Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μανουλίτσες!! :D

Όσο για τα θηριομωρά που λέτε Marigia και Κaterina s βάλτε και εμάς στη λίστα. Αυτή την φορά προσπαθώ να μην πετάμε κάτω τα φαγητά και τα πιάτα μας όταν δεν θέλουμε να φάμε άλλο. Επίσης να μην τσιρίζουμε όταν θέλουμε να ζητήσουμε κάτι. Την απόλυτη ντροπή την έζησα σήμερα.. Περνάω έξω από ένα γνωστό κατάστημα και η κατά τα άλλα συμπαθής πωλήτρια μου λέει : Το κατάλαβα οτι έρχεσαι, άκουσα τη μικρή που τσιριζε πριν στρίψετε τη γωνία :oops: Επίσης έχω να δηλώσω οτι ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ με το βραδυνό σκετσάκι του "χτυπιέμαι και κοπανιέμαι" που παίζουμε κάθε βράδυ για να πάμε για ύπνο!!!! :evil:

χα χα χα! Σήμα κατετεθέν η μικρή!!! Αυτό που περιγράφεις με το φαγητό μου το κάνει εδώ και 3 μέρες. δεν τρώει τίποτα και πετάει το πιάτο του κάτω. Χθές πρέπει να μας άκουσε όλη η πολυκατοικία.. Ο μικρός πέταξε το πιάτο, εγώ μιλούσα με τη μάνα μου-ΓΙΑΓΙΑ του Γιάννη-η οποία τα έβαλε μαζί μου γιατι φωνάζω του μικρού κτλ. Και φυσικά μου πέταξε το κορυφαίο "Σε μένα ο μικρός είναι κύριος".....

Οσο για τις διακοπές και εγώ σκεφτόμουνα για δωμάτιο με κουζινάκι απλά έλεγα μπας και είμαι κολλημένη και δυσκολεύω τη ζωή μου. Απόφάσσα λοιπόν να του μαγειρευώ μακαρονάκι, τραχανά και να του δίνω ότι κρίνω σωστό από φαγητό σε εστιατόριο! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κορίτσια για τις συμβουλές σας!!!!!

Λοιπόν, ο άντρας μου...Έπειτα από χίλια παρακάλια δέχτηκε να πάει στο ΓΕΙΤΟΝΑ-ναι, τόσο μακρια- γιατρό (χειρούργος ο άνθρωπος) να δει το χέρι του. Και ξεκινάμε. ΚΑΚΩΣ του το ανοίξανε στο νοσοκομείο, η φλεγμονή είαι ακόμα ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ, χρειάζεται ΡΑΜΜΑΤΑ....και εκείνος,ο άντρας μου, περίμενε να γιατρευτεί. Τελως πάντων όλα θα πάνε καλά!

Σας φιλώ, φεύγω ταξίδι αστραπή για Θεσσαλονίκη, αφού πάω πρώτα Αθήνα τον μικρό στη πεθερογιαγιά. Πάμε να δει ο άντρας μου τον αγώνα του ΠΑΟΚ και επιστρέφουμε αύριο!Α! και φυσικά θα οδηγώ εγώ μιας και το χεράκι του είναι "κάπως"..(Μήπως να το σκεφτώ να γίνω ταξιτζού;;;Με τόσα δρομολόγια...:wink:

sorry για την πολυλογία...'Εχω ξυπνήσει από τις 6:30...

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ βρε κατερινα μα πως το παθε αυτο το πραγμα ο ανθρωπος! Απο κει που δεν το περιμενεις! Αυτο με το πιατο το χουμε κι εμεις στο 5λεπτο το αναποδογυριζει πανω του! Γενικα οταν τρωει (τρωει λεμε τωρα τσιμπολογαει) πρεπει να οπλιστω με οση υπομονη και αναισθησια γινεται προκειμενου να μπουν δυο μπουκιες στο στομα!

vallou μην το φοβασαι το χταποδι (βραστο ετσι?) εμενα εχει φαει 3 φορες και του αρεσε πολυ οπως και γαριδες και καραβιδοψιχα! ΠΕΖΗ μηπως να δοκιμασεις τιποτα τετοια μιας και δεν τρωει κρεας?

Κοριτσια ειμαι τοσο εξαντλημενη απο τα ξενιχτια, τις αναγουλες και γενικα την κουραση του πρωτου τριμηνου που εχω αποφασισει στις διακοπες να ζοριζομαι οσο γινεται λιγοτερο. Θα παρω μονο την τοστιερα παραμασχαλα και κατα τα αλλα θα κανω αυτο που εκανα οταν ειχαμε παει στη Σεριφο θα παιρνω σε αλουμινοχαρτο οτι μπορει να φαει απο την ταβερνα και θα του το δινω και πιο μετα ή το βραδυ ή θα παραγγελνω επι τουτου καμια μακαροναδα και θα την περνουμε στο δωματιο. Ψυγειο θα υπαρχει ελπιζω να τη βγαλουμε ετσι. Δεν εχω κουραγιο για μαγειρεμα... αντε να φυγουμε κι εμεις οι τελευταιοι των μοικανων μειναμε!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημέρα!! :D

ΣΩΣΤΕΣ σας βρίσκω!!!! Έτσι!! Πρέπει να κάνουμε και εμείς λίγο διακοπές!! Μια χαρά θα είναι και τα μικράκια. Εγώ τώρα που ήμουν μόνη και δεν την ζόριζα το μεσημέρι στο φαί, για να μη ξεσηκώσουμε στο πόδι τους γύρω και συμπληρωνα με γάλα μπορώ να σας πω οτι πήρε και λιγάκι επάνω της.

Το τελευταίο μας κατόρθωμα είναι οτι την κατεβάζω από τα τραπέζια!! Ανεβαίνει στο δευτερόλεπτο στο τραπέζι της κουζίνας αλλά και στο γραφείο της μεγάλης :roll:

mariapap υπομονή βρε κοριτσάκι, θα περάσουν σε λίγο όλα αυτά. Θυμάμαι όταν αναγούλιαζα πολύ το μόνο που με βοηθούσε ήταν να βγω έξω βολτούλα.

Κατερινα ς Ξεροκέφαλοι τελικά είναι ΟΛΟΙ οι άντρες!!! Κάνουν τους ατρόμητους και όταν είναι να πάνε σε γιατρό τρέμουν ολόκληροι. Άσε το κλάμα για το ΒΑΒΑ που έπαθαν.. Περαστικά και προσεκτικά στο δρόμο.

Σας αφήνω να βάλω σε τάξη το ΧΑΟΣ!!

Καλημερα κοπέλες μου

Ηρθα δουλεια σνιφ...

Κατερινακι καλα να περάσετε Θεσσαλονική ! Καλε πως κρατήθηκες και δεν την έπνιψες την πεθερούλα σου , ακου σε αυτην ο μικρος ειναι κύριος.. Ας τον ειχε κι αυτη 24 ώρες το 24ωρο και θα σου λεγα εγω... Αχ τρελένομαι με κάτι τέτοιες ατ'ακες πεθερων ... Εμενα τα χει κοψει αυτα για λίγο ύστερα απο κάτι στιχομυθειες που ανταλλάξαμε Βεβαια δεν ξερω πόσο θα κρατήσει ...

ΜαριαΠαπ μου ειλικρινα σε σκεφτομαι και λέω υπάρχουν και χειροτερα απο θέμα κούρασης Αν ο μικρος εχει μαθει και τρώει απ ολα γιατι να μαγειρευεις η γυναικα Κι εγω λεω να μαγειρέυω αλλα αμα δω τα δύσκολα κανα ψαρακι η κανα φιλετακι απ εξω δεν θα την χαλάσει .Κι Εμεις φευγουμε στις 14 Αυγουστου φευγουμε τελευταιοι και καλύτεροι

Vallou πρώτες οι κόρες μας στην τσιρίδα !! Κι εγω αυτα τραβάω , βγαινω το πρωί να πάω για δουλεια και με βλεπει η γειτόνισα και μου λεει την άκουσα την σειρήνα σου ξύπνησε νωρις σήμερα ....

Πεζη μου εγω που την έχω απ την ώρα που σχολάω ως το βράδυ που κοιμαται και τις Κυριακες όλη μερα μόνη μου, στις διακοπες που θα χω και τον αντρούλη μου το βλέπω σαν ξεκουραση να σου πω .. Βεβαια καταλαβαινω πως εχεις περιεργα ωράρια στην δουλεια και δεν παλευεται ειδικα τα νυχτερινα ....

Τα λεμε αργοτερα ..

nI9Sp3.png

urDwp2.png

καλα αυτο με τις πεθερες αφηστε εμενα που δεν πιστευει οτι ξυπναω! Αμα μιλησουμε βραδυ και πω οτι παω να κοιμησω το παιδι θα πεταξει ΠΑΝΤΑ την ιδια ατακα "και τωρα θα κοιμηθει μεχρι το πρωι ετσι?μα τι καλο παιδι" :twisted: χριστε μου δεν με ακουει 16 μηνες τωρα που λεω οτι το παιδι ξυπναει συνεχεια......

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Θέλετε να ακούσετε ατάκες πεθερών;;

"Κοιμάσε;;" Η ώρα να είναι 11 το πρωί και η μικρή ξυπνάει αξημέρωτα κάθε μέρα.

Πάμε διακοπές.." να προσέχετε τα παιδιά μη τα χάσετε και να τα ταίζετε" ασχολίαστο!

Και το κλασικό "σε εμένα έφαγε- τα εκανε όλα τέλεια κλπ, εσύ δεν ξέρεις" ή όταν δεν ακούει η μεγάλη κυρίως "εσύ το έχεις χαλάσει το παιδί" και όταν τη μαλώνω "άστην δεν πρέπει να της φωνάζεις δεν έκανε και τίποτα το κακόμοιρο" :confused:

Υπάρχουν και άλλα άπειρα αλλά δεν μου έρχονται αυτή τη στιγμή.

Vallou προσκυνω !!!!

Μου ρθε κι εμενα μια πρόσφατη τώρα : -Πολυ λίγο γάλα του φτιάχνεις του παιδιου :roll: -Λες γλυκια μου πεθερούλα να πίνει περισσότερο και να μη του δίνω ??????:evil::evil::twisted:

Μιλησα και με τη μελλουσα κουμπαρα μου ,Vallou σε θυμαται μου ειπε .Ολα οκ με το μωρο που περιμενει, αρχισε να παιρνει βάρος κανονικά κι ολα καλά !!!

Που είστε καλε όλες ??

Σας καληνυχτώ ;)

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλά έλειψα δυο μήνες και είχαμε τόσες εγκυμοσύνες???? Δεν το πιστεύω....:D:Dεύχομαι όλες να εξελιχθούν τέλεια και μακάρι να σας ακολουθήσω σύντομα;)

Κορίτσια πρέπει να σας πω τι έπαθε η ξαδέρφη μιας φίλης μου μέρα μεσημέρι. Βγαίνει από το σούπερ μάρκετ κρατώντας τις σακούλες και τον 2 1/2 χρονώ γιο της από το χέρι. Ξαφνικά νιώθει αντίσταση από τη μερια του παιδιού της σα να προσπαθούσε να της φύγει από το χέρι. Γυρνάει προς τη μερια του για να τον μαλώσει και τι βλέπει? Δυο αλλοδαποι προσπαθούσαν να το τραβήξουν το παιδί προς τα πίσω:confused: Ευτυχ'ως δεν τα έχασε και άρχισε να τους χτυπάει με τις σακούλες και αυτοί το έβαλαν στα πόδια μπήκαν σε ένα βαν και έφυγαν...:confused::confused:Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω το τι μπορούσε να είχε συμβει...........Ρε κορίτσια πώς έχει καταντήσει ο κόσμος μας????Να φοβάσαι να κυκλοφορήσεις μέρα μεσημέρι???

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Βρε συ ΚΩΣΤΑΝΤΙΑ φρικάρισα βραδιάτικα!!!!! Όχι οτι δε μου έχει ποτέ περάσει από το μυαλό κάτι τέτοιο αλλά να συμβαίνει στην ψύχρα απόπειρα απαγωγής με τη μαμά μαζί;; :? Δεν θέλω να το σκεφτώ άλλο γιατί θα αρχίσω να φοβάμαι και τη σκιά μου..

Marigia μου πολύ χάρηκα για την κουμπάρα σου!! Σήμερα τη σκεφτόμουν το πρωί τι να κάνει με το μωράκι μιας και έλειπα και έχω μέρες να περάσω από εκεί. Έε καλά μα είμαι διάσημη φάτσα στην περιοχή :tongue::tongue: Είναι πάντως πολύ συμπαθητική κοπέλα.

Συνέχεια πεθερόπληκτων.. Η ατάκα που χρησιμοποιεί συνέχεια η πεθερά μου και μου δίνει στα νεύρα πραγματικά είναι όταν φτιάχνω κάποιο φαγητό να λέει "είναι καλύτερο αυτό;;" πχ φτιάχνω ψάρι και θέλω να το δώσω και εκείνη ως συνήθως μαγειρεύει μπιφτέκια εως και 3 φορές την εβδομάδα.. Όχι το έφτιαξα για να καταστρέψω τη διατροφή του παιδιού μου!! Το λέει ακόμα και όταν θέλω να μη τους δώσει γλυκό και προτιμάω κάτι άλλο.. Κάποιες φορές που έδινε κρουασαν στη μεγάλη το είπα κατάμουτρα.. ναι είναι καλύτερο από το ψεύτικο φαγητό με τα συντηρητικά και όλο ζάχαρη που προτείνεις!!! Γενικά όλο για τη διατροφή των παιδιών ερχόμαστε σε αντίθεση.. Ώρες ώρες νιώθω οτι κολλάει το μυαλό τους.. Λέτε να γίνουμε και εμείς έτσι;;

καλημέρα κορίτσια!!

βλέπω πολλές είστε πεθερόπληκτες εεε!!!

εγώ κορίτσια ευτηχώς έχω πεθερικά μάλαμα!καλύτερα πεθερικά από ότι είναι οι γονέις μου να φανταστείτε!!διακριτικοί πάρα πολύ ευγενικοί ότι ζητήσω πάντα ναι και με το παιδί πάντα με ρωτάνε τα πάντα!ήθελε ο πεθερός μου να της δώσει σταφύλι που δεν έιχε ξαναφάει και με πήρε στη δουλειά να με ρωτήσει!!!μιλάμε οι άνθρωποι είναι φανταστικοι!!!!

κορίτσια που φεύγετε τελευταίες μην στεναχωριέστε εγώ που θα φύγω σεπτέμβριο τι να πω????και άρχισα και τα 8ωρα και έχω και τις ετοιμασίες γάμου-βάπτισης!!!τρέχω συνέχεια κομμάτια είμαι!!αλλά χαλάλι!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Γεια σας τσούπρες!Ολίγον ησυχία διακρίνω..

katerina_s ο σύζυγος σου φαντάζομαι μέσα στην πίκρα, είναι και χτυπημένος κάνατε και ταξίδι Σαλονικα και έφαγε ο ΠΑΟΚ τον αποκλεισμό, άστα...κι ο δικός μου μέσα στην πίκρα γύρισε στο σπίτι...με τί ασχολούνται οι άντρες!!!

Για τα πεθερικά πιάσατε κουβέντα βλέπω και πολύ με εξοργίζουν αυτά που λένε κατά καιρούς...vallou δεν το συζητώ πολύ αέρα έχει πάρει η πεθερά σου, ειδικά τη διατροφή του παιδιού εσύ κρίνεις και πράτεις το καλύτερο για το παιδί, εγώ δεν τα σηκώνω αυτά.

Μία φορά η πεθερά μου πήγε να δώσει σπανακόπιτα στη Χριστίνα όταν ήταν 6 μηνών στα μουλωχτά χωρίς να με ρωτήσει, αλλά την πήρα πρέφα και της έκανα πολύ έντονα παρατήρηση, ότι το παιδί θα τρώει ΜΟΝΟ ότι του δίνω εγώ. Από τότε δεν έχει συμβεί κάτι, μόνο τον προηγούμενο μήνα ο πεθερός μου είπε να δώσει στο παιδι σιροπιαστό γλυκό κι εγώ από γλυκιά και χαλαρή που ήμουν του είπα όχι σε έντονο και αυστηρό ύφος, τόσο που ούτε με κοίταξε καν και του κόπηκε η φόρα:wink:. Όχι από αυτά δεν έχω παράπονο από τα πεθερικά μου, δεν προσπαθούν να με πείσουν για κάτι ότι είναι καλύτερο για το παιδί ίσως γιατί ξέρουν την αντίδραση μου. Το μόνο που με πειράζει είναι ότι κάθε φορά λένε -άντε και πότε θα την κρατήσουμε καμιά βδομάδα, και πότε θα την πάρουμε μαζί μας στη Γερμανία και κάτι τέτοια κουλά, όπου πάλι τους λέω ευγενικά μεν ότι η Χριστίνα όπου πάει θα είναι μάζι με τη μαμά και το μπαμπά. Αυτό πραγματικά με ενοχλεί, γιατί δεν έχουν συχνή επαφή με το μωρό, και ούτε γνωρίζουν το παιδί πώς είναι αλλά και η μικρή ούτε τους γνωρίζει.Μια φορά που το έλεγε έντονα η πεθερά μου, εγώ της αντιγύρισα με σοβαρό ύφος -σοβαρά τώρα, έχεις δει λίγες φορές το παιδί, ούτε το ξέρεις ούτε σε ξέρει, ειλικρινά αναλαμβάνεις τέτοια ευθύνη? το σκέφτηκε και μου απάντησε -όχι, τελικά είναι μικρό ακόμη...8-)8-):cool:δεν χαρίζομαι, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με το παιδί.Κορίτσια πατήστε πόδι, εσείς είστε οι μάνες τελεία και παύλα. Τα είπα και ξεθύμανα...:tongue:

yaeNp3.png

Καλησπέρα κοπέλες!

Επιτέλους, ο μικρός μου συνήλθε από τον παλιοϊό που τον ταλαιπώρησε 3 εβδομάδες –εγώ κι ο άντρας μου ακόμα να συνέλθουμε, αλλά εντάξει, πού θα πάει, θα τελειώσει κι αυτό – και σήμερα είδα το μωράκι μου στον υπέρηχο και, δεν ξέρω βρε κορίτσια, πείτε μου εσείς που περιμένετε τα δεύτερά σας, αν νιώθετε παρόμοια: και μόνο που το βλέπω στον Η/Υ νιώθω να το αγαπάω σαν το Θανάση, ενώ σε εκείνον δεν ένιωθα έτσι, ένιωθ δέος, περιέργεια, θαυμασμό, φόβο, όχι όμως τη μητρική αγάπη η οποία ήρθε ασυναίσθητα μετά τη γέννησή του και μάλιστα ύστερα από αρκετό καιρό. Για το καινούργιο μωράκι αισθάνομαι από τώρα η μαμά του και το αγαπάω ακριβώς το ίδιο, ούτε λιγότερο, ούτε περισσότερο από τον πρωτότοκό μου! Συμβαίνει και σε σας το ίδιο;

Κατά τα άλλα καλά, πειραματιζόμαστε με κάθε είδους γάλα κι ο Θανασης επιμένει στην αηδία που συνήθισε να πίνει τόσον καιρό, ούτε τυρί, ούτε γιαούρτι, μόνο την απογευματινή κρέμα του τρώει και ευτυχώς δέχτηκε και το μοσχαρίσιο κρέας. Δεν παραπονιέμαι πολύ γιατί ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα ανοίξουν οι γευστικοί του ορίζοντες και σε όλα αυτά που μέχρι τώρα του ήταν απαγορευμένα, υπομονή φαντάζομαι θέλει και όχι πίεση.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΔΙΔΥΜΑ!!!!! Αυτό κι αν ήταν κουφό, φαντάζομαι το σοκ σου! Εύχομαι την καλύτερη εγκυμοσύνη και όλα να πάνε καλά μέχρι τέλος!

Και jully, είμαστε μαζί στην 12η εβδομάδα, απίστευτο, ε; Θα ήθελα να σε γνώριζα κι από κοντά κάποια στιγμή, είναι τόσο παράξενο να μοιράζεσαι τόσον καιρό πράγματα με κάποια που δεν την έχεις δει ποτέ και ξαφνικά να μαθαίνεις ότι είσαστε στην ίδια εβδομάδα εγκυμοσύνης!

Α, και μια ενημέρωση: στις 25/8 στο mothercare της Βενιζέλου θα γίνει συνάντηση με μαία με θέμα το θηλασμό. Είναι δωρεάν, απλώς πρέπει να τηλεφωνήσεις μετά τις 15/8 για να σου κρατήσουν θέση.

Αυτά, πάω για ύπνο, η εγκυμοσύνη σε συνδυασμό με τη ζέστη με έχει ψιλολιώσει! Καληνύχτα!!

Καλησπέρα... :D

Ακόμα εδώ είμαι και από ετοιμασίες έχω κάνει πολύ λίγα πράγματα... θέλω 2-3 πλύντηρια ακόμα και ένα σωρό μαζέματα.. θα τρέχω τελευταία στιγμή όπωε πάντα.

Neamanoula έχεις δίκιο για το αέρα της πεθεράς μου.. Φυσικά όποιος τη βλέπει μου λέει τη καλή και συμπαθητική κυριούλα που είναι.. είναι και μεγαλούτσικη... Στην πραγματικότητα όμως υπόγεια χωρίς να λέει πολλά λόγια με υπονομεύει στα παιδιά... Με το φαγητό μου έχει κάνει άπειρες χαλάστρες.. να ανεβαίνει για 5 λεπτά η μεγάλη και να γυρίζει φαγωμένη και εγώ να έχω κάνει τόσο κόπο και επιπλέον να μου χαλάει τη σειρά πχ να δίνει κοτόπουλο ενώ εγώ το είχα στο πρόγραμμα για την επομένη. Της το έκοψα απότομα κάποια στιγμή αλλά κατα καιρούς το ξανακάνει. και να σου λέει κίολας "είναι καλύτερο;;" Μέχρι που την εκβίασα να μας αναλάβει όλους να μας ταίζει, αν είναι να πετάω το χρόνο και το φαγητό μου. Σιγά μην ήθελε.. Εσύ σταθερά!! Μην πτοείσαι καθόλου!!

Αααα!! Έχω ατάκα υπονομευτική προς τη μεγάλη μου κόρη. Κάποια στιγμή που της τράβηξα το μαλλί της είπε.. "η μαμά θα σε χαζέψει έτσι που σε κάνει".. κατεβαίνει η μικρή έξαλλη.. "θα με κάνεις χαζό"!!! Τι μου τη θυμίσατε τώρα καλά θα κάνω ένα μήνα να την ξαναδώ..

ΑΝΤΑ μου έτσι είναι με τα δεύτερα μωράκια. Το ίδιο ένιωθα κι εγώ στη μικρή.To αγαπούσα το μωράκι αυτό από την πρώτη ώρα. Φαντάσου και τη στενοχώρια μου όταν από λάθος μου είπαν οτι έχει down. Είναι άδικο για τα μεγάλα μας. Έτσι αισθάνομαι ενοχές που και που..

καλημέρα μανούλες!

τι κάνετε?εγώ υποφέρω ρε γμτ!πονάω πολύ στην κοιλιά μου!προχτές πήγα για την αυχενική και όλα καλά αλλά εγώ πονάω!!θα πάρω τον γιατρό μου σήμερα γιατί δεν πάει!μάλλον είναι από την κούραση αλλά γιατί?

Anta1 εσύ έχεις τέτοια πονάκια?όντως ωραία θα ήταν να γνωριζόμασταν αλλά βλέπω ότι είσαι σαλόνικα!!!μας χωρίζουν αρκετά χλμ!!!!δυστηχώς!θα μου πεις βέβαια εδώ η άχρηστη δεν έχω καταφέρει να γνωρίσω τις αθηναίες!!!

κορίτσια εχτές τελείωσα σχεδόν με τα του γάμου-βάπτισης!!!παραγγείλαμε και τα φωτιστικά και τα δαπέδου που θα είναι και λαμπάδες και μου έχουν μείνει κάτι λίγα!πουκάμισο του άντρα μου ρούχα της μικρής και παγωτατζής και ζαχαροπλάστης και τέλος!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

july χρειάζεσαι επειγόντως αναρρωτική άδεια, πήγαινε στον γιατρό σου, δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα, κανείς δεν θα σου πει μπράβο στη δουλειά, ξεκουράσου!

ΑΝΤΑ μου περαστικά, καλά τόσο καιρό ήταν άρρωστος ο Θανασάκης?Αγύριστα ας είναι!Αχ, μανούλα με συγκίνησες, είδες το σποράκι σου και τρελάθηκες φαντάζομαι...:D

vallou καλές ετοιμασίες και καλές διακοπές σου εύχομαι. Από ότι κατάλαβα με τη πεθερά μένετε πάνω-κάτω?Δύσκολοοοο.....νομίζω δεν θα το άντεχα. Με σιγουριά και ηρεμία πάτα πόδι, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΜΑΝΑ!Καλά κουράγιαα!!!!

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...