Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα και πάλι. Έχω 1 λεπτό στη διαθεσή μου και ξαναμπήκα!!!

Άσε συμπεθέρα μου. Από 15 ημερών ο καημένος ο Γιάννης "ακούει" κλασσική μουσική! να δούμε τα αποτελέσματα. Πάντως πράγματι έχει 1 μελωδία που τον χαλαρώνει και κοιμάται! Πολύ χαίρομαι! Μανίκι ο παιδικός ε;; Εγώ από τις 15 θα έχω κοπέλα και έχω φοβερή αγωνία... Κόμπος το στομάχι!

Όσο για το ύψος αρχίζω να πιστεύω ότι δεν μας μετράει καλά. Δεν μπορεί να ειναι 86εκ και να είναι "κοντος" σε σχέση με τα άλλα παιδάκι.. Κάτι δεν μου αρέσει. Για να δούμε σήμερα πόσο θα τον βγάλει;; Α! Τα παιδιά σας τα μετράνε ξαπλωμένα ή όρθια;;;

Βγαίνω...ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑ

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαριγια προχτες διαβαζα αυτο το θεμα γιατι σκεφτομαστε κ εμεις για παιδικο, οχι απο τωρα αλλα ειναι μια σκεψη για αυτη τη χρονια...θα δουμε..

ειναι παρα πολυ ενδιαφερον, να διαβασεις οπωσδηποτε και αυτα που λεει η στυλιανακη (σχολιο 16) : http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=67653

πιστευα οτι το εντονο κλαμα ειναι κατι κακο, ειδα ομως μια αλλη οπτικη κ αλλαξα γνωμη κατα πολυ. οχι οτι επαναπαυεται η μανουλα αμα κλαιει το παιδακι της (σιγα μην μπορουμε να επαναπαυτουμε ποτε:rolleyes:) αλλα το κλαμα της νεας καταστασης διαφερει απο το κλαμα του 'δεν περναω καλα, το κλιμα ειναι απαισιο παρτε με απο δωωωωωωωω!!!'

τα λεμε αργοτερα παω να ψησω μελιτζανες:tongue:

α βρε κατερινα....τη 'γκεσταπο' εχετε ακομα; :)))) 86 εκ ειναι σουπερ παιδι μου!!!δες κ τις καμπυλες στο βιβλιαριο...εμας ορθια την μετραει πια..

μην ανησυχεις!φιλιαααα!!

Πουλάκια μου όλες χτες βράδυ μαζευτηκατε έ?Κρίμα δεν σας πρόλαβα για λίγο...

Η μικρή μου κοιμάται, τί ωραία τί καλά!Σπουδαίο πράγμα να κοιμάται από τις 9.30 το παιδί!Αφού έκλεισε σερί 13 ώρες ξύπνια, από τις 8.30 το πρωί μέχρι στις 9.30 το βράδυ, τώρα κοιμάται σαν πουλάκι.2 ώρες τη νανούριζα το μεσημέρι και δεν έκλεινε βλέφαρο.Ελπίζω να μην ξυπνήσει το βράδυ.

Αντα γιατί έτσι ο Θανασάκης?Δεν κοιμόταν καλέ αυτός?Τί έγινε τώρα?Με τη μέθοδο τί γίνεται?

katerina_s εμάς από ενός έτους μας μετρά όρθια. Ξαπλωτός λογικό είναι να είσαι τουλ. 3-5 εκ. πιο πολύ από ότι όρθιος. Μήπως σας μετρά ακόμη ξαπλωτούς?Γιατί δεν γίνεται 86 εκ. και να σου φαίνεται κοντός σε σχέση με άλλα παιδάκια.Εμείς 87 (αν και παίζει και 2-3 πόντους παραπάνω να είναι γιατί έσκυβε την ώρα της μέτρησης) και περνά μισό κεφάλι τα συνομήλικα παιδάκια.Πάντως θυμάμαι λίγο πριν στα γενέθλια της που μου την μετρησε η γιατρός 85 ξαπλωτή (και το έγραψε στο βιβλιαριο)και λίγες μέρες μετά που έτυχε και ξαναπήγα, την μέτρησε όρθια 81 όπου το έγραψε κι αυτό στο βιβλιάριο με την παρατήρηση "όρθια".

Αχ βρε ξενύχτισσα vallou βλέπω τις ώρες που γράφεις και κάτι με πιάνει..:? συμφωνώ με την αποψη του γιατρού σου, πρώτα ζούμε και μετά ανησυχουμε, σωστόςςς!

marigia εύχομαι να συνηθίσει πολύ πολύ γρήγορα τον παιδικό.Εγώ λέω να τη στείλω του χρόνου, να δούμε.

Πεζη καλό κουράγιο φιλενάδα από αύριο που ξεκινά κι η εκθεση!

Φιλάκια!!!!

yaeNp3.png

neamanoula δεν ξέρω αν το έχεις αναφέρει παλιά αλλά το Χριστινάκι γενικά έστρωσε με τον ύπνο;; Εγώ ακόμα τον κοιμίζω στην αγκαλιά μου, εύκολα. Γενικά κοιμάται όλο το βράδυ. Σήμερα όμως με ξύπνησε από τις 4... Δεν ξανακοιμήθηκα γιατί τον πήρε ο ύπνος 5 παρα και όπως ξέρετε στις 5 ξυπνάω...:?:???:

Ναι, έχει στρώσει σε κάποια πράγματα 1) δεν τρέμει το κρεβάτι σαν να είναι ο κακός μπαμπούλας και 2) και σημαντικότερο ξαπλώνει μόνη της έστω και για ένα λεπτό, παλαιότερα ήταν σαν να είχε ελατήρια στον κώλο, δεν ξάπλωνε ούτε για ένα δευτ. ούτε για αλλαγή πάνας, πουθενά. Η αγκαλιά πάει, εσύ ακόμη αγκαλιά τον κοιμίζεις?Με τόσο βάρος η μέση σου πώς είναι?Αλλά αν κοιμάται εύκολα και δεν κουράζεσαι συνέχισε το!;)Αφού πιάνει, μην κάνεις πειράματα...:mrgreen:

yaeNp3.png

Καλησπέρα!

Μαζευτήκαμε, φορτώσαμε το αμάξι και αύριο το πρωί φεύγουμε!!

Μπήκα στα γρήγορα να διαβάσω τα νέα σας.

neamanoula, ο Θανάσης σπάνια κοιμάται χωρίς να ξυπνήσει μια φορά τουλάχιστον μέσα στη νύχτα. Τι εννοώ: αρχίζει να μουρμουρίζει και θέλει να πάω, να του δωσω την πιπίλα και να του πώ "εδώ είμαι Θανάση, κοιμήσου αγαπη μου, εδώ είναι η μανούλα" και ξανακοιμάται. Αυτό δεν μας πάιρνει πάνω από 5 λεπτά. Το θέμα είναι ότι εξακολουθώ να σηκώνομαι από το κρεβάτι. Βέβαια, πέρασε και μια άσχημη φάση με τον καύσωνα τον Αύγουστο που διψούσε τη νύχτα, αλλά αυτό φαίνεται το ξεπέρασε.Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έκανα αν αναγκαζόμουν να ξανακάνω το ελεγχόμενο κλάμα. Άλλο να το εφαρμόζεις σε ένα μωρό 8 μηνών,άλλο σε ένα 17. Απλώς, να, διαβάζω για μωρά που κοιμούνται ΜΟΝΟΚΟΜΑΤΑ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ και εύχομαι να φτάσω κι εγώ σ'αυτό το σημείο, να μη σηκώνομαι ούτε για 5 λεπτά. Ζητάω πολλά;;

Μαρίγια, δεν έχω ιδέα τι γίνεται σε περιπτώσεις σαν τη δικιά σου, γι'αυτό και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Έχεις όμως όλη μου την συμπαράσταση και εύχομαι το καλύτερο για σένα και τη μαμά σου!!

Διαφημίσεις

Χαιρεται κοριτσαρες!!!

Βλεπω μαζευτηκαμε για τα καλα στα σπιτακια μας και ξανααρχισε η μικρη επικοινωνια μας και χαιρομαι πολυ γι αυτο!!!

Μαριγια μου εγω λεω να χαλαρωσεις λιγακι γιατι σε καταλαβαινω αρκετα πιεσμενη και αυτο δεν ειναι καλο για σενα πανω απο ολα. Για τον παιδικο που λες ολα τα παιδακια λιγο πολυ περνανε τετοιες φασεις, δεν ειναι τιποτα και εγω που τον αφηνω συνεχεια..μα συνεχεια ομως στενοχωριεται ο αμοιρος και εγω φυσικα αλλα και τι να κανουμε??? Να κλειστουμε μεσα στο σπιτι, να μη δουλεψουμε??? Δεν ξερω το εχω πει πολλες φορες, μπορει ισως να δειχνω λιγακι αναισθητη αλλα με τον Νικολη εχω ξεπερασει πολλα κολληματα σε οτι αφορουν αυτον. Εχουμε μια φυσιολογικη σχεση, λογικο ειναι να του λειπω αλλα πιστεψε με αν μου ελεγαν να καθησω σπιτι και να μην δουλεψω νομιζω οτι δεν θα το αντεχα ψυχολογικα πανω απο ολα. Γι αυτο σου λεω, πανε στη δουλιτσα σου, χαλαρωσε με την μικρουλα σου, αστην να απολαυσει τις νεες τις παρεες και εμπειριες γιατι μη νομιζεις διαισθανονται και αυτα τα σκατουλα αν εμεις αγχωνομαστε και δεν τους κανει καλο.

vallou μου βρε συ εχει χαλασει το καλωδιο που περνουσα τις φωτος στον υπολογιστη αλλα υποσχομαι να σου στειλω οταν θα εχω και της βαφτισης μαζι;)

Ευχαριστω και για την υποστηριξη σας για τη δουλεια, αυριο παλι απογευμα γμτ..παει η μερα μου:evil::evil::evil:

Σας καληνυχτω!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Σήμερα πιο νωρίς.. και το πολύ σε 10 λεπτά θα είμαι στο κρεβατάκι μου.. (ελπίζω)

Νεαμανουλα... ελατήρια στον κώλο!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Σε κάτι τέτοιο έχουμε και εμείς... Επίσης αυτό το μπαμπούλα κρεβάτι έχω και εγώ... μα από το ίδιο μαγαζί ψωνίζουμε :tongue::tongue: Σήμερα το κόλπο με τον καναπέ δεν έπιασε.. την πήγαμε στο κρεβάτι μας.

Διάβασα και όλο το άρθρο και το λινκ της Στυλιανάκη που μας υπέδειξε η Daf μας και είδα και εγώ την άλλη οπτική του θέματος του παιδικού. Επιβεβαίωσα δε οτι ο σταθμός που πήγαινε στα 2,5-4 η μεγάλη μου ήταν πλήρως ακατάλληλος για διαπαιδαγώγηση και τελικά όπως είχα καταλλάβει στο τέλος ήταν σκέτη φύλλαξη. Ύπήρχαν 2 βοηθοί παιδαγωγοι για 30 συνολικά παιδιά από 40ημ -5 ετών. Και σίγουρα ο χώρος παραήταν καθαρός για παιδάκια αυτής της ηλικίας που παίζουν δημιουργικά.. Έλα τώρα και πες μου ποιός είναι ο καλός ο σταθμός... Προσωπικά προτιμώ πλέον τους δημόσιους ή δημοτικούς αλλα οι θέσεις σπάνιες.. Θα δούμε αν τον αποφύγουμε φέτος και αρχίσουμε του χρόνου..

Κατερινα ς παραείναι υπερβολική η γιατρός σου.. Μια χαρά είναι το παιδάκι σου... Μήπως να ξύνιζες λιγάκι την επόμενη φορά μαζί της μπας και σοβαρευτεί... αντε δε μπορώ τους ξερόλες..

ΠΕΖΗ μου δεν πειράζει όποτε μπορέσεις.. Αχ ακούω για την έκθεση και θυμάμαι τότε που είχα έρθει ελεύθερη και ωραία με το αμόρε μου και την είχα περάσει ζάχαρη.... περασμενα μεγαλεία...

Καλημέρα!:P

Τι μου κάνετε; Εγώ καλά. Χθες πήγαμε παιδίατρο...Λοιπον, δεν πήραμε ούτε έναν πόντο και πήραμε 200gr...Και ξαφνικά από εκεί που ήταν στο 75% πήγε στο 65%. Μα το καταλάβαινα ότι δεν ψήλωσε.

neamanoula έτσι είναι όπως τα λές. Αν τον μετήσει όρθιο θα τον βγάλει 81εκ...Αλλά ακόμα τον ξαπλώνει...Χαίρομαι που το Χριστινάκι έστρωσε κάπως με τον ύπνο. Όσο για τη μέση μου..Άστα, πονάει. Αλλά μπρος στον άμεσο ύπνο του παιδιού τύφλα να΄χει ο κάθε πόνος!!!;)

vallou της έχουμε ξινίσει αρκετά και το κατάλαβε. Χθες ηταν μέσα στη γλύκα. Με το σεις και με το σας!! Θα μου πείς "γιατι δεν την αλλάζω"... την "γκεστάπο" που λέει και η daf με τόση επιτυχία... Μωρέ δεν ξέρω κανέναν άλλο. Αυτήν μου σύστη σαν σαν 'φοβερη'.Τι να πώ. Πάντως είπαμε με τον άντρα μου ότι την επόμενη φορά που θα γίνει κάτι φύγαμε!

Χθες πάλι ξύπνησε το βράδυ. Το μάτιασα το παιδί...Αλλά γενικά κοιμάται το καλό μου!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αβγό τρώνε τα μαναρια σας; Ο δικός μου από τη μέρα που περάσαμε στο ασπράδι ούτε να το δεί...:cry:

Σας φιλώ και θα επανέλθω!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Γεια σου κατερινα τι κανεις?καιρο εχουμε να τα πουμε!

Ειχαμε περασει κι εμεις ενα διαστημα που δεν ηθελε να το δει ουτε ζωγραφιστο το αυγο το αφησα κι εγω για κανα 2 μηνες το θεμα και μετα αρχισα να του το δινω μεσα στο τοστ. Τωρα το καταβροχθιζει σκετο χωρις αλατι, λαδι κτλ Μαλιστα ξεκιναει απο το ασπραδι πρωτα και οταν το φαι ολο προχωραει στον κροκο αμα δεν πειναει πολυ θα αφησει τον μισο αλλα ασπραδι με τιποτα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Kορίτσια θα το πάθω το εγκεφαλικό..χτες βράδυ βγήκε η μικρή από το πάρκο και έπεσε πάλι με τα μούτρα κάτω στο πλακάκι.Την είχαμε βάλει για ένα λεπτάκι, μπροστά ο μπαμπάς της εγώ 5 μέτρα πιο κει, και το πήδηξε με μία ευκολία...Εντωμεταξύ σ'ολο το σπίτι έχω χαλιά, ελάχιστα τα ακάλυπτα σημεία κι όλο σε αυτά πέφτει..Δεν γίνεται αυτό το πράγμα, το τελευατίο διάστημα χτυπάει συνέχεια, συνέχεια πτώσεις με το κεφάλι. Θα τρελαθώ από τις τύψεις, αφού το βράδυ εβλεπα συνέχεια εφιάλτες και κάποια στιγμή έκλαιγα κιόλας. Σκατά κοινώς!Και μην νομίζετε ότι την αφήνουμε ανεξέλεγκτη, όλη μέρα από πίσω της τρέχω, στιγμή δεν την αφηνω μόνη κι όμως μας ξεφεύγει και μπροστά να είμαστε πέφτει, ποσες φορές την εχουμε γλυτώσει από πτώσεις και την έχουμε πιάσει κυριολεκτικά στον αέρα.Ειλικρινά νιώθω τα αντανακλαστικά μου πιο γρηγορα και από του τσιτάχ, αλλά προφανώς δεν φτάνει γιατί το παιδί μου συνεχίζει και χτυπάει.Η γιατρός μου είπε να την αγριεύω και να βγάζω καμιά φωνή, όλη μέρα αυτό κάνω, όλο όχι και μη είμαι, δεν μπορώ άλλο.Όλο στα επικύνδυνα και απαγορευμένα μέρη πάει.Ουφφφφφφφφφφφφφφφ θα σκάσω!!!!!!!!

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Αμαν βρε Νεαμανουλα μου..πωπω εχει σακτατευτει το παιδακι:rolleyes: Εγω παντως το παρκο το εχω μαζεψει απο τον Μαιο, δεν καθοταν μεσα με τιποτα και γενικα οτιδηποτε θεωρω επικινδυνο το αποσυρω αφου δεν υπαρχει λογος να υπαρχει. Ακομη και στην κουνια του εννοειται πως δεν τον αφηνω μονο του μεσα γιατι φοβαμαι. Δεν ξερω αλλα τις πτωσεις τις φοβαμαι ιδιαιτερα και ειδικα οτι αφορα το κεφαλι. Αφου δεν εσπασε κανα δοντο τυχεροι ειστε..να το προσεχεις και αυτο. Βεβαια σε καταλαβαινω ολη μερα εισαι απο πισω της , οπως και ολες μας αλλα εχει αποδειχτει πολλες φορες οτι αν ειναι να τα φανε τα μουτρα τους τα τρωνε με μεγαλη ευκολια. Δεν φταις εσυ εννοειται απλα προσπαθησε ισως να την συναιτησεις, να καταλαβει οπως λεει και η γιατρος οτι αυτα που κανει ειναι απαγορευμενα. Τι αλλο να σου πω??? ισως αν αδιαφορησεις μπορει να το παρει αλλιως το θεμα. Κοψε λιγακι τα μη και τα οχι μηπως και αντιδραει σε αυτα.

Εμενα απο την αλλη για δευτερη φορα μεσα σε λιγες μερες, τον εκανα ΝΤΑ στο χερι του και με βαρεσε με μανια και αυτος τρεις φορες μαλιστα. Του εριξε μια φωνη ο μπαμπας του και σταθηκε σουζα, κοιτουσε σαν χανος, καταλαβε το λαθος του πιστευω και ελπιζω να μην το ξαναεπαναλαβει γιατι δεν μου αρεσουν καθολου αυτες οι χειρονομιες.

Aχ βρε φιλενάδα, μην νομίζεις ότι κι εγώ την αφήνω στο πάρκο ή στο κρεβάτι χωρίς επιτήρηση. Αλλά όπως ξέρεις και το σπίτι μου είναι πολύ δύσκολο και επικίνδυνο για μωρό, οπότε και για ένα λεπτό που θα χρειαστεί να κάνω κάτι επείγον, δεν έχω και δεν ξέρω πού να την αφήσω.Παντού νομίζω ότι θα χτυπήσει. Είναι ζωηρό παιδί, είναι και πολύ ψηλή και μπορεί να σκαρφαλώσει παντού και να βγει από παντού με μεγ'άλη ευκολία. Σήμερα πρόσεξα ότι μπορεί να βγει και από το εξτρα προστατευτικό που έχω βάλει στην κούνια της από πάνω, το οποίο της φτάνει μέχρι το κεφάλι. Εχει πολύ ψηλά πόδια, δύναμη στα χέρια και γαντζώνεται παντου σαν τη μαιμού.

Όσο για το Νικόλα έτσι κάνουν μωρέ κι η δικιά μου αντιδράει, καλά έκανε ο άντρας σου και τον μάλωσε, πρέπει να καταλαβαίνουν πότε κάνουν βλακείες. Να τον μαλώνεις κι εσύ και να του εξηγείς όποτε πάει να το ξανακάνει.

yaeNp3.png

Βρε συ τον μαλωνω..τι νομιζεις τον χαριζω??? Αλλα με γραφει κανονικοτατα, στον μπαμπα του ομως, ισως και λογω του τονου της φωνης του αγριευεται. Α ρε συ φιλεναδα..ζιζανια φουλ και ολιγον εως πολυ κακομαθημενα:rolleyes: Τουλαχιστον εχε συ και ολες μας δηλαδη τα ματια μας δεκατεσσερα γιατι τα χτυπηματα δεν ειναι αστεια πραγματα. Μπορει να ειναι φαινομενο της καθημερινοτητας αλλα καμια φορα δε ξερεις τι γινεται...:rolleyes: Υπομονη...θα μεγαλωσουν!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Neamanoula μην νιώθεις τύψεις. Φυσικά και είσαι δίπλα της, φυσικά και την προσέχεις. Είναι όμως αυτή η ηλικία που πραγματικά δεν πιάνονται πουθενά. Να, αυτή τη στιγμή ο Γιάννης έχει ανέβει στο τραπέζι του σαλονιού και χοροπηδάει και ο πατέρας του προσπαθεί να τον κατεβάσει...Και δεν είναι η πρώτη φορά.

Οσο για το πάρκο και εγώ το έχω μαζέψει αφου μου είναι πια άχρηστο. Όχι ότι κάθισε και ποτέ. Απλά το είχα σαν επιπλέον ασφάλεια στην είσοδο της σκάλας, αλλά από τη μέρα που μπορούσε και το μετακινούσε δεν είχα πια νόημα!

Εγώ όταν τον μαλώνω....γελάει! Μια φορά του έδωσα μια στο χεράκι (όχι κάτι σπουδαίο), το κοίταξε, με κοίταξε και άρχισε να κλαίει. Οπότε δεν το ξαναέκανα. Περιορίζομαι στο να υψώνω τη φωνή και να κουνώ το δάχτυλο αλλά αυτός γελάει.

Τώρα το δικό μου θέμα! Αν αφήσετε τα παιδιά σας, αυτά απομακρύνονται από κοντά σας; Ο δικός μου δεν φοβάται. Φεύγει και δεν δείχνει να φοβάται που εμείς είμαστε μακριά του. Γυρίζει μας κοιτάει και συνεχίζει να προχωράει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Ο άντρας μου, με τον οποίο διαφωνώ, λέει να τον αφήσουμε για να φοβηθεί και να του "σπάσει ο τσαμπουκάς". Εγώ διαφωνώ γιατί το παιδί μας δεν φοβάται καθόλου. Ακόμα και σε έναν άγνωστο μπορεί να δώσει το χέρι του και να φύγει. Δεν ξέρω πως να το χειριστώ...

Σας φιλώ όλες!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Εδώ έιμαι κι εγώ, έκανα και αυχενική και όλα πολύ καλά, το χουχούνι το μικρό αναπτύσσεται πολυ καλά, για φύλο δεν μου είπε όμως τίποτα... Υπομονή κοιπόν για τον άλλο μήνα!

Πτώσεις ακούω, αταξίες και τα γνωστά... Εγώ παιδιά είμαι απίστευτα τυχερή προφανώς γιατί από την τούμπα που έφαγε ο Γιώργος στο πλακάκι και μετά δεν έχει ξανασταθεί όρθιος εκεί που σκαρφαλώνει οπότε φαίνεται ότι τη γλίτωσα ο άνθρωπος! Τέρμα τα εγκεφαλικά! Σκαρφαλώνει, σκέφτεται να σηκωθεί, σταματάει και λέει ποπο, δηλαδή να καθήσει στον ποπό του... Τι παιδί άγιο Θεέ μου σε μερικά πράγματα....

Νεαμανούλα κουράγιο, ούτε που ξέρω τι να σου πω, πάντως το πάρκο κι εγώ το μάζεψα καιρό τώρα, δεν είχε νόημα πλέον... Η αλήθεια είναι ότι ανεξάρτητα του ύψους, όταν ένα παιδί έχει δυνατά χέρια και αποφασιστικότητα και έχει βάλει στο μυαλό του ότι θα βγει από κάπου τότε θα βγει. Να σας πω ιστορία να γελάσετε που μου την περιγράφει η μαμά μου (για γέλια και για κλάμματα δηλαδή). Είμαι μικρούλα, δεν έχω περπατήσει ακόμα, μπουσουλάω και είναι βράδυ, όλοι κοιμόμαστε και η μαμά μου ξυπνάει από ένα ήχο σαν σούρσιμο που πλησιάζει. Σκουντάει τον μπαμπά μου ξύπνα Φάνη κάποιος είναι στο σπίτι και είναι και οι δύο με την καρδιά στο στόμα μέχρι που μπαίνω εγώ μπουσουλώντας. Είχα κατέβει από την κούνια μου μόνη μου μια χαρούλα, και καν δεν περπατούσα ακόμα... Για να καταλάβετε προβλήματα που έχει ο κόσμος!!! Τι τραβάμε εμείς οι έρμοι γονείς!! Μόνο που εγώ ευτυχώς κατέβαινα με τέτοιον τρόπο ώστε κρεμιόμουν και δεν έπεφτα με το κεφάλι, κάτι είναι κι αυτό, αλλά ξανακοιμάσαι άνετος? Ιδου η απορία...

Κατερινάκι εμένα ο μικρός τρώει αυγό με τρέλα όπως πάντα, του αρέσει πολύ. Για το μάλωμα τώρα άστα να πάνε, το θέμα είναι να πειστούν ότι σοβαρολογείς και ότι οι γλύκες τους και τα γέλια τους δεν πιάνουν σε τέτοιες περιπτώσεις. Easier said than done που λένε...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...