Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχχχ κορίτσια δυστηχώς αναρρωτική δεν μπορώ να πάρω!δεν με συμφέρει οικονομικά είμαι και φιλότιμη θα αισθάνομαι άσχημα μετά αφήστετα!!δεν σας είπα εγώ ότι είμαι ηλίθια???τι έτσι νομίζετε το λέω!έχω ντοκουμέντα!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

July για το οικονομικό που λες εγω που ήμουν σε ολη την προηγούμενη εγκυμοσύνη με άδεια επαπειλουμενης εγκυμοσύνης τον 1 μηνα αναρωτικης σε πληρ'ωνει κανονικα η εταιρέια σου ενω ύστερα το ΙΚΑ . Παντως εμενα μια χαρα με πλήρωνε και το ΙΚΑ αν σκεφτεις πως καθεσαι και πληρώνεσαι .. Οσο για το φιλοτιμο που λες ειναι ενα θεμα Σε καταλαβαινω .. καλο κουράγιο λοιπον και ολα θα πανε καλά Εξαλλου θα πρέπει να σε έχουν στα ώπα ώπα στη δουλεια σου .

nI9Sp3.png

urDwp2.png

marigia μου δεν το συζητώ στην δουλειά μου είναι άψογοι!!!γιαυτό και θα αισθάνομαι άσχημα μου έχουν συμπεριφερθεί πάρα πολύ καλά!!!είμαστε κυρίως γυναίκες και οι προισταμένες φαντάσου είμαστε στο τμήμα μου 40 άτομα εκ των οποίων 3 μόνο είναι οι άντρες!!!στις 4 με παίρνει η προισταμένη πάντα τηλ και μου λέει έφυγες σχόλασες ούτε λεπτό δεν με αφήνει να κάτσω!αν χρειαστεί για τίποτα εξετάσεις να αργήσω καμμιά ώρα πάντα μου τις καλύπτει και δεν τις δουλεύω!γενικά είναι πολύ καλά!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

ααα marigia αυτό που λες με τον μήνα με τον εργοδότη εγώ στην πρώτη μου είχα κάτσει το πρώτο τρίμηνο γύρισα για δουλειά 9 σεπτεμβρίου. επειδή άλλαζα χρονιά εργασίας 11 σεπτεμβρίου όταν βγήκα με άδεια τοκετού ο εργοδότης μου ξαναπλήρωσε ολόκληρο τον ένα μήνα!ήμουν τυχερή σε αυτό!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Δεν σας είπα και το ωραίο..Χθές είμαι με τον μικρό και πάμε για το ταχυδρομείο. Φυσικά δεν υπάρχει ράμπα, οπότε πρέπει να ανέβω περίπου 7 σκαλοπάτια. Ξεκινάω με το καροτσάκι αλλά για καλή μου τύχη μια γυναίκα κοντά στο 60 πιάνει το καρότσι και με χαμόγελο στα χείλη μου λέει "Θα σε βοηθήσω εγώ". Φτάνουμε πάνω και την χιλιοευχαριστώ για την βοήθειά της. Και εκει που ανταλλάσαμε φιλοφρονήσεις πετάγεται ο άντρας της και της λέει 'ΤΕΛΕΙΩΝΕ"..Σκύβει το κεφάλι και σαν καλή "σύζυγος" τον ακολουθει. Ανοίγει λοιπόν την πόρτα του ταχυδρομείου, περνάει η γυναίκα του και ακολουθώ εγώ....Και φυσικά δεν μου κράτησε την πόρτα να μπώ με το καροτσάκι, παρά μου την έκλεισε στα μούτρα...Δεν είναι εντυπωσιακό το ότι υπάρχουν τέτοια γουρούνια;;;;:evil:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

July μου ειμαι κι εγω εδω!! Μια και σήμερα και μετα διακοπουλες επιτελους !!!

Αχ κι εγω στο γραφειο πήζω μη νομίζεις ... Ποια άλλη ειναι στη βάση της άραγε ??

Νεαμανούλα - ΠΕΖΗ εσεις κατα που ειστε?????

July τους αγωνιστικους χαιρετισμους μου σε σενα και στο σποράκι !!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Aαααα...το διαλύσαμε τελείως μου φαίνεται!!:)

Κι εμείς εδώ είμαστε αν και σύντομα θα ξαναφυγουμε διακοπούλες.Αλλά και εδώ που είμαστε όλη μέρα έξω είμαστε, από δω κι από κει.Εχει τρελή ζέστη δεν το συζητώ!!!Το Χριστινάκι μου μόλις κοιμήθηκε αφού έκλεισε σερί 13 ώρες ξύπνια γιατί το μεσημέρι δεν κοιμήθηκε καθόλου, δεν ξέρω ίσως και να ζεσταινόταν το μωρό γιατί ως συνήθως κοιμάται.Πάντως δύσκολη όλη μέρα σερί χωρίς ενα διάλλειμα ύπνου, να ξεκουραστείς κι εσύ λίγο!

marigia μου να περάσετε τέλεια και να ξεκουραστείτε (εδώ γελάνε βέβαια αλλά μια ευχή δίνω....):tongue::mrgreen:Ενα κουράγιο κι αύριο και μετά φεύγετε, τί ωραία!!!

july εδώ είμαι κι εγώ, don't worry δεν είσαι μόνη!:)Ωραίο το περιβάλλον της δουλειά σου και μπράβο τους αλλά αν χρειάζεσαι ξεκούραση τότε κάντο, επιμένω κανείς δεν θα σου πει ευχαριστώ ή μπράβο, προέχει το σποράκι σου!

katerina_s κι ακόμη πιο σπαστικό όταν σε αντιμετωπίζουν έτσι γουρούνες!!!Από ένα άντρα δεν το πολυδίνω σημασία αλλά από γυναίκα, μου κάνει πολύ χοντρό.Από ευγένεια, άλλο τίποτα, έχει χαθεί στον μεγαλύτερο βαθμό της στις μέρες μας. Δυστυχώς!!!Εγώ δεν ξέρω τρελαίνομαι όταν είμαι στο ταμείο στο σούπερ με τη μικρή αγκαλιά και μόνο ένα γάλα στα χέρια και ο μπροστά μου με φορτωμενο το καρότσι του, δεν προθυμοποιείται να μου δώσει τη σειρά του. Δεν είναι υποχρεωμένος βέβαια, αλλά γαιδουριά ρε γμτ!Και γενικά πολλά πολλά άλλα παραδείγματα!!!:evil: Τι να πεις, το θέμα είναι ο άλλος να προθυμοποιείται κι όχι να το ζητάς εσύ,έτσι τί να το κάνεις?

Σας φιλώ καλό βράδυ να έχουμε!!!!!!!

yaeNp3.png

Κι εγώ εδώ!

Ευχαριστώ για τις ευχές σας και ευτυχώς ο μικρός είναι πια περδίκι, αφού έκλεισε ακριβώς 3 24ωρα. Έτσι κάνει πάντα όταν αρρωσταίνει, ούτε ωτιτιδες, ούτε λαιμό, μόνο πυρετό και καμιά φορά μυξούλες. Ας είναι για όλα τα παιδάκια περαστικά.

Κατερινα s, πολύ το λυπήθηκα το μικρούλι που χτύπησε, πώς τα κατάφερε? Και στο νοσοκομείο πώς αντέδρασε, εμένα βλέπει γιατρό και τρελαίνεται. Αφού πρι ενάμιση μήνα είχε έρθει στο σπίτι μια φίλη, η οποία ξεκινούσε εξωσωματική να τις δείξω πώς θα κάνει τις ενεσούλες τις και μόλις είδε τη βελόνα ο Βαγγελης πάτησε κάτι κλάμματα, είδαμε και πάθαμε να τον συνεφέρουμε.....Παρεπιπτόντως η φίλη μου είναι έγκυος σε τρίδυμα!!!!!!!!!!:shock::shock::shock: Τ ακούς Κατερίν@?????? Δώξα το Θεό να λες. Ρε κορίτσια το φαντάζεστε???? Καθαρή τρέλα......

Άντα μου και στην πρώτη εγκυμοσύνη με καισαρική γέννησες? Και σου είπε ότι αν έμενες εγκυος σε ένα χρονο από τωρα θα μπορούσες να πας για φυσιολογικό? Και σκεφτόμουνα από το φφθινόπωρο να βάλω κι εγώ μπροστά για δευτερο...

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσακια που είστε ακόμα εδώ!!!

marigia ετοιμάσίες τώρα εεε διακοπούλες άντε βρε καλά να περάσετε καλά μπανάκια και ηρεμία.....ξεκούραση.....

neamanoula αυτό που λες με το σούπερ και εμένα μου τη δίνει αλλά εγώ το παθαίνω αν είναι γυναίκες μπροστά οι άντρες πάντα μου δίνουν τη σειρά τους και ο σύζηγος τσαντίζεται καθότι και ζηλιάρης χιχιχι!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ μπράβο ο μικρούλης σου που αντιμετωπίζει έτσι τις αρρώστιες δυνατός οργανισμός!!!αυτό που λες με τους γιατρούς το έχει και η κόρη μου αλλά σε αυτούς που φοράνε άσπρη ρόμπα μην τη πλησιάσει κάνεις χωρίς να την αγγίξει ρίχνει κάτι κλάματα άλλο πράγμα!!!

τρίδυμα η φίλη σου εεεε!!!?άντε με το καλό να έχει καλή εγκυμοσύνη και γερά μωράκια και τι να πω καλή δύναμη θα της χρειαστεί στις αρχές!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημέρα καλημέρα!Και εγώ εδώ είμαι αλλα έχω πέσει στο λούκι πληντυρια-καθαριότητα πακετάρισμα γιατί αύριο φεύγουμε για 5 μέρες και μετά για άλλες 7-8 και καταλαβαίνετε!!!

Δεν το συζητώ και εγώ για το super! Η γαιδουρια σε όλο της το μεγαλείο. Αλλά και στις Διαβάσεις επίσης 1 στους 10 θα σταματήσει να περάσεις εσύ με το μωρό στην αγκαλιά! Είμαστε απίστευτοι...

Καλέ για τρίδυμα ακούω και ανατριχιάζω! Θέλει μεγάλο σθένος! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!

neamanoula το Χριστινάκι ντούρασελ βρε παιδί μου. Ο δικός μου τουλάχιστον κοιμάτια μεσημέρι και το σπάει. Το βραδυ πως πάει;;; Κοιμάται;;Στρώσατε;;

Κωνσταντία μου αντε να ηρεμήσετε και εσεις! Περδίκι ο μικρός ε;;;ΜΠΡΑΒΟ!

Συμπεθερούλα καλες διακοπές!!

Γενικά εύχομαι σε όλες σας ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Θα τα πούμε τέλη του μήνα.!

Καλή συνέχεια στις εγκυούλες μας και July σε σένα καλή συνέχεια στις προετοιμασίες!

ΦΙΛΙΑ

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κοριτσάκια μου καλά ευχαριστώ πολύ για τις ευχες :)!!

Συμπεθερουλα ανταποδίδω ! Ευχομαι να περάσετει τέλεια ! Πως ειναι το πουλάκι μου ο Γιαννακής ? Ελπίζω καλύτερα .

Κοριτσια μου θέλω όλη την θετική σας ενέργεια .. Η μικρή απ το πρωι κάνει εμετό ρε γμτ... Δεν εχει πυρετο απλά εβγαλε τα φρούτα και το αβγο και το μεσημερι πήγε να ξανακανει αλλά σταματησε να την ταιζει η κοπελα που την κράτά και το σωσε τελευταια στιγμή ... Δεν θελω να μου ειναι αρρωστη στις διακοπες ....Ασε που κατι γειτονακια μας την πεσαν προχθες για αγκαλιες και φιλιά με την μικρή και ενω προσπαθουσα να τα συμμαζεψω μου λεει το ενα "Κυρια ειμαι αρρωστουλα , εκανα 39 πυρετο σήμερα":shock::shock::shock: ...Προσπαθησα να το σκασω με ελαφρα πηδηματακια αλλα ηταν και η γιαγια τους εξω που το καταλαβε προφανως και μου είπε πως εχει τον λαιμο της η μικρη και οχι ίωση. Τωρα να την πιστέψω :confused:??? Για καλο και για κακό φυγαμε πάντως αρων αρων ... Πολυ αγχος το έχω και μακαρι να πανε όλα καλά γιατί το εχουμε αναγκη να ξεσκάσουμε λιγακι κι εμεις και η μικρη

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Marigia μου εύχομαι να είναι καλύτερα η μικρούλα. Πρόσεξε αν συνεχίσει τους εμετούς να μην σου αφυδατωθεί, είναι πολύ επικίνδυνο ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Να τις δώσετε ηλεκτρολύτες, γουλίτσα γουλίτσα στην αρχή. Αν είναι γαστρεντερ'ιτιδα συνήθως κρατάει μια μέρα, οπότε εύχομαι να είναι ήδη καλύτερα;)

July μου φαίνεται μόνες μας θα τα λέμε από βδομάδα.....

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Γεια σς βρε κοριτσάκιααα!!! Γυρίσαμε κι εμείς!

Και σε λίγο φεύγουμε για το εξοχικό οπότε σας τα γράφω εν τάχει.

Περάσαμε καλά όχι και τέλεια γιατί είχα αναγούλες-δυσπεψίες σε συνδυασμό με πείνα που δεν μπορούσα να ικανοποιήσω λόγω των προηγούμενων οπότε η διάθεσή μου δεν ήταν και η καλύτερη και μου έλειπε η βολή του σπιτιού μου να πω την αλήθεια σε τέτοια κατάσταση. Όμως ωραία μπανάκια και φαγάκια, ο μικρός αλήτεψε και έκαψε καρδιές, κάθε βράδυ ματιασμένος ήταν!

Το πρωί φτάσαμε και μετά από λίγο πήγαμε στον γυναικολόγο, το περίεργο νέο είναι ότι δεν μπορούσε να δει καλά τον δεύτερο σάκο, και μου είπε ότι μπορεί αν συμβαίνουν 2 πράγματα: είτε είναι πίσω από τον πρωτο και δεν μπορεί να τον δει καλά, (ακόμα κολπικό υπέρηχο κάνω) είτε έχει αρχίσει να απορροφάται..... Στενοχωρήθηκα για το ενδεχόμενο αλλά θέλω να σκέφτομαι θετικά, ότι απλά η θέση δεν ευνοούσε. Την Τετάρτη έχω ραντεβού στο Λητώ για να δούμε ξανά τι γίνεται.

Anta με καισαρική ήσουν, δεν θυμάμαι? Αλλιώς, πραγματικά θα είναι η πιο κουφή δικαιολογία γιατρού για καισαρική που έχω ακούσει έβερ που λένε!!

July μήπως να ρωτούσες την παιδίατρο για τα θαλασσινά και τα οστρακόδερμα? Γιατί είναι το στάνταρ που αποφεύγουν όλοι για αλλεργίες, άλλοι λένε για 3 κι άλλοι για 5 χρόνια, όπως και τους ξηρούς καρπούς. Οι αλλεργείες μπορεί να είναι τόσο σοβαρές που να μην προλάβεις να πας καν στο νοσοκομείο πραγματικά, γι αυτό το κάνουν, όχι γιατί είναι συχνές στατιστικά. Εμένα εκτός από την παιδίατρο μου το είπε και η σύμβουλος θηλασμού, η οποία είναι και πολυ άνετη γενικα με τη διατροφή και καθόλου υπερβολική. Για ρώτα βρε παιδί μου, μου κάνει εντύπωση...Και μην σκέφτεσαι ότι έχει φάει κάποιες φορές και δεν έχει πάθει τίποτα, δεν εκδηλώνονται απαραίτητα αμέσως οι αλλεργίες.

Για την Ανδριέλα στελνω ευχές ελπίζω να μην κρατήσει πολύ, κρίμα θα ναι!

Φιλιά στο κοριτσάκι το γλυκό μου!

Κατερινάκι τώρα τι να πω, ουδέν σχόλιο,για τον άντρα σου τον χρυσό δεν θέλεις ξεματιαστρα αλλά ξεμμαλιάστρα μάλλον :mrgreen::mrgreen: με όλο το θάρρος βέβαια, για το παιδί όμως τον γλυκό μου τον Γιαννάκη τι να κάνεις, τα καημενούλικα χτυπάνε....Περαστικά ελπίζω να μην τον πονάει πολύ τον καημένο...

Και στις υπόλοιπες στέλνω φιλιά πολλά, θα ξανακατέβω την Τετάρτη για τον υπέρηχο και θα προσπαθήσω να ξαναμπω να σας διαβάσω!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...