Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

July σε ευχαριστω για τις συμβουλες .. Πολύ καλά το χειρίστηκες.

Παντως 2-3 μερες θεωρω πως θα πρέπει να ειμαι κι εγω μαζί με το παιδί. Ετσι όπως δεν θα την άφηνα ποτέ μόνη σε άγνωστο χώρο με άγνωστους ανθρώπους έτσι θεωρω τουλαχιστον στην αρχή πρέπει να συμβει και με τον βρεφικό.

Θα την βάλουν με τα μεγάλα παιδάκια δηλ απο 1,5 εως 2.5 αυτο δεν ξερω αν είναι καλό ή κακό .....

Πηγα σήμερα και τις τρελανα στις ερωτήσεις.. Ολα καλά μου τα είπε η υπέυθυνη και μάλιστα μου ειπε πως μπορω να την πάιρνω καθε μισή ώρα τηλεφωνο τους πρώτους μήνες και να μου λεει πως τα πάει. Την 1η βδομαδα το βλέπω να την περνάω εξω στο προάυλιο για να ειμαι κοντα ετσι και κλαψει πολύ..

Ειδα και 2 ντανταδες σήμερα και ήταν σκετη αποτυχία .. Στη μια η Ανδριελα εριξε σφάλιάρα Καμια χημεια μεταξύ τους .... Ηταν και οι παππούδες εδω και φυσικά ούτε φάγαμε ουτε κοιμηθηκαμε ... φυγαν 7.30 ωρα και η μικρη ηταν μεσ την υπερενταση και στα νευρα και φυσικά επεσε ξερη για ύπνο απο τις 9.30. Απο τότε βέβαια έχει ξυπνησει 3 φορες ....

Χριστινακι ελα να κανεις παρέα με την Ανδριελα .. μεχρι και τα χαλίκια στο πάρκο καθαρίζει με μωρομάντηλο:tongue:.

Καλημέρα!!!!Τι κάνετε;;

Να παίρνεις καλή μου τηλ. Πω πω και εγώ από Σεπτέμβρη πρέπει να βρώ κοπέλα..Η νταντά της γειτόνισσας μου μου έφερε τη νύφη της...Δεν μου άρεσε καθόλου...Μα καθόλου. Εκείνη ελπίζει αλλά για μένα δεν υπάρχει περίπτωση..ΚΑι δεν ξέρω πως να το χειριστώ ρε γμτ... πόσα περίπου παιρνουν βρε κορίτσια για φύλαξη παιδιού;;

neamanoula καλωσόρισατε!!! Μου έδωσες μια ιδέα τι να περιμένω αν πάω διακοπές με το παιδί!!!! :rolleyes: Αλλά ΘΑ ΠΑΩ!!!!

Τα δικά μου νέα είναι ότι ευτυχώς πληρωθήκαμε χθες κάποιο μέρος χρημάτων και έτσι βγαίνουμε σε άδεια από τη ΔΕΥΤΕΡΑ! Επιτέλους να ησυχάσουμε!!!!

Ο μικρός συνεχίζει τα δικά του τρελά...:( αλλά κατα τα άλλα είναι σκέτη γλύκα!:D:tongue::tongue::tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες!!!!

JULY αναρρώσαμε ευτυχώς αλλά θα συνεχίσουμε την αντιβίωση μέχρι την Δευτέρα...

Κατερίν@ επειδη μάλλον τα συμπτώματα τις εγκυμοσύνης σε έχουν ήδη πιάσει απο το μαλλί...δεν προσεχτικά παρακάτω...

Gio-kx = Παναγιώτης

ΠEZH = Νικόλας

Neamanoula = Χριστίνα

ΥΓ. Δελφινίτσα μπορεί να θεωρηθεί ΜΟΝΟ η Χριστίνα!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κορίτσια να σας πω τι μου συναίβει την Τετάρτη το βράδυ...

Η ιστόρία έχει ώς εξής:H μαμά μου χρειαζόταν κάποιες φωτοτυπίες και επειδή είχαν κλείσει τα μαγαζιά, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της γειτονιάς μας και τους παρακάλεσε-όπως και επραξάν τελικά-να τις βγάλουν 2-3 φωτοτυπίες...Ελα όπως που ξέχασε κάποιο πρωτότυπο εκεί και χρειάστηκε να παω εγώ στις 10:30 το βράδυ να το παρω!!!!Πάω που λέτε και βλέπω το έξής...μιά μάλλον Ρουμάνο-Αλβανιδα ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων, όχι τσιγγάνα κτλ μάλλον απλά ζητιάνα που την πιάσανε φαντάζομαι...να έχει αγκαλιά το μωρό της, γύρω εκεί 15μηνών πρεπει να ήταν το μικρό, και να ζητάει ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΓΕΝΙΚΑ σε σπαστά ελληνικά απο ένα αστυνομικό να παει κάποιος να της πάρει γάλα για το μωρο, δείχνοντας του μάλιστα κάτι φραγκοδίφραγκα που είχε στην τσέπη της και ο αστυνομικός της έλεγε, ναι μην ανησυχείς θα παμε σε λίγο και τα γνωστά(λές και το μωρο μπορεί να περιμένει κανένα μισάωρο μέχρι να φιλοτιμηθούν να του φέρουν γάλα).....ΕΣΠΑΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!Το πως ένιωσα δεν περιγράφεται!!!!Πήγα αμέσως στο σπίτι, άρπαξα ένα μπιμπερό και αγόρασα και 1 μεγάλο γάλα και τους το πήγα!!!!Οι αστυνομικοί έμεινα στην αρχή άφωνοι...μου λέει ένας πιτσιρικάς μάλιστα " Το ζήτησε αυτή το γάλα? "...:confused::confused::confused: Ηθελα να του πω κανένα χοντρό εκείνη τη στιγμή αλλά κρατήθηκα!!!!Ελπίζω το μικράκι να ήπιε τουλάχιστον το γάλα που πήγα...Τι να πω ρε κορίτσια...τα δικά μας παιδιά έχουν τα πάντα και κάποια άλλα ούτε καν τα βασικά!!!!

Συγνώμη για την φλυαρία μου πρωινιάτικα αλλά άν δεν το έλεγα θα έσκαγα!!!!!

Μαρη γκαστρούλα ποιος Νικολαααααας ο Παναγιωτης ήθελες να πεις .. Αχχχχχ σου χει παρει ο γιος τα μυαλά...

Συμπεθερουλα μου τι καλα να βρισκόμασταν κι απο κοντα καποια στιγμη !! Θα το κανανισουμε συντόμως. Οσο για τις νταντάδες αν δεν σου κανει η συγκεκριμενη μην την δεχτεις . Απλα δεν μας είπες με ποια κριτήρια την απέρριψες . Ο γιαννακης τι γνωμη είχε? Του άρεσε ?? Κοιτα αν δε σου αρεσει μια ειναι οκ , αν δεν σου αρεσει καμια τοτε δεν εισαι έτοιμη να αφησεις το παιδί . Οσο για τα χρήματα εμεις στην ξαδερφη που ειναι και συγγενης δίνουμε για 8 ώρες 600ευρω χωρις δουλειες δηλ σιδερο που κανουν αλλες οταν το παιδι κοιμάται, καποιες φτιαχνουν και το φαγητο του μωρού . Τωρα που ψάχνω για part time δηλ 50 ωρες τον μήνα μου ζηταν 300? ....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Βρε gio μου με συγκίνησες τόσο πολύ. Πολύ καλά έκανες και πήγες γαλατάκι για το μικρό. Και είναι όπως τα λές. Τα δικά μας παιδια έχουν τα πάντα. Αλλα ας μην νιώθουμε τύψεις γι΄αυτό. Τους δίνουμε ότι μπορούμε καλύτερο και περισσότερο. Ας μας γίνει μάθημα όμως για να μην μας πιάνει υπερκαταναλωτισμος και τελικά περάσουμε στο αντίθετο και τους παραδίνουμε!!! ΓΕΡΑ να είναι και σε ήρεμο περιβάλλον να ζούνε και όλα τα άλλα...

MArigia δεν μου άρεσε καταρχήν ο τρόπος που προσπάθησε να με κερδίσει. Άρχισε τις κολακείες και εμένα αυτά μου τη δίνουν Ο Γιάννης μου της γύριζε το κεφάλι (δεν συνηθίζει να το κάνει αυτό ακόμα και σε αγνώστους).Επίσης έχει ακι εκείνη 2 μικρά παιδιά και σκέφτομαι θα μπορέσει να ανταπεξέλθει;; Εγώ θα τη θέλω σχεδόν 10 ώρες χωρις δουλείες σπιτιού...

θα επανέλθω..

cEyXp3.png

q61sp3.png

XAXAXA!!!! Μην πυροβολείτε την γκαστρούλα!!!!

Μα δελφινίτσα Ο ΝΙΚΟΛΑΣΣΣΣΣΣ!!!! Θεέ μου και μη χειρότερα.... Άλλα θέλω να γράψω κι άλλα γράφω....

Κατερινιώ άστο σου λέω, δεν το'χεις!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

gio μου πολύ καλά έκανες, μπράβο σου κοπέλα μου!Ευτυχώς και ο Παναγιωτίνος τώρα είναι καλύτερα, έ?

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

XAXAXA!!!! Μην πυροβολείτε την γκαστρούλα!!!!

Μα δελφινίτσα Ο ΝΙΚΟΛΑΣΣΣΣΣΣ!!!! Θεέ μου και μη χειρότερα.... Άλλα θέλω να γράψω κι άλλα γράφω....

γκαστρουλαααα!!!

gio= παναγιωτινος (ή αντιζηλος χεχεχεχεχε:cool:)

neamanoula=δελφινιτσα χριστινικοβα

πεζη=νικολας (κ αυτος γυρισε απο διακοπες, πιο πριν)

α ρε μανα που εχεις γιωργακη μικρε μου!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημέρα σε όλες!!!!

JULY αναρρώσαμε ευτυχώς αλλά θα συνεχίσουμε την αντιβίωση μέχρι την Δευτέρα...

Κατερίν@ επειδη μάλλον τα συμπτώματα τις εγκυμοσύνης σε έχουν ήδη πιάσει απο το μαλλί...δεν προσεχτικά παρακάτω...

Gio-kx = Παναγιώτης

ΠEZH = Νικόλας

Neamanoula = Χριστίνα

ΥΓ. Δελφινίτσα μπορεί να θεωρηθεί ΜΟΝΟ η Χριστίνα!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλα ρε συμπεθερα, μεχρι και στις εξισωσεις τα παμε καλα, ευγε φτου κ φτου μας!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κ αφου διαβασα τα νεα σας, εχω να πω ενα ΜΠΡΑΒΟ στη συμπεθερα μου που και φροντισε ενα ξενο μωρακι και εβαλε τα γυαλια στους αστυνομικους.....οι οποιοι επρεπε να θυμουνται οτι συνελαβαν μανα με μωρακι, οτι και να εχει κανει η μανα, σε καμια περιπτωση δεν αξιζει τετοια συμπεριφορα το μικρουλι.....:|

ευγε giaki !!!

μαριγια μου θα τα πουμε κ σημερα, αμαν ρε παιδι μου γκαντεμια με τις ντανταδες....κ εγω ομως, λιγη γκαντεμια την εχω, ενω η κοπελα που κραταει την ερατω ειναι αψογη....θα φυγει για λατινικη αμερικη τον χειμωνα!!!!!:roll:οποτε...μια πιθανοτητα ειναι να ερθει μια φιλη της, που της εχει πολλη εμπιστοσυνη....

για το ζητημα του παιδικου κ εγω ειμαι της αποψης να ειμαστε κοντα στην αρχη, κ ευτυχως μαριγια που σου ειπε να παιρνεις συχνα!

κατερινας αν δεν σου γεμισε το ματι, ασυζητητι αστην...

η πρωτη που ειχε ερθει για την ερατω ηταν πολυ συμπαθητικη, αλλα κατι δεν κολλαγε, ηταν πολυ διαχυτικη κ η ερατω , που εχω πει ποσο κοινωνικο παιδι ειναι, ηταν 'κουμπωμενη' μαζι της...η 2η κοπελα που κρατησαμε τελικα., αφησε την ερατω να ερθει κοντα της, της μιλουσε κανονικα (οχι σαν να ειναι μωρακι..) και μας εκανε γενικως πολυ καλη εντυπωση....

κορίτσια δεν διάβασα παραπάνω τίποτα από όσα έχετε γράψει γιατί έχω να σας πω το εξής απίστευτο......

ΕΧΩ ΔΙΔΥΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

TO ΞΕΡΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ !!!

Αχ φιλεναδα καλο κουράγιο σε βλεπω να μετακομιζεις διπλα στους διδυμογονεις τώρα !!! Ενα ήθελες δυο θα χεις με το καλό! .Α ρε Θανάση Αξιος Αξιος !!! :lol: Περιμενουμε να ακουσουμε λεπτομερειες και που σαι ξεχνα τα πάρκα κα τις βόλτες και ξεκουράσου κοπελιά ....η μανουλα και η πεθερουκα να αναλάβουν διπλή βάρδια τώρα.

Μολις γυρίσαμε απο παιδικη χωρα με Ερατουλα και Dafitsa το ξενυχτησαμε .. την μικρη της δίνει γαλα ο μπαμπας της και θα την κοιμήσει 'υστερα Αχχχ τι έρωτας πατερας - κορη ...

Κοριτσια συνεβει κατι οταν φευγαμε απ το πάρκο που το σκεφτομαι και δεν λεω να συνελθω .. Καληνυχτησαμε την DaFoiκογενεια και κινησαμε να φυγουμε , εκεινη την ώρα και μια αλλη μαμά εφευγε κρατώντας τα 2 αγορακια της απ το χερι και μιλαγε παράλληλα στο κινητό που το ειχε στ αυτι και το κραταγε με τον ώμο , ο δρομος ανηφορικος και τα αυτοκινητα να περνανε βολίδα .. ε δεν άργησε να γίνει το κάκο , ενας ντελιβερας με μηχανάκι χωρις κράνος πηγαινε βολίδα πανω στην ανηφορά και κορίτσια τον ειδα μπροστά μου να παει καρφωτος πανω στα παιδιά και στη μαμά :shock::shock::shock: Για να μην πεσει πανω τους σαβουριαστηκε στην άσφαλτο και ευτυχως χτυπησε πολύ λίγο στο πόδι το ενα απο τα δυο παιδάκια . Ενταξει αυτη η μάνα δεν νομίζω να καταλαβε τι εγινε Τα παιδια της κι αυτη μαζί σωθηκαν απο θαυμα ....... Το σκηνικο ηταν τρομακτικο ...κι αυτη ρε γμτ μες τη μεση να μιλα στο κινητο ...

Τες πα ολα καλα ευτυχως αν κι ο άνθρωπος χτύπησε πολύ μάλλον για το παιδακι δεν φάνηκε να ειναι κάτι σοβαρο .

Giaki μου συγχαρητήρια για την πράξη σου Οταν βλεπεις μανες με παιδια να ζητανε να φανε σου ρχετε μια λυπη , μια απογοητευση ... Μια φορά στο Ναυπλιο μια Αφγανη με ενα μωρό με πλησιασε και μου ζήτησε πανες για το μωρό της και ευτυχως ειχα μπολικες μαζί και της έδωσα Η άλλη κοπελα της παρέας που ειχε κι αυτη μωρό δεν φιλοτιμήθηκε να της δωσει ουτε μια ....

Καλο Σαββατοκυριακο σε όλες Σας !!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια δεν διάβασα παραπάνω τίποτα από όσα έχετε γράψει γιατί έχω να σας πω το εξής απίστευτο......

ΕΧΩ ΔΙΔΥΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πλάκα κάνεις!!!!!!!!!!!!!!Τρίτεκνη αμέσως αμέσως!Με το καλό κοπέλα μου ξαναεύχομαι, καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!Ωρε, σε κανά χρόνο σε φαντάζομαι με τρία μωρά να τρέχεις να αλλάζεις πάνες...:tongue: με το καλό, μπράβο!!!!!!ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yaeNp3.png

α σας τα προλαβε το τρελοκομειο!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: και ΝΑΙ η κατερινα μας κοντεψε να μας κοψοχολιασει γιατι δεν απαντουσε στα κινητα αλλα ηταν στο γιατρο και εβλεπε τα διδυμακια της!!!!!!!!να πανε οοοοοολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!(να σε δω με 3 αγορακια κυρια μου και τι στον κοσμο!!!ωχ θα φαω ξυλο!!!!:tongue::tongue: :tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: )

επεισοδιακες οι σημερινες κουνιες, ειδαμε δλδ μονο την ανδρι μας και οχι και τον γιωργακη, και της ευχηθηκαμε καλο καλοκαιρι κ να ζουζουνισει παρεα με μπαμπα και μαμα!!!!

με το που βγηκαμε απο τις κουνιες παραλιγο να δουμε ατυχημα με τη μαριγια, μια μαμα με δυο παιδακια δεν ειδαν ενα μηχανακι , το οποιο φρεναρε αποτομα κ επεσε ο οδηγος....η μαμα κρατουσε τα παιδακια απο το χερι , σταματησε τελευταια στιγμη κ ετσι δεν επαθαν τιποτα!!ευτυχως κ ο οδηγος καλα....:? ανατριχιασα κ μονο με τη σκεψη του τι θα συνεβαινε γιατι το ενα παιδακι το πηρε ξυστα , πολυ λιγο ομως κ απο την τρομαρα του επεσε κ αυτο κατω....απιστευτο παιδια....:? ευτυχως τελος καλο!!!!

γυρισαμε πριν λιγη ωρα κ ξυπνησε η μικρη κ αααααντε να την ξανακοιμισουμε, δινει φιλακια στον μπαμπα της απο ο,τι ακουω....:rolleyes:

ΜΑΡΙΓΙΑ ...διπλη αναμεταδοση!!!!!!!!!και απο αυτα που διαβαζω...........ανδρι-ερατω τα ιδια κανουν !!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια πάντως με απογοητευετε... Καμιά δεν έπιασε το χιούμορ μου το λεπτό για τη δελφινίτσα Νικόλα? Και καλά έμφαση στο ό,τι να'ναι λέω??? Όχι???

Κορίτσιαααααααα!!! Δεν χωράμε πουθενά!!!! Ούτε στο σπίτι ούτε στο αυτοκίνητο!!!!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...