Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αααααα θα τρελαθω!!!καλε ειμαστε καφε μαρτιου για δεν ειμαστε; χαμος τον επομενο μαρτη !!!!!:tongue:με το καλο dimitrak κ σε σενα!!!!!!!και σε οσες επιθυμειτε συντομα νεο μελος, να γινει πραγματικοτητα!!

july υπαρχουν κ μπυρες χωρις αλκοολ εγω τις εχω ταραξει! αν θες να πιεις αλκοολ παντως, η μπυρα εχει το λιγοτερο, αμεσως μετα παει το κρασι....ενα ποτηρακι δεν θα το βλαψει το σποριον παντως! παντως κ εμενα μου λειπει να πιω τα δυο ποτηρακια μου , δεν ειμαι κρασοκανατα:mrgreen: αλλα με το φαγητο και την παρειτσα παντα μου αρεσε....αχ ..περασμενα μεγαλεια....τωρα κ να επινα θα κοιμομουν αμεσως, δεν υπαρχει περιπτωση!!:tongue:

στις διακοπες τη μονη λυση που βλεπω ειναι παιχνιδι παιχνιδι παιχνιδι.....να τρεχουν ολη μερα με αλλα παιδακια κ να ξεραινονται αμεσως!!:mrgreen: βεβαια...μαντεψτε ποιες θα τρεχουν απο πισω:roll:

Μαρια εμεις μεχρι την αλλη εβδομαδα θα την βαλουμε σε στρωμα, θα σα πω εντυπωσεις!!ελπιζω μονο να μην νυχτοπερπατα στο σπιτι!!!:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρια εμεις μεχρι την αλλη εβδομαδα θα την βαλουμε σε στρωμα, θα σα πω εντυπωσεις!!ελπιζω μονο να μην νυχτοπερπατα στο σπιτι!!!:mrgreen:

οταν λες σε στρωμα?εμεις εχουμε κουνια-κρεββατι βγαλαμε το καγκελο και δοκιμασαμε να βαλουμε το προστατευτικο του jumbo που πιανει ολο το μηκος της κουνιας αλλα δεν πιανει καλα ο χαρης το κουναγε και το βγαζε!:shock:

επειδη ηταν εργα χθες που το καναμε αυτο για προχειρα κολησαμε με την πλατη ενα καναπεδακι για να μην πεσει αλλα ψαχνω να βρω μια μονιμη λυση!

καλε κοριτσια γιατι δεν πινετε αλκοολ εγω εδω θηλαζω και τελοσπαντων πριν μαθω για την εγκυμοσυνη επινα καθε μερα ενα ποτηρι κρασι ή μπυρα ή ουζο.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!!Λογικά πρέπει να είμαι στην 7η βδομάδα οπότε αν γεννήσω κοντά στην ΠΗΤ θα είμαι πάλι Μάρτιο!!!

Daf να ενημερώσεις οπωσδήποτε για την πορεία με το στρώμα γιατί σκέφτομαι ότι είναι καλή περίοδος να το δοκιμάσουμε και εμείς! Λέμε να μετακομίσουμε και την κρεβατοκάμαρα στο γραφείο που είναι ακριβώς απέναντι από το δωμάτιό της και έξω απο τα δωμάτια να βάλουμε μια πορτούλα του jumbo ωστε σε περίπτωση που ξυπνήσει να μπορεί να έρθει στο δωμάτιό μας αλλά να μην μπορεί να πάει πουθενά αλλού!

image.php?u=19634&type=sigpic&dateline=1352375928image.php?u=19634&type=sigpic&dateline=1352375139

οταν λεω στρωμα εννοω στρωμα κατω!:mrgreen: ετσι ωστε αν κυλησει να πεσει στα μαλακα (θα εχουμε και μερικα πιο χαμηλα μαξιλαρια γυρω γυρω, αν βγαλει κ εκεινη το προστατευτικο.

το σκεφτηκαμε κ εμεις για την πορτουλα, ισως το κανουμε για να αποφυγουμε τα σουλατσαρισματα:mrgreen:

μαρια αλκοολ δεν επινα γιατι η μικρη θηλαζε περισσοτερο τις βραδυνες ωρες κ το μεσημερι ειχα συνηθως μαθημα πριν η μετα...οποτε τζιφος..επισης θηλαζει 6-7 φορες τη μερα, που να προλαβει να φυγει το ουζο που ειναι κ καρανταν 40 βαθμους!:rolleyes:αχχχχ!!!!

καλέ τί γίνεται εδώ?νέο μπεμπέ?dimitrak με το καλό κοπέλα μου!Αυτός ο Μάρτης!!Άντε ποια έχει σειρά?katerina_s νομίζω σε κανά δίμηνο θα σε βάλουμε στη λίστα!!!

Κοριτσάκια μου καλά, ευχαριστώ για τα λόγια συμπαράστασης και ναι, δεν θυμαμαι ποια με ρώτησε γιατί έχασα την μπάλα, οι πόνοι αυτοί είναι από τη γέννα και μετά, καθώς η Χριστινούλα μου είναι ένα πάρα πολύ ζωηρό παιδάκι που έχει μαλώσει με τον ύπνο!Αλλά δεν ψιλοχαμπαρίζω από πόνους, πρέπει να φτάσω στο αμήν, κοινώς μουλάρι!!!Φορτώνομαι με μπαγκάζια, πονάω δεν πονάω. Δεν τα πολυδίνω σημασία και λέω -θα περάσουν!:D

Για τα κάγκελα που λέτε, δεν το τολμώ ακόμη να της βγάλω γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει σε ένα άδειο στρώμα και να κοιμηθεί, θα φύγει και θα την ψάχνω μέσα στο σπίτι.:mrgreen:Όσο για το ποτάκι στην εγκυμοσύνη ένα δεν κάνει κακό!

Πού είσαι ρε gio?Έχουμε νέα εδώ...

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Πού είσαι ρε gio?Έχουμε νέα εδώ...

Που να είμαι βρε, τρέχω και δεν φτάνω στην δουλειά διότι αντικαθιστώ ΚΑΙ την γραμματεία μας που εφύγε-όχι για να γλυτώσει-με άδεια...οπότε τα πόδια στον όμω και βούρρρρρρ!!!!

Όσο για τα νέα, χαίρομαι αφάνταστα πολύ!!!!Όντως ο επόμενος Μάρτης θα είναι φούλ απο μικρούλια!!!!Με το καλό λοιπόν σε όλές όσες ήδη εγκυμονούν και σε όσες θα ήθελαν!!!!:lol::lol::lol::lol:

Θα σου τηλ μετά το μάθημα οδήγησης!!!ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!

Προσοχή Σαλονικιές, βγήκα στον δρόμο.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Για το ποτάκι που λέτε...μακρυά απο το αλκοολ που δεν προέρχεται απο φρούτα, κοινώς ουισκάκια, βοτκίτσες κτλ...ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΤΣΑΣ ΣΑΣ...κράσάκι πιείτε!!!!Αυτά είχα να πω, παρότι εγώ σε όλη την εγκυμοσύνη την έβγαλα με φυσικούς χυμούς!!!

Nεαμανουλα μου περαστικα ευχομαι και σιδερενια κοπέλα μου Αχχχ μας γέρασαν πριν την ώρα μας... Και η δικια μου ειναι υπερκινητικη και γκρινιάρα αν ειχε και αυπνια ομως δεν θα άντεχα...

Κοριτσια ο Ιουνιος για μενα ειναι ο καλύτερος μήνας να συλλαβεις γιατί περνας το καλοκαιρι και τις ζέστες χαλαρά αφου δεν εχεις μεγάλη κοιλιά και το παιδακι γεννιεται με το καλο Μαρτη οπου να σου και η Ανοιξη και ξεπεταγονται καλύτερα απο το γεννιοταν μεσα στο καταχείμωνο η στο κατακαλόκαιρο... Εμεις ειμαστε και οι 3 γεννημενοι Μαρτη εγω οχι ακριβως ειμαι 28 Φλεβάρη αλλα για μια μερα...

Για τα σηκώματα που λετε στην εγκυμοσύνη η νυφη μου παντως που εμεινε ξανα έγκυος οταν το 1ο παιδακι ηταν 1 ετους και αγκαλια τον επαιρνε τον μικρό και τον σήκωνε και γενικά δεν προσεχε καθόλου αφου δεν ήθελε να στερησει τίποτα απο το 1ο παιδί και ολα πήγαν μια χαρα

Ουουουουφ σχολαω σε 10 λεπτακια Παω σπίτι και η μικρη με το που σηκωνεται ξεκινα να φωνάζει τα τα τα τα δηλ βόλτα μου φερνει και τα παπουτσια και δεν κρατιεται αλλά που να την παω με στον ήλιο περιμενω να παει 7 να παμε ΄παρκο οπου λυσαει ως τις 9:00 και μετα ξερενεται στον ύπνο. Αυτη η ωρα που μενω δίπλα της μεχρι να αποκοιμηθει είναι η καλύτερη της ημέρας για μενα !!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Δήμητρα μπράβο, συγχαρηήρια, τι ωραία νέα κι από σένα! Με το καλό, όλα καλά να πάνε εύχομαι!

Κοριτσάκια εμείς πήγαμε και κάναμε το τεστ για τον στρεπτόκοκκο και βγήκε αρνητικό και μετά από λίγο άρχισε να βγάζει εξανθήματα, οπότε όντως ήταν η ίωση με τα εξανθήματα αφού πέσει ο πυρετός, αυτό που μου έλεγε από την αρχή η παιδίατρος, απλά αποκλέισαμε και την αμυγδαλίτιδα καλού κακού επειδή ηταν κόκκινος ο λαιμός του. Σήμερα δεν έχει καθόλου πυρετό και γενικά επανέρχεται και η όρεξη και η διάθεσή του, μια χαρά κοινώς. Και τα εξανθήματα τα περίμενα πιο επίμονα, τα περνάει πολύ ελαφριά μπορώ να πω...

DaF θα φύγουμε κι εμείς ΣΚ για εξοχικό, από Παρασκευή δηλαδή μάλλον, οπότε δεν θα κάτσει να βρεθούμε... Γενικά θα προσπαθήσω να φεύγουμε κάθε ΣΚ να κάνει μπάνια το παιδί, δεν έχει νόημα να μένουμε ΑΘήνα αφού έχουμε τη δυνατότητα. Ελπίζω όμως να καταφέρουμε να βρεθούμε κάποαι στιγμή γιατί έπαθα Ερατωστέρηση ένα πράγμα!

Σας φιλώ γιατί είμαι ολίγον κομμάτια σήμερα και θα τα πούμε σύντομα!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Α! όσον αφορά το αλκοόλ, εγώ θα έλεγα πρώτο τρίμηνο φυλαχτείτε λίγο περισσότερο, κανένα fruit punch χωρίς αλκοόλ για να ξεγελιόμαστε ίσως?

Μετά από κάποιο καιρό λίγο κρασάκι μια χαρά είναι, όχι συχνά ομως!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

katerinas το ξερω οτι θες πολυ ενα νινακι και στο ευχομαι ολοψυχα και γρηγορα!!! Οσο για την αδεια το να μην παρεις καθολου το θεωρω τεραστια πικρα..θα σας πεθανουν καλοκαιριατικα:twisted:

Εμενα παντως ο γυναικολογος μου ηταν πολυ ανετος στην εγκυμοσυνη, μου ελεγε οτι μπορω να πιω οτι θελω , απο ποτα, μπυρες , κρασια κ.λ.π. αρκει να ειναι ΕΝΑ καθε φορα. Το ιδιο μου ελεγε και για τα φαρμακα. Οποτε δεν στερηθηκα ουτε τα ποτακια μου, ουτε τις μπυρες μου, κανονικα επινα αλλα αυτο μονο οταν βγαιναμε εξω και οχι συστηματικα. Πιστευω οτι ετσι δεν πειραζει το αλκοολ, αλλωστε παραδειγμα ο νικολης μου που μια χαρα ειναι το πουλακι μου φτου φτου!

Καλα ε..σημερα πηγαμε για καφε και σκεφτομουν με τι να τον απασχολησω για να καθησει λιγακι ησυχα και να μας αφησει να πιουμε τον καφε μας με ησυχια..ετσι του πηρα ενα σακουλακι φουντουνια και σας αγιος ηταν την περισσοτερη ωρα, μονο οταν χορτασε αρχισε τις παλαβομαρες κλασσικα....! Μα το τερας φαι δεν τρωει αλλα τις βλακειες ξερει και τις ξεχωριζει ο πονηρος!!!:mrgreen:

gio αντε καλα μαθηματα και γρηγορα για βολτες στους δρομους..αντε πολυ το αφησες το διπλωματακι να σε παρει απο κατω!!! Καλη επιτυχια στην εκπαιδευση!!!

Οσο daf μου για το στρωμα που λες, σε εμας δεν παιζει να το εφαρομοσω καθως δεν ειναι καθολου για εμπιστοσυνη, στον υπνο του ειναι ιδιαιτερα υπερκινητικος και στριφογυρναει συνεχεια οποτε μαλλον τον βλεπω να με ξεσηκωνει συνεχεια το βραδυ αφου θα εχει πεσει στα πατωματα:mrgreen:

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

οταν λεω στρωμα εννοω στρωμα κατω!:mrgreen: ετσι ωστε αν κυλησει να πεσει στα μαλακα (θα εχουμε και μερικα πιο χαμηλα μαξιλαρια γυρω γυρω, αν βγαλει κ εκεινη το προστατευτικο.

το σκεφτηκαμε κ εμεις για την πορτουλα, ισως το κανουμε για να αποφυγουμε τα σουλατσαρισματα:mrgreen:

μαρια αλκοολ δεν επινα γιατι η μικρη θηλαζε περισσοτερο τις βραδυνες ωρες κ το μεσημερι ειχα συνηθως μαθημα πριν η μετα...οποτε τζιφος..επισης θηλαζει 6-7 φορες τη μερα, που να προλαβει να φυγει το ουζο που ειναι κ καρανταν 40 βαθμους!:rolleyes:αχχχχ!!!!

daf δεν ηξερα οτι θηλαζεις κι εσυ ακομα! Εγω επινα ενα ποτηρακι αφου εβαζα το παιδι για υπνο οπου ηξερα οτι θα ξυπνησει σε 3-4 ωρες και θα εχω μεταβολισει!τωρα δεν πινω πλεον...

Η χοριακη τελικα ηταν 606! Οποτε προχωραμε! Με την κουνια δεν εκανα ακομα κατι ειμαστε με την μπακαλολυση παντως 2 βραδια τωρα το παιδι εχει κοιμηθει πολυ καλα και δεν εχει επιχειρησει να κατεβει ενω θα μπορουσε θεωρητικα να πηδηξει την πλατη του καναπε! Νομιζω οτι του αρεσει που βγηκαν τα καγκελα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

καλημέρα μανούλες!

μαρία παπ μπράβο καλή εγκυμοσύνη!ελπίζω να ηρέμισες τώρα εεεε?

πάντως για το ποτό μην νομίζετε όλο το καλοκαίρι παλιά άντε να έπινα 2-3 ποτά σύνολο!απλώς μου αρέσει έτσι μαγαζάκι πάνω στο κύμα με ήρεμη μουσική και να πίνω το μπατιντα ντε κοκο μου!!!τώρα αν με πάς σε μαγαζάκι στο κύμα με ήρεμη μουσική το πιο πιθανό είναι να κοιμηθώ όρθια!!!!τι υπνηλία είναι αυτή ρε κορίτσια ξυπνάω νυσταγμένη, έρχομαι στη δουλειά κομμάτια κοιμάμαι όρθια κανονικά όμως και κυριολεκτικά!προηγουμένως που τον πήρα λίγο μπήκε η προισταμένη και η άλλη μου πέταγε χαρτάκια για να ξυπνήσω μην με δει!

μου είπατε και για μπύρα μπλιαχ ποτέ μου δεν την ήπια και όσον αφορά το κρασί ανέκαθεν το έπινα μόνο όταν είχα αυπνίες!μετά από τις 3 πρώτες γουλιές κοιμόμουν ωραιότατα!καθείς με τις ορέξεις του τι να κάνουμε!!

τι άλλα νέα βρε?εμείς αποφασίσαμε να φύγουμε σκ να πάμε για κανά μπανάκι! εγώ πάντως φοβάμαι να βουτήξω μάλλον για του χρόνου με βλέπω πάλι μπάνια!αχχχ τι τραβάμε εμείς οι μαμάδες!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημερα εγκυουλες και υπόλοιπες !!!

Γιωργακη μου τι επαθες κι εσυ βρε ??? Κατερινακι χαίρομαι που είστε καλύτερα. Βρε λες να περασαμε καμια ιωσούλα κι εμεις και να μην έφταιγε το εμβόλιο ???

Giaki μου συναδελφε με το καλο τα μαθήματα και ευτυχως που το εχεις το δίπλωμα γιατί εγω τι κι αν το πηρα να οδηγησω δεν μπορώ αφου θα το εχω στα χερια μου Σεπτέμβριο ΠΕΖΗ μου σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου περι το να μην οδηγησω χωρις να το παρω. μηπως κατα τυχη ξερεις ποσο καθυστερουν περίπου ??? Εγω μεχρι να το παρω στα χερια μου θα χω ξεχασει κι αυτα που ξερω.. αν και παω μεχρι το σουπερ μαρκετ αλλα παντα με τον σύζυγο μεσα στο πισω καθισμα με την μικρή .Μαλιστα μου φωναζε προχθες γιατι τα εκανα σκατα στην οπισθεν ... Γκρρρρρ να τον δαγκωσω μου ρθε ....

Βρε κοριτσια αυτο με την κουνια δεν το κατάλαβα γιατί να βγαλουμε τα κάγκελα ?? Μηπως καποιες εχετε παρει κουνια που γίνεται κρεβάτι ύστερα??? Μικρα δεν ειναι ακομα όμως ??? Εμεις σηκωνουμε παντα τα κάγκελα πιο ψηλα οπότε η μικρή δεν κινδυνευει να πεσει με τίποτα .. Μια φορά η νταντα ξεχασε να τα σηκώσει και την βρηκα οταν γυρισα απ τη δουλεια με το ενα ποδι απ εξω ετοιμη να πηδηξει....

Χθες η ζουζουνα μου έκλεισε 12 ώρες άυπνη !!!! Απο το πρωι που ξύπνησε δεν έκλεισε ματι το μεσημερι και επεσε ξερη 9 το βραδυ για ύπνο . Αυτο το παιδί δεν τολμαω να πω κάτι και ερχεται να με διαψευσει ..Τι σας έλεγα για αυπνιες κλπ ?? Να σου και οι αυπνιες τωρα ... Σημερα την ξυπνησα 7.30 και δεν την ξαναβαλα για υπνο να δουμε τι ώρα θα νυσταξει....

Κατερινακι κι εμας μας λειψατε πολύ , απο τα βαφτισια της Ερατουλας εχουμε να σας δουμε . Εσυ ξεκουραζεσαι τωρα τυχερή ε?? Αντε καλα μπανακια και θα τα πουμε καποια στιγμη ..Αληθεια το τεστ για στρεπτοκοκο πως το κανεις με αιμοληψία???

Αχ κοριτσια μου εριξα ενα κλαμα χθες με το Greys Anatomy .... εκλαιγα μονη μου σαν τη χαζή .. Γενικα δεν παρακολουθω καθολου ΤV αλλα τα τελευταια του Greys δεν τα χάνω οσες το βλεπετε με καταλαβαινετε.....

Daf αν εχετε χρόνο ελατε κανα απόγευμα μα παιξουμε στο πάρκο μας ?? Εχουμε ανακαλύψει και 2ο πάρκο κοντά μας που δεν είναι ακριβως πάρκο αλλα πρότυπος παιδότοπος δηλ με πλαστικο κατω να μην χτυπανε και κουνιες για μωρα με προστατευτικα , χαμηλες τσουλήθρες κλπ. Ειναι πιο μικρο απο το αλλο αλλα αν δεν εχει πολύ κοσμο ειναι πολύ καλά ...

Κατερινα κι εσυ αν μπορεις καθημερινη εμεις 7-9 ειμαστε εκει οκ???

Ειμαστε λιγο χαλαρα σημερα, στη δουλεια Τhank God.... Σας φιλώ ..

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλημέρα...

Μπήκα απλά να σας πώ ότι το "ταλιμπανάκι" μου έπεσε από το κρεβάτι. Σκαρφάλωσε και έπεσε...

no comments...

:(:(:(

Χτυπησε πολύ ο καλός μας ?? Ελπίζω οχι ...

Κι εμενα χθες μου επεσε απο τον καναπε με το κεφαλι προς τα πίσω ευτυχω προλαβα κι εβαλα το πόδι μου και της εκοψα λίγο τη φόρα .. Ωραιο ζευγαρακι θα κάνουνε βρε .. ο Ταλιπμαν και η Ταλιμπανου χα χα χα χα

Γιαννακη το νου σου σε θελουμε σωο και αβλαβη αμα σε κανουμε γαμπρο .

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...