Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα μανούλες!!!

τι κάνετε?εμείς εχτές πήγαμε παιδογαστρεντερολόγο!πολύ καλή μας πήρε ιστορικό από όταν γεννήθηκε η μικρή μέχρι τώρα μας είπε ότι η διατροφή της είναι καλή λίγα νερά παραπάνω και μας έδωσε και εξετάσεις!!!είδωμεν!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα κοριτσια μου,

Ευχαριστω για τα περαστικά σας . Πως μας πήρε ετσι απο κάτω ??? Η μικρη ειναι χάλια και μου κάνει εντυπωση γιατι άλλες φορες που έχει και 39 πυρετο είναι ΄πολύ πιο ζωηρή .. Η παιδίατρος που την άκουσε δεν βρηκε ακροαστικά αλλά έχει πολύ φλέμα.. Μας έδωσε μασκουλες με αερολιν και ενα συροπακι το τρεμπον και πολύ ορό στην μυτούλα. Το πρωι σηκωθηκε καλύτερα και τώρα κοιμάτε .. Χθες έκανε οχταρια η κακομοίρα κι ολο κλαψούριζε κι ελεγε μαμά λια δηλ αγκαλιά .. τα ματακια της δε ηταν σαν κουμπότρυπες , δακρυσμένα και με μαυρους κύκλους απο κάτω.. Αφηστε τα ...τοσο χάλια δεν το εχω ξαναδεί το παιδάκι μου! .. Ελπίζω σήμερα να είναι όντως καλύτερα και να φαει και τίποτα .. Οσο για μας μη το συζητάτε.... καταρροη και τρελος πονόλαιμος .. η γιατρος ειπε πως ειναι ιωσούλα που την έχει καταβάλει παρα πολύ την μικρή....

ωχ παω ξύπνησε....

Οκ την πήρε ο πατερας της ... Vallou μου περαστικά και σε σας , ειναι καλοκαιρινη ιωσουλα που ταλαιπωρει πολλούς απ οτι φαίνεται ... Η κουμπάρα μου τελος του μηνα μπαινει στον μηνα της να γεννησει , τωρα ειναι αδεια τοκετου , Ηταν να παμε αλλα με την κ*λοιωση το ακυρώσαμε , μην την κολλήσουμε την κοπέλα ...

July μου καλημέρα , δεν κατάλαβα πως και πήγατε παιδογαστρεντερολόγο ? Ειχε παλιότερα καποιο θεμα η μικρή ? Σε ποια πήγατε ?

Φιλιά κοπ΄ελες μου και τα λεμε .

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Kαλημερα κοριτσια μου,

Ευχαριστω για τα περαστικά σας . Πως μας πήρε ετσι απο κάτω ??? Η μικρη ειναι χάλια και μου κάνει εντυπωση γιατι άλλες φορες που έχει και 39 πυρετο είναι ΄πολύ πιο ζωηρή .. Η παιδίατρος που την άκουσε δεν βρηκε ακροαστικά αλλά έχει πολύ φλέμα.. Μας έδωσε μασκουλες με αερολιν και ενα συροπακι το τρεμπον και πολύ ορό στην μυτούλα. Το πρωι σηκωθηκε καλύτερα και τώρα κοιμάτε .. Χθες έκανε οχταρια η κακομοίρα κι ολο κλαψούριζε κι ελεγε μαμά λια δηλ αγκαλιά .. τα ματακια της δε ηταν σαν κουμπότρυπες , δακρυσμένα και με μαυρους κύκλους απο κάτω.. Αφηστε τα ...τοσο χάλια δεν το εχω ξαναδεί το παιδάκι μου! .. Ελπίζω σήμερα να είναι όντως καλύτερα και να φαει και τίποτα .. Οσο για μας μη το συζητάτε.... καταρροη και τρελος πονόλαιμος .. η γιατρος ειπε πως ειναι ιωσούλα που την έχει καταβάλει παρα πολύ την μικρή....

ωχ παω ξύπνησε....

Ρε κοπελιά, περαστικά σας!!!!!Έλεος καλοκαιριάτικα!!!!

Εμείς μιά που αρρωστήσαμε πριν τις διακοπές και μιά τώρα που ο μικρός 2 μέρες φταρνίζεται συνέχεια και τρέχει και η μύτη του!@!!!Ελπίζω να μείνει εκεί το θέμα γιατί δεν θα το αντέξω ξανά το σήριαλ!!!!!!

Κατά τα άλλα καλά είμαστε, προσπαθούμε να βάλουμε σε μιά τάξη τα πράγματα!!!!Το σπίτι ευτυχώς χθές ήρθε η κυρία που μου καθαρίζει και έγινε ανθρώπινο, διότι απο την βρώμα...ο μικρός έβγαλε σπυράκια στα χέρια απο το μπουσούλημα κάτω στο βρωμοπατωμα!!!!Εγώ αρνούμαι χαρακτηριστικά να ανοίξω τις βαλίτσες!!!!!

Νεαμανουλα σου τηλ χθές αλλά την είχες κάνει!!!!

Για τις μαμαδοπεθερές που λέτε, εμένα τον μικρό που τον κρατάει η μαμά μου, δεν το συζητώ ότι δεν έχω το παραμικρό άγχος, απλά αν κάνει κάτι στραβό που δεν μου αρέσει, της την λέω άνετα...πλέον το ίδιο άνετα την λέω και στην πεθερά ή οποία νομίζει ότι με 15 μέρες στις διακοπές ξεπλήρωσε όλη την χρονιά!!!!!!Ας μην αναφερθώ στο θέμα πεθερά διότι θα αφρίσω απο το κακό μου και δεν το θέλω πρωινιάτικα!!!!

Φιλιά σε όλες και περιμένω τον Σαλονικιότικο καφε!!!;)

marigia η μικρή έχει ένα τρίμηνο που ενώ ενεργείται καθημερινά το κάνει με παρα πολύ δυσκολία!το είπα στην παιδίατρο τότε και μας συνέστησε να διαφοροποιήσουμε λίγο την τροφή να αποφεύγουμε ότι στουμπώνει και να της δίνουμε φρούτα λαχανικά και τέτοια. αφού το κάναμε τίποτα το ξαναλέω και αλλάξαμε το γάλα. πάλι τίποτα το ξαναλέω την κοιτάει πάλι και μου δίνει κρεμούρα μην τυχόν ενώ δεν φαινόταν κάτι ειχε εσωτερική ραγαδούλα κάνω την θεραπεία τίποτα τα ίδια!και επειδή ταλαιπωρείται πάρα πολύ η μικρή να φανταστείτε κάνει κακά και όποιος την κρατάει εκείνη τη στιγμή κλαίει μαζί της μιλάμε για πολύ πόνο το παιδί!και έτσι είπαμε να πάμε και σε παιδογαστρεντερολόγο!τελικά εμφανίστηκε μια μεγάλη ραγάδα ορατή πλέον και εξωτερικα για την οποία μας έδωσε ειδική κρεμούλα. Μας έδωσε και σοιρόπι Duphalac νομίζω για να νερώσουν τα κακάκια να είναι μαλακά και εξετάσεις αίματος και υπέρηχο. Μας είπε είτε οι εξετάσεις θα δείξουν κάτι ώστε να μπορέσουμε μαζί με τη ραγαδούλα να τα διορθώσουμε και να μην έχει πρόβλημα είτε είναι κληρονομικό όπου δεν διορθώνεται απλά θα την βοηθήσουμε όσο μπορούμε!άσε είμαι να σκάσω!αφού η γιατρός αφού την εξέτασε και η μικρή σταμάτησε να κλαίει και πήγε να παίξει και μας λέει η γιατρός έχετε πολύ καλό παιδάκι άλλα με τέτοια ραγάδα όλη την ώρα ή γκρινιάζουν ή κλαίνε!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

July μου τι να πω δεν το χω ξανακουσει αυτό .. Η καημενουλα πρέπει να πονάει πολύ ... Ευχομαι να τελειώσει γρήγορα και να μην ταλαιπωρηθει άλλο η Μαιρούλα ... Περαστικούλια γρήγορα!!!!

Giaki ευχαριστω για τα περαστικά, κι εσεις ελπίζω να μην είναι τίποτα και να μείνει όντως εκεί. Ετσι όπως ο Παναγιωτάκης ήταν και η ξαδερφούλα μας στο Ναυπλιο με καταρροή και φτέρνισμα και όντως εμεινε εκέι και ειναι καλύτερα τωρα.

Κρατησα τον σύζυγο σπίτι σήμερα να με βοηθήσει με τις μασκες και τους ορούς τις μικρής. Δεν καθεται με τιποτα .. κλοτσάει και χτυπιεται σαν χταπόδι .. Μου δωσε μια κεφαλιά στο μάτι πριν που της έβαζα ορό .. Λες και εφαγα μπουνια στο μάτι ήταν .. ακόμα πονάω .. Το σκατούλι που την βρίσκει τόση δύναμη???

Φιλιά κοριτσακια μου τα λέμε !

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Πω Πω βρε κορίτσια πολύ ταλαιπωρία καλοκαιριάτικο!!

Υπομονή Marigia μου με τις μασκούλες.. έτσι χτυπιέται και η δική μου.. και να πεις οτι πονάνε.. όσο για το ορο το χειρότερό μας!!

Αχ βρε jully περαστικά και σε σας.. Το καημενάκι.. Τα φρουτάκια σύκα, δαμασκηνα δε το βοηηθάνε καθόλου;; Επίσης η μεγάλη μου με πουρε πατάτας με λίγο γάλα μέσα έκανε κακάκια όταν δυσκολευόταν.. Βέβαια για τη ραγαδούλα δεν είμαι σίγουρη αν κάτι από αυτά την ερεθίσει πιο πολύ..

Κορίτσια παντού ίωση βλέπω γύρω μου. Σήμερα πήγα οδοντίατρο και ήταν χάλια με αντιβίωση ελπίζω να μη με κόλλησε :(

Καληνύχτα νωρίς απόψε!!

Τι μου κάνετε ??? Vallou ελπιζω να μη σε κόλλησε ο οδοντιάτρος όντως... July τα σύκα κανουν τρελή δουλεια πάντως αλλά φαντάζομαι θα τα χεις δοκιμάσει ...

Α επίσης κυκλοφορεί και πνευμονία προσοχή .

Εμεις απ τα ίδια και σήμερα μου φάινεται είμαι και χειρότερα ..

Η μικρη μόνο είναι καλύτερα και κάναμε και τεράστιο άλμα αφού καθησε μονη της και της έκανα μάσκα !!!! Τοση πλύση εγκεφάλου που της καναμε με τον πατέρα της πως δεν πονάει ... Καναμε τρελό παιχνίδι με την μάσκα .. μια την εβαζε σε μένα μια στον πατερα της οπότε το έιδε σαν παιχνίδι στο τέλος .. Οσο για τον ορό πηρα αυτον με το ρύγχος που το πατας και βγάινει. Το κανω δυο τρεις φορες στον αέρα μετα το κανω σε μενα και έτσι πειθεται να το κανω και σε αυτήν .. Ευτυχως κορίτσια γιατί σήμερα που ειμαι μόνη μου δεν θα τα κατάφερνα με τα φαρμακα της...

Βρε κορίτσια τι πραγμα ειναι αυτό με την μικρή ... Θελει να κανει τα πάντα μονη της ... Ελα να κανουμε μπάνιο της λεω "Μόνιι μου " απαντά και θελει να παιρνει το ντους εκεινη και να καταβρεχει παντού .. Μου χει σπάσε τα νευρα .. δεν καθεται να την ξεπλύνω με τίποτα .. Στο φαι τα ίδια -Ελα να φάμε της λέω " Μονιι μου " εκέινη Τρωμε με δυο κουτάλια πια .. ενα για εκεινη που προσπαθει να φάει μόνη της και εκτοξέυει παντού φαγητά και ενα να της δίνω καμιά κουταλιά εγω απασχολημένη οπως είναι στην προσπάθεια της να φάει μονη της .. Μιλάμε για τρελό πείσμα ..

Vallou κι η δικιά σου δεν έκανε το ίδιο?? Πως της το κοψες ??? Μονο όταν της λεω πήγαινε για ύπνο μόνη σου λεει νοοοοο δηλ οχι ..όλα τα αλλα μονιι μου και μόνιι μου.

Σημερα εφαγε λιγο καλύτερα απ τις άλλες μερες πάντως .αντε γιατί το σαμιαμιδι μου εμεινε μισό πάλι..

Αυτα τα νεάκια μας, φιλιά πολλά

nI9Sp3.png

urDwp2.png

πωπω βρε παιδια περαστικά!marigia περαστικά στο Ανδριελάκι, ευτυχώς κάθεται για την μασκούλα.Αχ, η ζουζούνα όλα μόνη της θέλει να τα κάνει, αρχίζουν σιγά σιγά και ανεξαρτητοποιούνται, έτσι κάνει και η δικιά μου ακόμη κι όταν ανεβαίνει τη σκάλα δεν θέλει ούτε να την ακουμπάω, μόνη της θέλει να ανέβει!!Αχ, τα μωρά μας μεγαλώνουν...

july πωπω το μωρό τρελό πόνο πρέπει να έχει,το καημένο.Τα φρούτα δεν βοηθάνε?Η δικιά μου δίνουμε μάχη για να φάει φρούτα κι όταν δεν τα τρώει την πιάνει δυσκοιλιότητα, δεν κάνει κακά για 2μέρες και έχει πολύ πόνο το καημένο. Φαντασου η δικιά σου!Μόνο με διατροφή λύνεται αυτό το θέμα της μικρής?

Στενοχωρέθηκα βρε κορίτσια, δεν μπορώ, θέλω όλα τα μωρά του κόσμου να είναι καλά, ψυχούλες είναι!Ευτυχώς gio μου εσείς τις σκαπουλάρατε!

yaeNp3.png

Κορίτσια μου τωρα συνήλθα και μπηκα να σας γράψω .. Η μικρή καταπιε μια πέτρα:shock: Ναι ναι καλά διαβάσατε πετρα και αρκετά μεγάλη .. Πηγαμε Παιδων Πεντέλης και καναμε ακτινογραφία και ευτυχως είναι στο στομαχι της.. Της εχει γδαρει ομως τον λαιμο και δεν θέλει ούτε νερό να πιει και ούτε να φάει ... Κοριτσια έτσι είχε παει στην τραχεία θα την έκοβε και το παιδί θα έμενε στον τόπο ετσι μας έιπαν ...

Τωρα περιμένουμε να την βγάλει στα κακά ..

Την ειχα κάτω στην πυλοτη και παιζαμε αφού έτσι αδιάθετη που ήταν είπα να μην παμε παιδική χαρά και κολλησουμε κανα παιδάκι ... πηρα την πετρα την έβαλε στο στόμα και ετρεχε ,..ετρεξα κι εγω απο πίσω της την έπιασα εκανα το δαχτυλο αγκλιστρι να την βγάλω και πουθενα η πέτρα .. το παιδι ειχε μεινει με το στόμα ανοιχτό και σε μια στιγμη νομιζα πως θα μου μεινει... Δεν προλαβα την είχε καταπιει.. Αυτα.... Αγιο είχαμε και παλι ...

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Ax παναγιά μου!!! Τι μέρα και η σημερινή!!!

Μαριγια μου τι να πω!! Ευτυχώς!! ΔΕ θέλω να σκέφτομαι τιποτα άλλο!!

Προσοχή τρελή θέλουν τα βρωμοπαιδάκια μας. Σήμερα ένα άλλο γνωστό μου παιδάκι κατάπιε χάπι της πίεσης του παππου και το τρέχαν στο νοσοκομείο. Ευτυχώς δε φαίνεται να έχει πάθει κάτι, του έδωσαν και αγωγή φυσικά, αλλα ακόμα είναι νωρίς και περιμένουν. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!! Το λέω και στον εαυτό μου που είμαι λίγο αποσυντονισμένη τελευταία.. Η δική μου σκαρφαλώνει τρελά. Κάποια στιγμή που ήμουν στην κουζίνα στεκόταν στη ράχη του καναπέ και ήθελε να πηδήξει από πίσω για να βγει στο μπαλκόνι :|

Προσπαθώ να μην αφαιρούμαι αλλλα το κανω βρε κορίτσια μου που και που...:?

Δεν το κόβει το μόνη της Μαρίγια μου.. απλά προσπαθώ να την κοροιδέψω κάπως και να την ταίσω. Έχουμε δύο κουτάλια και μολις ανοίγει το στόμα της, της χώνω αεροπλανική κουταλιά...:cool:

Κλείνουν τα μάτια μου.. σας αφήνω

Διαφημίσεις

marigia μου τι ζουζούνι είναι αυτό βρε???πωπω άγιο είχατε τι να πω όσο και να προσέχεις δυστηχώς δεν μπορείς να έχεις και μάτια στον ποπο και αυτά τα σκατουλια στην κάνουν σε δευτερόλεπτα τα άτιμα!!!τι να πω ειλικρινά!!!

εσύ πως είσαι καλύτερα?

τα υπόλοιπα αρρωστούλικα μωράκια???

πάντως κορίτσια και σύκα τρώει και ακτινίδια!το θέμα μας δεν είναι το πότε ενεργείται αλλά το πως!αφήστε τα!τώρα με την κρέμα και το σιρόπι ελπίζω να φτιάξει λίγο γιατί το λυπάμαι το κακόμοιρο!!!

επιτέλους κορίτσια βγαίνω και εγώ σε άδεια!!!γιούπιιιιιιι!!!άντε τελευταία και καταιδρωμένη!!!!βέβαια έχω τόσες δουλειές και τα του γάμου-βάπτισης αλλά και πολλά ιατρικά μέχρι και το ένα αμάξι θα βάλουμε συνεργείο!!!γενικό ρεκτιφιέ!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Κορίτσια μου τωρα συνήλθα και μπηκα να σας γράψω .. Η μικρή καταπιε μια πέτρα:shock: ...

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Έχω μείνει άφωνη!!!!!!!

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ!!!!Τι έχουν να δουν τα μάτια μας απο δω και στο εξής!!!!Vallou-mammy εσύ που το έχεις ξαναδει το έργο, θα ήταν καλο να μας προετοιμάζεις!!!!

Έμεις όντως την σκαπουλάραμε με μιά μέρα συναχοκαταροή!!!!Τώρα έιναι σχεδόν καλά όπότε λέμε να εκδράμουμε στας εξόχάς για το ΣΚ μιάς και μάλλον θα έιναι ένα απο τα τελευτάια άν όχι το τελευταίο!!!!

Περαστικά σε όλα τα ζουζούνια & July με το καλό βρε κούκλα να χαλαρώσεις λίγο (το θέμα της μικρής σου το αφήνω ασχολίαστω διότι ΠΟΝΑΕΙ!!!!!).

Φιλιά σε όλες σας!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???????

Κορίτσια μου τωρα συνήλθα και μπηκα να σας γράψω .. Η μικρή καταπιε μια πέτρα:shock: Ναι ναι καλά διαβάσατε πετρα και αρκετά μεγάλη .. Πηγαμε Παιδων Πεντέλης και καναμε ακτινογραφία και ευτυχως είναι στο στομαχι της.. Της εχει γδαρει ομως τον λαιμο και δεν θέλει ούτε νερό να πιει και ούτε να φάει ... Κοριτσια έτσι είχε παει στην τραχεία θα την έκοβε και το παιδί θα έμενε στον τόπο ετσι μας έιπαν ...

Τωρα περιμένουμε να την βγάλει στα κακά ..

Την ειχα κάτω στην πυλοτη και παιζαμε αφού έτσι αδιάθετη που ήταν είπα να μην παμε παιδική χαρά και κολλησουμε κανα παιδάκι ... πηρα την πετρα την έβαλε στο στόμα και ετρεχε ,..ετρεξα κι εγω απο πίσω της την έπιασα εκανα το δαχτυλο αγκλιστρι να την βγάλω και πουθενα η πέτρα .. το παιδι ειχε μεινει με το στόμα ανοιχτό και σε μια στιγμη νομιζα πως θα μου μεινει... Δεν προλαβα την είχε καταπιει.. Αυτα.... Αγιο είχαμε και παλι ...

Tί να πω, τί να πω.....δεν έχω λόγια....διάβαζα κι η καρδιά μου σταμάτησε, φαντάζομαι το σοκ που πέρασες εσύ!!Αναψε κι ένα κεράκι στην εκκλησία γιατί πραγματικά αυτά τα παιδιά ο Θεός τα φυλάει! Το βλέπω κι από τη δικιά μου που τη φωνάζω "άσπρος σίφουνας", ρε συ δεν τα προλαβαίνεις, δεν τα προλαβαίνεις, μπροστά να είσαι αν θέλουν να κάνουν κάτι το κάνουν αστραπιαία, σε κλάσμα δευτερολέπτου. Εμένα πόσα χαρτιά έχει καταπιεί, μπροστά εγώ, αυτή το βάζει στο στόμα το κλείνει και ερμητικά κλειστό, το ανοίγω με το ζόρι, πάει το κατάπιε και μετά βήχει κι όλας..Βέβαια αλλο πράγμα η πέτρα, ευτυχώς ευτυχώς ευτυχώς δεν έγινε καμιά στραβή, ευτυχώς....Ειλικρινά συγκλονίστηκα, πώς σε ένα δευτ. αλλάζουν όλα.Παναγιά μου, φυλαγε όλα τα παιδιά!

vallou εσύ που είσαι έμπειρη μαμά μέχρι πότε είναι αυτό το τρελό τρέξιμο πίσω από τα παιδιά?Δηλ. πότε αρχίζεις να τα έχεις λίγο εμπιστοσύνη, ότι δηλ. δεν θα καταπιούν κάτι, πότε καταλαβαίνουν και αποκτούν αντίληψη της ασφάλειας, της επικυνδυνότητας, αυτά που τους λες?Στα 2 ή πάλι είναι επικύνδυνο κι ένα παιδάκι 2.5 χρονών να καταπίνει πάλι αβέρτα ότι βρίσκει?Εγώ κι όταν κάθεται και παίζει με τα παιχνίδια της είμαι πάντα δίπλα της και τη βλέπω γιατί είναι επικίνδυνη μήπως βάλει κάτι στο στόμα, μέχρι πότε είναι η φάση αυτή? :roll:

yaeNp3.png

Νεαμανουλα ακριβως οπως περιγραφεις με τα χαρτιά έγινε κι εμας με την πέτρα ...πηγα με ψυχραιμία να την βγάλω απο το στόμα της αλλά την έιχε καταπιει .. Αυτο το πράγμα να ψάχνω μες το στόμα της να βρω την πέτρα και να καταλαβαινω οτι την εχει καταπιει με εχει στοιχιωσει .. ολο στον ύπνο μου το εβλεπα ...

Χθες το βράδυ κοιμηθηκε 12.00 απο την ανησυχία της και ύστερα απο μισή ώρα σηκώθηκε και έκανε εμετό ..Δυο κουβάδες νερό άλλαξα τόσο πολύ που έκανε .. Σημερα είναι καλύτερα ευτυχως περιμένω να την βγάλει στα κακά να την κρατήσω να της την δειχνω .. Τες πα παει αυτό πέρασε ....

Φιλιά σε όλες και ευχαριστώ για την συμπαράσταση !

nI9Sp3.png

urDwp2.png

vallou εσύ που είσαι έμπειρη μαμά μέχρι πότε είναι αυτό το τρελό τρέξιμο πίσω από τα παιδιά?Δηλ. πότε αρχίζεις να τα έχεις λίγο εμπιστοσύνη, ότι δηλ. δεν θα καταπιούν κάτι, πότε καταλαβαίνουν και αποκτούν αντίληψη της ασφάλειας, της επικυνδυνότητας, αυτά που τους λες?Στα 2 ή πάλι είναι επικύνδυνο κι ένα παιδάκι 2.5 χρονών να καταπίνει πάλι αβέρτα ότι βρίσκει?Εγώ κι όταν κάθεται και παίζει με τα παιχνίδια της είμαι πάντα δίπλα της και τη βλέπω γιατί είναι επικίνδυνη μήπως βάλει κάτι στο στόμα, μέχρι πότε είναι η φάση αυτή? :roll:

Ας τα να πάνε .. το ίδιο ρώτησα κι εγω στο νοσοκομείο.. Ως ποτε θα περναει την φάση αυτη.. Ειναι στο παιδί λεει .. Μπορει και μέχρι τα 3 μπορέι και παραπάνω. Μια μαμά έλεγε πως κι οδίκος της 3.5 χρονών τρώει τα λάστιχα απο τα αυτοκινητάκια του .. Δεν υπάρχει ελπίδα ....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...