Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελικά εσυ κορίτσι τι είδατε στον υπέρηχο; Συγγνώμη αν το έγραψες κάπου και δεν το είδα. Η εμφύτευση δεν σημαίνει αυτόματα τελειομηνη εγκυμοσύνη, ούτε το τέλειο έμβρυο σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν επιπλοκές. Εσυ είχες μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη;  

Δυστυχώς δεν κατάφερε να δει κάτι αξιόλογο, έναν μικρό ενδομητριο σάκο με το ζόρι  οπότε χθες σταμάτησα τα φάρμακα και σήμερα έχω αίμα. Με χοριακη 3900 την μια μέρα και την επόμενη με έπιασε αιμορραγία με πήγματα. 
      Αυτή η προσπάθεια θεωρείται αυτόματη αποβολή όπου κατά κύριο λόγο οφείλονται σε έμβρυα με χρωμοσωμικες ανωμαλιες. 
      Οχι δυστυχώς δεν έχω μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη εως τώρα αλλά σκέφτομαι να το προτείνω στον γιατρό πριν την επόμενη ετ. 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Hello gio!!!!!

Ναι ναι μας τσάκωσες..καλά δουλεύεις εσύ ή μας δουλεύεις τελικά ότι δουλεύεις????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

φιλενάδα ξεχνάς ότι είμαι 8 ώρες μπροστά σε ένα pc...!!!Διάλειμα κάνω καλέ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Jen Πολύ καλό το λίνκ αλλά με τα πόδια του παιδιού που είναι μονίμως μαζεμένα όταν είναι ανάποδα, τι θα κάνεις?Και εγω θα ήθελα έναν καλό λόγο για να τα προτιμήσω απο τα κλασικά που βλέπουν μπροστά!!!!

Νομίζω οτι στα μεγαλύτερα δεν θα υπάρχει θέμα με τα πόδια...σε αυτο που εχουμε τωρα το βρεφικο 0 προς το παρόν δεν τον ενοχλουν...αλλά και αν ειναι λιγο λυγισμένα δεν νομιζω να τον πειράζει.

Κοριτσάκια δείτε όλες το λινκ που μου έγραψε η Jen για τα καθίσματα, εγώ πάντως δεν το συζητάω καθόλου. Το έγραψε και η εφημερίδα τώρα, κράτησε η μαμά μου το άρθρο. Μου χει κολλήσει εντελώς η εικόνα με τις δοκιμές συγκρούσεων, αν το δει κανείς θα καταλάβει πόσο πιο ασφαλές είναι το γυρισμένο πίσω, καμία μα καμία σχέση

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Πολλή νέκρα βρε παιδιά..τι γίνεται????

Εμείς κοιμόμαστε , ο μικρός δηλαδή και είπα να χαζολογήσω λιγάκι ίντερνετ έτσι για να νυστάξω.

Α..ξέχασα vallou και daφάκι ευχαριστώ για τις ευχούλες, πάντως θα έχω να το λέω άτιμα δόντια μας ταλαιπωρήσατε!:mad:

Τι να μονολογήσω για να περάσει η ώρα??? Λοιπον αύριο έχω τίγκα δουλείες , με το που θα γυρίσει ο αντρούλης από τη δουλειά θα φάμε και μετά σφαίρα ο Νικολής για τη μάνα μου, καπάκι πάμε σούπερ για τα ψώνια τη γιορτής μας και μετά καπάκι σπίτι για γενική καθαριοτητα μιας που το Σαββατο θα έχω κομμωτηριο κ.λ.π. και δε θέλω να πολυαγχωθώ. Το βραδάκι πίσω πάλι ο Νικολής. Αχ αυτές οι γιορτές μια κούραση είναι ειδικά με μωρό αλλά αξίζουν..να το δοκιμάσετε!!!

Αυτα..πάω να ρίξω μια ματιά τι παίζει στο φόρουμ..:P

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

ε μωρό εκανες, λες να εβγαζε δοντια και να ηταν μεσα στις χαρουλες;;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

λοιπον εχω να πω ειστε ανεκδιηγητες οι αθηναιες, βρε για καφε παμε, ουτε φωνη ουτε ακροαση!!!μηπως δεν σας αρεσει η παρεα μας ;;;εεεε;;;; δεν σας ακουω;!;!;!:rolleyes::tongue:

Θα παρουμε τα μπεμπονια μας με την Κατερινα κ θα παμε σε ενα παααααρα πολυ ωραιο μερος με φανταστικη σοκολατα (την καλυτερη της Αθηνας κατ'εμε), ετσι για να ζηλευετε!:-P

Σημερα πηραμε καλτσες οικογενειακως, αν σας πω οτι εχασα μια σακουλα καλτσες στην μετακομιση;:shock: πανε οι καλτσουλες μου και ηταν κ ολοκαινουργιες απο περυσι οι περισσοτερες.....σνιφ σνιφ! τεσπα, πηραμε κατι τελεια παπουτσοκαλτσακια της ερατως, φανταστικα, μπλε, σαν μπαλαρινες με γκετα ριγε γαλαζιο-μπλε (ειχε μονο μπλε και λαχανι) κ μαλακο πατο. αφου παμε για περπατημα τωρα εμεις, να μην της παρω να 'χει στο σπιτι;;; (κουκουβααααααα:tongue::lol:)

Πεζη καλες ετοιμασιες!!θα εχει τρεξιμο αλλα παρε το κολαι, ολο τετοια θα εχετε τωρα, μια η γιορτη, μια τα χριστουγεννα, μετα τα γενεθλια.....!!:D

Διαφημίσεις

Βλέπω σας κόλλησα ξενυχτοπούλια μου!!! :tongue::tongue:

Dafaki τι καφεδάκι κανονίζετε;;; Πείτε και σε μας!! Μπορεί να τα καταφέρω και να φέρω και το δικό μου θηριάκι..

Λοιπόν... 3ο μήνα στάσιμη από κιλά η Πένυ μου!! 7.500 με το φανελάκι.. Με ρώτησε τι τρώμε και του φάνηκε ικανοποιητικό.. Γάλα πλέον τρώει 240 πρωί και βράδυ και 4 μισά φρουτάκια για δεκατιανό και καμιά κουταλίτσα βανίλια μέσα.. το μεσημέρι αλεσμένο 300 μλ περίπου πατάτα λαχανικά και κρέας και το απόγευμα κρέμα βανίλια ή λίγο άπό το μεσημεριανό ή κάτι άλλο.. Καλά δεν είναι βρε μανούλες... Τί να της δώσω πια;;:confused: Το εμβολιάκι το κάναμε και κοιμήθηκε... όλο το πρωί ξύπνια, μα καλά δεν κουράζονται... 12 ώρες ξύπνια ήταν με δυο 20λεπτα διαλείματα ύπνου :-(:sad:

ΠΕΖΗ ωραία τρεξίματα είναι αυτά!!! Πες καμια ιδέα από το μενού σου, έχουμε και μεις γιορτές σε λίγο!

Όσο για τα καθίσματα έχω το chicco 0-36 και το έχω ακόμα προς τα πίσω αλλά ψιλοζορίζεται.. ϊσως το αφήσω έτσι μέχρι το χρόνο.. μετά το γυρίζω..

Φιλιά σε όλες!:-P

γεια σας και απο μενα..

εμεις ειμαστε επι ποδος οικογενειακως:( η μικρη ξυπναει μεσα στην νυχτα πολλες φορες και ερημο υπνο να το πεις και για μας και για εκεινη..

δεν ξερω, αμαν τα δοντιαααα..παμε για το τριτο, δηλ. μεχρι να βγουν ολα τα πρωτα δοντακια ετσι θα τον βγαλουμε τον χειμωνα? καηκαμεεεεεεε..

συγχαρητηρια στα μπεμπακια με δοντακια,(εμεινε κανενα φαφουτικο στο τοπικ μας?)

περπατατε τα περισσοτερα? εμεις στεκομαστε ορθιες στον καναπε και περπαταει στο πλαι σαν τον καβουρα;)

που την χανω που την βρισκω ειναι ορθια η κυρια και γελαει σαν να εχει κανει το μεγαλυτερο κατορθωμα (μαμαααα καμαρωσε με που ειμαι ορθια , ειμαι μεγαλη κοπελα πια!!)

σταματησε να λεει μαμα και λεει μονο μπαμπα :-(

λοιπον και μεις πριν 3 βδομαδες ειμασταν 7.130 kg τωρα σαν να βαρυνε λιγακι, εμεις δεν ειμαστε τα πιο αδυνατουλικα?

konmar thanks για τις συμβουλες περι υπνου, λεω να την ξεκινησω με πιο ηπια κ βλεπουμε..

το no cry sleep solution εχει μεταφραστει στα ελληνικα? καμποσες σελιδες και δεν την παλευω να το διαβασω ολο in english, ξερετε κατι?

λεω να ξεκινησουμε κολυμβητηριο μηπως και της φευγει η ενταση και ηρεμησουμε λιγο..(25e το μαθημα -ιδιατερο- !!)

valou η μικρη τρωει 2 γευματα στερεες με το ζορι και τις υπολοιπες γαλα μαμας,καλα ειστε πιστευω με την αλλεργια που ελεγες τελικα τι εγινε?

daf πες μας κινοα, μουσλι με τι τα δινεις μεσα με μπανανουλα? ποσα γευματα στερεες την μερα, 2 σαν λιγα μου φαινονται, αλλα πινει γαλα οποτε..

αυτα τα ολιγα τα λεμε..φιλια

.png

Καλημέρα ή καλύτερα καληνύχτα αφού οι περισσότερες θα διαβάσετε το μήνυμα μου μετα τις 12 το βράδυ!!!!

Βλέπω τα ξενυχτομπεμπάκια καλά κρατούν!!!

Vallou η ΠΕΝΥ σου (και εγώ Παναγιώτα ειμαι αλλά με φωνάζουν Γιώτα...παλιά δεν είχε Πενυ το μενου) και Stellas η δική σου μήπως έχουν κάποια αλλεργία?Χθές μιά συνάδελφος πηγε στον παιδίατρο την μικρή της και αφού μετά απο 3 μήνες δεν έχει βάλλει γραμμάμριο της είπε να ελεγξουν αλλεργία στην γλουτένη!!!Σε αυτο ίσως να οφείλετε το ότι τα μικρά δεν βάζουν βάρος!!!

Εμέις χθεσινή μέτρηση 73εκ και 8700 βάρος!!!Στρουμπουλοκοντούλης δηλαδή!!!!

Βρε κορίτσια με τον Η1Ν1 και το εμβόλιο τι θα κάνετε?

Εμάς χθές ο γιατρός, ενω ήταν αντίθετος, μας είπε να το κάνουμε και μάλιστα και στον μικρό λόγω ευαισθησίας απο την προωρότητα!!!Για τον μικρό δεν το συζητώ δεν υπάρχει περίπτωση να του κάνω το εμβόλιο αλλά για εμάς...το ΄σκέφτομαι!!!!

Πεζουλα περιμένουμε μενού διότι σε λίγες μέρες έχουμε γενένθλια!!!!Θέλω ιδέες για το πάρτυ!!!!

αχ, τον ματιάσαμε τον καφέ... με 37,7 μικρός γμτ...

Γκρίνια όλο το βράδυ, είμαστε και οι τρεις άυπνοι, νομίζω ήταν η χειρότερη απ'όλες τις νύχτες, ούτε στο κρεβάτι μας δεν ησύχασε...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Gio και μιας καλής φίλης με πρόωρο (τώρα είναι 6 μηνών) της είπε να το κάνουν οι ίδιοι, αλλά όχι το παιδί. Εντωμεταξύ αυτή θηλάζει και έχει προβληματιστεί.

Εγώ κορίτσια πάλ ιμε τον θυρεοειδή πρόβλημα, έκανα υπέρηχο, υπάρχει μια ανωμαλία, μάλλον όχι όζος όμως, και οι ορμόνες βγήκαν αυξημένες, οπότε πάω ενδοκρινολόγο πάλι να δω τι θα μου πει...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

vallou μου μια χαρά τρώει η Πενούλα πόσο περισσότερο να της δώσεις?? Εμένα πίνει πρωί βράδυ γάλα από 210 , δεκατιανό μια μπανάνα και ένα αχλάδι, μεσημερί με το ζόρι ένα βαζάκι από τα έτοιμα 250 γραμμ. το απόγευμα κρεμούλα 220-240. Δεν νομίζω δηλαδή ότι τρώει περισσότερο από την μικρή και το βάρος του κοντεύει στα 10 κιλά και κινείται και συνέχεια. Μήπως με τη stella να το ψάξετε λίγο καλύτερα??? Ξέρω γω ίσως να είναι και στο παιδί που μεταβολίζει καλύτερα τις τροφές αλλά 7 και κάτι είστε πολύ αδυνατούλικα μωρε..:rolleyes:

daf φορτωμένο πρόγραμμα βλέπω..υπομονή και ξεκουράσου και λίγο;)

gio μου με το εμβόλιο περίεργα τα πράγματα, ο καθένας λέει το δικό του. Εμάς ο παιδίατρος ήταν αρνητικός από την αρχή της ιστορίας αυτής αλλά την τελευταία φορά που πήγαμε μας είπε να το κάνουμε εγώ και ο άντρας μου. Να σου πω δεν έχω τέτοιο σκοπό, δεδομένου κιόλας οτι ο σύζυγος είναι πολύ πιθανό να την πέρασε πριν κάνα 10ημερο που ήταν άρρωστος. Και ο γυναικολόγος μου επίσης είναι αρνητικός προς το εμβόλιο άρα άντε πάρε απόφαση τώρα. Επίσης ο κουνιάδος μου που δουλεύει σε ιδιωτική κλινική σποκατάστασης τους είπαν εκεί οι γιατροί να το αποφύγουν παρόλο που είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένοι σε μικρόβια. Τώρα βγάλε συμπέρασμα:confused:

Κατερινάκι περαστικά στον μπεμπούλι!!

Και τώρα όσες ενδιαφερθήκατε για το μενου διαβάστε..ο μπουφές θα περιλαμβάνει:

1) Νουά μοσχαρίσιο σε φετούλες και από δίπλα θα έχει και άσπρη σάλτσα με μανιτάρια για όποιον θέλει να το συνοδεύσει

2) Ρολό κοτόπουλο με πιπεριες, κασέρι κ.λ.π.

3) Κεφτεδάκια

4) Πρασοκιμαδόπιτα

5) Μακαρονοσαλάτα με βίδες , αλλαντικά, τυριά , μαρούλι και σως

μουστάρδας

6) Πατατοσαλάτα

7) Λάχανο με καρότο κλασσικη

:cool:Μαρούλι ρόκα με ρόδι, καρύδια, πορτοκάλι (αυτό το σκέφτομαι) ,

παρμεζάνα και προσούτο με σως γλυκόξινη βαλσάμικο μέλι και λάδι

9) Αλοιφες διάφορες έχει πολυ ωραίες χύμα στο καρφουρ

10) ψωμί αναψυκρικά ποτά και

για το τέλος τούρτα!!!!

Νομίζω ότι δεν ξέχασα κάτι ...απλά αλλά νόστιμα και επιεδή τα πεθερικά μου με τις γιαγιάδες έχουν κλασσικές προτιμήσεις επέλεξα το σίγουρο δρόμο;)

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλησπέρα τσουπρες!!!!!!!!!!!!!!!!

vallou έχω πάθει πλάκα με τις ποσότητες που τρώει η μικρή σου.Εμείς που λέγαμε ότι τρώμε πολύ, τελικά τρώμε το λιγότερο νομίζω, καλύτερα να σου βγει το μάτι που λένε παρά το όνομα.:DΜην της δωσεις παραπάνω, ήδη τρώει πολύ, εμείς πίνουμε γάλα 210-240 το πολύ πρωί βράδυ, δεκατιανό 3 μισά φρούτα περίπου, μεσημέρι γύρω στα 200 γρ. και φαρίν 150 γρ.Αυτά!Κι εμένα για 2 μήνες δεν είχε πάρει βάρος αλλά αυτό το μήνα πρέπι να έβαλε κανά μισόκιλο από 9 που ήταν.Μήπως το έχει πάρει σε ύψος?η δικιά μου όταν δεν παίρνει σε βάρος έχει βάλει πόντους οπότε είναι καλά.Δες το αν παίζει καμιά αλλεργία. Πάντως λογικό είναι κάποια στιγμή να φρενάρει λίγο η ανάπτυξη τους σε βάρος και δεν βάζουν με τους ίδους ρυθμούς, και λόγω κίνησης, μπουσούλημα κα.Δες την και τον επόμενο μήνα πώς θα πάει και μίλα με τον παιδίατρο.

ΠΕΖΗ είπαμε έτσι?Το ταπεράκι μου να ετοιμάσεις...:tongue:

katerina περαστικά στο μικρούλι και για εσένα τώρα πώς κατάλαβες για τον θυροειδή?Είχες κάποια ενόχληση?

stellas υπομονή!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εμείς ήδη έχουμε 5 δόντια και είναι έτοιμα άλλα 4 και ακόμη πονάμε!Οπότε ο μύθος του ότι ο πόνος είναι μέχρι να σκάσει το πρωτο δοντάκι και μετά είναι όλα οκ. δεν ισχύει!!!

yaeNp3.png

Πεζη στειλε και με κουριερ οκ;:tongue: πωπω λουκουλειο γευμα!!!!!!!:D αντε με το καλο η αυριανη μερα και σε ενα μισαωρο να λαβεις υποψη τις ευχες μου! το 8 δαγκωτο!!!το μονο που εχω να ρωτησω ειναι η περιπτωση να νηστευει κανεις, παιζει;;;:confused: ελπιζω οχι, γιατι θα χασει...μιαααααααμμμμμμμ!!!!

glitterfy9153614T367D33.gif

Η Κατερινα δεν ξαναγραψε, ελπιζω να ειναι μονο δοντακια τιποτα αλλο!!!περαστικουλια στον μπεμπυρακο!!!

vallou με τη γλουτενη τι παιζει τελικα;εμενα με τις μηδενικες μου γνωσεις παιδιατρικης μου φαινεται λογικη η στασιμοτητα λογω αλλεργιας κ συμφωνω με το πραδειγμα της συμπεθερας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...