Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια μου....!:D

μετραω μερες μεχρι το σαββατο να φυγουμε να ηρεμησουμε λιγακι, το εχω πολυ αναγκη....!

μαριγια παιρνω την κατερινα αλλα δεν απαντα, θα δοκιμασω κ αργοτερα!ελπιζω να μην ειστε μακρια απο το 'στεκι':mrgreen: γιατι θα ειναι δυσκολο...!

πεζη στειλε καμια φωτο να σας δουμε !

μαρια για τα δυο πρωτα που εχεις δεν μπορεις να κανεις τιποτα:mrgreen: για το ξενυχτισσα, κατι γινεται....τι εχει ο μικρος βρε κοριτσι;

για μενα η καλυτερη 'μεση' λυση ηταν το κεντρο φυσικου τοκετου παντως, μαριγια, κατερινα, το ξερετε..εχεις ολες τις ανεσεις ενος μονοκλινου σε ιδιωτικο, με ολα τα θετικα του rooming in που εχουν τα δημοσια....καθεσαι απο 1-2 μερες ( η και περισσοτερο, αν χρειαστει..) κ ο συζυγος μπορει να ειναι σε ολη τη διαδικασια ...

αν παμε καποια στιγμη για 2ο, θα το ξαναεπιλεξω

λοιπον η ερατω εχει αρχισει να ξεχωριζει αγορακια-κοριτσακια: 'γουγου'και 'τσατσι' :mrgreen: τις δειχνω εικονες και οτι εχει μακρια μαλλακια ειναι τσατσι:tongue::tongue::tongue: (βεβαια προχτες στην πισινα εδειχνε ενα αγορακι κ ελεγε 'τσατσιιιιιι!!!!' :mrgreen:)

κ γενικα καθημερινα η επικοινωνια ολο και μεγαλωνει, κανει απιστευτα πραγματα....διαβαζα και για τα καμαρια σας και ομολογω οτι ειναι πολυ ενδιαφερουσα περιοδος , βλεπεις το μωρο σου να γινεται παιδακι!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και ρωτώ!

Ποιο άλλο παιδάκι κουνάει σαν τρελό το κεφάλι του δεξιά-αριστερά;

Ποιό άλλο παιδάκι κουνάει το κεφάλι του δεξιά-αριστερά στο κάθισμα του αυτοκινήτου και το χτυπαει;

Ποιό άλλο παιδάκι κουνάει το κεφάλι του μπρος-πίσω και χτυπάει τη μαμά του;

Ποιό άλλο παιδάκι χτυπάει στο πρόσωπο τη μαμά του;

Ποιό άλλο παιδάκι γρατσουνάει τη μαμά του;

Ποιό άλλο παιδάκι δαγκώνει τη μαμά του;

Που έχω κάνει λάθος;;;;;;;;Να πώ βέβαια ότι τα περισσότερα τα κάνει όταν νυστάζει....Σίγουρα κάποιο λάθος έχω κάνει....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κατερινάκι μπορείς να χαλαρώσεις γιατί και ο δικός μου που είναι κατά τα άλλα το παιδί ζεν που λέει και η DaF και χτυπαει αρκετά θα έλεγα και δαγκώνει. Όχι όταν έχει νεύρα, σε άσχετες φάσεις. Είναι φάση και θα περάσει, η γιατρός μου γελάει σου λέω!

Προφανώς θέλει χειρισμό και από εμάς, αλλά δεν σημαίνει τίποτα για την μελλοντική επιθετικότητα, απλά είναι -φοβερά- εκνευριστικό και κάνεις υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην τον βουτήξεις από το μαλλί!

Στα μέρη σας δεν έχουμε έρθει εδώ και καιρό και επειδή φεύγουμε στις 2 του μήνα για Κρήτη δεν ξέρω αν θα έρθουμε το ΣΚ προς Δήλεσι έστω... Θα δούμε

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Ακόμα να το συνειδητοποιήσω ότι θα έχω ένα μωράκι ακόμα σύντομα! Να πάνε όλα καλά βέβαια...

Έχω καταμπερδευτεί για το θέμα του γιατρού, μάλλον θα πάω αρχικά να δω τον Καπελάκη στο Έλενα, αλλά το κέντρο φυσικου΄τοκετού DaF δεν το σκέφτομαι για 2 λόγους. Ο πρώτος είναι ότι δεν αντέχω στην σκέψη ότι δεν θα μου δώσουν φάρμακα και ας μην αντέχω καθόλου και έχω πανικοβληθεί και εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να γεννήσω, όπως είχε γίνει και στην πρώτη μου γέννα και ο δεύτερος είναι ότι αν κάτι παέι στραβά, δεν ξέρω τι γίνεται, σε μεταφέρουν στο Μητέρα? Κι αν δεν προλάβεις εσύ ή το μωρό? Παναγία μου... Θέλω δηλαδή την ασφάλεια ότι είμαι ήδη σε έναν χώρο που μπορούν να αντιμετωπιστούν τα πάντα.

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Καλησπέρα μανούλες!

Καλύτερα ο μικρός κι εγώ, χωρίς πυρετό και με πολύ λιγότερο βήχα ΑΛΛΑ σήμερα δεν έφαγε τίποτα σχεδόν!! Ούτε καν φαγητό δεν ηθελε! ΠΕΖΗ, τα είδα όλα σήμερα και κατάλαβα τι περνάς! Μέχρι τις φωνές του έβαλα που δεν το ήθελα! Κοπέλα μου, θαυμάζω την υπομονή σου, εγώ την έχασα σήμερα με την πρώτη δυσκολία. Ελπίζω να είναι κάτι περαστικό και να επανέλθει η όρεξή του, αν και αντιβίωση θα του δίνω μέχρι την Πέμπτη.

DAF, τι όμορφοι στίχοι, πού τους βρήκες;;;;

Κατερίνα-ς, ο δικός μου με δαγκώνει στον ώμο όταν τον κρατάω αγκαλιά και έχει ανακαλύψει μια ελιά στο στήθος μου που την τραβάει. Αποφάσισα να την καλύψω με γάζα για να μην την βλέπει, γιατί όταν τον έχω πάνω μου, την ψάχνει σαν μανιακός!

Μαρίγια, δύσκολα κορίτσι μου με τη δουλειά, καλή υπομονή!!

Κατερίν-α, ο μικρός σου μοιάζει πολύ με το δικό μου. Είναι καστανόξανθος με γαλάζια μάτια, φουσκωτα μαγουλάκια και σαρκώδη χείλη ή έτσι μουφαίνεται στη φωτό; Αν είναι έτσι, μοιάζουν πολύ τα μικρά μας!

Ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές!! Και Θεσσαλονικιές μαμάδς, όποτε κανονίσετε, είμαι μέσα για καφέ, πρωί, μεσημέρι, βράδυ -εκτός Σβ/κου -μέχρι τις 15/8 οπότε ξεκινάνε οι άδειές μας και θα φύγουμε για μέρες από τη Θεσ/νίκη.

Διαφημίσεις

Μαριγια ξέχασα να σου πω πόσο με συγκίνησες με αυτό που έγραψες!!!

Και ο Γιώργος όμως σε αγαπάει, είδες πώς έκανε όταν σε είδε να έρχεσαι?

Καλή δύναμη με τα νέα δεδομένα στη δουλειά ...

Άντα μου περαστικά σας....

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Και ρωτώ!

Ποιό άλλο παιδάκι κουνάει το κεφάλι του δεξιά-αριστερά στο κάθισμα του αυτοκινήτου και το χτυπαει;

Που έχω κάνει λάθος;;;;;;;;Να πώ βέβαια ότι τα περισσότερα τα κάνει όταν νυστάζει....Σίγουρα κάποιο λάθος έχω κάνει....

Και ρωτώ!

-Aυτο είναι η νεα μας δραστηριότητα ... Κουναμε περα δωθε το κεφαλι και απο χαρα κι απο νευρα...

-Δεξια αριστερα , εμπρος και πισω μετα με δύναμη. Την ποναει ύστερα και κλαιει ....

-Με εχει τρελανει στη φαπα , το Σαββατοκυριακο ειδικα ο Ιουδας ( η κόρη μου ...) ηθελε να ειναι συνεχεια αγκαλια με την γιαγιά του κι οταν πηγαινα να την παρω εγω με χτύπαγε στο πρόσωπο :evil:

-Απαντησα σε αυτο ....

-Μου βαζει τα νυχια στο δερμα οταν της λεω Οχι ..

-Προσπαθει συνεχως να με δαγκώσει αλλα της βαζω το δικό της χερακι στο στόμα της και της λεω δαγκωσε τον εαυτο σου κι οχι τη μαμά , φυσικά γελα και δεν το κάνει ...

Που έχω κάνει λάθος;;;;;;;;

-Δεν χρειαζεται απαραίτητα να εχουμε κανει λάθος σε κάτι , απλά εκεινη την ώρα πρεπει να τα πιάσουμε απ το χεράκι και να τους δέιξουμε πια ειναι η σωστή συμπεριφορά

Να πώ βέβαια ότι τα περισσότερα τα κάνει όταν νυστάζει....Σίγουρα κάποιο λάθος έχω κάνει....

Οταν νυσταζουν και απο υπερενταση και μου ρχεται κι εμενα να την πνίξω...

Υπομονη... Εχω ακούσει πως γύρω στα 3 στρώνουν...

Μου ήρθε στο μυαλο αυτο κορίτσια και θελω να το μοιραστώ μαζί σας..

Προσεξτε τους στίχους .... Με ανατριχιάζει η αλήθεια αυτου του κομματιού ..

"Που το παω εγω, τι ζητας εσυ αν δεις σωστα την αποσταση τοτε θα χεις στο τσεπακι ετοιμη την συνταγή "

http://www.youtube.com/watch?v=4hpCyK3Up-w

nI9Sp3.png

urDwp2.png

να ρωτησω κ εγω;;;ποιο αλλο παιδακι κοιμαται του αγιου ποτε αφου δει τον παππου του;;;;ε;;;;;;;;:evil:

λοιπον μου τη σπαει ο μπαμπας μου, αληθεια μου τη σπαει!καθε φορα που βλεπει την ερατω κανει σαν τρελος φωναζει γελαει κανει ενα σωρο ανοησιες, η ερατω ειναι ωριμο νηπιο μπροστα του!!!!!!!:evil: και φυσικα ΚΑΘΕ φορα αμα ειναι βραδακι, μαζευει τοση απιστευτη υπερενταση , που κανει και διωρο για να κοιμηθει...τα νευρα μουουουου!!!!!!κ ηθελα να βλεπαμε λιγο αρχοντα των δαχτυλιδιων με τον αντρα μου ρε γμτ!:roll: και ουτε λογος να με ακουσει 'μπαμπα το παιδι νυσταζει , χαλαρωσε λιγακι' 'μπαμπα μη την ξεσηκωνεις, να κατεβασουμε τους τονους'

τιιιιιιποταααααα!!!!!!στου κουφου την πορτα.......

αντα οι στιχοι ειναι βρεττακος, μοναξια δεν υπαρχει νομιζω λεγεται:) επισης ειναι φυσιολογικο να μην τρωνε οταν ειναι αρρωστα, κ να θελουν περισσοτερο γαλα (κ νερο, τωρα το καλοκαιρι!) μην ανησυχεις, αυριο-μεθαυριο θα φαει!

july το λινκ ειναι αυτο για το κεντρο:http://www.naturalbirth.gr/

κατερινα αν μπεις στη σελιδα θα δεις οτι επειγοντα περιστατικα αντιμετωπιζονται στο χειρουργειο, στον κατω οροφο της κλινικης (το κεντρο στεγαζεται σε μαιευτικη κλινικη)μετα τον τοκετο βλεπει το μωρο παιδιατρος οποτε αν ειναι αναγκαια η μεταφορα σε νοσοκομειο παιδων, κρινεται απο αυτον/αυτην...για περισσοτερες πληροφοριες για το θεμα μπορειτε να ρωτησετε τις ιδιες τις μαιες, δεν θυμαμαι κ πολλα κ ισως να εχουν αλλαξει κιολας καποια...

τωρα για την επισκληριδιο, γνωμη μου ειναι οτι μπορει να αποφευχθει αν πρωτα απο ολα η εγκυος εχει τη θεληση να γεννησει φυσικα (χωρις παρεμβασεις δλδ) και αν κανει προετοιμασια κατα την εγκυμοσυνη, πχ μαθηματα ανωδυνου, αναπνοες, γιογκα εγκυων, διαλογισμο κτλ κτλ....εμενα τουλαχιστον, με βοηθησε παρα πολυ η γιογκα. παντως αν κριθει απαραιτητο γινεται κ στο κεντρο επισκληριδιος.

κατερινα χαλκιδαια τι να πω, υπομονη στη μαμα του!:mrgreen: αλλα οντως φαση ειναι, κ η ερατω με χτυπαει καποιες φορες κ επισης μου ερχεται να την ξεμαλλιασω (τα εχει κ πολλα:tongue:)αλλα συγκρατουμαι:mrgreen:!αν δει παντως οτι γινομαι πολυ αυστηρη, παει κ ξεσπαει στα κουκλακια της!:roll:

κατερινα-μαριγια, μου την εδωσε που κοντευαμε να μεινουμε απο βενζινη, εχει αυτο το συνηθειο ο καλος μου να μην βαζει, αν δεν παει το ματι του κατα τυχη στη βελονιτσα που εχει πεσει ηδη κατω απο το κοκκινο!:?:roll::mrgreen: οποτε ελπιζω απλα να σας δουμε την πεμπτη και να εχει ληξει η απεργια φυσικα!αλλιως την κατσαμε....:roll: ουτε στην πισινα δεν θα παμε!

σας φιλω!

καλημέρα μανούλες!!

κάτι διάβασα για ξύλο?

katerina_s δυστηχώς όλα έτσι κάνουν!περνάνε φάσεις!και εμένα με έχει σαπακιάσει η σκατούλα!και όχι τίποτα αλλά εκεί που τα παίρνω και βλέπεις ότι με το ζόρι συγκρατώ το χέρι μου να κολλήσει στον πωπό της μου σκάει χαμόλεγα και χαδάκια και το ξεχνάω!και μόλις το ξεχάσω και ηρεμήσω πάρε να έχεις!!!όχι κλωτσιές που οι περισσότερες έχουν στόχο την κοιλιά μου..., όχι χαστούκια κανονικά ακους και τον αντίστοιχο θόρυβο, δαγκώματα και κυρίως όταν είμαι όρθια έρχετε και όπου φτάνει δαγκώνει αλλά έμαθε δεν ξέρω πως και τις κουτουλιές!!!!εκει να σε έχω!!!να ξαπλώνεις μες την γλύκα να την χαιδεύεις για να ηρεμίσει και επειδή της την βάρεσε στα καλά του καθουμένου μπαμ πάρε να έχεις.....κάποιες φορές της εξηγώ ότι δεν είναι σωστό γιατί η μαμά πονάει αλλά τις περισσότερες χωρίς να μιλήσω φεύγω από κοντά της να μην την φτάνω........

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλησπέρα μανούλες!

Καλύτερα ο μικρός κι εγώ, χωρίς πυρετό και με πολύ λιγότερο βήχα ΑΛΛΑ σήμερα δεν έφαγε τίποτα σχεδόν!!

Ηρθε η σειρά μας κορίτσια να αρρωστήσουμε...απο χθές φτάσαμε και στο 39,5 και φυσικά κάθε 4ωρο αντιπυρετικό!!!!Βρε κορίτσια ερώτηση...με το αντιπυρετικό κάνει κανένα 40λεπτο να κατέβει ο πυρετός και στο 3ωρο περίπου αρχίζει πάλι η άνοδος!Ειναι νορμάλ αυτό ή να ανησυχώ???Κανονικά 8ωρο απυρετα δεν πρέπει να είναι με τα αντιπυρετικά?Του δίνω ντεπόν και γκαντίλ....ευτυχώς όταν πέφτει ο πυρετός είναι μιά χαρά αλλά τις άλλες ώρες είναι σαν κουνουπίδι ο καημένος!!!!:confused::confused::confused::confused:Νομίζω εντωμεταξύ οτι τον κρυώσαμε το ΣΚ κορίτσια και έχω τρελλές τύψεις!!!:?:-?:?...

Για τα χτυπήματα που λέτε...εμένα με κλωτσάει πολύ και με σπρώχνει όταν δεν του κάνω τα χατίρια ή όταν θέλει να φύγει απο εμένα ή γενικά όταν δεν με θέλει!!!Δεν με γρατζουνάει πάντως!!!!Αντίθετα έχει πάθει μιά απίστευτη "ΜΑΜΑΔΙΑΣΗ" με αποτέλεσμα όταν πάει να τον πάρει αγκαλίά ο μπαμπάς του, κλαίει και χτυπιέται για να έρθει σε εμένα...ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ???Αυτή η προσκόλληση μου την δίνει απίστευτα!!!!Για πείτε αγορομάνες, και οι δικοί σας κανακάρηδες κάνουν έτσι ή ΜΌΝΟ ο δικός μου βγήκε ΤΟΟΟΟΣΣΣΟΟΟΟΟ ΜΑΜΑΚΙΑΣΣΣΣΣΣΣ????????

Φιλιά σε όλες!!!!

Διαφημίσεις

Αυριο με περιμενει μια δύσκολη μερα στη δουλεια.. Με αλλαξανε γραφειο , τμημα , ωράριο .....Αυτο σημαινει πως εκει που είπα πηραν τη μικρή στον παιδικό και γλιτωσα απο ντανταδες και θα εξοικονομησουμε και κανα φράγκο Απο Σεπτεμβρη θα δουλευω απογευματινα και Σαββατα και παλι θα ψαχνω γυναικα για το παιδί ( Ο σταθμος ειναι ως τις 4.00) και το χειρότερο ολοενα θα μειωνεται και χρόνος που θα περναμε μαζί σαν οικογενεια οι τρεις μας ....

Αμάν ρε φιλενάδα, τι κινεζικο βασανηστήριο είναι αυτο?Τι να πω...υπομονή?Κουράγιο?Ψάξε για αλλη δουλειά ίσως?

να ρωτησω κ εγω;;;ποιο αλλο παιδακι κοιμαται του αγιου ποτε αφου δει τον παππου του;;;;ε;;;;;;;;:evil:

λοιπον μου τη σπαει ο μπαμπας μου, αληθεια μου τη σπαει!καθε φορα που βλεπει την ερατω κανει σαν τρελος φωναζει γελαει κανει ενα σωρο ανοησιες, η ερατω ειναι ωριμο νηπιο μπροστα του!!!!!!!:evil: και φυσικα ΚΑΘΕ φορα αμα ειναι βραδακι, μαζευει τοση απιστευτη υπερενταση , που κανει και διωρο για να κοιμηθει...τα νευρα μουουουου!!!!!!κ ηθελα να βλεπαμε λιγο αρχοντα των δαχτυλιδιων με τον αντρα μου ρε γμτ!:roll: και ουτε λογος να με ακουσει 'μπαμπα το παιδι νυσταζει , χαλαρωσε λιγακι' 'μπαμπα μη την ξεσηκωνεις, να κατεβασουμε τους τονους'

τιιιιιιποταααααα!!!!!!στου κουφου την πορτα.......

!

Xα χα χα χα το ίδιο κανει και Ανδρι οταν βλεπει την γιαγια της ( την πεθερα μου ) η οποια συμπεριφεται οπως ακριβως περιγραφεις για τον πατέρα σου. Η μικρη τρελη και παλαβή μαζί της .. σας το ειπα ούτε να με δει δεν ήθελε το Σαββατο , ηθελε να την ταισει η γιαγια της να την κοιμησει η γιαγια της , να την αλλαξει η γιαγιά της , η οποια καμάρωνε ολο χαρα και επαναλαμβανε συνεχως πως η μικρή της έχει ψύχωση !!!!! Την αλλη μέρα που έφυγε πήρε τηλεφωνο να ρωτησει πως αντεδρασε η μικρή οταν ΄ξυπνησε το πρωι και δεν είδε την γιαγιά της ( εκεινη δηλαδη..) Περιμενε να της πως έκλαιγε και χτυπιοταν και την φώναζε ... οταν της είπα ενταξει νορμαλ δεν της πολυάρεσε. το έκρυψε βεβαια λεγοντας δοξα το Θεο που δεν έκλαιγε το παιδί .... . χα χα χα χειροτερα κι απο μωρα κάνουν οι παππούδες ειναι γεγονος ...

Κοριτσια σας ευχαριστω πολύ , δυσκολα τα πράγματα στον ιδιωτικό τομεα ειναι αλήθεια αλλα δεν θα τους κάνω την χαρη να παραιτηθω ύστερα απο 5 χρόνια ...

Περαστικα στα άρρρωστα παιδάκια Παναγιωτακη και Θανασάκη

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Xα χα χα χα το ίδιο κανει και Ανδρι οταν βλεπει την γιαγια της ( την πεθερα μου ) η οποια συμπεριφεται οπως ακριβως περιγραφεις για τον πατέρα σου. Η μικρη τρελη και παλαβή μαζί της .. σας το ειπα ούτε να με δει δεν ήθελε το Σαββατο , ηθελε να την ταισει η γιαγια της να την κοιμησει η γιαγια της , να την αλλαξει η γιαγιά της , η οποια καμάρωνε ολο χαρα και επαναλαμβανε συνεχως πως η μικρή της έχει ψύχωση !!!!!

Ολα ίδια είναι τελικά...εμένα η μαμά μου που τον κρατάει καθημερινα και όταν μας τον αφήσει και μετά απο λίγο ξαναέρθει...περιτό να σας πω ό΄τι την φωνάζει απο μακριά ενώ ΜΑΜΑ ακόμη καλά-καλά δεν εχει πει και φυσικά θέλει να παει σε αυτήν...:evil::evil::evil::evil: Κρόσια τα νευρα μου...εγω το είπα..."ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙ...ΕΓΓΟΝΙ ΕΚΑΝΑ" ......:evil::evil::evil::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue::confused::confused:

Ευχαριστώ που μου απαντήσατε και με καθησυχάσατε καλές μου φίλες. Πραγματικά ήμουν σε απόγνωση. Το θεωρώ τελικά "σύμπτωμα" της ηλικίας!ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ (βέβαια ακόμα δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω :rolleyes:) Του μιλάω ήρεμα-γελάει. Του φωνάζω...με κοιτάει και με αγκαλιάζει σφιχτά...Τι να πω

marigia μου κάνε υπομονή. Τα πράγματα είναι ΧΑΛΙΑ,τόσο σε ιδιωτικό, όσο και σε δημόσιο τομέ. Εγώ ακόμα απλήρωτη και έχει ο θεός...

gio μαμάκιας και ο Γιάννης. Προχθες την Κυριακή, επί 2 ώρες ήταν στην αγκαλιά μου και χαιδευόταν. Αδύνατον να πάει σε κάποιον άλλο αλλά ακόμα και να τον αφήσω από την αγκαλιά μου...Σχέση πάθους θα έλεγα..

cEyXp3.png

q61sp3.png

Βρε κορίτσια ερώτηση...με το αντιπυρετικό κάνει κανένα 40λεπτο να κατέβει ο πυρετός και στο 3ωρο περίπου αρχίζει πάλι η άνοδος!Ειναι νορμάλ αυτό ή να ανησυχώ???Κανονικά 8ωρο απυρετα δεν πρέπει να είναι με τα αντιπυρετικά?

Καμιά απάντηση βρε κοριτσια?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...