Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θα συμφωνήσω με το νοσοκομείο και τη Marigia...

Είναι στο παιδί. Μετά τα 3,5 λες οτι καταλαβαίνει να σταματήσει στο δρόμο, να μη φάει κάτι τελείως ακατάλληλο, αλλά και πάλι εμπιστοσύνη δεν είναι να έχεις και πολύ, ακόμα και από τα πιο ώριμα παιδάκια η στραβή γίνεται.

Η μεγάλη μου στα 6 της ένα μεσημερι που έπαιζε με κάτι χαντρούλες για βραχιολάκια (εκπαιδευτικό) της ήρθε η διάθεση να τις χώσει στη μύτη της!!! Μου το λέει, βγάζω μια απο κάθε ρουθούνι με το τσιμπιδάκι λεω οκ. Τη ρωτάω έχεις βάλει άλλες μου λέει όχι! Τελικά κάτι με έτρωγε... (αυτό το ένστικτό σας κορίτσια να το εμπιστεύεστε πάντα!!! ) Την ξανακοιτάω σαν κάτι στο βάθος να είχε χρώμα ροζ.. Την πάω στον ωρλ... τελικά είχε γεμίσει την μύτη της σα δίκανο με 2 ακόμα χάντρες!!! Είχαν σφηνωθεί ψηλά στη βάση της μύτης κοντά στο κόκαλο!! Εννοείται οτι ακόμα και τώρα δεν το ξαναπήρε το παιχνίδι. Επίσης μασάει τρελά τα πάντα!!!

Τι να σας πω και γω!! Τα μάτια σας ανοικτά!! Η μεγάλη μου μαρτυρησε μετά το περιστατικό που άκουσε για το μικρό και το χάπι ότι και η δική μου, η Πένυ μου, μια μέρα που ήταν στη γιαγιά της, άνοιξε το συρτάρι στο κομοδίνο και πήρε χάπια να τα δώσει στην πεθερά μου :shock:

Και μετά άντε να την ξαναφήσω έστω και για 1 λεπτό!! Το είπα στο σύζηγο μπας και κάνει κι αυτός καμια κουβέντα γιατί εμένα με γράφουν με ότι τρόπο και να το πω...:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η μεγάλη μου στα 6 της ένα μεσημερι που έπαιζε με κάτι χαντρούλες για βραχιολάκια (εκπαιδευτικό) της ήρθε η διάθεση να τις χώσει στη μύτη της!!! Μου το λέει, βγάζω μια απο κάθε ρουθούνι με το τσιμπιδάκι λεω οκ. Τη ρωτάω έχεις βάλει άλλες μου λέει όχι! Τελικά κάτι με έτρωγε... (αυτό το ένστικτό σας κορίτσια να το εμπιστεύεστε πάντα!!! ) Την ξανακοιτάω σαν κάτι στο βάθος να είχε χρώμα ροζ.. Την πάω στον ωρλ... τελικά είχε γεμίσει την μύτη της σα δίκανο με 2 ακόμα χάντρες!!! Είχαν σφηνωθεί ψηλά στη βάση της μύτης κοντά στο κόκαλο!! Εννοείται οτι ακόμα και τώρα δεν το ξαναπήρε το παιχνίδι.

Φιλενάδα αν εξαιρέσεις ότι είμαι στην δουλειά και με άκουσε όλο το γραφείο απο τα γέλια με την πέριγραφή σου, να σας εξομολογηθώ ότι και ο ΣΎΖΥΓΟΣ μου σε ηλικία 6-7 περίπου έχωσε ένα συνδετήρα στην μύτη του και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ...κυκλοφορεί και "χτυπάει" στα αεροδρόμια:tongue::tongue::tongue:!!!!Αυτό με τα χάπια με αποτελείωσε!!!!!Περαστικά μας!!!!!

Βρε κορίτσια, αυτό το ότι δεν καταλαβαίνει ο μικρός απο ΟΧΙ το περάσατε?Μπροστά μου κοπανάει ότι βρει, τραβάει τα πάντα και εγώ ένω τον μαλώνω, κάνει σάν να μην με ακούει και συνεχίζει το βιολί του!!!!!:confused::confused::confused::confused:

Βρε κοριτσάκια γυρίσαμεεεε!!!!

Επιτέλους μπορώ να πω, η μόνη μάλλον θα είμαι που ήθελε να γυρίσει στο σπιτάκι της...

Διάβασα τα νέα σας, περαστικά σε όποιον είναι ακόμα άρρωστος και χρόνια πολλά στον Παναγιώτη μας και σε όποιες εορτάζουσες δεν τα είπαμε!

July ελπίζω να καλυτερεύσει το ζουζούνι, τρελός μπελάς να πονάει βρε παιδί μου...

Μαριγια τα είπαμε και στο τηλ.... τι να πω... τρέλα με πιάνει κι εμένα καμιά φορά, γιατί προσπαθώ να τον κάνω να είναι και λίγο αυτόνομος και να δοκιμάζει τις δυνάμεις του χωρίς να είμαι πάνω από το κεφάλι του με τα χέρια απλωμένα συνεχεια, αλλά για εμπιστοσύνη ούτε λόγος.

Ας πούμε, ο Γιώργος ΠΟΤΕ δεν έχει προσπαθήσει να κατέβει σκαλοπάτια όρθιος, μα ποτέ τόσους μήνες. Ε, να που το έκανε. Ήμασταν στην Κρήτη στην παιδική χαρά, ανεβασμένος αυτός στην τσουλήθρα, εγώ μπροστά στην σκάλα και ο μπαμπάς του μπροστά στην τσουλήθρα. Κάτι βλέπει λοιπόν από πίσω μου και απλά έκανε το πόδι του να κατέβει την σκάλα χωρίς να το σκεφτεί. Και πάω να τον πιάσω και τελικά από την τρομάρα μου γιατί δεν το περίμενα καθόλου αντί να τον πιάσω τον έσπρωξα προς τα πίσω και έπεσε με το κεφάλι στο ξύλο. Δεν χτύπησε, αλλά λέω καμιά εμπιστοσύνη στα παιδιά, ακόμα κι αν δεν έχουν δώσει σημάδια ότι είναι παρόβλεπτα. Τώρα αυτές τις μέρες σκαρφαλώνει συνέχεια στις καρέκλες και στο κρεβάτι και στέκεται όρθιος ή περπατάει (στο κρεβάτι). Ούτε με το καλό ούτε με το κακό καταλαβαίνει. Και έχω παρατηρήσει ότι αν του φωνάξω γίνεται τρις χειρότερο το θέμα. Μάλλον θα ακολουθήσω την τακτική που μέχρι στιγμής έχει βγει σωστή, αυστηρό τόνο και επανάληψη, χωρίς έντονες αντιδράσεις. Τα νέυρα μου βέβαια τσατάλια....

Ο αδερφός μου ήταν στις αρχές του δημοτικού, χρυσό παιδί, πολυ υπάκουο, και ήμασταν με τους γονείς μου βόλτα σε πάρκο με πολύ κόσμο και ο Γιώργος εξαφανίστηκε μπροστά από τα μάτια τους χωρίς να πει κουβέντα. Έψαχναν πολλή ώρα σαν τρελοι και δεν τον έβρισκαν και τελικά τον είδαν να έρχεται και τους είπε ότι είχε κουραστεί όρθιος και ήθελε να πάει εκεί που είχαν παρκάρει το αυτοκίνητο για να καθίσει μέσα. Οι γονείς μου λένε ότι έχασαν χρόνια από τη ζωή τους κυριολεκτικά.

Από κοντά τα παιδιά μας, τώρα νομίζω ότι έρχονται τα χειρότερα....

Το σποράκι μου θα πάω να το δω τη Δευτέρα μάλλον, γενικά η εγυμοσύνη αν εξαιρέσεις το βασανιστήριο της δυσπεψίας και δυο τρεις εμετούς εξελίσσεται καλά. Αλλά η διάθεσή μου καθόλου δυστυχώς και νιωθω και τύψεις γι αυτό. Καμία σχέση με την χαρούμενη έγκυο που ήμουν στην πρώτη, τώρα έχω μια μάυρη διάθεση που δεν λέει να φύγει... Οι ορμόνες μου βάρεσαν κόκκινο και είναι και η κούραση γιατί πραγματικά καμία σχέση η δεύτερη εγκυμοσύνη με την πρώτη που κάνεις ό,τι θέλεις όλη μέρα που λέει ο λόγος. Τώρα είναι και ο Γιωργάκης με τις δικές του ανάγκες που δεν μπορώ ούτε θέλω να τις παραβλέψω.

Οπότε ψιλοσέρνομαι...

Σας φιλώ να πάω να ετοιμαστώ, απόψε κοιμήθηκε ο μικρός πάνω στη γιαγιά να κοιμηθώ κι εγώ ένα βράδυ γιατί αύριο παντρέυεται πολυ΄καλός φίλος μας και έχουμε και γλέντια!

Θα πάω και κομμωτήτιο και λέω να κάνω μεγάλη αλλαγή...Κλασικά τα μαλλιά την πληρώνουν!! :mrgreen::mrgreen:

H9ROp3.png

KZr6p3.png

να σας εξομολογηθώ ότι και ο ΣΎΖΥΓΟΣ μου σε ηλικία 6-7 περίπου έχωσε ένα συνδετήρα στην μύτη του και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ...κυκλοφορεί και "χτυπάει" στα αεροδρόμια:tongue::tongue::tongue:

ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΩΩΩ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

H9ROp3.png

KZr6p3.png

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Δίκανο εμείς....φονικό όπλο ο σύζηγος Gio!!!!

Kαι εμένα ο ωρλ όταν τον ρώτησα δεν ήταν σίγουρος οτι δεν υπάρχει κι άλλη χάντρα στη μύτη μας... Ευτυχώς ήταν πλαστικές..

Διαφημίσεις

Λυπηθητε με την γυναικα τρεχουν μύτες και ματια κι εχω πεθανει απ τις περιγραφές ... Τα λεγα στον άντρα μου αλλά εκεινος δεν γέλαγε ανατρίχιαζε και μου λεγε σταμάτα ...

Δεν λέω να σηκώσω κεφαλι απ το συνάχι .. Αμα συνεχίσω έτσι την Δευτερα πάω γιατρό ... Και η μικρή ξανα τα ίδια .. Παλί εμετό εκανε .. Εχω βερεθεί να αλλάζω σεντόνια και να πλένω στρώματα και υποστρωματα κάθε βράδυ ...

Κορίτσια εχω βάλει αγγελιά στο φορουμ για παρτ ταιμ φύλαξη της μικρης τα απογευματα που θα δουλέυω Εχω 3 πρότάσεις αλλά δεν ξέρω θα εμπιστευοσασταν εσεις άνθρωπο απ το φόρουμ ?? Να μου πεις είδα και την γνωστή .. Παλι παράπονα είχα και δεν μπορούσα και να μιλήσω ....

Κατερινάκι καλως ήρθες !! Καλα να τα περάσεις στον γάμο να χορέψεις και να ξεδώσεις !! Με προσόχή όμως έ??? Ελα σιγα σιγα θα ανεβεις και ψυχολογικά .. Ορμονες είναι αυτες δεν μπορεις να κανεις κάτι ...

Αυριο περιμένω μαμά μπαμπά και ΄πολύ χαίρομαι !!! Θα μεινουν 4 μερούλες !! Απο 1 Σεπτέμβρη ξεκινα και η περίοδος προσαρμογης στον σταθμό της μικρής . Εχω διαβάσει τα πάντα για αυτην την περίοδο και απ οτι είδα το πιο δύσκολο θα είναι να προσαρμοστω εγω και όχι η μικρή ...

Giaki το ίδιο αντιμετωπίζω κι εγω με την μικρή στο θέμα ΟΧΙ και δεν θα είμαστε οι μόνες πιστέυω ... Ορισμενες φορές κάνει αυτο που ξερει πως ειναι απαγορευμενο και με κοιτά στα μάτια σαν να με δοκιμαζει πχ βάζει στο στόμα το τηλεκοντρόλ .. Ακομα αρπαζει το κινητό το μου και τρέχει να κρυφτεί γιατι ξερει πως δεν την αφήνω να το πιάνει. Γενικα πολύ αντίδραση αυτο το παιδί ... Κανουμε όμως και προόδους .. Οτι ήθελε δεν το ζηταγε απλά αλλά τσίριζε μεχρι να της το δώσεις πχ οταν ήθελε ψωμί τσίριζε ΜΙΙΙΙΙΙ ΜΙΙΙΙ ο πατέρας της στις διακοπές την έμαθε να ζητά ήρεμα αύτο που θέλει η ατάκα του εμένα με εκανε να γελάω αλλά έπιασε με την μικρη ...Της έλεγε " Ανδριέλα δεν βγαζουμε κραυγες όταν θελουμε κάτι , τα ΖΖΖΖΩΑ κάνουν έτσι οι άνθρωποι μιλάνε. θα λες μαμά ψωμι , νερο , αγκαλια κοκ " Τωρα λοιπον αφου φωνάξει πρώτα για να της δώσω αυτο που θέλει με το που τις λεω " Τι έχουμε πει λέμε ?? " Απαντά άλλοτε νευρικά άλλοτε με μαλαγανια για να σε καταφέρει βάζοντας το Μαμά μπροστά και αντε μετα να της πεις όχι ....

Με έπιασε λογοδιάροια πάλι ....

Σας καληνυχτώ !

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Συγγνώμη, είναι τραγικά τα γεγονότα αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω με τις περιγραφές σας!:lol::lol::lol:

Φιλεναδα συμφωνω απολυτα!!!!!:-D:-D:-D:-D

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλησπέρα και από εμένα! :D Γυρίσαμε χθες βράδυ, αφού κάναμε το γύρο της Ελλάδας!! Από Χαλκίδα-Νέα Μάκρη- Χαλκιδική-Κοζάνη(όπου και αφήσαμε τον μπόμπιρα)-Λευκάδα (3 μέρες babyalone) και τώρα πια στη βάση μας!! Περάσαμε ωρα'ια, θα σας τα πώ!!

Καταρχήν διάβασα τα νέα σας στα γρήγορα αφού άρχισα κιόλας την καθαριότητα...

marigia μου σοκαρίστηκα! Κατάπιε πέτρα;; Στο παραπέντε έχω καταφέρει να βγάλω από το στόμα του Γιάννη πέτρα..αλλά η μικρή μας τα κατάφερε;; ΠΩ Πω..ΣΟΚ!:shock::shock: Ελπίζω να είναι καλά!

Εμείς πάλι περάσαμε υπέροχα στη Νέα Μάκρη! Ερχόταν και ο πεθερός μου και πραγματικά με ξεκούρασε. Και ο άντρας μου έπαιρνε τον μικρό και έτσι πραγματικά για μένα ήταν διακοπές. Έκανε τα τρελά του βέβαια ο μικρός, αλλά σε κτήμα όλα επιτρέπονται! Σκάλιζαν τις πιπεριές, κόβανε σύκα κτλ. Και ΝΑΙ! 2 βράδια κοιμήθηκε στο καροτσάκι και έτσι καταφέραμε να πιούμε ένα ποτάκι με τον άντρα μου! :wink::wink:

Ο επόμενος σταθμός ήταν το Παλιούρι στη Χαλκιδική. Εκεί κάναμε το λάθος και πήγαμε all inclusive...δεν ήταν για μας. Αυτό το αυστηρό πρόγραμμα.."Μέχρι τις 2 φαγητό" "το βραδινό μέχρι τις 9:30" και γενικά να είσαι κλεισμένος σε ένα συγκρότημα...δεν μας άρεσε! :( Βέβαια ο μικρός πέρασε πολύ ωραία.:D Ξεσάλωσε απίστευτα. Και αυτός ήταν ο λόγος που καθίσαμε γιατί θέλαμε να φύγουμε από την πρώτη μέρα. Όταν φτάσαμε μας πήγανε σε ένα δωμάτιο..τρώγλη! 140 ευρώ για μια τρώγλη...Φοβερή εκμετάλλευση. Ευτυχώς καθάρισε ο άντρας μου..

Γενικά οι 2 πρώτες μέρες μας πήγαν στραβά. Το 2ο βράδυ, είχαν ελληνική βραδιά. Ο γνωστός χορευταράς Γιάννης, πήγε στην πίστα να χορέψει..Από πίσω του εγώ. Εκεί που χόρευε, βλέπω το γκαρσόνι με το δίσκο γεμάτο τον οποίο και κρατούσε με το ένα χέρι να κατευθύνεται πάνω στο παιδί μού. Του φωνάζω "ΤΟ ΠΑΙΔΊΙΙΙΙΙΙΙ" και πάω να πιάσω τον Γιάννη μου. Η συνέχεια;; Το γκαρσόνι πατάει τον Γιάννη, ο Γιάννης πέφτει και ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ. Π Ε Θ Α Ν Α!!!! Τα ποτήρια σπάσανε διπλα στο παιδί μου. Έκλαιγα 2 ώρες.. Μην σας κουράσω για τη συνέχεια (τσακωμούς με τον υπεύθυνο κτλ ο οποίος είπε ότι δεν προσέχω το παιδί μου). Κορίτσια ήμουν δίπλα του. ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ!

Κατα τα άλλα ο μικρός όπως σας είπα ξεσάλωσε! Στην παιδική χαρά, στη θάλασσα, παντού. Μέχρι και ανάποδα τσουλήθρα πήγε να κάνει και κόντεψα να τρελαθώ..

Έπειτα, πήγαμε Κοζάνη για να πάρουμε τη μαμά μου και να κατεβούμε. Όμως τελικά τον αφήσαμε εκεί και τελευταία στιγμή είπαμε να πάμε οι δυο μας Λευκάδα. Ηταν υπέροχα. Το είχαμε ανάγκη αυτό το διάλειμμα και οι δύο.

Τώρα πια τα κεφάλια μέσα! Βρήκα και κοπέλα για τον μικρό και έχω φοβερή αγωνία…Από 15/9 θα μου το προσέχει εκείνη. Άντε να δούμε!

Daf και εγώ γενικά τα παίρνω με τη μαμά μου και τα πεθερικά μου όταν κάνουν κάτι που δεν συμφωνώ. Για τον πάτερα σου είμαι 100% μαζί σου. Αλλά μάλλον η μητέρα σου δεν ήθελα να σας φέρει πίσω όχι γιατί πίστευε ότι εκείνη τα καταφέρνει καλύτερα αλλά για να σας αφήσει να διασκεδάσετε.. Το σκέφτηκες έτσι;

Σας φιλώ για την ώρα και ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλησπέρα κοριτσια και περαστικά σε όλα τα άρρωστα μωράκια! Ειλικρινά ελπιζω να μην είναι σαν την παλιοΐωση που είχε κολλήσει ο δικός μου πριν ένα μήνα, ούτε στον χειρότερο εχθρό μου δεν θα το ευχόμουν αυτό!

Γυρίσαμε σήμερα από Χαλκιδική και σε μια βδομάδα θα ξαναφύγουμε για δυτική Ελλάδα. Δεν άντεχα να πάω Αιτωλ/νία με τόση ζέστη ,μέχρι και η μαμά μου μου είπε να μην κατέβουμε αν δε δροσίσει.

Για την καισαρική, ναι, στο πρώτο πήγαινα για φυσιολογικό αλλά τελικά μου βγήκε καισαρική και ναι, αν μεσολαβούσε ένας χρόνος ακόμα θα μπορούσα να δοκιμάσω φυσιολογικό. Δεν πειράζει όμως, το μωρό μου να είναι γερό και δεν με νοιάζει...

Διάβασα τα νέα σας, και τι να πω;Σοκαρίστηκα με την πέτρα και τον καφέ της Ερατώς... Ευτυχώς τα πεθερικά μου και οι γονείς μου δε εχουν δώσει ποτέ στο μικρό κάτι χωρίς να ρωτήσουν. Και μια που μιλάμε για τροφές, ο Θανάσης μου πίνει πλέον κανονικό γάλα, το Όλυμπος, ένα γεμάτο μπουκάλι κάθε φορά! Εκεί που είχα απελπιστεί ένα πρωί απλά το ήπιε, χωρίς γκρίνιες, χωρίς τίποτα! Και φυσικά, τρώει τα πάντα, εκτός από μπανάνα, θαλασσινά και ξηρούς καρπούς.

Κατερίνα, εύχομαι μια καλή εγκυμοσύνη με το μωράκι σου και μη στενοχωριέσαι, όντως μπορεί να μην υπήρχε από την αρχή...

Και Κατερίνα-ς, εγώ που έχω κοπέλα στο Θαναση, πριν την αφήσω μόνη μαζί του, για 2 εβδομάδες έμενα στο σπίτι κι εγώ για να τη σνηθίσει και μετά πολλές φορές γύρισα απροειδοποίητα και για τσεκάρισμα. Θέλει λίγο προσοχή, όση εμπιστοσύνη κι αν έχεις... Πάντως λέω δοξα τω Θεώ, η δικιά μου βγήκε αστέρι!

Τα δικά μας νέα... περάσαμε καλά, εκτός απο μια φρίκη που έχω φάει πάλι με τον ύπνο του Θαναση. Ξυπνάει και ζητάει νερό, παρόλο που πίνει πολύ την ημέρα κι όχι μόνο αυτό, αλλά για 2 νύχτες ξύπνησε στις 2 και μέχρι τις 3:30 στριφογυρνούσε μουρμουρίζοντας και δεν μπορούσε να κοιμηθεί και χρησιμοποίησα πάλι το καρότσι. Γμ, θέλω να κοιμάται μονοκόμματα, δεν αντέχω να σκέφτομαι ότι θα ξενυχτάω για το βρέφος, και για το γιο μου, σε λίγους μήνες!

Κατά τα άλλα, ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ -το τονίζω αυτό -δε σταματάει να μιλάει και να λέει το "μπ" με κάθε δυνατό συνδυσμό:μπαμπά, μπαμπέ, μπεμπε, μπαμπι, κλπ... Και φυσικά σκαρφαλώνει στα κρεβάτια και στους κααπέδες, τρέχει από τη μια άκρη στην άλλη και σταματάει μπροστά στην άκρη γελώντας και περιμένοντας να τον πιάσω, κι εμένα φυσικά μου κόβονται τα πόδια απ' το φοβο, αφήστε που για να το κάνει αυτό, δεν αφήνει άνθρωπο να καθήσει στον καναπέ, μας σπρώχνει όλους!

Αυτά, πάω για ύπνο και θα τα πούμε αύριο με περισσότερες λεπτομέρειες!

Διαφημίσεις

εγώ εδώ!

Χτες το βράδυ είχα δύσκολη νύχτα, με φοβερό πονοκέφαλο και δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου... Ο άντρας μου σήμερα αφού με άφησε και κοιμήθηκα μέχρι τις 12 περίπου (νομίζω ότι έχω από την προηγούμενη εγκυμοσύνη μου να κοιμηθώ τόσο) πήρε τον μικρό και πήγαν στους γονείς του στη Χαλκίδα κι έτσι φυτοζωώ στον καναπέ, είδα ωραία ταινία, και γενικά δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα!!!:D:D:D Είναι ωραία για αλλαγή!

Θα πάω τώρα να κάνω ένα ωραίο μπανάκι και beaute να γίνω άνθρωπος ολοκληρωτικά!

Τι νέα οι υπόλοιπες? Μαριγια εσύ??? July? Πώς πάτε κοριτσια με τα θέματά σας?

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Και φυσικά σκαρφαλώνει στα κρεβάτια και στους κααπέδες, τρέχει από τη μια άκρη στην άλλη και σταματάει μπροστά στην άκρη γελώντας και περιμένοντας να τον πιάσω, κι εμένα φυσικά μου κόβονται τα πόδια απ' το φοβο, αφήστε που για να το κάνει αυτό, δεν αφήνει άνθρωπο να καθήσει στον καναπέ, μας σπρώχνει όλους!

το ίδιο ακριβώς άντα μου, τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση? Σήμερα έφαγε μια τούμπα μου είπε ο Θανάσης το πρωί, ευτυχώς στο χαλί (δεν το έβγαλα ποτέ, κάτι ήξερα τελικά) αλλά δεν υπάρχει σωτηρία, μιλάμε δεν προλαβαίνω να κουνηθώ κι αυτός έχει σκαρφαλώσει και περπατάει! Το τέρας, του λέω, πού έχουμε πει ότι καθόμαστε στον καναπέ??? ΠΟΠΟ μου λέει - ενώ είναι όρθιος φυσικά....Σήμερα που έπεσε, κι ενώ ήταν ακόμα στο πάτωμα και ψιλοέκλαιγε (ευτυχώς δεν χτύπησε) λέει ΚΑΚΟΟΟΟ και μετά αφού κλάφτηκε στον πατέρα του λιγάκι ξανα από την αρχή. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι τυχερός και θα φάει καμιά πραγματικά γερή. Εντωμεταξύ είναι η χειρότερή μου τώρα να κάνω απότομες κινήσεις και τεντώματα για να τον πιάσω, αλλά τι να κάνω...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

κοριτσια μου!!!!μου λειψατε βρε!!!!!:D

επιτελους σπιτακι μας!!γυρισαμε πριν λιγες ωρες απο κρητη, ωραια περασαμε, καναμε μπανακια και εκδρομουλες, φαγαμε και παλι του σκασμου, ευτυχως γλιτωσαμε μια παλιοιωση που πηγε να κολλησει ο πεθερουλης μου την ερατω:? (ιδια με αυτη του παναγιωτακη, μια μερα μας κρατησε με καταρροη!) τελικα οοολα καλα....!!!!:D

μαριγια σε επαιρνα τηλ αλλα δεν απαντουσες, ελπιζω να ηταν επειδη ειχες δουλεια! επαθα σοκ με την πετρα και απ'ο,τι διαβαζω κ εδω ηταν ΠΟΛΥ πιο επικινδυνο απο οσα προλαβες να μου γραψεις!παναγιτσα μου τα 'παιξα....!τελικα βγηκε η ατιμη πετρα; αχ βρε ανδριελακι τι αγαπες με τα χαλικια ειναι αυτες.....

κ η ερατω πηγε να παθει κατι πολυ κουλο, ετσι οπως βγαιναμε απο την πολυκατοικια προχτες, τραβαει το χερουλι ο αντρας μου κ εκσφενδονιστηκε ενα κομματι σιδερο πανω της....ευτυχως την πηρε ξωφαλτσα στα χειλακια κ γλιτωσαμε τα ματακια μας, φρικαρα εντελως.........επισης εφαγε σφαλιαρα στην παιδικη χαρα απο ενα σκ%^τοπαιδο 2 ετων που ηθελα να το βουτηξω απο το μαλλι μαζι με τη μανα του.....:twisted: το καλο ειναι οτι εμαθε να λεει 'οχι' οταν δεν της αρεσει να την πλησιαζουν τα μεγαλυτερα παιδακια κ να απομακρυνεται......ελπιζω να το διατηρησει γιατι μεχρι τωρα ειναι πολυ δοτικη ....

πεζουλα το θεμα με τους παππουδες δεν ειναι μονο στο πως συμπεριφερθηκαν στις δυο περιπτωσεις, ειναι οτι δεν μας υπολογισαν καθολου. δεν επιτρεπεται να ξεχνανε ποιοι ειναι οι γονεις της ερατως, αυτο υπερβαινει τα ορια και χωρις ορια και σαφεις διαχωρισμους το παιδι μπερδευεται, ειναι εντελως απροστατευτο ακομα. μιας που εχω προσφατη τη διαφορα στη διατροφη (που ηταν το αλλο ζητημα) , η κουνιαδα μου κ ο αντρας της και καφε δινουν να δοκιμασει το παιδι τους (ιδιας ηλικιας περιπου) και κρασι κ απ'ολα, δικο τους θεμα ομως!δεν θα τους την ελεγα γι'αυτο!ο καθενας κανει κουμαντο στην οικογενεια του , αυτο πρεπει να καταλαβουν οι παππουδες.......

αυτα στη δικη μας περιπτωση. καθε σχεση ,κυριως οικογενειακη, διαφερει απο τις αλλες , ετσι εγω δεν μπορω να πω οτι μονο αυτος ο τροπος ειναι ο σωστος. απλα με το συζυγο βλεπουμε τι λειτουργει καλα κ τι οχι, κ βασει αυτων αποφασιζουμε. αλλα εμεις , ετσι; ;)

κατερινακι μου γιατι γλυκουλα σε εχει παρει απο κατω; λοιπον κοριτσακια μου καλες οι κουνιες αλλα μια μερα θα αφησουμε τα βλασταρια μας στους μπαμπαδες τους και θα παμε να τα πουμε !!!και να τα πιουμε αμα λαχει (ξερετε, μπιρα χωρις αλκοολ , χυμους, γρανιτες, τετοια:tongue:)

αντα αυτο το κολλημα εχει κ η μικρη, αλλα κυριως με το 'τσ' μα ΟΛΑ να ειναι τσα/τσι/τσε (οτσι=οχι, τσατσι =κοριτσακι, ατσε=ασε, τσιν =τσιου, τσουν=ντους)

και μπαμ/μπουμ;;; πχ η μπαλα, το μπαλονι, η μπανανα, το μπανιο κ η κουνια ΜΠΕλα ειναι μπαμ-μπαμ...η καημενη κουνια μεταλλαχτηκε απο 'κουνκουν' σε 'μπαμ μπαμ' τωρα τελευταια...:rolleyes:

α επισης κα-κα: ξερετε τι ειναι 'κακα' ( εκτος απο τα γνωστα ) ;;; το κα-λαμακι, η κα-ρεκλα, το κα-ραβι...!!:shock:

κατα τα αλλα μαθαμε την αμμο μιας κ παιζαμε ολη μερα, μερικα ονοματα οσων συμπαθησε (το πιο αστειο :την ξαδερφη της την λενε ειρηνη κ την φωναζε αννα!!!!:tongue:μας ειχε παρει τα αυτια 3 μερες αννα και αννα!!τη θεια της την φωναζε μαμα αννα:tongue::tongue::tongue: )πολυ πλακα, γλωσσα δεν εβαλε μεσα!

αυτο που μου αρεσε πολυ ειναι οτι τωρα που γυρισαμε το πρωτο που εκανε ηταν να παρει το μαγνητικο πινακα κ να 'ζωγραφισει' κ επειτα μας πηρε απο το χερι να μας δειξει τι ζωγραφισε κ ελεγε 'βρουμ βρουμ' (ετσι κανουν τα πλοια τα αυτοκινητα κ τα αεροπλανα, μαλλον τα ζωγραφισε ολα!!:mrgreen:)ηταν πολυ ομορφο να τη βλεπω να κανει την αποτιμηση των διακοπων μονη της!!!!:D

ωραια κουκουβαγιαστηκα παλι:rolleyes:

να σας πω οτι πεθανα στα γελια ΚΑΙ εγω με τις περιγραφες, το βραβειο νομιζω παει στον συμπεθερο που κουδουνιζει στα αεροδρομια!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue: συμπεθερουλα η μικρη εμαθε το οχι επειδη της κουναγα και το χερι και το κανει κ εκεινη ετσι, βεβαια καμια φορα λεει 'οτσι' και μετα παει κ κανει αυτο το οποιο δεν πρεπει να κανει!!:rolleyes: τουλαχιστον ομως το καταλαβαινει........γενικα σε ο,τι της λεω κ θελω να το μαθει το κανω κιολας με χειρονομιες (χουι απο τα μαθηματα) οποτε νομιζω αυτο πιανει καλα σε εμας....αλλιωτικα, θα σου πω το γνωστο ΄φαση ειναι' ή το πολυ πολυ να εισαι εγκυος:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αυριο αρχιζει η εξεταστικη του συζυγου οποτε σας αφηνω κ παω να τον κανακεψω γιατι μου γκρινιαζει....αχ κ εχω κ ενα σωρο δουλειες ....αχ αχ...ωραιο το σπιτακι αλλα απο αυριο πλυντηρια ψωνια καθαριοτητα κτλ κτλ...καλα παμε:rolleyes:

σας φιλω!!!!!!!

Κοπελες μου , ζω ενα δράμα ... Δεν εχω χρόνο για τίποτα πια... Μαμα Μπαμπας εδω με τη Μαμα μου στα χειρότερα της .. δεν μπορει να κάτσει καθολου όρθια ούτε καν στον καναπε και ειναι συνέχεια ξάπλα ... Στενοχωριεμαι αφάνταστα γιατί πιο δραστήρια γυνάικα απο τη μάνα μου δεν ύπηρχε και τωρα να είναι σε αυτά τα χάλια ... Εχει και μια αστάθεια στο βαδισμα και ψάχνουμε να βρούμε απο που ειναι .. Μαγνητικες αξονικες για να βρούμε τι έχει...

Η μικρη 2η μέρα σταθμο ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ ..

Σας αφηνω τα λεμε αργοτερα αν μπορεσω β'εβαια ....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...