Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν έχω αντοχές για κάτι παραπάνω...Ο μικρός δεν πίνει γάλα και ήθελε να κοιμηθεί με τα παπούτσια του...

Σας στέλνω τη γλυκιά μου καληνύχτα και θα τα πούμε αύριο...Θα διαβάσω και τα νέα σας!!

ΥΓ Κατεριν@ και εγώ θέλω ένα μωρό.....:tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!!

DaF ελπίζω να είστε καλύτερα μαμά και κόρη και να περάσατε όμορφα στο ταξίδι σας!

Κι εμείς περάσαμε σούπερ το ΣΚ πήγαμε στο εξοχικό και ήρθαν και κάτι φίλες μου από τη Σχολή το Σάββατο και είδαν τον Γιώργο που είχαμε πάει για απογευματινό μπάνιο κι έπαιξαν μαζί του πολύ ωραία και την Κυριακή συναντηθήκαμε στην παραλία με ένα ζευγάρι που γνωρίσαμε κι έχουν ένα μικρό επίσης του Μαρτιου και έχουμε αρχίσει και κάνουμε παρέα. Το απόγευμα πήγαμε σε παιδική χαρά μαζί και κάναμε μετά βόλτα στην περατζάδα, πολύ ωραία σας λέω! Έτσι στα χαζά ανανεωθήκαμε λιγάκι!!

Βαλλού μου λες όντως να εκανε δουλειά το τάισμά μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Μακάρι τι να πω!! Χαλάρωσε κι εσύ και όλα θα γίνουν! Για τη θάλασσα εγώ θα σου έλεγα να την προσέξεις λίγο μόνη της γιατί ως γνωστόν τα νήπια πνίγονται και σε 10 πόντους νερό...

Μαριγια πολυ χαρήκαμε που σας είδαμε σήμερα, το φαγα το παιδί σου, δεν μπορώ!!!! Και θα πω επίσης γιατι η Μαριγια δεν μας τα λέει όλα ότι η μικρή Ανδριέλα άρχισε να μετράει!!! ΧΑΧΑΧΑ!!! Απίστευτη σας λέω, πιάνει τον αντίχειρά της και λέει ενααα... με μια φωνούλα σαν να ετοιμάζεται να συνεχίσει, ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟΟΟΟ!!!!!:D:D:D

Για τις κρίσεις της εγώ νομίζω ότι καταρχάς λόγω του ότι το ζεις ως μάνα της νομίζεις ότι είναι χειρότερα απ ότι είναι στην πραγματικότητα, τσιρίζει μεν αλλά μην φανταστείς κάτι φοβερό που θα έπρεπε να ντρέπεσαι κιόλας μην τρελαθούμε δηλαδή!! Έχω διαβάσει κι εγώ για τις κρίσεις ότι όταν το παιδί το κάνει από πείσμα πρέπει να το αγνοείς, αλλά όταν το κάνει γιατί κάτι την άγχωσε ή την τάραξε πρέπει να την ανακουφίσεις με προσοχή και τρυφερότητα. Τα παιδιά μπορούν να ταραχτούν με διάφορα πράγματα που εμείς δεν καταλαβαίνουμε, π.χ. επειδή δεν μπορούν μόνα τους να καταφέρουν κάτι που θέλουν πολύ, ή γιατί έπεσε το μπισκότο τους που τόσο ήθελαν να το φάνε και καταστράφηκε. Το δύσκολο είναι σε αυτή την ηλικία να καταλάβεις ποια είναι η αιτία και να αντιδράσεις ανάλογα γιατί από τη θεωρία στην πράξη, άντε να καταλάβεις... Και τελικά αν είσαι έξω πώς να την αγνοήσεις και να φύγεις δηλαδή, γίνεται?? Πάντως η φωνή η δική σου τα αντίθετα αποτελέσματα μπορεί να έχει κατά τη γνώμη μου, βέβαια είναι ανθρώπινο κι εσύ κάποια στιγμή να τα πάρεις... Δείξε της τη δυσαρέσκειά σου με το αυστηρό ύφος και προσπάθησε να της αποσπάσεις την προσοχή. Πάντως αν θέλει κάτι και το διεκδικεί έτσι γιατί δεν κάνει να της το δώσεις, μην ενδώσεις γιατί όντως θα το καθιερώσεις! Ένα άλλο "κόλπο" που κάπου διάβαζα που μάλλον όμως είναι για μεγαλύτερα παιδιά, όταν φωνάζουν και κλαίνε έιναι να πηγαίνεις πολυ κοντά στο αυτί τους και να ψιθυρίζεις "πιο σιγά γιατι δεν σε ακούω" και σε λίγο σταματάνε και σου λένε κανονικά τι είναι αυτό που συμβαίνει και τι θέλουν.

Πάντως επειδή σας ξέρω λιγάκι, (αν δεν σας ήξερα καθόλου θα έλεγα ότι ίσως οι γονείς είσαστε νευρικοί άνθρωποι και φωνάζει κι αυτό, αλλα΄εσείς είστε και οι δυο τέρατα ηρεμίας) εμένα μου κάνει το σενάριο πιο πιθανό ότι η Ανδριέλα, που πάντα αν το έχεις καταλάβει είναι προχωρημένη και κάνει πράγματα πολύ γρήγορα για την ηλικία της, έχει θέμα με την ενέργειά της και την διοχέτευσή της και συνεχώς θέλει να επιτύχει περισσότερα πράγματα να κάνει περισσότερα και προφανώς σε όλο αυτό υπάρχει ένα όριο που η ίδια δεν θέλει να δεχτεί, δεν θέλει δηλαδή να δεχτεί ότι δεν μπορεί ακόμα να τα καταφέρει όλα. Εντωμεταξύ μην ξεχνάς ότι ως μαμάδες (αλλά και οι μπαμπάδες το ίδιο) είμαστε άνθρωποι και το παιδί είναι χρήσιμο να βλέπει ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν τα όριά τους και δεν δέχονται κάθε είδους συμπεριφορά, και σιγά σιγά να μην αντιδρά με τρόπο που θα "τρελαίνει" τους γύρω της. Δεν χρειάζεται δηλαδή να είμαστε πάντα εντελώς ήρεμοι, δηλαδή να έχουμε την ίδια ήρεμη αντίδραση και νουθεσία σε όλα. Θυμάμαι το έβλεπα αυτό σε ένα επεισόδιο της Νταντάς με μια περίπτωση ενός κοριτσιού που μου έκανε μεγάλη εντύπωση, που ουσιαστικά προκαλούσε τη μητέρα της με την πολύ κακή της συμπεριφορά για να αντιδράσει "ανθρώπινα" να θυμώσει δηλαδή, να την βάλει τιμωρία κάτι!, Αλλά η μαμά νόμιζε ότι για να μην χάσει το παιχνίδι πρέπει να μην δείχνει ότι επηρεάζεται κι έτσι όλες οι αντιδράσεις της στο καθετί που συνέβαινε ήταν με μια μάσκα ηρεμίας και αδιαφορίας. Όλα χρειάζονται πιστέυω για να καταλάβουν και τα μικρά μας όσο το δυνατόν πιο μαλακά πώς είναι οι σχέσεις των ανθρώπων και οι αρχές στην κοινωνία μας, χωρίς όμως να περιμένουμε και πολλά από τόσο μικρή ηλικία!

Εγώ πάντως δεν θα αγχωνόμουν στη θέση σου ιδιαίτερα γιατί πραγματικά είσαι πολυ άξια μητέρα και το αποκλείω το παιδί σου να βγει από μόνο του κακομαθημένο. Απλά έχει έντονη προσωπικότητα, αυτό θα το έχεις καταλάβει και μόνη σου και θέλει περισσότερη υπομονή και καθοδήγηση. Αλλά άσε τους καλοθελητές και τις απόψεις τους για τη διαπαιδαγώγηση του παιδιού σου γιατί θα σε τρελάνουν χειρότερα και άκου που σου λέω ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα νιώθεις, είναι καλύτερα! Είσαι απλά κουρασμένη και πολυ κοντά στο πρόβλημα!

Σας έπρηξααααααααα!!!!!!!

Φιλιά πολλά πολλά

Υ.Γ. Θέλω ένα μωρό......

Σε ευχαριστω τοσο πολύ για ολα αυτα που εγραψες .. Συγκινηθηκα η κουκουβαγιομανα ... Ενταξει ειμαι περήφανη για το παιδί μου αλλά δεν το θεωρω και πιο προχωρημενο απο άλλα , ισα ισα που βλεπω πολλά πράγματα που ο Γιωργάκης και άλλα παιδάκια π.χ. τα κανει ενω η δικιά μου όχι . Καθε παιδι ειναι διαφορετικό σιγουρα . Μπορει κι εγω να εχω υπερβολικες απαιτήσεις απο αυτην τι να πω ....

Η αλήθεια ειναι πως ειναι δύσκολο να καταλαβεις αν αντιδρα έτσι απο πείσμα η απο αγχος ...Διαβασα και την ανατροφη βήμα βήμα οπου αναφερεται σε τετοιες περιπτωσεις . Τες πα στην τελικη αν με αποσχολησει πολύ θα συμβουλευτω και κάποιον ειδίκο.... Αυτο ηταν θα κοιμηθω στην καρεκλα .. παω

Υ.Γ. Και μενα μου τρέχουν τα σάλια για ενα τοσοδα μικροσκοπικο ροδαλό - ροδαλό μπεμπε .....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

καλημερα μανούλες!

τι κάνετε?

gio πολύ χρήσιμα αυτά που έγραψες θα προσπαθήσω και εγώ να τα εφαρμόσω. η δικιά μου δεν τσιρίζει όταν δεν γίνεται το δικό της ή όταν δεν θέλει κάτι ξαπλώνει κάτω και κλαίει ή χτυπάει το κεφάλι της όπου βρει!προσπαθώ να της μιλάω ήρεμα αλλά δεν μπορώ να πω ότι πιάνει!τεσα θα το λύσουμε και αυτό διαφορετικά θα πάω μαζί με τη μαρίγια σε παιδοψυχολόγο!!!!!

αχχχ διακοπές θάλασσα ηρεμία πόσο τα χρειάζομαι!δυστηχώς φέτος δεν έχει διακοπές πάμε για του χρόνου!δεν πειράζει δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή!

vallou μου καταρχάς δεν είμαστε τρεις αδελφές αλλά πέντε!!!εγώ είμαι το Νο 3 οι μεγαλύτερες είναι παντρεμένες με παιδιά και είναι δύσκολο να έρθουν να με βοηθήσουν αυτές χρειάζονται βοήθεια!!!σε συνέχεια και εγώ το κάνω όταν δεν κάθεται της δίνω διάφορα είτε μπισκοτάκι είτε αν τρώμε παγωτό γενικώς της δίνω ότι τρώμε και δοκιμάζει (βασικά τα τρώει κανονικότατα!)

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Gio θαλασσόλυκος και ο δικός σου!! Μπράβο βρε το παιδί που λέει τα κακάκια :tongue: Είδες μεγάλωσαν τα άτιμα!! Μήπως να ξεκινούσατε κανένα γιογιό;

Καλημέρα σε όλες!!!!

Βαλλου εχει μια βδομαδα που ξεκινησαμε το γιογιο...αν και δεν θελει να κατσει το προσπαθουμε καθε μερα μετα απο 2 γευματα για να συνηθισει στην ιδεα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εγω κοριτσια ειχα ενα ατυχημα χθες...εκοψα τον δεικτη του αριστερου χεριου και τωρα το εχω μπανταρισμενο σαν κεραια τηλεορασης!!!!Ουτε να πλυθω μπορω, ούτε να παρω αγκαλια τον μικρο...:?:-?:?:-? σκ@τ@!!!!!Κατα τα αλλα καλα...χθες πηγα πρωτη μερα στην δουλεια με τον αντρα μου συνοδηγο, πριν το ατυχημα εννοειται!!!!Τωρα αναβαλεται η οδηγηση ΠΑΛΙ για κανενα τριβδομαδο!!!!Σκ@τ@...!!!!

Βρε July 5 αδερφες "Ζωη να εχετε" που λενε... ο μπαμπας σας, πασας να φανταστω με τοσες γυναικες γυρω του...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δεν έχω αντοχές για κάτι παραπάνω...Ο μικρός δεν πίνει γάλα και ήθελε να κοιμηθεί με τα παπούτσια του...

Σας στέλνω τη γλυκιά μου καληνύχτα και θα τα πούμε αύριο...Θα διαβάσω και τα νέα σας!!

ΥΓ Κατεριν@ και εγώ θέλω ένα μωρό.....:tongue:

:?:???::?:???::?:???: Αχ βρε Γιαννακο...

ΥΓ. Εγω ακομη ΔΕΝ θελω μωρο...:-D:tongue::oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου γεια σας!!!!!!!!!Περασαμε ενα απιστευτο ΣΚ!!!!!μαλιστα τωρα που σας γραφω παιζει στο ραδιο το τραγουδι που χορεψε η νονα μας με τον επισημα πια νονο μας και συγκινουμαι!!!!!!!!!!!!:oops::mrgreen::-D

καλα οχι οτι ειναι φιλεναδα μου, αλλα ηταν κουκλα η νυφη!!!!τελειος γαμος: απλη κ λιτη τελετη, υπεροχος στολισμος, οι μπομπο πανεμορφες, το τραπεζι και το γλεντι φανταστικα (χορεψα, ειδα τις φιλες μου, τα 'παμε....:D), το ξενοδοχειο υπερλουξ!!!τι να πρωτοπω!!!για το μονο που στενοχωρεθηκα ειναι οτι με τοση κουραση που ειχαμε ολοι κ κυριως η ερατουλα απο τοσο μεγαλο ταξιδι (αθηνα -θεσ/νικη-σερρες σε μια μερα...) εχασα την εισοδο της νυφης στην εκκλησια αλλα κ στο τραπεζι, οταν πηγα να κοιμησω την ερατω!!ευτυχως τους προλαβα στο χορο τους!

ο 2ος γαμος ηταν πολυ πιο απλος απο τον 1ο, με λιγοτερους καλεσμενους κ με τη θεοπαλαβη φιλεναδα μας νυφη να ερχεται στο γλεντι χοροπηδωντας με τους κουμπαρους σε ενα κομματι φανκυ-ρεγκε!!:mrgreen: τρελοκομειοοοο!! τη συνοδεψαμε καμια 10αρια αυτοκινητα στην εκκλησια (μεσα στο πρασινο...πολυ ωραιο μερος)καθυστερησε 20 λεπτα (το νουμερο!:mrgreen:) και στο τραπεζι -αν θυμαστε οι σαλονικιες την προχτεσινη βροχη-....ε αυτη μας επιασε στο φαγητο!!!!!!!!οποτε το ζευγαρι εγινε μουσκεμα αλλα ακαθεκτοι....εμεις φυγαμε κατα τις 11 αλλα την αλλη μερα μαζευτηκαμε σπιτι τους οποτε τους ειδαμε ολους!

η ερατουλα μεσα σε ολα, πηγαινε απο αγκαλια σε αγκαλια κ κυνηγουσε τα παιδακια για να τα χαιδεψει κ να τα αγκαλιασει.....μονο 2 παιδακια ανταποκριθηκαν, τα αλλα ηταν ψιλοαδιαφορα:? κ εγω στενοχωριεμαι να τη βλεπω να θελει να παιξει αλλα τα αλλα παιδακια ειτε να ντρεπονται ειτε να φοβουνται ειτε να ειναι επιθετικα....ολοι μου λενε οτι εχω πολυ κοινωνικο παιδι (απο που πηρε δεν ξερω...:mrgreen::rolleyes:) , ισως οταν μεγαλωσει λιγακι να ειναι πιο καλη ηλικια για γνωριμιες, τωρα να ειναι νωρις κ να μην την καταλαβαινουν τα μεγαλυτερα κ τα συνομηλικα να μη θελουν...τι να πω!:confused:

συμπεθερα μας βγηκε σε καλο που αργησαμε να φυγουμε για θεσ/νικη γιατι εφτασε το καθισμα απο ναρλη!!!τελειο!!!!!το μαγικο καθισμα ελεγα εγω!αψογος ο αλεξης, τυπικοτατος κ ευγενικος!εδω μας εδειξαν πως να το τοποθετησουμε κ η ερατω κοιμοταν στο ταξιδι ολη την ωρα ή χαζευε εξω ησυχη !!πρωτη φορα!!!!!:shock:

μαριγια μου θα επανελθω αργοτερα (ηρθε η μαμα μου, ευκαιρια να συμμαζεψω λιγο) με σχολια αλλα η κατερινα μου φαινεται τα λεει πολυ καλα!εχουμε ψυχολογο στην παρεα!

(υγ:συμπεθερουλα ουτε εγω θελω ακομη αλλο μωρο (κοιτα συμφωνια οι συμπεθερες!!:tongue:) για την οικογενεια μας, τις δουλειες μας κτλ, ειναι νωρις ακομα ενα νεο μελος. )

Mάλλον κατεβαίνει και ο δεύτερος κυνοδοντάκος μας και έχουμε γκρίνια απόψε :?

Βρε συ Gio τι έκανες βρε κοπέλα μου και σφάχτηκες έτσι!!! Περαστικά σου. Μην τον πολυζορίζεις μετο γιογιο αν αντιδρά. Εξάλλου είναι μικρά ακόμα. Γύρω στα 2α γεννέθλια είναι πιο εύκολο. Άσε που αν δε μάθει καλά θα σου τα κάνει πάνω στα χαλιά όλο το χειμώνα πιφ!!

Dafaki η Ερατούλα μας είναι πολύ γλυκό παιδάκι. Σίγουρα θα έχει πολλές παρέες όταν μεγαλώσει. Και έγω καμιά φορά στενοχωριέμαι όπως εσύ αν τα σνομπάρουν άλλα παιδάκια. Στην τελική εκείνα θα χάσουν!! Και επίσης δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους..

marigia θα συμφωνήσω με την Κατερίνα. Πάντως μη δίνεις και πολύ σημασία στο όλο θέμα. Πιστεύω θα το κόψει κάποια στιγμή αν σταματήσεις να αισθάνεσαι άσχημα γι αυτό και την αφήσεις να το εκτονώσει. Έχω δει πολύ χειρότερες συμπεριφορές από της Ανδριελίτσας. Πχ να κάνουν σταμάτημα της αναπνοής και να ασπρίζουν από το κλάμα με το παραμικρό.

Νύσταξα.. τα λέμε

ΥΓ. Εγώ ΣΙΓΟΥΡΑ δε θέλω άλλο μωρό!! Χαίρομαι πολύ όμως με τα μωρά των άλλων.

ουφ το ζιζανιο κοιμηθηκε!βεβαια παραπονο δεν εχω, πρωτο βραδυ που κοιμηθηκε σερι παιδια....ω ναι ω ναι!!!!!!!:mrgreen: απο τις 12 που ξυπνησε τελευταια φορα ως τις 8!!!απιστευτο!!δεν αυταπατωμαι, η εξαιρεση στον κανονα ηταν...:rolleyes:

Μαριγια μου την γνωμη μου για το ανδριελακι μας στην εχω πει....εχει ταλαιπωρηθει πολυ η γλυκουλα κ ειναι φυσικο να εχει ενταση....τα υπολοιπα τα λεει πολυ ωραια η κατερινα, συμφωνω παρα πολυ με αυτο που λεει για τη διοχετευση της ενεργειας!

για να παιζει μονη της φοβερη η ιδεα με τη σκηνουλα, τα κουτακια-κουβαδακια-μπολακια που μπαινουν το ενα μεσα στο αλλο ειναι επισης πολυ καλα για αυτη την ηλικια (κατερινα τα κουτακια απο τη βαφτιση ειναι απο τα αγαπημενα μας!:tongue:) κ επισης ο μαγνητικος πινακας για να ζωγραφιζουν χωρις να λερωνουν (γιουπι!)...

με τα παραπανω παιζει η ερατω ενα μισαωρο χαλαρα!

παντως μην τρελαινεσαι τοσο, οκ τσιριζει η ντιβα μας, αλλα ειναι τοσο γλυκο παιδακι που σε καμια περιπτωση δεν ειναι ενοχλητικο, αλιμονο! απορω γιατι στη λενε οι γειτονες.....μηπως αισθανεσαι εσυ πρωτα πρωτα, ασχημα;οτι ενοχλεις δλδ; καλα τα λεει κ η βαλλου!

εγω νομιζω οτι οσο μεγαλωνει η ανδριελα κ βρισκει ενδιαφεροντα τοσο γινεται πιο κοινωνικη κ πιο ηρεμη..! ειδες αγκαλιες που εκανε;:mrgreen:οποτε μην αισθανεσαι ασχημα, κουβεντα κουβεντα κουβεντα....και ολα θα πανε καλα!;)

july ζωη να χετε, τι καλα με τοσες αδερφες!κ ο αντρας μου εχει αλλα 5 αδερφια αλλα δεν βλεπονται συχνα, μενουν εκτος αθηνας...!

γιογιο θα παρουμε κ εμεις, μας το προτεινε κ ο παιδιατρος!φυσικα στο πολυ χαλαρο.....αφου εχει μαθει να τα λεει, θα τη βαζουμε, θα περιμενουμε και ο,τι κατσει!επισης μου ειπε οτι λογω υφασματινων πανων ειναι πιθανο να κοψει την πανα πιο νωρις....για να δουμε!σε καθε περιπτωση τα 2-2,5 ειναι η ηλικια που ξεκινουν να χρησιμοποιουν γιογιο αντι για πανα...

παντως θα επιχειρησουμε να κοψουμε πιπιλα παιδια.....το συζητουσαμε γενικως τον τελευταιο καιρο κ λενε οτι οι 18 μηνες ειναι ιδανικοι για κοψιμο πιπιλας....

συμπεθερα σου απαντω με πμ!

Καλησπέρα και από εμένα!

Αύριο φεύγει η εφοριακός και ελπίζω να ησυχάσουμε!

Και ο δικός μου άρχισε κάτι τσιρίδες τώρα τελευταία που δεν μου αρέσουν καθόλου..Επιπλέον, εμείς επειδή ο Γιάννης-νανις κατα τον ίδιο-είναι ιδιαίτερα υπερκινητικός τον πάμε κάθε απόγευμα 2 ώρες παιδική χαρά, να τρέξει, να παίξει και γενικά να κουραστεί κσι να ξεδώσει..Του αρέσει πολύ αλλά αρέσει και σε μας μιας και κοιμάται όλο το βράδυ!!!

Για το γιογιό ξέρω και εγώ ότι από 2 χρονών και μετά πρέπει να το επιχειρήσουμε και όσον αφορά την πιπίλα, από 18 μηνών. Θέλω να του την κόψω αλλά δεν ξέρω τον τρόπο. Καταντήσαμε να έχουμε παθολογική σχέση πλέον!!!

gio μου περαστικά σου! Εύχομαι να είσαι καλυτέρα...!!!

Σας φιλώ..Πάω για ύπνο τώρα που μπορώ(χθές πραγματικά ένιωθα ότι είμαι στα πρόθυρα κατάρρευσης!!! Θεέ μου κάνε να πάρουμε την άδεια!!!)

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλησπέρα κοπέλες!

Από το πρωί στο πόδι και τώρα τελειώσε η μέρα μου... ελπίζω δηλαδή. Η μικρή άρχισε πάλι να μου κόβει το φαγητό, τα έφαγε όλα μισά σήμερα αλλά νομίζω οτι είναι μέχρι να βγει και το άλλο δοντάκι. Θα φάει αργότερα. Δεν θα ανησυχώ πια. Αφήστε που νομίζω οτι είμαστε πια 9 ολοκληρα κιλά :tongue:

Τρέξιμο τρελό που λέτε σήμερα.. Όσο μεγαλώνουν τόσο τρέχεις. Είχαμε οδοντίατρο της μεγάλης και αύριο θα έχουμε οφθαλμίατρο. Κάθε μεσημέρι στους δρόμους είμαι. Της έφτιαξα και το δωμάτιο της και είχα να πάρω τα έπιπλά της. Μη φανταστείτε.. Τα δικά μου από 20ετίας και τα βάψαμε έτσι που έγιναν φοβερά!! Θα σας βάλω φωτό. Έγιναν αγνώριστα. Ο μάστορας δε μου είπε οτι δεν φτιάχνονται με τέτοια υλικά τα καινούρια όπως τα παλιά!! Έφτιαξα και μονό, του αδερφού μου ήταν, για την Πένυ μου. Αλλά μάλλον από την άνοιξη θα την βάλω. Είναι κανονικό για μεγάλους.

Ερατούλα μοιάζεις αληθινή δεσποινίδα!!

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες!τι κάνετε?

εγώ εχτές έτρεχα!με το που φτάνω στη δουλειά με παίρνει η δασκάλα ελάτε η μαίρη έκανε εμετό και γενικώς δεν είναι και πολύ ευδιάθετη!ωχχχ ήταν μέρα πληρωμών δεν μπορούσα να φύγω έτσι πήρα πεθερικά πήγαν την πήραν έκατσα μισή ώρα στη δουλειά φόρτωσα τις συναδέλφισσές μου κα την έκανα!τελικά η μικρή μέχρι να πάω σπίτι έπαιζε με τον ξάδερφό της μια χαρά!της έδωσα νερό με το κουταλάκι μισή φρυγανιά και κορίτσια ρίξαμε κάτι ύπνους άλλο πράγμα 10 με 1 κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα το ευχαριστήθηκα!και μετά η μικρή σα να μην τρέχει τίποτα!ζωηρότατη λαλίστατη και φαγανή!περαστικό ήταν ευτηχώς!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Κοριτσάρες καλημέρα,

Ευχαριστώ πολύ ολες για τα περαστικά σας!Χθές έκανα την 1η αλλαγή και ο γιατρός μου ειπε ότι ήδη άρχισε να κλείνει:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Κανά 2βδομαδο θα το φαω σιγουρα!!!

Κατά τα αλλα ο μικρός 2 μέρες ειναι μεσα στη γκρίνια, δεν καλοτρώει και ξυπναει απίστευτα διψασμένος 2-3 φορές την νύχτα και έχουμε και κλιματισμό σε λειτουργία!!!!Μάλλον δόντι βγάζουμε...αιντε ποτε θα βγούν τα πισω ρε κορίτσια έσκασα πια!!!Κατά τα άλλα καλά!!!!Δεν έχω χρόνο να γραψω και άλλα...αύριο!!!!Φιλιά πολλά

Γεια σας κοπελες μου !! Το μωράκι μου παιζει μονο του εδω και 10 λεπτα !!!!! Παιζει με τα little people Αν τα ξερετε , ειναι φανταστικά γιατι τους εξαπτουν την φαντασιά και ξεφευγουν απο τα πιο μωρουδιακά με φωνούλες , μουσικουλες κλπ. Μεγαλωνουν κι αυτα και θελουν διαφορετικά πράγματα...

Giaki μου περαστικα και σιδερενια έυχομαι . Συμπεθερουλα μου κι εμεις με την πιπίλα εχουμε εξαρτηση τον τελευταιο καιρό .. Δεν το πιστευω ... βαζει το ανθρωπάκι πανω στο μηχανακι του και το παει βολτα.... Ασχετο αυτο τωρα αλλα επαθα έκπληξη η χαζομαμά ....

Λοιπον εμεις καλομαθαμε τα απογευματα να τα παιρναμε στην παιδικά χαρα με Κατερινα και Γιωργο και τωρα μας λείπουν.. Ο Γιωργακης εχει γίνει πολύ κούκλος το χρυσο μου !!!! Προχθες μας ειχαν καταιδρωσει τις δόλιες να τα κυνηγαμε πανω στην τσουλήθρα και τα δυο για να μην σαβουριαστουν .. Θελουν και τσουλήθρα τα νιάνιαρα... Παραφυλαει η μια στις σκάλες και η αλλη στην τσουληθρα μην βρεθουν με τη μουρη στο πατωμα .... Ειδικα η μια τσουλήθρα ειναι με γεφυρούλα και σκοινια απ την αλλη και θελει πολύ προσοχή .. Μας κρατανε σε φόρμα παντως δεν εχουμε παράπονο... Ελπιζω να τα πούμε και την αλλη βδομαδα , DaF κ Vallou ελατε κι εσεις αν μπορειτε οκ??? Λοιπον τοσο ήταν το παιχνίδι της .. Δεν εχω παραπονο παμε καλα νομίζω και τωρα θα σας γραψει και ζουζουνα μου κατι ρτττφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψφψβγτηγν

φγτ ξκκιηξηηη

Αυτα Φιλακια ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...