Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια μου!!! Χαθηκαμε λιγακι απο οτι βλεπω..οι υποχρεωσεις πολλες και οι ελευθερες ωρες δυσευρετες:mad:

Αχ πολλή πιεση αυτες οι μερες, δουλειες φουλ, η δουλεια παει οπως να ναι, ωραρια χαλια..αχ περιοδος ειναι και θα περασει θελω να πιστευω. Κοντοζυγωνουν και τα βαφτισια σε ενα μηνα που γινομαι νονα, σχεδον ολα ετοιμα, τα εχω ψωνισει ολα, εχουμε κλεισει ολες τις υποχρεωσεις, εκτος απο πυζαμακια που θελω να παρω της μικρης και φυσικα το κυριοτερο να ψωνιστω και εγω. Πρεπει να αρχισω να ψαχνομαι γιατι ειμαι και απαιτητικη τρομαρα μου.

daf μου καλως ηρθατε επιτελους ξανα κοντα μας, η προσαρμογη πισω ειναι λιγακι δυσκολη στην αρχη αλλα πιστευω οτι ηρθε ο καιρος να συμμαζευομαστε σιγα σιγα ολοι μας, καθως και ο καιρος ψυχρανε τουλαχιστον εδω πανω (κλαψ τελειωσαν μαλλον τα μπανακια μας:-() και γενικα περασαμε στο φθινοπωρο. Να σας πω το προτιμω γιατι επιτελους δροσιστηκαμε και τελειωσαν οι παλιοζεστες.

Οσο για τους παππουδες εσεις ειστε οι γονεις οποτε ξερετε και καλυτερα;)

marigia μεγαλο σταυρο κουβαλας, δεν μπορω καν να μπω στη θεση σου για το πως μπορει να αισθανεσαι με τη μανουλα σου να περναει τετοιο Γολγοθα, περαστικα να ειναι της γυναικας και ευχομαι πραγματικα οτι καλυτερο γι αυτην. Οσο για τον παιδικο θελει τον καιρο του και σιγουρα και εσυ θα καταλαβαινεις οτι ειναι μηδαμηνο προβλημα μπροστα σε οτι αλλο μπορει να περνατε οικογενειακως. Θα συνηθισει το παιδακι και ολα θα ειναι καλα. Καθε αρχη και δυσκολη αλλωστε.

Αυτα απο μενα..σσας αφηνω παω να υποδεχτω το Νικολακη μου που τον εχω ψιλοχασει αυτες τις ημερες με τη δουλεια και μου λειπει το χρυσουλι μου. Φιλακια πολλαααα!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

daf καλώς ήρθατε!

Μαριγια κουράγιο γλυκειά μου, είναι δύσκολη η περίοδοςς τώρα για τη μητέρα σου, αλλα΄είμαι σίγουρη ότι είναι πολύ χαρούμενη που είναι εδώ μαζί σου.

Για τη μικρή... δώσε χρόνο! όλα καλά θα πάνε, μην αγχώνεσαι από τώρα

H9ROp3.png

KZr6p3.png

καλησπέρα και από εμένα!

Πρώτη εβδομάδα στη δουλειά και τα έχω δέι όλα!!!

marigia μου εύχομαι να βρείς όλη τη δύναμη για να αντιμετωπίσεις την κατάσταση που ζείς. Περαστικά στη μαμά σου και εύχομαι όλα να πάνε καλά. Όσο για τη μικρή...θα βρεί το δρόμο της..μη στεναχωριέσαι!

Daf καλωσόρισες! Να ευχηθούμε καλό χειμώνα???? Καλή επιτυχία στην εξεταστική του συζύγου και καλό κουράγιο σε εσένα!

Κατερινάκι μου τι κάνεις; Πως τα πας εσύ?Προσοχή με τον Γιωργάκη σου. Άσε τα πολλά πολλα στο Θανάση! Θα σου τηλ να τα πούμε!

Σας αφήνω γιατί πρέπει να ετοιμάσω τα μακαρόνια για να φάμε....

Τα λέμε πάλι αργότερα!

cEyXp3.png

q61sp3.png

marigia τί να πω κοπέλα μου για τη μανούλα σου, καλό κουράγιο και περαστικά εύχομαι.Πάντως σίγουρα έχει μεγάλη χαρά τώρα που είναι με το Ανδριελάκι!

Κορίτσια έχω μεγάλο θέμα....η μικρή δεν θέλει καθόλου να κοιμάται στην κούνια της. Όταν κοιμάται, με το που την ακουμπάω κλαίει και οδύρεται, ίσως έχει φοβηθεί επειδή έχει πιάσει 2 φορές άσχημα το πόδι της ανάμεσα στα κάγκελα παρόλο που έχω πάντα.Δεν την θέλει καθόλου, ξυπνάει συνέχεια και κλαίει. Στο δωμάτιο της έχω έναν καναπέ που θέλει εκεί να κοιμάται, εκεί ξαπλώνει μόνη της και κοιμάται.Το θέμα είναι ότι κάνει πολύ άτσαλο ύπνο και δεν μπορώ να την αφήσω μόνη της.Κοιμάται καμιά ώρα, μετά ξυπνάει, σηκώνεται όρθια και πέφτει πότε από εδώ και πότε από εκεί (με άτσαλο τρόπο) κανά μιάωρο, μέχρι να ξανακοιμηθεί για την επόμενη ώρα. Όσες φορές την πήρα στο κρεβάτι, δεν έχουμε κοιμηθεί καθόλου αφού την πιάνουμε κάθε φορά μην πέσει από το κρεβάτι (παρότι τα μαξιλάρια σαν φρούριο γύρω γύρω). Το να τη βάλω σε κρεβάτι κανονικό ή να κοιμάται με ένα στρώμα κάτω με φοβίζει πολύ κι αυτό γιατί ξυπνάει πάρα πολλές φορές και φοβάμαι ότι 1) θα φύγει από το δωμάτιο 2) θα πάει να τραβήξει καμιά πρίζα, ή το φωτάκι νυχτός που έχω στο πάτωμα (όσο γίνεται καλυμμένα) 3) θα πάει στη σκαλα 4) γενικά μπορεί να πάει κάπου ενώ εμείς κοιμόματσε και να μην την πάρουμε πρέφα. Στην σκάλα έβαλα πόρτα αλλά από το τρίτο σκαλί και πάνω (δεν γινόταν αλλιώς να στηριχτεί) και σήμερα πρωί έπεσε από το τρίτο σκαλί με τα μούτρα κάτω στο μάρμαρο, τα είδα όλα, καρούμπαλα γέμισε και άνοιξε η μύτη της.Για σήμερα την έβαλα στο καναπέ να κοιμηθεί με όσο γίνεται γύρω γύρω προστασία αλλά αφήνει ακάλυπτο κανά μισό μέτρο και μπορεί να φύγει από κει. Έξω από την πόρτα της έβαλα κάτι παιχνίδια, ώστε αν πάει να βγει, να τα ακούσω και να ξυπνήσω, τί να κάνω η έρημη μάνα...Εσάς κοιμούνται ακόμη κούνια, τί κάνετε, όσες κοιμούνται σε κρεβάτι δεν φοβάστε μήπως φύγουν την νύχτα ή μήπως πέσουν?(φυσικά με όσα προστατευτικά γίνεται)...φοβάμαι...μην έχουμε καμιά δεύτερη πτώση ή μην πάει κάπου...:confused::confused::confused:

yaeNp3.png

Μαριγια μου σε σκεφτομουν σημερα αλλα δεν ξερω κιολας σε τι κατασταση ειστε για να σου ξανατηλ!οποτε μπορεσεις πες μας νεα σου!ελπιζω να ειναι καλυτερα τα πραγματα αυριο για ολους......!φιλακια στο γλυκο μας κοριτσακι!

κατερινακι γιατι τοσο λιγομιλητη;:tongue:

κατερινα καλα κουραγια ......εμαθα κ εγω το προσεχες πλανο μαθηματων κ εχω προσγειωθει αποτομα!:rolleyes: παντως απο τη μια θελω να αρχισω νεα μαθηματα απο την αλλη θελω τεμπελιαααα....ατιμο ζωδιο:tongue::tongue::tongue:

νεαμανουλα αυριο παραλαμβανουμε το στρωμα της μικρης ...για μερικους μηνες θα την εχουμε κατω κ οταν το συνηθισει (κ ερθουν οι επομενες εκπτωσεις:tongue::tongue::tongue:) θα παρουμε κ κρεβατι! οι λυσεις που θα σου προτεινα ειναι να βαλεις στρωμα σκετο, να κανεις ενα απολυτως ασφαλες δωματιο για τη μικρη (ουτε καλωδια, συρταρια που ανοιγουν, ντουλαπες κτλ..) κ να βαλεις πορτακι ασφαλειας στην πορτα του δωματιου της για να μην τριγυριζει στο σπιτι. για την ερατω δεν νομιζω να χρειαζονται ακομα αυτα , μονο προστατευτικο κρεβατιου θα της παρω για να βαζει τα ποδια της -που της αρεσει να τα στριμωχνει.....

οταν ξυπναει με φωναζει απλα, ελπιζω να μην της μπουν ιδεες οταν καταλαβει οτι δεν υπαρχουν καγκελα!!:mrgreen:

το αλλο που σκεφτομαι ειναι να κολλησω την παντα στη γωνια που κανει ο τοιχος κ να κανω ετσι μια ζεστη φωλιτσα:D για κοιταξε το μηπως μπορεις να κανεις κατι τετοιο...μπορει να μην βολευεται το χριστινακι πια στην κουνια, ειναι κ ψηλη..

α και περαστικα σας, αυτο το παλιομαρμαρο ειναι ο εφιαλτης μου....γιάυτο δεν εβγαλα χαλια φετος αλλα κ παλι, την τουμπα την φαγαμε κ εμεις πριν τις διακοπες μια χαρα:?

πεζουλα ασε μιλουσα σημερα με την κουμπαρα ( τη βορεια) κ ευχεται να μην κρυωσει κι αλλο ο καιρος τωρα με τις ανατιμησεις:mrgreen::mrgreen::mrgreen: βρε τι τραβαμε....χτες τη νυχτα η μικρη ειχε ξεπαγιασει με ανοιχτη την μπαλκονοπορτα κ χωρις σεντονι..!καλα τωρα που το σκεφτομαι για χειμωνα θα της παρω οπωσδηποτε υπνοσακο , παντα τα πεταει δεν ανεχεται τιποτα πανω της...:rolleyes:

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα μανούλες :D

Marigia εύχομαι περαστικά στη μανούλα σου και γρήγορα!! Όσο για το σταθμό δεν θα είναι πάντα έτσι δραματικά τα πράγματα. Θέλει το χρόνο της να συνηθίσει η μικρή. Θυμάμαι επί 2 εβδομάδες η μεγάλη με χτυπούσε όταν πήγαινα να την πάρω και όχι όταν την άφηνα στο σταθμό. Έτσι έδειχνε την αντιδρασή της. Κανε λίγη υπομονή. Σε 1-2 εβδ θα είναι όλα οκ.

neamanoula τι να σου πούμε πια και εμέις!! Το Χριστινάκι σκέτος Ταρζάν.. Εγώ την έχω ακόμα σε κούνια αλλά μέχρι το Πάσχα θα είμαστε σε κρεβάτι. Έχει αρχίσει και κάνει νούμερα να πηδήξει έξω.. Σκαρφαλώνει τρελά παντού.. Τα παραθυρά μου τα είχα κλειστά καλοκαιριάτικο γιατί είναι πολύ επικίνδυνη αν βγει έξω. Για τις σκάλες δεν ξέρω.. αν έστρωνες αυτό το παιδικό μαλακό δάπεδο σαν παζλάκι που είναι τουλάχιστον το βράδυ... Θυμήθηκα!!! Κάποιοι γνωστοί μου με αντίστοιχο πρόβλημα έβαλαν συναγερμό με φωτοκύταρο και μόλις περνούσε ο μικρός έκανε δυνατό ήχο και ξυπνούσαν!! Υπάρχουν σχετικά φτηνά στα Praktiker νομίζω. Κατά τα άλλα υπομονή..

Dafaki πολύ μου άρεσε ο συνδυασμός της Ερατούλας με τα τσατσι, και τσιν τσουν :mrgreen::mrgreen:

Εμείς λεμε πιλα την πιπίλα, οσι, γάλια και το καλύτερό μου είναι όταν φωνάζει την αδερφή της Βοοοο... Καμία σχέση!!

Αχ ρε κορίτσια τί να πω...χτες που κοιμήθηκε στον καναπέ μέχρι τις 1.30 την φυλούσα καραούλι και κοιμόταν καλά. 2 παρά πήγα για ύπνο, στις 3.00 δεν ξέρω αλλά ξύπνησα και βλέπω μία Χριστίνα πάνω στη σκάλα (να έχει ανέβει τα 3 ακάλυπτα σκαλιά και είναι στην πόρτα ασφαλείας). Αυτά που είχα βάλει έξω από την πόρτα της προφανώς τα πέρασε από πάνω η σκατού γιατί δεν ακούστηκε κανένας θόρυβος.Την πήρα στο κρεβάτι μας όπου μέχρι στις 5 ήταν ξύπνια. Μετά κοιμήθηκε 4 ώρες μέχρι τις 9.00 με 1245 ξυπνήματα όπου φυσικά ξύπνιοι εμείς να την μαζεύουμε συνέχεια από το κάτω μέρος του κρεβατιού για να αποφύγουμε πτώσεις.Αυτά τα ωραία!Δεν μπορώ να καταλάβω, ξυπνάει πάρα πολλές φορές το βράδυ σηκώνεται όρθια και πέφτει πότε απο δω και πότε από κει μέχρι κανά μισάωρο μετά να ξανακοιμηθεί.Ουφφφφφφ!!!!!Και γενικά σκέτος Ταρζαν, πάει και τράβαει τις πρίζες, και ανεβαίνει στην καρέκλα και από εκεί πάνω στην τραπεζαρία σε χρόνο ένα δέκατο του δευτ.Ελεος, πολύ πολύ πολύ ζωηρή!!!Ειλικρινά φοβάμαι για την ασφάλεια της, δεν κάθεται δευτ.φοβάμαι μην χτυπήσει γιατί δεν γίνεται κάθε δευτ. να τρέχω από πίσω της. Την πιάνω με το καλό, με το άγριο, τίποτα.Πώς πρέπει να τη μάθω να ακούει και να υπακούει σε βασικούς κανόνες?

yaeNp3.png

Αχ ρε κορίτσια τί να πω...χτες που κοιμήθηκε στον καναπέ μέχρι τις 1.30 την φυλούσα καραούλι και κοιμόταν καλά. 2 παρά πήγα για ύπνο, στις 3.00 δεν ξέρω αλλά ξύπνησα και βλέπω μία Χριστίνα πάνω στη σκάλα (να έχει ανέβει τα 3 ακάλυπτα σκαλιά και είναι στην πόρτα ασφαλείας). Αυτά που είχα βάλει έξω από την πόρτα της προφανώς τα πέρασε από πάνω η σκατού γιατί δεν ακούστηκε κανένας θόρυβος.

:shock::shock::shock::shock::shock: ε αυτό δεν το περίμενα! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Τα υπόλοιπα που λές για τραπέζια, πρίζες κτλ τα κάνει και ο Γιάννης, αλλά αυτό με το κρεβάτι με τρέλανες! Και πραγματικά, τι μπορείς να κάνεις;; Βάλε κάγκελα στην πόρτα του δωματίου της, όπως σου είπε η Daf.Ισως έτσι να καταφέρεις να την περιορίσεις..Τι να πώ. Έχω μείνει άφωνη! Έχω και εγώ σκάλες στο σπίτι και αυτό είναι το άγχος μου. Φοβάμαι πολύ. Όσο για τις πόρτες ασφαλείας κάθε άλλο παρά "ασφάλεια" δεν με κάνουν να νιώθω. Εμάς το σαλόνι είναι πάνω και τα δωμάτια κάτω. Έτσι βάλαμε πορτάκι στο σαλόνι. Ο Γιάννης όλο εκεί είναι και παλευει να το ανοίξει.Κάλεσα και αλουμινά να μου κάνει άλλη κατασκευή αλλά μου είπε ότι αυτό που έχω είναι μια χαρα... Τι να πώ. Το ζωηρό Χριστινάκι θέλει προσοχή:?

cEyXp3.png

q61sp3.png

Dafούλα μου ήμουν στο μάθημα υπολογιστών γι αυτό έγραψα τόσα λίγα!!:D

Το Χριστινάκι ο βραδινός Ντένις ο Τρομερός ένα πράγμα! Πάντως κι εγώ έχω να προτείνω πορτα ασφαλείας στην κρεβατοκάμαρά της και επίσης, πάρε για τις πρίζες αυτά τα προστατευτικά που έχω κι εγώ, είναι καταπληκτικά γιατί η πρίζα μπαίνει από πάνω, οπότε αν την τραβήξει και την βγάλει, δεν είναι ακάλυπτη η πρίζα, είναι κανονικά με το προστατευτικό. Απλά για να βάλεις εσύ μια πρίζα, δεν το βγάζεις, το στρίβεις και περνάει. Τα πήρα από τα prenatal και έχω βάλει παντού εντελώς σου λέω κι έχω σωθεί, δεν ανησυχώ καθόλου για αυτό τουλάχιστον. Υπάρχουν και στο jumbo αλλά μου είπαν διαφορετικοί άνθρωποι ότι δεν κολλάνε καλά και μετά από λίγο ξεκολλάνε και φεύγουν. Είναι λίγο τσιμπημένα αλλά πάρτα και θα ξενοιάσεις.

Το άλλο που σκέφτομαι για τον ανήσυχο ύπνο της Χριστίνας έιναι μήπως πεινάει. Σου έχω πει την κλασική ιστορία ότι όταν άρχισα να εμπλουτίζοω το βραδινό του Γιώργου αμέσως άρχισε να κοιμάται πολυ΄καλύτερα, δηλαδή να ξυπνάει λίγες φορές, κι αυτές ουσιαστικά μόνο για πιπίλα και σε λίγα λεπτά ξανακοιμάται. Μήπως είναι κάτι τέτοιο?

Κι αυτό με το φωτοκύτταρο πάντως δεν είναι κακή ιδέα! Απλά θα ξεσηκώνεστε σαν τρελοί κι εσείς βρε παιδί μου νυχτιάτικα με τα κουδούνια... Στο βιβλίο που διαβάζω πάντως προτείνει για όταν αλλάξουμε από κούνια σε κρεβατι ένα ασφαλές δωμάτιο και πόρτα.

Εγώ έχω βάλει στο δωμάτιό του κάτω από το κρεβάτι ακριβώς (επειδή εκεί δεν φτάνει το χαλί) αυτά τα ειδικά παζλ που απορροφούν κραδασμούς και είναι γι αυτές τις δουλειές. Τα είχα πάρει από τα Jumbo, έχει όμως πολύ ωραία και στο ELC αλλά πιο μεγάλα τετραγωνάκια κι εμένα δεν μου χώραγαν. Κι αυτό είναι μια καλή ιδέα πάντως, πραγματικά κάνουν καλύτερη δουλειά από το να βάλεις κάτω μαξιλάρια γιατί τα μαξιλάρια μπορεί να τα σπρώξει το σώμα της όπως πέφτει και τελικά να βρει κάτω, ενώ αυτά είναι πιο σταθερά αν και όχι τόσο μαλακά.

Κάτσε μήπως σκεφτούμε και τίποτα άλλο.... Για την πειθαρχία σε βασικές οδηγίες ασφαλείας εγώ θα σου πρότεινα να αρχίσεις άμεσα "εκπαίδευση" καθότι τα ζωηρά παιδάκια την χρειάζονται περισσότερο για να τα κρατάμε μακρυά από μπελάδες και χτυπήματα, αν και προφανώς είναι μια δύσκολη δουλειά για γερά νεύρα από πλευράς μας! Έχει στο παρεντς κάποια άρθρα όχι στο φόρουμ, αλλα΄στις αρχικές σελίδες που μπορείς να συμβουλευτείς, αλλά εγώ βρήκα πολύ καλό ένα μικρό βιβλιαράκι με το οποίο πραγματικά γέλασα απίστευτα, λέγεται Δαμάζοντας τα Νηπια, το έχει γράψει ένας παιδίατρος, Αυστραλός νομίζω, ο Dr. Green και έχει πολλές πρακτικές συμβουλές για συγκεκριμένες καταστάσεις, όχι μόνο θεωρίες. Και πολύ χιούμορ, μα πολύ όμως!! Οκ, δεν συμφωνώ στα πάντα ίσως, αλλά τα περισσότερα είναι πολυ πετυχημένα. Δεν μπορώ να το εντοπίσω αυτή τη στιγμή για να σου πω και εκδόσεις. Αν ψάξεις πάντως λίγο και στο φόρουμ σίγουρα και η Στυλιανάκη θα έχει γράψει πολλά για τέτοια θεματα και για το θέμα της αλλαγής σε κρεβάτι σίγουρα κάτι θα βρεις! Έχω καταλάβει ότι οτιδήποτε και να κάνει το μικρό μας, πάντα υπάρχει κάποιο άλλο παιδάκι που το έχει κάνει πριν και μια μαμά που κάτι έχει να μας πει κι αυτή!

Κατά τα άλλα εμείς ησυχία, είμαι κάπως καλύτερα από διάθεση και από στομάχι, παρόλο που η δυσπεψία συνεχίζει γμτ και με έχει τσακίσει, ο γιατρός δεν με αφήνει να πάρω κανένα Maalox οπότε ό,τι κάνουν τα αφεψήματα και κάτι παστίλιες που βρήκα με βότανα για τη δυσπεψία, έλεος, η παλιόγρια, αρχίζω και ρεύομαι από το πρωί που θα ξυπνήσω, ούτε νερό δεν έχω πιει ακόμα, χάλια κατάσταση και το τέλος του έρωτα μπορώ να πω μετά βεβαιότητος. Ευτυχώς που αυτός ο γιατρός μας επέτρεψε τις επαφές τρομάρα μας...

Κανένα άλλο νέο εσείς? Μαριγιά????

Φιλιά πολλά σε όλες και ειδικά στην Ερατώ που μου έχει λείψει πολύ το ζουζούνι!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Aχ κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σας. Το καλύτερο δεν σας το έγραψα ότι πλέον πηδάει και το πάρκοκρέβατο το οποίο της είναι πολύ ψηλό, της φτάνει μέχρι το λαιμό, κιόμως μπορεί και βγαίνει. Ούτε δευτ.ελεύθερο ούτε για τουαλέτα, παντού μαζί. Ειλικρινά τρελές καταστασεις που τα σκέφτομαι και γελάω..το πρωί για να πάω τουαλέτα φυσικά έρχεται και η μικρή μαζί μου και μέσα σε ένα λεπτό, ανοίγει το ντουζ, το καλάθι με τα σκουπίδια, τη βούρτσα καθαρισμού της λεκάνης (μπλιαχ...), γλύφει τα πλαστικά που βάζουμε κάτω στη μπανιέρα, ενώ με ένα χέρι έχει φτάσει το κρεμοσάπουνο και με το άλλο προσπαθεί να ανοίξει το καπάκι της λεκάνης για να βάλει μέσα το χέρι της να δροσιστεί.. άντε τώρα εσύ κατούρα και πλύσου!!!Το πιο γρηγορο πλύσιμο της ζωής μου κάνω με τη Χριστίνα, σωστή τσαλαβούτα!Αχχχχ!!!

Κατερίνα αυτά τα προστατευτικά μπρίζας τα έχω βάλει από όταν η Χριστίνα ήταν 5 μηνών και άρχισε να μπουσουλάει και να τα πειράζει από τότε.Απλά είναι 2-3 μπρίζες το πολύ μέσα στο σπίτι που έχουν μόνιμα πάνω κάποια συσκευή πχ. ηλεκτρικό σκουπάκι που το χρησιμοποιώ όλη μέρα, και μία στο δωμάτιο της που έχω το ρολόι και το φωτιστικό, όλα τα άλλα είναι καλυμμένα, αυτή αυτά πάει και τραβάει!Τα ββάζει από τη πρίζα και φοβάμαι μετά μην χώσει κανά χέρι. Σε ευχαριστώ για το βιβλίο που προτείνεις και θα ψάψω και στο φόρουμ αναλυτικά όταν βρω λίγο χρόνο.Δεν έχω φόβο μη χτυπήσει αν πέσει από τον καναπέ, γιατί είναι χαμηλός, έχω ξύλινο πάτωμα, χαλί και μαξιλάρια, αυτό που φοβάμαι είναι τί μπορεί να κάνει μόνη της μέσα στο δωμάτιο! Δεν πεινάει ολες αυτές τις φορές που ξυπνάει, όταν πεινάει το καταλαβαίνω και την ταίζω. Απλά έχει παιδική αυπνία,ακόμη και μόνη της όταν είναι στην κούνια της την ακούω που ξυπνάει και κοιμάται μόνη της μετά από κανά μισάωρο.

Μετά το χτεσινό (που ήμουν σίγουρη ότι τέτοια κατάληξη θα είχε), αποφάσισα να την κοιμίζω ακόμη στη κούνια με όσα κλάμματα. Βέβαια πάλι το μεσημέρι σφήνωσε το γόνατο της στο κάγκελο το οποίο και είχε διπλώσει και δεν έβγαινε με τίποτα, είδα και έπαθα να το βγάλω...Θα το γεμίσω γύρω γύρω με πάντα να δούμε. Αυτό με το στρώμα κάτω, φοβάμαι, και πόρτα να της βάλω φοβάμαι τί θα κάνει μέσα στο δωμάτιο,μπορεί να ανέβει στο καναπέ και μετά στη συρτατιέρα, παιδιά δεν ξέρω, δεν έχω κορη τον σπαιντερμαν έχω, μπορεί να σκαρφαλώσει στο πιο ψηλό μέρος, θα βρει τρόπο!

Σας έπρηξα το ξέρω, αλλά πού να πω κι εγώ τον πόνο μου?Τώρα κοιμάται κι εγώ περιμένω το επόμενο ξύπνημα της, δεν μπορώ να χαλαρώσω....:confused:

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

χμμμ νομιζω κοιμηθηκε το τερατουλι!εχει αρχισει να κοιμαται μονη της , μην με ρωτατε πως!:confused: θηλαζει, τη βαζω στο κρεβατι με το κουκλακι της, μου ζηταει πιπιλα , τη χαιδευω στα μαλλια και φευγω! φτου φτου κ ξαναφτου!

η Κατερινα (γεια σου βρε 'παλιογρια' κ ελεγα τι επαθε αυτη που ειναι η γνωστη πολυλογου μας;:tongue::tongue::tongue: ) εχει ενα δικιο στο θεμα της πεινας!!οταν τρωει η μικρη πολυ καλα για βραδινο ξυπναει 1 αντε δυο το πολυ!! γενικα τωρα εχει ανοιξει η ορεξη της , αντε γιατι αυτη η βρογχιτιδα μας τσακισε, εμεινε στα 10 κιλα , πηρε κ μποι...τσιλιβιθρα μου εγινε! οποτε μηπως πειναει το χριστινακι;;;

πολυ ταρζαν βρε παιδι μου παντως....:shock: πατε καθε μερα κουνιες; εχει τρελη ενεργεια αυτο το παιδι...!

Κατερινακι κ εμας μας λειψατε να μιλησουμε το ΣΚ να δουμε ποτε να βρεθουμε!!:D

βαλλου πως τους κολλανε αυτα τα ασχετα θα θελα να ξερα:tongue: ειναι πολυ αστειο παντως, φανταζομαι το επομενο εξαμηνο θα εχουμε προοδους στην ομιλια και τα καμωματα!

τωρα ειδα το νεο μνμ ...ωρε μανα μου δεν εχεις ελπιδα νεαμανουλα υπομονη μεχρι τα 18 της!!!!!(λες να σου γινει κασκαντερ;;; )

και για δυσπεψια εμενα με βοηθουσε το ξινο νερο φλωρινας !!!;)

Koπελες μου σας διάβασα και ειλικρινα σας ευχαριστω που με σκέφτεστε !!!!

Στα δικά σας πρώτα ! Νεαμανούλα διάβασα για την ταρζανού σου και καταλαβαινω την ανησυχία σου απόλυτα . Εχω κι εγω εναν καναπε στον δωματιο και η δικιά μου επίσης θέλει να κοιμάται εκεί αλλά όπως το Χριστινάκι κοιμάται άτσαλα και φοβάμαι μην πέσει ... Η πόρτα ασφαλείας στο δωματιο νομίζω πως θα σε σώσει αλλά έτσι λύνεις τα νυχτοπερπατ'ηματα για να μην πεσει απο το κρεβάτι τι κάνεις ?? Υπαρχουν κρεβατάκια με κάγκελα προστατευτικά που μπορέις να δεις πάντως. Τι να κα΄νεις βρε παιδί μου δεν γίνεται να είσαι 24 ωρες το 24ωρο απο πάνω τους κάτι θα σου ξεφύγει βλέπε πέτρα ...

Κατερινα χαίρομαι που είσαι καλύτερα ψυχολογικά και ανυπομονώ να βρεθούμε να δω κοιλίτσα. DaF Ερατουλα το ίδιο !!!! Απο βδομαδα δύσκολο .. ισως την μεθεπομενη βδομάδα .. θα τα πουμε ...

Λοιπον 1η μερα σταθμο της μικρης ήταν την Τετ'αρτη Δεν ξεκολαγε απο πάνω μου και εκλαιγε στην αγκαλιά μου .. είχε καταλάβει πως εδω ήρθε για να μείνει Οι δασκάλες της πεσαν πάνω της να την απαγκιστρ'ωσουν απο μενα αλλά μάταια Ξαφνικά κατεβαινει απο την αγκαλιά μου δίνει το χερι στην μια δασκάλα της και της δειχνει να την πάει στα παιδάκια να παίξει Λεω υπάρχει ελπίδα .... Ξεχαστηκε για 10 λεπτά αλλά με το που με είδε εβαλε ξανα τα κλαμματα και φύγαμε .

2η μερα στο σταθμό . Μπηκε με χαρά και πήγε στα παιδακια να παίξει ξεχαστηκε πάλι . Μου λενε να φύγω για λιγακι να δούμε πως θα΄πάει ... Της μιλαω της λέω πως θα έρθω σε μισή ωρα να την παρω την φιλαω και φεύγω . Δεν 'εκλαψε γιατί της έδινε η δασκαλα της νερό Οταν το κατάλαβε εβαλε τα κλαμματα και με φώναζε Ημουν εξω απο την πόρτα και την ακουγα να με φωνάζει μαμα μαμα μαμά πάει (παέι = οταν θέλει να τελειωσει κατι που δεν της αρέσει λέει πάειειειειειει) Ηθελα να μπω μεσα να την πάρω αλλα δεν με αφήσανε γιατί λεει θα της έκανα κακό και και καθε φορά θα έκλαιγε και περισσότερο για να την παρω Με διαβεβαίωσαν πως σε 10 λεπτα θα σταματ'ησει . Οντως σταμάτησε δεν πηγε όμως στα παιδάκια να παίξει καθόταν στο τραπεζακι και επαιζε μονη με ένα παιχνιδι με κυλίνδρους δίπλα στην δασκάλα της Σε κάποια στιγμή την γαργαλησε η δασκάλα και γέλασε κιόλας. Την άφησα 3 τέταρτα .

3η μερα μπηκε ξανα με χαρά , μου έιπαν μίλα της και φύγε απο την αρχή Της μιλαω την διαβεβαιωνω πως θα ε΄ρθω σε 2 ωρες να την παρω . Εφυγα και ακουγα το κλάμα της , εκλαιγα κι εγω μαζί . Στη μια 'ωρα παω να δω με τα μάτια μου τι κάνει Δεν πήρα τηλέφωνο Τα ματάκια της κόκκινα και μυξόκλαιγε συνεχεια Την πηρα τελικα΄νωρίτερα αφού την είδα έτσι. Οι δασκαλες μου είπαν πως δεν εκλαιγε συνέχεια ξεχνιοταν κιολας αλλα που και που τσίριζε και με ζηταγε ...

Θα προσαρμοστει τελικά ?? Φοβαμαι πως όχι .... Αν συνεχίσει έτσι θα την σταματήσω ή μηπως είναι νωρίς ακόμα ?? Αχ κορίτσια τα χω χαμένα ... Στην μικρή μπροστά προσπαθώ να είμαι ψυχραιμη αλλά οταν φευγω καταρρέω. Την αλλη βδομαδα θα χω πεθερα εδω και θα δουλευω το απογευμα οποτε να μαι παλι μαζί της το πρωι στο σταθμό . JULY HELP εσας πόσο σας πήρε ??? Τα ίδια εκανε κι εσένα ???

Δευτερα η μαμά μπαινει νοσοκομείο κι ελπίζουμε να πανε όλα καλά Το άλλο Σαββατο βαφτιζει ο αδερφος μου το 2ο παιδάκι του και θα ακουσει το όνομα της κι αυτό ελπίζω να της δώσει λίγη χαρά . Προς το παρόν γελαει πολύ με τα καμώματα της μικρής μου και στενοχωριέται που δεν μπορει να παίξει μαζί της όπως θα ήθελε Η μικρη πάλι όλο γιαγιά γιαγιά είναι και παει συνεχεια να την σηκώσει απ το κρέβατι και της λεέι " Κατω γιαγιά " - "Εχω βα-βα στα ποδαρακια αγάπη μου " της λεει εκεινη και η μικρη της ξεσκεπαζει τα ποδια και της φιλά τα γόνατα ... Αφηστε κορίτσια με πιάνουν τα ζουμιά ....

Καλο ΣΚ σε όλες σας και φιλάκια στα μικράκια

Κατερινα Συμπεθερα στέλνω πμ ....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Κορίτσια είμαι ένα ανθρωπόμορφο τέρας... Κάτι σαν τους Ορκ στον άρχοντα των δαχτυλιδιών που προβάλει απόψε. Η μικρή δεν κοιμόταν και αφού έκανα άπειρες βόλτες και κουνήματα μέχρι τις 11,40 έχασα την υπομονή μου.. Κατέβηκε από την αγκαλιά μου βρηκε ένα ποτήρι και έγινε μούσκεμα. Και εγώ λοιπόν της έκανα τον πισινό και τα μπουτάκια της κόκκινα. Πλάνταξε. Δεν θέλω να δικαιολογηθώ γιατί δεν υπάρχει δικαιολογια και αισθάνομαι σκατά.

Τι να πεις και συ βρε Νεαμανουλα.. Θα σκεφτώ από αύριο πια μέθοδο θα βάλω σε εφαρμογή για να κοιμάται. Και η δική μου έτσι σκαρφαλώνει στο παρκοκρέβατο και τα ίδια κάνει στο μπάνιο. Προσπαθώ πριν μπω να την έχω βάλει κάπου να απασχολείται πχ δινω ένα περιοδικό για μεγάλους (της κάνει παράξενο) ή της δίνω ένα σκευος από την κουζίνα να το παίξει στη δική της κ.α.

Μαριγια θα συνηθίσει, και θα της γίνει και ρουτίνα και θα το ψάχνει θα δεις.

dafaki μη μας ξαναπεις πως κοιμάται το ερατουλάκι γιατί θα στο ζηλεύουμε εμείς οι κακούργες μάνες.

Ακόμα σκατά νιώθω..

Vallou αφου το εκανες μην το σκέφτεσαι παει εγινε .. την επόμενη φορά μετρα μεχρι το 10 πριν πράξεις .. Θελει φοβερη υπομονη το ξερω .. με ενα παιδι σκεψου με 2 ...

Λοιπον αν σε κανει να νιώσεις καλύτερα μια φορά εχασα κι εγω τον έλεγχο ... μου τράβηξε τοσο πολύ τα μαλλιά που μου εβγαλε τούφα και πονεσα στ αλήθεια τόσο πολύ που εκεινη την στιγμή θεωρησα σωστό να της κάνω κι εγω το ίδιο .. της τα τράβηξα κι εγω με ούτε που ξερω πόση δύναμη .. Δεν εβγαλε ούτε δάκρυ ... με κοιτάξε μόνο με ενα βλέμμα που δεν θα το ξεχάσω ποτέ ... Ενα βλέμα τοσο ειρωνικό και πληγωμενο μαζί .. ενα βλέμμα που ταίριαζε μαλλον σε μεγαλύτερο παιδί απο την ηλικία της .. Δεν ξερω πως να το περιγράψω ...Αυτο εφτανε να καταλαβω το λάθος μου... Απο τοτε καθε φορά που θελω να την αρπαξω απ το μαλλί σκεφτομαι αυτό το βλέμμα και συνέρχομαι και ηρεμώ ..

Λοιπον εγω με την μικρή που ειχε μάθει να κοιμαται μαζί μας και δεν ηθελε καθολου την κούνια μονο τον καναπε -βλεπε Χριστινακι- εφαρμοσα τα εξης . Στον Καναπε γάλα χαδακια τραγουδάκια . Την βαζω στην κούνια και καθομαι κι εγω σε ενα χαμηλό σκαμπό δίπλα και της τραγουδάω . Σηκώνεται και κλαιει και ζηταει αγκαλιά , και απο αυτη την στιγμή βάζω την κασετα.. Τι εννοώ... Της λεω " Η μαμά είναι εδω και σου υπόσχεται πως θα σε παρει αγκαλιά το πρωί, κανε νάνι τωρα ειναι βράδυ καληνύχτα ." Αυτη λεει τα δικά της κι εγω με όσο πιο ήρεμο τόνο γίνεται λεω συνεχως τα ίδια .... Καποια στιγμή ηρεμέι νιώθει ασφάλεια και κοιμάται , μενω διπλα της μεχρι να την πάρει ο ύπνος . Βεβαια ξυπνα πλεον και 2-3 φορες το βράδυ και με ζητά οπότε ξαναμπαίνω και συνεχίζουμε ξανά τις ίδιες ατάκες .. Ολο το βράδυ στο δωμάτιο της το βγάζω .. Χθες μονο εδειξε να το πήρε απόφαση και ξύπνησε μονο μια φορά στις 6 οπου και ξανακοιμήθηκε μολις άκουσε την φωνή μου .

Δεν ξερω αν θα σας φανει χρήσιμη η δικιά μου μέθοδος αλλά εγω μετα απο 3 βραδια έιδα να το χει πάρει απόφαση και να κοιμαται πιο ήρεμα ...

Παω κι εγω για υπνο ... Αυπνιες τελος για σ'ημερα

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Για να ηρεμίσω μου πήρε πάααααρα πολύ ώρα.

Μαριγια πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σου. Η δική μου δε νομίζω να νιώθει ανασφάλεια απλά δε νυστάζει αρκετά και θέλει να ζουζουνίσει. Όσο για το 2ο καμάρι μου γελούσε την ώρα που εγώ ήμουν έξαλλη.

Τα ξαναλέμε σύντομα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...