Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια.... ΤΕΛΕΙΩΣΑΑΑΑΑΑΑΑ:D:D:D

Νομίζω πήγα καλά και σήμερα, ήταν το θέμα εντελώς κριτικής οπότε δεν ξέρω αν θα του αρέσει η προσέγγισή μου, έβαλα τα δυνατά μου πάντως! Τελοσπάντων το θέμα είναι ότι έληξε προς το παρόν το βασανιστήριο, τώρα αρχίζουμε πάλι μαθήματα και ξανά εξετάσεις μάλλον το φθινόπωρο.

Κατερινάκι ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές για τη θάλασσα. Δεν κατάλαβα όμως τι εννοείς για τις πάνες για το νερό... Για explain please!!!

Neamanoula μακράν η δική σου περίπτωση είναι από τις πιο δύσκολες που έχω ακούσει στον ύπνο, δεν το συζητώ ότι είναι η κατάσταση φοβερά απαιτητική. Εμένα είναι πιο ήπια η δυσκολία με τον μικρό, μέχρι πριν 2 μήνες ήταν τα πιο δύσκολα, ξυπνούσε περίπου ανά 1 ώρα, τώρα έχει μειώσει και φτιάξει αρκετά, (εκτός από κάποιες δύσκολες νύχτες) συνήθως ξυπνάει ανά 3 ώρες, μπορεί όμως να μην ξανακοιμηθεί αμέσως, συνήθως στο ξύπνημα των 4 το πρωί πρέπει να περιμένω δίπλα του κάποια ώρα να αποκοιμηθεί ξανά, από 10 λεπτά μέχρι μισάωρο. Υπάρχουν και ... αναλαμπές που δεν ξυπνάει καθόλου αλλά είναι ελάχιστες προς το παρόν.. Ο δικός μου βέβαια έχει μαρτυρήσει με τα δόντια του, αισθάνομαι ότι τον δυσκολεύουν πολύ και σίγουρα αυτό τον επηρεάζει πολύ στον ύπνο.

Εφόσον πάντως η μέθοδος που ακολουθείς είναι να πηγαίνεις να σε βλέπει κάθε κάποια ώρα, τότε δεν είναι αυτό που εννοούσα, γιατί διάβαζα εδώ μέσα ψάχνοντας για το θέμα του ύπνου, αλλά και μου έχουν πει κάποιες γνωστές που το έκαναν ότι τα άφηναν να κλαίνε ώρες, όλη νύχτα χωρίς να πηγαίνουν καθόλου.... Μάλιστα μία κοπέλα από τις ενοχές της και από την προσπάθειά της να μην το ακούει που σπάραζε (της είχε πει ο παιδίατρος να το εφαρμόσει και τον άκουσε) την τρίτη νύχτα που το παιδί έκλαιγε όλο και περισσότερο του έκλεισε και την πόρτα που ποτέ ξανά δεν την είχε κλείσει, φαντάσου το καημένο...Αυτό εννοώ αυστηρό και κατά τη γνώμη μου επικίνδυνο για την ψυχολογία του παιδιού. Συμφωνώ με το πώς το περιέγραψε η Δήμητρα παραπάνω, είτε προκαλεί χειρότερες αντιδράσεις, είτε απογοητευση και καταπίεση των συναισθημάτων.

Πάντως το γεγονός είναι ότι η αυπνία μπορεί να σε κάνει εντελώς κουρέλι... Εύχομαι να βρείτε τον ύπνο σας σύντομα λοιπόν!!!

Μαριγια τι να πω, δεν μου έρχεται κάτι, δεν ξέρω πώς θα αντιμετώπιζα κάτι τέτοιο. Μου κάνει εντύπωση ότι το κάνει σε εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους στιγμές, είπες όταν ξυπνάει το μεσημέρι και όταν είναι να την πας για μπάνιο, δεν μου φαίνεται ότι υπάρχει κάτι κοινό!

Πάω να απλώσω 2 πλυντήρια, οι δουλειές δεν τελειώνουν!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Dafούλα μου έλιωσες καημένη...

Φιλιά στο τερατάκι σου, έχω πάθει στέρηση και θέλω να τη δαγκώσω λιγάκι, έχει περάσει καιρός! Άντε να κανονίσουμε με Ανδιελάκι να βρεθούμε όλοι μαζί!

Όσο για εξόδους, κι εμείς τελικά παρόλο που η μανούλα μου να είναι καλά, πάντα προσφέρεται, τελικά έχουμε βγει στα δάχτυλα των δυο χεριών...

Όταν ήμασταν μικρά οι γονείς μου δεν μας άφηναν ποτέ, παντού μας έπαιρναν μαζί και διακοπές και εξόδους κλπ και νωρίς στο σπίτι για νάνι και είχαν κλειστεί τρομερά. 'Οταν έφτασα εγώ περίπου 2 ετών και ο αδερφός μου 4 είπαν οι άνθρωποι να αρχίσουν να πηγαίνουν καμιά βόλτα και ερχόταν κάποια Σάββατα η γιαγιά μου η καημενούλα να μας κρατήσει το βράδυ, την οποία υπεραγαπούσαμε, κι εγώ επειδή πάντα ήμουν με τους γονείς μου το βράδυ και δεν είχα συνηθίσει να λείπουν ποτέ, έβγαινα στο μπαλκόνι και έκλαιγα και ούρλιαζα "πού πάτε και μας αφήνετε μόνους μας" και τέτοια χαριτωμένα ρεζίλι στη γειτονιά μιλάμε!! Σχεδόν με θυμάμαι να το κάνω!!

Bottom line: καλό είναι πού και πού να τα συνηθίζουμε και χωρίς εμάς, με μέτρο όλα!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Kατεριν@ το Νο cry Solution ειναι στα αγγλικα απ οτι γνωρίζω. Αν υπαρχει μεταφραση ενημερωσες μας . Λοιπον το κοιμησου παίδί μου το εχω εφαρμόσει κι εγω οταν ηταν η μικρη 6 μηνων τα χω ξαναγραψει . Τα πήγαμε πολύ καλα αν και δεν ακολούθησα καταγραμμα το βιβλιο.... Η φιλοσοφια του βιβλιου σαφως και δεν είναι παραταω το παιδί στην κούνια να κλαιει μεχρι να το πάρει αποφαση πως κανενας δεν θα το βγάλει απο εκει και κοιμάται. Μπαινεις στο δωμάτιο του μιλας του εξηγεις και ξαναβγαινεις , χρονομετρας και ξαναεμφανίζεσαι , δημιουργει ασφάλεια στο παιδί πως η μαμά ειναι καπου εκει και απο στιγμη σε στιγμη θα φανει. Εμεις τα πήγαμε πολύ καλά και θεωρω πως την βάση για τον καλο ύπνο που κανει την πήρε απο τότε που ειχε μαθει να κοιμάται στην κούνια της χωρις κούνημα κλπ. Βέβαια περάσαμε πολλες φασεις απο τότε και τωρα εχουμε βρει την μεση λύση δηλ κοιμαται στην κούνια της και μενω δίπλα της μεχρι να την πάρει ο ύπνος.Τες πα αυτα με τον ύπνο.

DaF και τωρα θα ρωταγα που χάθηκες .... Καλή ανάρρωση τωρα και καλή δύναμη, Ωστε τσιριζει και η Ερατουλε ε??? Μμμμμμ λετε να ειναι προνομιο των κοριτσιών οι τσιρίδες ???? Ειναι ανυποφορη οταν την πιάνει αυτο το πράγμα.. Ειναι λίγο απ ολα δηλ γκρίνια τσιρίδα και νευρα πολλα νευρα αυτο το παιδί... Καμια φορα οταν την ακουω σκεφτομαι πως θα μου ρθει καμια μερα το χαμόγελο του παιδιου που θα το χουν καλεσει οι γείτονες νομίζoντας πως την δερνω ετσι όπως τσιρίζει...

Επισης δεν τολμαμε να βαλουμε σκούπα πλυντηριο , πιστολακι και χθες το ανακαλυψα και μίξερ οταν ειναι ξύπνια διοτι τα φοβαται παρα πόλύ και τρεμει σαν το ψαρι οταν ακουει τον θορυβο που κάνουν . Πριν τα φοβόταν λίγοτερο αλλά μια μέρα εγω η εξυπνη πιστευοντας πως πρεπει να την κανω να ξεπερασει τις φοβίες της της ρουφηξα με τον σωλήνα της σκούπας το παντελόνι της και απο τοτε εχει φοβηθει περισσότερο κι εκει που απλα δεν τα πλησιάζε τωρα κλαιει κιόλας ... ( σκεφτηκα μα%ακια το ξερω...)

Σημερα παντως ήταν ήρεμη δόξα το Θεο.. Εχει μαθει που εχω τις ρυζογκοφρετες της και μου δειχνει το ντουλαπι λεγοντας μαμ μαμ για να της δωσω.. Επισης σήμερα μου εφερε τα παπουτσια και μου εδειχνε την πόρτα λεγοντας τατα τατα για να την βγάλω εξω Σκαρφαλώνει οπου βρει , σε καναπεδες, σε κρεβατια ,σε σκαμπο μαιμουδιτσα κανονική...

Προταση ακομα δεν εχουμε πει, Ερατουλα μου εισαι πολύ προχω !!!!Μπραβο !

Α και που σαι Συμπεθερα οταν θα στη φερω για νύφη θα του κανω δώρο κι ενα ζευγαρι ωτοασπίδες του Γιαννακη ...

Αυριο θα φάμε και φασολακια πρωτη φορα !!!

Σας φιλώ όλες σμουτσ !!!!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

, κι εγώ επειδή πάντα ήμουν με τους γονείς μου το βράδυ και δεν είχα συνηθίσει να λείπουν ποτέ, έβγαινα στο μπαλκόνι και έκλαιγα και ούρλιαζα "πού πάτε και μας αφήνετε μόνους μας" και τέτοια χαριτωμένα ρεζίλι στη γειτονιά μιλάμε!! Σχεδόν με θυμάμαι να το κάνω!!

!

Α ρε "θέατρο" :tongue::lol::lol::lol:

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Κατερινάκι ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές για τη θάλασσα. Δεν κατάλαβα όμως τι εννοείς για τις πάνες για το νερό... Για explain please

Δεν έχεις και άδικο! Και εγώ όταν το ξαναδιάβασα είπα 'φτου μου βρε σύνταξη. Κανεις δεν θα το καταλάβει..:cool: ". Λοιπον υπάρχουν πανούλες που αφού τελειώσετε με το μπάνιο στη θάλασσα και τα μικρά είναι έτοιμα να πάιξουν στην άμμο, βάζεις αυτές τις πάνες οι οποίες σε περίπτωση, λέμε τώρα, που παίζουν στην ακροθαλασσιά και έρθουν σε επαφή με τη θάλασσα, ο ωραίος τους πωπός δεν θα βραχεί. Είναι κάπως σαν αδιάβροχες..Δεν είναι ΄"η λύση" αλλά κατα κάποιο τρόπο σε προστατεύουν από το να αλλάξεις 2 και 3 φορές πάνα!

Και είπαμε ε;; ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΛΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ.

Daf περαστικούλια βρε! 39,5;;Πω πω τι να πω! Πράγματι τα παιδια μιμούνται απίστευτα! Και μου αρέσειιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ πάλι κατεριν@ μου μόλις γύριζε η μανα μου από τη δουλειά, πήγαινα άνοιγα την πόρτα και έλεγα της γιαγιάς μου" Άντε τώρα σπίτι σου!!!" Καλή ήμουν και του λόγου μου!!!:roll:

Λοιπόν και κάτι από εμένα! Τι φαγητά κάνετε στα παιδιά σας; Εμεις είμαστε σταθεροί τόσους μήνες που προβληματίζομαι. Δεν μας έχει προσθέσει η παιδίατρος τίποτα. Μόνο καλοκαιρινά φρούτα. Εσείς τι κάνετε; Επίσης δεν τρώει το γιαούρτι...Οπότε το απόγευμα τι δίνουμε;;

Σας φιλώ, πάω να "δουλέψω"...

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό με τις τσιρίδες το αντιμετωπίσαμε και εμείς!!!!Κάποιες φορές ξυπνούσε τη νύχτα και αρχιζε απλά να τσιρίζει, άλλες φορές μετα τον μεσημεριανό ύπνο και ενώ ξυπνούσε μία χαρά ξαφνικά πατούσε το κουμπί και ξεκινούσε η συναυλία!Δεν ήθελέ αγκαλιά, δεν έβγαζε δοντάκι, δεν ήθελε νεράκι, δεν ήθελε τίποτα. Εγώ δεν ξέρω αν έκανα καλά αλλά το εξήγησα ώς έκρηξη θυμού. Καθόμουνα στον ίδιο χώρο με αυτή αλλά όχι δίπλα της, της εξηγούσα πως όταν ηρεμήσει θα συνεχίσουμε να παίζουμε και οτι την αγαπώ πολύ και την άφηνα απλά να ξεσπάσει! Μην νομίζετε πως είμαι άνθρωπος με υπομονή, ακριβώς το αντίθετο, αλλά ήξερα πως αν χάσω την ψυχραιμία μου τα πράγματα απλά θα γίνουν χειρότερα! Η ιστορία κράτησε 1-2 βδομάδες και ευτυχώς έχει καιρό να την πιάσει!

Και εγώ είμαι από τις μαμάδες που δεν θέλουν να αφήνουν τη μικρή τους σε γιαγιάδες, παππούδες κτλ αλλά ευτυχώς όσες φορές το έχουμε κάνει όταν γυρίσαμε ούτε που μας έδωσε σημασία. Μάλιστα την πρώτη φορά από τις ελάχιστες που την αφήσαμε για 2 βράδυα όταν πήγαμε να την πάρουμε έκλαιγε που έφευγε από το σπίτι της γιαγιάς!!! Εντάξει με τον ύπνο δεν ήταν εύκολη αλλά έτσι και αλλιώς ούτε με εμάς είναι!

Πάντως ξέρετε τι ονειρεύομαι (και νομίζω πως όσες μανούλες έχουν πρόβλημα με τον ύπνο θα με καταλάβουν);Το πρώτο πρωινό που θα ξυπνήσω και θα δώ πως ή μικρή μου έχει κοιμηθεί όλο το βράδυ στο κρεβάτι της χωρίς να ξυπνήσει καθόλου! Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...

image.php?u=19634&type=sigpic&dateline=1352375928image.php?u=19634&type=sigpic&dateline=1352375139

Λοιπόν και κάτι από εμένα! Τι φαγητά κάνετε στα παιδιά σας; Εμεις είμαστε σταθεροί τόσους μήνες που προβληματίζομαι. Δεν μας έχει προσθέσει η παιδίατρος τίποτα. Μόνο καλοκαιρινά φρούτα. Εσείς τι κάνετε; Επίσης δεν τρώει το γιαούρτι...Οπότε το απόγευμα τι δίνουμε;;

Σας φιλώ, πάω να "δουλέψω"...

Κατερίνα εμείς μετά το χρόνο τρώμε τα πάντα εκτός από γλυκά, ξηρούς καρπούς, αλλαντικά! Το αγαπημένο της είναι τα μακαρόνια και τα νερόβραστα και ανάλατα φασολάκια! ΄1-2 φορές έφαγε χοιρινό, γεμιστά, παστίτσιο κοινώς ότι τρώμε και εμείς! Για απόγευμα μπορεί να της κάνω μια ομελέτα (ο μοναδικός τρόπος να φάει αυγά), τσουρεκάκια που φτιάχνω μόνη μου, γιαούρτι από το δικό μας, τοστάκι με τυρί ή αν έχει περισσέψει λίγο από το μεσημεριανό φαγητό! Το δικό μας θέμα είναι οτι επειδή τρώει μόνη της δυσκολεύομαι να της δώσω σουποειδή, και φαγητά με σάλτσα γι'αυτό και προτιμάμε νερόβραστα με λίγο λαδάκι! Η πλάκα είναι όταν προσπαθεί να φάει το ρύζι σπυρί σπυρί με τα χεράκια της!! Μπορείς να φανταστείς πόση ώρα καθόμαστε στο τραπέζι και την περιμένουμε...

image.php?u=19634&type=sigpic&dateline=1352375928image.php?u=19634&type=sigpic&dateline=1352375139

αχχχ dimitrak και εγώ το ονειρεύομαι αυτό!!!

βρε κορίτσια δεν είμαι γκρινιάρα γενικώς αλλά τώρα θα γκρινιάξω!!!νυστάζωωω πάρα πολύ έχω μια μόνιμη κόπωση και αυτή η ανακατωσούρα αμάν είμαι σε μια μόνιμη φάση πως είσαι πριν τον εμετό έτσι!ξέρω είναι τα συνήθει συμπτώματα αλλά στην προηγούμενη δεν τα είχα και μου κακοφαίνεται πολύ τώρα!!!

τώρα για τα κλάματα εμένα η δικιά μου όταν δεν γίνεται αυτό που θέλει ξαπλώνει κάτω τελείως και κλαίει!!!βέβαια της εξηγώ και την αφήνω και μετά από λίγο σηκώνετε! αλλά η μάρθα βούρτση όταν θέλει κάτι βάζει το χέρι ΄στο μέτωπο και κάνει πως κλαίει ή καλύπτει με τα χέρια της τα μάτια της και αν δεν της δίνω σημασία ανοίγει τα δαχτυλάκια και κοιτάει αν την κοιτάω η σκατούλα!!!!

πάντως με τον ύπνο εγώ τώρα τελευταία τα έχω σκατ@@@σει τελείως!εκεί που το παιδί είχε πρόγραμμα την έπαιρνα στο κρεββάτι για να παίξουμε και να πιει το γάλα της και έμαθε εκέι!την πάω σχεδόν κοιμησ΄μένη στο κρεββάτι της!δεν με ενοχλεί ακόμα αλλά κλωτσάει το σκατούλι και πρέπει να την μάθω πάλι στο κρεββάτι της!

κάποια στιγμή θα το κάνω και αυτό!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Τι σας ελεγα για τον ύπνο?? Πως έχει στρώσει και κοιμάται καλά??? Το ματιασα το παιδάκι μου.. Χθες βραδυ ξυπνουσε καθε 2 ωρες και τσίριζε... Κουτουλαω κορίτσια ...

Αυτα σημερα εχουμε γενεθλια στην δουλεια και κερνανε παγωτα !! Ω ρε τι εχει να γίνει !!!!

Καλημερούδια σας!:wink:

nI9Sp3.png

urDwp2.png

καλημέρααα!!!

Ευχαριστώ ΚΑτερινάκι, τώρα κατάλαβα! Εντωμεταξύ πήγα σήμερα σούπερμάρκετ και δεν τις πήρα τις αδιάβροχες, το ξέχασα εντελώς... Θα στείλω κανένα άλλο μου φαίνεται!

Την άλλη φορά που είχαμε έρθει επίσκεψη θυμάμαι τον Γιαννάκη να το τρώει το γιαούρτι μια χαρά! Τι έπαθε τώρα τα σκατουλίνι?

Εγώ κορίτσια σας έχω ξαναπεί, τον ταίζω σχεδόν κανονικά νωρίς το βράδυ, κατά τις 6.30-7 ας πούμε γιατί μόνο με κρεμούλες και τέτοια το παιδί πείναγε, δεν τον κάλυπταν. Και μετά το μπάνιο του δίνω και το γάλα του και νάνι. Και μάλιστα όταν αρχίσαμε το νωρίς-βραδινό φαγητό σταμάτησε και να ξυπνάει συχνά. Τυχαίο? Χιχιχι!!

Του δίνω από το μεσημεριανό φαγητό, εκτός αν είναι κάτι ακατάλληλο για βράδυ π.χ. όσπρια που θα του πέσουν βαριά, σε τετοιες περιπτώσεις του φτιάχνω λίγο τραχανά, χυλοπίτες, τέτοια πράγματα. Το πρωί τρώμε με το γάλα τα φρούτα και στο δεκατιανό του δίνω το γιαούρτι με μέλι (δεν το τρώει αλλιώς) ή μούσλι με σταδίφες εναλλάξ. Κι εμένα πάντως το γιαούρτι δεν το πολυσυμπαθεί. Γενικά τα φαγητά τα δικά μας δεν του αρέσουν πάντως, οπότε προς το παρόν έχω το δικό του έτοιμο και τρώει όσο θέλει κι από το δικό μας για να συνηθίζει τις γεύσεις. Ειδικά το κρέας, δύσκολα θα το φάει. Για ψητό δε, αποκλείεται!

Μαριγια κουράγιο, άντε πάλι οι αυπνίες! Ελπίζω μόνο για σήμερα!

July, δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, ό,τι και να μας πεις, από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει! Δεν σε λυπόμαστε καθόλου!!! ΜΩΡΑΚΙΙΙΙΙ!!!!

Αύριο απόγευμα θα πάμε εξοχικό οπότε θα σας χάσω για το ΣΚ

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Α! κι εμένα λέει "προτάσεις" ή τελοσπάντων συνδυασμό λέξεων, εδώ και καιρό, γενικά το χει με τις λέξεις ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑ

Ας πούμε σήμερα στο σούπερ μάρκετ η κοπέλα που περίμενε πίσω μας είχε στο καρότσι της ξηρά τροφή για γάτες (με μια γατούλα φωτογραφία απ έξω) και το έδειχνε και έλεγε ιιιιι μαμ. Μεταφράζω: ιιι=γάτα, έτσι φωνάζει και τις δικές μας, μαμ το γνωστό. Όλο μαζί, το φαγητό της γάτα. Ή όταν βλέπει μηχανή στο δρόμο λέει μπαμπά ββββ, επειδή και ο μπαμπάς έχει μηχανή.

Τι πλάκα έχουν!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Καλημέρα μανούλες τι κάνετε?

διαβάζω όλα τα μωράκια αρχίζουν σιγά σιγά προτασούλες!τι ωραία συνεννοούμαστε σιγά σιγά!!!και η δικιά μυ λεει ατα τουτου, μαμά λαλα (δείχνοντάς μου ή την πόρτα του δωματίου για να φύγω να πάω να της το φτιάξω η το ψυγείο!!!), μαμα μαμ και το τελευταίο που έμαθε της δείνω την κοιλιά μου και της λέω τι έχει η μαμα εκεί?και απαντάει νενε ντει ντει του τέστιν νινι πάνω στο οποίο κάνει αλογάκι ντει ντει!!!!(δεν την αφήνω εννοείται αλλά το προσπαθεί!)

κορίτσια εχτές πήγα και στο γυναικολόγο όλα καλά πάνε είμαι κοντά 2 μηνών!ή πιο ωραία στιγμή ήταν στον υπέρηχο που είχα μέσα και τη μικρή να κοιτάει και είχε μείνει αποσβωλομένη η κακομοίρα κοίταγε με μια ευλάβια άλλο πράγμα και όταν άνοιξε τον ήχο και ακούστηκε η καρδούλα άρχισε και χόρευε και όταν τελείωσε χειροκροτούσε και φώναζε μπαο μπαο!(μπράβο μπράβο η μετάφραση!!)

αχχχ πολύ όμορφη οικογενειακή στιγμή!!!!ακόμα το θυμάμαι και κλαίω!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

κορίτσια εχτές πήγα και στο γυναικολόγο όλα καλά πάνε είμαι κοντά 2 μηνών!ή πιο ωραία στιγμή ήταν στον υπέρηχο που είχα μέσα και τη μικρή να κοιτάει και είχε μείνει αποσβωλομένη η κακομοίρα κοίταγε με μια ευλάβια άλλο πράγμα και όταν άνοιξε τον ήχο και ακούστηκε η καρδούλα άρχισε και χόρευε και όταν τελείωσε χειροκροτούσε και φώναζε μπαο μπαο!(μπράβο μπράβο η μετάφραση!!)

αχχχ πολύ όμορφη οικογενειακή στιγμή!!!!ακόμα το θυμάμαι και κλαίω!

Αχ βρε με κατασυγκίνησες!!!!Σαν να σας βλέπω!!!!Φιλιά στην ζουζούνα και στο νινι!!!Αιντε και στα δικά μας οι υπολοιπες...!!!!

july εδώ συγκινηθήκαμε εμείς, πόσο μάλλον εσύ βρε!!!!Τι ωραία!!!

Κορίτσιααα;;; Θέλω και εγώ νινί......

Τι μου κάνετε;; εγώ σχολάω σε λίγο!

Σας φιλώ όλες και τα λέμε αργότερα!!!!!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

july αχ τί ωραία εικονα!Να βλέπει και η μικρή σου ή μάλλον η μεγάλη τον υπέρηχο!Κοπέλα μου όλα να πάνε καλά στην εγκυμοσύνη σου!:D

katerin@ απορώ πώς κάποιος παιδίατρος συνέστησε στις γνωστές σου να αφήνουν τα μωρά να κλαίνε όλη νύχτα και να μην πηγαίνουν καθόλου. Είναι απάνθρωπο και φυσικά το παιδί νιώθει ότι το έχουν εγκαταλείψει οι γονείς και ότι δεν το αγαπάνε.Απολυτα λογικό. Δεν είναι τρόπος εκμάθησης αυτό. Ακόμη και η μέθοδος που ακολουθώ που λέγεται ότι είναι από τις πιο αυστηρές λέει ρητά να ακολουθούμε τους χρόνους που πρέπει να μπαίνουμε μέσα στο δωμάτιο. Την πρώτη μέρα να φανταστείς έχει αναμονή 1 λεπτό και μετά ανά 3 λεπτά μπαίνεις στο δωματιο του παιδιού.Την επόμενη μερα ανά 3 και ανά 5 λεπτά και έτσι με τις μέρες αυξάνονται και τα λεπτά όπου το μέγιστο είναι ένα τέταρτο. Δεν νομίζω να είναι τόσο τραγικό αυτό. Όχι να κλαίει με τις ώρες και να πηγαίνω μέσα...κουφαθηκα!!Επίσης καλά να περάσετε φιλενάδα και στα μπανάκι σας το σ/κ:D

daf ίτσα τί έγινε ρε συ, τί έπαθες?Περαστικά σου κοπελάρα μου μάλλον παρακουράστηκες και σε έριξε από κάτω, έ?Και με τα εξτρα μαθήματα.. ξεκούραση όσο γίνεται και πάλι περαστικά.

Καλά κι εμείς από λεξούλς άλλο τίποτα. Μαμά συνειδητά λέει εδώ και αρκετούς μήνες αλλά έχει κόλλημα με τη λέξη μπαμπά. Ότι βλέπει μπαμπά το λέει, ειδικά τη μπάλα της.Πλέον πριν κάνει κακά, μου το φωνάζει -κακά, κακά! Παπά τα παππούτσια, στο άκουσμα της λέξης άτα και βόλτα στήνεται στην εξώπορτα, μαμ το φαγητό, βαβ το σκυλάκι (=γαβ) και άλλα πολλά και ωραία. Ολοκληρη κουβέντα κάνεις μαζί της. :D

Αυτά κοπελάρες μου,καλό σ/κ να έχουμε!!

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...