Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Aχ βρε κορίτσια μου αυτός ο ύπνος των μωρών μας....!!!!

Χθες που είχαμε παρέα και δεν μπορούσα να τη βάλω νωρίτερα πήγε 12,30 για ύπνο μόνη της. Είχε κοιμηθεί όλη μέρα 1,30 ώρα! Σήμερα πήγα να τη βάλω γύρω στις 11 και το χτύπημα που έκανε άλλο πράγμα :roll: Τελικά τζάμπα το depon που έδινα.. ούτε δόντια φταίνε ούτε τίποτα άλλο... το καμάρι μου θέλει να παίζει και να μένει μαζί μας, αυτό κατάλαβα.. Νευρίασα και έφαγε 2 στην πάνα.. σκ..τα! Τα έκανα.. χειρότερα.. Κάτι σαν αυτό που λέει η Νεαμανούλα εφαρμόζω εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν ήξερα οτι πρέπει να αυξάνω κάθε μερα το χρόνο που θα ξαναμπαίνω. Τεσπά.. πρέπει να φτιάξω ένα πρόγραμμα. Πώς είναι το θέμα! Αυριο πρωινό πρωινό ξύπνημα... για να δούμε.

Jully πολύ όμορφη η εικόνα που περιγράφεις... με το καλό και πάλι κοπέλα μου!!

Dafaki περαστικα!! Τι παλιοιώσεις θεέ μου φέτος!! Τις φωτό σου δεν μπορώ να τις δω γιατί ζητάει κώδικό..

Το εμβόλιο εμείς ακόμα να το κάνουμε.. ο γιατρός μας απεργεί!! Τώρα τελικά θα κάνουμε του μινιγγιτιδόκοκκου.

Αυτά... κοπέλες σας φιλώ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωωωπ τί έγινε ρε κορίτσια, ουδείς σήμερα?Ξεκινησαν τα μπανάκια για τα καλά, έ?Εμείς σήμερα βολτίτσα και παιδική χαρά μέχρι 9.00 το βράδυ, ευτυχώς κοιμάται το πουλάκι μου!!

vallou μου αναρωτιέμαι τί γίνεται στην δικιά σου περίπτωση που έχεις 2 παιδιά. Δεν ξενυχτάει και η μεγάλη δίπλα στη μικρή, μπορεί να κοιμηθεί η μεγάλη ή κάθε τόσο την ξυπνάει?Την νανουρίζεις κι αυτήν ή κοιμάται εύκολα?Στο ίδιο δωμάτιο τις έχεις?Απορώ πώς θα είμαστε εμείς με 2 παιδάκια..:roll:Λοιπόν επειδή και η δικιά σου ξενύχτο είναι θα σου πω τα εξής, ξυπνάει το πρωί οκ, παίζετε, τρέχετε κα. το μεσημέρι να κοιμηθεί κατά τις 2.00 ώστε μέχρι 3.30 βαριά να έχει ξυπνήσει. Το βράδυ στις 10.30 με 7 ώρες παιχνίδι και βόλτες δεν θα έχει κοιμηθεί λες?Συνοπτικά αυτό που λέει ο τύπος στο βιβλίο είναι ότι αρχικά κάνεις μία ζωγραφιά με το παιδί, ή μία κατασκευή την οποία και την βάζεις δίπλα στο κρεβάτι του παιδιού για να τη βλέπει. Μέσα στο κρεβάτι αγαπημένο αρκουδάκι, πιπίλα, σεντονάκι. Πίνει το γάλα (όχι στο δωμάτιο της) και είναι ξύπνια. Μετά για δέκα λεπτά της κάνεις ζουζουνιές, αγκαλίτσες φιλάκια, πολύ μέλι και τρυφερά λογάκια. Μετα την πας στο δωμάτιο και πάλι αγκαλίτσες και φιλάκια και ήρεμο σίγουρο τόνο φωνής. Την βάζεις στο κρεβάτι και της μιλάς για δέκα δευτερόλεπτα -τώρα πρέπι να κάνεις νάνι, η μαμά σε αγαπά πολύ, κοιτα εδώ είναι η ζωγραφιά που κάναμε, το αρκουδάκι, η πιπίλα, το σεντονάκι. Σε μία αποσταση χωρίς να την πιάσεις ούτε και να σε πιάνει. Μέρες και χρόνοι αναμονής,

1 μέρα, 1 αναμονή-1 λεπτό, 2 αναμονή-3λεπτά, 3 αναμονή (+όσες χρειστεί από εδώ και πέρα) 5 λεπτά.

2 μέρα, 1 αναμονή- 3 λεπτά, 2 αναμονή-5 λεπτά, 3 αναμονή 7 λεπτά

Καθε μέρα και αναμονή αυξάνεις 2 λεπτά όπου το μέγιστο είναι την έβδομη μέρα 17 λεπτά.

Κάθε που πας μέσα της επαναλαμβάνεις για δέκα δευτ. αυτό που της είχες πει με σίγουρο και γλυκο τόνο,χωρίς να την πιάσεις ή να σε πιάσει.

Τί να σου πω, οι πρώτες νύχτες δύσκολες, μετά έπιασε για λίγο μετά ξαναχάλασε τί να σου πω, θέλει μεγάλη προσπάθεια. Καλή επιτυχία αν το εφαρμόσεις.

yaeNp3.png

Φιλεναδίτσες καλησπερα,

Vallou μου ηρωίδα με 2 ζουζουνια και αν δεν κανω λάθος δουλευεις κιολας ?? Αχ εγω αποκλειεται να τα βγάλω περα το βλέπω να μενω με ενα...

Νεαμανουλα προχωρα η εκπαιδευση ??? Εγω πάντως την χαιδευα και λίγο οταν έμπαινα μεσα στο δωμάτιο ,.... Λοιπον ήρθε ο σύζυγος καληνυχτα κορίτσια τα λεμε αυριο

DaF ξαναστειλε φωτο ζηταει κωδικό οπως είπε και h vallou

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλησπερά κοπέλες!

Κι εμένα ο Θανάσης φοβάται το σκουπάκι, όχι όμως το μπλέντερ ή την ηλεκρτρική, μάλιστα, του αρέσει πολύ η σκούπα και αν του πω "πάμε, Θανάση, να βάλουμε σκούπα" πηγαίνει τρέχοντας εκεί που την έχουμε και μου γελάει!

Με το φαγητό τα τρώει όλα εκτός από βιτάμ και βερίκοκα και μεθαύριο έχουμε ραντεβού με την ειδικό για τα γαλακτοκομικά. Μακαρι να μας δώσει το πράσινο φως και να πάνε όλα καλά γιατί θέλω τόσο πολύ να δώσω στο μωρό μου τυρί, γιαούρτι και φυσιολογικό γάλα, αντί γι'αυτή την αηδία που πίνει!

Το τελευταίο του κατόρθωμα είναι ότι μαζεύει ό,τι βρει μπροστά του και το πετάει μέσα στο πάρκο του. Αποθήκη έχει καταντήσει το καημένο το παρκοκρέβατο, αλλά ο μικρός έχει πλάκα!

jully, τα θερμά μου συγχαρητήρια!! Εύχομαι μια καλή εγκυμοσύνη και μια εύκολη γέννα!

Γεια σας κοπελες μου!!!

Αχ ειμαι πολυ χαρουμενη απο αυριο ξεκιναμε αδεια οποτε για 3 βδομαδουλες χαλαρουιτα και αραλικι!!!!:-D:-D:-D Και πως το περιμενα αυτο δεν λεγεται!!! Ηδη απο αυριο ξεκιναμε μπανακια Χαλικιδικη και απο βδομαδα βουρ για πραγματικες διακοπουλες!!! Το αστερακι μου αυριο εχει εμβολιακι και ειπα στο γιατρο να αποφυγουμε γι αυτο το μηνα το γνωστο εμβολιο με τις παρενεργειες ετσι ωστε να μην μας δημιουργησει προβληματα στις διακοπες μας.Οποτε τη γλιτωσαμε προς το παρον ευτυχως αν και γενικα ο Νικολης δεν μου εχει ποτε την παραμικρη παρενεργεια σε εμβολιασμο..αλλα ποτε δεν ξερεις με αυτα που εχω ακουσει εδω μεσα..:rolleyes:

Παντως απο ζεστη αλλο τιποτα..πωπω θυμησε καλοκαιρακι!!!!

Μαριγια μην ακουω χαζομαρουλες....οπως τα καταφερνουν ολοι ετσι και εμεις θα τα καταφερουμε αν αξιωθουμε να αποκτησουμε και δευτερο παιδακι, μια αποφαση ειναι και σιγουρα αποφαση που δεν μετανιωνεις ποτε στη ζωη σου..για σκεψου ενα νινακι μικρο στην αγκαλιτσα σου και παλι???

Αυτα..σας αφηνω παω να συμμαζεψω λιγακι και να σερφαρω ιντερνετ...φιλακια πολλα!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

καλες διακοπες πεζουλα μου!!να περασετε υπεροχα!να μπαινεις να μας λες για τις βουτιες σου να δροσιζομαστε κ εμεις!!:tongue:

βεβαια παραπονο δεν εχω, χτες πηγαμε λαγονησι στο εξοχικο των νονων (των αθηναιων) κ η ερατω ξεσαλωσε κ παλι!καναμε κ μπανακι σημερα, ωραια ηταν, αν κ κρυα!το αποφασισαμε τελευταια στιγμη, κανονικα επρεπε να παμε λαικη, να μαγειρεψουμε , να καθαρισουμε, να φροντισουμε τα φυτα μας που εχουν κιτρινισει τα κακομοιρα......ετσι οοοοολες αυτες οι δουλειες πηγαν πισω!τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα χουμε ολα!

ημουν σχεδον σιγουρη οτι εχω κανει Π Α Λ Ι (:twisted::twisted::twisted::twisted:) βλακεια με τις φωτο κ ετσι δεν τις εστειλα κανονικα σε ολες....να δω ποτε θα βρω χρονο να το φτιαξω, πρεπει να παρω τηλ την κατερινα που εχει φωτομπακετ να με διαφωτισει, μα τι μη πρακτικο κ εκτος τεχνολογιας μυαλο που διαθετω....:roll::roll::roll::evil: αντε πια σιριαλ το χω κανει.....

εμεις με το φαι ειμαστε οκ κ στην πορτοκαλαδα τελικα, παμε τωρα για το ψαρακι σε λιγες μερες, κ νομιζω ειμαστε ενταξει...παντως ξετρελαινεται για παξιμαδι.....εχει φαει κολλημα τον τελευταιο καιρο!που τη χανεις που τη βρισκεις με ενα κομματι στο χερι κ χρατς χρουτς κ ψυχουλα παντου!:tongue:

καλες διακοπες πεζουλα μου!!να περασετε υπεροχα!να μπαινεις να μας λες για τις βουτιες σου να δροσιζομαστε κ εμεις

Ευχαριστω dafaki μου..αδεια και ασχημα γινεται???Δεν γινεται!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλησπέρα σας κοπέλες, αν είναι καμια άλλη όρθια τέτοια ώρα...:roll:

Neamanoula... από άυριο λέω να κάνω το σύστημα σου... Περίπου κάθε 5 λεπτά έμπαινα και την χαιδευα όμως και λιγάκι.. Την σήκωνα και κάποιες φορές για κούνημα και να κοιμηθεί τελικά μετά από 5-6 βόλτες κουνήματα... Το σαββατοκύριακο που πέρασε.... δράμα... κοιμήθηκε 1,30 και ξεσήκωσε όλο τον κόσμο στο πόδι.. και δεν είμασταν και σπίτι μας.

Κορίτσια να το κάνετε το δέυτερο παιδάκι σας.. αξίζει σίγουρα ένα αδερφάκι και το πρώτο. Κατάλαβα το λάθος μου που το καθηστέρησα μετά από τόσα χρόνια!! Η αλήθεια είναι οτι οι δικιές μου έχουν μεγάλη διαφορά και ρίχνουμε λίγο τη μεγάλη. Δηλ το καημένο υπομένει τις φωνές της μικρής και δεν διαμαρτύρεται. Επίσης κάποιες φορές υποχωρεί για χάρη της ή τρώει καμια φωνή για χάρη της μικρής.. κάνουμε λάθη κι εμείς, όσο μπορούμε κρατάμε ισορροπίες.. Πάντως νομίζω ωριμάζει μεσα από όλα αυτά γιατί ήταν λιγάκι κακομαθημένο.

Marigia ευτυχώς το δικό μου ωράριο εργασίας είναι πιο ελαστικό μιας και είναι δική μας. Από Σεπτέμβρη όμως ίσως κοιτάξω και για κάτι άλλο γιατί οι εποχές δυσκολεύουν.

daf δεν πειράζει βρε για τα ψιχουλάκια, άστο το παιδί να το χαρεί!! Εγώ δεν έχω δώσει ακόμα μέλι... και το φοβάμαι λίγο.. μήπως είμαι υπερβολική;; Εσείς νομίζω δοκιμάσατε..

ΠΕΖΑΚΙ καλές βουτιές και μπανάκια!!!!

καλημέρα μανούλες!

τι κάνετε? να σας ευχαριστήσω και πάλι για τα καλά σας λόγια!όντως ήταν πολύ συγκινητική στιγμή αλλά από εκεί και ύστερα η μικρή έχει ξεσαλώσει!!!τη ρωτάμε θα το αγαπάς το αδερφάκι σου και τι μας απαντάει η σκατούλα πουτι πουτι πουτι (ποτε ποτε ποτε) και κουνάει και το δάχτυλό της!η παιδίατρος μας είπε δεν καταλάβαίνει έτσι για παιχνίδι το κάνει!τεσπα!

τι άλλα?αλήθεια μπορεί κάποια να μου δώσει περισσότερες για τον ύπνο? δυστηχώς από δικιά μου βλακεία χάλασα το πρόγραμμα του παιδιού!εκεί που την έβαζα στο κρεββάτι της και έπεφτε μόνη της και κοιμόταν τώρα θέλει στο κρεββάτι μας και να είμαι δίπλα της να με πιάνει ή τουλάχιστον να με ακουμπάει!μόλις κοιμηθεί την πάω στο κρεββάτι της αλλά μέχρι να γίνει αυτό τρώω και καμμιά κλωτσιά και σιγά σιγά πρέπει να σταματήσει!θέλω να κοιμάται στο δωμάτιό της γιατί θα γεννήσω χειμώνα μην την έχω στο ίδιο υπνοδωμάτιο με το μωρό και μου το κολλήσει καμμιά αρρώστια πρέπει να προσέξω!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

καλημέρα μανούλες!

τι κάνετε? να σας ευχαριστήσω και πάλι για τα καλά σας λόγια!όντως ήταν πολύ συγκινητική στιγμή αλλά από εκεί και ύστερα η μικρή έχει ξεσαλώσει!!!τη ρωτάμε θα το αγαπάς το αδερφάκι σου και τι μας απαντάει η σκατούλα πουτι πουτι πουτι (ποτε ποτε ποτε) και κουνάει και το δάχτυλό της!η παιδίατρος μας είπε δεν καταλάβαίνει έτσι για παιχνίδι το κάνει!τεσπα!

τι άλλα?αλήθεια μπορεί κάποια να μου δώσει περισσότερες για τον ύπνο? δυστηχώς από δικιά μου βλακεία χάλασα το πρόγραμμα του παιδιού!εκεί που την έβαζα στο κρεββάτι της και έπεφτε μόνη της και κοιμόταν τώρα θέλει στο κρεββάτι μας και να είμαι δίπλα της να με πιάνει ή τουλάχιστον να με ακουμπάει!μόλις κοιμηθεί την πάω στο κρεββάτι της αλλά μέχρι να γίνει αυτό τρώω και καμμιά κλωτσιά και σιγά σιγά πρέπει να σταματήσει!θέλω να κοιμάται στο δωμάτιό της γιατί θα γεννήσω χειμώνα μην την έχω στο ίδιο υπνοδωμάτιο με το μωρό και μου το κολλήσει καμμιά αρρώστια πρέπει να προσέξω!

july καλημερα συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου! Κι εγω ειμαι εγκυος το εμαθα την προηγουμενη εβδομαδα! Εχω προβληματιστει και με το θεμα του υπνου και με το θεμα του θηλασμου (γιατι εμεις ακοοοοοοοοομα θηλαζουμε). Αυτο το βραδυ ο Χαρης βρικολακιασε απο τις 1:30 μεχρι τις 4:30 οποτε εχω ερθει κομματια στη δουλεια....Μακαρι να κοιμοταν κι εμενα μονος του θελει οπωσδηποτε στηθος και καθε φορα που ξυπναει επισης. με εχει ξεζουμισει ακομα κι αν δεν εχω επιμενει! Εχω και πονους στην κοιλια που τον σηκωνω και που ξαπλωνει πανω μου να θηλασει. Πως τα καταφερες και κοιμαται μονη της???

Οποιαδηποτε συμβουλη κοριτσια για αποθηλασμο ή εστω κοιμισμα ευπροσδεκτη!

Φανταστειτε οτι δεν εχουμε πει τιποτα για την εγκυμοσυνη σε γονεις γιατι δεν εχω το κουραγιο να αντιμετωπισω την πιεση τους για αποθηλασμο....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

july καλημερα συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου! Κι εγω ειμαι εγκυος το εμαθα την προηγουμενη εβδομαδα! Εχω προβληματιστει και με το θεμα του υπνου και με το θεμα του θηλασμου (γιατι εμεις ακοοοοοοοοομα θηλαζουμε). Αυτο το βραδυ ο Χαρης βρικολακιασε απο τις 1:30 μεχρι τις 4:30 οποτε εχω ερθει κομματια στη δουλεια....Μακαρι να κοιμοταν κι εμενα μονος του θελει οπωσδηποτε στηθος και καθε φορα που ξυπναει επισης. με εχει ξεζουμισει ακομα κι αν δεν εχω επιμενει! Εχω και πονους στην κοιλια που τον σηκωνω και που ξαπλωνει πανω μου να θηλασει. Πως τα καταφερες και κοιμαται μονη της???

Οποιαδηποτε συμβουλη κοριτσια για αποθηλασμο ή εστω κοιμισμα ευπροσδεκτη!

Φανταστειτε οτι δεν εχουμε πει τιποτα για την εγκυμοσυνη σε γονεις γιατι δεν εχω το κουραγιο να αντιμετωπισω την πιεση τους για αποθηλασμο....

Μαράκι καλημέρα!!!!Δεν έχω δυστύχώς κάποια συμβουλή να σου δώσω παρά μόνο να σου ευχηθώ τα καλύτερα για την εγκυμοσύνη σου και με το καλό να έρθει το νέο μέλος!!!!Νομίζω ότι δεν είναι υποχρεωτικό να αποθηλάσεις λόγω της εγκυμοσύνης αλλά καλύτερα συμβουλέψου τα κορίτσια στο φόρουμ του θηλασμού!!!!Σίγουρα θα έχουν πολλές ιδέες!!!!

Μωρε εχω ηδη κουραστει και ηδη αυτες τις μερες με ποναει η κοιλια μου οταν καθεται πανω μου να θηλασει και οταν τον σηκωνω ολοκληρο μετα να τον βαλω στην κουνια. Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να αποθηλασει αν και δεν βλεπω καμια διαθεση απο τον ιδιο για κατι τετοιο :(

Καλημερα κι απο μενα κοπέλες μου !!!!

ΠΕΖΗ μου αν δεν εφυγες ακόμη Καλες διακοπές ευχομαι και να περασετε ΤΕΛΕΙΑ !!!!!!

Κι αλλη εγκυμοσύνη στην παρέα τι καλά !!! Τελικα αυτο που λένε θηλασμος και αντισύληψη μύθος ε??? Μαρια παπ μου σε καταλαβαινω απόλυτα που θες να αποθηλασεις ειναι πολύ κουραστικό απο μονο του ποσο μαλλον οταν κουβαλας κι αλλο μωράκι..Διαβάζω στο άλλο φορουμ για tandem θηλασμούς και τις θαυμαζω που τα καταφερνουν .. Εγω προσωπικα θα είμαι ευχαριστημενη αν καταφερω να θηλασω 6 μήνες το 2ο μωράκι ( Αν έρθει...) Το 1ο θηλασα μονο 40 μέρες αφού μπηκαμε θερμοκοιτίδα , πηρα θήλαστρο βεβαια αλλα μειωθηκε η παραγωγή οπότε μεχρι να 40ντισω εβγαζα 30ml μόνο σε κάθε άντληση .....δεν ήμουν και τόσο ενημερωμενη βέβαια....

Οσο για το 2ο παιδάκι απο τη μια το θελω πολύ αλλα απο την άλλη σκεφτομαι πως αν η εγκυμοσύνη είναι επαπειλούμενη πάλι τι θα κανω χωρις βοήθεια .. Ασε που απ το άγχος μου την 1η φορά τρόμαξα να μείνω έγκυος οποτε φοβαμαι πως το ιδιο θα συμβει και τώρα ....

DaFitsa is simple δωσε μας τον κωδικό για τις φωτο χι χι χι χι ...Φιλια στο Ερατουλινη απο την φιλεναδα της .

Αααα τι εκανε πάλι το σκατουλι μου προχθες .... Την ειχα αγκαλια και μίλαγα στο τηλεφωνο με τον πατερα της , αυτη κατι κραταγε στο χερι αλλά ήταν σκυμενη μπροστα και δεν εβλεπα τι .... σε μια φάση και αφου ηταν υπερβολικά ήσυχη κανω να δω τι κράτα και εμεινα με το στομα ανοιχτο ... Ειχε παρει την μπομπονιέρα της Ερατούλας ειχε βάλει ενα ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ κουφετο στο στόμα μαζί με το τούλι και με κοίταγε εκστασιασμενη .... Ειχε γεμίσει σοκολάτες στη μούρη αφού οταν την γυρισα για να την δω νόμιζα στην αρχη πως ηταν άιμα και μου κόπηκε η χολή .... Το ειχε λιώσει ειχε βγει η σοκολατα απ εξω και την εγλυφε ανενόχλητη ...

Και ετσι λοιπον εφαγε η Ανδριελα πρώτη φορά σοκολάτα στη ζωή της χαρη στην απροσεξια της μάνας της και στην μπομπο της Ερατους ....

Σας αφηνω φιλια πολλααααααααααα

Επεξεργάστηκαν by marigia
Καλε τι Βικυ ...Μαρια ηθελα να πω ....που το βρηκα πάλι αυτο?????

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλημέρα και από εμένα!

Μαράκι εμείς τα είπαμε!!! Ελπίζω εδώ να σε βοηθήσουν περισσότερο οι κοπέλες!!!

Εμείς εχθές κάναμε το ΜΜR..Ο μικρός μέχρι στιγμής φαίνεται μια χαρα!!!Για να δούμε. Φτάσαμε αισίος 85 εκ και 10800. δενξέρω αν είναι καλά στο ύψος, πάντως εχθές που είδαμε ένα παιδάκι στην παιδική χαρά μας έριχνε μισό κεφάλι....

ΠΕΖΗ καλά μπάνια! Αχ θέλω και εγώ ΑΔΕΙΑ!!!

Mαrigia και Gio καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Daf εγώ δεν πήρα τις φώτο...:(

Σας φιλώ για την ώρα όλες σας!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Ειναι να μην κανουν την αρχη με τη σοκολατα ολα τα παιδια τρελαινονται! Ενταξει δεν ειναι κακο αρκει να μην τρωει καθε μερα!

Οσο αναφορα το tandem και μονο που το ακουω μου φαινεται αδιανοητο πραγματικα οσες το κανουν χαρα στο κουραγιο τους! marigia μου γενικα ισχυει οτι το δευτερο το πιανεις πιο ευκολα απο το πρωτο οποτε μην αγχωνεσαι! Με το καλο λοιπον!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...