Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θεεε μου ένα ΣΚ έλειψα και έγιναν πράγματα και θάματα!!!!

Κατερίν@ μου απίστευτά τα νέα σου!!!!Με το καλό κουκλά μου και όλα θα πανε καλά!!!!Καλές διακοπές, αν και ήδη έχεις φύγει και προσεκτικά!!!!

Κατερίνα_ς περαστικά σας βρε!!!Πως το έπαθε ο άνθρωπως άυτο?Μόλυνση ή απο χτύπημα?Σόρυ αλλά δεν κατάλαβα!!!!Γρήγορα καλά και καλή ξεκούραση σε έσένα όσο το δυνατόν....

Κορίτσια πλησιάζουν και οι δικές μας διακοπές και όσο το σκέφτομαι, απο την μία ανυπομονώ και απο την άλλη... τόσες μέρες χωρίς βοήθεια (ΝΑΙ είμαι γαιδούρα και έχω καλομάθει το ξέρω) με την πεθερά στα 500μ αντέχεται?Οεο.....!!!!!

Εμείς κατά τα άλλα καλά, άν και ο μικρός ή βγάζει τραπεζίτες ή κάτι του φταίει ή έχει γίνει κ@#$λοπαοιδο...στα καλά καθούμενα εκεί που γελάει λές και κάτι τον πιάνει και κλαίει με φοβερό παράπονο και νέυρα μαζί!!!!Το περάσατε και εσείς φαντάζομαι αυτό το στάδιο?Δεν ξέρω τι να τον κάνω...μέχρι και στο άλλαγμα πλέον κλαίει γοερά!!!:?:-?:?

ΦΙλιά σε όλες...και φυσικά στα σποράκια!!!!Αλήθεια πόσα είναι?2 (Κατερίνα) +1(July) +1(Maria Pap)

Ξεχασες την Αντα giaki Eιναι καμιά άλλη άραγε ???? Θα χεις τον αν΄τρούλη σου και την πεθερούλα για βοήθεια καλή μου τι άλλο θες ?? Χε χε χε .... Εμεις τα κλάματα και τις γκρίνιες τις έχουμε μόνιμα οπότε cool θα του περάσει ψυχραιμία

Μετα απο πολύ κόπο την έμαθα να πινει νερο απ το μπουκάλι της και να το αφήνει στο τράπεζι η να το δίνει στην μαμά, πριν ο άνθρωπος των σπηλαίων επινε και το πέταγε κάτω...

Καθε μερα η μικρή δείχνει να ξερει τι ειναι αυτο που θελει και μου το ζητά Σημερα μου ζήτησε γαα δηλ γαλα το πρωι που σηκώθηκε . Το βραδυ φωναζε μαμα α ι δηλαδη νερο . Που Που λεει οταν θελει πιπίλα , τοτο μπισκότο και τοθτ οταν θελει τοστ . Μου την δίνει που τα ζητα απαιτητικά και προσπαθω να την μαθω να τα ζητα ευγενικα η δόλια μάνα .. Προχθες φταρνιστηκε και τις λεω "γειτσες "και απάντα "στο" δηλ Ευχαριστω .. Εμεινα ....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

"Προχθες φταρνιστηκε και τις λεω "γειτσες "και απάντα "στο" δηλ Ευχαριστω .. Εμεινα .... "

marigia χα χα χα χα καλα ρε είσαι απίστευτη τι να πω!χαχαχα

εγώ προσπαθώ να μάθω τρόπους στη μικρή αλλά αδίκως αυτή είναι τραμπούκος!έχουμε μάθει βέβαια να πετάμε την πάνα μας στα σκουπίδια αλλά μόνο αυτό!πρέπει να είναι στις καλές της για τα υπόλοιπα πράγμα σπάνιο τώρα τελευταία!χιχι

όταν πιούμε νερό το πετάμε κάτω το ίδιο και με το φαγητό ότι νά ναι όπου να ναι αρκεί να είναι κάτω!!!προσπαθώ τουλάχιστον μετά να τα μαζεύει και να τα πετάει αλλά δεν γίνεται πάντα!αφήστε που αν δεν γίνει το δικό της ξαπλώνει κάτω και κλαίει όπου και να είμαστε!το σαββάτο το έκανε στο σούπερ!!!μας κοιτάγανε καλά καλά!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας. Σήμερα είναι καλύτερα ή τουλάχιστον έτσι θέλει να μου λέει. Πήγε στη δουλειά κανονικά με δεμένο χέρι. Δεν ξέρω πως πρέπει να κινηθούμε..Ο αγαπημένος μου άντρούλης όμως δεν θέλει να το ψάξει περισσότερο....

καλά, η νύφη μου είναι σκέτη κούκλα!Μου άρεσε τόοοοσο πολύ! Αλλά και εσύ συμπεθερούλα μου, μια γλύκα! Φτου σας!!!

Πάντως διαβάζω ότι όλα τα μικρούλια μας πλέον έχουν μια πρόοδο φοβερή. Ο δικός μου (ο οποίος σήμερα με έσκασε) μετά τις 10 το βράδυ αν τον ρωτήσεις "Τι θα κάνει ο Γιάννης τώρα;" σου απαντά "μπάνι" δηλ μπάνιο! Πόσο μου αρέσει βρε κορίτσια αυτό...

λοιπόν ερώτηση προς τις μαμάδες που πήγαν διακοπές με τα μικρά τους. Με το φαγητό τι κάνατε;;

Φιλια και θα επανέλθω..

mariapap τι κάνεις;; όλα καλα;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλα κατερινα μου προσπαθω να αποθηλασω! :-P Χθες καταφερα να μην θηλασει απο το πρωι μεχρι το βραδυ φτυστε μας! Καλα σημερα μαλλον θα με ξεζουμισει...

Εγω με το φαγητο εχω αποφασισει οτι θα παρω μαζι μου τοστιερα, ενα ματακι και ενα μινι κατσαρολακι για να φτιαχνω τοστ, να βραζω αυγα και να κανω κανενα ζυμαρικο. Δεν ξερω στην πραξη πως θα παει αυτο....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Μαρία! Αντε σιγ'α σιγ'α θα τα καταφέρεις. Εγ'ω προβληματίζομαι. δεν ξέρω για το μεσημέρι τι θα του δίνω....

Το μεσημερι και γενικα καθε φορα που πατε εσεις για φαγητο θα τρωει οτι τρωτε. Εμεις ετσι κανουμε και σπιτι. Γενικα καλυτερα να πηγαινετε νωρις για φαγητο να εχετε το ιδιο προγραμμα!

To θέμα μου είναι ότι ακόμα η παιδίατρος μας έχει σε κάποιους περιορισούς.Πχ όχι αλάτι όχι όσπρια κλπ. Οπότε να του πάρω κοτοπουλάκι...Αν είναι μεσα στο λάδι και στο αλάτι τι κάνω; Αυτό σκέφτομαι. Επίσης δεν εμπιστεύομαι τα μπιφτέκα έξω που είναι μια καλή λυση...

cEyXp3.png

q61sp3.png

To θέμα μου είναι ότι ακόμα η παιδίατρος μας έχει σε κάποιους περιορισούς.Πχ όχι αλάτι όχι όσπρια κλπ. Οπότε να του πάρω κοτοπουλάκι...Αν είναι μεσα στο λάδι και στο αλάτι τι κάνω; Αυτό σκέφτομαι. Επίσης δεν εμπιστεύομαι τα μπιφτέκα έξω που είναι μια καλή λυση...

Οχι αλατι και οσπρια? Παρατραβηγμενο νομιζω. Εμεις του δινουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Για παραδειγμα χθες που βγηκαμε για φαγητο εφαγε χταποδι, τηγανητη καραβιδοψιχα και μακαρονια. Επισης εννοειται οτι τρωει φακες και τρελαινεται για αρακα! Το μονο προβλημα σε μας ειναι η ποσοτητα γιατι τρωει λιγο κατα τα αλλα δοκιμαζει τα παντα! Σαφηνω τωρα γιατι σχολαω!

καλημέρα μανούλες τι κάνετε?

πως είναι τα παιδάκια σας?

ένα πονεμένο χέρι πως πάει?καλύτερα?

katerina_s και εγώ όπως η μαρία στο φαγητό!ότι τρώμε εμείς το μεσημέρι κανονικά και απλώς φροντίζω να τρώει το γιαουρτάκι της πολλά φρούτα άντε και κανα τοστ κανα τέτοιο!αλλά όταν είχαμε φύγει 3-4 μερούλες έφαγε κανονικά μέχρι και σουβλάκι για το οποίο τρελένεται!!προχτές παραγγείλαμε να φανταστείτε με τα πεθερικά μου της πήραμε δικό της παιδικό και έφαγε το μισό. αφού πήρε το μερίδιό της από μαμά και μπαμπά πήγε στον παππού ζητιάνευε μαμ και όταν τελείωσε με τον παππού πήγε στη γιαγιά!!!εκείνο το βράδυ πρέπει να έφαγε ένα ολόκληρο σουβλάκι!!!μπορείς πάντως αν πηγαίνετε έξω για φαγητό να ζητάς φαγητά ανάλατα το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα τα φέρουν λύσσα!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Καλημερα !!!

Συμπεθερουλα ευχαριστω για τα καλά σου λόγια ! Κουκλιά ειναι τα μωρά μας ! Σκεψου τι παιδια θα βγάλουν ! Τρελος συνδιασμός !!!!

Οσο για το διατροφικό κι εγω φοβαμαι τα πολλα αλατια λόγω ανωριμότητας του ουροποιοητικού της δικιά μου , απο όσπρια τρωει φακες κόκκινες Δινω όμως και μπιφτεκια με βρώμη , φασολάκια, αρακά, κοτοπουλο με χυλοπίτες, τοστ με γαλοπούλα , γραβιερα γλυκιά και τα δικά της δηλ χορτοσουπες και ψαρόσουπα 2 φορες την βδομάδα. Προσπαθω όσο μπορω ακόμα να την συγκρατω . Στις διακοπες εχουμε κλέισει στουντιο με κουζινα για να της μαγειρευω Θα τρωει ομως και λιγακι απ τα δικά μας Τιποτα σχαρας χωρις αλατι Γενικα εχω καταλάβει πως δεν της αρέσουν πολύ τα δικά μας . Στο σταθμο παντως απο τον άλλον μήνα θα τρωει και αλατια κι απο όλα φαντάζομαι . Επισης ξεκινησαμε να μην αλέθουμε το κρεας αλλα να τις το κόβω με το ψαλίδι κομματάκια και το τρωει μια χαρα .

July προσπαθω να την προετοιμασω για τον παιδικό βλέπεις ....

Α φρούτα αλέθετε ακόμα το πρωι η τα δίνετε στι χερι . Εγω της αλεθω ακόμα γιατί θελω να τρωει τουλ 3 φρούτα την μερα, αν της τα δώσω στο χερι το πολύ να φαει μισό ή ενα .

Δωστε καμια ιδεα για κανα άλλο φαι βρε κορίτσια Δεν ξερω τι να της μαγειρεψω κάθε μέρα...

nI9Sp3.png

urDwp2.png

marigia μου εμείς πλέον από φρούτα τρώμε μόνο πεπόνι καρπούζι και σύκα και τα τρώει έτσι μικρά κομματάκια όπως και το φαγητό δεν αλέθουμε τίποτα!θέλει να τρώει και μόνη της της το καρφώνω στο πιρουνάκι και τρώει!η πλάκα είναι ότι εχτές έκλεγε γιατί κράταγε το κουτάλι της και έτρωγε γιαούρτι και ήθελε να πάρει και το κεσεδάκι μόνη της!δράμα η κατάσταση τώρα μαθαίνει και άντε να τη σταματήσεις!!!αφήστε τα!!!

πάντως μην αγχώνεσαι με τον παιδικό και το φαί!εμένα περισσότερο έτρωγε στο σχολείο παρά στο σπίτι!εκεί μπαίνουν σε ένα πρόγραμμα και το ακολουθούν άνετα όλα τα παιδάκια το ένα παρασέρνει το άλλο!το θέμα είναι στο σπίτι!εκεί δεν μπορείς να την έχεις σε πολύ στενό πρόγραμμα γιατί θα πάθει τίποτα το παιδί!δεν είναι στρατιώτες ολη μέρα σε πρόγραμμα!γιαυτό μπορεί στο σχολείο να είναι παναγίτσα και στο σπίτι θηρίο!!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Aχ κορίτσια ξαναγυρίσαμε κι εμείς, περάσαμε τέλεια και η επιστροφή στην πόλη πικρή. Ζηλεύω εσάς που έχετε εξοχικό, μεγάλη υπόθεση!Δεν χορταίνω να βλέπω τη δελφινίτσα μου στο νερο, όλη μέρα μέσα στη θάλασσα είναι, μαύρισε κιόλας!Τρελά παιχνίδια στο νερό με μπάλες, και άμα κολυμπάς δίπλα της πάει όλο και πιο γρήγορα αυτή για να σε περάσει χεχεχε τρέλα σκέτη!Και φυσικά εξακολουθούμε να σνομπάρουμε κάθε είδους σωσίβια και μπρατσάκια...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

katerina_s με το φαγητό στις διακοπές που λες..αν δεν προλάβεις να μαγειρεψεις μία δυο μέρες μην τρελαίνεσαι, δώστου το μεσημέρι γάλα και κανά τοστ κι είσαι οκ. δεν παθαίνουν τίποτα. Εμείς είχαμε κουζινάκι, οπότε της μαγείρευα κανονικά κι έτρωγε σπίτι. Και κάποιες μέρες εύκολα φαγητά που γίνονται γρήγορα, πχ. τραχανά. Σε ταβέρνα μπορεί να φάει ψωμί με σαλάτα, τυρί, μαγειρευτά φαγητά, πχ. γεμιστά. Μέχρι και σουβλάκι κοτόπουλο εγώ της έδωσα.Μπιφτέκια μην δίνεις γιατί δεν ξέρεις το μαγαζί και τί κιμά έχει. Προτίμησε σε κοτόπουλο φιλέτο ή σουβλάκι. Ούτε εμείς τρώμε μπιφτέκι έξω, θα πρέπει να ξέρουμε το μαγαζί. Αυτά σε γενικές γραμμές. Ο παιδίατρος μας μας είπε ότι μπορεί να φάμε τα πάντα εννοείται και αλάτι σε νορμάλ ποσότητες, πχ. από το δικό σου φαγητό.Αν σε εσάς είπε όχι ζήτα τα ανάλατα. Αν και είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι, σιγά σιγά πρέπει να τον προετοιμάζεις για κανονικά φαγητά γιατί όσο μεγαλώνει να δεις που δεν θα θέλει να τα τρώει. Πλέον η δική μου δεν της αρέσουν τα δικά της φαγητά και προτιμά τα δικά μας. Εννοείται κάθε μέρα στο μεσημερεριανό της της κόβω και σαλάτα, μισή ντομάτα με τυρί σε μικρά κομμάτια, λάδι, αλάτι, ριγανίτσα και τρελαίνεταιιιι!!!! Αλεσμένα πλέον λίγες φορές τρώμε, ούτε τα φρούτα.

yaeNp3.png

Κοριτσια μου να μαι και εγω!!!

Καλως ηρθαν οσες ηρθαν απο διακοπουλες και καλα να περασουν οσες πανε διακοπουλες οι τυχερεεεεςςς!!! Εμεις μια απο τα ιδια δουλιτσα, μπανακια, βολτες και πολλη ζεστη στο παλιοδιαμερισμα..να ναι καλα τα κλιματιστικα!

Κατερινακι περαστικα στον αντρουλη σου! Ελπιζω ηδη να ειναι καλυτερα ο ανθρωπος!

GIO μου σε καταλαβαινω, επειδη τον μικρο τον κραταει πολυ τακτικα η μαμα μου οταν ξεκινησαμε για διακοπες ενιωσα βαρυ το φορτιο να τον εχω εξ ολοκληρου για τοσες μερες και σε τοσες μετακινησεις αλλα τελικα μια συνηθεια ειναι ολα, μας κουρασε βεβαια λιγακι αλλα περασαμε τελεια! Απλα με την επιστροφη μας του ετοιμασα τσαντουλα για 3 μερουλες για τη γιαγια του να ξεκουραστουμε και να χαλαρωσουμε και εμεις οι δολιοι εστω και στην πολη!:tongue::tongue::tongue:

Για το φαγητο στις διακοπες μας λογω του οτι ο νικολας δεν τρωει κανονικα ακομη , απλα πρωινο τρωγαμε στο ξενοδοχειο δηλαδη κασερακι με ψωμακι κ.λ.π., καμια τυροπιτουλα, κανα λουκουμαδακι και τετοιες νοστιμιες, το μεσημερι του εδινα γαλα και το απογευμα τρωγαμε επισης στο ξενοδοχειο μακαρονια, πατατες τηγανιτες και ψωμακι. Γενικα ο μικρος μονο μακαρονια λιγουρευεται σκετα και πατατες τηγανιτες τιποτε αλλο, το πολυ πολυ λιγο καρπουζακι και αυτο με το ζορι. Επισης τρελαινεται για τοστ αλλα υπαρχουν φορες που επισης δεν το τρωει. Ετσι ακολουθω τις προτιμησεις του, δεν γινεται αλλιως. Κρεας και ψαρι εχει να φαει μηνες..οχι οτι εφαγε και ποτε του δηλαδη...λετε να μου βγει χορτοφαγος?? Μονο τη γαλοπουλα ¨καθαριζει¨το αλητακι μου στο τοστ. Επομενως δεν προβληματιστηκα πολυ στις διακοπες μας. Παντως νομιζω οτι πλεον ειναι σε ηλικια που μπορουν να φανε τα παντα εκτος αν υπαρχει καποιο θεμα υγειας. Αλατι κανονικα..λες και ποσο βαζουμε στα φαγητα μας?? Δεν χρειαζονται υπερβολες πιστευω , απο τοτε που τον αφησα ελευθερο να φαει οτι θελει απο τοτε αρχισε εστω να τρωει αυτα που τρωει..

Αυτα τα νεα μας..φιλακια σε ολες!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλησπέρα μανουλίτσες!! :D

Είπα να μπω να τα πούμε λίγο πριν φύγουμε και εμείς.. Βουνό το μάζεμα και τα πλυντήρια μέχρι να φύγουμε και επιπλέον δουλειά, λίγες ώρες βέβαια αλλά αρκετή για να μην μπορώ να πάρω τα πόδια μου.

ΠΕΖΗ τα ίδια και εμείς με το φαγητό. Γενικά ακολουθώ και εγώ το να δίνω αυτό που τρώει ακόμα και αν είναι καλαμάκι κοτόπουλο απ' έξω, ή πατάτες τηγανητές. Στις διακοπές θα κάνω μικτό πρόγραμμα κάποιες μέρες έξω άλλες στο σπίτι και θα δίνω και κανένα απογευματινό αλεσμένο να την πιάνει.

mariapap ήθελα και εγώ να της δώσω χταπόδι αλλά το φοβήθηκα. Κατά τα άλλα δοκιμάζουμε διάφορα.

Όσο για τα θηριομωρά που λέτε Marigia και Κaterina s βάλτε και εμάς στη λίστα. Αυτή την φορά προσπαθώ να μην πετάμε κάτω τα φαγητά και τα πιάτα μας όταν δεν θέλουμε να φάμε άλλο. Επίσης να μην τσιρίζουμε όταν θέλουμε να ζητήσουμε κάτι. Την απόλυτη ντροπή την έζησα σήμερα.. Περνάω έξω από ένα γνωστό κατάστημα και η κατά τα άλλα συμπαθής πωλήτρια μου λέει : Το κατάλαβα οτι έρχεσαι, άκουσα τη μικρή που τσιριζε πριν στρίψετε τη γωνία :oops: Επίσης έχω να δηλώσω οτι ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ με το βραδυνό σκετσάκι του "χτυπιέμαι και κοπανιέμαι" που παίζουμε κάθε βράδυ για να πάμε για ύπνο!!!! :evil:

Αυτά.. Πολλά φιλάκια στις γκαστρούλες και τα σποράκια τους!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...