Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα Κατερινακι φοβερα τα νεα σου!!!! Με το καλο κοπελα μου, μακαρι ολα να πανε καλα στην εγκυμοσυνη σου, θα ειναι μια φοβερη εμπειρια πιστευω με τις δυσκολιες της αλλα με το πιο ομορφο αποτελεσμα! Μπορω να σου πω οτι σε ψιλοζηλευω!! Ειδικα αν εχεις κοριτσακια...θα ειναι χαρμα!!!! Ο Γιωργακης μεγαλος αδερφουλης να φιλαει τις αδερφουλες του!!! Εκτος αν επιθυμεις παλι αγορακια...δεν πιστευω??:tongue::tongue::tongue: Απο καροτσακια, ρουχαλακια, κρεββατακια σιγουρα εχεις να δεις πολλα και με το καλο να φτιαξετε το ομορφο σπιτακι σας ετσι οπως πρεπει!!!

Νεμανουλα μου αντε καλως ηρθες και εσυ!!! Φανταζομαι τα περασατε τελεια ε??? Παντως η επιστροφη στην πολη ειναι πικρα ρε κοριτσια..εγω ακομη να προσαρμοστω..:?

GIO μου μπραβο για την ευαισθησια σου..μη νομιζεις οι αντρες ειναι αντρες....σιγα μην σκεφτοντουσαν για το γαλα..πιστευω οτι ειναι συνηθισμενη συμπεριφορα..εδω ο Σωτος και καμια φορα συμπεριφερεται λες και δεν εχει μωρο...:roll: Εμενα μου ηρθε τροχαιο που η κοπελα ενω ηταν στην κλινικη που μολις ειχε γεννησει στις δυο μερες σκοτωθηκε ο αντρας της και θυμαμαι οτι μονο εγω ειχα επηρεαστει τοσο, ακομη και κοπελες που ειναι ανυπαντρες και δεν εχουν σχεση με παιδια δεν ειχαν νιωσει οπως εγω..ειναι θεμα εμπειριας και ευαισθησιας σε μερικα θεματα..και εγω πριν αποκτησω μωρο δεν ημουν τοσο ευαισθητη σε αυτα τα θεματα οπως και πριν ακομη αποκτησω σκυλι δεν ειχα ευαισθησια στα ζωα..οταν ζεις κατι τοτε αντιλαμβανεσαι τι σημαινει.

Αντε καληνυχτα μας!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

με τέτοια υπερένταση που έχω ούτε μεθάυριο δεν θα κοιμηθώ!!!

Κοιτάω καρότσια και προσπαθώ να σκεφτώ που θα χωρέσουν όλα τα κραβατάκια!!!

Katerin@ki μας κούφανες τελείως!!! Σου εύχομαι μια υπέροχη εγκυμούνη! Μην σκέφτεσαι τίποτα. Όλα θα τα γίνουν. Και τα καρότσια, και τα κρεβατάκια και όλα. Πέρα από το πρώτο "σοκ" θα δεις που θα βρεις την άκρη.! :D:D Υπάρχει στην οικογένεια ιστορικό;; Εμένα η γιαγιά μου έκανε δίδυμα και να σου πω την αλήθεια περνάει από το μυαλό μου...

Daf και marigia τρελό αυτό που περιγράψατε. Ευτυχώς που είναι όλοι τους καλά!Βέβαια και η μαμα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική...

Εγώ από χθές σε άδεια...Αλλά τι με περίμενε;;; Προχθές το βράδυ ο άντρας μου είδε ένα πρήξιμο στον αγκώνα. ως γνήσιος άντρας αρνήθηκε μα πάμε στο νοσοκομείο να το δείξουν. Με τα λίγα που ξέρω κατάλαβα ότι είναι φλεγμονή αφού έκαιγε...Χθές λοιπόν γυρίζει από τη δουλειά και χωρίς να μοΥ πέι κάτι πάει και ξαπλώνει. Πηγαίνω και τι να δω. Το χέρι τούμπανο, και εκείνος με πυρετο..38,8. Αμέσως τον βουτάω και πάμε νοσοκομείο...Η συνέχεια;;; Του ανοίξαν το χέρι για να βγάλουν το υγρό, το έχει δεμένο(όπως όταν το σπας), πονάει πολύ(και ας μην το λεει) και γενικώς είναι στα χάλια του! Τι άλλο να πω...ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

katerina_s περαστικά για τον αντρούλη σου, νομίζω ότι έχει πολύ πόνο, περαστικά και σιδερένιος γρήγορα. Έτσι και ο δικός μου να πονάει πολύ και αν τον ρωτήσεις θα σου πει -τίποτα δεν έχω!Τί στο καλό, στο στρατό τα μαθαίνουνε τόσο σκληραγώγηση?Όσο για τις διακοπές να πάτε!!!!Ο Γιαννάκης επειδή είναι στην ίδια συνωμοταξία με τη Χριστίνα (τρελά ζωηρό παιδί) θα γουστάρει τρελά, αλλά να ξέρεις θα σας κουράσει και πολύ. Η δικιά μου δεν καθόταν δευτ. σε καρέκλα να φάμε ένα παγωτό, μια μπουγάτσα βρε αδερφέ!Να φανταστείς σε ταβέρνα τρώγαμε μετά τις έντεκα το βράδυ, αφού την είχα κοιμίσει στο δωμάτιο, την έβαζα στο καρότσι και φεύγαμε, έτσι και τρώγαμε άνετοι και τα ουζάκια μας πίναμε και περνούσαμε τα βράδια σούπερ.Αλλά όλη μέρα τρελό κυνήγι πίσω από τη Χριστίνα, εεε το βράδυ δικαιούμασταν κι εμείς λίγη χαλάρωση, τί στο καλό διακοπές κάνουμε κι εμείς!!!!:D:D:D

Και μια που λέμε για διακοπές κορίτσια μου, μόλις γυρίσαμε και μόλις χτες τελείωσα τα πλυντήρια και το σίδερο, ΚΑΙΙΙΙΙ μόλις πριν μισή ώρα με παίρνει ο λατρευτός αντΡούλης μου τηλ. και μου λέει ότι αύριο πρωί φεύγουμε για διήμερο-τριήμερο Χαλκιδική!!!!!Τί καλά, αρχίσω πάλι να μαζεύω πραγματάκια!Μπράβο!Γιατί όντως ΠΕΖΗ πικρή η επιστροφή στην πόλη!!!Πού είσαι εσύ καλέ?χάθηκες, όλα καλά?Ο Νικόλας μας?

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Αααα κατερίνα ψέματα, η μικρή καθόταν μόνο στο σουβλατζίδικο για κανά πεντάλεπτο, αφού μου έτρωγε το σουβλάκι κοτόπουλο η σκατού κι εγώ σκέτο το ψωμάκι με την ντομάτα και τις πατάτες, τί ωραίααα!!!

Ρε κορίτσια όποιος τρώει, πάει η μικρή κοντά και λέει -μαμμμ!!!Έχει γέλιο αλλά προσπαθώ να της το κόψω, πώς γίνεται αυτό?Τα δικά σας το κάνουν?

yaeNp3.png

αν το κανουν λεει....:rolleyes: και φαντασου, θελουμε να φαμε και λιγο τζανκ ρε παιδι μου και σε γλυκοκοιταει να της δωσεις!που να δωσεις στο μωρο μουσταρδες κρεμμυδια και τα συναφη:tongue:

σημερα μαζευουμε κ εμεις για να φυγουμε αυριο πρωι πρωι, παμε ηπειρο....θα περασουμε πρωτα απο την κουμπαρομαρτυρα μας για να κανουμε 2 μπανακια και θα συνεχισουμε το ταξιδι μεθαυριο...αλλα πρεπει να μαζεψω οοοολα τα προικια μας γιατι θα λειψουμε πολυ....μαλλον θα γυρισουμε σε κανα δυο εβδομαδες, ειμαστε χωρις προγραμμα φετος...!:D

και το σπιτι ειναι κ@λ#ς να δω ποτε θα προλαβω....μεχρι τις 8 που θα γυρισει ο συζυξ θα ειμαι μονη με το τερατιδιο!:mrgreen:

δεν ξερω ποτε θα ξαναμπω, οποτε σας φιλω ολες, μαζι με τα ζουζουνια και τα σπορακια !!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ο άντρας μου από τις 12 είναι στο νοσοκομείο. Τον πήγαμε μαζί με το μωρό αλλά δεν έμεινα γιατί φυσικά φοβήθηκα να μείνει το μωρό μεσα εκεί(αυτά ειναι τα άσχημα αν δεν έχεις κανέναν κοντα σου)...Και τα κλασσικά. Ο ένας γιατρος θάβει τον άλλον και τούμπαλιν. Έπρεπε να του κάνουν εξετάσεις αίματος χθες άλλα δεν το έκαναν...Τώρα, του πήραν αίμα και βρέθηκε λέει ανεβασμένη μια τιμή στο αίμα...Κάνουν καρδιογράφημα και όλα καθαρα..Του ξανακάνουν αιματολογική και καθαρή και αυτή. Του λένε λοιπόν "Συγνώμη κάναμε λάθος. δεν υπάρχει πρόβλημα στην καρδια. Αλλά θα σας ξανακάνουμε αιματολογική για να δούμε". Ε, τα πήρε και έφυγε...ΖΗΤΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ...

neamanoula κάπως έτσι μας βλέπω και εμάς...Τρέξιμο τρελό και μόλις ο Γιάννης θα κοιμάται βουρ για φαγητό και ποτό!!!χα χα!! Όσο για το "μαμ". Το περασμένο Σάββατο πήγαμε να αγοράσουμε ένα aircondition. Στο κατάστημα, μόλις είδε το Multi άρχισε "ΜΑΑΜΜΜΜΜ" ΜΑΜΜΜΜΜ!!! ΧΑ ΧΑ!! Γέλασα πολύ!:D:D Ευχαριστώ και για τις ευχές. Πράγματι πρέπει να έχει πολύ πόνο. Αφου ακόμα και σε τράνταγμα από το αυτοκίνητο τον είδα που δαγκώθηκε(είπαμε! Δεν λέει τίποτα εαν πονάει)

σας αφήνω γιατί με δαγκώνει στα μπούτια...:tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Αχ βρε Κατερινακι περαστικά στον σύζυγο και σιδερενιος .Οσο για τα νοσοκομεια στην επαρχια ..ειναι να μην σου τύχει αλλιως κανε το σταυρό σου.... Γιατι δεν ερχόσαστε Αθηνα να το δουν κι εδω για να ησυχασετε ? Τωρα θα μου πεις σιγα μην τον καταφερεις ..Αχ αντρες παιδί μου εγωίσταροι σε όλα τους ..

Θα σας πω και τα δικα μου τωρα Τα ρίξαμε τα καβγαδακια μας χθες με τον σύζυγο. Πήγαμε για ψωνια στο Mall και αφησε εμας για να παρκαρει και οταν θελαμε να φύγουμε δεν θυμόταν που πάρκαρε:twisted::twisted: Ουτε καν σε ποιο επιπεδο :mad: Ψαχναμε ολο το υπόγειο παρκινγκ του Mall κι η Ανδριελα να τσιρίζει :evil: Το τι άκουσε ο κακομοιρης δεν λεγεται ...αφου μου κρατα μούτρακια τωρα ... .

Λοιπον αν ειδατε χθες βραδυ στη Ραφήνα μια μαμά και μια κορη να είναι ντυμενες ολοιδια απο την κορυφή ως τα νύχια (ναι ναι ως και παπουτσια ίδια φοραγαμε ..) Αυτες ημασταν εγω κι Ανδριέλα !!!!! Ειμαι χαζομαμα το παραδεχομαι :tongue:!!!!

DaF Καλες Διακοπες !!! Αχ ποτε θα έρθει κ μας η σειρά μας ????

nI9Sp3.png

urDwp2.png

κορίτσια δεν διάβασα παραπάνω τίποτα από όσα έχετε γράψει γιατί έχω να σας πω το εξής απίστευτο......

ΕΧΩ ΔΙΔΥΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Μπαίνω κιεγώ μετά από πολύ καιρό, αφου τώρα μας συνέδεσαν το ίντερνετ στο σπίτι μας και πέφτω πάνω στα πιο τέλεια νέα!!!!!!!!!!!

Κοριτσάκι μου διπλά συγχαρητήρια, ετοιμάσου για μια νέα συγκλονιστική εμπειρία. Έχω να πω ότι ζηλεύω απίστευτα, θέλω κι εγώωωωωωω:confused:

Κατερίνα s περαστικά στον ανδρούλι σου, πιστεύω ότι δε θα είναι τίποτα σοβαρό, το πολύ πολύ να του δώσουν καμιά αναρωτική να τον ευχαριστηθείς κι εσύ....

Όσες ετοιμάζεστε για διακοπες, να περάσετε τέλεια με τα ζουζουνάκια σας και να ξεκουραστείτε όσο περισσότερο γίνεται.....

Εμείς αργούμε ακόμη οπότε από εδώ και πέρα θα τα λέμε συχνά ;)

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου αφού μάζεψα κι εγώ τα πράγματα σας μπήκα να σας χαιρετήσω, θα σας ξαναδω στις 13 που θα γυρίσουμε από Κρήτη. Τα σποράκια μου ήδη έχουν αρχίσει και μου μεγαλώνουν την κοιλιά κι έτσι φαίνομαι αυτό το σπαστικό αδύνατο με κοιλιά που σιχαίνομαι!! Βέβαια είδα φωτογραφίες από γυναίκες με δίδυμα και η κοιλιά πραγματικά σπάει κάθε όριο!!! Πώς θα γίνω Θεέ μου, πολυ γέλιο, είμαι και μια σταλιά άνθρωπος, να πω ότι ήμουν ψηλή!

Τελοσπάντων, σας φιλώ γλυκά, Κωνσταντία μου καιρό είχαμε να σε ακούσουμε φιλιά πολλά στον μικρό, Κατερινάκι κι εσύ περαστικά στον σύζυγο ελπίζω πολυ γρήγορα και Μαριγια μην του φωνάζεις του κακομοίρη, είναι ανθρώπινο... Να μου φιλήσεις την πριγκίπισσα!!!!

Θα τα πούμε σε 10 μέρες!!!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Κορίτσια μου αφού μάζεψα κι εγώ τα πράγματα σας μπήκα να σας χαιρετήσω, θα σας ξαναδω στις 13 που θα γυρίσουμε από Κρήτη. Τα σποράκια μου ήδη έχουν αρχίσει και μου μεγαλώνουν την κοιλιά κι έτσι φαίνομαι αυτό το σπαστικό αδύνατο με κοιλιά που σιχαίνομαι!! Βέβαια είδα φωτογραφίες από γυναίκες με δίδυμα και η κοιλιά πραγματικά σπάει κάθε όριο!!! Πώς θα γίνω Θεέ μου, πολυ γέλιο, είμαι και μια σταλιά άνθρωπος, να πω ότι ήμουν ψηλή!

Τελοσπάντων, σας φιλώ γλυκά, Κωνσταντία μου καιρό είχαμε να σε ακούσουμε φιλιά πολλά στον μικρό, Κατερινάκι κι εσύ περαστικά στον σύζυγο ελπίζω πολυ γρήγορα και Μαριγια μην του φωνάζεις του κακομοίρη, είναι ανθρώπινο... Να μου φιλήσεις την πριγκίπισσα!!!!

Θα τα πούμε σε 10 μέρες!!!!!

Οπως και να είσαι κουκλα θα είσαι !!!

Kαλες Διακοπες , Να προσεχεις τα σπορακια και τους άντρες σου !

Φιλια Πολλάαάάά΄΄αα΄΄α !!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλησπέρα μανούλες :tongue:

Μας ξεχάσατε;;; Πήρα τα θηριάκια μου και μόνες μας κάναμε οληγοήμερες διακοπούλες. Το γεγονός οτι ήμουν ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ το πληρώνω φυσικά τώρα αφού θέλω φυσιοθεραπεία για να ισιώσει η μέση μου.. Δεν μετανιώνω!! Από το να ψήνω τα μικρά μου στο διαμέρισμα.. δεν πειράζει η μέση. Κάναμε μπανάκια πρωί και απόγευμα, παίξαμε πολύ έξω, κάναμε παρέα με άλλα παιδάκια... ουφ! Μέχρι και ένα βιβλίο πρόλαβα να διαβάσω που το έιχα από την περίοδο της εγκυμοσύνης μου.

Κατεριν@κι τι φανταστικά νέα!!! Δίδυμα!!! Μπράβο κοριτσάκι!!! Τέλεια!! Και αν γεννήσεις στο κέντρο που λες είναι πολύ δίπλα μου θα έρθω να δω τα μωράκια από τις πρώτες!! :mrgreen: Πάντως αν θες γιατρό για το Αλεξάνδρα έχω να σου προτείνω μιας και γέννησε εκεί μια εξαδέλφη μου. Την επισκέφτηκα αρκετά όσο ήταν μέσα και αυτό που διαπίστωσα είναι οτι έχεις ότι ακριβώς και στα ιδιωτικά (επισκληρίδιο κλπ) σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Στο μόνο που ίσως χάνουν κατά τη γνώμη μου είναι στις εξετάσεις που γίνονται στο μωρό τις πρώτες ώρες. Αργούν να βγουν αποτελέσματα δεν γίνονται όλες κλπ. Αλλά αυτες τις κάνεις και εσύ αργότερα...

Κορίτσια μόλις γύρισα, και διάβασα τα νέα σας βιαστικά... Λοιπόν ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ σε όσες ξεκινούν τώρα.

Πάω για ύπνο και τα λέμε ξανά αυριο.

Φιλιά σε όλες.

Θεεε μου ένα ΣΚ έλειψα και έγιναν πράγματα και θάματα!!!!

Κατερίν@ μου απίστευτά τα νέα σου!!!!Με το καλό κουκλά μου και όλα θα πανε καλά!!!!Καλές διακοπές, αν και ήδη έχεις φύγει και προσεκτικά!!!!

Κατερίνα_ς περαστικά σας βρε!!!Πως το έπαθε ο άνθρωπως άυτο?Μόλυνση ή απο χτύπημα?Σόρυ αλλά δεν κατάλαβα!!!!Γρήγορα καλά και καλή ξεκούραση σε έσένα όσο το δυνατόν....

Κορίτσια πλησιάζουν και οι δικές μας διακοπές και όσο το σκέφτομαι, απο την μία ανυπομονώ και απο την άλλη... τόσες μέρες χωρίς βοήθεια (ΝΑΙ είμαι γαιδούρα και έχω καλομάθει το ξέρω) με την πεθερά στα 500μ αντέχεται?Οεο.....!!!!!

Εμείς κατά τα άλλα καλά, άν και ο μικρός ή βγάζει τραπεζίτες ή κάτι του φταίει ή έχει γίνει κ@#$λοπαοιδο...στα καλά καθούμενα εκεί που γελάει λές και κάτι τον πιάνει και κλαίει με φοβερό παράπονο και νέυρα μαζί!!!!Το περάσατε και εσείς φαντάζομαι αυτό το στάδιο?Δεν ξέρω τι να τον κάνω...μέχρι και στο άλλαγμα πλέον κλαίει γοερά!!!:?:-?:?

ΦΙλιά σε όλες...και φυσικά στα σποράκια!!!!Αλήθεια πόσα είναι?2 (Κατερίνα) +1(July) +1(Maria Pap)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...