Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσακια μου καλα διάβασα τα νεα σας μονορούφι και χαιρομαι που σας ξαναβρήκα !!! Τελικα μια μερα κράτησαν οι εμετοι της Ανδριελας κι ολα πηγαν καλά ! Περασαμε τέλεια κι αυριο ξαναφευγουμε για ΣΚ μονο στο Ναυπλιο . Μια βδομαδούλα φανταστική Την μικρη την είχε αναλάβει αποκλειστικα ο πατερας της σε όλα και ξεκουράστηκα λιγακι η γυναικα .. Κι αυτη δεν ξεκολαγε απο πανω του .. ουτε για να βγούμε μια φωτογραφια μαζί δεν το άφηνε μιλάμε ... ολη την ώρα παντου και πάντα μια λεξη φώναζε.. Μ π α μ π α Το χαρηκαν κι οι δυο τους παρα πόλύ ....Την θαλασσα την φοβοταν και δνε ήθελε να μπει με τίποτα .. μονο με τα κουβαδακια ΄΄ηθελε να παιζει στην άμμο κι αν τυχον ερχοταν κανα κυμματακι στα ποδαράκια της τσίριζε ολο νέυρα .. Τελευταια μέρα ξεθαρεψε λιγακι και μπηκε μεσα γαντζωμενη σαν την μαιμου πανω στον πατέρα της ... Τι παιδί ...

Κατερινακι τα έιπαμε .. με το καλο το μωρακι και ξεχασε τα όλα τώρα Ανυπομονω να σας δω να τα πουμε κι απο κοντά.

DaFitsa μη με βρίσεις αλλα γέλασα πολύ με τους γονεις σου και τα καμώματα τους .. Βεβαια αν ημουν στη θεση σου θα ειχα πειραχτεί κι εγω σίγουρα .... Αντιβιωση η καημενουλα η Ερατούλα μεσα στο κατακαλόκαιρο , ευτυχως πέρασε τώρα κι ολα καλά , να μου την φιλήσεις την κουκλιτσα. Λοιπον απο Δευτερα περισσότερα φιλάκια στα μικρακια και να προσεχετε όλες σας

Καληνύχτα σας

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαιρομαι που σας διασκεδαζω καλοκαιριατικα:rolleyes: αλλα τα χω παρει λεμε...βαλλου κανενα ελαφρυντικο δεν θα δωσω, σας περιγραφω απλα μερικες καταστασεις....φανταστειτε γενικα τι γινεται.....

ανδιρελακι κανε παρεα στην μπαμπακιαση της ερατουλας!!

πενουλα περαστικα σου πολλα πολλα!!!

και παναγιωτινο γλυκουλη σε ξεχασα η χαζοβιολα με τις παρλες μου!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ αγορινι!!!!!!!!!!!!:mrgreen:

Περαστικά κι αγύριστα να είναι daf,marigia vallou τί έγινε με τα μικρά σας βρε καλοκαιριάτικα?

daf εγώ δεν τα βρίσκω καθόλου διασκεδαστικά και σε καταλαβαίνω. Κι εμένα μου τη σπάνε τέτοια και γενικά οι παρεμβατικοί άνθρωποι. Το να παρεμβαίνει ένας τρίτος, ακόμη και ο παππούς ή η γιαγιά να είναι, στο παιδί σου κι ειδικά στη διατροφή χωρίς να σε ρωτήσει το θεωρώ απαραδεκτο και ανευθυνο τελείως. Δηλ. Θεός φυλάξοι κάτι γινόταν και την πείραζε ο καφές τη μικρή τί θα γινόταν μετά?Ποιός την έχει την ευθύνη?Καλά έκανες και τους την είπες πάντως!Ευτυχώς είναι γονείς σου κι όχι πεθερικά κι έχεις άλλο θάρρος, αν και για το παιδί σου μια χαρά θάρρος και θράσος βρίσκεις και στην άλλη περίπτωση!:mrgreen:

yaeNp3.png

αχχχ κοριτσακια επιτέλους γυρίσατε!μου λείψατε πάρα πολύ!!!άντε και τώρα που γυρίσατε εσείς να φεύγω σιγά σιγά και εγώ!κορίτσια το περιμένω πως και πως 2 εβδομάδες ξύπνημα ότι ώρα θέλω!γιούπιιι!!!!

DaF σε καταλαβαίνω κοπέλα μου και η μαμά μου κάτι τέτοια μου κάνει αλλά λόγω του ότι έχει 5 παιδιά και 3 εγκόνια τα ξέρει όλα και πρέπει να κάνω ότι πει!!!βέβαια η τιμωρία της είναι ότι η μικρή μέχρι πρότεινος δεν την ήθελε καθόλου!!!έτσι έστρωσε λίγο την μάλωσα κιόλας!!!της είπα κάθε παιδί έχει τον τρόπο του αν θες να σε πλησιάσει θα πρέπει εσύ να ακούσεις εμένα και όσο για τη διατροφή της της είπα εγώ είμαι υπέυθυνη εγώ και ο άντρας μου θα αποφασίσουμε τι θα τρώει αν της αρεσει αν όχι δεν πειράζει δεν θα της την αφήσω ποτέ!!!!και έτσι πλέον ακούει και λίγο!!!

λοιπόν χρόνια πολλά σε όλα μας τα μικρά φιλαράκια που γιόρταζαν όπως και σε όσες γιόρταζαν η ίδιες, marigia μου σα σένα είναι αυτό!!!, αλλά και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

3 εγκόνια ????καλέ τι τούβλο έγραψα απαπα!!!

λοιπόν έχω και άλλα νέα!!!ξεκίνησα το σαββάτο να εκπαιδεύσω τη μικρή να κοιμάται στο κρεββάτι της!!πολύ πιο εύκολο από ότι το περίμενα!μας παίρνει 30 λεπτά να κοιμηθούμε!το πρώτο βράδυ αφού ήταν ξύπνια 8 ώρες την ετοιμάζω της λέω τώρα πάμε για νάνι και παίρνω ένα παραμύθι ένα σκαμπό και πάμε!την βάζω στο κρεββάτι να της διαβάσω παραμύθι!σημασία δεν μου έδωσε!έπαιζε με τα κουκλάκια έβαλε τα νανουρίσματα χόρευε γέλαγε!ότιδήποτε κάνει ένα παιδί που δεν θέλει να κοιμηθεί. σταματάω την αφήνω χωρίς να την κοιτάω και κάποια στιγμή της λέω αυστηρά τώρα μαίρη ξάπλωσε να κάνεις νάνι!και με άκουσε!!!!!!!ξάπλωσε και όπως είχα το χέρι μου το έβαλε στο κεφάλι της να την χαιδέψω και σε 5 λεπτά κοιμόταν!!!το ίδιο και το μεσημέρι αλλά και εχτές το βράδυ!!!λέτε να ήταν τόσο εύκολο???

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες καλημέρα!!!!

Γυρίσαμε και εμείς!!!!Ευχαριστώ για τις ευχές σας, αν και μάλλον πολλές μας ξεχάσατε μαμά και γιό!!!!Δεν το συζητώ ότι ο μικρός ξεσάλωσε!!!!Όπως και να το κάνουμε αλλίως είναι το χωριό!!!!!Η γλώσσα μας πάει ροδάνι!!!!Όλη την ώρα καινούργιες λέξεις λέει!!!!Απο περπατημα ακόμη ΓΙΟΚ!!!!Βρε τι τον αφήνουμε, τι τον σκουντάμε, φοβάται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ!!!!Ελπίζω σύντομα να περπατήσει γιατί σκάσαμε πιά!!!!\

Katerin@ μου και εγώ στον Παναγιώτη στην αρχή είχα 2 σάκους και ο ένας τελικά αποροφήθηκε!!!!Συμφωνώ ότι η φύση ξέρει καλύτερα!!!!Με το καλο!!!!

Vallou να τα χαιρόμαστε!!!!Μαρίγια Χρόνια μας πολλά!!!!!

Κατερίνα_ς περαστικά!!!!

Καλως τες καλως τες!!!! Αντε βρε και πηξαμε απο τη μοναξια!!!

gio μου ρε συ..τωρα το σκεφτηκα , καλα πηρα και σε ευχηθηκα για τη γιορτη σου..τοι γιοκα σου ομως ξεχασα να του ευχηθω η γαιδουρα(και εσυ δε λες τιποτα):mrgreen::roll:

Να τα χαιρεστε βρε κοριτσια τα μωρα σας, οσα γιορταζαν και στις μανουλες που γιορταζαν και παλι Χρονια Πολλα!!! Ειμσατε τοσες πολλες εδω και τοσα μωρα που τι να πρωτοθυμηθεις!!!

Οσο για παππουδογιαγιαδες..εχω απολυτη εμπιστοσυνη στη μαμα μου, μη σας πω οτι ταιζει καλυΤΕρα τον μικρο, λογω του οτι εχει και περισσοτερο χρονο για μαγειρεμα. Τωρα για μικροπραγματα..δεν καθομαι να σκαω..σιγα..τωρα πια μεγαλωνουν και δεν θεωρω οτι πρεπει να ειμαστε και τοσο υπερβολικες. Προχθες ας πουμε στην καφετερια..ετσι για πλακα του εδωσα μια ρουφηξια καφε..(εσπρεσο κιολας) ε..απο μια τοσο δα γουλιτσα δεν θα παθει και τιποτα. Επισης λογω του οτι ο Νικολας δεν τρωει γενικα, δεν με πειραζει να φαει περιστασιακα ανθυγειηνα προκειμενου να μαθαινει γευσεις μπας μας το γυρισει λιγακι και αρχισει να τρωει. Ξερετε πως κατεβαζει τις πατατες των γκουντις και τα φουντουνια??? Θα φρικαρετε μερικες..(σας βλεπω μην νομιζετε:tongue::tongue::tongue:) αλλα προκειμενου να αρχισει να τρωει ας φαει οτι θελει αυτος και σιγα σιγα του βαζω στη διατροφη του και τα κανονικα φαγητα!:wink: Γι αυτο σα ςλεω αφηστε τις γιαγιαδες να κανουν τα δικα τους..δεν νομιζω οτι καμια θελει να βλαψει το εγγονακι της!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Kαλησπερα κι απο μας !!

Ευχαριστω για τις ευχες σας κοπελες μου και να ευχηθω κι εγω στο giaki μας και στον γλυκο Παναγιωτίνο της, επίσης στην Μαιρούλα μας και στην Πεννουλα μας ελπίζω να μην ξεχασα κανεναν ...

Εμεις εχουμε γκρινια γκρινια και παλι ασταματητη ατελειωτη γκρίνια ... Επισης κι εναν βηχα με λιγακι καταρροη που δεν μου αρεσει καθ'ολου .. Αυριο πάμε παιδιατρο να την ακούσει και βλέπουμε .

ΠΕΖΗ δεν παίζεσαι :tongue::tongue:

Περισσοτερα το βραδυ ... Φιλια

nI9Sp3.png

urDwp2.png

ΓΥΡΙΣΑΜΕΕΕ!!! :tongue: Για τα καλά πια!!

Πήγαμε σε ένα φοβερό χωριουδάκι 1200 υψομετρο κοντά στο Καρπενήσι για ένα γάμο που είχαμε. Φοβερό το τοπίο!! Έλατα και βουνά και δροσερό αεράκι γέμισε το μάτι μας. Η Πενούλα σ' αυτό το ταξίδι ήταν υπόδειγμα. Η μεγάλη μου τα χάλασε λίγο, κουράστηκε ζουζούνισε κλπ. Το χωριό αρκετά απομακρυσμένο αλλά ευτυχώς δεν με έπιασαν φοβίες με τα παιδια και τελικά το καταευχαριστήθηκα!! Πάντως παρά τα τσιπουράκια που κοπάνισα ένα ψιλομπουκωματάκι το έχω!!

ΠΕΖΗ μου εγώ μάλλον μαζί σου είμαι μια και η δική μου δεν τρώει οπότε που και που δοκιμάζουμε και καμία σαβουρίτσα. Γνώρισα και τον νέο ξάδερφο τον Σαλονικιό αυτό το ΣΚ και πράγματι η φήμη σας για το ΧΑΛΑΡΑ είναι αλήθεια. Kαι πολύ φοβερό άτομο! Τη ζήλεψα τέτοια χαλαρότητα και εγώ ο παπατρέχας.

Από αύριο τα κεφάλια μέσα. Το σπίτι μου δε το απόλυτο χάος!!

Καλώς τες καλώς τες....άντε βρε gio εσύ ειδικά χαθηκες, λείπεις και τόσο καιρό..επανόρθωσε αμέσως..:mrgreen:

ΠΕΖΟΥΛΑ μου τί κάνετε εσείς? Καλά ο γιος σου ακόμη σε τυραννάει με το φαγητό?αχ αχ αχ....Σ'αυτά που λες πάντως κι εγώ τις δίνω σαχλαμάρες καμιά φορά (πχ.σοκολάτα, κρουασάν κα. ειδικά στις διακοπές έφαγε πολύ σαβούρα:roll:) αλλά ΕΓΩ, δεν θέλω καμιά γιαγιά παππούς να δώσει χωρίς να με ρωτήσει. Πάντως αν έχεις εμπιστοσύνη στο άτομο που το κρατά είσαι πιο χαλαρή συατό το θέμα. Πχ. στους γονείς μου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη γιατί ακολουθούν κατά γράμμα αυτά που τους λέω και με κάνουν να νιώθω ασφάλεια και να τους την αφήνω, στην πεθερά μου δεν θα την άφηνα γιατί πιστεύω χωρίς να με ρωτούσε θα της έδινε σίγουρα κάτι να φαει που δεν θα ήθελα. Τώρα γιαυτό που γράφεις "αφηστε τις γιαγιάδες να κάνουν τα δικά τους, καμιά δεν θέλει να βλάψει το εγγονάκι της" φιλενάδα εδώ διαφωνώ, θυμάσαι το χειμώνα πρώτη είδηση στις ειδήσεις που μια γιαγιά, θεία (δεν θυμάται κι εγώ τί ήταν) έδωσε σε βρέφος 4 μηνών μέλι για να "του μελώσει τη ζωή" ούτε κι αυτή ήθελε να κάνει κακό στο μωρό αλλά κόντεψε να το στείλει στον άλλο κόσμο.:twisted:Όχι οι γιαγιάδες δεν πρέπει να κάνουν τα δικά τους (τα δικά τους τα κάνανε στα δικά τους παιδιά όχι και στα δικά μας) αλλά να ακολουθούν το πρόγραμμα της μαμάς.Αυτή είναι η γνώμη η δική μου.

vallou μη νομίζεις σιγά σιγά και η Θεσσαλονίκη το ξεχνάει το ΧΑΛΑΡΑ ετσι που μας έχουν καταντήσει γενικότερα!!!Σε λίγο θα σας συναγωνιζόμαστε στο τρέξιμο!!!:confused:

july πότε με το καλό ο γάμος? μακάρι τόσο εύκολο να είναι για να κοιμάται η μικρή, εύχομαι να συνεχιστεί!:D

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Νεαμανούλα να ποια ξέχασα .. Χρονια σου πολλα πολύχρονη και να μας χαίρονται !!!!!!

Οσων αφορά τις γιαγιαδές κοριτσια εγω δεν θα ήμουν σίγουρη με καμια τους , για την καθεμια για διαφορετικους λόγους ... Στην πεθερα ίσως να ειχα περισσότερη εμπιστοσύνη γιατί ειναι τελειομανης και επιζητά συνεχως τα μπράβο οπότε τουλ. διατροφικα θα με άκουγε αλλά θα την κακομάθαινε κι απο καλομαθημενη που την έχουμε θα γινόταν σουπερ κακομαθημένο ...

Το καμαρι μου εμαθε τελικά να κοιμάτε μαζί μας στις διακοπες ( Ναι ναι ο διακαής μου πόθος έγινε πραγματικότητα !!!) Και τώρα δεν ξεκολλά ... Στις διακοπες την περναμε μαζί μας γιατί δεν ήθελα να μένει μόνη της σε ξένο περιβάλλον αλλά της καλάρεσε της κυριας και το ζητά και στην Αθήνα .. Νιανιιι ... λια = νανι αγκαλια Κορίτσια έχει γίνει τρελό πιθηκάκι και μιμείται τα πάντα ... Παίρνει την κούκλα της και κάνει πως την βάζει για νάνι και της τραγουδά κανονικά και με ρυθμό νιανιι νιανιι μετά κανει πως κλαίει ( να την δείτε πως κλαιει ψευτικα το σκατούλι ..) και την σηκώνει και την παίρνει αγκαλιά και την κουνά οοοοοοοοοο Ακριβώς όπως της κάνω εγώ . Και έχει και συνέχεια .. την βαζει στο καρεκλάκι ,της δίνω ένα κουταλάκι και πιατάκι και κάνει πως την ταΐζει λέγοντας της σε κάθε κουταλιά με αυστηρό ύφος "μαμ όλο" !! Έχω τρελαθεί κορίτσια το τι γέλιο ρίχνω μαζί της δεν περιγράφεται ....

Όλα καλά της αυτες τις τσιρίδες και τις υστερίες να έκοβε θα ήταν το καλύτερο παιδί ... Τες πα... Ειναι και αρρωστουλι το καλό μου ... Μυξούλες και βήχα τρελό .. Παμε παιδιατρο αύριο να μας πει τι ΄γινεται αν κι εγω το κόβω για βροχίτιδα ...

Θα επανελθω άυριο για νεότερα λοιπον .. Φιλια πολλά .

nI9Sp3.png

urDwp2.png

καλημέρα μανούλες!

marigia μου ελπίζω η μικρή να είναι καλύτερα σήμερα!τι είπε ο γιατρός?

και εμείς έχουμε γιατρό σήμερα γαστεντερολόγο!για να δούμε τι θα μας πει και αυτός!πάμε για τα κακάκια της μικρής για να δούμε θα μας πει τίποτα χρήσιμο???

neamanoula κοντεύουμε 2 εβδομάδες έμειναν!!!έχω άγχος η αλήθεια είναι όχι για το γάμο καθόλου αλλά για τη βάπτιση!!!γιαυτό έχω πολύ άγχος!!!πάντως κορίτσια όσες μπορείτε να έρθετε θα χαρώ πολύ!!!θα είμαστε προς παραλία πλευρά προς λαγονήσι αγ.μαρίνα!!!όποια θέλει λεπτομέρειες ας μου πει!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημέρα ,

Η μικρή δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ κορίτσια .. Μετα απο την χιλιοστή φορά που πηγα στο δωμάτιο της γιατί ξύπνούσε και με φωναζε την πήρα μαζί μας να κοιμηθει . Αφηστε που έκλαιγε και μου έδειχνε με το δάχτυλο το δωματιο μας λεγοντας "κει κει" δηλ εκεί. Ο βήχας της έιναι βαθύς και με φλέμματα ρε γμτ ... Επισης κι εγω με τον σύζυγο απο σήμερα εχουμε τά ίδια συμπτώματα με λιγότερο βήχα ομως , πονο στον λαιμό και καταρροη ... Τωρα κοιμαται αφου της έδωσα το γάλα κοιμησμενη .. Εχει μια βύθιση το καημενουλι μου αλλα ευτυχως πυρετο δεν έχει ...

Παιδίατρο το απόγευμα ..

Φιλια και την καλημέρα μου σε όλες .

nI9Sp3.png

urDwp2.png

marigia μου περαστικα βρε σε ολη την οικογενεια. Μα τις σας επιασε καλοκαιριατικα??? Γρηγορα υγιεις ολοι σας!!!

Δεν ξερω...κοριτσια εγω ειμαι γενικα πολυ ελαστικη με παππουδογιαγιαδες. θεωρω οτι ειναι γενικα ακομψο σε ανθρωπους που με βοηθανε τοσο πολυ, μου κρατανε το μωρο για να παω στη δουλεια, για να βγω για καφε, για να παω αγορα και γενικα οπουδηποτε, να τους εχω συνεχεια στον τοιχο και να τους κανω παρατηρησεις. Ναι εχω δει πραγματα που με ξενιζουν στη συμπεριφορα της μαμας μου, που εμπιστευομαι με κλειστα ματια , αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα της το πω. Τι δηλαδη και αν του εδωσε κατι που δεν του δινω εγω??? Φυσικα δεν μιλαμε για κατι τραβηγμενο, που ουτως ή αλλως ποτε δεν εχει κανει αλλα και αυτο να κανει ε θα της το πω απλα και χωρις υπερβολες. Αυτη ειναι οι γνωμη μου γιατι στην τελικη αν καθε φορα που εχει το Νικολα η μαμα μου πεθαινω απο το αγχος ε..τι θα γινει?? Θα αποτρελαθω εγω..οποτε εχω απολυτη εμπιστοσυνη, της δινω τα περιθωρια να κανει αυτη οτι θελει οταν τον εχει και τελειωσε η υποθεση. Και επαναλαμβανω η βοηθεια της ειναι μεγαλη ετσι?? Οποτε παω απλα πασο..:wink:

βεβαια αναλογως τους ανθρωπους κρινουμε. Οσο γαι την πεθερα..ναι δεν την εχω απολυτη εμπιστοσυνη αλλα το θεωρω πολυ φυσικο καθως η γυναικα βλεπει τον Νικολα μια στο τοσο, δεν ξερει τις συνηθειες του, δεν τον εχει κρατησει ποτε μονη της, παντα ειμαι και εγω εκει, οποτε σιγουρα θα της επισημανω καποια πραγματα παλι σε χαλαρους τονους. Τωρα αν κανει κατι που σας λεω ειναι αποτελεσμα της απειριας..ε δεν θα πεθανω κιολας , ουτε θα τα παρω στο κρανιο, απλα θα το προσπερασω. Αλλωστε δεν κραταει το Νικολα συνεχεια και γι αυτο δεν αγχωνομαι.

Αυτα με τα σογια μας..!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλησπέρα κοπέλες!

Δεύτερη μέρα και το απόλυτο χάος στο σπίτι μου έγινε σκέτο χάος. Επίσης, όπως η Μαριγια και εμείς είμαστε άρρωστοι με κάτι που έχει πόνο τόσο στο λαιμό και μικρή καταρροή αλλά και πόνο στην κοιλιά. Το Πενάκι μου είναι πολύ καλά τώρα και μάλλον γι αυτό κολλήσαμε οι υπόλοιποι.. Νωρίς αρχίσαμε.. και πόσο μου τη σπάει να είμαι με το μαύρισμα και άρρωστη δε λέγεται..

Μαριγια περαστικά και σε σας!! Τι έγινε η κουμπάρα σου;; Γέννησε;; Θα περάσω κάποια στιγμή από εκεί..Εννοείται αν έρθεις προς τα εδώ πάρε μας για κούνιες..

Πολύ ωραία το σκέφτεσαι ΠΕΖΗ μου με τις γιαγιάδες. Η αλήθεια είναι οτι πολλές φορές γινόμαστε υπερβολικές με το παραμικρό και τη λέμε άσχημα σε κόσμο που μας δίνει τη βοηθειά του. Και δεν είναι και υποχρεωμένος να σας θυμίσω.. Το έχω και εγώ κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Τώρα με το δεύτερο κοριτσάκι μου δεν είναι οτι δε με νοιάζει απλά είδα οτι κάποιες φορές είναι καλύτερα να μην το κάνω και τόσο θέμα.

Οι υπόλοιπες πότε μαζεύεστε;;

Φιλιά σε όλες..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...