Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και από εμένα!

Μαράκι εμείς τα είπαμε!!! Ελπίζω εδώ να σε βοηθήσουν περισσότερο οι κοπέλες!!!

Εμείς εχθές κάναμε το ΜΜR..Ο μικρός μέχρι στιγμής φαίνεται μια χαρα!!!Για να δούμε. Φτάσαμε αισίος 85 εκ και 10800. δενξέρω αν είναι καλά στο ύψος, πάντως εχθές που είδαμε ένα παιδάκι στην παιδική χαρά μας έριχνε μισό κεφάλι....

ΠΕΖΗ καλά μπάνια! Αχ θέλω και εγώ ΑΔΕΙΑ!!!

Mαrigia και Gio καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Daf εγώ δεν πήρα τις φώτο...:(

Σας φιλώ για την ώρα όλες σας!!!

Ωρε τι γαμπρο θα πάρουμε !!! Να μου τον φιλήσεις, καλημερα !!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Marigia αυτό με τη σοκολάτα το έχει κάνει και σε εμένα. Ξαφνικα ησυχία πίσω στο κάθισμα(που ΠΟΤΕ μεχρι τώρα δεν το έκανε)...Κοιτάω και τι να δώ; Είχε πάρει μια μπομπονιέρα και έτρωγε τα κουφέτα. Η ανάσα του μύριζε σοκολάτα από χιλιόμετρα....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημέρα και από εμένα!

Μαράκι εμείς τα είπαμε!!! Ελπίζω εδώ να σε βοηθήσουν περισσότερο οι κοπέλες!!!

Εμείς εχθές κάναμε το ΜΜR..Ο μικρός μέχρι στιγμής φαίνεται μια χαρα!!!Για να δούμε. Φτάσαμε αισίος 85 εκ και 10800. δενξέρω αν είναι καλά στο ύψος, πάντως εχθές που είδαμε ένα παιδάκι στην παιδική χαρά μας έριχνε μισό κεφάλι....

μισο κεφαλι???? Εμεις ειμαστε 82 και 11700γρ οποτε μια χαρα ειστε στο υψος! Σημειοτεων οτι ο Χαρης μια βδομαδα μετα το MMR εβγαλε κατι περιεργα σπυρακια και χτυπησε 39,5 πυρετο πρωτη φορα στη ζωη του που εκανε πυρετο!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Ειναι να μην κανουν την αρχη με τη σοκολατα ολα τα παιδια τρελαινονται! Ενταξει δεν ειναι κακο αρκει να μην τρωει καθε μερα!

Οσο αναφορα το tandem και μονο που το ακουω μου φαινεται αδιανοητο πραγματικα οσες το κανουν χαρα στο κουραγιο τους! marigia μου γενικα ισχυει οτι το δευτερο το πιανεις πιο ευκολα απο το πρωτο οποτε μην αγχωνεσαι! Με το καλο λοιπον!

Σε ειπα Βικυ ποιο πανω... Τα χω παιξει ..... Η φωτο του μικρου Τ Ε Λ Ε Ι Α

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Σε ειπα Βικυ ποιο πανω... Τα χω παιξει ..... Η φωτο του μικρου Τ Ε Λ Ε Ι Α

χαχαχα σευχαριστω ειναι απο το πρωτο του μπανιο. Η αληθεια ειναι οτι εψαχνα κι εγω να βρω τη βικυ.......:P

Διαφημίσεις

μισο κεφαλι???? Εμεις ειμαστε 82 και 11700γρ οποτε μια χαρα ειστε στο υψος! Σημειοτεων οτι ο Χαρης μια βδομαδα μετα το MMR εβγαλε κατι περιεργα σπυρακια και χτυπησε 39,5 πυρετο πρωτη φορα στη ζωη του που εκανε πυρετο!

ΓΜΤ αυτό φοβάμαι.....τον πυρετό.Μου αρέσει που η παιδίατρος είπε ότι είναι "απλό" εμβόλιο....:rolleyes:

cEyXp3.png

q61sp3.png

ΓΜΤ αυτό φοβάμαι.....τον πυρετό.Μου αρέσει που η παιδίατρος είπε ότι είναι "απλό" εμβόλιο....:rolleyes:

αυτοι οι παιδιατροι.... εμενα ηταν η πρωτη φορα που μου ειπε οτι το εμβολιο που θα κανουμε μπορει να κανει υψηλο πυρετο!

ΠΕΖΗ καλά μπανια κούκλα και καλή ξεκούραση!!!!

Katerina_s ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΒΡΕ!!!

Συμπεθέρα...ούτε εγώ πήρα φώτο!!!!:?:???::?:???:

Εγώ παρότι φοβάμαι το μέλι όπως η vallou του δίνω μερέντα άνετα εδώ και καιρο, μην φανταστείται να γλύψει απο το δάχτυλο μου και τρελλαίνεται!!!!

και εμείς κάναμε εχτές το εμβόλιο αυτό και η παιδίατρος μου είπε ότι είναι πό τα πιο βαριά γιαυτό και τα περισσότερα παιδάκια κάνουν πυρετό και εξανθήματα!για να δούμε εμείς πως θα την βγάλουμε!!!

\

mariapap82 συγχαρητήρια!!!γιούπιιιι!!!!!

λοιπόν όσον αφορά τους προβληματισμούς σου εμένα η μικρή έχει κανά δυο μέρες που από μόνη της δεν ζητάει στήθος!βέβαια ο γυναικολόγος μου είπε ότι από τη στιγμή που δεν έχω πρόβλημα μπορώ να θηλάσω όσο αντέξω!η παιδίατρος πάλι μου είχε πει ότι αν το μωρό τρέφεται μόνο με θηλασμό εγώ προτείνω συμπλήρωμα ξένου αν πάλι πίνει και ξένο δεν υπάρχει πρόβλημα!ο προβληματισμός της έχει να κάνει με το γεγονός ότι κατά την εγκυμοσύνη το έμβρυο τραβάει πολύ ασβέστιο και δεν ξέρει πόσο παίρνει το μωρό που θηλάζει γιαυτό και δίνει συμπληρωματικά ξένο γάλα και σίδηρο.

τώρα για το σήκωμα είναι ένα θέμα!και εγώ την καταλαβαίνω αλλά προσπαθώ να το αποφεύγω την κρατάω να ανέβει και να κατεύει μόνη της τα σκαλιά και γενικώς αποφεύγω. αν και ο γυναικολόγος μου είπε ότι δεν έχω πρόβλημα να σηκώσω 10-12 κιλά αλλά να προσέχω πως τη σηκώνω να μην τεντώνομαι και τέτοια!

τώρα για τον ύπνο εγώ την θήλαζα ξάπλωμένη στα πλάγια και πολλές φορές την έπαιρνε ο ύπνος. πλέον κατά τις 9,3 με 10 παρά την κάνω μπάνιο της φτιάχνω γάλα παίρνω και ένα μπωλάκι με αλλ μπραν και πάμε στο κρεββάτι μου. ξαπλώνω και βλέπω το τούρκικο και την χαιδεύω. αυτή τρώει κάνει πως πίνει και κατά τις 10 και με 10,30 την παίρνει ο ύπνος. παλιότερα την τάιζα στο καρεκλάκι βραδυνο γάλα αλλ μπραν και τοστ με τυρί ΄(μην φανταστείς τρελές ποσότητες λίγα αλλ μπραν και μισό τοστ) και μετά φιλάκι και στο κρεββάτι της για ύπνο!αυτό ήταν τέλειο αλλά ασ πρόσεχα!!!!

κορίτσια εγώ από γλυκό της δίνω παγωτό!όταν τρώμε εμείς έρχεται και βγάζει τη γλώσσα της ακουμπάω το παγωτό και μετά γλύφεται για κανα πεντάλεπτο!μετά ΄πάλι ξανάρχεται με την γλώσσα έξω!έχει πολύ πλάκα!!!έχετε δοκιμάσει να δώσετε παστέλι?έχω ακούσει ότι υπάρχει παστέλι με ταχίνι που κάνει πολύ καλό. επιτρέπεται σε αυτή την ηλικία ξέρετε?

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

λοιπόν όσον αφορά τους προβληματισμούς σου εμένα η μικρή έχει κανά δυο μέρες που από μόνη της δεν ζητάει στήθος!βέβαια ο γυναικολόγος μου είπε ότι από τη στιγμή που δεν έχω πρόβλημα μπορώ να θηλάσω όσο αντέξω!

Α εισαι παρα πολυ τυχερη! εμενα αυτο το 15θημερο με εχει ταραξει! Ο γυναικολογος στη τηλεφωνο προβληματιστηκε λιγο που του ειπα οτι ποναω και μου ζητησε να ξανακανω χοριακη και εχω αγχωθει λιγο....

Τωρα για το βραδυ δεν εχω καταφερει να τον κοιμησω στο κρεβατι μας ποτε ουτε με θηλασμο ξαπλωμενη θελει οπωσδηποτε να θηλασει στον καναπε διπλα στην κουνια! Λες να επιμεινω να τον κοιμιζω στο κρεβατι μας? Μηπως ομως μετα εχω προβλημα στο να τον μεταφερω στην κουνια? Παντα πριν τον θηλασω βραδυ του δινω φρεσκο θα πιει λιγο ή ακομα και αν πιει πολυ (100ml) θελει οπωσδηποτε να θηλασει. Εχω παρει και ολα τα μουσικα της fisherprice αλλα δεν κανουν δουλεια....

χαχα έβαλα και άλλη υπογραφή!!!!ένα σποράκι!!!

μαριαπαπ άντε βάλε και εσύ!αλήθεια πόσο είσαι?

ασε ειναι πολυυυυυυυ νωρις ουσιαστικα ειμαι στη 2η μερα καθυστερισης! Ναι ξερω το καταλαβα πολυ νωρις! Δε θελω να βαλω αλλο τικερακι φοβαμαι ειναι πολυ νωρις ακομα....

Αντε με το καλο και σε σενα Μαρια!!!!!!!!:D κ αλλο μπεμπάκι!!κ μαλιστα θα γεννηθουν κοντά στα γενέθλια των αδερφών τους, χιχι!!:tongue: εγώ σαν σήμερα, αν θυμάμαι καλά, μάθαινα ότι είμαι έγκυος πριν 2 χρονια:rolleyes::mrgreen: οποτε πατε για μαρτη ξανα!!:tongue::tongue::tongue:

july μην το γελας καθολου οτι καταλαβαινουν, μια χαρα καταλαβαινουν!μια φιλη μου ειπε χαρακτηριστικα: αν ξεκινησει παλι να μπουσουλαει, να ζηταει αγκαλιες, να σε κλωτσαει, θα εισαι εγκυος!:tongue:

μαριγια πεθανα απ τα γελιαααααααα:tongue::tongue::tongue::tongue: αντε χαλαλι αφου ηταν τα υπεροχα κουφετακια μας:tongue::tongue::tongue: το φχαριστηθηκε το ανδριελακι (ελπιζω να μην μπαγιατεψαν:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

κοριτσια μου οπως εγραψα κ πιο πανω, εστειλα δοκιμαστικα το λινκ των φωτο, γιατι ημουν σιγουρη οτι εκανα πατατα, και ΟΧΙ δεν ξερω γιατι ζηταει κωδικο, εγω δεν εχω βαλει ποτε κωδικο!!!!!:roll: οποτε θα παρω την Κατερινα τηλ κ θα δω τι θα κανω!:roll::roll:

εγω δεν της εχω δωσει ποτε σοκολατα (ευτυχως ουτε καταλαθος εχει βρεθει στο στομα της:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol:) γιατι τα εκνευριζει κ τα κανει υπερκινητικα....και ΔΕΝ θελω αλλη υπερκινητικοτητα, μου φτανει αυτη!

για ταντεμ αλλα κ για αποθηλασμο δειτε στο φορουμ εχει πολυτιμες πληροφοριες. μαριγια ο θηλασμος ειναι αντισυλληψη οσο δεν εχεις περιοδο, οσο δλδ η προλακτινη ειναι σε υψηλα επιπεδα, αν εχεις περιοδο πρεπει να προσεχεις (η να μην προσεχεις , αναλογως τι θες!:cool:)

το ταντεμ, θα το διαβασετε κ στο φορουμ, εχει πολλα πλεονεκτηματα κ περισσοτερο εφοσον αποτελει επιλογη της οικογενειας ...

εγω ομως δεν νομιζω οτι θα το εκανα ποτε, αν κ μου εχει περασει σαν σκεψη....ο λογος δεν ειναι επιστημονικος, ειναι καθαρα προσωπικος, θεωρω οτι το 2ο μωρο θελει την απολυτη προσοχη της μητερας και το μοιρασμα του θηλασμου το αδικει....επισης δεν διαχωριζεται η θεση του πρωτου παιδιου, που συνεχιζει να κανει ο,τι 'ανηκει' πλεον στο 2ο....καθαρα προσωπικες αποψεις κ σκεψεις......(κουβεντα να γινεται:tongue:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...