Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κορίτσια μου γλυκά ....... Κρατηθείτε.......

......

......

Κι εγώ περιμένω μωράκι!!!!!!!!!!!!!!!ααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Απρογραμμάτιστο και έκπληξη γενικότερη, τι να πω, στον αέρα παιδιά το έπιασα???? Χαρά μεγάλη βέβαια!!!!

Σήμερα το μεσημέρι μου κόλλησε η ιδέα κι έκανα ένα τεστ, από βδομάδα θα πάω γιατρό για περισσότερα.

Ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω, μιλάω γι αυτό λες και δεν συμβάινει!!

Λέτε να γεννήσω κι εγώ Μάρτιο πάλι, τι πλάκα!!! Πάλι οι ίδιες θα είμαστε!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, καλησπέρα!

Τροχάδην τα νέα μας γιατί ΝΥΣΤΑΖΩ!!

Ο Θανάσης είναι άρρωστος εδώ και 10 μέρες με βήχα. Ίωση μας είπαν μετά από εξετάσεις 2 ημερών στο Λοιμωδών, μας έδωσαν αντιβίωση και βλεννολυτικό και βλέπουμε. Κόλλησα κι εγώ κι ο συνδυασμός εγκυμοσύνης, ζέστης, ξενυχτιού με τον παροξυσμικό βήχα του μικρού και το δικό μου ειναι χάλια! Αφήστε που ξαναγυρίσαμε στην παλιά διατροφή μἐχρι να του περάσει ο κωλ..ιός.

Ερώτηση: Πώς να τον κάνω να φάει τυρί; Δοκίμασα με φετα και τυρί κρέμα και κασέρι, δεν τα θέλει με τίποτα. Γιαούρτι παιδικό δεν πρόλαβα να δοκιμάσω. Αν δεν το θελήσει ούτε αυτό; Έφαγε τουλάχιστον φαρίν λακτέ. Γάλα μας είπε η παιδίατρος εβαπορέ για την ηλικία του. Εσείς τι δίνετε στα δικά σας; Ανυπομονώ να δω πώς θα το πάρει.

Gio, περαστικά εύχομαι! Και γρήγορα!

Α, και το κουφό: Η κοπέλα που ήταν μαζί μου στην ίδια αίθουσα όταν γέννησα το Θαναση είναι έγκυος στον ίδιο μήνα με μένα! Πλάκα θα χει να γεννήσουμε μαζί τα δεύτερά μας!

Εύχομαι καλές διακοπές σε όλες όσες έχουν φύγει ή φεύγουν. Εμείς θα αργήσουμε λίγο, αλλά θα το ευχαριστηθούμε!

Jully, σου στέλνω π.μ.

Ευχαριστώ πολυ Άντα μου!!!

Κι επειδή όπως πάντα παρορμητική, έβαλα και τίκερ υπολογίζοντας βέβαια στο περίπου αφού δεν ξέρω τίποτα ακόμα!!!

Για γάλα εγώ φρεσκο δίνω και γενικά δεν μου αρέσει η ιδέα του εβαπορέ καθώς είναι το πιο επεξεργασμένο θερμικά. Όμως υπάρχουν και άλλι λόγοι, αν υπήρχε ευαισθησία, ίσως η γιατρός το κρίνει γι αυτό το λόγο καλύτερο προς το παρόν, τι να πω!!

Και για τα γιαούρτια τα παιδικά ήθελα να σου πω ότι δεν είναι γιαούρτια αλλά επιδόρπια γιαουρτιού με προσθήκη και άλλων συστατικών όπως ζάχαρη. Γι αυτό εγώ τα αποφεύγω και προτιμώ να δίνω κανονικό γιαουρτάκι είτε αγελαδινό είτε πρόβειο. Αλλά και πάλι σου λέω ότι μπορεί η γιατρός να σκέφτεται κάτι που εγώ δεν το γνωρίζω....

Περαστικά στο μικρούλη μωρέ και σε σένα, δεν είναι καλή φάση, ελπίζω να αναρρώσετε γρήγορα!!

Κι εμένα ήταν άρρωστος από προχτές το βράδυ, έφτασε χτες 39,5 αλλά σήμερα μόνο δέκατα.... Πάλι καλά, αλλά πάλι θα χάσει ο καημένος τα μπάνια του!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Πω πω νεα!!!

Καλα βρε δυο βδομαδουλες ελειψα και οι εξελιξεις τρεχουν!!! Κατερινακι τι να πω??? Συγχαρητηρια για το νεο μωρακι και ευχομαι μια υπεροχη εγκυμοσυνη!! Βλεπω πηρατε φορα ειναι και καλοκαιρακι και η διαθεση ειναι ανεβασμενη νομιζω!!!:tongue::tongue::tongue: Μπραβο βρε κοριτσακια να ειστε καλα και να περιμενουμε τα μωρακια σας τον ερχομενο χειμωνα!!!!

gio μου περαστικα και σενα, ευχομαι το δαχτυλακι σου να ειναι καλυτερα πλεον! Αντα μου και σε σενα περαστικα στον πιτσιρικακο σου!!! Και να προσεχεις τον εαυτουλη σου λιγακι πλεον!! Για το φαγητο δεν μπορω να σε συμβουλεψω καθως εμεις ακομη το παλευουμε.

Τα δικα μας τωρα...τα περασαμε απλα τελεια! Πηγαμε στο εξοχικο μας με παρεουλα για μια βδομαδουλα, καναμε τα μπανακια μας, μαυρισαμε κιολας και γενικα περασαν οι μερες νερακι! Μετα ακολουθησαν διακοπολυες στη Ζακυνθο σε ενα σουπερ ξενοδοχειοκαι το καταευχαριστηθηκαμε και εμεις και ο νικολιος!!! Το πρωι μπανακι στη θαλασσιτσα, το μεσημερι περναμε κοιμισμενο τον νικολη στην πισινα του ξενοδοχειου αυτος κοιμοταν και εμεις στην καταβρισκαμε βουτιτσες και ηλιοθεραπεια και απογευμα φαγητακι και βολτουλα!!! Αχ ο μικρος μου περασε τοσο ομορφα που δεν μας απασχολησε καθολου, κοιμοταν πανευκολα παντου τοσο κουρασμενος που ηταν και γενικα περασαμε κουραστικα μεν αλλα πολυ ομορφα οικογενειακα!! Απο Κυριακηγ τα κεφαλια μεσα λοιπον και θα αρκεστουμε πλεον στα μπανακια μας στη Χαλικιδικη.

Καλες διακοπες επισης σε οσες ξεκινουν διακοπουλες!!!

Αυτα..παω να διαβασω λεπτομεριακα τα νεα σας...φιλακια πολλα τα λεμεεεε!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου όλες την έχετε κάνει για βολτίτσες μου φαίνεται!!!

Που λέτε, έχω λίγο πελαγώσει για το γιατρό, όχι ότι αγχώνομαι, απλά το σκέφτομαι αρκετά. Στον προηγούμενό μου δεν θέλω να πάω γιατί δεν μου ταίριαξε αν και εξαιρετικός κατά τα άλλα γιατρός και έτσι έχω συστάσεις για διάφορους γιατρούς, κυρίως στο Μητέρα, ο ένας είναι της DaF. Σκεφτόμουν όμως και το Δημόσιο, πρώτον γιατί ως γνωστόν έχει πολύ καλούς γιατρούς και στα δύσκολα όλοι εκεί τρέχουν και δεύτερον γιατί μου φαίνεται καλό αυτό που έχω ακούσει ότι έχεις το παιδί μαζί σου. Σκεφτόμουν δηλαδή ότι μπορώ με τα λεφτά που θα γλιτώσω από το ιδιωτικό να ζητήσω ένα μονόκλινο λέμε τώρα και να έχω κάποια νοσηλεύτρια-μαία από κοντά. Υπάρχει κάποια από εμάς να έχει γεννήσει σε Δημόσιο για να μου πει πώς λειτουργούν τα πράγματα? Ισχύει όντως ότι έχεις το παιδί καιγενικά πώς είναι? Δεν θα ήθελα να έχω το παιδί όμως σε δωμάτιο δίκλινο ή παραπάνω και να μπαίνει και κόσμος επισκέπτες κλπ....Για πείτε βρε κορίτσια!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

κοριτσάκια μου όλες την έχετε κάνει για βολτίτσες μου φαίνεται!!!

Που λέτε, έχω λίγο πελαγώσει για το γιατρό, όχι ότι αγχώνομαι, απλά το σκέφτομαι αρκετά. Στον προηγούμενό μου δεν θέλω να πάω γιατί δεν μου ταίριαξε αν και εξαιρετικός κατά τα άλλα γιατρός και έτσι έχω συστάσεις για διάφορους γιατρούς, κυρίως στο Μητέρα, ο ένας είναι της DaF. Σκεφτόμουν όμως και το Δημόσιο, πρώτον γιατί ως γνωστόν έχει πολύ καλούς γιατρούς και στα δύσκολα όλοι εκεί τρέχουν και δεύτερον γιατί μου φαίνεται καλό αυτό που έχω ακούσει ότι έχεις το παιδί μαζί σου. Σκεφτόμουν δηλαδή ότι μπορώ με τα λεφτά που θα γλιτώσω από το ιδιωτικό να ζητήσω ένα μονόκλινο λέμε τώρα και να έχω κάποια νοσηλεύτρια-μαία από κοντά. Υπάρχει κάποια από εμάς να έχει γεννήσει σε Δημόσιο για να μου πει πώς λειτουργούν τα πράγματα? Ισχύει όντως ότι έχεις το παιδί καιγενικά πώς είναι? Δεν θα ήθελα να έχω το παιδί όμως σε δωμάτιο δίκλινο ή παραπάνω και να μπαίνει και κόσμος επισκέπτες κλπ....Για πείτε βρε κορίτσια!!

Kατερινακι θα τα πουμε κι απο κοντα , Ειναι όντως αλήθεια πως στο δημόσιο το εχεις μαζί σου το μωρο . Μονο μπανιο το κάνουν οι μαιες . Τα δωματια που εχω δει στο Έλενα τα μονοκλινα ειναι super !!! Τα χρηματα για μονοκλινο ειναι γύρω στα χιλια ευρω . Τωρα πόσο θα ζητησει η αποκλειστική μαια για 4 μερες δεν ξερω... Καλή η ιδέα σου πάντως ! Τωρα για καλό γιατρό σε δημ.οσιο δεν γνωρίζω... Παντως στο ΜΗΤΕΡΑ που γεννησα εγω τους παρακάλαγα να μου φέρουν το μωρό παραπανω απο το τακτικό πρόγραμμα και συναντουσα δυσκολίες.. Για το δευτερο παιδί θα το σκεφτομουν κι εγω πάντως το δημοσιο νοσοκομειο...

nI9Sp3.png

urDwp2.png

ΠΕΖΗ, χαίρομαι που περάσατε τόσο καλά και ζηλεύω λίγο!

Να, ο μικρός από τη μια καλυτερεύει με το βήχα, από την άλλη από χθες ανέβασε πυρετό 37,6 και σήμερα είναι όλη μέρα μέσα στη γκρίνια, το πουλάκι μου! Πότε θα γίνει καλά, ρε γμ; Είναι και δύσκολο να πάρει τα φάρμακά του, ποτέ δεν ξέρουμε πόσο πήρε από τη δόση του, γιατί μόλις τα δει, πατάει τα κλάματα, αυτό του φέρνει βήχα, ο βήχας φλέματα και μπορεί να βγάλει κι όλο το φάρμακο που πήρε. Κι επιπλόεν σκέφτομαι, 16 μηνων παιδάκι να παίρνει αντιβίωση, αντιπυρετικό και βλεννολυτικό μαζί... πολλά δεν είναι; Προσωπικά δε θυμάμαι ποτέ στη ζωή μου να πήρα τόσα φάρμακα μαζεμένα... Τουλάχιστον, εγώ είμαι σαφώς καλύτερα, αλλά θα προτιμούσα να ήταν το μωρό μου καλά κι ας ταλαιπωριόμουν εγώ στη θέση του...

Ηρεμια και ησυχια βλεπω!!!

Κατερινα στην Αθηνα δεν ξερω πως ειναι τα δημοσια νοσοκομεια. Παντως εδω απο φιλες μου που ξερω δεν τα ειχαν τα μωρα στο δωματιο, ισως επειδη δεν ειχαν μονικλινο και επισης ενα μειον ειναι οτι στον φυσιολογικο τοκετο δεν κανουν επισκληριδιο ευκολα. Επισης τα νοσοκομεια οσο να ναι υστερουν λιγακι σε θεμα καθαριοτητας σε συγκριση παντα με τα ιδιωτικα οπως επισης και στην εξυπηρετηση γενικοτερα. Βεβαια οι μερες νοσηλειας ειναι λιγες οποτε ισως δεν μετραει τοσο αυτο αλλα προσωπικα εγω μονο για θεμα οικονομικο θα επελεγα δημοσιο νοσοκομειο. Απο το ιδιωτικο εγω εμεινα απολυτα ικανοποιημενο αν και το οικονομικο θεμα ηταν ενα προβλημα. Παντως εγω σε μελλοντικη εγκυμοσυνη σκεφτομαι οτι σιγουρα θα ζητησω απο το γιατρο μου εξ αρχης αν ολα πανε καλα να γεννησω σε μια κλινικη που υπαρχει η οποια εφαρμοζει το συστημα νοσηλειας των δυο ημερων. Δηλαδη νοσηλευεσαι δυο νυχτες και αν ολα ειναι καλα και το μωρο επισης γυρνας κανονικα σπιτι σου και απλα με μια επιβαρυνση των 50 ευρω για τρεις ημερες ερχεται μαια στο σπιτι σου μετα και βλεπει εσενα και το μωρο. Η κουμπαρα μου το εκανε και ολη η γεννα (φυσιολογικα παντα) της στοιχισε μονο 600 και κατι ευρω και ετσι και αυτη ηταν με το μωρακι της απο την αρχη σχεδον και οικονομικα δεν επιβαρυνθηκαν.

Αντα περαστικα στο θανασακη, ευχομαι να γινει καλα γρηγορα το παιδι.

Α!!! Ειδα εδω στο φορουμ οτι γεννησε η giota. αν τη θυμαστε τα διδυμα της και ολα πηγαν καλα. Μπορει να χαθηκε η κοπελα απο την παρεα μας αλλα ευτυχως πηγαν ολα καλα και τωρα εχει τρια νινια!!! Φοβερο ε???

ΠΕΖΗ καλως ήρθατε !!! Ωραιες φωτο βγάλατε μπράβο , κουκλια μανα και γιος !!!

Και σήμερα περασαμε μια ήσυχη Κυριακή με βολτίτσα στην παιδική χαρα με υποψηφια μανουλα για 2η φορα Κατερινα και με ενα Γιωργακη απίστευτο !! Κατερινα οσο το γνωριζω το παιδί σου τόσο το βάζω μεσ την καρδιά μου ....

Αντα μου δεν ξερω αν σου ευχηθηκα αλλά με το καλό και σε σενα το 2ο παιδάκι σου και περαστικά στον Θανασάκη.

DaF μίλησα με Κατερινα και ισχ'υει το αυριανό . Αλλαξαμε στεκι όμως Καλυτερα τηλ με Κατερινα για οδηγιες γιατι εγω μαλλον περισσότερο θα σας μπερδέψω...

Σας Καληνυχτώ ..... Αυριο με περιμενει μια δύσκολη μερα στη δουλεια.. Με αλλαξανε γραφειο , τμημα , ωράριο .....Αυτο σημαινει πως εκει που είπα πηραν τη μικρή στον παιδικό και γλιτωσα απο ντανταδες και θα εξοικονομησουμε και κανα φράγκο Απο Σεπτεμβρη θα δουλευω απογευματινα και Σαββατα και παλι θα ψαχνω γυναικα για το παιδί ( Ο σταθμος ειναι ως τις 4.00) και το χειρότερο ολοενα θα μειωνεται και χρόνος που θα περναμε μαζί σαν οικογενεια οι τρεις μας ....

Τι σας έλεγα ?? Πως θελω κι αλλο παιδι ?????.. Χα χα χα χα αναβαλεται για πολυυυυ αργότερα ....

Δεν ησυχα-Δεν ησυχαζουμε ποτέεεεεεεεε....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες!

κατερίνα μου για άλλη μια φορά με το καλό το δεύτερο παιδάκι σου!

anta μου περαστικά σας!πωπω βρε ταλαιπωρία κοίτα να ξεκουραστείς και λίγο εεεε στην καταστασή σου....

λοιπόν για τα ιδιωτικά!εγώ γέννησα στο αλεξάνδρας!μονόκλινα δεν έχουν είναι ελάχιστα το έλενας έχει ολόκληρο όροφο με μονόκλινα!!εγώ έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη!και από καθαριότητα και από τις μαίες και εννοείτε από τον γιατρό μου!έμεινα σύνολο 11 μέρες πλήρωσα 880 στο δωμάτιο και την αμοιβή του γιατρού!το μωρό το έπαιρναν για πλύσιμο αλλά με κανα 20€ σε μάιες στο πέρνουν και στο αλλάζουν συνέχεια!θυμάμαι η διπλανή μου έκανε το τρίτο της και εκτός από το θηλασμό δεν έκανε τίποτα!όλα οι μαίες!έδινε δεκαρικάκια και της έκαναν τεμενάδες!και ο κόσμος είναι στο χέρι σας!αυτή δεν είχε πολύ κόσμο και δεν ήθελε πάνω από ένα το πολύ δύο άτομα στην κάθεμία μέσα!το ίδιο και ο άντρας μου δεν άφηνε και έτσι μπορώ να πω ότι έιμασταν μια χαρά (επειδή θήλαζα μην τυχόν και έβλεπε κανείς τα μεμέκια μου!!)!!!!και ξεκουραστήκαμε και μάθαμε τα παιδάκια μας και όλα!εγώ το προτείνω το δημόσιο γενικώς αν ξέρετε γιατρό που εμπιστεύεστε να πάτε!γιατί να δώσετε τόσα λεφτά έτσι?ανοίξτε ένα λογαριασμό και βάλτε τα στα παιδάκια σας!εγώ αυτό έκανα!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημερα! Κατερινα συγχαρητηρια! Καλη φλασια ειχες τελικα!Ειχες ενστικτο. Βρε κοριτσια μονο εγω ειμαι και θηλαζουσα και εγκυμονουσα και ξενυχτισσα??? Καμια αλλη στο club?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Κατερίν@ μου τα ΘΕΡΜΑ μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Εύχομαι ολόψυχα να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη! Τι ωραία βρε κορίτσια! Υπέροχα θα έλεγα!!

Marigia μου βλέπω την Ανδριέλα να σνομπάρει τον Νανι μου. Και εγώ του έχω πάρει τα Little people αλλα ούε να τα χ@σει...

ΠΕΖΗ καλωσορίσατε!! Χαίρομαι που περάσατε ωραία. Οι φωτο φοβερές και ο μικρός Νικόλας...πασας!!!!

Anta περαστικά στο Θανασάκη σου!Εύχοαμι γ΄ρηγορα να γίνει καλά και να σταματήσεις την αντιβίωση. Εσύ πως είσαι;;

Μαριγια μου πόσο θα ήθελα να ερχόμουνα και εγώ στις συναντήσεις σας...Ίσως από 1 αυγούστου που θα βγώ σε άδεια καταφέρω να σας δώ. Άλλωστε πρέπει να γίνει και η γνωριμία ε;;;Κατεριν@ έρχεστε προς τα μέρη μου; Ίσως να σας δούμε και εσάς...

Σας φιλώ(πρέπει να κλείσω)...Μακια

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κι εγώ περιμένω μωράκι!!!!!!!!!!!!!!!ααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Καλέ τη νέα Δευτεριάτικά είναι αυτά?Με το καλό βρε Κατερινάκι και όλα να πανε καλά - σε όλες όσες εγκυμονούν με το καλό κορίτσια και με ένα πόνο που λένε...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!!!!Ετσι όπως πάμε οι μη εγκυμονούσες θα γίνουμε μειοψηφία!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Πεζη καλωσηρθες βρε!!!!Εκεινο το ρημαδοκαφε θα τον πιούμε???Εγω φωτο γιατί δεν πήρααααα????

Φιλιά σε όλες σας!!!!

Πεζη καλωσηρθες βρε!!!!Εκεινο το ρημαδοκαφε θα τον πιούμε???Εγω φωτο γιατί δεν πήρααααα????

Ευχαριστω για τα καλα σας λογακια κοριτσια!!! gio μου οχι δε σε ξεχασα απλα οι φωτο μου ειναι στο φεις γι αυτο!!!! Καφεδακι κοριτσαρες να πιουμε απλα τωρα πρωτες μερες στη δουλεια και επιπλεον αρχισαμε αγορες για το βαφτηστηρακι μου οποτε το προγραμμα μου ειναι φουλ. Επιπλεον τα Σαββατοκυριακα τα επομενα δουλευω οποτε αν μπορειτε καθημερινη με βολευει καλυτερα.Το υποσχομαι ομως θα το πιουμε συντομα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...