Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Έχω κορυφαίο για πεθερά!!!

Μου έλεγε η μαμά μου για την πρώην ενός φίλου οικογενειακού που τόσο δεν άντεξε την πεθερά της ώστε στους 7 μήνες γάμου της έριξε βενζίνη και έψαχνε σπίρτα να την κάψει!!!!! Φανταστείτε τι της έκανε!!!!! Και μάλιστα είχε ήδη πει στον άντρα της ότι θα χωρίσουν, υποθέτω ότι είπε να την κάψει όμως την πεθερά να το φχαριστηθεί κιόλας!!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου σερνομαι ολη την εβδομαδα ξεπατωθηκα με το καινουριο σεμιναριο, τωρα μου βγαινει η υπερενταση!:rolleyes:

κατερινακι κ εγω θελω να την πηγαινω κουνιες το Σ/Κ, ΑΛΛΑ: αν μπορει να την παει ο συζυξ κ αντιστοιχα τον γιωργακη ο δικος σου συζυξ, κ εμεις να κανουμε την υπερβαση:tongue: νομιζω θα ηταν πολυ καλο...αντε ξεκουνηθειτεεεεεε!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

για τη βια θα συμφωνησω οτι ειναι υγιες να αμυνεσαι αλλα κ να διεκδικεις. ετσι κ αλλιως τα παιδια χρησιμοποιουν καμια φορα τη βια για να επικοινωνουν με τα αλλα παιδια, πχ αν θελουν να κινησουν το ενδιαφερον καποιου αρπαζουν το παιχνιδι η τραβανε μαλλια....

δεν μιλαω για ακρα φυσικα!να χτυπανε συνεχως καποιο παιδακι ή να δαγκωνουν συνεχως...εκει θελει πολλη προσοχη απο τις δασκαλες...

η δικη μου μεχρι στιγμης ειναι απο τα παιδακια που δυστυχως δεν επιτιθενται ποτε, ουτε αρπαζουν....οκ καμποσες φορες πηρε καποια παιχνιδια στις κουνιες, αλλα αν το παιδακι ορμουσε καταπανω της το εδινε ασυζητητι. και δεν μου αρεσει καθολου αυτο....κ το θεωρω δικο μου λαθος, επισης. :-(

επιπλεον τις εφαγε στην κρητη απο ενα πιτσιρικι (του οποιου η μανα ηταν απαραδεκτη, νομιζω σας το ειπα) κ δεν αντεδρασε, ουτε φυλαχτηκε. οποτε δεν ξερω πως να την κανω να γινει πιο τολμηρη και πως θα διεκδικει....:-( το σκεφτομαι παρα πολυ, δεν θελω να ειναι απο τα παιδακια που τα χτυπανε κ αυτα καθονται!:( θελω να μπορει να προστατευει τον εαυτο της γιατι δεν θα ειμαστε παντα διπλα εμεις, ουτε η δασκαλα παντα πανω απο το κεφαλι ολων των παιδιων!

η δικη μου μεχρι στιγμης ειναι απο τα παιδακια που δυστυχως δεν επιτιθενται ποτε, ουτε αρπαζουν....οκ καμποσες φορες πηρε καποια παιχνιδια στις κουνιες, αλλα αν το παιδακι ορμουσε καταπανω της το εδινε ασυζητητι. και δεν μου αρεσει καθολου αυτο....κ το θεωρω δικο μου λαθος, επισης. :-(

επιπλεον τις εφαγε στην κρητη απο ενα πιτσιρικι (του οποιου η μανα ηταν απαραδεκτη, νομιζω σας το ειπα) κ δεν αντεδρασε, ουτε φυλαχτηκε. οποτε δεν ξερω πως να την κανω να γινει πιο τολμηρη και πως θα διεκδικει....:-( το σκεφτομαι παρα πολυ, δεν θελω να ειναι απο τα παιδακια που τα χτυπανε κ αυτα καθονται!:( θελω να μπορει να προστατευει τον εαυτο της γιατι δεν θα ειμαστε παντα διπλα εμεις, ουτε η δασκαλα παντα πανω απο το κεφαλι ολων των παιδιων!

dafaki μου... έχω φάει μισό κουτί πάστες από το απόγευμα για χάρη της μεγάλης μου και για το τι μάνα θα έπρεπε να είμαι τί θα πρέπει να κάνω τι να μην κάνω ποιό είναι το σωστό και ποιο το λάθος.. θέλει πολύ κουβέντα και μάλλον δεν θέλω να την κάνω δημόσια εδώ.. αντιμετωπίζει κάποια σημαντικά προβλήματα στο σχολείο και εγώ είμαι έτοιμη να σαλτάρω.. μήπως να τα λέγαμε από κοντά με όσες είστε εκπαιδευτικοί μπας και με βοηθούσατε λιγάκι.. Είμαι δύσπιστη με το σύστημα που λέγεται παιδεία και ειδικοί και κολοκύθια. Και επιπλεόν γίνομαι ακόμα πιο δύσπιστη όταν η γνωμάτευση για κάποιο πρόβλημα ενός παιδιού έχει και κάποιο οικονομικό αντίκρισμα. Εχω φάει τόση πίκρα που ούτε οι πάστες την γλύκαναν...

Κατά τα άλλα... θα διαλέξω παπουτσάκια και θα στα στείλω με πμ

Θα μπορούσαμε άραγε να βρεθούμε όλες μαζί καθημερινή;; Μάλλον δύσκολο εε..;;

Vallou γιατί τόση πίκρα βρε παιδάκι μου. Μη στεναχωριέσαι τόσο πολύ, αφού για όλα υπάρχουν λύσεις, μεταδίδεις και το άγχος σου στο παιδάκι...

Daf και μένα σαν την Ερατούλα είναι ο Βαγγελάκης και φυσικά φταίω εγώ. Όλη την ώρα του λέω κάνε καλό καλό στο παιδάκι και αυτός συνέχεια τα χαιδεύει. Το μόνο που κάνει είναι να διεκδικεί παιχνίδια όχι και έντονα όμως. Ντα κάνουμε μόνο όταν κάπου χτυπάει και πάμε μαζί και το χτυπάμε κι εμείς,το πάτωμα πχ, κι έτσι ικανοποιείται;) Αλλά κι εγώ έτσι ήμουν παιδί...

Katerin@ 5 μέρες συνεχόμενα θα είμαι, περιμένω το χαρτι της αποδεσμευσης για λεπτομέρειες.

Όσο για την πεθερά, είναι και αρκετά μεγάλο το τίμημα αλλά μου αρκεί πως ξέρω ότι τον λατρεύει. Έχουμε διαφωνίες αλλά κάνω υπομονή για χάρη του παιδιού και της οικογενειακής μας γαλήνης. Η τελευταία διαφωνία μας είναι πώς δεν τον αφήνει να κλάψει, όταν χτυπάει ή όταν φοβηθεί, αμέσως του αποσπαει την προσοχή και του κόβει το κλάμα, για να μη γίνει λέει υπερευαίσθητος. Σίγουρα δεν το κάνει επειδη στεναχωριέται όταν τον ακούει να κλαίει, γιατί από λεχούδι ακόμη, που την άφηνα να τον προσέχει δεν τον σήκωνε αμέσως από την κούνια του, γιατί έλεγε το κλασικό-δεν θα πάθει και τίποτα αν κλάψει...:mad: Εγώ πάλι πιστεύω ότι κόβοντάς του το κλάμα με την μία, του μαθαίνουμε ότι δεν έχει δικαίωμα να κλάψει και κατ επέκταση να εκφραστεί. Όπότε τον παρηγορώ για λίγο και όταν νιώθω ότι πέρασε η αιτία που του προκάλεσε το κλάμα τότε τον κάνω να ξεχαστει. Μάλλον ψιλά γράμματα για να τα καταλάβουν οι πεθερές....

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ μπορεί και να είναι του χαράκτήρα μου αυτή η υπερβολή σε κάποια ζητήματα και όντως να τα παίρνω πολύ πολύ σοβαρά μέσα μου και έχεις δίκιο δεν κάνει καλό στο παιδί, στα παιδιά μάλλον γιατί χτες την πλήρωσε και η μικρή.. Με έχουν τρελάνει πάντως οι "ειδικοι' . Ναι τους σέβομαι την μόρφωσή τους την ειδικότητά τους αλλά όταν πετάνε μια μπαρούφα και από πισω ξέρεις οτι κοστίζει και τόσα ευρώ... τί κάνεις την πιστεύεις;; Στους δημόσιους φορείς υπάρχει και μια σχετική αδιαφορία.. η δασκάλα είναι ούφο και δεν έχει την πείρα να καταλάβει... τελος πάντων... θα συνέλθω..

Λοιπόν η Πένυ μου έχει κολλήσει τρελά την τελευταία εβδ με την πίλα της!! Καμπανάκι οτι πρέπει να την εξαφανίζω την ημέρα και σιγά σιγά να την κόψουμε και τη νύχτα. Αφού όμως γενικά δε μου νυστάζει το βράδυ το σκατούλι λέτε να κόψουμε και τον ύπνο;; Χθες και προχθες ήθελε να κουβαληθεί στο κρεβάτι μας... ουφ νεες μόδες..

Από διαπαιδαγώγηση πάντως οι πεθερές σκίζουν!! Ο δικός μου σύζηγος και η αδελφή του ήταν ατίθασα νιάτα.. η ατάκα που πετάω όταν με παραζορίζει είναι, δες τι καλά που τα κατάφερες να τους διαπαιδαγωγίσεις :P

Διαφημίσεις

τι εγινε βρε vallou, παλι βρηκαν να χαρακτηρισουν αυτοι οι 'ειδικοι'; αν δεν βρουν ενα συνδρομο παντως σε καθε παιδι, κατι θα παθουν ( οι ιδιοι!:tongue:) να σου πω την αληθεια, εχω αρχισει να ειμαι τοσο δυσπιστη σε ολα αυτα....!

'ευτυχως' αυτη την εβδομαδα εχω κενο (το ευτυχως σε εισαγωγικα γιατι νο μαθημα νο χρημα....:rolleyes:) οποτε μπορουμε να βρεθουμε καθημερινη απογευμα, που θα μπορει να κρατησει ο συζυξ τη μικρη. πες ποτε μπορεις!για τον αυριανο καφε δεν εχω νεα απο τις τσουπρες χμμμμμ!!!:rolleyes::tongue: αν μπορεις κ αυριο απογευμα πες μου παντως!

τα λεμε αργοτερα κοριτσια, παω για συμμαζεμα δωματιου:mad::?

Αχ κοριτσάκια μου, τι περίεργη μέρα...

Από τη μία περάσαμε όμορφα με τον μικρό που πήγαμε στο παιδικό πάρτυ, από την άλλη πέθανε μια πολύ κολλητή φίλη της μαμάς μου και παρόλο που το περιμέναμε έχει στενοχωρεθεί η καημένη πολύ, την παίρνουν τα κλάμματα... Αύριο δεν το βλέπω να τα καταφέρνουμε κορίτσια, κάποια άλλη εβδομάδα...

Όσο για τα σύνδρομα βαλλού μου μας έχουν πρήξει κοινώς, δεν ξέρω τι σε προβληματίζει για την κορούλα σου και το σχολείο, αλλά όντως όλα έχουν λύση και μερικές φορές τελικά την βρίσκουμε εμεις τυχαία παρά κάποιος ειδικός που έχει στο κεφάλι ένα κάρο θεωρίες και πρέπει κάπου να τις εφαρμόσει και να βάλει ταμπελίτσες. Κι εγώ σέβομαι την επιστήμη τους αλλά το θέμα είναι να βοηθιούνται τα παιδιά και όχι να καταλήξουμε σε πορίσματα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά σύντομα, είναι κρίμα να στενοχωριέσαι και να το παιδί να ταλαιπωρείται στο σχολείο.

Για την πιπίλα κι εγώ δεν το βλέπω να την κόβουμε σύντομα, να πω την αλήθεια δεν βρίσκω τον λόγο στην περίπτωσή μας γιατί ο Γιώργος δεν την έχει καθόλου παρά μόνο όταν πάει να κοιμηθεί. Γι αυτό και την λέει "νανι". Η χρήση επομένως που κάνουμε είναι πολύ μικρή για να προκαλέσει οποιοδήποτε πρόβλημα στα δόντια και εξάλλου με τον ύπνο δεν το έχουμε και δεν είμαι καθόλου προετοιμασμένη να βάλω άλλο ένα εμπόδιο σε αυτό. Όποτε και να την κόψουμε εμένα το ίδιο μου κάνει, σιγά το πρόβλημα τελοσπάντων για λίγα λεπτά μέσα στην ημέρα που τη χρησιμοποιεί και δικαιούται κι αυτός - όπως όλοι μας - να έχουμε και κάποια πάθη και αδυναμίες βρε αδερφέ!! Εντάξει, αν την ήθελε όλη μέρα θα προσπαθούσα κι εγώ να την ελαττώσω σίγουρα αλλα εφόσον η δική μας περίπτωση είναι τέτοια, σκέφτομαι πιο άνετα.

Σας φιλώ και πάω να ετοιμαστώ σιγά σιγά, ψιλοκουράστηκα στο πάρτυ και με έπιασαν κάτι πονάκια...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Ρε κορίτσια μπορείτε να μου πείτε λίγο τι οεριλαμβλανει το ημερήσιο μενού των παιδιών σας? Εμένα όσο πάει μου τρώει όλο και λιγότερα πράγματα...:-(:sad: Vegetarian θα καταντήσει, όλο σαλάτες και φρούτα θέλει να τρώει. Να σας πω τι έφαγε για μεσημέρι? Ελιές, κρεμμύδι και πιπεριά κοινώς τσάκισε την χωριάτικη.....α και λίγες πατάτες τηγανητές:confused::confused: Τώρα πείτε μου, μεγαλώνει παιδί με τέτοι φαγητό. Δεν ξέρω με ποιο άλλο τρόπο να τον ταίσω κρέας...πείτε καμιά ιδέα....

Katerin@ κρίμα για τη φίλη της μαμάς σου, δυστυχώς μόνο όταν συμβαίνουν τέτοια άσχημα γεγονότα εκτιμάς αυτά που έχεις και τα θεωρείς δεδομένα.......

Και Βαλλού ακολούθα το ένστικτό σου και είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά. Οι θεωρίες των <<ειδικών>> έρχονται και μετά από λίγο βγαίνουν άλλες και καταρίπτουν τις υπόλοιπες...

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Ποιος μου στενοχωρησε τη vallou να τον γδαρω οπως ειναι?????? Δεν ξερω valloy μου τι μπορει να σου ειπε η δασκαλα και μακαρι να ημουν κοντα να μπορουσαμε να το συζητησουμε και ας μην ειμαι εκπαιδευτικος. Θεωρω οτι αυτοι ειναι οπως λες οι "¨ειδικοι" και υποτιθεται οτι πρεπει να εμπιστευομαστε την κριση τους και τις συμβουλες τους αλλα απο οτι εχεις πει η δασκαλα ειναι λιγακι οτι να ναι. Εγω προτεινω οπως εγραψες να το συζητησεις το θεμα σου και με καποιον αλλο εκπαιδευτικο και να παρεις και αλλη γνωμη πριν αρχισεις να σκορπας λεφτα σε αλλους ειδικους κ.λ.π. Εσυ εισαι μανουλα και ξερεις και μακαρι να την βρεις την ακρη..και ε....μια μια τις παστες παχαινουν!!!!:tongue::tongue::tongue:

Οσο για τον Νικολα, χερι δεν απλωνει σε αλλα παιδακια, και βασικα δεν εχει τυχει να τον πλακωσει κανενα για να δω πως θα αντιδρασει τελικα.

Κωνσταντια μου για το φαγητο μιλα εδω στην ειδικη που εχει δεινοπαθησει με τις τροφικες προτιμησεις του γιου της!!! Ο Νικολας προχθες εφαγε 4 λουκανικακια τηγανητα και αγγουροντοματα. Γενικα τα μονα που τρωει ειναι πατατες, μακαρονια, λουκανικα, αντε απο κανα κεφτεδακι και σαλατα οποτε του ερθει. Κρεας ουτε για πλακα και για ψαρι ουτε να το δει. Σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα τι αλλο μπορω να κανω???Απο το να πινει μονο γαλα οπως εκανε πολυ προσφατα ο κανακαρης μου, μου αρκει που εστω αρχισε να δεχεται λιγη στερα τροφη και η φαση ειναι οτι κατι τετοιες βλακειες τις καταβροχθιζει.

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες τι κάνετε?συναντηθήκατε εχτές πως τα περάσατε?

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ εμένα τα περισσότερα δώρα κοινά είναι βάζα και κρυσταλλιέρες κατα τα άλλα βέβαια όλα τα αλλάζω γιατί τι να των κάνω τον ασημένιο δίσκο?αυτά που βάζουν ξηρούς καρπούς και κρυστάλλινα διακοσμητικά?καταρχάς 3 χρόνια μένω με τον άντρα μου το νοικοκυριό μου είναι σχεδόν εντάξει δεν μου λείπε κάτι τέτοιο ούτε διακοσμητικά εδώ έχω μαζέψει αυτά τα λίγα που ειχα να βάλω και άλλα στο ντουλάπι?

λοιπόν από φαγητό που ρωτησες να σου πω εμείς ξεκινάμε με γάλα στο μπωλάκι και ολ μπραν συνεχίζουμε με φρούτο πεπόνι σταφύλι μετά κανα τοστ ή γιαούρτι και ύπνο. μόλις ξυπνήσει μεσημεριανό ότι τρώμε και εμείς πάλι φρούτα το απόγευμα και το βράδυ μια ή δυο φέτες ψωμί του τοστ με βούτυρο και λίγη ελάχιστή όμως μαρμελάδα η οποία συνήθως είναι σύκο η τέτοια που βοηθάνε στα κακακια. στο αμάξι επειδή έχει μάθει δυστηχ'ως και ζητάει μπισκότο για να κάτσει έμαθα ένα κόλπο πήρα πλαστικά ποτηράκια και της βάζω μέσα σταφύλι κομένο στη μέση και το τρώει μόνη της και έτσι κάθεται!!!

πάντως αυτό με την πίλα τό έχουμε και εμείς!κάποια στιγμή προσπάθησα μεσα στην ημέρα να την κόψω λέγοντάς της ότι την πήρε το πιθίκι και πήρε το βιβλίο της ντόρας που έχει πιθίκι μέσα και το πλάκωσε στο ξύλο!!!γενικώς προσπαθώ αλλά το σκατούλι πάει και καταχωνιάζει πιπίλες και όταν δεν της δίνω πάει και ξεθάβει και μένω μαλ@κ@ς!!!

marigia μπράβο στο Ανδριελάκι χίλια μπράβο στο παιδί!εμένα που είναι η δεύτερη χρονιά ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί με κλάματα την αφήνουμε!όσο για το ξύλο μπράβο στο παιδί!από το να της τρώει καλύτερα να τις ρίχνει!άκουμε εμένα έφαγε πολύ ξύλο μέρχι να αρχίσει να ρίχνει και πλέον τη χαίρομαι!όχι σε υπερβολικά αλλά χαίρομαι που δεν είναι χαζούλι!όταν το κάνει πχ στις κούνιες την προειδοποιώ και αν

συνεχίσει φεύγουμε αλλά στο σχολείο είναι άλλες υπεύθυνες!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

vallou μου μην στεναχωριέσαι με τις δασκάλες δυστηχώς η εκπαίδευση που έχουν για τέτοια πράγματα είναι ελλειπής δυστηχώς!εσύ πες της οκ και απλά παρατήρησε το παιδί σου και μίλα με την παιδίατρο αν είναι κάτι θα σου πει αυτή που ειναι και ειδικός αλλά μην αγχώνεσαι λένε διάφορες και πολλες μπαρουφες έτσι για να πουν και μετά τρέχουν οι γονείς!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Ευχαριστώ πολύ, κορότσια, για τις απαντήσεις σας!!!

Εμένα του αρέσει να δίνει κουτουλιές, του τις έμαθαν ο παππούς και ο πατέρας του! Προσφατα δοκίμασε να κουτουλήσει ένα συνομήλικο παιδάκι κι εκείνο έφυγε τρέχοντας κι ο Θανάσης το κυνηγούσε και γελούσε! Αυτό που προσπαθώ να του κόψω είναι οι δαγκωνιές, αν και νομίζω ότι το κάνει για παιχνίδι, καθώς και το να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο ή στο πάτωμα, κι αυτό για σκανταλιά το κάνει, γιατί παιρνει το πονηρό ύφος που λέει 'τώρα θα κάνω κάτι που δεν θα σου αρέσεις, μαμα!"

Από φαγητό εμείς πίνουμε γάλα το πρωί, φρουτόκρεμα και αυγό γύρω στις 10:30, 1 το μεσημέρι φαγητό ό,τι κι εμείς απλώς φτιάχνω και λίγο κρέας για το Θανάση ξεχωριστά αν εμείς δεν φάμε εκείνη τη μέρα, το απόγευμα κατά τις 5 κρέμα και στις 9 το βράδυ γάλα. Θα ήθελα να του κόψω την κρέμα αλλά δεν τρώει τυρί, γιαούρτι ή βιτάμ, δεν του αρέσουν, οπότε του την κρατάω ακόμα. Μετά τα 2 βλέπουμε!

Και ασυζητητί την πιπίλα θα την κόψω μετά τα 2,5. Αρκετά δυσκολεύεται στον ύπνο του, δεν θελω να τον κάνω χειρότερο, άλλωστε μόνο εκεί την χρησιμοποιούμε. Να υνηθίσει πρώτα και το καινούργιο μωρό κι όλες τις αλλαγές που αυτό συνεπάγεται, την αλλαγή σπιτιού και δε συμμαζεύεται, και τελευταία η πιπίλα!

Βαλλού, αν και δεν έχω εμπειρία από μεγάλα παιδιά, θα σου πρότεινα να παρατηρησεις εσύ την κόρη σου, να συζητήσεις μαζί της -όσο γίνεται βέβαια -και να ακολουθήσεις το ένστικτό σου! κανενας δεν ξέρει το παιδί σου καλύτερα από εσένα, όσο ειδικός κι αν είναι!

Κορίτσάρε καλησπέρα!!!!

Ο γιός μου τελικά είναι μικρός αλλά θαυματουργός!!!!!Πού να περπατήσει κιόλας...τον άφησε η μαμά μου μισό λεπτό (έτσι μου είπε τουλάχιστον) και βγήκε στο μπάλκόνι και ο κύριος μπουσούλησε, πήρε το 3κιλο το λάδι, ξεβίδωσε το καπάκι και ξάπλωσε και τσαλαβουτούσε στα λάδια:shock::shock::shock::shock::shock:!!!!Αίντε καθάρισε τον μετά...τι να πω!!!!!Απο την μιά γελάω και απο την άλλη...:mad::mad::mad::mad::mad:!!!!!!

Κατά τα άλλα ευτυχώς καλά κορίτσια...περάσαμε ένα κουραστικό ΣΚ με την πεθερούλα μου στο εξοχικό να μας υπενθυμίζει ότι η ξαδερφούλα μας το "άτιμο" πολύ μαιμούνι είναι και όλα τα κάνει φυσικά "καλύτερα" απο εμάς, αλλά δεν πειράζει που εμείς δεν κάνουμε "τσαλίμια" όπως λέει, σιγά-σιγά θα τα κάνουμε όλα !!!!!Τι να πω ρε κορίτσια, για το εγκόνι της τα λέει...δεν τα σκέφτεται, αντε καλά εγω δεν την ενδιαφέρει, αλλά αυτά που έχει περάσει αυτό το μωρο, δεν τα υπολογιζει καθόλου?:mad::-x:-x!!!!!Τι να κάνω δηλαδή, να το κάνω το παιδί λατέρνα με το που τους βλέπει, να κάνει ότι ξέρει????"Πως κάνει Παναγιώτη η Βουγιουκλάκη όταν βάζει κραγιόν" αυτό μου θυμίζει λίγο η κατάσταση!!!!!Αλλά στον κόσμο είναι το καλύτερο μωρο, και ήσυχο και καλόβωλο και όλα τέλεια....Τέσπα, τα είπα και ξαλάφρωσα.....

Vallou θα συμφωνήσω με τα υπόλοιπα κορίτσια...εσύ ξέρεις καλύτερα να χειριστείς το παιδί σου, καλοί όλοι οι άλλοι αλλα, εσύ το ζείς 24 ώρες το παιδί!!!!Άσε που μου είχε πεί κάτι ο παιδίατρος μας μιά φορά και δεν το ξεχνάω απο τότε..."Το ένστικτο της μάνας, ισοδυναμεί με 1000 επισκέψεις σε ειδικους"!!!!!ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ!!!!!

Επειδή έχω δουλειά, φιλιά σε όλες και θα ξαναμπώ να σας πω νέα απο το λαδοπόντικα...αργότερα!!!!!

Κορίτσάρε καλησπέρα!!!!

Ο γιός μου τελικά είναι μικρός αλλά θαυματουργός!!!!!Πού να περπατήσει κιόλας...τον άφησε η μαμά μου μισό λεπτό (έτσι μου είπε τουλάχιστον) και βγήκε στο μπάλκόνι και ο κύριος μπουσούλησε, πήρε το 3κιλο το λάδι, ξεβίδωσε το καπάκι και ξάπλωσε και τσαλαβουτούσε στα λάδια:shock::shock::shock::shock::shock:!!!!Αίντε καθάρισε τον μετά...τι να πω!!!!!Απο την μιά γελάω και απο την άλλη...:mad::mad::mad::mad::mad:!!!!!!

Κατά τα άλλα ευτυχώς καλά κορίτσια...περάσαμε ένα κουραστικό ΣΚ με την πεθερούλα μου στο εξοχικό να μας υπενθυμίζει ότι η ξαδερφούλα μας το "άτιμο" πολύ μαιμούνι είναι και όλα τα κάνει φυσικά "καλύτερα" απο εμάς, αλλά δεν πειράζει που εμείς δεν κάνουμε "τσαλίμια" όπως λέει, σιγά-σιγά θα τα κάνουμε όλα !!!!!Τι να πω ρε κορίτσια, για το εγκόνι της τα λέει...δεν τα σκέφτεται, αντε καλά εγω δεν την ενδιαφέρει, αλλά αυτά που έχει περάσει αυτό το μωρο, δεν τα υπολογιζει καθόλου?:mad::-x:-x!!!!!Τι να κάνω δηλαδή, να το κάνω το παιδί λατέρνα με το που τους βλέπει, να κάνει ότι ξέρει????"Πως κάνει Παναγιώτη η Βουγιουκλάκη όταν βάζει κραγιόν" αυτό μου θυμίζει λίγο η κατάσταση!!!!!Αλλά στον κόσμο είναι το καλύτερο μωρο, και ήσυχο και καλόβωλο και όλα τέλεια....Τέσπα, τα είπα και ξαλάφρωσα.....

xa xa xa xa!!!! Δώσεεεε!!! Α ρε gio!!! Αυτες οι ξαδερφούλες μας, πια, βγήκαν super κορίτσια...:mrgreen::wink: Κράτα γερά, ο Παναγιώτης είναι Super!! Όσο για το λάδι...βοήθειά σας!!! Το έπαθα μέσα στο σπίτι χα χα!! ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ!

Μπήκα πάλι στα γρ'ηγορα. Φιλιά σε όλεςςςςςςς

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...