Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καληπέρα κορίτσια!

Γυρίσαμε από Χαλκιδική το Σβ/κο και φεύγουμε για Αιτ/νία μεθαύριο! Επιτέλους!

Πόσα πολλά νέα!!

Να σας πω τα δικά μας: Από ύπνο ξυπνάμε, βέβαια.... 1 έως 3 φορές κι αν δεν ξυπνήσουμε, δυκολευόμαστε να κοιμηθούμε πριν. Είναι 85 εκ και 12300 κιλά και φοράει 21 τώρα, οπότε του πήρα 22 χειμωνιάτικα. Από φαγητό τρώει τα πάντα, όπως πάντα. Και τι αλλο; Εγώ είμαι στην 17η εβδομάδα.

ΠΕΖΗ, εγώ τον κοιμίζω στο καρίτσι μόνο το μεσημέρι. Το βράδυ κοιμάται μόνος του την κούνια. Τι βάσανο κι αυτό με τον ύπνο, να δω τι θα κάνω όταν έρθει και το άλλο μωρό, θα ξυπνάει και τότε; Νομίζω συνήθισε το νερό από τον καύσωνα και μου το ζητάει τη νύχτα κι σας μην κάνει πια ζέστη. Τέσπα, κουράστηκα να το σκέφτομαι, θα σας πω όμως αν αλλάξει κάτι.

Χαίρομαι που θα κατέβω στους γονείς μου, έχω να τους δω από τα γενέθλια το μικρού και δεν το βλέπω να ξανακατεβαίνουμε σύντομα, οπότε θα τα ξαναπούμε σε καμιά εβδομάδα.

Μαρίγια, πολλά περαστικά εύχομαι στη μαμά μου, μακάρι να το ξεπεράσει, κοπέλα μου. Ελπίζω να έφτιαξε κάπως κι η δική σου διάθεση.

Θεσσαλονικιές, όταν γυρίσω από κάτω, θα είμαι ελεύθερη όποτε μπορέσετε για καφέ. Δεν την παλεύω στη δουλειά, οπότε θα χτυπήσω άδεια, γυρνάω κάθε μέρα με πονοκέφαλο κι έχω και το Θανάση, να θέλει ατέλειωτο παιχνίδι, δεν γίνεται!!

neamanoula, κουράγιο με τη Χριστίνα, πού θα πάει, θα στρώσουν κάποια στιγμή στον ύπνο τους... θέλω να ελπίζω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Marigia πολυ ευχαριστα τα νεα σου για τη μανουλα! Μακαρι ολα να πανε καλ επιτελους! Οσο για σενα απο τη μια εχεις δικιο να ανησυχεις και να θες να προστατευθεις ειδικα οταν μια παθηση ειναι κληρονομικη απο την αλλη ομως ισως για να μην ταλαιπωρηθεις ψυχολογικα, μπορεις απλα να ελεγχεσαι τακτικα και ετσι οτι και να συμβει να μπορεις να το αντιμετωπισεις αμεσα(μακρια απο δω) Το θεμα ειναι το πως αισθανεσαι εσυ και μονο εσυ!

Οσο για το μωρο και εμενα μου λειπει ο Νικολης αυτες τις ημερες με την τοση δουλεια, αλλα και τι να κανουμε..:rolleyes::?

daf μου συμφωνω με τη vallou και εγω περισσοτερο φοβαμαι για πνιγμο παρα για αλλεργια. Ειναι επικινδυνα τα ατιμα και καλυτερα να αποφευγονται. Εμαθα και το κουφο προχθες , ενας συναδελφος κοντεψε να πεθανει απο αλλεργια σε φυστικια και η φαση ειναι οτι ειχε φαει παμπολες φορες ξανα απλα του ειπαν οι γιατροι οτι εφταιξε ο συνδυασμος με ενα φρουτο νομιζω που ειχε φαει νωριτερα. Τι μπορεις να παθεις στα καλα του καθουμενου ε???

Οσο για τα παπουτσακια συμφωνω με την Κατερινα, τα ασπρα πιστευω οτι δεν θα ταιριαζουν ευκολα με χειμερινα ρουχακια, αναλογως βεβαια τι γκαρνταρομπα θα εχει η μικρη. Παντως τα νουμερα σας μου φαινονται εξωπραγματικα, 21 ο Νικολης φορουσε οταν ηταν 6 μηνων..πωπω τον βλεπω σαν κατι αγαρμπα αγορια που φορανε κατι παπουτσαρες ΝΑ!!!:mrgreen:

Κατερινακι τυχερουλα μακαρι να ειναι κορτσουδακι το νινι!!!Θα ζηλευωωωω!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

neamanoula, με πρόλαβες! Συμφωνώ κι εγώ, δεν είναι θέμα φαγητού, το έχω καταλάβει και με το Θανάση...

Ο καναπές είναι και για μας το αγαπημένο του μέρος για σκανταλιές. Επίτηδες το κάνει, το βλέπω, μόλις με δει να παίρνω το ανήσυχο ύφος, σκάει στα γέλια καιτρέχει πέρα δώθε πάνω στον καναπέ. Και το κρεβάτι το ίδιο, τώρα που το σκέφτομαι.. Άντε να δούμε πόσο θα τραβήξει κι αυτό. Α, εμείς πια κλείνουμε τεελίως και την τηλεόραση, μόνο το βράδυ την ανοίγουμε, όταν γυρίζει από τη βόλτα του, γιατί πλέον κολλάει γενικά μ'αυτή κι όχι μόνο στις διαφημίσεις...

Βαλλού, ξεχάστηκα... Πάντα άξια, κοπέλα μου, και με δεύτερο βαφτηστήρι!!

Καλε ολες εδω νυχτιατικα???Καιρο ειχαμε να συναντηθουμε ετσι!!!!

Νεαμανουλα πιστεψε με κοιταω μονο φαρδουλα παπουτσια γιατι ειναι χοντροποδαρας αλλα αν θα δεις τωρα φοραει ενα αντιντας αθλητικο 25 και το δαχτυλακι του ειναι κοντα στο ισα ισα..οποτε ειμαστε χαλαρα για 26..:mrgreen::mrgreen:

Πω ρε το Χριστινακι το σακατεψε το κεφαλακι του:cool:

Αντα καλα να περασετε στη μανουλα!!

Διαφημίσεις

Παντως για το φαγητο που λετε, οσες φορες ετυχε να φαει ο Νικολας κατι μετα τις 8 το απογευμα μετα το βραδυ δεινοπαθει το παιδι, μαλλον του καθονται βαρια και επειδη δεν προλαβαινει να χωνεψει δεν κοιμαται ησυχα οπως αλλες βραδιες..βεβαια το καθε παιδι με τα δικα του!

τσουουπ.. ηρθα κ εγω! 17η αντα;;πωπω!με τους μηνες της εγκυμοσυνης φαινεται ο καιρος πως περναει γρηγορα!(μονο ο 9ος κολλαει λιγο:tongue:)

πεζη ο φιλος της κουμπαρας μας φοραει 46...τα ειδα κ εμεινα...εκεινη φοραει 37 ειναι κ κοντουλα, πολυ πλακα!οποτε ο νικολης....θα εκτιναχτει στα υψη !:mrgreen:

για τα ξηροκαρπια κ τα δυο προβληματα ειναι να μην σου τυχουν..διαβαζα τις παρενεργειες σε περιπτωση αλλεργιας...παναγιτσα μου μακρια απο μας......:? οσο για τον συναδελφο σου, ξαδερφη μας ανακαλυψε αλλεργια στο σιταρι στα 40κατι της!!

λοιπον ανοιχτοχρωμα θα παρω με καμια τσαχπινια πανω, κατερινα μελλουσα κοριτσομανα:tongue: μονο για καλα τα θελω , καμια γιορτη, χριστουγεννα κ τετοια..οχι για τις κουνιες:tongue:...για κουνιες θα παρω σπορτεξακι κλασικο με σκρατς, το πιο βολικο τωρα που δεν καθεται με τιποτα!

καλα νεαμανουλα σαν μαιμουδακι πρεπει να ηταν η κορακλα , ακους να κρεμαστει απο το στορι:lol:

μαριγια μου εγω ειμαι επιφυλακτικη σε μια τετοια εξεταση...κ αν σου πουν ναι εχεις αυξημενη πιθανοτητα; δεν θα σε επηρεασει αρνητικα; τι θελω να πω...δεν νομιζω οτι οι παθησεις εχουν να κανουν αποκλειστικα κ μονο με το γονιδιο...η ομοιοπαθητικη με εκανε να βλεπω τον εαυτο μου σαν ολον, σωμα και ψυχη....ειμαστε τοσο πολυπλοκα οντα που δεν αρκει ενα γονιδιο για να φερει μια παθηση...συντελουν απειροι αλλοι λογοι...και ψυχολογικοι....φυσικα εσυ οπως νιωθεις, καθως λεει κ η πεζη ......για το θεωρητικο του πραγματος κ μονο, αν θες το συζηταμε κ απο κοντα οταν σε δουμε επιτελους!:D χαρηκα με τα νεα της μαμα σου, να εχετε μια υπεροχη βαφτιση!

σας φιλω, παω να μαζεψ κουζινα, αυριο δεν θα εχουμε νερο απο το πρωι, κ ποιος ξερει ποτε θα το επαναφερουν!:rolleyes:

Aπαρτία οι Θεσσαλονικιές βλέπω !!!!

Neamanoula δε δουλευω σπαστό απλά το πρωι την πάω στον παιδικό για να προσαρμοστεί κι εγω κάθομαι και κλάιω απ εξω που την ακούω να με φωνάζει :cry:... Σήμερα έκατσε 3 ώρες σχετικά ήρεμη αλλά την τελευταια μισή ώρα με ζήταγε πάλι Εφαγε κιολας μισό πιάτο ψαρόσουπα μου είπαν . Δυσκολο να περναει 8 ώρες στον σταθμό πάντως:(:? .. Αχχχχχχ μαριαπαπ εσεις πως τα καταφέρατε? Αρχιζει να μου φαίνεται αδύνατη η προσαρμογή πλέον......

Συν ολα αυτα ειχα και πεθερα στο σπίτι να κρατα την μικρή τωρα που δουλευα απόγευμα η οποια αντι να με ενθαρρύνει αποφάσισε ξαφνικά πως δεν της αρέσει ούτε ο σταθμός ούτε η γυναικα που βρήκα να μου την κρατά τα απογέυματα Λεω ξαφνικά γιατί στην αρχή είχε ενθουσιαστεί και με τα δύο .... Καθε μερα μου λέει να βρω γυναικα να την κρατήσω σπίτι την μικρή και να την κόψω απ τον σταθμό Αχ Εχω τρελαθεί ... δεν θελω να τσακωθω όμως γιατί οτι και να της πεις παρεξηγιέται με την μία και η κακομοιρα εχει κάνει το Αθήνα - Ναυπλιο, Παγκρατι - Κολιάτσου τόσο συχνα που έρχεται να μας βοηθήσει ......Τα κάνω γαργαρα λοιπον δεν ειμαι για τέτοια τωρα ...

Οσο για το τεστ που σας ρώτησα χαιρομαι που δεν είστε τελειως αρνητικες ... Κοριτσια εχω ζήσει 17 χρόνια τον αγωνα της μάνας μου και πιστεψτε με η ίδια είναι πολύ δυνατός άνθρωπος και άντεξε εγω δεν είμαι αν και περισσοτερο φοβαμαι για την Ανδριελα γιατί δεν θελω να περασει τις στενοχωριες και τα άγχη που περασα εγω με την μάνα μου.

Και κάτι θετικό , στην δουλεια μου μειωσαν τα απογευματινα σε 1 βδομαδα τον μήνα απο βδομάδα παρα βδομαδα που ήταν ενω Σαββατα θα παω 1 στο δίμηνο Τους εξηγησα την κατάσταση και δείξαν κατανοηση ευτυχώς.

Α να σας πω για τα κιλακια μας !!! 9.500 με 83 πόντους !!!! Παπουτσακι Νο 22 παρακαλω ! Πηραμε χθες ενα τέλειο μπαρετάκι να το φορέσουμε και στην βάφτιση το Σαββατο .

Παντως με οσα συμβαινουν η μικρη εχει μεταλλαχτει :cry:.. Ηταν που ήταν δύσκολο παιδί τωρα εχει παραγίνει ... Πολυ αντίδραση σε όλα της ... Να κουκουβαγιαστώ και λίγο ???? Οι δασκάλες της μου σχολιάσαν πως ξερει παρα πολλά για την ηλικιά της και πως είναι πολύ προκομενο παιδί !!! Το πα στον άντρα μου και με κοροιδευε .. που να παει και κανονικό σχολειο μου λεει θα ψωνιστείς η χαζομαμά ...

Λοιπον πολλα έιπα για μερα.. Μου λειψατε βρε ;)!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

μαριγια μου εγω ειμαι επιφυλακτικη σε μια τετοια εξεταση...κ αν σου πουν ναι εχεις αυξημενη πιθανοτητα; δεν θα σε επηρεασει αρνητικα; τι θελω να πω...δεν νομιζω οτι οι παθησεις εχουν να κανουν αποκλειστικα κ μονο με το γονιδιο...η ομοιοπαθητικη με εκανε να βλεπω τον εαυτο μου σαν ολον, σωμα και ψυχη....ειμαστε τοσο πολυπλοκα οντα που δεν αρκει ενα γονιδιο για να φερει μια παθηση...συντελουν απειροι αλλοι λογοι...και ψυχολογικοι....φυσικα εσυ οπως νιωθεις, καθως λεει κ η πεζη ......για το θεωρητικο του πραγματος κ μονο, αν θες το συζηταμε κ απο κοντα οταν σε δουμε επιτελους!:D χαρηκα με τα νεα της μαμα σου, να εχετε μια υπεροχη βαφτιση!

Dafitsa μου καλή !!! Θα το συζητησουμε κι απο κοντα βέβαια αλλά αν εισαι θετική οι πιθανοτητες είναι 85% να νοσήσεις Καθολου αμελητεο ποσοστό. Η συνεχεια είναι χημειοπροφυλαξη και αν κριθει απαραίτητο αφάιρεση και αποκατάσταση ύστερα. Ακουγεται δύσκολο πολύ αλλα ειναι σίγουρα πιο ευκολο απο να παλευεις πολλά χρόνια και στο τελος να κυνδινευεις να χάσεις την ζωή σου σαν ανταμοιβή για τον τόσο αγώνα που έκανες ...

Εχω κλεισει ραντεβου ήδη για περισσότερες λεπτομέρειες.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλησπέρα από την ξενυχτοVallou..

Με πήρε ο ύπνος στον καναπέ μαζί με το μικράκι μου και τώρα ξύπνησα και μπήκα να σας δω..

Μαριγια μου χαίρομαι που είσαι καλά. Όσο για το θέμα που άνοιξες.. όντως οπως λέει και η Daf θέλει πολύ φιλοσοφία... Ξέρεις από τον ίδιο λόγο έχω χάσει τη δική μου μαμά και έχω περάσει και εγώ από διάφορες σκέψεις σαν και σένα.. Κάνω από τα 26 μου μαστογραφίες και υπέρηχους και ελέγχομαι 2-3 φορές το χρόνο. Σε άπειρες συζητήσεις που έχω κάνει με το γυναικολόγο μου, καταλήξαμε οτι πρώτα πρέπει να ζούμε και μετά να ανησυχούμε... Έχω περάσει μέχρι και κατάθλιψη σε πολύ μικρή ηλικία από το φόβο του μήπως νοσήσω και τι θα πρέπει να κάνω κλπ.. Εκείνος υποστηρίζει οτι στη ζωή δεν έχουμε ποτέ εγγυήσεις για τίποτα... Το κλασικό του μοτό είναι να μη φοβάμαι εφόσον ελέγχομαι και έχω τις ίδιες πιθανότητες να πάθω κάτι καθώς διασχίζω το δρόμο να με πατήσει αυτοκίνητο.. Ψιλοτρελός ο συσχετισμός... Δεν ξέρω.. τελευταία είμαι πιο ήρεμη.. Και εγώ έχω σκεφτεί αυτό το τεστ... και λοιπόν. Πες βγαίνει θετικό, θα μπω σε διαδικασία οτι είμαι άρρωστη 85%; Και θα κάνω πριν νοσήσω θεραπεία;; Και;;; Ανάλογα τη μορφή πάλι δεν καλύπτομαι.. Απλά θα επιμηκύνω τη ζωή μου;; Και τι ζωή θα είναι αυτή;; Και όλα αυτά πριν ακόμα αρρωστήσω.. Δεν ξέρω... βαρύ το θέμα και η ώρα περασμένη.. Θα ήθελα να ακούσω σίγουρα την τοποθέτηση της Daf. Bέβαια καλό θα ήταν όταν βρεθούμε από κοντά να πουμε πιο ευχάριστα θέματα..

Αχ ΠΕΖΗ μου με τον παίδαρό σου!!! Στείλε καμια φωτό να τον δούμε πού έχουμε καιρό..

καληνύχτα μας..

Διαφημίσεις

Κορίτσια εμένα ακόμη δεν λέει ούτε μαμά...:( Βέβαια καταλαβαινόμαστε και επικοινωνούμε τέλεια, οπότε δεν αγχώνομαι, θα τα πει μαζεμένα, είμαι σίγουρη, η ανάπτυξή του λίγο με ανησυχεί, γιατί την τελευταία φορά που τον μέτρησε η παιδίατρος έκανε βουτιά στις καμπύλες....:(εσάς σας έχει τύχει κάτι τέτοιο??? Ευτυχώς βρήκα ραντεβού στην Πατσούρου την Πέμπτη το πρωί να δω τι θα μου πει....πάντως δε σας κρύβω ότι με έχει σταναχωρήσει λίγο αυτό το γεγονός....είδωμεν

Καλημέρα και από εμένα!

Εχω μέρες να μπώ γιατι πραγματικά δεν έχω χρόνο για τίποτα. Πρέπει μέχρι τις 12 να κοιμηθώ γιατί διαφορετικά δεν τα καταφέρνω να ξυπνήσω στις 5..:( Οπότε λίγο οι βόλτα στην παιδική χαρά, λίγο οι δουλίτσες, πάει, χάθηκα!

Λοιπόν να πώ και εγώ τη γνώμη μου σε όλα αυτά που διάβασα... Κωνσταντία μου μη σε προβληματίζει η ανάπτυξη. Το κάθε παιδί είναι διαφορετικό. Και εμένα ο δικός μου ξαφνικά μου φαίνεται μινιατούρα. Όλοι τον κάνουν 14 μηνών και ξαφνιάζομαι. Πριν 2 μήνες ήταν 86εκ και 10700. Σήμερα πάω παιδίατρο να δούμε. Όμως σε σχέση με τα παιδάκια γύρω μου στην παιδική χαρά μου φαίνεται κοντούλης...Βέβαια πόσο ψηλός να γίνει; Εγώ είμαι 1,65 και ο πατέρας του 1,76. Είναι όμως που η παιδίατρος μας στη αρχή και μέχρι τον χρόνο μας έλεγε ότι είναι από τα ψηλά παιδια...:rolleyes:

Από παπούτσι είμαιστε στο 22 αλλά αν του βάλω καλτσούλα θέλουμε 23 σίγουρα!!

Όσο για το μέλι και τους ξηρούς καρπους δεν του έχω δώσει ακόμα αν και στις διακοπές έκανα μια προσπάθεια να του δώσω λίγο ψωμάκι με μέλι. Ούτε που θέλησε να το δοκιμάσει. Άρνηση! Για ξηρους καρπους ακόμα δεν έχω δώσει κάτι. Γενικά όμως κάθε μέρα του δίνω όλο και κάτι περισσότερο!Ο μικρός θέλει νέες γεύσεις!

marigia μου χαίρομαι τόσο πολυ που η μητέρα σου είναι καλύτερα. ΜΠΡΑΒΟ!. Όσο για το θέμα που άνοιξες πραγματικά δεν το είχα σκεφτεί καθόλου. Θέλει κότσια αλλά και εγώ μάλλον θα το προχωρούσα.!!! Δυστυχώς ο καρκίνος είναι ύπουλος....:|

ΠΕΖΗ καλό κουράγιο με την Έκθεση..Ελπίζω να επικρατήσει ηρεμία!Όσο για τον Νικόλα, σκίζει με την πατουσίτσα του!:tongue:

neamanoula δεν ξέρω αν το έχεις αναφέρει παλιά αλλά το Χριστινάκι γενικά έστρωσε με τον ύπνο;; Εγώ ακόμα τον κοιμίζω στην αγκαλιά μου, εύκολα. Γενικά κοιμάται όλο το βράδυ. Σήμερα όμως με ξύπνησε από τις 4... Δεν ξανακοιμήθηκα γιατί τον πήρε ο ύπνος 5 παρα και όπως ξέρετε στις 5 ξυπνάω...:?:???:

κατεριν@κι super μου ακούγεται το "κοριτσάκι". Στο εύχομαι ολόψυχα. :P:p:p Γενικά πως τα πάς;; Θέλω να σου τηλ αλλά όπως είπα το πως μου φεύγει η ώρα δεν το καταλαβαίνω....

mariapap Συγχαρητήρια για τον αποθηλασμο!!! Και εσύ κορίτσι;;; Αντε μπράβο!

ξενυχτοvallou πάντα άξια!!!Χαρά στο κουράγιο σου που μπήκες τέτοια ώρα! Γρήγορα ΥΠΝΟ!

Αυτά από εμένα. Φιλιά σε όλες. ελπίζω να μην ξέχασα καμια σας! Και κλείνοντας θα σας περιγράψω πως κοιμίζω τον Γιάννη. ίσως να σας αρέσει.

Το πρωί ή το μεσημέρι ανάλογα, τον παίρνω αγκαλιά και είτε του βάζω μια μελοδία στο cd (κλασσική μουσική) με την οποία αμέσως κοιμάται είτε του σιγοτραγουδώ ένα νανούρισμα. Ο μικρός, ακόμα και αν νυστάζει αλλά το μυαλό του το έχει στο παιχνίδι, αμέσως γέρνει το κεφαλάκι του στον ώμο μου και χαλαρώνει... Το βράδυ, αφού κάνουμε "μπάνι", του δίνω γαλατάκι και του σιγοτραφουδώ πάλι το νανούρισμα. Αν είναι "ακμαίος" του σιγομιλώ λέγοντας ότι έχει έρθει η ώρα του ύπνου και ότι η μαμά θα τον βάλει για ύπνο και θα είναι κοντά του. Αν είναι νυσταγμένος αμέσως κοιμάται στη αγκαλιά μου. Βέβαια δεν τα έχω καταφέρει να τον κοιμίσω με τη μια στο κρεβάτι, αλλά δεν πειράζει!

Φιλιά και ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημερα μανουλες!

Με προβληματισατε με τον καρκινο.....δεν περιμενα οτι εχουν αυξηθει τοσο τα κρουσματα!

marigia περαστικα για τη μαμα σου δεν το ειχα διαβασει οτι ειχε προβλημα ελπιζω να το ξεπερασε! Οσο για το θεμα της εξετασης να το σκεφτεις καλα πριν το κανεις αν πιστευεις οτι δεν θα σε επηρεασει αρνητικα. Η γιαγια μου πουεχει ανευρισμα (δεν ειναι το ιδιο αλλα θα σου πω γιατι το αναφερω) και το ξερει εδω και 15 χρονια μετριεται καθε χρονο να δει πως παει και εδω και 15 χρονια περιμενουμε ανα πασα στιγμη να σκασει και οι γιατροι ολα μαυρα κι αραχνα τα λενε. Ο πατερας του αντρα μου πεθανε πριν απο 4 χρονια απο ανευρισμα που εσκασε αλλα δεν το ηξερε. Εζησε τη ζωη του ευτυχισμενος με καπνισμα,ποτο και καλο φαι. Δεν ξερω τι ειναι προτιμοτερο! Φυσικα αυτο που λες εσυ ειναι κατι που αντιμετωπιζεται και μπορει κανεις να το ξεπερασει τελειως ενω το ανευρισμα δεν γιατρευεται. Απλως εθεσα τον προβληματισμο!

Για να ελαφρυνουμε τωρα εμεις εχουμε καιρο να μετρηθουμε εχω μεινει καπου στο 84 υψος και μεχρι πριν τον αποθηλασμο 12κιλα αλλα απο τοτε που αποθηλασε ο Χαρουλης τρωει πιο πολυ κι απο μενα!Βραδινο? Μονο βραδυνο? το παιδι θα φαει 3 πιατα φαι μες στη μερα ενα στον παιδικο, ενα μολις γυρισουμε και ενα το βραδυ και μη σας πω στα καπακια οπως χθες το βραδυ θα ανοιξει το ψυγειο και θα βγαλει και ενα ρυζογαλο! Και εννοειται στο ενδιαμεσο φρουτα, μπισκοτα και κανενα τοστ! Οτι ετρωγε το παιδι πριν σε μια βδομαδα το τρωει σε μια μερα!Ολη την ωρα "μαμ, μαμ, μαμ"!!!!!!

Marigia στον παιδικο αποτι καταλαβα θελει αποφασιστικοτητα! με το που ξεκιναγε κι εκλαιγε τις πρωτες μερες εκανα μεταβολη και εκλεινα την πορτα πισω μου κανωντας πετρα την καρδια! Τις πρωτες 3 μερες εφτανα μεχρι το αυτοκινητο στο διπλανο τετραγωνο και ακουγοταν ακομα το κλαμα του! Την 4η μερα με τπ που εκλεισα την πορτα ακουσα που σταματησε μαχαιρι και εκτοτε δεν κλαιει καθολου λιγη γκρινιτσα! Φευγοντας πλεον δινουμε φιλι στη δασκαλα!

Το θεμα μας εμας ειναι οτι αυτη τη βδομαδα που τον αφηνω και κοιμαται εκει και κλεινει 8ωρο ειναι πολυ γκρινιας στο σπιτι και θελει να ειναι ΣΥΝΕΧΕΙΑ πανω μου δε μαφηνει να κανω καμια δουλεια θελει μονο αγκαλιες! Ελπιζω να ειναι περαστικο της πρωτης βδομαδας αλλιως δεν τη βγαζω εγκυος γυναικα....

Κοριτσια εγω πλεον δε φοβαμαι για πνιγμο ο Χαρης δεν προσπαθει να καταπιει πραγματα που δεν μπορει αμα βρει κατι σκληρο το βγαζει και μου το δινει σαν να μου λεει "δεν μπορω παρτο πισω!" Χεχε!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημερα !!!

Κατερινακι συμπεθερούλα μου καλό κουράγιο καλή μου , βάρβαρο ξύπνημα κάνεις 5 η ωρα... Σαν αγγελουδακι θα κοιμαται ο Γιαννακης στην αγκαλιά σου Οσο για την κλασσικη καλή επιλογη συμπεθερα !!!! Με τοση κλασσικη και ορχηστρικη μουσική που ακουει και η Ανδριελα θα μου γίνει σολιστ στο τέλος .. η απλα Υψιφωνος με τετοια τσιρίδα ... Ο Γιαννακης πάντως μου φαίνεται αρκετα ψηλος 86 εκ για την ηλικία του οσο για τα κιλά κορμάρα !!!! Αχ να δουμε ποτε θα τα γνωρίσουμε αυτα τα δυο και να γνωριστουμε κι εμεις.

Vallou λυπαμαι παρα πολύ για την μαμά σου και πολύ σωστα οσα γράφεις αλλά εχω φάει κολλημα τρελό .. Παντως πριν προχωρησω στην εξεταση θα κανω ραντεβου με ερευνητη που σου παίρνει το ιστορικό και σου λεει αν αξίζει τον κόπο να το κάνεις . Επισης εκτος απο τη μαμα εχουμε και την προγιαγιά που πεθανε απο αυτό. Τες πα μην σας κουραζω άλλο με αυτό ...

Νεαμανουλίτσα την πετρα την έβγαλε την 8η μερα που έκανε κακά Ναι ναι πήρε τόσες μερες τελικά .... Η ταρζανού σουπερ !! Και η δικιά μου σκαρφαλώνει παντού αλλά η Χριστινούλα την ξεπερνά !Ακου στο στόρι ...

Μαριαπαπ μετα απο πόσες μερες τον άφησες 8 ωρες σταθμό ? Εμεις ειμαστε στην 7η μερα και εχει κλεισει με το ζόρι 3 ώρες παραμονης . Δεν κλαίει παντα απλα γκρινιαζει και με φωνάζει . Σημερα που την πήγα ενω γκρινιαζε εδωσε χέρια στην δασκάλα της να την παρει αγκαλια και μολις εφυγα δεν έκλαψε καθόλου Θα παω παλι σε λιγακι να δω τι κανει. Οσο για το όταν γυρίζει σπίτι το ίδιο κανει και η δικιά μου δεν ξεκολα απο εμενα όλο μαμά γκαλιά λέει .Εγω όμως πρεπει να παω δουλειά και μένει με την κοπέλα εδω οπότε ολη την μερα με φωνάζει . Χθες και προχθες ολη την μερα εκλαιγα στην δουλειά Η καινουργια κοπέλα ευτυχως έχει υπομονή και πολύ πειρα απο παιδάκια την καταφερνει αλλά και παλι μια γκρίνια την έχει γμτ. Αλλη μια μερα και και ύστερα ξαναγυρνω πρωί ευτυχώς ....

Αυτα κοριτσάκια παω να κρυφοκοιτάξω πως περναει το τέκνο στον σταθμό ειναι δίπλα μου βλεπετε....

A mariapap και η μαμά μου εχει ανευρυσμα στον θωρακα 4,7 εκ. αλλά μπροστά σε όλα τα άλλα προβλήματα το εχουμε αφ'ησει στην άκρη ..

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλημερα !!!

Αυτα κοριτσάκια παω να κρυφοκοιτάξω πως περναει το τέκνο στον σταθμό ειναι δίπλα μου βλεπετε....

Διπλα???? Α εισαι πολυ τυχερη! Βεβαια αυτο ειναι πειρασμος και μπορει να μην ξεκολλας μετα και αντε να συνηθισει η μικρη! Εγω την 6η μερα τον αφησα 8ωρο δηλαδη τη δευτερη βδομαδα αυτη που διανυουμε τωρα. Μη σε παιρνει απο κατω γιατι θα το καταλαβει οτι μπορει να σε ριξει. Με αποφασιστικοτητα να την αφηνεις και να μη στεναχωριεσαι μια χαρα περνανε εκει αμα κλεινεις την πορτα πισω σου ξεχνιουνται με τη μια και αρχιζουν παιχνιδι! Σε καταλαβαινω παντως. Εγω την προηγουμενη εβδομαδα με το που τον αφηνα στο σταθμο επαιρνα τον αντρα μου τηλεφωνο για ψυχολογικη υποστηριξη!!!!

mariapap και η μαμά μου εχει ανευρυσμα στον θωρακα 4,7 εκ. αλλά μπροστά σε όλα τα άλλα προβλήματα το εχουμε αφ'ησει στην άκρη ..

Παρεπιπτοντως της γιαγιας μου ειναι στο 7,6 οποτε εσεις με το 4,7 καλα κανετε και το εχετε αφησει στην ακρη....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...