Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια μην αγχωνεστε , αργουν ακομη να εστιασουν την προσοχη σε κατι για καμποση ωρα, πχ βιβλιο ή ενα παιχνιδι...οκ εχουν καμια φορα κολληματα πχ κατσαρολες οπως ο νικολας ή καπακια οπως η δικια μου:tongue: ερατως

Καλα daf μου αν εβλεπες το σαλονι μας τωρα θα πεθαινες στο γελιο...εχουμε και λεμε: 4 κουταλες, δυο κατσαρολες και 4 τηγανια διασκορπισμενα φουλαρισμενα με τουβλακια ετοιμα για μαγειρεμα!!!! Πολυ μαγειρας ο δικος μου, ξεχνιεται απιστευτα με αυτα, παιζει ωρες τις ημερας και περιττο να σου πω οτι με το που κατεβαινει απο το κρεββατι παει σφαιρα στην κουζινα και αρχιζει να τα τραβολογαει στο σαλονι...!!!

Κατερινα μου προσεχε ε...το ειχα παθει και εγω αυτο αλλα στον εβδομο με ογδοο μηνα, ειχα βγει θυμαμαι εδω στο κεντρο της περιοχης, απογευμα με βροχη και λιγακι το κρυο, λιγο η υγρασια, εκει που πηγα να βγαλω λεφτα απο την τραπεζα μου ηρθε μια μαυριλα, τοσο που ημουν τυχερη που δε με ληστεψανε και δευετρον που δε σωριαστηκα κατω. Τετοια απελπισια δεν ειχα ξανανιωσει στη ζωη μου...απο ποιον να ζητησεις βοηθεια και τι να ζητησεις/??Θυμαμαι ειχα καθησει σε ενα κολωνακι και ηρθε σφαιρα ο Σωτος και με πηρε:eek: Απο τοτε σπανια μονη μου εξω ποσο μαλλον εσυ που ειχες και τον μικρο μαζι. Οσο για τη γεννα, με τιποτα δε θα γεννουσα στο σπιτι, ποτε δε ξερεις τι γινεται και υστερα απο αυτα που εχουν δει τα ματια μας...αστο καλυτερα:rolleyes:

Νεαμανουλα μου το χειμωνα τον σκεφτομαι και εγω ετσι καλομαθημενοι που ειμαστε...πωπω αντε να βγεις με το βρωμοκαιρο..οχι να μην κρυωσει, οχι να μην ιδρωσει ..., οχι να μην....αστα να πανε:?

Αυτα...απο την αλλη ειμαι μεσα στα νευρα..περιμενω αρμενικη βιζιτα τα πεθερικα αυριο και δουλευω και βραδυ..και ειμαι και κομματια..τα νευρα μουουουοουυοουου:mad:

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα,

Για αρχή νά ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου στην July να ζήσετε κούκλα μου, γεροί και ευτυχισμένοι και η μικρή σας να σας τρελλάινει παρέα με το νινί που είναι ήδη καθοδόν!!!!!

Οι υπόλοιπες τι να πρωτοπώ....Κατερίνα ρίξε λίγο τους ρυθμούς σου, πρόσεχε την κοράκλα σου (εγώ όπως κατάλαβες το έδεσα κόμπο...:tongue::tongue::tongue:)!!!!!

Κατερίνα_ς είμαστε στην ίδια φάση πάλι, ούτε εμένα κοιμάται έυκολα το τελευταίο διάστημα, συνήθως μετά τις 11 αν είμαστε τυχεροί...μάλλον βγάζει τους κυνόδοντες και ο καημένος ζορίζεται και μάλιστα αφού κοιμηθεί τελικα΄ξυπνάει πολλές φορές κλάιγοντας!!!!

Βρε κορίτσια τώρα που το θυμήθηκα...εδώ και λίγες μέρες αφαίρεσα την πάντα του κρεβατιού οπότε το κρεβάτι είναι γυμνό γύρω-γύρω...μέχρι εδώ καλά.Ο μικρός ευτυχώς δεν κουτουλιέται πολύ οπότε όλα καλά...το πρόβλημα είναι η πτώση της πιπίλας με αποτέλεσμα να ξυπνάει ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΩ...καμιά ιδέα έχει καμιά?Μήπως να αρχίζω το κόψιμο της πιπίλας ή είναι νωρίς ακόμη...???

Κατά τα άλλα τα νέα μας τα ίδια...ο μικρός δεν μαζέυεταια και ο καιρός κρυώνει (ΑΣΧΕΤΟ ΤΟ ΣΚ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ 33 ΒΑΘΜΟΥΣ)...όσο για το πάρκο, εμείς παμε καθημερινα...με την μαμά μου βασικά το πρωι...και την υπόλοιπη ημέρα παίζει στο συγκρότημα με τα υπόλοιπα παιδάκια που έχει πολυ πλάκα, παρότι τα μικρότερα είναι 5 και τα μεγάλα 12, τον ψάχνουν κάθε απόγυεμα για παιχνίδι και μας χτυπάνε την πόρτα για να τον κατεβάσουμε...:D:D:D!!!!

Φιλιά σε όλες και να πιούμε και κανένα καφέ οι Θεσσαλονικιές ρε κορίτσια...αιντε πιά, Οι αθηναίες μας φάγανε λάχανο!!!!!:rolleyes:

Πεζή μου, περαστικά με τα πεθερικά, καλο κουράγιο!!!!!

vallou την επομενη φορα που θα παρω κατι απο ιντερνετ θα σας ρωτησω αν θελετε τιποτα, θα μας ερθουν σε ολους πιο φτηνα κ τα μεταφορικα;) (τα οποια ηταν ηδη φτηνα απο το συγκεκριμενο σαιτ:tongue:) κ εγω τα λατρεψα τα σχεδια! η πενυ ξεκιναει σχολειο;;;καλε δεν το ειχα καταλαβει!:o ωχ καλη αρχη!!!κ εγω εχω αγχωθει για το θεμα, εχω αρχισει ηδη να ψαχνω παιδικο κ θα δουμε πως θα παει....

πεζη μαλλον παει οντως για μαγειρας ο μικρος, καλα τι πλακα!!!:tongue: υπομονη για τα πεθερικα, μηπως να αφηνες 'τυχαια' κανενα κατσαρολικο μπροστα στην πορτα(κακιες:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:)

gio καλα που μου θυμισες να σας πω για το στρωμα ...εχει 10 μερες που κοιμαται σε αυτο και της εχω βαλει το μαξιλαρι θηλασμου στην ακρη για να μαθει να μην πεφτει κ να ειναι πιο 'ζεστος' ο χωρος. της αρεσει παρα πολυ κ ανεβαινει μονη της για 'νανι'-'παπά'(πιπιλα) 'ατσα' (ο σκαντζοχοιρος που λεγαμε...:rolleyes:) το πρωι μισοξαπλωνω κ εγω στο κατω μερος του στρωματος , της χαιδευω τα μαλλακια κ χουζουρευουμε μεχρι να σηκωθουμε μετα απο λιγο.

οσο για την πιπιλα , ειναι η καλυτερη ηλικια να την κοψει. αν δεν το κανεις τωρα παιζει να παει για μετα τα 2,5 ...τουλαχιστον ετσι μου εχουν πει 2-3 μαμαδες με εμπειρια στο θεμα! εμεις δυστυχως δεν βλεπω να την κοβουμε αν κ θα το θελα παρα πολυ, αλλα ειναι ο μοναδικος τροπος να μην πιπιλιζει εμενα, οποτε θα τη χρειαστουμε κ στον αποθηλασμο...:?

α ξεχασα ..βαλτε κ εμας στο κλαμπ με τους κυνοδοντες, ξεμυτισαν οι δυο πανω, αλλα εχουμε μελλον ακομα για το ολοκηρωμενο σετακι!

Καλησπέρα και από εμένα. Θα σας γράψω "τηλεγραφικά" γιατί και πάλι δεν προλαβαίνω γμτ...:(

Katerin@ υπομονή να περάσει το πρώτο τρίμηνο. Και εγώ, στον 4ο μήνα λιποθύμησα... Ήμασταν στο μπαλκόνι του σπιτιού μας και ίσα που πρόλαβα να πω του άντρα μου να με πιάσει. Κάθε φορά που θα νιώθεις ζαλάδα, να κάθεσαι όπου και αν είσαι. Όσο για παντόφλες, δε έχω την παραμικρή ιδέα...:( Αλλά και εμείς πρέπει να ψάξουμε....

ΠΕΖΗ και εμείς με τις κατσαρόλες έχουμε έρωτα..Ειδικά με τη χύτρα της οποίας προσπαθεί να βάλει το καπάκι αλλά δεν τα καταφέρνει...:D Όσο για τις επισκέψεις...χμ κουράγιο....:rolleyes::|

Gio μου εγώ ακόμα δεν έβγαλα το πάντα ακριβώς για να μην πέφτει η πιπίλα και έχουμε δράματα. Άσε που θα κουτουλάει ο δικός μου στάνταρ.

Daf και εγώ ξέρω ότι από 18μ καλά είναι να την κόψεις αλλά και σε μας θα είδαι δύσκολό.:| Παρατήρησα με τον καιρό όλο και μεγαλύτερη εξάρτηση. Μας βλέπω για τα 3 χρόνια...Την φωνάζει "πέπι" την πιπίλα του και όταν δεν του τη δίνω γίνεται ο χαμός!

Και τελευταίοι πια και καταϊδρωμένοι βγάλαμε τραπεζίτες. 4 δόντια μαζί. Σύνολό πλέον 12 δόντια! Μετα ποιά έχουν σειρά;;;

Σας φιλώ και συγνώμη αν ξέχασα κάποια! Α! vallou καλή σχολική χρονιά!!!!! Αλλά με τη δασκάλα τι παίζει;;;;:confused:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Χθες γυρίσαμε από τις διακοπές. Ο μικρός πέρασε τέλεια στη μαμά μου, λάτρεψε τον πατέρα μου, έφαγε του σκασμού, έτρεξε, έπαιξε, όλα καλά, με εξαίρεση τα κουνούπια που τον τσίμπησαν το πρώτο βράδυ και τον ύπνο του που έχει χαλάσει για τα καλά. ΔΥΟ φορές στάνταρ τη νύχτα ξυπνάει και για να ξανακοιμηθεί θέλε από 5 λεπτάμέχρι 1,5 ώρες. Ειλικρινά, δεν έχω ιδέα τι να κάνω μαζί του πια.

Ερώτηση προς όλες: χρησιμοποίησε καμιά σας καλάθι ή λίκνο ή σφηνάκι στην κούνια τους πρώτος μήνες και αν ναι, πώς έγινε η μετάβαση στην κούνια;

Βαλλού, καλή χρονιά εύχομαι και όλα να πάνε καλά για τη μεγαλη σου!!

Θεσσαλονικιές, καφεδάκι πότε; Άντε, να τα πούμε κι από κοντά κάποια στιγμή!

ΠΕΖΗ, πώς τα πας με τη ΔΕΘ;

Διαφημίσεις

Hello!!!!

July, ευχές και από εμένα για μια χαρούμενη ζωή!!!Αλλαγές ε???Καλό κουράγιο, αλήθεια πόσες κορνίζες μάζεψες?? Εμένα και στο γάμο και στη βάφτιση ήταν το αγαπημένο δώρο.....και άντε να τις αλλάξεις....;)

Katerin@ με κάλεσαν στην ΙΝ.ΕΠ. στις 26 Σεπτεμβρίου για 5 μέρες. Δε μπορεί θα βρεθούμε;) με την προυπόθεση να είσαι, που θα είσαι, καλά. Και φυσικά όπου και να είσαι ακόμη και στο δρόμο, θα κάτσεις κάτω, δεν το ρισκάρουμε. Εγώ αντί για παπουτσάκια για το σπίτι του έχω κάτι καλτσάκια που είναι όλο βεντουζάκι από κάτω και με έχουν βολέψει πολύ.

Daf τα παπουτσάκια σας είναι πραγματικά για φάγωμα, αχ τα κοριτσάκια, αλλά θέλω να σε ρωτήσω, επειδή κι εμείς είχαμε πάρει κάποια παρόμοια πέρυσι, άλλης εταιρείας, το λάστιχο το΄ν έσφιγκε (το σκότωσα?) πολύ, μέχρι που αναγκάστηκα να το κόψω και να περάσω ένα πιο ελαστικό. Επίσης επειδή η σόλα ήταν σουετ γλυστρούσε πολύ. Εσάς είναι διαφορετικά?

Για κυριακάτικη συνάντηση count us in;) αν και ο μπαμπάς μας θα δουλεύει όλο το σκ:mad:

ΠΕΖΗ να σκεφτεσαι πάντα τα χειρότερα, ότι εγώ έχω την πεθερά μου 2 βδομάδες το μήνα στο σπίτι μου......που σημαίνει ότι μου βγαίνει η ψυχή να συμμαζεύω γιατί είναι πολύ ακατάστατη....... Παρόλα αυτά καλό κουράγιο και να ξέρεις ότι σε συμπονώ;)

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Καλησπέρα κορίτσια!

Χθες γυρίσαμε από τις διακοπές. Ο μικρός πέρασε τέλεια στη μαμά μου, λάτρεψε τον πατέρα μου, έφαγε του σκασμού, έτρεξε, έπαιξε, όλα καλά, με εξαίρεση τα κουνούπια που τον τσίμπησαν το πρώτο βράδυ και τον ύπνο του που έχει χαλάσει για τα καλά. ΔΥΟ φορές στάνταρ τη νύχτα ξυπνάει και για να ξανακοιμηθεί θέλε από 5 λεπτάμέχρι 1,5 ώρες. Ειλικρινά, δεν έχω ιδέα τι να κάνω μαζί του πια.

Ερώτηση προς όλες: χρησιμοποίησε καμιά σας καλάθι ή λίκνο ή σφηνάκι στην κούνια τους πρώτος μήνες και αν ναι, πώς έγινε η μετάβαση στην κούνια;

Βαλλού, καλή χρονιά εύχομαι και όλα να πάνε καλά για τη μεγαλη σου!!

Θεσσαλονικιές, καφεδάκι πότε; Άντε, να τα πούμε κι από κοντά κάποια στιγμή!

ΠΕΖΗ, πώς τα πας με τη ΔΕΘ;

Άντα καλωσορίσατε! Λοιπόν εγώ χρησιμοποίησα λίκνο και σφηνάκι. Το λίκνο μέχρι 4,5 μηνών και το σφηνάκι περίπου μέχρι 3 αν θυμάμαι καλά. Η μετάβαση έγινε χωρίς πρόβλημα. Ίσα ίσα στο κρεβάτι του απλώθηκε το παιδί. Όσο για το σφηνάκι, μόλις το έβγαλα για κάποιες μέρες έβαζα πετσέτα τυλιγμένη. Μην σε απασχολεί καθόλου!!!

Κωνσταντία....2 βδομάδες το μήνα;;;;;:shock: Ελπίζω να τα πάτε καλά!:rolleyes:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κοπελάρες μου τι μου κάνετε???

Συναντηση Κυριακή ετοιμαζουμε ?? Λοιπον παιζει να τα καταφερουμε κι εμεις! Θελω τοσο πολύ να σας δω !

Η ζουζουνελα μου καθε μερα και καλύτερα στο σταθμό. Τελικά αυτο το παιδί προσαρμόζεται πιο έυκολα απ οτι νόμιζα απλά θελει τον χρόνο της . Σημερα την αφησα και απλά έφυγα ! Φιλακι, σ αγαπω πολύ , θα ρθω να σε παρω το μεσημερι κι εξω απ την πόρτα ! Με χαιρεταγε κιολας το σκατούλι Γειαααααα!!!! Χθες κοιμηθηκε κιολας εκεί και την πήραμε κατα τις 3.00 Να σας πω και το παρατσούκλι που της εχουν κολλήσει η δασκάλες στο σταθμό ? Κατια Ζυγούλη ! Μου πεσαν τα μαλλιά μολις το άκουσα ... Ηρθε η μαμά της Κατιας Ζυγουλη μου φωναζαν .. Ποια ειναι αυτη καλε αναρωτιομουν , που να πάει το μυαλό μου ...

Λοιπον ολα καλά με την μικρή αλλά αρχισε να βαραει βρε κορίτσια .. Χθες όρμησε σε ενα παιδάκι και του τραβηξε νυχιά στη μύτη Σε ενα άλλο του πέταξε το μπουκάλι στο κεφαλι .. Φρικη .. Ευτυχως οι μαμάδες ήταν κουλ αλλιως θα μαλλιοτραβιομασταν . Ρωτησα και στον σταθμό γιατί απο τοτε που πηγε αρχισαν αυτά και μου έιπαν πως το κάνει κι εκει για άμυνα δηλ οταν της παιρνουν τα παιχνίδια απ τα χέρια τα αλλα παιδάκια η δικιά μου τα σπρώχνει , οπως επισης κι οταν πανε να τη χτυπήσουν τα σπρώχνει και τρέχει .. Δεν είναι απαράιτητα κακό κατα την γνώμη τους. Ω ρε τι έχουμε να δούμε ακόμα ... Επισης σταθμό δεν τρωει τίποτα .. μονο ψωμί και καμιά μπανάνα όλη την μέρα .. Της δίνω φαι οταν έρχεται σπίτι και φρούτα επισης αφού σε αυτες τις ηλικιες δεν δίνουν φρουτόκρεμα .

Οσο για τις πεθερες 2 βδομαδες την έιχα εγω την δικιά μου εδω να βοηθησει με την μικρη στην προσαρμογή δηλ πηγαινε και την έπαιρνε νωρίτερα απ τον σταθμό εκείνη.

Καλη χρυσή δεν λέω , έκανε ότι της έλεγα κατα γραμμα αλλά οι μπιχτες μπιχτές . Οι περισσότερες για την διαπαιδαγώγηση .. Του στυλ δεν της χαλάς χατήρι , την κακομαθαινεις κλπ Και το κορυφαίο " Ολους τους σέβεται εκτος απο εσας " Εννοωντας εμενα και τον πάτέρα της. Γαργαρα τα έκανα όλα που λετε !! Εφυγε σήμερα κι ολα καλά.

Συμπεθερα χρωσταω πμ !!!!!Α κι εμεις στα 12 δοντάκια είμαστε οπως κι ο καλός μας ! Κυνοδοντες εχουμε βγάλει τρεις , ενας μας εχει μείνει κι απο οτι ειδα εχει ξεμυτησει κι αυτος !

Φιλια πολλά σας !

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Daf μου σε ευχαριστώ!!! Πολλές φορές θέλω να πάρω κάτι και το θεωρώ δύσκολο.. θα μοιραστούμε και τα μεταφορικά ;) Κρίμα γι αυτή την φορά.. Η Πένυ δεν θα αρχίσει φέτος μάλλον του χρόνου. Για τη μεγάλη παραμίλαγα.. αφήστε θα πάθω τίποτα καμια ώρα! Κάτι που τεμπελιάζει στο διάβασμα κάτι η δασκάλα που δεν μπορεί να κουμαντάρει την τάξη της.. εγκεφαλικό!!

ΠΕΖΗ μέρα είνα θα περάσει.. ευτυχώς η δική μου παραείναι διακριτική... Και στην Πένυ αρεσουν τα κατσαρολικά αλλά παίζει με τα δικά της. Λες να μας γίνει σεφ ο Νικόλας;; Μμμ καλό!!

Ανταμετά από 40 ημέρες περίπου το πετάνε το σφηνάκι από μόνα τους. Μην αγχώνεσαι.

Θα συμφωνήσω με τη Daf είναι η καλύτερη στιγμή να κόψουμε την πιπίλα. Η ορθοδοντικός της μεγάλης μου είπε οτι μέχρι τα 2 δεν κάνει καμια απολύτως ζημιά. Η δική μου τελευταία έχει κολήσει τρελά με την "πίλια" της.. το έχω βάλει σαν επόμενο στόχο μέσα στο φθινόπωρο να κοπεί. Το γάλα δεν θέλω να σταματήσουμε να πίνουμε με το μπιμπερό.. θα μειώσει την ποσότητα. Θα το κρατήσω μέχρι το καλοκαίρι νομίζω, μετά ανάλογα την αναπτυξή της βλέπουμε.

Κατερινα ς μετά έχουν σειρά οι φανταααστικοί... κυνόδοντες!!

Μαριγια καλύτερα δυναμικό παιδάκι παρά ντροπαλό και κλαψιάρικο.. θα τα βγάλει πέρα στη ζωή της αργότερα.. Τέτοια γλυκιά πεθερούλα έχω και εγώ.. διακριτική μεν μπηχτές δε..

Για την Κυριακή κοριτσάκια μου δεν θα μπορέσουμε. Έχω τη βαφτηστήρα να πάω στην εκκλησία και μετά έχουμε κανονίσει όλοι μάζί..

Καλό βράδυ σε όλες :rolleyes:

Μαρίγια μου σαν το "κορίτσι του" και ο Γιάννης μου χτυπάει. Το ξεκίνησε στις διακοπές και όσο πάει χειροτερεύει. Βέβαια παρατήρησα ότι ουσιαστικά θέλει να πιάσει ή να χαιδεψει ένα παιδί αλλά δεν ορίζει ακόμα τη δυναμή του!!!

Πόσο θα ήθελα να ερχόμουν και εγώ στη συνάντηση αλλά θα τα καταφέρω;;;χμ...

Ξεχασα να σας πώ ότι από την Τετάρτη έρχεται η κοπέλα που θα κρατάει τον Γιάννη. Φαίνεται καλή και με υπομονή(25χρ)..Αλλά εγώ είμαι χάλια... γιατί πλέον ο μικρός θα είναι με μια "ξενη" περισσότερες ώρες από τη μαμά του.. Ξέρω, ξέρω, ούτε οι πρώτοι είμαστε όυτε οι τελευταίοι. Αρχίζω να ζηλεύω τη neamanoula Που έναι κοντά στη Χριστίνα....

Καλό βράδυ σε όλες και να σας πώ ότι γίναμε σήμερα ξανά θείοι. Η αδερφή του άντρα μου γέννησε ένα αγοράκι. Αλλά και μια κολλητή μου φίλη γέννησε επίσης ένα αγοράκι!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Νεμανουλα μου καλε ξεχασα να σε ευχαριστησω...οντως γιναμε 18 μηνων και να σας πω μου φαινεται απιστευτο ποσο πολυ μεγαλωσε το παιδακι μου..περναει ο καιρος και χαμπαρι δεν περνουμε!

Οσο για την γλυκια μου πεθερουλα, κλασσικα οι μπηχτες ηταν στο φορτε τους χθες, αλλα με το γαντι ε??? Και το κορυφαιο??? Πιανει τον Νικολα απο το χερι το απογευμα για να τον βγαλει και καλα βολτα, αυτος της πιανει το χερι (ε τι θα εκανε το παιδι μολις ακουσε βολτα???) και μετα ρε παιδια ειχε δυο ωρες ωσπου φυγανε που δε σταματησε να λεει το ποσο δεν το νοιαζει το παιδι να φυγει μακρια απο τη μαμα, πως της εδωσε το χερι και δεν το ενοιαξε...πωπω για γελια κυριολεκτικα αλλα σας το εχω ξαναπει με αγχωνει αυτη η γυναικα τρελα με τον ανταγωνισμο της. Αφου σκεφτομαι οτι αν στο μελλον τυχει να αφησω τον Νικολα μονο μαζι της θα του κανει στανταρ πλυση εγκεφαλου για τον ποιον πρεπει να αγαπαει κ.λ.π. Ο πεθερος μου της την λεει φυσικα για τις χοντραδες που πεταει αλλα αυτη ακαθεκτη στο ρολο της αγωνιστριας...πουφ τα νευρα μουουοου!!! Αλλα σιγουρα το καλο ειναι οτι δεν την εχω κοντα μου συχνα αλλα απορω δεν μπορει απλα να συνυπαρξει μαζι μας εστω και για τις λιγες ωρες που ερχεται και απλα να μην πεταξει μια φορα βλακεια??? Απορω....:mad::cool:

Μαριγια μου ειδες που στα λεγαμε??? Οριστε συνηθισε το παιδακι μας..τι νομιζες??? Οσο για τις σφαλιαριτσες που δινει πιστευω οτι αν το παρατραβηξει θα σου το πουνε οι δασκαλες.

Α ρε vallou νονα!!! Ανυπομωνω να ερθει και εμενα η σειρα μου να αναλαβω καθηκοντα!!! Χεχεχεχε!!!

ΠΕΖΗ μου μιας φίλης μου η πεθερούλα όταν έπαιρνε το παιδί το φώναζε με το δικό της όνομα. ΠΧ τη μικρή την λέγανε Μαρία, ε, εκείνη το φώναζε Κατερίνα(το δικό της όνομα). Όταν η μαμά της λοιπόν τη ρωτούσε "πως σε λένε αγάπη μου" το μωρό απαντούσε "Κατερίνα"...Της πέσανε τα μαλλιά της κοπέλας. Φυσικά δεν της το ξαναπήγε!

Πάντως είναι απίστευτες πως μας "την λένε" πάντα..Μα όλα λάθος τα κάνουμε εμείς;; Προχθες ο Γιάννης μου έριξε την καρέκλα. Δίπλα εγώ αλλά λιγάκι τον χτύπησε..Το τι άκουσα δεν λέγετε. "Μα πως έγινε, γιατί δεν το πρόλαβες, εγώ δεν θα τον άφηνα να την πλησιάσει" και άλλα τέτοια....

Εγώ χαμογελώ και προχωρώ, χα χα!;)

cEyXp3.png

q61sp3.png

vallou για καλη σου τυχη εχει εξαντληθει το παπουτσακι μας και θα ερθει σε ενα μηνα περιπου. εγω θα κανω 2η παραγγελία, αν θελεις εσύ (ή οποια αλλη κοπελα:D) να κανεις επισης, πες μου!

κατερινα εμεις μαλλον θα αναγκαστουμε να αλλαξουμε κοπελα αφου ειναι παρα πολυ ακριβη και επιπλεον τη θελουμε καθημερινα, που δεν μπορει ομως...

θα ερθει μια τη δευτερα αλλα να πω την αληθεια η εμπειρια της τωρινης μας συν του οτι ειναι τοσο νεα κ ορεξατη ...μου φαινεται αναντικαταστατη.....:roll: παντως καλυτερα στο σπιτι το παιδι, αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα, παρα ο παιδικος....αν τα καταφερουμε θα την παμε κανονικα το σεπτεβρη την ερατω, ελπιζω κ προσευχομαι να βγαινουμε οικονομικα τουλαχιστον μεχρι τον μαη.....:?

οσο για πεθερουλες μονο απο ιστοριες αλλων τις ξερω κ τα στατιστικα ειναι συντριπτικα υπερ του γιατι ειναι τοσο..'αγαπητες':rolleyes:

ΠΕΖΗ μου μιας φίλης μου η πεθερούλα όταν έπαιρνε το παιδί το φώναζε με το δικό της όνομα. ΠΧ τη μικρή την λέγανε Μαρία, ε, εκείνη το φώναζε Κατερίνα(το δικό της όνομα). Όταν η μαμά της λοιπόν τη ρωτούσε "πως σε λένε αγάπη μου" το μωρό απαντούσε "Κατερίνα"...Της πέσανε τα μαλλιά της κοπέλας. Φυσικά δεν της το ξαναπήγε!

Πάντως είναι απίστευτες πως μας "την λένε" πάντα..Μα όλα λάθος τα κάνουμε εμείς;; Προχθες ο Γιάννης μου έριξε την καρέκλα. Δίπλα εγώ αλλά λιγάκι τον χτύπησε..Το τι άκουσα δεν λέγετε. "Μα πως έγινε, γιατί δεν το πρόλαβες, εγώ δεν θα τον άφηνα να την πλησιάσει" και άλλα τέτοια....

Εγώ χαμογελώ και προχωρώ, χα χα!;)

Κατερινα μου αυτη μαλλον ηταν για δεσιμο..ακους εκει να φωναζει το παιδι με το ονομα της...Παναγια μου τις παλαβιαρες υπαρχουν στον κοσμο!!! Απλα με τη δικια μου απορω...δεν καταλαβαινει το ποσο ακομψο ειναι να λεει τετοια μπροστα μου και ξερω επισης οτι θα το πει παντου και θα το λεει για κανα δυο μηνες οπου σταθει και οπου βρεθει. Ισως να ειμαι υπερβολικη, συγκεκριμενα ο αντρας μου με αποκαλει κακοπροαιρετη και οτι ολα τα παιρνω της μετρητοις κ.λ.π. αλλα ναι με πειραζουν αυτα τα σχολια και τα θεωρω πολυ προκλητικα. Αν ηθελα να δωσω εκταση θα εδινα αλλα οπως λετε τα κανω γαργαρα.

Γεια σας κοριτσάκια!

Κωνσταντία στάνταρ θα σε δω, ποιες μέρες ακριβώς θα είσαι? Συνεχόμενα 5 μέρες ή σπαστά? Γράψε μου για να έχω το νου μου και θα σου στείλω και το κινητό μου για να βρεθούμε στα σίγουρα! Όσο για το σφηνάκι, εγω δεν χρησιμοποίησα μεν, απλά έβαζα μια τυλιγμένη πετσέτα για κάποιον καιρό, δεν θυμάμαι για πόσο, όχι για πολύ πάντως, δεν νομίζω πάνω από 2,5-3 μήνες, έτι κι αλλιώς μετά γυρνάνε μόνα τους, δεν τους σταματάει! Βέβαια ο δικός μου δεν είχε καθόλου πρόβλημα με παλινδρόμηση και τέτοια οπότε δεν ανησυχούσα ιδιαίτερα, τον έβαλα από την καλαθούνα στην κούνια του στους 2,5 μήνες στο δωμάτιό του (και πηγαινοερχόμουν σαν τον βλάκα όλη τη νύχτα).

Vallou υπομονή με το σχολείο, μην αγχώνεσαι! Τι τάξη πάει τώρα η μεγάλη σου?

Μαριγια και Daf δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω την Κυριακή, για να δούμε! Απλά σκέφτομαι μωρέ ότι θα ήθελα να βγω με τον μικρό γιατί όπως σας είπα παιδική χαρά δεν πάει καθημερινά και θα ήθελα το ΣΚ να το εκμεταλλεύομαι...

Πολύ χάρηκα με την Ανδριέλα που τα πάει καλύτερα στον παιδικό το μανάρι μου! Και όσο για τα χτυπήματα, οι δασκάλες το αντιμετωπίζουν συνέχεια και ξέρουν νομίζω πού να επέμβουν, οπότε άστην να τα βγάλει πέρα μόνη της μέχρι ένα σημείο, διεκδικεί και αυτή τα πράγματά της και προστατεύει τον εαυτό της, μου φάινεται πολύ υγιές προσωπικά, αλλα βέβαια εγώ είμαι και υπέρ της βίας ένα πράγμα (μικρή έδερνα τα αγόρια φουλ όμως :D!!! γιατί να χαλάω το σάλιο μου??) Αλλά και μεγάλη έχω τραβήξει ένα χαστούκι ξεγυρισμένο σε έναν που δεν φτάνει που μου έκλεισε το πάρκινγκ με έβρισε κιόλας χυδαία οπότε του άστραψα κι εγώ μία και του φυγαν τα γυαλιά. Η φάση είχε πάρα πολύ γέλιο όταν το σκεφτόμουν μετά, γιατί εκείνη τη στιγμή δεν το σκέφτηκα καθόλου, απλά έφυγε το χέρι μου χωρίς να του δώσω εγώ εντολή, και ευτυχώς για καλή μου τύχη δεν έφαγα ξύλο... Αλλά μια χαρά ότι το έκανα την είχα μετά, το ομολογώ!!

Daf ελπίζω να βρείτε κοπέλα, τι πρόβλημα κι αυτό βρε κορίτσια, ευτυχώς που δεν το τραβαω... Με το στρωματάκι της μια χαρά ε? Μπράβο το ζουζούνι!!

Πεζή τελείωσες κοριτσάκι μου με τη ΔΕΘ? Πόσο κρατάει ιδέα δεν έχω...Άντε τον μαγειράκο μας τον Νικόλα, έτσι ακριβώς ήταν ο αδερφός μου, όλο με τις κατσαρόλες τον έβρισκες αγκαλιά!

Κατερινάκι μου φιλιά πολλά, ελπίζωνα καταφέρουμε να βρεθούμε κάποτε ένα πράγμα!!! Να μας πεις πώς πάτε με την κοπέλα σε λίγο καιρό που θα έχεις δει περισσότερα πράγματα!

Α! και ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας για τα παντοφλάκια, τελικά του έχω πάρει κι εγώ τα καλτσάκια με τις βεντουζίτσες και βλέπουμε, αν βρω κάτι άλλο έχει καλώς, απλά νομίζω ότι βολεύουν αρκετά κι αυτά τελικά!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...