Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα,

Vallou καλημερα μακαρι να τα καταφερετε να ερθετε κι εσεις . Συνηθως ειμαι μονη μου και την κυνηγαω ποτε απο δω και ποτε απο εκει και μολις πιάσω κουβεντα με καμια μαμά λες και το καταλαβαινει το σκατουλι και φευγει απ την αλλη μερια , βρε ελα εδω να παιξεις με το παιδάκι της λεω τιποτα αυτη τρεχει για να την κυνηγαω απο πίσω.... Λοιπον μη βαλεις ραντεβου με οφθαλμιατρο και σε περιμενουμε οκ?? Θα στειλω πμ με το κινητό μου .

Καλημερα και τα ξαναλεμε

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

_RZwRuXZtX4

καλο καλοκαιριιιιιιιιιι!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αρε συμπεθέρα...οι LOCOMONDO είναι MY FAVORITE!!!!Να φανταστείται στο γάμο που όλοι χορεύουν βάλσ, μπλούζ κτλ εμείς χορέψαμε αυτο...

Φιλιά σε όλες και καλό ΣΚ...

marigia εγώ θα την άλλαζα ΑΛΛΑ σε ένα μήνα θα πάει παιδικό και πού θα βρεις κοπέλα για ένα μήνα τώρα?Κάνε λίγο υπομονη και εύχομαι να μην τριτώσει το κακό. Περαστικά στο Ανδριελάκι!:)

yaeNp3.png

marigia εγώ θα την άλλαζα ΑΛΛΑ σε ένα μήνα θα πάει παιδικό και πού θα βρεις κοπέλα για ένα μήνα τώρα?Κάνε λίγο υπομονη και εύχομαι να μην τριτώσει το κακό. Περαστικά στο Ανδριελάκι!:)

Φιλεναδα μου σε τσακωσααα!!!!

Τι λεει βρε κοριτσια?? Σαν να εβγαλε ζεστη παλι μου φαινεται!!! Αντε οτι πρεπει καιρος για μπανακι...λεμε να παμε με τον νικολη αυριο να δροσιστουμε λιγακι.

vallou μου και εμενα ο μικρος ολο κατι τετοια θελει να τρωει. Σημερα καθησαμε γκουντις με τον αντρα μου και την αδερφη μου και τσακισε τις πατατες ο ατιμος, δυο δυο τις εβαζε στο στομα, ενω στο σπιτι δεν τις τρωει με τιποτα..κοινως το στομαχακι του ολο βλακειουλες θελει να τρωει και τι θα τον κανω δεν ξερω που δεν τρωει ακομη κανονικο σπιτικο φαγητο...:confused::confused::confused::rolleyes::(

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

συμπεθερα εισαι τρελοκομειο!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: δεν ηταν τυχαια η κουμπαρια χεχεεχε!!!!

βαλλου πολυ γελασα με τις προτιμησεις της ζουζουνας!λοιπον κανονισαμε για δευτερα απογευμα κατα τις 7!περισσοτερες λεπτομερειες σε πμ!;)

Μαριγια μου προφορικο συμβολαιο εννοω κ εγω, οχι κατι γραπτο, αλλα να εχει την εννοια του συμβολαιου, οχι μονο οδηγιες !

ειμαι οφ σημερα παω για υπνο συντομα γιατι η ερατω δεν κοιμηθηκε για μεσημερι κ ξυπνησε 8.30 το πρωι, καλα τι τα εχει πιασει ολα μαζι;:confused:

σας φιλω!

Διαφημίσεις

Σας στέλνω τη γλυκια μου καλημέρα!

Ο μικρός είναι οκ από το πέσιμο. Δεν παρουσίασε κάτι!

Έχω επισκέψεις για το ΣΚ οπότε θα τα ξαναπούμε μάλλον από Δευτέρα. Θα ήθελα να ερχόμουν και εγώ στο πάρκο αλλά δεν θα αντέξω για το απόγευμα9είπαμε είναι που ξυπνάω απότις ...5!)

Καλά να περάσετε και πολλά φιλιά!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Γεια σας κοπέλες!!

Marigia, Daf έκλεισε για Δευτέρα!! Βέβαια συνδεση θα ξαναέχω Δευτέρα πρωί, κανονίζουμε λεπτομέρειες τότε!! Το σκ θα λείπουμε και είμαστε φουλ με παρέες γενεθλια κλπ..

ΠΕΖΗ νομίζω ότι σε σένα πρέπει να δώσω την κόρη μου!! Το απόλυτο ταίρι για το Νικολή.. Δεν θα τσακώνονται για το φαί ποτέ!! Χθες με το ζόρι 1/2 μπιφτέκι και λίγο ρύζι και το βράδυ που είμασταν έξω τσάκισε πατατάκια και μπισκότα φράουλα... :roll: Δεν μου αρέσει που τρώει τέτοια σκουπιδοφαγητά... αλλά έφτυσε το γιαούρτι που της είχα μαζί και έκανε σαν τρελό για τα συνοδευτικά του καφέ και της μπύρας μας...

Ουφ... αρχίζω και κολλάω με το θέμα φαγητού της μικρής..

Καλησπέρα κορίτσια!

Ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας!

Μαρίγια, επειδή η κοπέλα που κρατάει το Θαναση μέχρι στιγμής δεν μου έχει δώσει καμία αφορμή για παρατήρηση, ακόμα και απροειδοποίητα που έχω γυρίσει σπίτι αρκετές φορές, στη θέση σου θα έψαχνα για άλλη. Δεν θα εστελνα το μικρό στον παιδικό για ενα χρόνο ακόμα, λόγω των ασθενειών που κυκλοφορούν εκεί. Κρίμα που δεν ζεις εδώ, θα προσπαθούσα να σε βοηθήσω με το θέμα αυτό. πάντως, αν έχεις καταλήξει με τον παιδικό, κάνε υπομονή ένα μήνα ακόμα κι έχε την από κοντά όσο μπορείς!

ΠΕΖΗ, μήπως τελικά ο μικρός σου αγαπά τις πικάντικες γεύσεις; Δοκίμασες να του βάλεις στο φαγητό κάποιο έντονο μυρωδικό π.χ. ρίγανη, βασιλικό, δεντρολίβανο, θυμάρι...Λέω τώρα μια ιδέα....

Μανούλες που θηλάζετε ακόμα μπράβο σας! Μακάρι να είχα θηλάσει κι εγώ το μωρό μου πάνω απ'το εξάμηνο, αλλά ήταν αδύνατον, για ιατρικούς λόγους...

Τι εγινε βρε κορτσουδια?? Πολλη ηρεμια, ολες αφαντες ειστε μου φαινεται λογω ΠΣΚ ε??? Και εμεις πηγαμε για το μπανακι μας χθες αν και δεν ειχε και φουλ ζεστη δυστυχως και τελικα μονο ο νικολης το απολαυσε μεσα στην πισινουλα του! Βεβαια το μονο κακο της υποθεσης ειναι οτι παρολο που τον αλειψα ισα με 10 φορες με αντιλιακο καηκε ο καημενος λιγακι στην πλατουλα, φαινεται κοκκινουλης καθως δεν τον ειχα στη σκια λογω του κρυου αερα που φυσουσε. Ελπιζω να μην την ξαναπατησουμε ετσι γιατι ειναι τοσο ασπρουλης ο γλυκουλης μου που ειναι τοσο ευαισθητος..:rolleyes:

Εφτιαξα και τα πραγματακια μας , αυριο και για 15 μερες θα σας αφησω στην ησυχια σας και θα κανω διακοπουλες επισημα πλεον στις θαλασσιτσες! Ενα δωματιο πραγματα μαζεψα και δεν ξερω πώς στο καλο θα χορεσουν στην αμαξαρα μας αλλα καλη διαθεση να υπαρχει και περισσοτερο εκ μερους του νικολη και ολα θα πανε περιφημα! Σας φιλω γλυκα , να μου προσεχετε τα μωρακια μας και τους εαυτουληδες σας, θα σας σκεφτομαι..πολλα φιλακια...να γυρισουμε γεροι να τα ξαναπουμε...ματς μουτς!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

καλημέρα μανούλες και καλή εβδομάδα!

άντα μου με το καλό και εσύ κοπέλα μου όλα καλά να πάνε!!!άντε και οι υπόλοιπες άντε και οι υπόλοιπες!!!!

αααχ κορίτσια ημικρή μου φοβάται τη θάλασσα!δεν μπαίνειμε τίποτα!την επόμενη φορά που θα ξαναφύγουμε που θα μπω και εγώ θα την πάρω και θα την βάλω διαφορετικά θα της πάρω μια μικρή πισινούλα και καμμια εικοσαριά παπάκια μπας και την καταφέρω!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλιτσες κ μανουλιτσες to be για 2η φορα!:tongue:

το μικρο μου τερατακι παιζει με τα χρωματα της οποτε βρηκα λιγο χρονο!λοιπον κολλητικο ειναι, δεν εχει κοιμηθει μεσημερι εδω κ 3 μερες!χτες πηγαμε στα γενεθλια ενος ξαδερφουλη της κ μου ειπαν οτι αν αρχισει να μην κοιμαται, σκουρα τα πραγματα μπορει να ξεκινησε νεο βιολι!!:? δεν θα το αντεξω...μονο αυτη την ωρα ειχα για μια ας πουμε χαλαρωση ή καμια δουλεια!!ωχ ωχ ωχ!! για να δουμε σημερα...!

παντως εκλεισε 12ωρα ξυπνια κ φυσικα η γκρινια συννεφο! εβγαλε κ δυο τραπεζιτες, τους κατω περιμεναμε, τελικα βγηκε ενας πανω κ ενας κατω κ περιμενουμε τους αλλους 2....

πεζουλα καλες διακοπες επισημως!!!να προσεχετε βρε με τον ηλιο, το αερακι ξεγελα πανευκολα!οταν πηγαμε θαλασσα ειχα την ερατω με μπλουζακι καπελο αντιηλιακο κ αμεσως κατω απο ομπρελα, μου εχει μοιασει στα χρωματα οποτε καταλαβαινεις ...δεν ειναι να καθομαστε στον ηλιο πια..!μια φορα ο μπαμπας της την εβγαλε μεσημεριατικα εξω με το καροτσι να πανε σουπερμαρκετ κ μαντεψτε...ξεχασε να βαλει αντιηλιακο κ φυσικα τα μαγουλακια ειχαν γεμισει σπιθουρακια:roll: (καλα το κραξιμο που εφαγε μετα δεν το συζητω......:?)

july το μπανιο στη μπανιερα της αρεσει; δεν εχω να σκεφτω κατι αλλο εκτος απο πολλα παιχνιδακια ,να μπειτε μαζι ,να εχει ενα σωσιβιο ή κατι τετοιο....:confused:

Συμπεθερούλα...χαίρομαι που ταιριάζουμε βρε...έτσι δεν θα μαλώνουμε αργότερα...:lol::lol::lol::lol::lol:

λοιπον κολλητικο ειναι, δεν εχει κοιμηθει μεσημερι εδω κ 3 μερες!χτες πηγαμε στα γενεθλια ενος ξαδερφουλη της κ μου ειπαν οτι αν αρχισει να μην κοιμαται, σκουρα τα πραγματα μπορει να ξεκινησε νεο βιολι!!:? δεν θα το αντεξω...μονο αυτη την ωρα ειχα για μια ας πουμε χαλαρωση ή καμια δουλεια!!ωχ ωχ ωχ!! για να δουμε σημερα...!

παντως εκλεισε 12ωρα ξυπνια κ φυσικα η γκρινια συννεφο! εβγαλε κ δυο τραπεζιτες, τους κατω περιμεναμε, τελικα βγηκε ενας πανω κ ενας κατω κ περιμενουμε τους αλλους 2....

Ax αυτός ο ύπνος...ευτυχώς εμένα κοιμάται το μεσημέρι, αλλά έχει λίγες μέρες τώρα που πριν τις 12 το βράδυ δεν κλείνει μάτι με τίποτα!!!!Γελάει ευτυχώς και δεν έχουμε γκρίνια αλλά...ούτε μισή δουλειά δεν μπορώ να κάνω...το σίδερο πάλι στοίβα είναι!!!!

πεζουλα καλες διακοπες επισημως!!!να προσεχετε βρε με τον ηλιο, το αερακι ξεγελα πανευκολα!οταν πηγαμε θαλασσα ειχα την ερατω με μπλουζακι καπελο αντιηλιακο κ αμεσως κατω απο ομπρελα, μου εχει μοιασει στα χρωματα οποτε καταλαβαινεις ...δεν ειναι να καθομαστε στον ηλιο πια..!μια φορα ο μπαμπας της την εβγαλε μεσημεριατικα εξω με το καροτσι να πανε σουπερμαρκετ κ μαντεψτε...ξεχασε να βαλει αντιηλιακο κ φυσικα τα μαγουλακια ειχαν γεμισει σπιθουρακια:roll: (καλα το κραξιμο που εφαγε μετα δεν το συζητω......:?)

Επιβάλεται...

july το μπανιο στη μπανιερα της αρεσει; δεν εχω να σκεφτω κατι αλλο εκτος απο πολλα παιχνιδακια ,να μπειτε μαζι ,να εχει ενα σωσιβιο ή κατι τετοιο....:confused:

Περιγράφω...Κυριακή πρωί και ώρα 10:15...φεύγουμε για την θάλασσα και μιάς και είναι η ώρα για φρούτο, το πήρα σε τάπερ να το δώσω στον μικρό στην παραλία...φτάνουμε στην παραλία και όπως είναι ο μικρός στο καρότσι ξεκινάω το τάισμα...το τι τσιρίδα και κλάμα έριξε, μας άκουσε όλη η παραλία...η κατάλληξη...ο Παναγιώτης στο σωσίβιο του περιχαρής να τσαλαβουτάει και εγώ σαν την "Θανασάκη όχι στα βαθιά παιδί μου" μαμά να τον ταίζω υποβρύχια φρουτόκρεμα με αλμύρα της θάλασσας η οποία σημειωτάων του άρεσε πάρα πολυ και δεν άφησε καθόλου!!!!:confused::confused::-D:-D:tongue::tongue:

2ος γύρος...η ώρα να βγούμε απο το νερο...τσιρίδες για 2ή φορά...κτλ κτλ κτλ... ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΘΑΛΛΑΣΟΛΥΚΟΣ ο σπόρος και δεν μπορούμε να τον βγάλουμε απο το νερό...Φυσικά να σας πω ότι αν δεν κάνουμε και 2 η βουτιά μετά απο κανένα μισάωρο δεν φέυγουμε...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: πολύ γέλιο!!!!

Εν κατακλείδι...July Ασε την να αποφασίσει αυτή πότε θα μπεί...!!!!

Γεια σας και από εμάς!

Πήγαμε εκδρομούλα το σ/κ στα Τρίκαλα (marigia στα μέρη σου!) και ξεκινήσαμε Από Τρίκαλα χτες βράδυ 00.30 (μετά το μουντιάλ)και φτάσαμε 3 το πρωί. Μια χαρά, η Χριστίνα κοιμόταν, αφού όλη μέρα είχε ξεσαλώσει, οι δρόμοι άδειοι το μόνο κακό είναι τα διόδια.Πωρε κορίτσια πολλά τα λεφτά στα διόδια εθνικής οδού.Ελεος δηλαδή!

ΠΕΖΗ μου να περάσετε τελειααααα!!!Να ξεκουραστείτε να κάνετε τα μπανάκια σας, να χαλαρώσετε (αν και με το Νικόλα χμμ χλωμό..:tongue: γενικ'ά με τα μωρά).Τυχερούλα 15 μέρες έ?Να περάσετε υπέροχα!

Αχ, κι εμείς μετράμε τις μέρες μέχρι να φύγουμε διακοπούλες. Είμαι σίγουρη ότι θα κουραστούμε πολύ με τη Χριστίνα αλλά είμαι και σίγουρη ότι το παιδί θα το ευχαριστηθεί πάρα πολύ. ΄Εξω και βόλτα δωστης και δεν θέλει τίποτα άλλο, ξεχνάει και να φάει και να πιει και να κοιμηθεί. Λες και όλη μερα είναι κλεισμένη στη φυλακή κι όταν βγαίνουμε έξω τρελαίνεται από τη χαρά της. Περιττό να σας πω ότι όλη μέρα είμαστε έξω κι όχι αναγκαστικά μακριά,κάτω στην αυλή της οικοδομής, αρκεί να είμαστε ΕΞΩ!!! Το μόνο που σκέφτομαι μην μας πετάξουν έξω από κανά δωμάτιο ή καμιά ταβέρνα αν τσιρίζει πολύ :roll:ειδομεν...

Ααα ξεχασα να σας πω, κάναμε και εμείς το mmr εμβόλιο πριν περίπου 2 βδομάδες και στην ένατη μέρα έβγαλε σπιθουράκια σε πρόσωπο και σώμα, όχι πάρα πολλά αλλά αρκετά κι όχι έντονα κόκκινα αλλά σαν μαραμένα. 2 μέρες τα είχε και σήμερα τρίτη μέρα που τα έχει βλέπω σαν έχουν ψιλοφύγει. Δεν της έδωσα κανένα φαρμάκο αν και η γιατρός μου είπε αν φαγουρίζεται να της δώσω fenistil σιροπάκι, αλλά δεν νομίζω ότι χρειάστηκε. Ευτυχώς όχι πυρετό!!!

gio έβγαλε ο σύζυξ καμιά φωτό την ώρα της φρουτόκρεμας?Θα ήθελα πολύ να σε δω....:tongue: με τη μάσκα τα βατραχοπέδιλα τα σωσίβια και παραμάσχαλα το τάπερ με τα φρούτα, αχχχχ έχω λιώσει στο γέλιοοο!!!!και γενικά να την είχατε να τη βλέπατε και να γελούσατε στο μέλλον, τί τραβάμε από τα μπουμπούκια μας!!!!χεχε, πολύ γέλιο!:D Καινούργια ποικιλία -αλμυρό ροδάκινο!!:cool:

yaeNp3.png

Ααα ξεχασα να σας πω, κάναμε και εμείς το mmr εμβόλιο πριν περίπου 2 βδομάδες και στην ένατη μέρα έβγαλε σπιθουράκια σε πρόσωπο και σώμα, όχι πάρα πολλά αλλά αρκετά κι όχι έντονα κόκκινα αλλά σαν μαραμένα. 2 μέρες τα είχε και σήμερα τρίτη μέρα που τα έχει βλέπω σαν έχουν ψιλοφύγει. Δεν της έδωσα κανένα φαρμάκο αν και η γιατρός μου είπε αν φαγουρίζεται να της δώσω fenistil σιροπάκι, αλλά δεν νομίζω ότι χρειάστηκε. Ευτυχώς όχι πυρετό!!!

καλησπέρα μανούλες!!!!

Τι μου κάνετε; είστε καλά; Εμείς εδώ μια χαρα...Αυτή τη στιγμή, ο Γιάννης και ο μπαμπάς του παίζον κρυφτό...κορίτσια τα παιδάκια μας μεγάλωσαν...Κρύβεται σαν 5χρονο!!!

neamanouma και εμέις σήμερα είμαστε στην 8η μέρα από το εμβόλιο!Αντε να πεάσουν λίγες ακόμα να ησυχάσω..

Καλά gio μου πέθανα στο γέλια.. ωραία φάση!

ΠΕΖΗ καλές διακοπές. να περάσετε ΥΠΕΡΟΧΑ!

θα ήθελα και άλλα να σας γράψω(πχ για το κάψιμο του μικρού στην καφετιέρα-ο μπαμπάς του τον είχε και φυσικά τον αναβάζει στον πάγκο της κουζίνας-αλλά ο μικρός μα τραβάει από το χέρι, οπότε...πρέπει να πάω.

Φιλιά πολλά!:D

cEyXp3.png

q61sp3.png

Γεια σας κι απο μας !!!! Συμπεθερα δεν καταλάβα καήκε ο Γιαννακης απ την καφετιερα κι εφταιγε ο μπαμπας του?? Για μεταφραζε...

Καλα GIaki φανταζομαι ολη η παραλία θα γέλαγε με το μπωλ και το κουταλι στη θάλασσα να τον ταίζεις ..Θα χεις να του λες μεθαυριο να θυμασαι και να γελας ....

Νεαμανουλα απ τα μερη μου ε??? Εμεις λεμε να ανεβουμε τελος Αυγουστου και Σεπτεμβρη σιγουρα γιατι εχουμε βάφτιση .Αμα κατσει να τα πουμε οκ????

Και τωρα τα νεα μας !!!! Βρεθηκαμε στο παρκο - παιδική χαρα vallou -daf -Katerin@ κι εμεις βεβαιως βεβαιως !!!!! Η Πεννυ ειναι αλλο πράγμα !! Μια γλύκα και μια φάτσουλα που πιο παιχνιδιάρικη δεν γίνεται !!! Ολα τα κορίτσια μας οχι να το πάρουμε πανω μας αλλα ειναι παρα πολύ όμορφα!! Ο Γιογιος πασας αναμεσα σε τόσες κοπελες ! Η Ερατουλα ταιζε την Ανδριελα τοστ στο στόμα παρακαλώ κι η Ανδριελα ξεσηκωσε όλο το πάρκο με τις τσιρίδες της . Ολες ήθελε να την πάρουν αγκαλια 1η η DaF στην οποια έδειξε ιδιάιτερη αδυναμιά μπορώ να πω (Και σ αυτην και στο κολιέ της) μετα κόλλησε με την Vallou και γραπώνονταν απο το παντελόνι της για να την παρει αγκαλια και ύστερα να ναι καλά η Κατερινα που την ηρεμησε απο την κρίση πανικου που έπαθε . Λυσαξε με την τσουλήθρα να ανεβαινει τις σκάλες στα 4 και υστερα να πεφτουμε απο την τσουληθρα μαζι , ευτυχως αγκαρευα της αλλες μαμάδες να την πιάνουν διότι κοτζαμ γαιδουρα εγω και να κάνω τσουλήθρα ?? Τα ζουζουνια ευχαριστηθηκαν παιχνίδι πάντως . Ειμαι σίγουρη πως απόψε θα κοιμηθούν όλα μεχρι το πρωι, η δικιά μου κοιμήθηκε στο καρότσι . Αυπνη απο της 8 το πρωι αφου παλι το μεσημερι δεν κοιμηθηκε με την νταντά, ποσο να αντεξει με τοσο παιχνίδι . Την λυπηθηκα που την ξύπνησα αλλα έπρεπε να κανουμε μπανιο , ασπρη ειχε γίνει απ τα χαλίκια που να κοιμόταν έτσι.....

Ελπιζω να σας άρεσε η γειτονιά μας και να ξαναβρεθούμε κοπέλες μου !!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...