Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Κατερίνα και Μαρία_παπ χαίρομαι πολύ που τα μικρούλια σας είναι καλά!!!!

Είναι πολύ δύσκολο εγκυμοσύνη και μικρό παιδί οπότε οφείλω να ομολογήσω ότι σας θαυμάζω!!!!

Μαρίγια με τελείωσε η μικρή σου...εκλαιγα σαν μικρό παιδί όταν διάβασα το σκηνικό με την γιαγιά της!!!!Με το καλό το νέο μέλος, να πάρει το όνομα της μανούλας σου, να χαρεί και αυτή!!!!¨Οσο για το νοσοκομείο...κουράγιο και εύχομαι τα καλύτερα!!!!

Νεαμανουλα τα νέα του σπαιντερμαν τα είπαμε τηλεφωνικός...το βιβλίο που προτείνει η Κατερίνα το έχω οπότε αν θες στο δανείζω να το διαβάσεις!!!

Συμπεθέρα DAF ακούω ότι το κορίτσι μας ομόρφηνε κιάλο (πάει περισσότερο?).Περιμένω φώτο και θα σου στείλω και εγώ με πμ...

Τα δικά μας τα νέα, μιά απο τα ίδια, όλα καλά!!!!Ακόμη δεν περπατάμε, αλλά ρε κορίτσια η γλώσσα πάει ροδάνι...τί είναι αυτο, καθημερινά όλο και κάτι καινούργιο λέει και κάνει...ήδη τεντώνεται και φτάνει σχεδόν τα πάντα που είναι ψηλά...αν περπατήσει κιόλας ζήτω που καήκαμε που λένε!!!!!

Με το φαγητό αν εξαιρέσεις το ότι μιά πινει γάλα και μιά όχι, κατά τα άλλα τρώει δεν έχω παράπονο...ΜΕΛΙ πότε δώσατε?Εγώ ακόμη φοβάμαι, κάνω καλά?:confused:

Με τον ύπνο επίσης δεν έχουμε σοβαρά θέματα, κοιμάτε κατά τις 11 και ξυπνάει κατά τις 8 και εδώ και κανένα μήνα, τον ξαπλώνω του δίνω το γάλα του και μετά απο λίγο γυρνάει και κοιμάται...ΜΟΝΟ όμως άν είναι η ώρα του, αν τον πάω νωρίτερα χοροπηδάει, γελάει,σκαρφαλώνει κάνει γενικώς τα πάντα εκτός απο το να κοιμηθεί...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Φιλιά σε όλες σας!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mariapap έχω δυο παιδάκια, το τρίτο που κατάλαβες είναι το νέο μου βαφτηστηράκι :tongue: Νομίζω άλλο ένα θα με έστελνε κατευθείαν στο τρελοκομείο!!!

gio μου και εγώ φοβόμουν το μέλι. Το παράξενο είναι οτι το φοβήθηκα πιο πολύ στη δεύτερη. Μετά το χρόνο δεν τα πειράζει λένε. Εγώ το έδωσα μόλις πριν από ένα μήνα. Το έκανα αναγκαστικά μπορώ να πώ για να πάψω να το φοβάμαι. Της έβαλα στην αρχή μια μικρή φετούλα και μετά από δυο μέρες το ιδιο, όλα καλά. Το μέλι μας το είχε δώσει κάποιος από το χωριό του παππου. Καλύτερα βέβαια να είναι πιο ελεγμένο.. Μεγάλωσαν πια. Μα να φοβάμαι να της δώσω έναν λουκουμά... Όσο για το περπάτημα να μην ανησυχείς... Μιας φίλης μου το μικρό περπάτησε περίπου 22 μηνών!! θα έρθει καιρός που θα λες, τι καλά που καθόταν και τώρα τρέεεεχωωω!!!

Γεια σας κοριτσακια!@!!!

Κωνσταντια καλως ηρθες στα μερη μας!!! Καλος θα ηταν ενας καφεδακος αλλα ειναι περιοδος της Εκθεσης τωρα οποτε τουλαχιστον για μενα αυτες οι δυο βδομαδες θα ειναι αρκετα πιεστικες σε οτι αφορα τη δουλεια και δεν το βλεπω να με βολεψει:( Μου λειψατε καλε..εχουμε τοσα πολλα να πουμε οταν βρεθουμε απο κοντα αλλα να δουμε ποτε θα βολεψει επιτελους:rolleyes:

Οσο για τον υπνο, μαλλον απο οτι βλεπω ειμαι απο τις μοναδικες που εξακολουθουν να εφαρμοζουν τη μεθοδο του καροτσιου. Μεσημερι βραδυ μετα το γευμα του τον κουναω για κανα 5λεπτο στο καροτσι και κοιμαται αμεσως. Δεν ξερω αλλα εγω προσωπικα δεν εχω κουραγιο να περιμενω τον Νικολη ποτε θα του ερθει η ορεξη να κοιμηθει μονος του στο κρεββατι. Ηδη κοιμαται αργα οποτε αν περιμενω να κοιμηθει με χαδακια και τραγουδακια καηκα:roll::roll:ςγω ποτε θα ξεκουραστω??? Οποτε συνεχιζω ετσι και βλεπουμε.

gio μου για το μελι που λες, δεν του εχω δωσει οχι για καποιο συγκεκριμενο λογο απλα δεν εχει τυχει..λες και θα το φαει:confused::confused::confused:λεμε τωρα!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

ΠΕΖΗ κρίμα που δε θα τα καταφέρουμε να βρεθούμε....φαντάζομαι πήξιμο στη δουλειά....αφήστε και κανένα αυγό να βρει το στόχο του πάντως...;);) πολύ θα το χαρώ....

Εμένα δυστυχώς δεν κάθεται πια στο καρότσι, μόνο αν τον δελεάσω με σοκολάτα, οπότε το αποφεύγω, μόνο στα μεγάλα ζόρια......

Κορίτσια εμένα ακόμη δεν λέει ούτε μαμά...:( Βέβαια καταλαβαινόμαστε και επικοινωνούμε τέλεια, οπότε δεν αγχώνομαι, θα τα πει μαζεμένα, είμαι σίγουρη, η ανάπτυξή του λίγο με ανησυχεί, γιατί την τελευταία φορά που τον μέτρησε η παιδίατρος έκανε βουτιά στις καμπύλες....:(εσάς σας έχει τύχει κάτι τέτοιο??? Ευτυχώς βρήκα ραντεβού στην Πατσούρου την Πέμπτη το πρωί να δω τι θα μου πει....πάντως δε σας κρύβω ότι με έχει σταναχωρήσει λίγο αυτό το γεγονός....είδωμεν

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Κοριτσάκια μου τι κάνετε??

Τελικά το κάθε παιδάκι χρειάζεται άλλα πράγματα και άλλα πράγματα το ηρεμούν και επομένως το καλύτερο πάντα είναι να βλέπουμε το παιδί μας και να κάνουμε αυτά που μας βολεύουν στην οικογένειά μας, οπότε προφανώς και δεν υπάρχει κανένας "σωστός" τρόπος να κοιμάται ένα παιδί και είναι θέμα ... φαντασίας και ανάγκης!! Αλήθεια από εμάς πόσα μωρά ακόμα ξυπνάνε τη νύχτα και πόσα κοιμούνται σερί? Για να δω βρε παιδί μου τελικά είναι πιο συνηθισμένο το ένα ή το άλλο....

Όσο για βιβλία ψυχολογίας, μην φανταστείτε βρε κορίτσια ότι το έχω εξαντλήσει το θέμα!! Καμία σχέση! Εξάλλου δεν θα κάνω και διατριβή, πέντε πράγματα θέλω να ξέρω για να βοηθήσω τον εαυτό μου και τον μικρό! Περισσότερο για θέματα πειθαρχίας έχω διαβάσει, γιατί έχει τρομάξει το μάτι μου με τη διαπίστωση ότι ένα παιδί χωρίς όρια μπορεί να φέρει φοβερή αναστάστωση στην οικογένεια και το ζευγάρι και πήρα τα μέτρα μου από νωρίς, βάζοντας και τον Θανάση σε αυτό αλλά και τους γονείς μου που περνάνε χρόνο με τον μικρό. Κοινή γραμμή πάνω από όλα!

Βασικά αυτό που έγραφα το Δαμάζοντας τα νήπια μου άρεσε πολύ γιατί έχει πρακτικές συμβουλές, γιατί καλή η θεωρία, το καταλαβαίνω και μόνη μου για παράδειγμα ότι το παιδί θα προσπαθήσει να με αψηφήσει και να τραβήξει τα όρια, δεν με ενδιαφέρει όπως μόνο να διαβάσω ότι αυτό ισχύει και είναι φυσιολογικό, θα ήθελα να μάθω και τι κάνεις σε αυτές τις περιπτώσεις χοντρικά τελοσπάντων, όχι ότι υπάρχουν χρυσοί κανόνες... Αυτό το βιβλίο έχει πολλά τέτοια και είναι γραμμένο με τρόπο που εγώ γελάω απίστευτα!

Είχα διαβάσει και ένα άλλο σας το είχα αναφέρει κάποια στιγμή, το Η ανατροφή του παιδιού βήμα βήμα, ωράιο αλλά αρκετά θεωρητικό και λίγο ίσως υπερβολικό σε κάποια σημεία και τελοσπάντων ΟΚ ξέρουμε ότι το να αφήνεις το παιδί να κλαίει απαρηγόρητα με τις ώρες κάνει κακό, εκεί σου το τεκμηριώνει επιστημονικά, τι συμβαίνει δηλαδή στον εγκέφαλο εκείνη την ώρα και σου προτείνει να μην το εφαρμόζεις ως μέθοδο εκπαίδευσης ύπνου π.χ. αλλά σε ψιλοαφήνει ξεκρέμαστο κατά τα άλλα. Κυρία μου δεν έχω κοιμηθεί σερί από τότε που γέννησα, πρότεινε κι εσύ καμιά λύση!!!

Κεφάλαια και αναφορές στην ψυχολογία και την διαπαιδαγώγηση και την πειθαρχία έχει και στο Τι να περιμένεις τον 2ο και 3ο χρόνο και στο Τα πρώτα 6 χρόνια της ζωής, αν και ειδικά στο τελευταίο βρίσκω κάποια πράγματα πεπαλαιωμένα... Αυτά έχω διαβάσει, αλλά το μόνο που έχω δει από αυτά να έχει περισσότερες πρακτικές συμβουλές είναι το πρώτο, αξίζει τον κόπο!

Μαριγιά.... Τι γίνεται με τη μαμά.....

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Κωνσταντία μου, άντε με το καλό να έρθεις να σε δω από κοντά, τι μέσο, άσε που δεν έχω σχέση με το ΙΝΕΠ καθόλου, δεν ξέρω ούτε έναν άνθρωπο που λένε, αλλά γίνονται και ανακατατάξεις τώρα εσωτερικές και τους γυρνάνε όλους γύρω γύρω. Πάντως δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα, θα σε δεχτούν αργά ή γρήγορα! Φιλιά στον Βαγγέλη, θα τα πει μονορούφι το ζουζούνι!! Όσο για την ανάπτυξη δεν νομίζω ότι είναι κάτι ανησυχητικό, αλλά πες μας νέα από την Πατσούρου

H9ROp3.png

KZr6p3.png

katerin@ ε όχι και δεν το εξάντλησες το θέμα, κανονική διατριβή έχεις ΄κανει στα βιβλία ψυχολογίας. :mrgreen:Μπράβο ρε κορίτσι, καλά κάνεις και τα διαβάζεις, έτσι να λες και σε μας καμιά συμβουλή να ξεστραβωθούμε λίγο.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ μου λογικό να ανησυχείς για την αναπτυξη του αλλά θέλω να σου πω ότι είναι φυσιολογικό, πολλές φορές να μένει στάσιμο το βάρος για αρκετό καιρό ή ακόμη και να πέφτει αν το παιδί έχει έντονη κινητικότητα. Εμένα είχε κολλήσει για αρκετούς μήνες στα 10 κιλά και κάποιο μήνα είχε χάσει κιόλας.Μη στενοχωριέσαι πάντως. Κάπου διάβασα ότι ειδικά μετά τα 2 χρόνια οι μετρήσεις πρέπι να γίνονται ανά εξάμηνο γιατί νωρίτερα δεν υπάρχει λόγος. Για τη μέθοδο ύπνου αν ανατρέξεις λίγες σελίδες πιο πίσω, την περιγράφω αναλυτικά στη vallou νομίζω, μαζί με τους χρόνους που πρέπει να περιμένεις. Περίμενε όμως λίγο γιατί τώρα γυρίσατε από διακοπές και λογικό να έχει αποσυντονιστεί το παιδί, μπορεί να μην χρεισατείς να την εφαρμόσεις. Εγώ είδα διαφορά, όχι τρελή αλλά είδα κάποια πράγματα!

gio μου η γιατρός μου είπε φράουλες, ξηροί καρποί και μέλι μετά από 2 χρονών.Κάποιοι όμως ξέρω που έχουν δώσει μέλι και από ενός έτους. Καλύτερα ρώτα το γιατρό σου.

Τα νέα μας είναι ότι σήμερα κάναμε το εμβολιο μας και κλάψαμε πολύ. Από μετρήσεις (κατά προσέγγιση γιατί χτυπιόταν) είναι 11.5 κιλά και 87 ύψος (αν και πρέπει να είναι λίγο πιο ψηλή γιατί συνέχεια έσκυβε), μια χαρά είμαστε.Επίσης ρώτησα τη γιατρό και μου είπε ότι τώρα πια δεν χορταίνει το απόγευμα με τη φαρίν και να της δίνω λίγο φαγητό ή κανά τοστ αργά το απόγευμα, αυτό που μου είπες κι εσύ katerin@ και σε ευχαριστώ, εδώ και λίγες μέρες της το ενίσχυσα (κατά τις 7.30 θα φάει κάτι σε τοστ, σε τυθροπιτάκι, σε φαγητό) και όντως ξυπνάει λιγότερες φορές, μακάρι μακάρι να συνεχίσει έτσι καλά.Ααα, πήγα σήμερα και πήρα αυτή τη χαμηλή πάντα από ικέα, (πολύ χαμηλή είναι βρε κορίτσια θα το περνάει το πόδι από πάνω) και θα δούμε πώς θα πάει κι αυτό το θέμα που σφηνώνει συνεχεια μέσα στα κάγκελα. Σήμερα πήγαμε και πήραμε και το χειμενικό μας αθλητικούλι παππουτσάκι πολύ ωραία βρε παιδιά αυτά τα παιδικά παππούτσια, νούμερο 23.5 (καλά το πάμε-τη γόβα νούμερο 40 δεν τη γλυτώνουμε!!!):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

yaeNp3.png

Κωνσταντια μου το καταλαβαινω πως σε στενοχωρησε λιγακι η αναπτυξη αλλα απο τη στιγμη που δεν απασχολει την παιδιατρο τοτε δεν πρεπει να ανησυχεις. Εγω ας πουμε κολαω λιγακι στο υψος καθως καθε μηνα παιρνει ενα ενα τον ποντο και επισης υπηρξαν κανα δυο μηνες που δεν πηρε και καθολου. Τωρα πρεπει να ειμαστε στους 83 ποντους και στα κιλα μας 12300 περιπου αλλα δεν σκαω οτι ειναι να γινει θα γινει το παιδι μας. Και ο αδερφος του αντρα μου μεχρι 15 χρονων ηταν πιο κοντος απο αυτον και ξαφνικα σε 3 χρονια εφτασε να ειναι 1.92 οποτε τιποτα δεν ειναι βεβαιο. Στα 18 χρονων θα εχουμε και την τελικη εικονα. Απλα εγω σκεφτομαι (μπορει να ειναι και χαζομαρα) οτι ισως αυτο να με το υψος να οφειλεται και στην ελλειψη βασικων ουσιων που μπορει να μην παιρνει απο το φαγητο που δεν τρωει φυσικα. Τελος παντων ειδομεν στο μελλον. Οσο για τις κουβεντουλες..ειναι γνωστο οτι το καθε παιδι εχει το χρονο του, δηλαδη της κουμπαρας μου ας πουμε το πρωτο μιλησε απο το χρονο ενω το δευτερο κοριτσακι επισης ειναι τωρα 3 και κατι και τωρα αρχιζει και καταλαβαινει τι θελει να πει οποτε μην ανησυχεις.

Κατερινα αφου εχεις ορεξη και διαβαζεις μπραβο εστω και αυτα εγω η γαιδουρα βαριεμαι αφορητα το διαβασμα και τα εχω παρατησει εντελως:roll:

Νεαμανουλα με γεια τα παπουτσακια!!! Και εγω χθες επλυνα και σιδερωσα τα χειμερινα του ρουχα, τα τακτοποιησα και ολα ειναι τοσο ωραια!! Βεβαια δεν συγκρινονται με τα κοριτσιστικα αλλα λεμε τωρα...παπουτσακια και εγω θελω να του παρω ενα για καλα και ενα σπορ αλλα λεω κατα τελη Σεπτεμβριο διοτι τα ποδια μεγαλωνουν φοβερα γρηγορα και θελω να τα φορεσει τουλαχιστον μεχρι το νεο χρονο. Αισιως φτασαμε το 25 σε φαρδια γραμμη παντα, εχει χοντρο κουντεπιε και σε μερικα μπορει να χρειαστουμε και 26..ποδαρας μιλαμε!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλησπέρα κι από εμάς :tongue:

Κατεριν@κι τελικά οπως λες και εσυ, κάθε παιδάκι και κάθε οικογένεια είναι διαφορετική και διαφορετικοί οι τρόποι της. Εμείς μετά τα (δεν θέλω ούτε να τα θυμάμαι) τελευταία με τον ύπνο, το πήρα απόφαση και δεν τη ζορίζω. Πάει πιο αργά, κάνουμε γενική συσκότιση τη χαιδεύω στον καναπέ, και τελικά τη βάζω στο κρεβατάκι της. Δεν θέλω αυτό το σπάσιμό νεύρων και από της δυο μας ποτέ ξανά. Το παιδί μου συμπληρώνει 10 ωρες ύπνο όλη την ημέρα 8+2 οπότε τέλος η ανησυχία. Τελευταία που κοιμάται και μεσημέρι κόψαμε να ξυπνάμε μεσα στην νύχτα, οπότε καλός και ο μεσημεριανός, μάλλον την ηρεμεί. Εγώ έχω το επόμενο βιβλίο ¨τα νήπια γίνονται παιδιά" και είναι πολύ καλό και αυτό. Έχει πολύ γελιο αλλά αυτά που λέει, επειδή έχει τύχει και τα έχω δοκιμάσει στη μεγάλη (φοβερό τερας και αυτή) είναι σωστά και πιάνουν.

Κατά τα άλλα δεν θέλω να πιάσω ακόμα τα χειμερινά, θέλω να μείνω ακόμα στο καλοκαιράκι...:mrgreen: Πολύ ρούχο βρε κορίτσια έχω μαζέψει, από τη βάφτιση πέρσυ από τη μεγάλη από την κουμπάρα μου.... ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!! Θα τα περιορίσω πολύ και θα αρχίσω να δίνω αυτά που δεν μου πολυαρέσουν.

ΚΩΣΤΑΝΤΙΑ μου λέω αν γενικότερα το παιδάκι σου ειναι καλά και αναπτύσεται συναισθηματικά καλά να μην ανγχώνεσαι καθόλου όμως. Και εμείς μικρούλικα είμαστε ούτε πίασαμε ακόμα τα 10 κιλά. Είχαμε κολήσει πολλούς μήνες τώρα το καλοκάιρι ψηλώσε λίγο και άλλαξαμε και 1 νο παπουτσάκι. Όσο για το λόγο του μετά τα 2,5 νομίζω ανησυχείς οχι πιο πριν. Ρώτα και το γιατρό σου. Υπάρχει και αναπτυξιολόγος στο παίδων αλλά γιατί να μπαίνεις από τώρα σε τέτοια διαδικασία, δεν κάνει καλό και στο παιδί.

Μαριγια όλα καλά;;; Χάθηκες λιγάκι

γεια σας κοριτσια!!

μαρια μπραβο για τον αποθηλασμο και τον παιδικο!με το καλο ...η μπεμπα!;):mrgreen:

καωνσταντια τι εγινε με τις μεταθεσεις;ξεμπερδεψατε; τα αγορακια συνηθως ειναι πιο αργα στον λογο οποτε μην ανησυχεις!φιλακια στον βαγγελη να δωσεις!

κοριτσια η ερατουλα ειναι κολλημενη στα 10 κιλα εδω κ 4 μηνες και υψος ειναι στα 84 εκ...απο ορεξη καλα παει , οι ιωσεις του καλοκαιριου την πηγαν γενικως πισω , αλλα μια χαρα κ τα φρουτακια τα τρωει κ τα λαχανικα, για το κρεας δεν εχει ιδιαιτερη συμπαθεια αλλα οκ! νουμερο παπουτσιου φοραει 21 κ της ειναι ακριβως πια! για τον χειμωνα θελω να της παρω ενα καλο παπουτσακι κ σκεφτομαι το 22...να το φορεσει πριν τις γιορτες..επισης σκεφτομαι να της παρω ασπρο ή ιβουαρ, να ταιριαζει με ολα..τι λετε κοριτσομανες;

κ εγω φοβομουν για το μελι αλλα ηξερα μονο για τον πρωτο χρονο...ετσι της εδωσα στο χωριο τοπικο μελακι που παιρνουμε κ στο σπιτι παντα κ οκ το εφαγε αλλα δεν ξετρελαθηκε. για τους ξηρους καρπους αλλοι λενε μεχρι τα 3 αλλοι μεχρι τα 4....εγω νομιζω οτι για λογους αλλεργιας κυριως δεν θα της δωσω μεχρι τα 3 τουλαχιστον...αλλα ειναι πολυ ατιμοι, τους βαζουν παντου, μεχρι κ ιχνη σε ψωμι ειδα (στα συστατικα)...:?

σας αφηνω παω να κανω φακες!

Α,και βαλλου, παντα αξια!!!:D

Διαφημίσεις

Σευχαριστω DAF! Αχ αυτα τα κοριτσιστικα παπουτσακια, ρουχαλακια κτλ ειναι τρελα στα αγορια βρε παιδι μου 3 σχεδια εκει κλασικα παντα δεν εχεις πολλες επιλογες!

Εμεις μελι εχουμε φαει απο τοτε που εκλεισε χρονο στο γιαουρτι μεσα και του δινουν και στον παιδικο δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Οσο για τους ξηρους καρπους εχει φαει σε σοκολατακια που ειχαν κομματακια και απλως βγηκαν αυτουσια στα κακα!!! Οπως μπηκαν ετσι βγηκαν!:D Αλλεργια ομως δεν παθαμε. και μια αλλη φορα που εγω ετρωγα αμυγδαλα και ζηλεψε του δινω ενα και του λεω "τωρα εσυ νομιζεις οτι μπορεις αυτο να το φας?" και τσουκου τσουκου εκοβε κομματακια και το φαγε :shock:

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Κορίτσια μου πιο σημαντικός και από την αλλεργία ακόμα είναι ο κίνδυνος πνιγμού. Την αλλεργία αν είναι να την πάθεις είναι το ίδιο σοβαρή σε όποια ηλικία. Νομίζω γι αυτό και απαγορεύονται οι ξηροί καρποί. Γιατί τα παιδάκια συνηθίζουν να περπατάνε και να τρώνε και γιατί είναι πολύ μικροί και σκληροί. Επίσης μπαίνουν εύκολα και σε μύτες αυτάκια (βλέπε παραπάνω) :tongue:

Συνάντησα ένα παιδάκι στον παιδιατρο που του είχε πάει στραγγάλι στον πνευμονα :?:-? Έβηχε συνέχεια και το βρήκαν με την ακτινογραφία. Το είχε βρει κάτω από το χαλί το άτιμο και το έφαγε. Γι' αυτο όταν έχω γιορτή πλέον προτιμώ πατατάκια, κρακεράκια κλπ και σκουπίζω πολύ προσεκτικά μετά.

Dafaki καλά ψώνια!! Κι εμείς 21 φοράμε αλλά μπόλικο. Μας έμεινε ένα λευκό με στρασάκι από το παρανυφάκι προχθες και μ' αυτό θα τη βγάλουμε για γιορτές. Προσωπικά με βολεύουν και στις δύο οι ασημί και ροζ αποχρώσεις. Όλο και κάτι στρας ή ροζ έχουν τα ρούχα τους και συνδιάζονται..

Φιλάκια πολλά

Κοριτσάρες μου καλες !!! Ειστε η διέξοδος μου απο την καθημερινότητα !!!Αν και τελευταία ούτε να μπω δεν προλαβαίνω... Τες Πα .. Σας ευχαριστω που με σκέφτεστε πάντως ...

Ειμαι δουλειά διότι ναι ναι μεσα σε ολα ξεκίνησα και τα απογευματινά . Μου λειπει η μικρούλα μου τρελά αφού το πρωι την παω σταθμό εως της 12.00 μετά την έχω ΄σπίτι για καμιά ωρίτσα και ύστερα φευγω δουλειά. Οταν γυρναω κανουμε μπανακι και κοιμομαστε αγκαλίτσα τουλαχιστον.

Διαβασα τα νεα σας στα πολύ πεταχτά και περιμενω το βράδυ να βάλω για ύπνο την μικρή για να σας διαβασω καλύτερα.

Η μαμά βγηκε απ το νοσοκομείο και ειναι Τρικαλα Ετοιμαζονται όλοι για την βάφτιση του ανιψιου και η ίδια είναι χαρούμενη. Εξακολουθεί να νίωθει κουρασμένη αλλά ελπίζουμε σε μια νεα θεραπειά που έκανε να πάει καλύτερα αλλιώς τα πράγματα θα είναι δύσκολα ....

Κορίτσια σκέφτομαι να κάνω την γονιδιακή εξέταση για τον καρκίνο του μαστού . ξερει καμιά σας κάτι ? Το εχω συζητησει με συγγενείς και το θεωρούν πολύ ψυχοφθόρο αλλά εγω θελω να ξερω προκειμενου να προφυλαχτω καλυτερα απο μια μαστογραφία το χρόνο . Βαρυ θεμα άνοιξα ε? Λοιπον πρεπει να επιστρέψω στην δουλειά αλλιως θα φύγω 10 η ώρα απο δω.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Γύρισα κι εγώ από μάθημα πριν καμιά ώρα, ο μικρός κοιμόταν ήδη και μπήκα να σας δω...

μαριγιά με το καλό, μέσα π την καρδιά μου, για τη μαμά σου...

Για την εξέταση που λες το έχω σκεφτεί κι εγώ γιατί όπως ξέρεις παθούσα και η μαμά μου, αλλά είναι μεγάλη απόφαση. Κι εγώ πάντως είμαι της λογικής καλύτερα να ξέρω και να προφυλάσσομαι. Άλλο που η μαμά μου είχε 3 φορές όγκους κι εγώ κάπνιζα σαν το ζώο...

Αύριο πάω για αυχενική, σας είπα ότι στον υπέρηχο πριν λίγες μέρες ο γιατρός μου είπε ότι δεν βλέπει τίποταααα???? Με νόημα??? Δηλαδή μπορεί να είναι κορίτσια γιούπιιιιι!!!!

Daf δηλαδή από εμάς τις αγορομάνες δεν θέλεις άποψη για τα παπούτσια? Εμείς ψυχή δεν έχουμε? Εγώ απλά σκέφτηκα ότι τα άσπρα χειμωνιάτικα δεν θα συνδυάζονται ωραία με πιο σκούρα ρούχα, και άσε που λερώνουν φρικτά, εκτός αν τα φοράτε μόνο μια στο τόσο σε επισκέψεις για καλά.

H9ROp3.png

KZr6p3.png

vallou ξεχασα βρε να σε ευχηθώ, παντάξια να είσαι, γερή και δυνατή και να χαίρεσαι το βαφτηστήρι σου!

marigia μακάρι να πάνε όλα καλά με τη μανούλα σου, μακάρι κουκλίτσα μου μέσα από την καρδιά μου!Καλά σπαστό ωράριο δουλευεις?Και πρωί και απόγευμα είναι πολύ πίκρα, ελπίζω να είναι για λίγο διάστημα βρε κορίτσι να προλαβαίνει να βλέπεις λίγο το μωρό.

daf κι εγώ πάντα ανοιχρόχρωμα παππούτσια της παίρνω, παιδάκια είναι!Και συνδιάζονται πολύ εύκολα με όλα τα ρουχάκια!

πεζη καλέ έπαθα πλάκα με το πόδι του Νικόλα 25 και 26??:mrgreen:Καλέ, τί άντρακλας θα γίνει αυτός!!Μόνο ρπόσεχε γιατί αυτό μου έλεγε χτες η πωλήτρια το κενό μπροστά στο ποδι του να είναι το πολύ ένα δάχτυλο, γιατί αλλιώς η καμάρα του παππουτσιού δεν εφάπτεται με αυτήν του ποδιού και δημιουργείται πλατυποδία. Φαντ'αζομαι πάντα προτιμάς τα πιο φαρδιά σε καλούπι παππουτσια, έ?Όσο για το ύψος θα συμφωνήσω μαζί σου, μπορεί να ψηλώσει αργότερα αποτομα, δεν ξέρεις (αν και 83 για τώρα μια χαρά είναι). Εγώ σαν μωρό στούμπος ήμουν αλλά σαν παιδάκι έβαλα αποτομα ύψος και τώρα είμαι μια χαρά από θέμα ύψους, οπότε don't worry!

Και εκεί που λέγαμε να τρώει το βράδυ η Χριστίνα για να κοιμάται καλύτερα, ναι το είδα, προκόψαμε. Χτες που έφαγε βραδυνό κανονικά, ξύπνησε στις 2, στος 3 στις 4, στις 6 και ούτω καθεξής...Ο απολογισμός της ημέρας έπεσε 2 φορές από το κρεβάτι μας με το κεφάλι κάτω :confused:ουδέν σχόλιον, όταν κοιμάται στο κρεβάτι ανάμεσα μας δεν πρέπει να κοιμόμαστε καθόλου, αλλά να τη φυλάμε καραούλι....Η ταρζανιά της ημέρας, στο δωμάτιο της μπροστά εγώ... ανεβαίνει πάνω στο καναπέ και από εκεί τεντώθηκε έπιασε το στόρι και τσουκ, ανέβηκε πάνω στο καλοριφέρ, το οποίο είναι λεπτό και ψηλό. Κατέβαινε το στόρι, ανέβαινε η Χριστίνα...τί άλλο πια θα κάνει αυτό το παιδί...

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...