Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα ,ηθελα να σας γραψω και χτες αλλα με αγκαρεψε ο brother να του κάνω την απογραφη δημοσίων υπαλλήλων και πέρασε η ωρα...

Κοριτσια απο Αθηνα εχετε παέι με τα μικρα στο συντριβάνι στο golden hall?? Πηγαμε χθες κι η μικρη είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό !! Μεχρι κι εμεις είχαμε χαζέψει.. Το τι μαναδες ταιζαν τα μωρα μπροστά στο συντριβανι δεν λεγεται.. Vallou για σας ειναι οτι πρέπει, και για μας μη σου πω....

Καλημερα Προβλεπεται τρελη δουλεια και σήμερα.. Τυχερη july που κοιμασαι οταν λειπει η προισταμενη ..... Το δικαιουσε ομως οκ...

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ πού είστε όλημερίς?

Λοιπόν κορίτσια ήθελα να σας πω για το θέμα του ύπνου μιας που παέι αρκετός καιρός που εφαρμόζουμε τη μέθοδο.Έχω δει αρκετή διαφορά προς το καλύτερο χωρίς βέβαια τρελά πράγματα. Πιάνει αρκετά την ώρα που παμε για ύπνο το βράδυ (θα κοιμηθεί το πολύ στο μισάωρο και χωρίς πολλά πολλά κλάματα, πολλές φορές και καθόλου). Δεν πιάνει όμως άμα ξυπνήσει στη μέση της νύχτας και στον μεσημεριανό ύπνο, το μεσημέρι δεν πιάνει με τίποτα λέμε, δεν ξέρω γιατί.Επίσης κοιμάται όλη τη νύχτα και ξυπνάει αργά το πρωί. Το βράδυ βέβαια την κοιμίζω κατά τις 10.30-11.00 έτσι ώστε να είναι και αρκετά κουρασμένη. Και το βράδυ άμα ξυπνήσει θα είναι από κάποια αιτία όχι έτσι στα τουτουρού που ξυπνούσε. Είμαι περίεργη όμως πώς θα γίνει στις διακοπές, πού θα χαλάσει το πρόγραμμα και μετά πώς θα την ξαναβάλω σε αυτό.Κοιμόμαστε κι εμείς και είμαι χαρούμενη. Χαρούμενη γιατί κυρίως το κρεβάτι δεν το βλέπει πλέον σαν το τέρας που έρχεται να τη φάει γιατί παλιά έτσι το αντιμετώπιζε. Και πλέον κάποιες φορές αφού ξυπνήσει κάθεται για λίγο μόνη στο κρεβάτι ήρεμη, ενω΄παλιά με το που ξυπνούσε γινόταν χαλασμός να πάω να την πάρω, πόσες φορές μέσα στο απότομο ξύπνημα πήγα να γλυστρίσω.....Εντάξει δεν λέω ότι τώρα πια είναι το παιδί που κοιμάται εύκολα, αλλά σίγουρα έχω δει βελτίωση και ήθελα να την μοιρατσώ μαζί σας. Φτύστε όλες μην μπω αύριο και σας πω άλλα, γιατί δεν είναι και κάτι να το λες, ξέρεις σου γυρίζει μπουμεραν, Παναγιά μου....:D:D:D

yaeNp3.png

Όντως τα μωρά μας είναι πανέξυπνα! Κι εμένα κάθε μέρα κάνει καικ άτι καινούργιο. Χθες άπλωνα τα ρούχα στο μπαλκόνι και ο Θανάσης μου έδινε ένα ένα τα μανταλάκια στο χέρι. Τρελάθηκα, κορίτσια!

jully, σε καταλαβαίνω απόλυτα με τους τρελούς που υπάρχουν. Εγώ προχθές που είχα βγάλει βόλτα το μικρό, την ώρα που περνούσα τη διάβαση, μου πετάγεται ένας μάγκας από τη στροφή, πώς δεν έπεσε πάνω στο καρότσι, του φώναξα "πράσινο, δεν το βλέπεις;"και τι μου απαντάει; "Κι εγώ πράσινο έχω", ναι αλλά το δικό του είχε και τα προειδοποιητικά κίτρινα...

neamanoula, χαιρομαι που πάνε τόσο καλά τα πράγματα με τον ύπνο της μικρής κι εύχομαι ακόμα καλύτερ στο μέλλον! Φτου, φτου, φτου, κοπέλα μου, να μην την ματιάσουμε τη Χριστινούλα!

Και τα σούπερ νέα μας! Τέρμα η αλλεργία στο γάλα, παραμένει η μπανάνα στο 2,18, αλλά ποιος νοιάζεται για ένα φρούτο! Ξεκινάμε λοιπόν αύριο δοκιμαστικά τυρί για λίγες μέρες και μετά, ω ναι, ναι, ναι! ΓΑΛΑ! Φυσιολογικό όπως όλα τα μωρά. Μας είπε εβαπορέ νουλάκ, αλλά ίσως να δοκιμάσω και φρέσκο, θα δω τι θα του αρέσει σε γεύση. Είμαι πολύ πολύ πολύ χαρούμενη, θα φάει τυρί, γιαούρτι, γάλα στο κέικ, ρυζόγαλο, τραχανά, ο,τιδήποτε, όλα θα του τα δώσω να τα δοκιμάσει ,ΟΛΑ!

Νεαμανουλα ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΣΑΣ και από εμάς!!!

Ναι το ξέρω αυτό το βιολάκι πάνω που λες ηρεμήσαμε πάλι τα ίδια.. τα ίδια τραβάμε και εμείς με το τερατάκι μας... Λοιπόν εδώ και μια εβδομάδα κοιμάται μεσημέρι και βράδυ σταθερά, αφού και εγώ ξεκλέβω κανένα μισάωρο να για να γλαρώσω λιγάκι.. δεν το πιστέυω!!! Επίσης σήμερα, και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας, έφαγε όλες τις μερίδες της κανονικά και μάλιστα το βράδυ ενώ είχε τελειώσει δε σταματούσε να μασουλάει!!! Καλά λέω γουρλού την Κατερίν@ μας!! Λέω να μην ασχοληθώ ξανά! Ξέρουν αυτά πότε πρέπει να φάνε!!

Jully δεν γίνεται να πηγαίνεις λιγότερο με το αυτοκίνητο;; Πρόσεχε βρε κοπελιά μου!!

Αντα μπορεί και να το έχεις ξαναγράψει.. αλλά πως σου εκδηλώθηκε η τροφική αλλεργία;;

Τα ξαναλέμε...

τ

Καλημέρα και από εμένα.

Στο λίγο χρόνο που έχω στη διάθεσή μου θέλω να πώ και εγώ με τη σειρά μου ότι πράγματι τα παιδιά μας μας τρελαίνουν κάθε μέρα με αυτά που κάνουν και κατακτούν. Θεωρώ ότι μια υπέροχη περίοδος ξεκινά! Επικοινωνούμε και αυτά κάνουν πλέον απίστευτα πράγματα.!!!

Χαιρομαι που τα παιδάκια σας άρχισαν να στρώνουν στον ύπνο (valloy kai neamanoula)..Αυτό που ήθελα να σας πώ εγώ είναι ότι από μηνών ο δικός μου μόλις ακούει μια συγκεκριμένη μελωδία κοιμάται, και τώρα που μεγάλωσε όταν την ακούει ξαπλώνει. Ξέρω ότι δεν πρέπει το παιδί να κολλήσει με κάποια μελωδία αλλά σε εμάς αυτο βοηθάει επικουρικά. Δηλ όταν νυστάζει αλλά δεν θέλει να κοιμηθεί, μόλις του βάζω τη μουσική χαλαρώνει και ηρεμεί. Πιστεύω ότι είναι μια καλή λύση!

Θα συμφωνήσω επίσης μαζί σας με αυτα που μου είπατε περι σχέσεων των 2 γονέων με το παιδί και των ορίων που θέτουν οι γονείς. Πράγματι ο άντρας μου είναι πολύ ελαστικός με το παιδί. Ελπίζω όμως εγκαίρως να το λύσουμε το θέμα.. Προχθές ο μικρός ήταν στη αγκαλιά μου και με χτύπαγε. Του έλεγα να σταματήσει αλλά αυτός τίποτα. Εκεί λοιπόν του αγριεύει ο πατέρας του και τον παίρνει από την αγκαλιά μου. Ο μικρός με κοίταξε έκλαψε για λίγο και μετά από 30΄(τόση ήταν η "τιμωρία" του) τον ξαναπήρα και το είπα ότι δεν πρέπει να χτυπάει τη μαμα στο πρόσωπο. Ε τότε με παίρνει μια σφιχτή αγκαλιά και δεν με άφηνε. Πάντως εξεπλάγην που ο άντρας μου το έκανε αυτό!!!

Αχ σας κούρασα αλλά θέλω τοοοοοοοοοοοοσα να πώ και δεν έχω το χρόνο

A! julyτο τιμόνι είναι δύσκολή υπόθεση.. Κάθε μέρα πίστεψέ με μου συμβαίνουν απίστευτα πράγματα.. Προσπάθησε να μην ταράζεσαι γιατί έχεις και το σποράκι σου ε;;;

Φιλάκια :P

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου γεια σας, γραφω πολυ βιαστικα!

ξαναπερασαμε ιωση!και ναι, παρα λιγο να χασουμε κ το ταξιδι!η ερατω εκανε πυρετο τριτη βραδυ-τεταρτη κ τωρα της εχει μεινει η μυξα κ λιγος βηχας....αν πραττουμε καλα που φευγουμε αυριο, θα το δουμε:?:?:?:?:?:?

εγω σιγα μην τη γλιτωνα, επισης πονολαιμο κ λιγο μπουκωμα, ευτυχως απυρετη!! οποτε συμπεθερουλα μου μην μας δειτε καλυτερα ετσι κ αλλιως, κ κολλησει ο γαμπρος τιποτα θα το χω κ τυψεις!

λοιπον σας φιλω ευχηθειτε μας καλη τυχη !!!!:rolleyes::-D

Νεαμανουλα μου χαίρομαι για το Χριστινάκι !! Το βράδυ κι εμένα κοιμάται καλά , το μεσημέρι είναι το ζόρι.. Αν και έχει στρώσει εδώ και 2 μέρες και κοιμάται καμία ωρίτσα.

Αντα μπράβο που το ξεπεράσατε αυτό με τις αλλεργίες. Ένα σωρό νέες γεύσεις περιμένουν να τις δοκιμάσει ο Θανασάκης !! Καταλαβαίνω την χαρά σου γιατί σκέφτομαι κι εγώ τι χαρά θα κάνω όταν επιτέλους κόψουμε την αντιβίωση και ξεπεράσουμε κι εμείς την παλινδρόμηση στα ούρα ...

Συμπεθερουλα μου οι μπαμπάδες μας τα χαλάνε λίγο για τον λόγο ότι δεν βλέπουν και πολλές ώρες την ημέρα τα βλαστάρια τους και γι αυτό δεν θέλουν να τους χαλάνε χατίρι αλλά σε ζητήματα ασφάλειας δεν χώρα συζήτηση. Κι ο δικός μου μη νομίζεις τα ίδια κάνει , εγώ την μαλώνω κι αυτός της λέει έλα εδώ σε μένα τον καλόν.. Το καταλαβαίνει πως λέει μακακια αλλά δικαιολογεί τον εαυτό του λέγοντας μικρή είναι δεν καταλαβαίνει ακόμα.Ποιος δεν καταλαβαίνει αυτη που μας πουλά και μας αγοράζει ????

Vallou κι εμείς αν θυμάσαι είχαμε μεγάλο θέμα με το φαγητό όταν ήταν πιο μικρή. Κι εγώ όπως κι εσύ πριν τα γεύματα με έπιανε ένα άγχος , μια φοβία αν θα φάει η δεν θα φάει. Έπαψα να αγχώνομαι και το κατάφερα λέγοντας στον εαυτό μου πως αν δεν φάει τώρα θα ξαναδοκιμάσω σε λίγο . Την τάιζα χαλαρά και όσο ήθελε σχεδόν κάθε μίση με 1 ώρα .Σε λίγες μέρες έτρωγε όλα τα γεύματα της κανονικά στην ώρα τους και μου φύγε και μένα το άγχος . Και πλέον δεν την πιέζω και προσπαθώ ότι τρώει να είναι θρεπτικό.

Κοπέλες μου βασανίζομαι με το θέμα του θυμού της μικρής . Δεν τολμάω να βγω στην γειτονιά .Όλη με ρωτάνε τι έχει και τσιρίζει έτσι , και τώρα άρχισαν να μου δίνουν συμβουλές .... να τη μαλώνω να την βάζω τιμωρία και αλλά τέτοια κουλά ... Με έχουν πιάσει απίστευτο κόμπλεξ γιατί βάζω με τον νου μου τι θα λέει ο κόσμος για το παιδί μου και για μένα κι ας το ξέρω πως πρέπει να τους γράψω όλους στα παλιά μου τα παπούτσια ... Διάβασα κάποια πράγματα στο φόρουμ και λέω να τα εφαρμόσω. Από ότι κατάλαβα ένα πράγμα που φταίει είναι που η μικρή έχει πάντα την αμέριστη προσοχή μας , πρέπει να μάθει να απασχολείται και μόνη της . Η μπόγιες είναι καλή ιδέα (DaF για άλλη μια φορά ευχαριστούμε ) , θα δοκιμάσω και το ζυμάρι με άμμο και νερό . Καμία άλλη ιδέα για να απασχοληθεί μόνη της ?????

Κι εδώ πάλι οι απόψεις είναι διάφορες , δηλ μερικοί λένε αν τσιρίζει αγνόησε την και βγες από το δωμάτιο άλλοι πάλι δεν συμφωνούν.. Οι αλήθεια είναι πως όταν χάνει τον έλεγχο και ουρλιάζει και δεν σταματάει με τίποτα όταν την βα΄ζω μόνη της στην κούνια ηρεμεί μετά από λίγο ....Γενικά όμως η εκρήξεις θυμού μπροστά σε κόσμο με φέρνουν σε δύσκολη θέση γιατί καλά γελάμε και το ρίχνουμε στην πλάκα αλλά έχει γίνει ενοχλητικό για τα νεύρα μου αυτό .... Κορίτσια ήσασταν μπροστά στο πάρκο και ναι τότε έφταιγε πως ήταν άυπνη 12 ώρες αλλά πως να της δώσεις καταλάβει πως αυτός δεν είναι αποδεκτός τρόπος συμπεριφοράς και να την οδηγήσεις στον επιθυμητό . Πολλά ζητάω από ένα παιδάκι 16 μηνών θα μου πείτε αλλά δεν αντέχω άλλο θέλω να βρω τρόπο να της το κόψω αυτό . Δυο φορές την ημέρα είναι παρά πολλές για την ψυχική μου ισορροπία και μέχρι τώρα δεν της έχω φωνάξει και ο πατέρας της λέει πως φταίω εγώ που δεν την μαλώνω όταν το κάνει γι αυτό και το συνεχίζει ...

Ελπίζω να μην σας ζάλισα .. Κατεριν@ και οποιες άλλες Heeeeeelp !!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

vallou no comments....:confused: σε καταλαβαίνω και το ξέρεις.....ελπίζω να κοιμήθηκε γρήγορα μετά από αυτό το μην.σου.Γιατί δεν δοκιμάζεις τη μέθοδο?Αργεί για να πετύχει, εμείς κοντά μήνα και άσε που λέει αυτός μία εβδομάδα αρκεί, δεν αρκεί χρυσέ μου!!!

daf περαστικά σας!Ελπίζω να είστε εντάξει σήμερα με το ταξίδι.

ΑΝΤΑ τί ευχάριστα νέα!Σιγά σιγά τώρα όλα θα τα δοκιμάσει ο Θανασάκης!Μπράβο!!!!!

Εμένα πάλι ξύπνησε στις 2.30 το πρωί κι ο λόγος ήταν μέσα στην ησυχία, μέσα στην νύχτα, δεν ξέρω πώς, άρχισε ένα παιχνίδι της να τραγουδά στο σαλόνι -ώρα για μάθημα..αβγδεζη.. τα κλασσικά... και ξύπνησε γιατί τρόμαξε και ξανακοινήθηκε μετά καμιά ώρα!Ετσι μου ήρθε να το πετάξω από το παράθυρο το παιχνίδι!

marigia να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα πότε έχει εκρήξεις θυμού. Όταν θέλει κάτι, να γίνει το δικό της πότε ακριβώς?Αρχικά μη δίνεις καμία σημασία στους γείτονες και γύρω σου. Αλλά από την άλλη και το μάλωμα είναι μέσα στον τρόπο διαπαιδαγώγησης.Πρέπει να τη μαλώνεις γιατί θα σε καβαλήσει κανονικά. Με ήρεμο άλλα αυστηρό τόνο της λές να σταματήσει. Εντάξει όταν είναι άυπνη μην εχεις τέτοιες απαιτήσεις, λογικό είναι είναι κουρασμένη και κάνει χαζά λόγω κούρασης. Επίσης να μάθει να παίζει μόνη της??χμμ εδώ μέχρι τα παιδάκια θέλουν παρεά όταν παίζουν όχι τώρα τα δικά μας που είναι μωρά. Μπορεί να ασχοληθεί λίγα λεπτά με κάτι αλλά μην περιμένεις περισσότερα από την στιγμή που μέχρι τώρα δεν το εχει κάνει μόνη της. Πρώτα θα την μάθεις να ακούει μέσα στο σπίτι και μετά έξω από αυτό, πχ. στο πάρκο που λες. Αν δεν μπορείς να την ηρεμήσεις την αφήνεις μόνη της για λίγο.

yaeNp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!!!!

Διαβάζω για ξενυχτομωρα - βλέπε Πένυ - και στεναχωριέμαι!!!Βρε βαλλου χαρά στο κουράγιο σου!!!Νεαμανουλα εσυ συνηθισμένη δεν λέω αλλά να σας ξυπνήσει το παλιοπαίχνιδο!!!!

Εμείς γυρίσαμε χθές και κλασικά ο μικρός έδωσε ρέστα στην παραλία!!!

Εχει κανάνα 2βδόμαδο που αφού κάνει κακά μας ενημερώνει κανονικά φωνάζοντάς το....εεεε αφού έκανε στην παραλία, στο πάμπερς και ενώ τον είχα ξάπλα να τον αλλάξω, πέρασε απο δίπλα ένας μπαμπάς οπότε γυρνάει ο Παναγής μου, τον δείχνει με το δάχτυλο και του λέει..."κακα, κακάκια...."!!!!!Το τι γέλιο έπεσε δεν σας λέω τίποτα...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Επίσης έχει τρελλάθεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και με φιλάει ΌΛΗ την ώρα...στην παραλία απο την χαρά του με φίλούσε για κανένα 5λεπτό...ο σύζυγος φυσικά....:oops::oops::oops::oops::oops: έσκασε ο καημένος οπότε χθές ο μικρός τον αντάμειψε με 2 ζουπιχτά άλλο πράγμα!!!!Επιτέλους αρχίζω και γίνομαι και εγώ κουκουβάγια...καιρός ήταν!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Συμπεθέρα περαστικά βρε...ίωση να φανταστώ???Αμάν καλοκαιριάτικα...

Μαρίγια...εγώ τον μαλώνω όταν τσιρίζει χωρίς λόγο ή προσπαθώ να του αποσπάσω την προσοχή ώστε να ξεχαστεί...παρατήρησα και φαντάζομαι όλες θα το έχετε προσέξει ότι όσο περισσότερο υψώνω την φωνή μου, τόσο περσσότερο φωνάζει και ο μικρός!!!!

Για τον ύπνο που λέτε...εμείς συνεχίζουμε το ίδιο βιολί...2-3 ώρες το μεσημέρι και μετά κατά τις 11:30-12 για βράδυ...:confused::confused::confused:

Φιλιά σε όλες!!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες! τι κάνετε?

αχ κορίτσια εγώ είμαι πολύ κουρασμένη συνέχεια τρέχω!έχουμε τις προετοιμασίες και τρέχουμε να προλάβουμε να τα κάνουμε όλα γιατί την άλλη εβδομάδα αρχίζω τα 8ωρα και δεν θα προλαβαίνω καθημερινές να κάνω τίποτα! αφού δεν προλαβαίνω ούτε δουλειές όυτε μαγείρεμα ούτε τίποτα!ασ είναι καλά ό άντρας μου και οι αδερφές μου με την μαμά μου. ο ένας σκουπίζει αδειάζει πλ. πιάτων και απλώνει ρούχα, η μαμά μου έρχεται μαγειρεύει και βάζει και στην κατάψυξη για τις επόμενες μέρες και οι μικρές κάνουν τα δύσκολα! σ'ημερα τις περιμ'ενω η μιά έχει ένα σίδερο άλλο πράγμα η άλλη θα ξεκινήσει πατζούρια τζάμια και η μαμα θα μαγειρέψει!

αχχχ κορίτσια μη νομίζετε ότι είχα πάντα βοήθεια τώρα την τελευταία εβδομάδα ήρθε η βοήθεια μέχρι πρότεινος τα πάντα μόνη μου αλλά με τις προετοιμασίες και όλα αυτά όλα δεν γίνονται!

δεν θέλω να δουλέψω 8άρο δεν θέλω δεν θέλω να φεύγω στις 7 και να γυρνάω στις 5 δεν θέλω δεν θέλω κλαπσ κλαπσ!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλησπέρα μανουλίτσες!!

Γυρίσαμε χθες βράδυ από ένα πολύ ομορφο ΣΚ. Αν εξαιρέσεις οτι η μικρή μας ξενύχτησε πάλι το Σάββατο (κοιμήθηκε στις 1,30 ) περάσαμε πολύ όμορφα!! Μέχρι τις 12 πίναμε μαζί μπυρίτσα με πατατάκια στην άμμο και χα΄ζεύαμε τα αστέρια.. Είμαι πολύ κακούργα μανα που ταίζω το παιδί μου πατατάκια για να κάθεται ήσυχο;;; Μπανάκι όλη την ημέρα, υπνο το μεσημέρι το Πενάκι μου, η μεγάλη έπαιζε συνέχεια, γεμίσαμε μπαταρίες για όλη την εβδομάδα. Η μικρή μου στην θάλασσα θέλει να κολυμπάει ολομόναχη, να μη φοράει σωσίβιο και να μην την κρατάμε :confused: Πολύ ανεξάρτητο αυτό το παιδί μου!! Μήπως θέλει και μάσκα και βατραχοπέδιλα;; :mrgreen: Βρήκα κάτι πολύ μικρά μπρατσάκια από την μεγάλη και λέω να την αφήσω την άλλη φορά μόνη της να δούμε!!

Gio θαλασσόλυκος και ο δικός σου!! Μπράβο βρε το παιδί που λέει τα κακάκια :tongue: Είδες μεγάλωσαν τα άτιμα!! Μήπως να ξεκινούσατε κανένα γιογιό;

Jully είσαι πολύ τυχερή που έχεις τόσες αδερφές!! Είστε 3 από ότι κατάλαβα. Άστες να βοηθήσουν το κάνουν σιγουρα από αγάπη και το έχεις και ανάγκη. Μακάρι να είχα και εγώ μια αδελφή! Ευτυχώς έχω αρκετές εξαδέλφες αγαπημένες! Μήπως να σου γράψει καμια αδειούλα ο γιατρός σου να ξεκουραστείς; Μην κάνεις το ήρωα. Καμιά δουλειά δεν έδωσε ποτέ Βραβείο!

Σήμερα έσκασε ο κάτω κυνοδοντάκος μας... λέτε να ησυχάσουμε!!

Γεια σας κι απο μας !

Vallou οπως τα περιγράφεις πολύ ζήλεψα .. Θελω κι εγω θαλασσα και ξαπλα στην παραλία κατω απο τα αστέρια !!! Αχ εμεις εχουμε καιρο για τις διακοπες μας ακόμα .. Υπομονη.. Ποσες φορες λεω απο μεσα μου αυτη τη λεξη ....

DaF γυρίσατε ?? Ολα καλά ??? Ελπίζω να ειναι περαστικα τωρα. Αχ βρε Ερατουλα σε ματιάσαμε στο πάρκο προχθες τετοια γλύκα που εισαι Σμουτς παρε ενα φιλάκι τωρα:tongue:

Λοιπον με το θεμα των ουρλιαχτων εχω δει διαφορά το ΣΚ που την είχα μαζί μου συνέχεια . Μαζεψαμε το πάρκο και στησαμε σκηνη στο καθιστικό μας !!! Της εβαλα μεσα αυτα τα πατάκια παζλ που ειναι για το δάπεδο , πηραμε και μαρκαδορους και τετράδια και της έδειξα πως να καθεται μεσα και να ζωγραφίζει , Ενταξει την 1η μερα το καταευχαριστηθηκε το όλο σκηνικό , τωρα σιγά σιγά χάνει το εχδιαφέρον που είχε στην αρχή... Μπαινοβγάνει μεσα και παιζουμε τους ινδιανους . Την αφηνω και παιζει μονη της αλλά μετα απο λίγα λεπτά με αναζητά ..

Με το θεμα του ύπνου πάλι τα ίδια .. Ενω την Κυριακή μαζί μου κοιμήθηκε σερι 2:00 -5:00 Σημερα δεν εκλεισε ματι παλι το μεσημερι ..

Βρεθηκαμε και με Γιωργακη και Κατερινα στην παιδική χάρα κι ενω ειχαμε πει να φυγουμε νωρις να κοιμηθει περναγαμε τοσο ωραια που ξεχαστηκαμε ως τις 9:00.. Hταν σχετικά ηρεμη και ο Γιωργακης την χόρτασε φιλάκια !! Εμεις προς το παρον θυμώνουμε με τις πολλες οικιότητες και μαλλον ψιλοφοβαται τα παιδάκια όταν την αγγίζουν γιατί τα ξαδερφακια της όλο στο σπρώξιμο και στην καρπαζιά την έχουνε οποτε φυλαγεται η κακομοίρα .. Ο Γιωργακης σήμερα ήταν αποκάλυψη !! Εγω προσωπικά δεν τον εχω ξαναδει έτσι , γυρισε κι αυτος ολο το παρκο και εκανε τσουλήθρα με την Ανδριέλα , ειπε να αφησει τον διαλογισμό σήμερα και να το ρίξει έξω !!!! Κατερινακι να μας ξανάρθετε!!!

July δεν παιρνεις καμια άδεια ??? Κι εγω θυμαμαι οσο καθισα στη δουλεια οταν ήμουν έγκυος ως τις 2:00 το μεσημερι ήταν οι αντοχές μου ...

Συμμαζευω και πεφτω κορίτσια δεν αν΄τεχω άλλο . Καληνυχτώ !!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!

DaF ελπίζω να είστε καλύτερα μαμά και κόρη και να περάσατε όμορφα στο ταξίδι σας!

Κι εμείς περάσαμε σούπερ το ΣΚ πήγαμε στο εξοχικό και ήρθαν και κάτι φίλες μου από τη Σχολή το Σάββατο και είδαν τον Γιώργο που είχαμε πάει για απογευματινό μπάνιο κι έπαιξαν μαζί του πολύ ωραία και την Κυριακή συναντηθήκαμε στην παραλία με ένα ζευγάρι που γνωρίσαμε κι έχουν ένα μικρό επίσης του Μαρτιου και έχουμε αρχίσει και κάνουμε παρέα. Το απόγευμα πήγαμε σε παιδική χαρά μαζί και κάναμε μετά βόλτα στην περατζάδα, πολύ ωραία σας λέω! Έτσι στα χαζά ανανεωθήκαμε λιγάκι!!

Βαλλού μου λες όντως να εκανε δουλειά το τάισμά μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Μακάρι τι να πω!! Χαλάρωσε κι εσύ και όλα θα γίνουν! Για τη θάλασσα εγώ θα σου έλεγα να την προσέξεις λίγο μόνη της γιατί ως γνωστόν τα νήπια πνίγονται και σε 10 πόντους νερό...

Μαριγια πολυ χαρήκαμε που σας είδαμε σήμερα, το φαγα το παιδί σου, δεν μπορώ!!!! Και θα πω επίσης γιατι η Μαριγια δεν μας τα λέει όλα ότι η μικρή Ανδριέλα άρχισε να μετράει!!! ΧΑΧΑΧΑ!!! Απίστευτη σας λέω, πιάνει τον αντίχειρά της και λέει ενααα... με μια φωνούλα σαν να ετοιμάζεται να συνεχίσει, ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟΟΟΟ!!!!!:D:D:D

Για τις κρίσεις της εγώ νομίζω ότι καταρχάς λόγω του ότι το ζεις ως μάνα της νομίζεις ότι είναι χειρότερα απ ότι είναι στην πραγματικότητα, τσιρίζει μεν αλλά μην φανταστείς κάτι φοβερό που θα έπρεπε να ντρέπεσαι κιόλας μην τρελαθούμε δηλαδή!! Έχω διαβάσει κι εγώ για τις κρίσεις ότι όταν το παιδί το κάνει από πείσμα πρέπει να το αγνοείς, αλλά όταν το κάνει γιατί κάτι την άγχωσε ή την τάραξε πρέπει να την ανακουφίσεις με προσοχή και τρυφερότητα. Τα παιδιά μπορούν να ταραχτούν με διάφορα πράγματα που εμείς δεν καταλαβαίνουμε, π.χ. επειδή δεν μπορούν μόνα τους να καταφέρουν κάτι που θέλουν πολύ, ή γιατί έπεσε το μπισκότο τους που τόσο ήθελαν να το φάνε και καταστράφηκε. Το δύσκολο είναι σε αυτή την ηλικία να καταλάβεις ποια είναι η αιτία και να αντιδράσεις ανάλογα γιατί από τη θεωρία στην πράξη, άντε να καταλάβεις... Και τελικά αν είσαι έξω πώς να την αγνοήσεις και να φύγεις δηλαδή, γίνεται?? Πάντως η φωνή η δική σου τα αντίθετα αποτελέσματα μπορεί να έχει κατά τη γνώμη μου, βέβαια είναι ανθρώπινο κι εσύ κάποια στιγμή να τα πάρεις... Δείξε της τη δυσαρέσκειά σου με το αυστηρό ύφος και προσπάθησε να της αποσπάσεις την προσοχή. Πάντως αν θέλει κάτι και το διεκδικεί έτσι γιατί δεν κάνει να της το δώσεις, μην ενδώσεις γιατί όντως θα το καθιερώσεις! Ένα άλλο "κόλπο" που κάπου διάβαζα που μάλλον όμως είναι για μεγαλύτερα παιδιά, όταν φωνάζουν και κλαίνε έιναι να πηγαίνεις πολυ κοντά στο αυτί τους και να ψιθυρίζεις "πιο σιγά γιατι δεν σε ακούω" και σε λίγο σταματάνε και σου λένε κανονικά τι είναι αυτό που συμβαίνει και τι θέλουν.

Πάντως επειδή σας ξέρω λιγάκι, (αν δεν σας ήξερα καθόλου θα έλεγα ότι ίσως οι γονείς είσαστε νευρικοί άνθρωποι και φωνάζει κι αυτό, αλλα΄εσείς είστε και οι δυο τέρατα ηρεμίας) εμένα μου κάνει το σενάριο πιο πιθανό ότι η Ανδριέλα, που πάντα αν το έχεις καταλάβει είναι προχωρημένη και κάνει πράγματα πολύ γρήγορα για την ηλικία της, έχει θέμα με την ενέργειά της και την διοχέτευσή της και συνεχώς θέλει να επιτύχει περισσότερα πράγματα να κάνει περισσότερα και προφανώς σε όλο αυτό υπάρχει ένα όριο που η ίδια δεν θέλει να δεχτεί, δεν θέλει δηλαδή να δεχτεί ότι δεν μπορεί ακόμα να τα καταφέρει όλα. Εντωμεταξύ μην ξεχνάς ότι ως μαμάδες (αλλά και οι μπαμπάδες το ίδιο) είμαστε άνθρωποι και το παιδί είναι χρήσιμο να βλέπει ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν τα όριά τους και δεν δέχονται κάθε είδους συμπεριφορά, και σιγά σιγά να μην αντιδρά με τρόπο που θα "τρελαίνει" τους γύρω της. Δεν χρειάζεται δηλαδή να είμαστε πάντα εντελώς ήρεμοι, δηλαδή να έχουμε την ίδια ήρεμη αντίδραση και νουθεσία σε όλα. Θυμάμαι το έβλεπα αυτό σε ένα επεισόδιο της Νταντάς με μια περίπτωση ενός κοριτσιού που μου έκανε μεγάλη εντύπωση, που ουσιαστικά προκαλούσε τη μητέρα της με την πολύ κακή της συμπεριφορά για να αντιδράσει "ανθρώπινα" να θυμώσει δηλαδή, να την βάλει τιμωρία κάτι!, Αλλά η μαμά νόμιζε ότι για να μην χάσει το παιχνίδι πρέπει να μην δείχνει ότι επηρεάζεται κι έτσι όλες οι αντιδράσεις της στο καθετί που συνέβαινε ήταν με μια μάσκα ηρεμίας και αδιαφορίας. Όλα χρειάζονται πιστέυω για να καταλάβουν και τα μικρά μας όσο το δυνατόν πιο μαλακά πώς είναι οι σχέσεις των ανθρώπων και οι αρχές στην κοινωνία μας, χωρίς όμως να περιμένουμε και πολλά από τόσο μικρή ηλικία!

Εγώ πάντως δεν θα αγχωνόμουν στη θέση σου ιδιαίτερα γιατί πραγματικά είσαι πολυ άξια μητέρα και το αποκλείω το παιδί σου να βγει από μόνο του κακομαθημένο. Απλά έχει έντονη προσωπικότητα, αυτό θα το έχεις καταλάβει και μόνη σου και θέλει περισσότερη υπομονή και καθοδήγηση. Αλλά άσε τους καλοθελητές και τις απόψεις τους για τη διαπαιδαγώγηση του παιδιού σου γιατί θα σε τρελάνουν χειρότερα και άκου που σου λέω ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα νιώθεις, είναι καλύτερα! Είσαι απλά κουρασμένη και πολυ κοντά στο πρόβλημα!

Σας έπρηξααααααααα!!!!!!!

Φιλιά πολλά πολλά

Υ.Γ. Θέλω ένα μωρό......

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...