Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αντε με το καλο και σε σενα Μαρια!!!!!!!!:D κ αλλο μπεμπάκι!!κ μαλιστα θα γεννηθουν κοντά στα γενέθλια των αδερφών τους, χιχι!!:tongue: εγώ σαν σήμερα, αν θυμάμαι καλά, μάθαινα ότι είμαι έγκυος πριν 2 χρονια:rolleyes::mrgreen: οποτε πατε για μαρτη ξανα!!:tongue::tongue::tongue:

Οντως αν ολα πανε καλα και συμπληρωσω 9μηνο (γιατι το χαρη τον γεννησα στους :cool: θα εχω ΠΗΤ 13 μαρτιου ενω ο χαρης γεννηθηκε 18 μαρτιου!

το ταντεμ, θα το διαβασετε κ στο φορουμ, εχει πολλα πλεονεκτηματα κ περισσοτερο εφοσον αποτελει επιλογη της οικογενειας ...

εγω ομως δεν νομιζω οτι θα το εκανα ποτε, αν κ μου εχει περασει σαν σκεψη....ο λογος δεν ειναι επιστημονικος, ειναι καθαρα προσωπικος, θεωρω οτι το 2ο μωρο θελει την απολυτη προσοχη της μητερας και το μοιρασμα του θηλασμου το αδικει....επισης δεν διαχωριζεται η θεση του πρωτου παιδιου, που συνεχιζει να κανει ο,τι 'ανηκει' πλεον στο 2ο....καθαρα προσωπικες αποψεις κ σκεψεις......(κουβεντα να γινεται:tongue:)

Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια!Κι άλλο μωράκι διαβάζω στην παρέα και πολύ χαίρομαι.mariapap να έχεις μία υπέροχη εγκυμοσύνη και σε 9 μήνες να κρατάς ένα υγιεστατο μωράκι αγκαλίτσα!

ΠΕΖΗ καλά να περάσεις φιλενάδα, καλά μπανάκια και καλή ξεκούραση.Αχ ζηλεύω αλλά πλησιάζει και η δική μας σειρά για διακοπούλες πολύ σύντομα χιχιιι!

Τώρα τα δικά μας τα ωραία τα ευχάριστα.....Σήμερα κορίτσια ήταν η ημέρα του πόνου, το μεσημέρι είχα ραντεβού για φυσιοθεραπεία και μετά καπάκι οδοντίατρο για 2 σφραγισμάτακια, πωρε ένα ουισκάκι θα το έπινα τώρα να χαλαρώσω αλλά δεν έχουμε...μπουυυυ...Ο φυσιοθεραπευτής βασικά τα έπαιξε με τα θέματα που έχω, η γιαγιά μου 90 χρονών έχει λιγότερα που λέει ο λόγος. Ελεγε, έλεγε κι εγώ χαλαρή. Λοιπόν μου απαγόρευσε γυμναστική (ναι, λες και κάνω!!), όλοι μου οι μυς είναι τόσο πιασμένοι όπως ένα τεντωμένο σχοινί είπε. Το πιο σημαντικό είναι ό δίσκος στη μέση μου και άμεσα πρέπει να κάνω ακτινογραφία. Αυτό έγινε από τις πολλές ώρες αγκαλιά που έπαιρνα τη Χριστίνα όρθια γιατί αλλιώς ουρλιαζε και μας άκουγε η γειτονιά. Ο πόνος στους γοφούς είναι από τη μέση. Επίσης έχουμε και ένα αυχενικό και πλάτη κάτσε καλάαα..Επίσης έχω άνκαθο τις φτέρνες (θυμάστε που σας έλεγα ότι περπατώ στις μύτες σαν τη μπαλαρίνα?) είναι άλατα και πρεπει να φοράω αυτές τις ωραιότατες παντοφλίτσες που φοράνε οι μανούλες μας από τα φαρμακεία.. έλεγε έλεγε και σταματημό δεν είχαμε. Οι αγκώνες από το βάρος, οι γάμπες από την ορθοστασία και τη σκάλα (άτιμη μεζονέτα...)Αυτά τα ωραία από εμάς, όχι πείτε μου, πείτε μου φαντάζεστε να έμενα εγώ τώρα έγκυος?????:roll: Σαράβαλο.....Κι επίσης να μην δίνω στη Χριστίνα γλυκά γιατί θα γίνει ακόμη πιο κινητική. ΟΧΙΙΙΙΙΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟ!!!!:mrgreen:Κατά τα άλλα (ποια άλλα δηλ.) καλάα!:roll:

Ρε παιδιά η Χριστίνα από την ώρα που θα ξυπνήσει θέλει να είναι έξω, μου χτυπά τις μπαλκονόπορτες!Μέχρι τις 21.30 το βράδυ βόλτα. Καλά έξω, κυρίαααααα, όλοι μου λένε -αχ, τί ήσυχο παιδάκια είναι αυτό, πώς φαίνονται τα ήσυχα παιδιά! Είδες πώς φαίνονται τα άτιμα? λέω κι εγώ...:roll::cool:

yaeNp3.png

κοριτσάκια μου, τι ωραία νέα για το δεύτερο μωράκι της παρέας!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟ!!!!

Θυμάστε που θα πηγαίναμε για μπάνια το ΣΚ στο εξοχικό? Ε, πάλι λογαριαζαμε χωρίς τον μικρός μας ξενοδόχο. Φτάσαμε Παρασκευή απόγευμα και το βράδυ άρχισε με 38,6, μας πήγε χειρότερα το Σάββατο, καλύτερα την Κυριακή και ξαφνικά Δευτέρα πρωί ξυπνάει με 39,6:roll: Κοντέψαμε να ντυθούμε να πάμε στο παίδων, αλλα ΄πήρα τη γιατρό και με καθησύχασε. Από τότε του έχει ανέβει ελάχιστα, τον πηγαμε κιόλας και τον είδε, είναι κόκκινος ο λαιμός του και μας είπε ότι μάλλον είναι ίωση που κάνει φαρυγγίτιδα αλλά καλού κακού να πάμε αύριο για τεστ στρεπτόκοκκου επειδή φέτος παρατηρήθηκε ακόμα και σε απύρετα παιδιά (παρόλο που γενικά κάνει υψηλούς και επίμονους πυρετούς). Όπως καταλαβαίνετε, ο Γιωργάκης δεν μπήκε ακόμα στη θάλασσα, τουλάχιστον ανέπνευσε θαλασσινό αέρα....Έχει πάντως απίστευτη γκρίνια για τα δεδομενα του και φυσικά όλες αυτές τις μέρες κοιμάται μαζί μας (χτες ας πούμε ανέβασε 3 το πρωί πυρετό οπότε τον έχουμε κοντά να τον ελέγχουμε συχνα).

Κατά τα άλλα ησυχία, οι διακοπές μας αργούν ακόμα, οότε να ναι καλά το εξοχικό που είναι κοντά και μπορούμε να πηγαίνουμε ΣΚ.

Πεζή να περάσεις πανέμορφα!!! Καλές βουτιές και κανένα κοκτέιλ by the beach δεν είναι κακό...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

νεαμανουλα σμπαραλιάστηκες κοπέλα μου...Ούτε μπορώ να φατναστώ πόσο πονάς κακομοίρα μου! Και η λύση ποια είναι? Σου είπε τίποτα να κάνεις ή σε άφησε με τον απολογισμό? Τι τραβάμε οι μανάδες...Πάντως για τις παντόφλες, πήρα κι εγώ λίγο αφού γέννησα γιατί με τις κανονικές μου παντόφλες άρχισαν να πονάνε πολυ οι φτέρνες μου, δεν είχα ξαναπάθει κάτι τέτοιο.. Σώθηκα μιλάμε, το συστήνω ανεπιφύλακτα, δεν έχουν ξαναπονέσει τα πόδια μου! Εξάλλου έχουν βγάλει πολλά συμπαθητικά σχέδια, μην αγχώνεσαι! Πάρε κάποιες που πραγματικά είναι ανατομικές και με ψηλό πάτο, μπορεί να είναι πιο άκομψες από άλλες, αλλά θα με θυμηθείς!

Μαριγιά και DaF μου λείψατε, να δω πότε θα σας δω με τις κοράκλες σας! Κατερινάκι ελπίζω εσένα πιο εύκολα να σε δω, κοντά θα είμαστε!

Νεαμανούλα που λες κι εγώ είχα κουφαθεί εντελώς με αυτά που μου έλεγε η γνωστή μου, μου τα έλεγε μάλιστα σε ένα παιδικό πάρτυ που είχαμε πάει και την κοίταζα καλά καλά. Και ναι, παιδίατρος το πρότεινε, αλλά μην πας μακριά, και στο φόρουμ έχουν αναφερθεί τέτοια απίστευτα αυστηρά, και έλεγαν ότι ακολουθούν το βιβλίο, γι αυτό μπήκα σε σκέψεις...Αυτό το "άστο να κλάψει δεν παθαίνει τίποτα" έχω βαρεθεί να το ακούω γενικώς... Τελοσπάντων, θα στρώσουν κι αυτά αργά ή γρήγορα (μάλλον αργά όπως πάμε) αλλα ΄τι άλλο να κάνεις!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Επ σας επιασα τις ξενυχτησες ολες!!!!

Μαρια παπ συγχαρητηρια για το νινακι σου, ευχομαι μια ησυχη εγκυμοσυνη και ολα να πανε καλα!!!

Νεμανουλα καλα ε ...οτι το χριστινακι θα σε κατεληγε ετσι ποιος να το περιμενε!!! Ελπιζω να βρεις ακρη στα προβληματα σου, παντως αν αποφασισεις να κανεις φυσιοθεραπειες βοηθανε πολυ πραγματικα, εμενα εκανε ο συζυγος για το γονατο το χειμωνα και στο τελος βελονισμο και τελικα του περασε, αν οχι τελειως τουλαχιστον σε μεγαλο βαθμο. Περιμενουμε πιο αισιοδοξα νεα για την κατασταση της υγειας σου!!!! Για τις διακοπες πρεπει να εισαι πανετοιμη γιατι η κουραση εκει θα ειναι σιγουρα αρκετη..!

Εγω το σκεφτομαι..δυο βδομαδες θα λειπω απο το σπιτακι μας και απο τωρα αγχωνομαι. Οσο να ναι ξεμαθαινει το παιδι, θα βγει σιγουρα απο το προγραμμα του με τα ταξιδια, τα μπανια κ.λ.π. , θα εχουμε στην παρεα μας επισης μικρα παιδακια μεγαλυτερης ηλικιας ομως και επισης θα αλλαξουμε και τρια σπιτια οποτε ευχομαι και απλιζω ο νικολης να μην επηρεαστει πολυ και τουλαχισοτν στον υπνο να μην μας βγαλει την ψυχη..:rolleyes: Επισης σκεφτομαι ποσα πραγματα, ρουχα, σεντονια κ.λ.π. πρπει να κουβαλησω για τοσες ημερες, πως θα τα πλενω κ.λ.π. αχ τα βασανα τις γυναικας ενω ο συζυγος στην κοσμαρα του..!:twisted: Τελος παντων τουλαχιστον θα κανουμε τα μπανια μας οποτε δεν διαμαρτυρομαι αλλα γενικα ειμαι ατομο που οταν ξεφευγω απο τη ρουτινα με πιανει μια ανασφαλεια, μια ψιλοανησυχια..ο καθενας με τα ελαττωματα του!

Κατερινα περαστικα στο Γιωργακη, οντως με τα μικρα τιποτε δεν θεωρειται δεδομενο!

Αυτα...αντε σας καληνυχτω!!! Φιλακια!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

αχ Κατερινακι μου βλεπαμε αγωνα:mrgreen: κ δεν ειδα το μνμ σου!!!κ ηθελα να τα πουμε.....!!!πωπω ρε παιδι μου τι τραβατε οικογενειακως, αχ μωρε γιογιο περαστικουλια σου μαναρακι!!!!:) να τα πουμε βρε κοριτσι, σας εχω προταση -φωτια :mrgreen::mrgreen:: να παμε στον παιδοτοπο του αντιρατσιστικου φεστιβαλ παρασκευη η σαββατο!!!μαριγια κ εσεις για δειτε το!!!η βαλλου μου εχει πει πανε στανταρ εξοχικο, αλλα αν ειστε εδω, δειτε το κ εσεις!!!!!!:D

νεαμανουλα σε καταλαβαινω απολυτα , μα απολυτα σου λεω.....ειμαστε περιπτωσαρες μονο που εγω τα τραβαω αυτα απο τα 18 μου......τι να σας πρωτοπω.......:? παντως θα δοκιμασω κ εγω βελονισμο γιατι δεν την παλευω αλλο.....κ ακομα κ με τα ομοιοπαθητικα βαριεμαι να 'χαπακωνομαι' καθε 3 κ λιγο....περαστικα σου κοριτσι.....

πεζουλα ασε μας που σκεφτεσαι την προικα σου, διακοπες πας, μην παραπονιεσαι :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen: σοβαρα παντως, εχω κ εγω τους ιδιους προβληματισμους (κ ας σε δουλευω λιγακι, ε;:tongue:) για το σπιτι στα χανια, ειναι ψιλοερειπιο να το πω, ψιλοαντρο κατσαριδας να το πω, ψιλουγρασια εχει μεχρι κ το κλιματιστικο..να το πω να μην το πω....:roll:

οποτε πρεπει να εφοδιαστω καταλληλα, να ειμαι ετοιμοπολεμη!!!!!!παλι καλα που εχει ρευμα και νερο:rolleyes:

ωρε κοπελες που δινετε μερεντα...αυτη εχει φουντουκι μεσα, δινετε τη με προσοχη, τα ξηροκαρπια απαγορευονται μεχρι τα 3!(ο πεθερος μου παντως ,που διαφωνει πληρως μαζι μου με τις διατροφικες μου επιλογες:mrgreen: κ που ειναι του ιατρικου κλαδου , αυτο μου το εχει τονισει, οχι ξηροκαρπια πριν τα 2 τουλαχιστον...)

παω για υπνο αν κ πολυ θα θελα να ειμαι εξω για ποτακι σημερα μου τη σπαει να ειμαι μεσα με τετοια ζεστη κ τετοιο ωραιο αερακι......:roll:

Καλημερα κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχες! Σημερα θα παω για επαναληπτικη χοριακη να δουμε αν παει καλα!

Κατερινα περαστικα στο Γιωργακη κι εμενα μια φορα εχει κανει πυρετο ο μικρος 39,5 και ητανε κουνουπιδι ειχε συνδεθει με το στηθος και δεν κουνιοτανε!!!!!!Μια ολοκληρη μερα το παιδι δεν ειχε κουνηθει απο πανω μου. Υπομονη με depon πιστευω θα επεσε αμεσως!

Νεαμανουλα δεν εχω καταλαβει ακριβως τι εχεις σορυ δεν εχω παρακολουθησει απτην αρχη λογω του βαρους του παιδιου ολα αυτα? Εχω ειχα παθει τενοτιτιδα στο αριστερο χερι λογω θηλασμου ΦΟΒΕΡΟΣ πονος εχω πεταξει και γαγγλιο που δεν εφυγε ποτε! Ηθελα να μου κοπει το χερι να ησυχασω!Εκανα κατι φυσιοθεραπειες αλλα δεν ειχε αποτελεσμα. Ξερεις ποτε περασε ο πονος? Οταν γυρισα στη δουλεια και αφηνα μιση μερα το παιδι στη μαμα μου!!!!

Βλεπω δινετε ολες αρκετη σοκολατα εμεις εχουμε τον μπαμπα που μαλωνει πολυ και δεν μας αφηνει!

Κοριτσια να ρωτησω κατι? Εχετε βγαλει τα καγκελα της κουνιας ή οχι ακομα?

Καλημέρα σας!!!!!!!

Την Πέμπτη έμαθα τα καλύτερα νέα! Είμαι και εγώ έγκυος! Αύριο πάω στο γιατρό για να δούμε το σποράκι και πρώτα ο θεός αν όλα πάνε καλά θα ακούσουμε και την καρδούλα! Για κάποιο λόγο είμαι πολύ αγχωμένη, πολύ περισσότερο από την πρώτη φορά και ελπίζω όλα να πάνε καλά...

image.php?u=19634&type=sigpic&dateline=1352375928image.php?u=19634&type=sigpic&dateline=1352375139

dimitrak συγχαρητηρια κοριτσι μου! Ευχομαι μια ευχαριστη εγκυμοσυνη!

Ποσων βδομαδων εισαι και θα ακουσετε καρδουλα? Μαλλον εισαι παραπανω απο μενα! Κι εγω εχω πιο πολυ αγχος τωρα...

ολο και πληθαινουμε...ολο και πληθαινουμε!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!!!!!!

Την Πέμπτη έμαθα τα καλύτερα νέα! Είμαι και εγώ έγκυος! Αύριο πάω στο γιατρό για να δούμε το σποράκι και πρώτα ο θεός αν όλα πάνε καλά θα ακούσουμε και την καρδούλα! Για κάποιο λόγο είμαι πολύ αγχωμένη, πολύ περισσότερο από την πρώτη φορά και ελπίζω όλα να πάνε καλά...

γμτ έγραφα τόση ώρα και ..... πάει (που λέει και ο Γιάννης μου)

Θα περιοριστώ να πώ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τη νέα εγκυμοσύνη!!!!!!Dimitrak Σου εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!:D:D:D

Θα ξαναμπώ να γράψω και τα υπόλοιπα αργότερα...

cEyXp3.png

q61sp3.png

Αυτά που έλεγα λοιπόν...

Κορίτσια μου άντε σιγά σιγά να μεγαλώνουμε και οι υπόλοιπες τις οικογένειές μας!!!!:D:D:D:D

Katerin@ μου περαστικά στο φίλο μας Γιωργάκη. Μωρε καλοκαιριάτικα πυρετούλι...Λοιπόν το ΣΚ θα είμαστε Χαλκίδα και ελπίζω να σας δούμε!!! Όσο για το Internet χθες το βράδυ ήταν το στεφάνι μου On line. Εγώ η δόλια η μάνα μάζευα τα κομμάτια μου..Είχα ξαπλώσει και περίμενα τον μορεφέα να με πάρει αγκαλιά...και δεν άργησε!!!!

neamanoula βρε κοριτσάκι μου περαστικά και σε σένα. Τι να πώ...Το Χριστινάκι σε έβγαλε νοκ αουτ...Εγώ θα σου συστήσω να ξεκουράζεσαι όποτε κοιμάται(?) το Χριστινάκι. Μην κάνεις δουλειές πέρα από τα βασικά. Και τα δικά μου πόδια είναι άστα να πάνε αλλά σίγουρα δεν έφτασα σε αυτό το σημείο.

ΠΕΖΗ μου και εγώ αυτό σκέφτομαι, τον ύπνο για τις διακοπές. Αλλά μωρέ αξίζει τον κόπο να πάμε.Νιώθω ότι το έχουμε ανάγκη. Τώρα τι σοι ξεκούραση θα είναι για μας οι φετινες διακοπές...θα δέιξει!!!:rolleyes:

Σας φιλώ, πάω γιατί με καλεί το καθήκον!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

cEyXp3.png

q61sp3.png

DIMITRAQ συγχαρητηρια και σε σενα λοιπον!!!! Καλε πηρατε φορα ε και δεν σας σταματαει κανενας!!! Για να δουμε ποια θα ειναι η επομενη λοιπον...γιατι ετσι οπως μας βλεπω στην παρεα δεν θα αργησει πολυ να ερθει και νεο μπεμπε!!!

Να σας πω εγω ελεγα μετα το καλοκαιρι να αρχισουμε καμια προσπαθεια, αλλα χλωμο το κοβω ακομη, πρωτον λογω οικονομικων καθως πρεπει να μαζεψουμε κανα χρημα για γεννες κ.λ.π. και δευτερον αχ δεν ξερω σαν να εχω βολευτει τωρα με τη δουλιτσα, δεν εχω και τον μικρο ολη μερα οποτε αυτο με ξεκουραζει λιγακι..γενικα εχω ξεσκασει αρκετα απο την κλεισουρα και με ζοριζει να ξανακλειστω μεσα στο σπιτι. Παντως παρολες τις σκεψεις μου και τις αμφιβολιες μου, νομιζω οτι οταν ψιλκοσταθουμε λιγακι οικονομικα μετα και την κουμπαρια που μας περιμενει θα παρουμε τη μεγαλη αποφαση γιατι θελω να μεγαλωσει η οικογενεια μας και ο νικολας να μην εχει μεγαλη διαφορα με το αδερφακι του.

daf μου εννοειται πως τις διακοπες δεν τις αλλζω με τιποτα και επιπλεον ανυπομωνω να ερθει η Δευτερα για να την κανουμε απλα ρε παιδι μου ειναι να μην προβληματιζεσαι με το μωρο...15 μερες σε διαφορετικα σπιτια και ξενοδοχειο δεν ειναι και λιγο..μου αρεσει να με πειραζεις παντως!!!!:tongue::tongue::tongue:

Αυτα..α! μερεντα μπορει να μην του εχω δωσει αλλα παγωτακι καιλιγη σοκολατιτσα οταν τρωει η μαμα δινει και του παληκαριου της απο λιγη!!!:tongue:

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

γειά σας μανούλες!

dimitrak τι να πω κοπελα μου συγχαρητήρια να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και να σου φέρει ένα γερό μωράκι!

καλέ τι έγινε?ήταν να μην γίνει η αρχή εεε!!!άντε και οι υπόλποιπες άντε και οι υπόλοιπες!

άντε να μαζευτούμε και να ανοίξουμε και νεο θέμα μωράκια 2011!!!!

πωπω κορίτσια διαβάζω για διακοπές και ζηλεύω!εμάς δεν μας βλέπω δυστηχώς!είχαμε τα έξοδα με τον γάμο - βάπτιση έχουμε τώρα και τα της εγκυμοσύνης δεν μας βλέπω!αφήστε που άδεια έχω μια εβδομάδα πτιν και μια μετά από το γάμο!με τόσες ετοιμασίες που να πάω!κανα 3ήμερο κανα σκ στο εξοχικό μπας και κάνει η μικρή κανα μπανάκι γιατί εγώ δεν βουταω!

πάντως κορίτσια θα πω την αμαρτία μου!τόσο καιρό με τον άντρα μου δεν έχουμε βγει οι δυο μας!ανυπομονούσαμε πολύ τώρα καλοκαίρι να πάμε παραλιακή για ένα ποτάκι!αλλά απαγορεύτηκε το αλκοολ!αλήθεια θα πειράξει πολύ να πιώ ένα ποτό?έχω να πιώ από το καλοκαίρι του 2007!!!!δεν είμαι πότης αλλά ένα ποτάκι κανα σαββάτο βράδυ το έπινα!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

july Μου πιές βρε ένα ποτάκι. δεν θα κάνεις κακό στο σποράκι!!!!;):D

Εμένα όλο ανατροπές πια μου συμβαίνουν με την άδεια. Εκεί που λ'εγαμε θα πάρουμε άδεια τον Αυγουστο, τώρα λένε για καθόλου(το σωματείο)..Τα νεύρα μου!!!

ΠΕΖΗ και εγώ λέω που και που ότι μια χαρά μπηκαμε σε σειρά με το μωρό και αντε πάλι φτου και από την αρχή..Αλλά πραγματικά όπως λες και εσύ δεν θέλω να έχουν διαφορά στην ηλικία.Και κλειιστικα που κλειστικα, ας κάνω και το δεύτερο να ξεπεταχτούν και τα δύο όσο ειμαι ακόμα νεα...:rolleyes: Αν και.... τρελένομαι για μωρά....:tongue::D

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...