάς μου, όλο τον Αύγουστο δεν έτρωγε τίποτα. Εκεί που έπινε γάλα 210 τώρα πίνει 100 με το ζόρι Τώρα ξαναστρώνει. Υπομονή κορίτσια, υπομονή..

Δεν ξέρω αν ήθελα να πώ και άλλα, αλλά δίνω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ!!!:tongue::tongue:

Σας φιλώωωωωωωωωωωωωωωωωω

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Βρε ΠΕΖΗ μου φοβερό ήταν το ποδομασαζ :lol: γιατί;;; Δε σε καίνε τώρα τα ποδαράκια σου όλη την ημερα τρέξιμο;; Το σκέφτηκαν οι άνθρωποι.. Και η εξάδα πολύ κομπλε τη βρίσκω!! Εγώ πήρα ένα τσιπουροκανατάκι σκέτο σε χρώμα μπλε ελεκτρικ πήλινο και το κοίταζα μισή ώρα να καταλάβω τι ακριβώς είναι αυτό.. βάζο ή κάτι άλλο... τελικά μάλλον είναι τσιπουροκανατάκι σκέτο!! Το ωραίο είναι οτι μας το έκανε μια ανηψιά του πεθερού μου που της είχε κάνει γερό δώρο στο γάμο της :lol:

gio καλά τόσο νταλκά έχει με το ανηψοεγγόνι της που υποτιμά το δικό της;;; Μάλλον θέλει λίγο κοίταγμα η γυναίκα.. ή πολύ σε ανταγωνίζεται και δε ξέρει πως να το βγάλει.

jully ο ξαδελφός μου που είναι οδοντίατρος μου είπε οτι καλό είναι να βουρτσίζουμε τα δοντάκια ακόμα και με σκέτο νεράκι, καλύτερα μετά από κάθε γεύμα ή το λιγότερο το βράδυ πριν τον ύπνο. Η οδοντόκρεμα δεν είναι τόσο καλή ιδέα σε αυτές τις ηλικίες. Εμείς το κάνουμε κάθε βράδυ συνήθως και το φχαριστιέται τρελά!

κατερινα ς πολύ σωστά!! Το ίδιο λέω και εγώ στην κόρη μου.. κάθε παιδί είναι διαφορετικό και σίγουρα υπάρχει κάτι καλό σε κάθε έναν μας. Της το τονίζο όταν μου λέει αυτος είναι πχ χοντρός ή εκείνη άσχημη κτλ Και φυσικά δέχομαι τα συγχαρητήρια :lol:

Τώρα για το πόσο ηρέμισα δεν ξέρω... Οι δημόσιοι ειδικοί με στέλνουν στους ιδιωτικούς ειδικούς τα έχουν κάνει και πλακάκια και τι άλλο να πω δεν ξέρω!! Ζητάω να γίνει από το δημόσιο φορέα κάποιο τεστ αξιολόγησης και αφού επικοινώνησαν μεταξύ τους με παραπέμπουν στο ιδιωτικό.. και όλα πληρωμένα λέει.. Δεν είναι τόσο πολύ οικονομικό το ζήτημα αλλά αν είναι άξιοι να αξιολογήσουν. Αλλά μάλλον δεν ξέρουν πολύ καλά που έμπλεξαν!!

vallou ειλικρινά δεν έχω καταλάβει καθόλου περί τίνος πρόκειται. Σίγουρα εσύ είσαι η μάνα και ξέρεις καλύτερα από όλους το παιδί σου. Τί πρόβλημα υπάρχει, συμπεριφοράς ή επίδοση στα μαθήματα?Εσύ διακρίνεις στο παιδί σου όντως αυτό το πρόβλημα που σου λέει η γκάου δασκάλα?Με το παιδί μίλησες?Τί σου λέει? Προσπαθώ να καταλαβω στο περίπου τουλάχιστον μπας και σε βοηθήσουμε κι εμείς λιγουλάκι από εδω, τουλάχιστον να σε εμψυχώσουμε στην περίπτωση που πλακώσεις την δασκάλα της στο ξύλο.:D

Έλα ρε gio μη δίνεις σημασία στη πεθερά απλά τόνισε της ότι με τόσα που έχει περάσει ο Παναγιωτίνος μόνο κοπλιμέντα πρέπει να του κάνει. Και δεν κατάλαβα δηλ. μια χαρά είναι το παγωτίνι μας, και τις ζημιές του τις κάνει και από όλα. Μην πτοείσαι και προπάντως μην ακούς, κλείσε τα αφτιά σου σε κακόβουλα σχόλια και απάντα καταληλλα για να κλείσεις το θέμα. Λαδοπόντικας, έ????Χαίρομαι, χαίρομαι, χαίρομαι τί νόμιζες κυρία μου ότι εσύ δεν θα τρέχει???? χεχε..σε γελάσανε... είπε ο μικρός -και τώρα που μεγάλωσα θα σου βγάλω το λάδι μάνα, ας ξεκινήσω από αυτό εδώ το ελαιόλαδο που το'χω πρόχειρο, έτσι για πράκτις....

Καλέ εμείς δεν βουρτσίζουμε δόντια κι έχουμε και 16.πωπωωω....το'χω σκεφτεί πολλές φορές αλλά όπως είπε η αγαπητή μου vallou σκεφτόμουν ότι θα έτρωγε την οδοντόπαστα, αλλά με σκέτο νεράκι δεν το είχα σκεφτεί. Και ποια οδοντόβουρτσα είναι κατάλληλη?

yaeNp3.png

καλημέρα μανούλες!τι κάνετε?

αμένα μάλλον με τριγυρίζει καμμιά ιωσούλα βλέπετε την εχτές σταμάτησα της μικρής την αντιβίωση για ωττίτιδα και ο άντρας μου ακόμα παίρνει για φαρυγγίτιδα επομένως τι είμαι εγώ να την γλιτώσω?

βούρτσισμά δοντάκια εεε θα την ξεκινήσω με νεράκι και εγώ σιγα σιγά και βλέπουμεαν κάτσει και όλας!δηλ πρέπει να πάρουμε και σκαμπό για τον νιπτήρα εεεε?σήμερα που θα πάμε τζάμπο θα πάρουμε και σκαμπό!!!

ΠΕΖΗ μου εγώ δεν μπορώ να δω τις φωτο κλαπς κλαπς πρέπει να μπω από το σπίτι να τις δω υπομονή μια εβδομάδα θα τις δω και θα σας στείλω κιόλας καμμία από το γάμο - βάπτιση!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Βρε ΠΕΖΗ μου φοβερό ήταν το ποδομασαζ :lol: γιατί;;; Δε σε καίνε τώρα τα ποδαράκια σου όλη την ημερα τρέξιμο;; Το σκέφτηκαν οι άνθρωποι.. Και η εξάδα πολύ κομπλε τη βρίσκω!! Εγώ πήρα ένα τσιπουροκανατάκι σκέτο σε χρώμα μπλε ελεκτρικ πήλινο και το κοίταζα μισή ώρα να καταλάβω τι ακριβώς είναι αυτό.. βάζο ή κάτι άλλο... τελικά μάλλον είναι τσιπουροκανατάκι σκέτο!! Το ωραίο είναι οτι μας το έκανε μια ανηψιά του πεθερού μου που της είχε κάνει γερό δώρο στο γάμο της :lol:

gio καλά τόσο νταλκά έχει με το ανηψοεγγόνι της που υποτιμά το δικό της;;; Μάλλον θέλει λίγο κοίταγμα η γυναίκα.. ή πολύ σε ανταγωνίζεται και δε ξέρει πως να το βγάλει.

jully ο ξαδελφός μου που είναι οδοντίατρος μου είπε οτι καλό είναι να βουρτσίζουμε τα δοντάκια ακόμα και με σκέτο νεράκι, καλύτερα μετά από κάθε γεύμα ή το λιγότερο το βράδυ πριν τον ύπνο. Η οδοντόκρεμα δεν είναι τόσο καλή ιδέα σε αυτές τις ηλικίες. Εμείς το κάνουμε κάθε βράδυ συνήθως και το φχαριστιέται τρελά!

κατερινα ς πολύ σωστά!! Το ίδιο λέω και εγώ στην κόρη μου.. κάθε παιδί είναι διαφορετικό και σίγουρα υπάρχει κάτι καλό σε κάθε έναν μας. Της το τονίζο όταν μου λέει αυτος είναι πχ χοντρός ή εκείνη άσχημη κτλ Και φυσικά δέχομαι τα συγχαρητήρια :lol:

Τώρα για το πόσο ηρέμισα δεν ξέρω... Οι δημόσιοι ειδικοί με στέλνουν στους ιδιωτικούς ειδικούς τα έχουν κάνει και πλακάκια και τι άλλο να πω δεν ξέρω!! Ζητάω να γίνει από το δημόσιο φορέα κάποιο τεστ αξιολόγησης και αφού επικοινώνησαν μεταξύ τους με παραπέμπουν στο ιδιωτικό.. και όλα πληρωμένα λέει.. Δεν είναι τόσο πολύ οικονομικό το ζήτημα αλλά αν είναι άξιοι να αξιολογήσουν. Αλλά μάλλον δεν ξέρουν πολύ καλά που έμπλεξαν!!

Vallou με κάλυψές απόλυτα....

1ον Το ποδομασάζ λέει τρελλά......:-D:grin::-D:grin:

2ον Δεν είναι μωρέ ο νταλκάς που λές, απλά εκείνο το έχει στο δίπλα σπίτι ενώ εμάς μας βλέπει καθε 2μηνο στην καλύτερη, απλά μου την δίνει το όλο θέμα της σύγκρισης...και μάλιστα απο έναν άνθρωπο που δεν μεγάλωσε εγγόνια (την έκανε με ελαφρά όταν γέννησε η κόρη της στα 21-η οποία κουνιάδα μου είναι μάλαμα)...ήταν μιά ζωή στο σπίτι, οπότε δεν ξέρει πως είναι να αφήνεις το παιδί σου το πρωί και να φεύγεις και πολλά άλλα...Στην τελική γιατί πρέπει να συγκρίνονται τα παιδιά (και φυσικά πάντα συγκρίνουμε τα θετικά-ποτέ τις ζαβολιές) ποτέ δεν το κατάλαβα!!!!!Ούφ τα είπα και ξαλάφρωσα....

3ον για τα δόντια ρώτησα τον παιδίατρο και μου ειπε οτι ακόμη δεν χρειάζεται, αλλά μιά αρχή μάλλον πρέπει να την κάνουμε....για πειτε για οδοντόβουρτσες?

4ον "κάθε παιδί είναι διαφορετικό και σίγουρα υπάρχει κάτι καλό σε κάθε έναν μας." Θα προσπαθήσω να το περάσω και εγώ στον μικρό...με καλύπτει απόλυτα!!!!!

5ον δεν ξέρω το πρόβλημα του παιδιού, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι μιά γνώμη ποτέ δεν έβλαψε κανέναν....εμείς για παράδειγμα, με τις φυσικοθεραπείες και ακόμη ο μικρός δεν περπατάει...όλα τα παιδάκια που κάνανε μαζί του τρέχουν.Σε κάποια φάση με έπιασε το παράπονο θεωρόντας ότι το παιδί έχει καταρχάς κάτι σοβάρο και δευτερευόντως ότι μήπως τελικά μας δουλεύουν με το όλο θέμα των ειδικών φυσικοθεραπευτών ...σε πληροφορώ πήγαμε τον μικρό σε αναπτυξιολόγο και μας έδωσε συγχαρητήρια που απο την αρχή δεν αφήσαμε το παιδί στην τύχη του και ότι οι φυσικοθεραπειες ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΙ...τι να σου πω, είναι δεν είναι κύκλωμα δεν ξέρω.Το σίγουρο ειναι ότι πρέπει να μιλήσεις με το παιδί και να μη το αφήσεις το θέμα στην τύχη του.

Neamanoula είδες ο "ΡΑΤΑΤΟΥΗΣ"(πολύ μου άρεσε και λέω να το υιοθετήσω-vallou πλέον είσαι και δικιά μας νονά:tongue::tongue::tongue:)???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...