Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοπελιές μου σας γράφω βιαστικά μιας και όντως... ναι... πάλι τελευταία ώρα σιδερώνω μαζευω κλπ. Αυριο ξεκινάνε οι διακοπούλες μας!!!

Jully πέρασα άπειρους πόνους στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου. Πάντα μετά από κούραση φυσικά γίνονταν έως και αφόρητοι. Ίσως γιατί η μήτρα την δέυτερη φορά είναι πιο χαλαρή.. ποιός ξέρει.. Μην τρομάζεις αλλά συμφωνώ με τη Neamanoula θέλεις επειγόντως ξεκούραση!!! Άσε να το ψωνίσει κανένας άλλος το πουκάμισο και κάνε τηλεφωνικά τις άλλες δουλειές σου. Όταν νιώσεις καλύτερα βγαίνεις και για τα ρουχαλάκια της μικρής. Εγω ήθελα μισή μέρα απόλυτη ξάπλα για να συνέλθω θυμάμαι.

Νεαμανουλα ναι καλά κατάλαβες!! Έχει ζόρια αλλά έχει και καλά η κατάσταση. Προσπαθώ να μην ενοχλούμε η μία την άλλη. Ευτυχώς το καλοκαίρι ησυχάζουμε κάπως..

Φιλάκια πολλά και ελπίζω να μπορέσω να τα ξαναπούμε σύντομα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγω εδω ειμαι μεχρι την Παρασκευη..

Εγκυουλα πως πανε τα πονάκια ???

Νεαμανουλα , Τρικαλινη πεθερά ?? α πα πα .. Εγω γιατί δεν πήρα Τρικαλινο νομίζεις ??? , φοβερα τσαούσες και υπερπροστατευτικες με τα αγόρια τους...

Υπαρχουν και οι εξαιρεσεις βέβαια όπως η μανούλα μου :tongue::tongue:!

Και για να μην με βρίζει ο συντοπίτης μου και η μανουλα του απ οτι διαβάζω μια χαρα πεθερουλα είναι !!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

marigia μου τα πονάκια συνεχίζουν!μίλησα όμως με τον γυναικολόγο μου και μου είπε όχι βάρη και όσο μπορώ ξεκούραση είναι από τις συσπάσεις της μήτρας που μεγαλώνει και η κούραση δεν βοηθάει. αφού δεν έχω αίμα δεν είναι κάτι ανησυχητικό μου έδωσε προγεστερόνη και βλέπουμε!!!

παρασκευή φέυγεις έεε!!!κορίτσια φέτος πολύ ζηλεύω διακοπές!!!εμείς του χρόνου πρώτα ο Θεός θα πάμε όλοι μαζί!!να δω βέβαια επειδή έχουμε μικρό αυτοκίνητο τι θα χωρέσει!!!!χιχι θα βάλω και σχάρα στο μικρα!!!!θα πηγαίνουμε με 80!!!!η οικογένεια χωραφά!!χιχιχι πολύ πλάκα θα έχει!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Κι εγώ ακόμη εδώ....... Εμείς φεύγουμε στις 20. Γι αρχή θα ανεβούμε Χαλκιδική.Θεσσαλονικιές παίζει να δούμε καμία Πευκοχώρι???Θα χαρώ πολύ.

Γμτ 'εχω τον μικρό τρίτη μέρα με πυρετό.....το έχει λιώσει καλοκαιριάτικα....

Αντα μουείμαι σίγουρη ότι κάπως έτσι θα είναι, όπως το περιγράφεις...

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Νεαμανουλα , Τρικαλινη πεθερά ?? α πα πα .. Εγω γιατί δεν πήρα Τρικαλινο νομίζεις ??? , φοβερα τσαούσες και υπερπροστατευτικες με τα αγόρια τους...

Υπαρχουν και οι εξαιρεσεις βέβαια όπως η μανούλα μου :tongue::tongue:!

Και για να μην με βρίζει ο συντοπίτης μου και η μανουλα του απ οτι διαβάζω μια χαρα πεθερουλα είναι !!

ναιιιι???Όχι, εμένα η πεθερά μου ούτε υπερπροστατευτική με το γιο της είναι (ευτυχώς!!!), ούτε και τσαούσα μάλλον το αντίθετο θα έλεγα. Σε γενικές γραμμές όσον αφορά την Χριστίνα δεν έχω παράπονο, η συμπεριφορά τους είναι αυτή που αρμόζει σε παππούδες και γιαγιάδες, χωρίς δηλ. να προσπαθούν να παραγκωνίσουν τη μάνα ή να τη βγάζουν σκάρτη.Ίσως επεδή βέβαια με ξέρουν, και στο θέμα με το παιδί δεν σηκώνω και πολλά πολλά!:cool: Ευτυχώς!:) άντε ρε συ να βρεθούμε εκεί καμιά φορά για κανά καφέ, μέσα στον Αύγουστο θα πάμε εμείς.

Βρε Κωνσταντία μου περαστικά, τί έπαθε ο μικρός, κρύωσε ή καμιά ίωση?

july φετος νομίζω είναι η χρονιά σου, πολλά ευχάριστα μαζεμένα!:-D Όμως προσοχή και ξεκούραση, δεν λες στο γιατρό σου να σου γράψει καμιά αναρρωτική?

yaeNp3.png

Καλησπέρα μανούλες!

Ευχαριστώ όλες σας που με σκέφτεστε με τόσο θερμά αισθήματα!

vallou, καλές διακοπούλες εύχομαι με όλη την οικογένεια! Και πες και στο σύζυγο να λέει καμιά κουβέντα στη μάνα του. Εμένα δόξα το Θεό η πεθερά μου είναι κατι σαν της neasmanoulas, αλλά αν με ενοχλήσει κάτι μαζί της, το συζητώ με τον άντρα μου και αναλαμβάνει εκείνος. Πάντως δεν θα ήθελα να μένω τόσο κοντά ούτε με πεθερά, ούτε με μάνα! Καλή η βοήθεια, δε λέω, αλλά δυσκολη η ισορροοπία μετά στις σχέσεις...

jully, άσε να βοηθήσει και κανένας άλλος, μην τα κάνεις ολα μόνη σου! Σου έπεσαν και πολλά μαζί, παιδί, γάμος, βάπτιση, εγκυμοσύνη, δουλειά...ε, δεν γίνονται όλα. Γιατί νομίζεις εγώ θα φύγω για διακοπές και δεν θα ξαναγυρίσω στη δουλειά; Κι ας χάσω και το εκλογικό... Οσο για την εγκυμοσύνη, όχι, δε έχω πόνους, απλώς κούραση και νύστα, νύστα... και μια επιθυμία για αλμυρά, κυρίως για τυρί παντός είδους, πράγμα που δεν μου συνέβαινε στο Θανάση... 1/10 πάμε για το δεύτερο μεγάλο υπέρηχο και νθα δούμε και το φύλο. Η αυχενική τέλεια, την Πέμπτη την έκανα. ΠΗΤ μου έδωσε για 20/2, αλλά θα πάω με προγραμματισμένη καισαρική 15 μέρες νωρίτερα, γιατί μου είπε ότι είναι πολύ κοντινός ο χρόνος μεταξύ των δύο παιδιών, αν μεσολαβούσε ένας χρόνος ακόμα, θα μου επέτρεπε ανεπιφύλακτα φυσιολογικό.

Αυτά κορίτσια, πάω για ύπνο! Α, και Κωνσταντία, περαστικά στο μικρούλη σου κι αγύριστα!!

Καλησπέρα και από εμένα. Και εγώ ακόμα εδώ..

δεν ξέρω αν σας έχω δώσει την εντύπωση ότι είμαι άτομο μοιρολατρικό ή γκρινιάρα...ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ! Αλλά με αυτά που μου συμβαίνουν φέτος το καλοκαίρι...τι να πώ.. Δεν μου έφτανε άντρας μου με τη μινι περιπέτεια του, τώρα έχω και τον μπόμπιρα...Αλλά ας τα πάρω από την αρχή..

Tετάρτη όπως σας είπα πήγα τον μικρό Αθήνα και κατα τις 13:30 ξεκίνησα για να πάρω τον άντρα μου από τη δουλεία για να πάμε Θεσσαλονίκη. Στο δρόμο μου ξεφουρνίζει οτι το χέρι του πρήστηκε ολόκληρο...Επικοινώνησε με τον γιατρό και του είπε να περιμένουμε να δράσει η αντιβίωση.. Το είπα να το ακυρώσουμε αλλά δεν άκουγε τίποτα. Το γήπεδο τον περίμενε! Φτάσαμε Θεσσαλονίκη, εκείνος με πρησμένο χέρι εγώ με τρελό πονοκέφαλο. Εκείνος στην Τούμπα, εγώ στο ξενοδοχείο να προσπαθώ να ηρεμίσω. Χάσανε κιόλας(άστα neamanoula, πικράθηκαν τα αγόρια μας), οπότε το βράδυ της Τετάρτης μας βρήκε σε κακά χάλια στο ξενοδοχείο. Την Πέμπτη, γεμάτοι όρεξη(?), πήγαμε για καφέ και ενώ κάναμε ένα σωρό σχέδια(θα πάμε εδω, θα κάνουμε εκείνο, θα κάνουμε το άλλο), πήγαμε απλά στο cosmos και μετά από λίγο φύγαμε. Η επιστροφή ήταν καλύτερη.

Το βράδυ της Πέμπτης καθοδόν για Χαλκίδα μας παίρνει ο πεθερός μου και λέει "Ο Γιάννης χτύπησε το ποδαράκι του, όχι πολύ, αλλά το χτύπησε". Λέω οκ, παιδί είναι και μάλιστα ζωηρό, δεν πειράζει. Παρασκευή πρωί πάμε Αθήνα και τι να δώ. Το νυχάκι του ποδιού του σχεδόν βγαλμένο. Τον βουτάμε και πάμε Παίδων. Καταλήξαμε με αντιβίωση και απαγόρευση της θάλασσας. Κοινώς και συνοψίζοντας: ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΞΕΜΑΤΙΑΣΤΡΑ;;;;

Τέλος πάντων...Σας κούρασα το ξέρω. Ήθελα να γράψω και άλλα αλλά μην τραβάτε και τα μαλλιά σας μαζί μου!

Εξακολουθώ να χαμογελώ..γιατί εντάξει δεν πάθαμε και κάτι τρελό. Απλά δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε και πουθενά..χα χα! Α! Και έλεγα ότι τον Αύγουστο θα προσπαθήσω για παιδί..χα χα χα. Από το 2011 και μετά!!

Σας φιλώ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

μανούλες καλημέρα!!!

katerina_s τι να πω κοπέλα μου αντί για ξεματιάστρα δεν κάνεις και κανα αγιασμό στο σπίτι?εντάξει δεν είναι κάτι από όλα πολύ σοβαρό αλλά όλα μαζί είναι πολλά!!!!τι να πω περαστικά σε όλους!!!

neamanoula όντως φέτος πολλά ευχάριστα μαζεμένα!αφού αν κάποιος ξεκινήσει να εύχεται μας λέει πόσες ευχες!!!χαχα κοίτα βοήθεια έχω πολύ από τον άντρα μου και τα πεθερικά μου ότι τους ζητήσω χαλί γίνονται οι άνθρωποι!αφού είπαν λόγω του ότι τώρα με τόσα έξοδα δεν βγαίνουμε μου είπαν να πάρω γυναίκα και να μου την πληρώνουν!!!!μετά τον 15Αύγουστο γυρνάει και η μαμά μου θα έρχεται για κανα μαγείρεμα σίδερο εντάξει δεν έχω παράπονο!εδώ άλλες δεν έχουν καθόλου βοήθεια!απλώς εγώ παρα είμαι ηλίθια και δεν ζητάω βοήθεια γενικώς!έρχεται η μαμά μου και της τα έχω όλα έτοιμα στα πεθερικά μου είναι τόσο καλά που ντρέπομαι να ζητήσω κάτι και έτσι τα τραβάει όλα ο άντρας μου!!!!

Anta1 έκλεισες από τώρα την β επιπέδου?

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ο μικρός καλύτερα?

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Κωνσταντία περαστικά στον μικρό σου!Γρήγορη ανάρρωση!

july μου έτσι όπως τα λές είναι. Δεν είναι το μέγεθος των προβλημάτων...είναι το ότι έπεσαν πολλά μαζί! Εσύ κοίτα να μην κουράζεσαι πολύ!! Πάντως πράγματι είναι η χρονιά σου!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Kαλημερα σας κοπέλες μου ,

Συμπεθερουλα μου τι επαθε το παιδί μας??? Ελπίζω να μην πονάει το καμάρι μου και να περάσει γρήγορα. Προλαβε τουλαχιστον να κάνει κανενα μπανάκι ?? Ζωηροι οι άντρες σου Κατερινακι να τους προσέχεις!

Περαστικά κι απ τον σύζυγο που τον εχω πρήξει με τον Γιαννακη ..λετε εγω να το μάτιασα το παιδί ??? Χαρηκε που λες ο σύζυγος με τον συμπεθερο που ειναι Παοκτζης !!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ τον ψήνω που λες να ρθουμε καμια βόλτα Χαλκίδα Μακαρι να τα καταφέρουμε ...

Αντα χαρηκα για την αυχενική. Φυλο δεν φάνηκε ε?? Εγω σου ευχομαι με ενα κοριτσάκι τώρα .

July χτυπα καμια αναρωτική καλε τώρα που δεν εχει δουλεια κι ολοι λειπουν ..

Εμεις λιωνουμε στην Αθηνα ... Η μικρη μεσα σταν νευρα και με μια τρελή υπερκινητικότητα .... Σκαρφαλώνει παντού , καμια μέρα θα την βρώ πανω στο σύνθετο ... Με τις τσιρίδες συνεχιζουμε ακαθεκτες... Στην παιδική χαρά δεν τολμα να την πλησιάσει παιδάκι και του φωνάζει και χτυπιεται , δεν κάνει χειρονομιες στο παιδάκι αλλά χτυπιεται μόνη της , Προκαλει ετσι που κανει και τα πιο ζωηρα παιδάκια την έχουν για πολλες μπατσες ... Στον παιδικο θα τρωει πολύ ξύλο ετσι όπως το βλέπω.. κι εκει δεν θα είμαι εγω για να την σώζω καθε φορά ...

Να σας πως και την κουκουβαγιοιστορία μου τώρα ... Χθες μου έφερε το παραμύθι της Χιονάτης λεγοντας μου Τατη -Τατη βαβα (δηλ Η Χιονατη που χτυπησε ) και μου ανοιγει ακριβως την σελίδα που η Χιονάτη δαγκώνει το μήλο και πεφτει κατω . Αχ θα την φάω ολοκληρη καμια μερα και θα με γράψουν οι εφημερίδες

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Kαλημερα σας κοπέλες μου ,

Συμπεθερουλα μου τι επαθε το παιδί μας??? Ελπίζω να μην πονάει το καμάρι μου και να περάσει γρήγορα. Προλαβε τουλαχιστον να κάνει κανενα μπανάκι ?? Ζωηροι οι άντρες σου Κατερινακι να τους προσέχεις!

Περαστικά κι απ τον σύζυγο που τον εχω πρήξει με τον Γιαννακη ..λετε εγω να το μάτιασα το παιδί ??? Χαρηκε που λες ο σύζυγος με τον συμπεθερο που ειναι Παοκτζης !!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ τον ψήνω που λες να ρθουμε καμια βόλτα Χαλκίδα Μακαρι να τα καταφέρουμε ...

Αντα χαρηκα για την αυχενική. Φυλο δεν φάνηκε ε?? Εγω σου ευχομαι με ενα κοριτσάκι τώρα .

July χτυπα καμια αναρωτική καλε τώρα που δεν εχει δουλεια κι ολοι λειπουν ..

Εμεις λιωνουμε στην Αθηνα ... Η μικρη μεσα σταν νευρα και με μια τρελή υπερκινητικότητα .... Σκαρφαλώνει παντού , καμια μέρα θα την βρώ πανω στο σύνθετο ... Με τις τσιρίδες συνεχιζουμε ακαθεκτες... Στην παιδική χαρά δεν τολμα να την πλησιάσει παιδάκι και του φωνάζει και χτυπιεται , δεν κάνει χειρονομιες στο παιδάκι αλλά χτυπιεται μόνη της , Προκαλει ετσι που κανει και τα πιο ζωηρα παιδάκια την έχουν για πολλες μπατσες ... Στον παιδικο θα τρωει πολύ ξύλο ετσι όπως το βλέπω.. κι εκει δεν θα είμαι εγω για να την σώζω καθε φορά ...

Να σας πως και την κουκουβαγιοιστορία μου τώρα ... Χθες μου έφερε το παραμύθι της Χιονάτης λεγοντας μου Τατη -Τατη βαβα (δηλ Η Χιονατη που χτυπησε ) και μου ανοιγει ακριβως την σελίδα που η Χιονάτη δαγκώνει το μήλο και πεφτει κατω . Αχ θα την φάω ολοκληρη καμια μερα και θα με γράψουν οι εφημερίδες

Το λέω και το ξαναλέω. Έχω νύφη αστέρι!!!!! Άντε πάρε την οικογένεια και ελάτε για καφεδάκι. Βέβαια από 14/8 και για λίγες μέρες θα είμαστε Νέα Μάκρη. Λες να τα πούμε εκεί;;; Για να το κανονίσουμε συμπεθέρα!

Όσο για τον Γιάννη, πρέπει να πονάει, αλλά να δείς πως προστατεύει το ποδαράκι του. Θα τρελαθεις! Το μαζεύει με τρόπο και πραγματικά δεν το έχει ξαναχτυπήσει!!!

Και όσο για τις κουκουβαγιοιστορίες...Ο μικρός παίρνει το betadine και το βάζει στο πόδι του. Και αφου βλέπει ότι είναι κλειστο τρέχει και μου το φέρνει και μου δείχνει που πρέπει να του το βάλω! Α! Και το αστείο. Του αρεσει να πάιζει με τις κατσαρόλες. Καθόμασταν λοιπόν κάτω στο πάτωμα και παίρνει το καπάκι και μου το "φόράει" στο κεφάλι! Πάει και η μαμά, την ξέκανε! χα χα χα!!!!!

σας αφήνω πάλι. Τον έβαλα να κοιμηθεί μόνος του αλλά δεν...Πάω να τον μαζέψω...:tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κατερινα ς Nα του δώσεις ενα φιλακι στο ποδαράκι απο μενα του γλυκούλι μου που εχει μαθει και το μπεταντιν :tongue::)

Θα λειπουμε γμτ απο 14 έως 22 Αυγουστου . Οταν επιστρεψουμε θα τα πουμε σίγουρα πάντως .

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...