Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια μου υστερα απο καιρο!

Για ακομη μια φορα χαλασε ο υπολογιστης μας και καθυστερησαμε να τον φτιαξουμε οποτε σας εχασα λιγακι. Η ζεστη καλα κρατει και τα μπαναι μας επισης, οσο μπορουμε συνδυαζουμε δουλεια με μπανακια Χαλκιδικη γιατι αλλιως δεν παλευεται η κατασταση.

Ο Νικολης μου μια χαρουλα, ζωηρουλης οπως παντα, μας τυρανναει μερες μερες αλλα σε γενικες γραμμες περναμε καλα. Βολτιτσες οσο η ζεστη το επιτρεπει, κανα μπανακι επισης οσο η ζεστη το επιτρεπει, οταν παμε μεσημερι ας πουμε αποφευγω να τον παιρνω μαζι μας και απο φαγητο δειλα δειλα κατι κανουμε. Χθες και σημερα εφαγε λιγο κεφτεδακι σε αποκρυψη φυσικα κατω απο μακαρονακι γιατι ετσι φανερο δεν υπηρχε περιπτωση να δοκιμασει. Το κοροιδευω το παιδακι μου αλλα τι να κανω που με φοβισε λιγακι ο γιατρος για σιδηροπυρηνικη αναιμια (ετσι λεγεται νομιζω)

Οσες πατε διακοπουλες καλα να περνατε και να κανετε βουτιες και βολτες και για εμας!

Κατερινακι ευχομαι και τα δυο μωρακια σου να ειναι καλα και συντομα να μας γραψεις ευχαριστα νεα. Κωνσταντια επισης σου ευχομαι συντομα να εκπληρωσεις το ονειρο σου για δευτερο μωρακι και μακαρι να τα λεγαμε αλλα το Πευκοχωρι πεφτει λιγακι μακρια για αυθημερον με τη δουλεια μαζι. Αν ερθεις Θεσσαλονικη και επιστρεψουν και τα αλλα κοριτσια να συναντηθουμε επιτελους να πιουμε κανα καφεδακι γιατι με τις υποχρεωσεις χαθηκαμε.

Περαστικα επισης στο Γιαννακη μας, ελπιζω να περασει γρηγορα το νυχακι του και να μην ταλαιωρειται ο καημενος.

Αν ξεχασα καποια σορυ αλλα ειμαι τοσο κομματια που διαβασα τα νεα σας τσακ μπαμ και το μυαλο μου εχει κολλησει.

Φιλακια και καληνυχτα μας!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα μανούλές!

τι κάνετε?εγώ ακόμα αδώ ας είναι καλά αυτός ο άγιος άνθρωπος που ανακάλυψε τα κλιματιστικά!!!!

katerin@ καλώς ήρθες και με το καλό να ξαναφύγεις!!!όσο για τα μωράκια σου ελπίζω να παίζανε κρυφτούλι και την επόμενη φορά να σου κάνουν και τα δύο τσα...!!!!όσο για την διατροφή μάλλον μας μπέρδεψες γιατί εμένα δεν έχει κάποιο πρόβλημα με αλλεργίες στην τροφή!αλλά συγχωρήσε λίγο η εγκυμοσύνη συν ότι΄μόλις γύρισες εντάξει δικαιολογήσε!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Γεια σας κοριτσάκια, ήρθα Αθήνα από απόψε για να πάω αύριο πρωί για υπέρηχο μήπως και δούμε τι γίνεται να ησυχάσω κι εγώ...

Κατά τα άλλα έχω μια χάλια διάθεση ένα πράγμα, πολύ μαυρίλα βρε παιδί μου, οι ορμόνες μου τα χουν παίξει εντελώς... Ελπίζω κάτι να γίνει και με τον θυρεοειδή μου γιατί μου τη δίνει να είμαι μέσα στην μαυρίλα έγκυος γυναίκα:?

July άλλα αντί άλλων ως συνήθως, ποια έγραφε βρε παιδί μου ότι τρώει το μικρό της γαρίδες? Τα μπέρδεψα!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

katerin@ καλά αποτελέσματα να έχεις!περιμένω νέα μη σηκωθείς και΄φύγεις χωρίς να ενημερώσεις!!!!θα σε περιμένω!!!δεν νομίζω να είναι εδώ και κανάς άλλος!!!χιχιχι

τώρα για τις γαριδες τι να σου πω έχει ήδη αρχίσει η απώλεια μνήμης!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

ένα το κύημα κορίτσια, μια χαρά είναι, ακούσαμε και καρδούλα, αναπτύσσεται καλά.

ο άνθρωπος δεν μπορούσε να συμπεράνει τίποτα. Μόνο ανάποδα που δεν με κρέμασε από το ταβάνι, με έψαξε πολύ καλά, αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει συμπέρασμα αν ήταν δύο σάκοι που ο ένας αποοροφήθηκε ή ήταν ένας από την αρχή και ο δεύτερος ήταν προβολή του, κάτι σαν οφθαλμαπάτη, επειδή είναι μεγάλος και μακρόστενος. Δεν θα μάθουμε τελικά τι έγινε, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι το άλλο έμβρυο είναι μια χαρά. Τον ρώτησα αν υπάρχει κάποια επίπτωση στην απορρόφηση και μου είπε όχι, οπότε δεν ανησυχώ.

Τι να πεις! Η φύση κάνει τα δικά της!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Κατερινα μολις ειδα τα νεα σου στο φεις. Μια χαρα και το ενα νινακι! Προφανως οπως λες και εσυ η φυση οριζει τις καταστασεις επομενως αισιοδοξια..δε θελω μαυριλες και ολα θα πανε καλα!!!

Οι υπολοιπες διακοπαρετε ακομη ε..τυχερουλες???!!! Παλι καλα που εχουμε τη χαλκιδικη κοντα μας και βουταμε εστω και αυθημερον αλλιως θα ειχα πεσει σε καταθλιψη.....παμε για μπανακιιιι!!!!!!:-D:grin::-D

ευχαριστώ κοριτσάκι μου, η αλήθεια είναι ότι τώρα που έμαθα τι γίνεται τελοσπάντων είμαι καλύτερα, δεν αντέχω την αναμονή! Κι εφόσον δεν ξέρουμε και τι έγινε δεν μπορώ να στενοχωρηθώ ακριβώς, μπορεί να μην υπήρξε ποτέ δεύτερο μωράκι, οπότε δεν αισθάνομαι ότι το έχασα, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Καλά είμαι, σκέφτομαι ότι είναι καλά το μικράκι και μου φτάνει μπορώ να πω!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Kατεριν@κι ό,τι και να έγινε εμπιστεύσου τη φύση, κάτι ξέρει παραπάνω.......Ό,τι καλύτερο για το μωράκι σου...Από Σεπτεμβριο έχω κάνει αίτηση στο ΙΝ.ΕΠ. για κάτι σεμινάρια.Είναι στο κτίριο της σχολής σου, αν είναι θα βρεθούμε....;)

Κατά τα άλλα δυο και σήμερα καιαρχίζει η αδειούλα μας.....:-D

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

γεια σας κ απο εμας!!!γυριιισαμεεεε!!:mrgreen:

καλα περασαμε, μαθαμε πως κανει η κατσικουλα κ η κοτουλα κ συμπληρωθηκε το μαθημα ζωολογιας! ειδαμε κ αρμεγμα, φαγαμε κ γιαουρτακι...το γιαουρτακι δεν της αρεσε παντως αλλα επρεπε λογω αντιβιωσης...ναι κοριτσια πηραμε 1η φορα αντιβιωση λογω βρογχιτιδας! θυμαστε 2 πυρετους που εκανε τον ιουλιο; ενω περασαν ευκολα της εμεινε μαλλον μικροβιο, το γυρισε σε απαισιο βηχα κ τσουπ η βρογχιτιδα..:| το μονο καλο με την αντιβιωση ηταν οτι κοιμοταν παααρα πολλες ωρες!!κατα τα αλλα ταλαιπωρηθηκαμε με ανορεξια κ γκρινια ...

ωραια η εξοχη, φανταστικη δροσια στο βουνο, βγαιναμε κ καθε βραδυ στην πλατεια του χωριου στα πλατανια...φαγαμε του σκασμου:-D η ερατω επαιζε με ολα τα παιδακια κ τελευταιο βραδυ γνωρισε κ εναν μικρουλη 2 ετων γλυκυτατο που της κολλαγε:mrgreen: αλλα αυτη του εφευγε κ γενικα το ευχαριστηθηκαμε. το μονο προβλημα ηταν η συμπεριφορα των γονιων μου, τυφλα να χουν οι πεθεροι παιδια....θα σας πω τι εγινε ή μαλλον τι γινοταν-:twisted:-, αργοτερα, τωρα θα την κοιμισω γιατι θηλαζει κ γραφω με το ενα:cool: παντως με πικραναν παρα πολυ.....τελοσπαντων τα λεμε αργοτερα!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια, να μαστε κι εμείς, πάμε ερχόμαστε από Χαλικιδική συνέχεια.Ο Αύγουστος τρελές ζέστες λέμε!! Καλά, το τολμησα κι εγώ, πήγα ένα διήμερο με το συζυγο μόνοι διακοπούλες και περάσαμε τρέλα, βέβαια δεν κοιμηθήκαμε σχεδόν καθόλου, αλλά φάγαμε, ήπιαμε, χορέψαμε, γυρίσαμε σε μπαράκια, το είχα πολύ ανάγκη, πάντως το ποτό τώρα δεν το αντέχω καθόλου, με το δεύτερο και αρχίζω να ..τραγουδάω...χιχι..άρε περασμένα μεγαλεία, τώρα δεν αντέχουμε με την καμία!!!!Η Χριστίνα έμεινε με τους δικούς μου, ευτυχώς ήσυχη, αλλά το βράδυ τους έκανε ένα γερμανικό νούμερο...κοιμήθηκε 23.00 ξύπνησε στις 3.00 και μέχρι τις 6.30 ήθελε να παίζει κρυφτό και κυνηγητό μέσα στο σπίτι, τα είδαν όλα οι δικοί μου!!!:mrgreen:

katerin@ ελπίζω να μην στενοχωρήθηκες για τα δίδυμα. Σκέψου ότι μπορεί να έκανε λάθος ο γιατρός κι εξαρχής να ήταν ένας ο σάκος. Μια χαρούλα είναι και το ένα νινί!:-D

ΠΕΖΗ πού πάτε αυθυμερόν για μπάνιο?Με το Νικόλα?Εμείς δεν το τολμάμε, αν και πάμε μακρυά, δηλ. δεύτερο πόδι και πάντα κανονίζουμε διανυκτεύρευση αλλιώς δεν βγαίνει..

daf καλώς ήρθατε!Τί έγινε βρε με τους γονείς σου και πικράθηκες παιδί μου?

Καλό μας βράδυ!!!

yaeNp3.png

Βρε καλώς τα κορίτσια από τις διακοπούλες τους!!!!! Αντε και γυρναω μονη μου στο φορουμ τοσες μερες...να πουμε και καμια κουβεντουλα~!!!

daf μου περιμενουμε τις ιστοριες σου...αχ γονεις και πεθερικα..μονιμως προβληματα να δημιουργουν:roll::? Περαστικα και στην Ερατουλα ελπιζω να ειναι καλα πλεον το παιδακι και να μην ταλαιπωρηθει αλλο.

Νεαμανουλα μου σιγα μη κατσω στο σπιτι, δεν φτανει που ειμαστε εδω απο τελη Ιουλιου εκμεταλλευομαστε τον ελευθερο χρονο μας για μπανακια. Συνηθως παμε Φλογητα αν ξεκινησουμε μεσημερι, αλλιως αν ξεκινησουμε για πρωινο παμε Ποτιδαια. Προχθες ας πουμε ξεκινησαμε 4 και κατι με τη μαμα μου και 5 ημασταν Φλογυτα, καναμε το μπανακι μας και γυρισαμε 8. Λογω δουλειας για διανυκτερευση δυσκολο οποτε βολευομαστε ετσι. Και η μερα περναει ωραια και ο μικρος κανει τα μπανια του;) Αλλωστε ειμαστε γυριστρονια οικογενειακως και θαλασσολυκοι επισης!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Αυτα..αντε παω να την πεσω και δεν νυσταζω και καθολου..κοιμηθηκα τρεις ωρες το μεσημερι και τωρα ξαγρυπνησα γμτ...παω να το προσπαθησω..

άντε άντε γυρίστρες κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!!!!

καλως ήρθατε κοριτσάκια!περιμένουμε λεπτομέρειες για το πως τα περάσατε!

πάντως ρε κορίτσια εσείς γυρνάτε και εγώ ακόμα να φύγω!τι μου έμεινε μια εβδομάδα ακόμα και μετά ξεκούραση!!!τι ξεκούραση τρέξιμο αλλά ευχάριστο τρέξιμο!να δω αν θα προλάβουμε να πάμε μετά κανα 3ήμερο πουθενά γιατί δεν θα βγει ο χειμώνας!!!

πως είναι τα ζουζουνάκια σας?

DaF η μικρή?

να ρωτήσω ρε κορίτσια τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες έχω δει μεγάλη πρόοδο στην μικρή!καταρχάς το τι κουβέντες λέει άλλο πράγμα!κάνει και μικρές προτάσεις του στυλ παπαω γιαγια!(αγαπάω γιαγια!) τατα τουτου παππου!μαμα τοτ μαμ (του τέστειν μαμά πεινάω θέλω τοστ!!!) και πολλά άλλά!έχει μάθει και το όνομά της και το φωνάζει!μαίη!!!το ρ ακόμα δεν μπορει να το πεί!λέει και πιντικι το ποντίκι!!!γενικώς πάρα πολλές κουβέντες και από εξυπνάδα άλλο πράγμα!λέτε να οφείλετε ότι τώρα που δεν πάει σχολείο την κρατάνε τα πεθερικά μου και συνέχεια ασχολείται κάποιος μαζί της?

τι να πω κάθε μέρα κάνει ή λέει και κάτι καινούργιο!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

αχ κοριτσια μου επιτελους καθομαι!το σπιτι ειναι ενα χαος αλλα δεν αξιζει να το συμμαζεψω μιας και βαζω-βγαζω πλυντηρια και φευγουμε για κρητη τη δευτερα το πρωι!ωραιες οι διακοπες αλλα πολυ χυμαδιο το σπιτακι μας:rolleyes:

πηγαμε την ερατουλα σε μια παιδικη χαρα με εναν φιλο μας κ την κορη του και επαιξε ενα διωρο το πουλακι μου, ξεδωσε για τα καλα!της λειπει αφανταστα η ελευθερια του χωριου, το βλεπω, σημερα ολη μερα γκρινιαζε κ βαριοταν...

δεν σας ειπα οτι τρεχει πισω απο τα παιδακια κ φωναζει 'τσατσιιιιι!!!' σε ελευθερη αποδοση, 'κοριτσακι' δλδ:mrgreen: εχει ξελετραθει με τα κοριτσακια κ καμια φορα φωναζει ετσι κ τα αγορακια:tongue:...αλλο κολλημα της ειναι ντορα η εξερευνητρια , οπου τη δει 'ντιντί' και 'ντιντι' !

μιας κ λεγατε για φαγητα κ συνηθειες, η ερατω τα τρωει ολα σε κομματια εκτος απο το κρεας που το ψιλοκοβουμε αλλα δεν της πολυαρεσει τον τελευταιο καιρο ετσι κ αλλιως..τρελαινεται για ντοματες και αγγουρια, καρπουζι , σταφυλι, χυμους (επειδη εχουν καλαμακι, μη φανταστειτε για αλλο λογο:mrgreen:)και αυγο, το οποιο το τρωει σε τρελη ταχυτητα..α και μακαρονια φυσικα!

κ απο λεξουλες καλα παμε, λεει αρκετα πραγματα κ εχει αρχισει τους συνδιασμους ...βεβαια τη μιμηση δεν την εχουμε ξεχασει, ειναι πολυ θεατρινα κ γελαμε παρα πολυ με τα κολπα της!

κοριτσια μου σας ευχαριστω, ευτυχως ειναι εντελως καλα η ερατουλα, μου φανηκε οτι περισσοτερο την πειραζε η αντιβιωση παρα ο βηχας...γιατι ο βηχας περασε σε 3-4 μερες αλλα η αντιβιωση κρατησε 10....ε, οταν τελειωσε αλλαξε το παιδι μου!καμια σχεση με το γκρινιαρικο που ηταν ολο αυτον τον καιρο....και μου τη σπανε οι σκ@@αντιβιωσεις.......:roll: ειναι πολυ ισχυρα φαρμακα.....επισης αποφασισαμε να αλλαξουμε παιιδατρο διοτι ο κατα τα αλλα καταπληκτικος παιδιατρος μας δεν απανταει στο κινητο:evil:...θα μου πειτε ποσο καταπληκτικος μπορει να ειναι αν δεν απανταει στο κινητο.....ε, αυτο σκεφτηκαμε κ εμεις κ θα εχουμε καποιον αλλο για παρακολουθηση κ ασθενειες κ αυτον μονο αν θελουμε να αντιμετωπισουμε κατι ομοιοπαθητικα....κριμα παντως, και σκεφτομαι οτι οταν αρχιζεις να εχεις φημη, μαλλον ξεχνας οτι εχεις να κανεις με ανθρωπους που σε χρειαζονται οποιαδηποτε στιγμη!

τωρα για τους γονεις μου....πονεμενη ιστορια...γενικα δεν τα παμε κ παρα πολυ καλα....οχι οτι πλακωνομαστε συνεχως αλλα πως να το πω, δεν εχουμε καλη χημεια:rolleyes:...τους θεωρω κ λιγο ανωριμους σε πολλα πραγματα....η μαμα μου για παραδειγμα δεν σταματουσε να απανταει εκεινη καθε φορα που φωναζε 'μαμα' η ερατω....:roll: κ μπροστα μου κιολας, μες στα μουτρα μου......'μαμα' ελεγε το παιδι 'ναι καρδια μου' ελεγε εκεινη....τι παρατηρησεις, τι ειρωνιες, τιποτα... εκεινη συνεχιζε ακαθεκτη....γενικα τα κανει αυτα αλλα δεν την ειχαμε ποτε ξανα τοσο καιρο κοντα....κ εδω στην αθηνα αποφευγαμε να κραταει την ερατω....δεν ξερω πως ακουγεται αυτο σε εσας, ισως να μη δινατε σημασια, αλλα εγω τα πηρα κ μαλιστα πολυ ασχημα....της το εξηγησα με το καλο, κ την αλλη μερα το ξανακανε.....

2-3 μερες μετα, βγηκαμε βραδυ (για κανενα 2ωρο) αφου κοιμηθηκε το παιδι κ της ειπαμε να το ακουει απο την ενδοεπικοινωνια (ηταν στο κατω οροφο η ερατω) κ αν κλαψει (επειδη το εκανε μερικες φορες να ξυπνησει κλαιγοντας κ να με ζηταει) να μας παρει αμεσως τηλ να γυρισουμε...ημασταν πολυ κοντα απο το σπιτι.....ε γυρισαμε στη 1.30 κ η μικρη εκλαιγε ενα δεκαλεπτο στις 12.30.....και απο τις 12.30 δεν μας ειπε τιποτα ρε παιδια......δεν φανταζεστε πως ενιωσα....να κλαιει το πουλακι μου κ να με φωναζει κ η αχαρακτηριστη γιαγια της να μην παιρνει ενα τηλ...νομιζε τι;οτι το παιδι εχει αναγκη τη γιαγια του;ελεος......δεν την ξαναφησαμε εννοειται......

ο πατερας μου τωρα.....εδωσε στο παιδι καφε. ναι καλα ακουσατε, νες καφε. 17 μηνες προσεχω τη ερατω να τρωει ο,τι καλυτερο και την εχω σωσει ουκ ολιγες φορες απο επιθεσεις τυπου 'να δωσω στο παιδι ουζο;' (γνωστος μας, με το ποτηρακι ετοιμο) 'θα πιει σοκολατα;' (θειος, με την κουπα επισης ετοιμη) κ αλλα τετοια ομορφα κ βρεθηκε ο πατερας ΜΟΥ, παππους ΤΗΣ να της δωσει καφε μια απο τις απειροελαχιστες φορες που εκατσε μονος του μαζι της στην αυλη (γιατι γενικα δεν την αφηνω μαζι του, δεν απορειτε γιατι, ετσι; )........επαθα σοκ.....ετρεμα απο τα νευρα μου , πηρα παιδιατρο(τον καινουριο), ευτυχως ολα οκ, ηπιε κ μονο μια γουλια απ'ο,τι καταλαβα....το στοματακι της μυριζε καφε κ εγω ημουν ετοιμη να τον καρυδωσω......κ το χειροτερο....αφου τον εψαλλα κανονικα κ δεν του ξαναμιλησα....:πηρε χτες τηλ τον συζυγο κ ελεγε γελωντας 'ποιος κερασε το πρωτο καφεδακι της ερατως;;;χαχαχα!!!'....

τα σχολια δικα σας ...μονο να συμπληρωσω οτι τον πηρα αμεσως μετα για να του πω οτι ειναι απιστευτα ανωριμος, οτι δεν το εμπιστευομαι ουτε στο ελαχιστο, οτι δεν σεβαστηκε ουτε εμενα ουτε το παιδι κ οτι το μονο που εχει καταφερει (επειδη μου ελεγε αρτσι μπουρτσι οτι κοτσανα φανταζεστε...) ειναι να εχει γελοιοποιηθει στα ματια μου.....αυτα τα υπεροχα με τους γονεις μου.....τελικα μαλλον εμεις τους μεγαλωσαμε, οχι αυτοι εμας.....κ θλιβομαι απιστευτα γι'άυτο.....

αχ....αυτα....:| τελοσπαντων , διαβασα τα νεα ολων σας , μιλησα και με τη μαριγια τον 15αυγουστο, περνανε ωραια αλλα εχει αερα ....η μικρη τους εκανε τη χαρη να κοιμηθει σερι ενα βραδυ κ βγηκαν κ αυτοι σαν ανθρωποι με το καροτσι εννοειται αλλα δεν καταλαβαινε τιποτα το μικρο!!!!!!α ρε αυτα ειναι!!:mrgreen: οχι σαν την ερατω που οταν την εβγαζα μου κοιμοταν 12 με 1....κ βρηκε μια φορα κ το αγορακι που την κυνηγουσε κ του χαιδευε τα μαλλια !!!!μα τι πλακα εκεινο το βραδυ...!ειχαμε ξεραθει στα γελια με τα καμωματα τους!

κ με κατερινα μιλησα αλλα κ αυτη θα γυρισει οταν εμεις θα ειμαστε παλι εκτος!καλα ηταν παντως αν κ κουρασμενη!

νεαμανουλα κ εμεις που βγηκαμε μονοι 3-4 φορες στο χωριο για μπυριτσα ηταν υπεροχα....κανονικο ραντεβου!:tongue: μιλησαμε παρα πολυ, χαλαρωσαμε, φαγαμε ...μια χαρα..αν εξαιρεσουμε τις βλακειες της μανουλας μου:evil:

πεζουλα καλους σας βρισκω!:mrgreen: δεν παλευεται η πολη το καλοκαιρι , αφου να φανταστεις σημερα που δροσισε στην αθηνα με λιγο αερακι αλλαξαμε διαθεση ....

july καλα κουραγια με ολα !αυτο παει να πει ολα του γαμου δυσκολα...!η κορη σου ειναι πολυ τζιμανι, οντως!

αυτα γλυκιες μανουλες! σας καληνυχτω για την ωρα!

Καλησπέρα μανουλίτσες!! Μου λείψατε βρε!! :tongue:

Λοιπόν γυρίσαμε απόψε από το κύριο μέρος των διακοπών μας και ξαναφεύγουμε αύριο για έναν αρραβώνα και από την νέα εβδομάδα πίσω στα καθημερινά μας.. ουφ.

Λοιπόν σας διάβασα βιαστικά και είδα ότι όλες μας φέτος την είχαμε την ταλαιπωρία μας στις διακοπές μας... Εμείς με το που πήγαμε στο χωριό κολλήσαμε μια ωραιότατη γαστρεντερίτιδα με πυρετό :roll: Ο πυρετός ευτυχώς μόνο την πρώτη μέρα αλλά διάροια είχαμε μέχρι και χτες.. Γνωριστήκαμε με το κέντρο υγείας και το νοσοκομείο της περιοχής.. Ευτυχώς το μικράκι μου έπινε υγρά και γλιτώσαμε την αφυδάτωση. Έκανα και το κόλπο με την αραιωμένη κοκακόλα του προηγούμενου παιδιάτρου μου και τη σκαπουλάραμε!! Από φαγητό όμως πολύ λίγα πράγματα.. έφεξε το μουτράκι μας..

Κατεριν@κι με το καλό το ένα σου μωράκι!!! Πολύ σωστή η σκέψη σου και δεν στενοχωριέσαι για τίποτα.

Κατερινα s μου περαστικά στο Γιαννάκη μας!!

ΑΝΤΑ νομίζω οι γιατροί σπάνια επιλέγουν φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική.. Εγώ μετά από 7 χρόνια και όταν το ζήτησα στη δεύτερη το φοβήθηκε... "δεν παύει να είναι ραμμένη η μήτρα σου" μου είπε..

Να μην ξεχάσω τα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον Παναγιωτάκη της Gio και στη Μαριγια μας!! Εμείς θα γιορτάζουμε επίσημα τον Νοέμβρη. Παρόλα αυτά τσιμπίσαμε και κάτι δωράκια :cool:

Αχ βρε dafaki πολύ γέλασα!! Ναι... πιστεύω έχεις δίκιο.. αλλά δώστους και κανένα ελαφρυντικό!! Σκέψου πόσα χρόνια πριν είχαν να κάνουν με μωρά τα ξέχασαν!! Όσο για τη μαμά σου μάλλον δεν το κάνει από κακία.. απλά πιστεύει οτι και εσύ είσαι ακόμα το μικρό παιδάκι της και έτσι της φαίνεται παράλογο να σε λένε και μαμά.. Αντε και fredoccino το Ερατουλίνι μας :mrgreen: χιχι!!

Βρώμα, βρώμα η Αθήνα!! Είδαμε και τη χωματερή να καίγεται... Πότε θα τα μαζέψουμε μια και καλή δεν ξέρω..

Σας αφήνω γιατί αυριο έχω πάλι ταξιδάκι, φιλιά σε όλες σας :wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...