Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια!!!

Τι να πρωτο πω..πηρατε φορα και δεν σταματατε!!!

Παντως βρε παιδια εγω δεν εχω χρονο καθολου να παω τον Νικολα στην παιδικη χαρα, μια φορα εχουμε παει μονο, συνηθως τα απογευματα μας τα περναμε με βολτα στο καροτσι, κεντρο ή σε κανα εμπορικο και μπορω να πω οτι του αρεσει! Βεβαια φανταζομαι οτι στην παιδικη χαρα θα του αρεσει εξισου απλα στις 2 ωρες που εχω το απογευμα να ξεσκασω και εγω λιγο θελω να παω μια βολτα να ξελαμπικαρω και εγω οχι μονο ο μικρος..:rolleyes: Παντως τη μια και μοναδικη φορα που πηγαμε βαρεθηκε κατευθειαν...μαλλον προτιμαει περισσοτερο τα παιχνιδακια με το κερμα αλλα και παλι στα 2-3 βαριεται, γενικα βαριεται ευκολα. Στο σπιτι παντως δεν κανει ιδιαιτερες ταρζανιες, εχει δειξει προτιμηση στα κατσαρολικα και ολη μερα παιζει με αυτα! Κατερινα συμφωνω με τη συμβουλη σου και εγω αποφευγω τις εντονες καταστασεις μεσα στο σπιτι γιατι μετα ξεσαλωνει ο μικρος, επομενως συνηθιζω να ασχολουμαστε με πιο ηρεμα πραγματα.

Οσο για το αυγο..εννοειται πως δεν το εχει ακουμπησει ποτε, αλλα οσες φορες του εκανα το εβρασα 3-4 λεπτα και ειχε σφιξει αρκετα.

daf καλη αρχη για το ερατουλι σου..ολα θα πανε τελεια θα το δεις!!!

Κωνσταντια και gio μου τα φιλια μου καιρο εχω να σας ακουσω!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα μανούλες!!!γυρίσαμε και εμείς τελευταίοι και καταιδρωμένοι!!!

΄τα περάσαμε σούπερ αλλά λίγο ρε γμτ!!!τα γάμος-βάπτιση καταπληκτικά τι να πω το καταευχαριστήθηκα και η μικρή πολύ όμορφη με τα ρουχαλάκια της δεν ήθελα να της τα βγάλω!!!πολύ όμορφα όλα περισσότερο από ότι τα περίμενα!!!

τι κάνετε εσείς???δεν πρόλαβα ακόμα να τα διαβάσω όλα αλλά διάβασα για ζωηρά παιδιά εεε???τι να πω κορίτσια εγώ από όταν έστρωσα άλλαξα τα έπιπλα τα έβαλα τελείως διαφορετικά για να έχει χώρο η μικρή να παίζει!να φανταστείτε ότι έχει πλέον πολύ άπλα μέχρι και ποδήλατο κάνει και πολύ λίγες γωνίες οι οποίες είναι όλες καλυμένες!το τραπεζάκι του σαλονιού εκτός από τις γωνίες έχει επάνω και μια κουβέρτα και δεν έχει χτυπήσει ποτέ εκει!!όσο για το κατεβασμα της το έμαθα πριν καν περπατήσει καλά καλά να γυρνάει με τον ποπό και έτσι να μου έχει πέσει κανά δυο φορές από βλακεία στο παιχνίδι!τώρα τι να πω ίσως να είναι και στο παιδί γενικώς η δικιά μου προσέχει δεν πέφτει έτσι γκουπ προσέχει πολύ από μωρό το έχει αυτό!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Τι μου κάνετε?

Ειμαι δουλεια και βρηκα λίγο χ΄ρονο τωρα που λείπουν όλοι. Σας διάβασα στα απεταχτά. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ μια χαρά ο Βαγγελης ! July συγχαρητηρια και θελουμε φωτογραφίες !!! Κι εγω της εχω μάθει να κατεβαινει απο καναπέδες κρεβατια μπρουμυτα με τον ίδιο τροπο . Ουτε εμεις εχουμε πεσει ευτυχως .. Φτου φτου !!! Daf σταθμο κι εσεις? Τα διαβασα αυτα της Στυλιανάκη , όντως πολύ χρ'ησιμα ! Εχω στειλει και πμ στην ίδια και περιμένω. Η μικρη σήμερα καθησε 8- 1.10 περίπου Ολα καλά δεν ηταν κουρασμενη πολύ απλά ειχε γκρινιτσα. Αυριο λεω να την κοιμησουν εκει να δούμε πως θα πάει . Εχω πεθερα να βοηθησει με την μικρή σπιτι και καταλαβαινετε όλα γαργαρα τα κάνω ... Ενταξει οχι τραγικά πράγματα αλλά υπάρχει παντα ενα αλλά με τις πεθερες.

Συμπεθερουλα μου σε πηρα τηλ αλλά θυμαμαι πως δουλεια δεν εχεις σήμα .. Εστειλα sms .

Κατεριν@ σου ευχομαι ολοψυχα με μια γερη κορούλα !!!!!

Η μαμά τα ίδια ....

Σας φιλώ

nI9Sp3.png

urDwp2.png

july κοπέλα μου, μπράβο, γεροί κι ευτυχισμένοι να είστε πάντα και καλοφώτιστη και η μικρή νεραιδούλα σας!Άντε τελείωσαν τα τρεξίματα, μπορείς να χαλαρώσεις κι εσύ λίγο τώρα!Στείλε καμιά φωτό να σας καμαρώσουμε!:D

katerin@ για το αβγό, γιατί το ξέχασα, κι εγώ το βράζω 3-4 λεπτά κι είναι μια χαρά. Όσες για τις συμβουλές σου βρε κορίτσι ωραία τα γράφεις και συμφωνώ μαζί σου. Από μικρούλα που ήταν προσπαθώ να την χαλαρώνω κάποιες ώρες της ημέρας. Αλλά όταν δεν έχεις τόσο ζωηρό παιδί ειλικρινά δεν μπορεί να καταλάβεις. Όσο και να προσπαθείς να την χαλαρώσεις άμα δεν θέλει η ίδια δεν χαλαρωνει. Θα το κάνει ίσως και μόνη της κάποια στιγμή που θέλει (και για ελάχιστο χρόνο φυσικά από ένα μέχρι 2 λεπτά).Καλά μην φανταστείς ότι όολη μέρα τρέχουμε, αλλά τις περισσότερες ώρες ναι το κάνουμε.Συμφωνώ απόλυτα με τη vallou ότι κάθε παιδί είναι διαφορετικό και μάλλον η δικιά μου μοιάζει με την μεγάλη σου κόρη φίλη vallou!Δεκάδες τα παραμύθια, και δεν έχουμε κατορθώσει να διαβάσουμε ούτε ένα μέχρι τέλους, δεν έχουμε κατορθώσει ούτε τα λόγια της μίας σελίδας, ίσα ίσα που προλαβαίνω να τις διαβάσω μία πρόταση, μετά το παίρνει αυτή και αρχίζει να γυρνάει γρήγορα τις σελίδες όπου στο τέλος το πετάει. Προτιμάει τη δράση!

Για τις βόλτες που λέτε, εμείς βγαίνουμε και πρωί και απόγευμα μία βόλτα καμιά ώρα σίγουρα τη φορά και με το που βγαίνουμε τρέχει. ΠΕΖΗ αλήθεια δεν πάτε παιδική χαρά?Εμείς συνέχεια και ξεσαλώνει εκεί. Κια κάθεται για βόλτα στο καρότσι?Πωπω, εμένα έχει να κάτσει βόλτα στο καρότσι από 8 μηνών...πωπω...μπράβο πάντως αφού κάθεται, μια χαρούλα σε βρίσκω, τον βάζεις μέσα και πας τη βολτούλα σου χωρίς να τρέχεις από πίσω του, σωστή φιλενάδα!!!!!:cool:;):tongue:

yaeNp3.png

july να ζησετε ευτυχισμενοι, να χαιρεστε το παιδακι σας και να εχετε υγεια πανω απο ολα!!! Πολυ χαρηκαμε με τα νεα σου, ελπιζω καποια στιγμη να μας στειλεις καμια φωτο γιατι αν δεν κανω λαθος εισαι και η μοναδικη που δεν εχω δει, οποτε σαν νυφουλα θα ειναι καλη ευκαιρια!(αν θελεις φυσικα και εσυ;))

Νεαμανουλα μου ρε συ βαριεμαι να τρεχω στις παιδικες χαρες, ισως να ακουγεται λιγακι ατομιστικο αυτο αλλα στις 2 ωρες που εχω το απογευμα θελω να απολαυσω και εγω τη βολτα μου. Οποτε συνδυαζουμε βολτιτσα στα μαγαζια, στο κοσμος και ετσι ο νικολης και βλεπει πολυ κοσμο και περπαταει και ξεκουραζεται και χαλαρωνει στο καροτσι του. Την μονη φαση που βαριεται και δυσανασχετει ειναι στα μαγαζια μεσα, εκει τον πιανει γκρινια και αυτο γιατι θελει να κατεβει να πειραξει. Αλλα σιγουρα ποτε μα ποτε δεν βγαινω απο το σπιτι χωρις καροτσι! Εστω οσο καθησει τουλαχιστον δεν ξεμεσιαζομαι στις αγκαλιες ή στην τρεχαλα. Βεβαια τις περισσοτερες φορες ειμαστε με τον αντρα μου μαζι οποτε την βολευουμε.

Ισως αν καποια στιγμη μεινω εγκυος και σταματησω παλι τη δουλεια και εχω χρονο τοτε να τον πηγαινω στην παιδικη χαρα..ως τοτε σπανια το βλεπω..

Αυτα..αντε παω να μασουλησω τιποτις γιατι λυσσαξα και ανυπομωνω να την πεσω κιολας για καναν υπνακο γιατι απο τις 5 ξυπνια δεν παλευεται...:rolleyes:

Διαφημίσεις

Ήθελα να σας διαβάσω και να γράψω σήμερα, αλλά ο μικρός με κούρασε τόσο πολύ...Προσπαθώ να τον κοιμίσω από τις 10 και τώρα τα κατάφερα. Επιστρέψαμε σε παλαιότερες φάσεις όπου δεν κοιμόταν γιατί ήθελε να παίζουμε...:(

july να ζήσετε! Να χαίρεστε και τη μικρή σας. Να είναι γερή και καλότυχη! Με το καλό και το νέο μωράκι! Η ώρα της ξεκούρασης ήρθε!:P:p:p

neamanoula σαν και εσένα είμαι και εγω. Κάθε απόγευμα έξω στην παιδική χαρά, όπου με ξεθεώνει γιατί τρέχει σαν τρελό. Αφού λέμε ότι θα νομίζει ο κόσμος πως τον είχαμε φυλακισμένο...Καλά για καρότσι...ούτε λόγος.Πλέον δεν το παίρνουμε. Πηγαίνουμε χεράκι μέχρι να δεί την παιδική χαρά.Μετά αλωνίζει..Ουσιαστικά καροτσάκι κάθισε από 6 μηνών εως και 10. Μόλις περπάτησε..ΤΕΛΟΣ. Θα ήθελα πραγματικά να έβλεπα τι θα έκαναν τα παιδακια μας αν ήταν μια μέρα μαζί!!!χα χα..:tongue: ¨οσο για τα βιβλία...μου τα φέρνει όλα με τη σειρά να τα διαβάσουμε αλλά με το που τα ανοιγουμε...τα κλεινει...δεν κάθεται ούτε 1΄΄ στον πωπό του..

ΠΕΖΗ μου από τη στιγμή που ο Νικόλας δεν διαμαρτύρεται στο καροτσάκι καλά κάνεις και τον πας βόλτα στα μαγαζια. Τον "αέρα" του το παιδί τον παίρνει!!! Βλέπει κόσμο, φώτα, βιτρίνες..Μερικές μέρες θα ήθελα και ο Γιάννης μου να καθόταν και να πηγαίναμε απλά βόλτες με το καρότσι...Ωστόσο μια-δυο φορές την εβδομάδα πιστεύω ότι καλό θα ήταν να τον πήγαινες. Θα παίζει και με άλλα παιδάκια και θα του κάνει καλό! Βέβαια με τα ωράρια που έχουμε, άντε να βρείς κουράγιο...:rolleyes:

Σας φιλώ γλυκά όλες σας, καληνύχτα (είπαμε, έχω πολύ πρωινό ξύπνημα) και τα λέμε αύριο!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλησπέρα κοπέλες ;)

Από σήμερα επικρατεί στρατιωτικός νόμος στο σπίτι!! Άρχισε το σχολείο και αν δε τις συμαζέψω τις γαιδουρίτσες μου το έχασα και το μυαλό μου και το παιχνίδι για φέτος. Το καλό είναι οτι με το πρωινό ξύπνημα η μικρή πηγαίνει πιο άνετα για ύπνο το βράδυ. Βλέπει και τη μεγάλη από νωρίς που πέφτει και πάει πιο άνετα και εκείνη. Τελικά βρε κορίτσια το πόσο επιρροή έχουν τα μεγάλα στα μικρά δεν το περίμενα. Το κακό είναι οτι κάποιες φορές αντιγράφει και τα αρνητικά. Το αστείο το είδα σήμερα στο σχολείο.. Ένα κοριτσάκι που έχει αδερφή στο λύκειο είχε τσάντα με γράφιτι κτλ σε γκρί χρώμα ένω όλη η υπόλοιπη τάξη μες τη barbie και τη ροζουλή χαρά :tongue: Επίσης δεν ξαναπετάω τα λεφτά μου σε μπεμπέ παιχνίδια.. απλά δεν τα παίζει. Έχει πάρει την τσάντα του νηπίου με τα ροδάκια και βάζει βιβλία και οτι βρει μέσα και δώστου βόλτα στο σαλόνι :mrgreen::mrgreen:

Jully μου να ζήσετε ευτυχισμένοι και να χαίρεστε το κοριτσάκι σας και την όμορφη οικογένεια σας!! Με το καλό και το δέυτερο μπεμπάκι σας!

Αχ βρε ΠΕΖΗ μου.. και γω σαν και σένα.. προτιμώ να βγω να ξεσκάσω λιγάκι με μια βολτίτσα στα μαγαζιά, κάνω και καμιά δουλίτσα εξωτερική ταυτόχρονα.. αλλά μετά με πιάνουν οι τύψεις οτι δεν παίξαν αρκετά τα παιδάκια μου. Βλέπω και άλλες που είναι όλη την ώρα στςι κούνιες.. Προσπαθώ να τις πηγαίνω Κυριακή που είναι και ο μπαμπάς μαζί για να τις μοιράζουμε..

Τέλος έχω να καταγγείλω την Άννα Διαμαντοπούλου και τις μπούρδες που έλεγε πρωί πρωί στο Μεγκα! Δωρέαν παιδεία και κουραφέξαλα και 25 μαθητές σε μία τάξη!!! Και δίπλα σε κάθε μαθητή!! Ρωτήστε εμένα και του υπόλοιπους γονείς τί θα πληρώσουμε φέτος και τί παιδεία θα λάβουν τα παιδιά μας!! Και μιλάω χωρίς να λαμβάνω υπόψη σε ποιά παράταξη ανήκει η υπουργός...

ΠΕΖΗ μου από τη στιγμή που ο Νικόλας δεν διαμαρτύρεται στο καροτσάκι καλά κάνεις και τον πας βόλτα στα μαγαζια. Τον "αέρα" του το παιδί τον παίρνει!!! Βλέπει κόσμο, φώτα, βιτρίνες..Μερικές μέρες θα ήθελα και ο Γιάννης μου να καθόταν και να πηγαίναμε απλά βόλτες με το καρότσι...Ωστόσο μια-δυο φορές την εβδομάδα πιστεύω ότι καλό θα ήταν να τον πήγαινες. Θα παίζει και με άλλα παιδάκια και θα του κάνει καλό! Βέβαια με τα ωράρια που έχουμε, άντε να βρείς κουράγιο...:rolleyes:

Κατερινα μου μακαρι να ειχα χρονο και διαθεση αλλα με τα ωραρια που εχω ειναι πολυ δυσκολο. Επισης πού να βρω κουραγιο οπως λες και εσυ. Σιγα μην εχω ορεξη να κυνηγαω τον Νικολα τα απογευματα στις παιδικες χαρες. Προτιμω πιο χαλαρες καταστασεις δηλαδη βολτιτσα και οσο για παιδακια ευτυχως εχουμε τους κουμπαρους μας που εχουν τρια με την μπεμπουλα που θα βαφτισουμε μαζι και επειδη ουτως ή αλλως βρισκομαστε μια φορα την εβδομαδα νομιζω οτι δεν αποξενωνεται απο παιδακια. Τωρα αλλωστε ερχεται και ο χειμωνας οποτε η παιδικη χαρα αναβαλλεται επ αοριστον. Ισως να αρχισουμε παιδοτοπους αν μεγαλωσει λιγακι ακομη τουλαχιστον να πινουμε και το καφεδακι μας και εμεις και να χαλαρωνουμε λιγακι.;) Επισης κανα δυο φορες που τον εχω παει μου φαινεται οτι βαριεται δηλαδη κοιταει πως να φυγει απο την παιδικη χαρα , να βγει στο δρομο κτλ. Οποτε ασε σου λεω..δεν μπορω το τρεξιμο!

vallou μου ακριβως ετσι συμφωνω και εγω..απλα ο δικος μας ο μπαμπας τα βαριεται λιγακι αυτα, το πολυ πολυ τον πηγαινουμε μαζι σε κανα παιχνιδακι με κερμα εκει στην πλατεια της περιοχης και ο μικρος φυσικα τρελαινεται. Αλλα τυψεις δεν νιωθω..να πω οτι καθομουν ολη μερα σπιτι και εβλεπα τηλεοραση να πω ναι...αλλα τωρα που ενα 9ωρο φευγει στην ξεφτιλα με το πηγαινε ελα στη δουλεια και με τον πονοκεφαλο που γυρναω πισω..οχι! Απλα δυστυχως ετσι οπως εχει η ζωη μας πρεπει ακομη και τα παιδακια μας να προσαρμοζονται στους ρυθμους μας δυστυχως γι αυτα βεβαια αλλα δεν εχουμε περιθωρια:rolleyes:

Οσο για τη δωρεαν παιδεια...καλα τα γνωστα..φανταζομαι τι καταλογο θα σας εβγαλε η δασκαλα..μου τα λεει και η κουμπαρα μου..ειναι για τα πανηγυρια οι ανθρωποι:mad:

καλημέρα κοριτσάκια!

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και εσείς να χαίρεστε την οικογένειά σας!!φώτο και βέβαια θα στείλω μόλις περάσω καμμία στο πσ θα σας στείλω μόνο κάντε λίγο υπομονή γιατί ακόμα τρέχω με τις αλλαγές των δώρων!!!μόλις ηρεμίσω όμως σας δίνω το λόγο μου θα σα στείλω!!!

marigia αρχίσατε παικό εεε!!πως τα πάει η μικρή προσαρμόζεται?εμείς έχουμε πάλι προσαρμογή της μικρής της άλλαξαν δασκάλα αλλά και αίθουσα και δυσκολεύεται αλλά αρχή είναι!!!βέβαια δεν την πάω μια ώρα από τη δευτέρα που πήγαμε ξεκινήσαμε με 3ωρο στο οποίο περιλαμβάνεται και ύπνος βέβαια!!!

βόλτες εεε!!!εμένα η δικιά μου κάθεται λίγο στο καρίτσι το βλέπει σαν παιχνίδι και αν σηκωθεί θέλει να το σπρώχνει!!!αλλά η αλήθεια είναι ότι παρότι έχω κούνιες απέναντι από το σπίτι δεν προλαβαίνω να την πάω εφώ και αρκετό καιρό άντε να πάει 1 φορά την εβδομάδα με το ζόρι!!!

ααα και όσον αφορά τα παραμυθάκια επειδή και εμένα δεν κάθεται να το διαβάσουμε της το λέω εγώ περιλιπτικά και΄ενδιάμεσα της λέω και μου δείχνει που είναι η αλεπού η κοκκινοσκουφίτσα το δέντρο και ότι βλέπει και έτσι ασχολείται και μαθαίνει τα ζώα τα λουλούδια κτλ πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι το καλύτερο δώρο που πήρα για την μικρή ήταν ένα μεγάλο βιβλίο με πολλά παραμύθια!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Σήμερα δεν μου πήγε καλά η μέρα, το πρωί έκανα έναν ωραιότατο εμετό (πού με θυμήθηκε) και αργότερα που βγήκα με τον μικρό βόλτα ζαλιζόμουν και κάθισα κάτω στο πάτωμα του πρενατάλ φανταστείτε... Τι να κάνω, να πέσω ξερή? Οπότε δεν πήγα στο μάθημα που είχα απόγευμα σήμερα γιατί πιο πολύ φοβήθηκα τη βραδυνή οδήγηση, είπα να μην το παρατραβήξω αφού δεν με πάει σήμερα...

july πολλά πολλά συγχαρητήρια και ευχές, να είστε όλοι σας καλά, ευτυχισμένη οικογένεια!!

Κορίτσια άρχισα χτες τα μαθήματα στην Ευτοκία, για την προετοιμασία για τον τοκετό, ήταν πολυ΄ωραία, ωραίος χώρος, πολύ ευχάριστοι οι άνθρωποι που μας μίλησαν, μία μαία και μια ψυχολόγος ήταν χτες και γενικά εγώ νιώθω πολυ κοντά με τις απόψεις τους. Για το μόνο που έχω ένσταση προσωπικά είναι για τον τοκετό στο σπίτι, εκτός αν μένεις πολυ κοντά σε μαιευτήριο, αλλιώς δεν το ρίσκαρα μα με τίποτα. Μια από τις κοπέλες που ήταν στην ομάδα θα γεννήσει μόνο με τη μαία στοσπίτι απέναντι από το τζάκι. Ωραία ιδέα, αλλά δεν το κανα με τίποτα βρε κορίτσια... Και πιο πολύ όχι για μένα, αλλά για το μωρό αν γίνει καμιά στραβή να υπάρχει άμεση ιατρική φροντίδα. Τελοσπάντων, ο καθένας με τις επιθυμίες του! Γενικά πολυ΄όμορφα ήαν χτες, 3 ώρες αφιερωμένες από εμένα μόνο για το μιρκό μέσα μου και για κανέναν άλλο και περιμένω με ανυπομονησία και τα υπολοιπα μαθήματα. Είναι πάντως οδυνηρό το πόσο ακόμα με βαραίνει η εμπειρία του προηγούμενου τοκετού μου, να δω πότε θα καταφέρω να το αφήσω πίσω μου...

Αυτά τα δικά μου, Νεαμανούλα ελπίζω να μην με παρεξηγείς για αυτά που σου γράφω, καταλαβαίνω απόλυτα ότι δεν μπορώ να μπω στη θέση σου, απλώς λέω πράγματα που σκέφτομαι ή που διαβάζω μήπως κάτι και σε βοηθήσει! Δεν ξερεις ποτέ! Και όντως το πιο βασικό είναι να πηγαίνεις με τα "νερά" του παιδιού σου, κανόνες δεν υπάρχουν (δυστυχώς για μας).

Αχ, εμείς παιδική χαρά για να πάμε πρέπει να μπούμε στο αυτοκίνητο δυστυχώς και η πιο κοντινή της προκοπής είναι στα 10 λεπτά. Γι αυτό το λόγο αναγκαστικά δεν πηγαίνει κάθε μέρα, αλλά βγαίνει 1-2 φορές τη μέρα εδώ στην πλατεία συνήθως είτε με το καρότσι, είτε με το ποδηλατάκι είτε περπατητό, και σουλατσάρει στην πλατεία έχει κι άλλα παιδάκια, συνήθως όμως μεγαλύτερα. Του αρέσει και όταν χτυπάει το ρολόι της εκκλησίας και κάνει κι αυτός νταν νταν, πολύ πλάκα.

Μαριγιά μου, να μου φιλήσεις τη μικρή σου που αρχίζει και συνηθίζει σιγα σιγα το μανάρι μου....

Άσχετο, τι κάνετε βρε παιδιά με παντόφλες στο σπίτι, δεν μπορώ να βρω πουθενά για αυτή την εποχή, είναι όλες χειμερινές, θα σκάσει το πόδι του... Έχετε βρει πουθενά? Λέω να κοιτάξω και στο Λητώ, αφού έχω πάει Μούγερ, Κροκοντιλίνο, Φορμεντίνι, Πρενατάλ και δεν βρήκα τίποτα...Στο Φορμεντίνι κάτι βρήκα δηλαδή, δεν ήταν ακριβώς παντόφλα αλλά έκανε και για παντόφλα όμως είχε έναν δερμάτινο πάτο τόσο κακής ποιότητας προφανώς που στις λίγες μέρες που το φόρεσε βρωμούσαν απίστευτα τα πόδια του, μιλάμε για μπόχα εφήβου μετά από μπάσκετ σας λέω, ε όχι! Είναι το δεύτερο που παίρνω αυτής της μάρκας που το καταργώ μέσα σε λίγες μέρες, την άληλ φορά είχα πάρει ένα παπούτσι και ένας μεταλλικός κύκλος που είχε από τη μέσα μεριά άφηνε σκουριά πάνω στο πόδι του... Ντοινγκ και το πλήρωσα και 65-70 ευρώ δεν θυμάμαι τρομάρα τους. Δεν ξαναπηγαίνω εκεί.

Φιλιά σε όλες!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Γεια σςα κοριτσάκια!

άντε άνοιξαν και τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί, σε όλα τα μωρουλίνια καλή προσαρμογή!Σκέφτομαι πότε θα ξεκινήσουν σχολείο και λέω -έεεχουμε ακόμη!!!!!!

katerin@ εύχομαι να σου τελειώσουν γρήγορα αυτές οι ναυτίες, αναγούλες, εμετοί κα. που έχεις, κουράγιο το πρώτο τρίμηνο τελειώνει και μαζί του κι αυτά τα συμπτώματα. Καλά έκανες και δεν πήγες στο μάθημα αφού δεν ήσουν καλά σήμερα. Φυσικά και δεν σε παρεξηγώ, ίσα ίσα που μου αρέσουν αυτά που γράφεις και γι'αυτό κιόλας ζητάω συμβουλές μήπως πείτε κάτι που με βοηθήσουν σε ορισμένα θέματα. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος ύπαρξης του φόρουμ. Να μοιραζόμαστε προβληματισμούς και να βοηθά η μία την άλλη.Οπότε ελευθερα!!!:D

Αχ σκέφτομαι που σε λίγο καιρό θα χειμωνιάσουμε και τί θα κάνουμε όλη μέρα σπιτι που έχει καλομάθει η Χριστίνα κι όλη μέρα σουλατσάρει έξω!Ώρε ζόρια που έχουμε να τραβήξουμε!!!

yaeNp3.png

july να ζησετε και να ειστε παντα ευτυχισμενοι!με το καλο κ το νινι να προστεθει στη φαμελια σας!!:D

κοριτσια μην αγχωνεστε , αργουν ακομη να εστιασουν την προσοχη σε κατι για καμποση ωρα, πχ βιβλιο ή ενα παιχνιδι...οκ εχουν καμια φορα κολληματα πχ κατσαρολες οπως ο νικολας ή καπακια οπως η δικια μου:tongue: αλλα ειναι νορμαλ γενικως να μην βαζουν κωλο, να σκαρφαλωνουν παντου κτλ...εδω στα νηπια , 5 ετων, για να καταφερουν να ολοκληρωσουν μια διηγηση θελουν ενα σωρο ερωτησεις κ παλι ξεχνανε τι ηθελαν να πουν:tongue: λατρευω αυτες τις ηλικες μεχρι πριν το δημοτικο, μετα γινεται πολυ κατευθυνομενη η σκεψη (οχι απαραιτητα κακο παντα) κ χανουν τον αυθορμητισμο τους...

τωρα για την περιπτωση της χριστινικοβας, εγω συμφωνησα παρα πολυ σε αυτα που ειπε η κατερινα ακριβως επειδη πρεπει να καταλαβει οτι ΟΛΟΙ περναμε καλα στο σπιτι, οχι μονο εκεινη κ οτι οταν ειναι πτωμα η μαμα δεν μπορουμε να συνεχιζουμε τις διαολιες! οκ, θα ειναι πιο δυσκολο για σενα νεαμανουλα να το κανεις, αλλα σιγα σιγα γινονται οι αλλαγες, αρκει να εχεις επιμονη κ να εισαι σιγουρη για τη σταση σου. :D

κατερινακι σιγα σιγα ολα, μη ζοριζεσαι...!περνας στο β' τριμηνο, το τριμηνο της χαρας:tongue:, εχεις β επιπεδου, στοπ αναγουλες, δεν εχεις γινει ακομα 'στρογγυλη θεα':tongue::tongue::tongue: μια χαρουλα!αλλα ξεκουρασου οποτε το νιωθεις κοριτσακι!

τα πρεναταλ μου αρεσουν κ εμενα οπως επισης σας εδειχνα περυσι και τα dpam ειναι φανταστικα ρουχα!για τα 'παπουτσακια' σπιτιου πηραμε της ερατως αυτα:

http://www.babykind.co.uk/babykindbabyshoes.htm

ειναι τα 2α στη σειρα, τα ροζ με το λουλουδακι. ελπιζω να βγουν τοσο καλα οσο φαινονται!

οι κουνιες ειναι κ για μας πονεμενη ιστορια, καμια δεν αξιζει εδω κοντα, ειτε εχουμε περπατημα περιπου 15-20 λεπτα ανηφορες-κατηφορες, ειτε αυτοκινητο....οποτε παμε ΣΚ οπωσδηποτε και αλλη μια φορα μεσα στην εβδομαδα. τις υπολοιπες μερες την παιρνω μαζι μου οπου παω ειτε ο μπαμπας της τη βγαζει στη γειτονια με το καροτσι. κ μιας κ το αναφερουμε, αθηναιες προτεινω να βρεθουμε αυτη την κυριακη, τι λετε; :)

Καλησπέρα κι από μας!!

Κατεριν@κι γλυκιά μου κάνε λίγο υπομονή... σε λίγο καιρό θα πετάς ξανά!! Το 2ο τρίμηνο είναι το καλύτερο.. από όσο θυμάμαι :tongue:

dafoula τα παπουτσάκια είναι όλα τέλεια!! Τα δικά σας δε τα πιο όμορφα. Ακόμα και τα αγορίστικα είναι πολύ παιχνιδίαρικα. Κρίμα που δεν το έχω πολύ με τις αγορες στο διαδίκτυο αλλιώς θα έπαιρνα τα καφέ με τα ροζ λουλουδάκια ή τα λευκά με τη ροζ καμηλοπάρδαλη για μέσα στο σπίτι.

Η μικρή μου στρώνει από ύπνο και η μεγάλη προσπαθεί και ακολουθεί το πρόγραμμα της. Το σχολείο μας ζορίζει βέβαια αλλά για να δούμε μήπως και ξεπεράσουμε το σκόπελο φέτος.. Η δασκάλα μας... πολύ ανάλυση σηκώνει το θέμα.. μα γιατί δεν διορίζουν τον κόσμο στη θέση που θέλει και έρχεται σπασμενος από την πρώτη ώρα να διδάξει σε ξένο τόποκαι μάλιστα σε μωρά που θα πρέπει να δουν το σχολείο σαν μάθηση και αγάπη και όχι σαν μπαμπούλα.. μη λέω πολλά... θα ξεκατινιαστώ φέτος μαζί της αν κάνει τα περσινά γιατί πολύ ευγενική υπήρξα.. σκρουμφ!!

Αυριο λέω να πάμε για το παλιοεμβόλιο..για να δούμε ψηλώσαμε καθόλου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...