Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άστα Marigia Μου, αυτά θα γκρεμίσουν μαζί το σπίτι!!! Δεν ήμουν κοντά του. Μου το είπε η μαμά μου. Μου είπε(ελπίζω την αλήθεια) ότι κυρίως τρόμαξε.. Εγώ τρελάθηκα...Πρέπει να δώ τι θα κάνω.

Ποιο πάρκο λες;Μήπως μπορώ να έρθω και εγώ;;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε μην ανησυχειτε εμενα ολο με την κεφαλα πεφτει στο μαρμαρο! Αφου δεν εχει σπασει ακομα.... εγω πλεον απο τις τοσες τουμπες τον βλεπω που πεφτει και βαζω τα γελια και ετσι δεν τρομαζει κι αυτος

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Ωχ κι εμεις μαρμαρο εχουμε κάτω..

Συμπεθερα μακαρι να μπορούσες να ερθεις κι εσυ , στο Νεο Ηρακλειο στη γειτονια μας ειναι το παρκο. Οταν ερθετε Αθηνα να τηλεφωνηθουμε τοτε οκ?? Στειλε μου το κινητο σου να στο στειλω κι εγω οκ? Και οι άλλες αντε ξεκουνηθητε ....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

αυτό με τα γέλια όταν πέφτουν κάτω και εγώ το κάνω!πλέον το έχει βρει παιχνίδι!τι να πω!και το άλλο που κάνει άμα θέλει να γκρινιάξει πέφτει κάτω προσέχοντας το κεφάλι της ξαπλώνεει σα μωρό με τα πόδια και τα χέρια ψηλά ακριβώς όπως τα μωράκια και γκρινιάζει!πολύ πλάκα έχει!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλησπέρα μανούλες!

Και, ναι, δεν θα το πιστέψετε -ούτε εγώ το πίστευα, έπαθα ένα σοκ -περμένω μωράκι! Και είμαι 8 εβδομάδων μάλλον -γιατί δεν θυμάμαι ημερομηνία τελευταίας περιοδου -σαν εσένα, jully! Και να φανταστείτε, προσέχαμε με το σύζυγο, τι να πω;;;;;Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα! Εννοείται πως οι αγκαλιές με το Θανάση δεν σταμάτησαν, απλώς προσέχω λίγο να μην τον κουβαλάω όρθια από εδώ κι από εκεί.

neamanoula, έτσι όπως τα περιγράφεις, είναι η πλήρης σωματική κατάρρευση! Υπομονή κοπέλα μου, τι άλλο να πω; Τουλάχιστον ελπιζω να έμαθε η μικρή να κοιμάται πλέον ύστερα από τόσον καιρό!

Αυτά τα νέα μας, ΠΕΖΗ καλα να περνάς όπου κι αν είσαι διακοπές!!

Διαφημίσεις

Καλά ε δεν το πιστεύω, τί γίνεται εδώ?Καθε μέρα ακούω και για ένα νέο μωράκι.ΑΝΤΑ συγχαρητήρια κοπέλα μου, με το καλό να έρθει το καινούργιο μωράκι.:DΚαλά ακόμη δεν γύρισες στη δουλειά κι έμεινες έγκυος, φαντάζομαι τί χαρά θα κάνουν από τη δουλειά σου..μην πτοείσαι όμως, ευτυχώς είσαι δημόσιο. :rolleyes: Όσο για μένα τα παραλές, δεν είναι και η πλήρης σωματική κατάρρευση!Αφού βγάζω καθημερινά τόσες δουλειες, καλά είμαστε, έχωακούσει και πολύ χειρότερα. Με τη μέθοδο του ύπνου είδα κάποια διαφορά αλλά μην φανταστείς τίποτα τρελό!

katerina_S join the club, εμείς πέσαμε 13 μηνών από κούνια. Έχεις βάλει εξτρα προστατευτικό στην κούνια?Προσοχή αν μετά από πέσιμο κάνει εμετό, παίρνουμε τηλ. κατευθείαν το γιατρό και γενικά θέλει μία προσοχή τις επόμενες 48 ωρες.

yaeNp3.png

καλεεεεεεεε τι γινεται ρε κοριτσια;;;:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Μπραβο στις μανουλες μαρτιου again!!!!!!!:tongue::tongue::tongue: με το καλο ολα και σε σενα Αντα!!!!!!

λοιπον, λιστα κ διορθωστε τη σειρα, προσθεστε Πητ και τα συναφη:tongue::

dimitrak

july

mariapap

Anta1

...... ποια παιρνει τη σκυταλη;:tongue:

Μαριγια να το κανονισουμε καθημερινη δλδ;δευτερα;;;τι λες; εγω δευτερα αυτη την ωρα μπορω ανετα!;)

το ΣΚ θα ειμαστε αντιρατσιστικο, πληροφοριες απο κατω ακριβως!:tongue: οσο για το στρωμα πρεπει επειγοντως να το βαλουμε, η μικρη απλωνεται σαν το χταποδι!

μαρια ναι θηλαζω βρε, δεν βλεπεις το τικερακι;:cool:

κατερινα φιλακι στο καρουμπαλακι!!!!!!!

_RZwRuXZtX4

καλο καλοκαιριιιιιιιιιι!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

]καλε μην ανησυχειτε εμενα ολο με την κεφαλα πεφτει στο μαρμαρο[/b]! Αφου δεν εχει σπασει ακομα.... εγω πλεον απο τις τοσες τουμπες τον βλεπω που πεφτει και βαζω τα γελια και ετσι δεν τρομαζει κι αυτος

Πολύ χαλαρή σε βρίσκω Μαράκι! Παιδιά είναι, λογικό και να χτυπήσουν. Η δικιά μου είναι γεμάτη μελανιές στα πόδια. Αλλά τα πεσίματα, ειδικά στο κεφάλι από ύψος και σε μάρμαρο είναι άκρως επικύνδυνα. Μπορεί να πάθει ζημιά έτσι. Καλά κάνεις και βάζεις τα γέλια για να μην τρομάξει αλλά εκείνη την ώρα λογικό είναι όχι μόνο να τρομάξει αλλά μάλλον να πονέσει.Η δικιά μου έχει χτυπήσει στο κεφάλι 3-4 φορές και ανησύχησα πάρα μα πάρα πολύ. Και χωρίς να θέλω να σε τρομάξω 2 παιδίατροι που ρώτησα, αν μετά από πέσιμο στο κεφάλι κάνει το μωρό εμετό εντός 48 ωρών τρέχεις κατευθείαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Γενικά να προσέχουμε όσο γίνεται τα χτυπήματα και τα πεσίματα στο κεφάλι γιατί είναι επικύνδυνα.

yaeNp3.png

Καλησπέρα μανούλες!

Και, ναι, δεν θα το πιστέψετε -ούτε εγώ το πίστευα, έπαθα ένα σοκ -περμένω μωράκι! Και είμαι 8 εβδομάδων μάλλον -γιατί δεν θυμάμαι ημερομηνία τελευταίας περιοδου -σαν εσένα, jully! Και να φανταστείτε, προσέχαμε με το σύζυγο, τι να πω;;;;;Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα! Εννοείται πως οι αγκαλιές με το Θανάση δεν σταμάτησαν, απλώς προσέχω λίγο να μην τον κουβαλάω όρθια από εδώ κι από εκεί.

Μα τι νέα είναι αυτά;;;Θα τρελαθώ!!!ΑΝΤΑ συγχαρητηρια! Ευχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ να πανε ολα καλά!! Με μια κόρη τώρα!;):D

Λοιπόν το νιώθω...Είναι και πάλι το καλοκαίρι μας!!!!!

katerina_S join the club, εμείς πέσαμε 13 μηνών από κούνια. Έχεις βάλει εξτρα προστατευτικό στην κούνια?Προσοχή αν μετά από πέσιμο κάνει εμετό, παίρνουμε τηλ. κατευθείαν το γιατρό και γενικά θέλει μία προσοχή τις επόμενες 48 ωρες.

Σοβαρά έπεσε και το Χριστινάκι; Έπαθα ΣΟΚ! Το φοβόμουνα αλλά πίστευα ότι δεν θα τό πάθω... Όταν αγοράζαμε την κούνια κοιτούσαμε την "ομορφιά" και δεν είδαμε ότι τα κάγκελα μένουν σταθερά..:rolleyes: δεν ανεβαίνουν...Τώρα θα κοιτάξω αν με κάποιο τρόπο μπορώ να κατεβάσω το στρώμα χαμηλότερα.(Υποτίθεται ότι αυτό γίνεται αφού το κρεβάτι μετατρέπεται σε "παιδικό")...απλά πρέπει να μείνουν και τα κάγκελα. Για την ώρα φαίνεται καλά. Δεν έκανε εμετο...

Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές...Εγώ κορίτσια δεν φοβάμαι όταν πέφτει πχ επειδή τρέχει...τρέμω όμως στην ιδέα μήπως πέσει από καναπέ ή καρέκλα και χτυπήσει στο κεφάλι του...Αυτό με τρομάζει..

Daf ένα έχω να σου πώ. μας αφιέρωσες το αγαπημένο τραγούδι του Γιάννη. Κλαθε φορά που το ακούει χορεύει και γελάει! Να είσαι καλά και σου εύχομαι ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!:-D:-D

cEyXp3.png

q61sp3.png

Nα μαι κι εγω πάλι με προβληματισμούς.... :confused:Θα σας πω παρακάτω...

Καταρχήν DaF πολυ θα το χαρούμε να σας δούμε !! Δευτέρα έκλεισε λοιπόν και θα τηλεφωνηθούμε συντόμως Αχ αν ήμασταν πιο κοντά θα τα λέγαμε και ποιο συχνά... Εσύ Κατερίνα και Γιογιο άμα ζηλεύετε ελατέ να μας βρείτε :wink:

Λοιπόν σήμερα γύρισα σπίτι και είδα την μικρή με ένα τεράστιο μπλε μοβ καρούμπαλο στο κεφάλι Με είχε ενημερώσει η νταντά πως γλίστρησε κι έπεσε στο μάρμαρο Οκ λέω ας μην φρικάρω παιδί είναι θα πέσει και θα χτυπήσει ... Παρένθεση ...: Πριν 2 βδομάδες πάλι είχε χτυπήσει στην καρέκλα της τραπεζαρίας γιατί πάλι όπως μου είπε γλίστρησε . Τότε( δηλ την 1η φορά ) δεν μου είχε πει απ το τηλ τίποτα , περίμενε να μου το πει όταν έφτασα σπίτι και η μικρή κοιμόταν. Το χτύπημα ήταν πολύ μεγάλο και τότε ( δεν θυμάμαι αν σας είχα αναφέρει κάτι..) μπορώ να πω πως ήταν πολύ μεγαλύτερο γιατί δεν του έβαλε τίποτα επάνω ούτε βούτυρο ούτε πάγο και το καρούμπαλο είχε γίνει σαν φράουλα ....

Όταν είδα πάλι το ίδιο σκηνικό σήμερα μου ήρθε ταραχή κορίτσια .. της έδωσε λέει νερό να πιει με το μπουκάλι της και αφού ήπιε το έχυσε κάτω και ύστερα γλίστρησε και έπεσε . Και ρωτάω τώρα εγώ... εσύ που ήσουν ??????:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: ( Σαν την μούρη αυτουνου πιο πάνω είχε γίνει το πρόσωπο μου εκείνη τη στιγμή είμαι σίγουρη ) Η μικρη το κανει συνεχεια αυτο να πινει νερο και ύστερα να το χύνει κατω αλλα φυσικα δεν την αφήνω της το παιρνω το μπουκάλι απ τα χερια και την μαλώνω

Έπλενε λέει τα πιάτα εκεινη την ώρα ..ποια πιάτα? ένα μπολάκι ένα κουταλάκι και το μουλτι. Εγώ ρε γμτ που είμαι μανά της όταν την ταΐζω το μεσημέρι πρώτα την βάζω για ύπνο και μετά μαζεύω, αυτή δηλ δεν φοβάται και την αφήνει μέσα στην κουζίνα όπου υπάρχουν ένα σωρό κίνδυνοι να αλωνίζει ??? Μίλησα άσχημα και απότομα και ύστερα το μετάνιωσα .. Σκέφτομαι απλά μήπως είμαι υπερβολική ??? Αλλά απ την άλλη την πληρώνω ρε γμτ να είναι συνέχεια πίσω απ το παιδί δεν κάνει και τίποτα άλλο... Ειλικρινά την 1η φορά λέω ας μην το κάνω θέμα αλλά όταν την ξαναείδα πάλι σημαδεμένη μπορείτε να καταλάβετε πως ένιωσα ....

Ένας μήνας έμεινε μετά κανόνισα να πάει παιδικό , τι να κάνω που να ψάξω να βρω άλλη με έχει πιάσει μια τρελή ανησυχία ..

ΑΝΤΑ εσύ που έχεις γυναίκα κι εσύ DaF πως θα αντιδρούσατε ???

Και τέλος η μικρή εδώ και δυο μέρες ξυπνά περίπου 8 το πρωι και κοιμάται ξανά 9.30 το βράδυ Είναι όλες αυτές τις ώρες στο πόδι ..Δεν μπορεί να την βάλει για ύπνο λεει..Οκ ίσως να μην φάει αυτή γι αυτό αλλά δεν είναι πολλές ώρες αυτές για την ηλικία της ??? Τα δικά σας την πέρασαν αυτή τη φάση για θυμίστε μου ???

Sorry αν σας ζάλισα Ουουοουουοφ τα πα και ξελάφρωσα .....

ΑΝΤΑ μου με την ταραχή μου ξεχασα να σου ευχηθω . Με το καλο το μωράκι σου κοπέλα μου και να εχεις μια υπέροχη και τελειομηνη εγκυμοσύνη ευχομαι σε σένα και στις άλλες φιλεναδες του καφε !

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

αντε μωρε Μαριγια μου, τραβας τις απροσεχτες ντανταδες μου φαινεται!:o Ανδριελακι περαστικα σου!!τωρα τι να σου πω, ατυχηματα παθαινουν σιγουρα τα παιδια, ειδικα με αυτα τα κ@λ@μαρμαρα που εχουμε κ εμεις γκρρρρ:twisted:....αλλα τοσο χτυπημα και σε τοσο συντομο διαστημα....δεν ξερω....κ να μη βαλει τιποτα πανω;;;γιατι δεν εβαλε;;;:confused: κ το αλλο, πως γινεται να μην μπορει να την βαλει για υπνο;;;;;;;:confused::confused:παραααξενο!!!!!!!:roll:

αυτο με το νερο το κανει κ η ερατω κ ειναι πραγματι παρα πολυ επικινδυνο, εχει γλιστρησει ουκ ολιγες φορες και τρεχω απο πισω της καθε φορα, πως την εχει γλιτωσει κανα δυο φορες πηγε να φαει απιστευτη σαβουρα..!

τωρα το πως θα αντιδρουσα....κοιτα αν στο συνολο η συμπεριφορα της ειναι απροσεχτη κ κανει χοντραδες, ακομα κ αν το παιδι περναει καλα, ειναι λογος να το σκεφτεις διπλα αν θα την κρατησεις...θα μου πεις σε ενα μηνα παει παιδικο (παλι καλα να λες...!)

οταν πρωτοηρθε, κανατε '΄συμβολαιο'; δλδ τι πρεπει να προσεχει πολυ, ποιες ειναι οι συνηθειες κ οι απολυτες αναγκες του παιδιου (πχ για το νερο), τι απαιτεις απο εκεινη κτλ; το να κανεις ενα τετοιο 'συμβολαιο' ξεκαθαριζει τα πραγματα κ σε βοηθαει παρα πολυ, δεν ειναι ολα για ολους αυτονοητα, ακομα κ στη φυλαξη ενος μωρου παιδιου:roll:....

αν λοιπον βλεπεις γενικα απροσεξιες καλα εκανες κ της μιλησες αποτομα, για το παιδι σου προκειται, αλιμονο..!ουτε εγω θα σκεφτομουν κ πολυ τις ευγενειες αν αντιλαμβανομουν κατι τετοιο...κ δυο φορες χτυπημα παει πολυ νομιζω....

κ για τον υπνο , που μου την ψιλοεδωσε να σου πω, (δεν ειναι δυνατον να μην μπορεις ΣΥΝΕΧΩΣ να βαζεις για υπνο ενα παιδι που ειναι ηδη στο προγραμμα του ο μεσημεριανος υπνος!!) η ερατω απλα δυσκολευεται να κοιμηθει τις τελευταιες μερες...αλλα αμα κοιμηθει κοιμαται καλα! δλδ ξυπναει 9 -9.30 το πρωι και κοιμαται 10.30 το βραδυ......

το μεσημερι ομως κοιμαται απο 1,5 μεχρι και 2 ωρες!!αυτο θα αλλαξω απο αυριο για να ξαναγυρισει στον υπνο απο τις 9 το βραδυ, ειναι πολυ αργα το 10.30!:roll:

Κατερινακι ραστα μας βγηκε ο γιαννακης;;:mrgreen: γιο γιαννακη, γιο!!!!!:tongue: το εκανα σημερα αυτο το τραγουδι σε ενα μαθημα, πολυυυυυ πλακα!!!:tongue:

επισης σας το πα, δεν σας το πα!!!πληρωθηκα απο το μαθημα που μου χρωστουσαν 6 μηνες!!!!!!γου-α-ου!!!!!!!!

καληνυχτα κοριτσια νυσταξα!!

Αμαν να τα μας παλι!!! ΑΝΤΑ συγχαρητηρια κοπελα μου με μια κορουλα λοιπον να εχει ο Θανασακης της αδερφουλα του!!!

Κατερινα το ειδα κια στο φεις για το ταλιμπανακι σου αφου ειναι καλα το παιδι μην ανησυχεις και εμεις τρωμε συνεχεια σαβουρντες απο δω και απο εκει αλλα στο κεφαλι η αληθεια ειναι οτι τρομαζω. Πριν καμια 2οαρια μερες μου ειχε πεσει απο τον καναπε με το κεφαλι και τα ειδα ολα πρωτη φορα που τα χρειαστηκα:(

Μαριγια μου ατυχηματα συμβαινουν το γνωριζουμε πολυ καλα αυτο ολες μας, τα μωρα δεν τα πιανεις με τιποτα, το κεφαλι μπορει να γυρισεις και τσουπ να χτυπησει ή να βαλει κατι μεσα στο στομα κ.λ.π. Βεβαια υποτιθεται οτι δουλεια της νταντας ειναι αυτο ακριβως η φροντιδα του μωρου κ.λ.π. αλλα δεν ξερω αν μπορω να την κατηγορησω απο δυο περιστατικα. Εγω απλα θα εδειχνα τη δυσφορια μου αλλα δεν νομιζω οτι θα της εριχνα κατσαδα για να την εχω με το καλο γιατι στην τελικη το παιδι μου φροντιζει. Βεβαια πληρωνεται θα μου πεις αλλα για μπες λιγο στη θεση της...οταν τρως εσυ κατσαδα απο το αφεντικο ακομη και αν εχεις αδικο δεν νευριαζεις??? Ε καπως ετσι....εχε την με το καλο απλα να της παιρνας τα μηνυματα εστω και με καθημερινες επαναληψεις. Και μην νομιζεις στους παιδικους παλι χτυπανε και παλι μπορει να μην τα φροντισουν τοσο καλα , ακομη με τη γιαγια μπορει να χτυπησει κ.λ.π οποτε απλα κανε τις δικες σου υπενθυμισεις συνεχεια.

Οσο για το διπλωμα η αδερφη μου εκανε 3 μηνες να το παρει και φυσικα οπως λες τα εχει ξεχασει..αλλα τι να κανεις δ/νση συγκοινωνιων ειναι αυτη:twisted: Και επισης πρεπει να ξερεις οτι ειμαι φουλ θαυμαστρια του greys!!!! απειρα δακρυα!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

DaF μου αυτο με το συμβόλαιο δεν το χα σκεφτει ..απλα ειπαμε προφορικά κάποια πραγματα και συνεχεια δίνω οδηγιες που πιο αναλυτικες δεν γίνεται πια....

Η αληθεια ειναι πως τωρα τελευταια εχουν μαζευτει πολλα.. Δυο μεγαλα χτυπηματα στο κεφάλι και 2 φορες ξεχασε να σηκωσει το κάγκελο στην κούνια . .. την 1 απο αυτες την προλαβα στο τσακ πριν πέσει .. Ειναι και τα προσωπικα της που την ταλάιπωρουν και την δικαιολογουσα όμως

ΠΕΖΗ μου κι εγω ετσι σκεφτομαι πως παιδιά ειναι και θα χτυπησουν δεν γίνεται αλλιως αλλα 2η φορα με χρωματιστό κούτελο δεν άντεξα... Αστα ολο με το καλό την πάιρνω γιατί σκεφτομαι κι εγω οπως εσυ αλλά σε καποια λάθη δεν χωρα ευγενιες κλπ. Στο σταθμο σαφως και θα μου χτυπησει αλλα εκει θα ειναι με αλλα 15 παιδάκια και 3 δασκαλες τι στο καλό την πληρωνω την γυναικα στο σπίτι

Θα ανοιξω νεο θεμα Απροσεκτες ντανταδες μου φάινεται να γραψουμε όλες οι παθούσες

Τελειωσε το gREYS και παω για ύπνο ....

Το ξερω το ξερω πως εισαι κι εσυ θαυμαστρια ΠΕΖΗ μου και πολύ χαιρομαι..

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλησπέρα κοπέλες!!

Πρώτα απ' όλα με το καλό τα μωράκια!!!! Βρε λες να είχε δίκιο ο γυναικολόγος μου που έλεγε οτι οι γυνάικες έχουν κάποιο "καλό" μήνα που συλλαμβάνουν;;; Οπότε βλέπω κί άλλες!!! Και εγώ καλοκαίρι είχα σύλληψη 3 φορές!!

Κορίτσια είμαι το απόλυτο σαράβαλο σαν την Neamanoula!! Πιάστηκα τη Δευτέρα και μέχρι σήμερα δε λέω να συνέλθω... όσο για την ορθοστασία τα πόδια μου βγάζουν φωτιές.. έλεγα να σας βάλω φωτό και με τις καταπληκτικές παντοφλίτσες που λέει η φυσιοθεραπεύρια να φοράμε...:tongue: Παλιά βλέπετε και έχω δώσει αρκετά χρήματα για πάμπολα ζευγαράκια από δάυτες!! Το πώς ταιριάζουν με το γαλικό πεντικιούρ....:mrgreen:

Η μέθοδος κοιμήσου τερατάκι μου, πάει με διακυμάνσεις.. δύο μέρες πιάνει μια όχι... βέβαια το κουνηματάκι το κάνω στο τέλος γιατί αλλιώς αρνήται πεισματικά να κοιμηθεί το τερατίδιον..

Από βάρος πέσαμε στην πρωτελευταία καμπύλη πριν τα απολύτως μπασμένα!!! Ο παιδιάτρος μου είπε να δίνω ότι αρέσει στο παιδί καλύτερα. Έφτιαξα χθες τηγανητές πατάτες με κοτα ψητή και τα τσάκισε!!! Μήπως να δίνω και καμια μπυρίτσα;;; Τις κρέμες με τίποτα.. λέω να φτιάξω ρυζόγαλο μπας και φάει... Αχ... !! Κάνω σαν τη μαμά μου που κυνηγούσε τον αδερφό μου να φάει....!!

Daf Μarigia αν κανονίσατε συνάντηση θέλω να έρθω!! Στείλτε μήνυμα για να μη βάλω ραντεβού με τον οφθαλμίατρο την Δευτέρα που κανόνιζα και σας στήσω πάλι!! Για το φεστιβαλ λίγο δύσκολο... δουλεύουμε μέχρι αργά αύριο...

Φιλιά σε όλες!!

μαρια ναι θηλαζω βρε, δεν βλεπεις το τικερακι;:cool:

κατερινα φιλακι στο καρουμπαλακι!!!!!!!

_RZwRuXZtX4

καλο καλοκαιριιιιιιιιιι!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημερα κοριτσια! Αντα συγχαρητηρια με το καλο το καινουριο bebe! DAF το βλεπω το τικερακι αλλα δεν περιμενα να θηλαζεις τοσες φορες νομιζα πως ημουν η τελευταια των μοικανων γιατι συνηθως αντε να θηλαζει καμια πρωι βραδυ..... εμεις το παραχεζουμε!

Κοριτσια αυτο με το νερο το εχει παθει κι εμενα δεν θα δικαιολογησω την νταντα γιατι πληρωνεται γι αυτο και εχει ευθυνη αλλα να σου πω τη δικη μου εμπειρια οπου τον βλεπω να χυνει το νερο και δεν προλαβα να σηκωθω απο την καρεκλα ειχε ηδη γλιστρισει και επεσε με το κεφαλι στο μαρμαρο!!!!!

τα παιδια κανουν τη ζημια σε χρονο ντετε! Ειναι μεσ στο προγραμμα να γινει η μ@λ@κια δεν του ξαναεδωσα δοχειο με νερο με ανοιχτο στομιο! παντως δεν μου εχει τυχει να κανει καρουμπαλο ή μελανια στο κεφαλι ισως γι αυτο δεν εχω ανησυχησει ως τωρα. Μαλλον εχει πολυ σκληρο κεφαλι :P

Για τα πρακτικα μαλλον ειμαι η πιο φρεσκια εγκυουλινα με ΠΗΤ 13 μαρτιου.

Για τον υπνο μη μου μιλατε ειμαι αυπνη μετα απο ενα διαλειμμα 2 ημερων ο Χαρης αποφασισε παλι να κανει τη νυχτα μερα.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...