Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μου! Σήμερα τρίτη μέρα που εφαρμόζω τη μέθοδο και ήδη τρεις μέρες χωρίς το πολύωρο κούνημα του νανουρίσματος και της αγκαλιάς νιώθω ήδη το πόδι μου αρκετά καλύτερα. Φαντάσου!!!!

katerin@ υπομονή άλλα 3 και τέλειωσες, μπράβο που τα πηγαίνεις καλά. Συμφωνώ από τις 6.30 το πρωί μέχρι τις 1.30 το μεσημέρι είναι πολλές ώρες, δεν θα αντέξει και αν αντέξει θα είναι σε υπερδιέγερση και μετά δεν θα κλείνει μάτι. 11-12 ώρες ύπνο είναι σούπερ το 24ωρο, εγώ οποτε κοιμάται έτσι είμαι πανευτυχής, δεν είναι λίγες οι ώρες, δεδομένου ότι πλέον είναι παιδάκια, μεγαλώνουν τα βλαστάρια μας!

Τα δόντια κορίτσια από μόνα τους θα κάνουν πυρετό το πολύ μέχρι 38, σύμφωνα με τη παιδίατρο μου. Όταν κάνουν υψηλό πυρετό είναι σε συνδιασμό με κάποια ιωσούλα γιατί όταν βγάζουν δόντια είναι πολύ πιο ευάλωτα στο να αρρωστήσουν πιο εύκολα.

daf περαστικά στην Ερατούλα, εύχομαι να είναι καλύτερα το μωρό, ο πυρετός δεν παλεύεται στα μωρά..:confused:marigia πώς είστε εσείς?

katerina_s κάνω κουράγιο η έρμη μάνα γιατί η αλήθεια είναι ότι βασανιζόμασταν όλοι και πρώτα από όλους το μωρό. Τί καλά, εσύ δεν χρειάστηκε να το εφαρμόσεις, ο Γιαννάκης τα κατάφερε μοναχούλης του, φτουφτουφτου το παιδί μου!

vallou δεν μπορώ να δω τις φωτο......:|:neutral::|

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ Κατερινα παλούκι η Access καλο κουράγιο.

Οσο για τον υπνο που λες το ίδιο πρόγραμμα περιπου εχουμε κι εμεις μόνο που δεν ξυπνα πλεον το βράδυ. Παντως στο δικό μου παιδι ισχυει το "ο ένας ύπνος φέρνει τον άλλον ".Δηλαδη πινει το γαλα 7.00 και μετα κοιμαται ως τις 9 περίπου και ύστερα 2 ωρίτσες το μεσημερι και το βραδυ κατα τις 22.00 Ετσι και δεν κοιμηθει το πρωι καλά το μεσημερι μου κοιμαται 1 ώρα μόνο και βεβαια το βραδυ πεφτει ξερή και με αρκετη γκρίνια

Αμα σηκωνεται τόσο νωρις ο Γιωργος σου και δεν ξανακοιμηθει τον βλέπω να τον παίρνει ο ύπνος στο καρεκλακι του το μεσημέρι, το ιδιο κανει και η δικιά μου.

Vallou η φατσούλα της κορουλας σου δεν υπάρχει !!!!! Ειναι μια γλύκα !! Να την χαιρεσαι , εχει κι αυτη τα μαγουλακια της σαν την Ανδριελα αν και αδύνατούλες ..

DaF ειναι καλύτερα η Ερατούλα ? Ελπίζω να μην ξανακανε πυρετούλι

Αμα δεν εχει μυξούλες παιζει να είναι κι απ τα δόντια .Λες να βγάζει κυνόδοντες κι αυτή??

Εμεις δεν λεμε να σηκώσουμε κεφάλι.. Χθες παλι πυρετο είχε και σήμερα που ξύπνησε το απογευμα παλι ζεματούσε .Την εχει λιώσει ο πυρετος και τα ματακια της κομμενα συνεχεια....Τουλαχιστον τρωει λιγο καλύτερα . Η καλλιεργεια βγηκε αρνητική ευτυχως γιατι το πρώτο που σκεφτομασταν ηταν ουρολοιμωξη λόγω της παλλινδρομησης στα ούρα. Ρουθουνιζει λιγακι αλλα οχι κατι τραγικό .. μπορει να είναι και ίωση τελικα ή μπορεί να φτάιει και το εμβόλιο δεν μπορώ να καταλάβω. Εγω παντως αντεχω ακόμα κορίτσια εχω δει φοβερη διαφορά με το ιπποφαες!!!

Νεαμανουλα εληξε η σύνδεση και σε διάβασα, συμφωνώ σε όλα σου !!!

Εγω οταν είχα εφαρμόσει την μεθοδο θυμαμαι μεσασε τρεις μερες κοιμοταν καλά Βεβαια ήταν 6μηνων και δεν ηξερε πολλά κόλπα ακομα δηλαδη να χτυπιεται και να τσιριζει... Μου εκανε ομως ενα πισωγύρισμα και πλεον υστερα απο πολλους και διάφορους τροπους που εχουμε αλλαξει κοιμαται στην κουνια της αλλα μενω κι εγω διπλα μεχρι να την παρει ο ύπνος Που και που σηκώνεται να δει αν ειμαι ακόμα εκει και αφου σιγουρευεται αποκοιμιεται. Μαζι με το γάλα μας παιρνει καμια ώρα σύνολο δλ.

A να σας πω κι αυτο Απελυσαν μια καλή μου φίλη και συνάδελφο για ασήμαντη αφορμή , 10 χρόνια στην εταιρέια και την αναγκασαν να παραιτηθει , 5 χρόνια στο διπλανο γραφειο την είχα... Εχω ρίξει πολύ κλαμμα σήμερα. Τι αλλο θα δούμε OMG???

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Να ρωτήσω τώρα και εγώ τα δικά μου. Κουνουπιέρα έχετε; Πως αντιμετωπίζετε τις επιθέσεις των κουνουπιών; Χθες ξύπνησε ο μικρός γεμάτος τσιμπίματα.Τον γάζωσαν. Παλιά του είχα κουνουπιέρα ώσπου ένα βράδυ ξύπνησε με λυγμούς. Τρέχω και τι να δω;; Τυλιγμένη η κουνουπιέρα γύρω από το λαιμό του.:shock::shock: Τα έπαιξα. Αμέσως την έβγαλα. Αλλά τώρα τι κάνω;; help!!!!

Συμπεθερουλα μου ξεχνα την κουνουπιερα και καλα εκανες και την έβγαλες .Υπαρχουν στα φαρμακεια κατι βαζακια ή και φυσαλιδες με αιθερια έλαια σιτρονελας τα ανοιγεις και τα βαζεις στο δωματιο. Ή η άλλη λύση βαλε λίγο CRILEN σε ενα βαμβακακι και βαλτο κοντά στην κούνια , καλα επίσης είναι και τα patch του κορρε . Ετσι λοιπον κανενα παλιοκούνοπο δεν θα τσιμπίσει τον Γιαννακη μας !!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλησπερα κοριτσακια!!!

Καταρχην να πω τα περαστικα μου σε ολα τα μωρακια της παρεας μας που ειναι αρρωστουλικα και περνανε ζορικες στιγμες. Ποιος να το ελεγε κατακαλοκαιρο να τραβουν τετοιο ζορι τα καημενα..:rolleyes: Εμεις Δοξα το Θεο ειμαστε μια χαρα, με λιγη γκρινιουλα πορευομαστε αλλα γενικα ολα καλα!

daf μου χαιρομαι που ανεβαζω λιγακι τη διαθεση της παρεας μας, απο τη φυση μου ομως γενικα ειμαι πολυ αισιοδοξο ατομο και γενικα να ομολογησω οτι ολα τα θεματα που αφορουν το παιδι τα εχω παρει πολυ χαλαρα μεσα μου. Δεν πιστευω οτι χρειαζεται αγχος οταν εχεις ενα μωρο και θα αρρωστησει και θα κανει τις ταρζανιες του και ολα. Αυτο ειναι το φυσιολογικο αλλωστε. Γι αυτο παρτε τα λιγακι χαλαρα τας ζητηματα και θα δειτε πως θα αισθανθειτε διαφορετικα. Μαλιστα απο την ημερα που πηρα πλεον αποφαση οτι το παιδι μου δεν εχει σκοπο να φαει φαγητο, ηρεμησαμε οικογενειακως και το παιδι αρχισε να απελευθερωνεται σιγα σιγα. Οχι οτι καναμε φοβερα βηματα, δηλαδη φαγητο εξακολουθει να μην τρωει καθολου αλλα τουλαχιστον πλεον εχει αρχισει να δοκιμαζει διαφορα πραγματακια.

vallou μου ευχαριστω για τις φωτος, υπεροχη η Πεννουλα να τη χαιρεσαι και μπραβο βρε μανουλα για τη διοργανωση του παρτυ!!!!

Νεμανουλα μου υπομονη και σε σενα, το πιστευω αυτο που λες για την φυσικη σου κατασταση αλλα θα στο ξαναπω αλλη μια φορα, αν η γιαγια ειναι ελευθερη και δεν εχει αλλες υποχρεωσεις εκμεταλλευσου την για να ξεκουραζεσαι και εσυ λιγακι. Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ξενοιαζω την νυχτα της εβδομαδας που κοιμαται ο μικρος στη μαμα μου λογω του οτι δουλευω απογευμα πρωι. Μονο και που δεν εχεις την εννοια του μωρου στο σπιτι ειναι απιστευτα χαλαρωτικο ολο αυτο.

Κατερινα συγχαρητηρια, μεγαλη υποθεση μανα με παιδι να προσπαθει τοσο και να τα καταφερνει κιολας με τα μαθηματα, αντε καλο κουραγιο και καλη επιτυχια!!!

Αυτα κορτσουδια...σας φιλω και σας καληνυχτω!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

γεια σας κοριτσια μου!

κατερινακι συγχαρητηρια βρε !!!!:Dφυτουκλι εισαι κ εσυ :mrgreen: σαν τον συζυγο, παλι πηρε υποτροφια η κινητη μου φωτοσυνθεση:mrgreen::mrgreen::mrgreen: αντε αποτελειωσε τους κ στα επομενα 4 λοιπον!!το αξες εδωσε ο συζυγος 2 φορες, παλουκακι ηταν, αλλα πηρε 98% τη 2η:cool: (καμαρι εγω, μη χασω!:tongue:)

μια χαρα ηταν σημερα η ερατω, αλλα πολληηηηη γκρινια, παιζει τελικα να ηταν ολα μαζι, ιωση, δοντια...!μου την ματιασαν κ το βραδυ κ εδεσε το γλυκο:evil: εκλαιγε μιαμιση ωρα η αγαπη μου και κοιμηθηκε πριν 20':roll:.........

κατερινα χαλκιδαια κ εγω αυτο το σεναριο ειχα φανταστει (κ ελεγα στον εαυτο μου οτι ειμαι τρελη που θα συμβει κατι τετοιο.....:?:-?:?) κ απεφυγα την κουνουπιερα φετος.....τυλιγεται που τυλιγεται με το σεντονι κ εγω τα παιζω:?.....το καλο ειναι οτι σε τοσο μεγαλα μωρα το κλαμα τους ειναι αμεση ενδειξη οτι κατι συμβαινει. οσο για τα κουνουπια, σιτες κ παλι σιτες, εμεις εχουμε σωθει κοριτσια !κ εδω εχει μπολικα, γιατι μενουμε κοντα σε λοφο κ εχει υγρασια το βραδυ!

βαλλου η πεννουλα ειναι τρομερη μαφια!!!!μα τι πονηρο βλεμμα κ τι σκερτσο ειναι αυτο;μωρε να μην σας εχουμε δει τοσον καιρο!αντε ρε παιδια να το οργανωσουμε!!!!!:wink:

μαρια μου οι τραπεζιτες μας ταλαιπωρουν!ειδες,η κορη μου ειναι στο πνευμα των ημερων, μας ταλαιπωρουν οι τραπεζιτες if you know what I mean:tongue::mrgreen::roll::evil::twisted:

κριμα ρε γμτ για την συναδελφο σου, αρχισαν τις περικοπες τα θηρια...τωρα θα οργιασουν ....... ειδικα μετα το χτεσινο χτυπημα θα επανελθουν δριμυτεροι σε ολους τους τομεις.......μα ποσο ανεγκεφαλοι, απανθρωποι πανηλιθιοι ειναι οι κατα φαντασιαν 'επαναστατες';;;;;ποσο;;;;;;ειλικρινα, μιλωντας για χουντα, ολοι οι ασκουντες ωμη βια απεναντι σε πολιτες, βραζουν στο ιδιο ακριβως καζανι.............:evil: ειδικα για τους 'επαναστατες' δεν εχουν καταλαβει οτι οι ιδιοι ειναι ακριβως ο,τι μισουν!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοπέλες και πάλι μέσα στη νύχτα... :D

Έκανα το λάθος να κοιμήσω την Πένυ 1,5 ωρίτσα το απογ και αφού την έβγαλα και έξω και ξελύσσαξε, πριν από 10 λεπτά την πήρε ο ύπνος...:confused: Το κάθαρμα καταλαβαίνει οτι αποκοιμιέται και πετάγεται και ξανααρχίζει το πρόγραμμα... Μήπως να μου περιέγραφε καμία την μέθοδο "κοιμήσου παιδί μου"; Σήμερα την έβαλα αργά την φίλησα την χάιδεψα της έβαλα τα κουκλάκια να γυρίζουν και βγήκα.. φρούμαξε... μπήκα οταν είδα οτι παρεκτρέπεται εντελώς μετά από 10 λεπτά περίπου και την κούνησα λίγο και κοιμήθηκε.. ας ελπίσω.. θα ξυπνήσει ειμαι σίγουρη 6,30 και θα θέλει γάλα..

Μάλλον θα κάνω αυτό που λέει η ΠΕΖΗ.. θα χαλαρώσω και αν θέλει ας φαέι και οτι ώρα θέλει ας πάει για ύπνο..

Ναι ρε συ Daf... να βρεθούμε!!!! Πριν αρχίσουμε τα σχολεία και τις υποχρεώσεις πάλι.. Κανόνισε.. Όσο γι αυτό που λες.. είμαι πολύ καχύποπτη πια ποιος κρύβεται πίσω από κάθε πράξη...:|

Ελπίζω νά έστειλα σωστά τις φωτό.. δε το 'χω... αλήθεια :rolleyes:

Καλημέρες πολλές!

Ένα έχω να πω... ΠΕΝΝΟΥΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑ!!!!! Καμάρι μου, τι γλύκα!

Περαστικά Ερατουλίνι και Ανδριελίνι!

Εμείς κοιμήθηκαμε ευκολότερα και νωρίτερα χτες (9.30) ουφ και ξύπνησε κατά τις 11 τρεις φορές απανωτά σαν κάτι να τον ενοχλούσε και δεν μπορούσε να τον πάρει ο ύπνος, του έβαλα λίγο τζελ στα δόντια και κοιμήθηκε ξανά, δεν ξύπνησε τη νύχτα καθόλου (είναι οι αναλαμπές που σας έλεγα:mrgreen:) και 5.54 παρακάλω ήταν στο πόδι. Τι παιδί!! Προσέξτε, με το που κλέινει 8ωρο να τον όρθιο!

Τελοσπάντων, μια χαρά, βαριέμαι τραγικά να διαβάσω, τον πήρε τώρα ο μπαμπάς του να πάνε να παίξουν και να κάνουν βόλτα για να έχω λίγη ηρεμία με το βιλβίο, ουφ, στα γεράματα διαβάσματα!

DaF ο σύζυγος σου είναι γνωστός φύτουλας πλέον, δεν μας εκπλήσει τίποτα! Τι υποτροφία πήρε τώρα καλέ? Θα κάνει κάποια εκπαίδευση? ΠΑΛΙ??? Δεν του δίνω και τα δικά μου να τα δώσει αφού το ευχαριστιέται το παιδί??

Μαριγια κρίμα για τη φίλη σου, πολυ΄στενοχωριέμαι παιδιά, το έχουμε περάσει με τον άντρα μου 2 φορές και πραγματικά είναι μαρτύριο να βρεις άλλη δουλειά και τι να κάνεις στο ενδιάμεσο με στενά οικονομικά και τα έξοδα να τρέχουν με τα χίλια βέβαια... Δύσκολοι καιροί, αν δεν έχεις και κανέναν να σε στηρίξει δεν ξέρω τι κάνεις...

Όσο για τους επαναστάτες DaF εγώ απορώ πως έχουν το θράσος τέτοιο άνθρωποι και του είδους τους τελοσπάντων να κάνουν ότι τους ενδιαφέρει ο θάνατος κάποιου ανθρώπου (π.χ. του Αλέξη) ενώ σκοτώνουν κάποιον άλλο. Αυτός άνθρωπος δεν είναι? Δεν έχει παιδιά που χάσανε τον πατέρα τους? Τα "στρατόπεδα" δίνουν έννοια στην ανθρώπινη ζωή και ανάλογα από ποια πλευρά είσαι είτε αξίζει είτε όχι να πεθάνεις? Εγώ νομίζω ότι κανένας θάνατος δεν τους αγγίζει, είναι εντελώς σάπιοι και νεκροί και οι ίδιοι μέσα τους.

H9ROp3.png

KZr6p3.png

vallou τί μπουμπούκι που είναι αυτόοοοοο!!!!!!!Καλά και η μεγάλη σου είναι κούκλα αλλά η μικρή...δεν παίζεται...πολύ φατσουλα υπέροχη!!!Να τις χαίρεσαι κοπελάρα μου. Τί χρώμα μάτι έχει γιατί δεν φαίνεται καθαρά?Καλέ μια χαρά φαίνεται από κιλάκια που λες ότι είναι πολύ τσιμπιμπιμτσιριμπομ, μια χαρά και μαγουλάκια έχει..κουκλάκια φτουφτουφτου...:D

yaeNp3.png

Επιτελους σήκωσε κεφάλι το Ανδριελακι μου Ειναι απύρετη απο χθες και επανήλθε δριμύτερη για ζουζουνιες !!!! Την εχω στα πόδια μου και παιζει με την Μινι. Ολο εκπληξη παθαινει αυτο το παιδί , οτι και να δει κάνει Ωωωωωωωωωω !!!!!!!!!!!!!!και Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!

Τα αλλα μωράκια πως ειναι ??

Σας φιλω κοπελες μου, μου ρθε για αγκαλιες και φιλάκια....Αχ θα την φαω !!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Μετά από 2 παιδικά πάρτυ και 2 ταβέρνες μέσα σε ένα σαββατοκύριακο μπορώ να πω επισήμως οτι τα έχω παίξει!!!!!!Σημασία έχει οτι η μικρή ξετρελάθηκε....

image.php?u=19634&type=sigpic&dateline=1352375928image.php?u=19634&type=sigpic&dateline=1352375139

Καλημερα μανουλες!!!

Ευχομαι με το ξεκινημα της εβδομαδας να γιναν καλα τα αρρωστουλικα νινια!!!

Αχ κοριτσια μου τελευταια βδομαδα δουλειας, απο βδομαδα αδειουλα για 20 μερες και την περιμενω πως και πως!!! Ελπιζω να φτιαξει και ο καιρος ετσι ωστε να κανουμε και εμεις τα μπανακια μας, να μαυρισουμε και λιγακι γιατι Ιουλιος μπαινει και ειμαστε κατασπροι κ.λ.π.!!!

Κατα τα αλλα βλεπεω ησυχια στο καφε μας..αντε τα λεμε!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Γειά σας μανούλες!

αχχχ εγώ πέρασα μια εφιαλτική κυριακή!ξύπνησε η μικρή κατά τις 7 το πρωί μια χαρά!έκατσε έπαιξε και μετά πήγε στο πάρκο με τον μπαμπα και γυρίσανε κατά τις 1.30 μια χαρά!της βάζω να φάει ούτε να το φτύσει λέω οκ μπορεί επειδή έφαγε το γιαούρτι της κατά της 11 να μην πεινάει θα την ταίσω μετά!ξαπλώνουμε κατά τις 2 τίποτα που να κοιμηθεί έπαιζε στο κρεββάτι την πήρε ο ύπνος κατά τις 4. στις 4.30 ξυπνάει με ένα κλάμα άλλο πράγμα να χτυπιέται το παιδί!δεν μπορούσαμε να την ηρεμήσουμε με τίποτα!κάποια στιγμή παίρνω την παιδίατρο και μου λέει έιμαι εκτός πήγαινέ την στο παίδων!το΄λεω στον άντρα μου το ακούει η μικρή και μέσα σε 1 λεπτό το σκατούλι ήταν γελαστή και έπαιζε!λες και το κατάλαβε τι να πω!

το θέμα μου είναι ότι εδώ και μια εβδομάδα δυσκολεύεται πολύ στα κακά της και μάλλον έχει και αιμορροιδες. αλλά κανά 2 μέρες είδα στο πιπί της κάτι σπυράκια με πύον μέσα και φοβάμαι μην είναι τίποτα άλλο!έτσι σήμερα αφού όλη την υπόλοιπή μέρα ήταν ήρεμη θα την πάω στο παίδων πεντέλης να δούμε τι έχει το παιδί!

αφήστε τα αυτή η μια ώρα που έκλαιγε εχτές με κούρασε όσο ΄κουράζομαι όλη την εβδομάδα!κομμάτια είμαι δευτεριάτικα!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Το μωρό μου είπε "μαμά"!! Καλά, δεν το συζητώ για "μπαμπά", το λέει εδώ και μέρες!

Έβγαλε και άλλα δυο δόντια, σύνολο 12!

Κατά τα άλλα, κάναμε το MMR και η παιδίατρος είπε να προσέξουμε για πυρετό ή μικρά κόκκινα εξανθήματα από την 5η έως τη 10η μέρα. Είπε ότι τυχόν πυρετός δεν θα επηρρεάσει το μικρό και τα εξανθήματα δεν θα τον φαγουρίζουν, είναι από το εμβόλιο και θα περάσουν χωρίς ενοχλήσεις. Μέχρι και μπάνιο στη θάλασσα μας είπε ότι μποορύμε να τον κάνουμε άφοβα. Τεσπα, ελπίζω να την περάσει αβρόχοις ποσί γιατί αρκετά ταλαιπωρήθηκε το χειμώνα και την άνοιξη με συνάχια, βήχα και κείνη τη γαστρεντερίτιδα που δεν θα την ξεχασω ποτέ!

Περαστικά εύχομαι σε όλα τα άρρωστα μωράκια, περαστικά κι αγύριστα!

Διακοπές εμείς μετά τις 15/8. Αλλά δεν με πολυνοιάζει, αφού μια ολόκληρη εβδομάδα δεν έχω δουλέψει μέχρι στιγμής, πότε απεργία, ποτέ προφορική άδεια, πότε κανονική γιατί η κοπέλα που κρατάει το μικρό έχει εξετάσεις, πότε άδεια του Η/Υ, όλο και κάτι γίνεται!

neamanoula, ειλικρινά εύχομαι με όλη μου την ψυχή να είχε αποτέλεσμα αυτή τη φορά η προσπάθειά σου. Όταν εγώ το έκανα με το Θανάση, ήταν 8 μηνών και σίγουρα οι αντιδράσεις του δεν ήταν πολύ άγριες. 3 νύχτες μας είχε πάρει, 45 λεπτά την 1, 30 τη 2η και 15 την 3η. Έκτοτε, περάσαμε και από άλλες φάσεις με την τελευταία να τον βάζω στην κούνια του -όπου μόνο για ύπνο τον βάζω κι εχει μάθει να ξαπλώνει αμέσως -κλείνω τα φώτα και την πόρτα του δωματίου του και τραγουδάω 2 φορές το "γλάρο" της Βουγιουκλάκη. Έπειτα σταματάω και μόλις αντιληφθώ ότι κοιμήθηκε, φεύγω από το δωμάτιο. Πολλές φορές, επειδή αυτός στριφογυρίζει με τα μάτια κλειστά, αλλά τα αυτιά ορθάνοιχτα και καταλαβαίνει πότε πάω να φύγω, βάζει τις φωνές, οπότε προσπαθώ κι εγώ να κάνω όσο πιο αθόρυβα γίνεται. Αυτά σε γενικές γραμμές, πάντως κατά τη γνώμη μου αυτό που μετράει σημαντικά είναι και η ώρα του ύπνου. Ό,τι βιβλίο και να διάβασα, λέει ότι το βιολογικό ρολόι των παιδιών είναι ρυθμισμένο για ύπνο νωρίς. Εφαρμόζοντας τη μέθοδο μετακίνησα όλο το πρόγραμμα του μικρού έτσι ώστε να πέφτει στο κρεβάτι το αργότερο μέχρι τις 9.30 το βράδυ. Κοιμάται έτσι περίπου μέχρι τις 8 το άλλο πρωί. Καμιά φορά τη νύχτα ξυπνάει, αλλά ελάχιστα και μόνο όταν δεν βρίσκει την πιπίλα του. Ακόμα και το πρωί που σηκώνομαι κατά τις 6:45 και τον ακούω που με καταλαβαίνει και στριφογυρίζει, δεν μπαίνω στο δωμάτιό του και έτσι ξανακοιμάται. Σόρρυ για τις λεπτομέρειες, αλλά ο ύπνος είναι πολύτιμος κι αυτό το έμαθα με πολύ επώδυνο τρόπο, οπότε, αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι, ρώτα με!

Και κάτι τελευταίο:διαβάζω αυτές τις μέρες ένα πολύ καλό βιβλίο, "το μανιφέστο της χαρούμενης παιδκής ηλικίας"του Καρλ Ονορέ, εκδ. Αερόστατο, 18 ευρώ. Η φιλοσοφία του βιβλίου είναι ότι τα παιδιά είναι παιδιά και κύρια δουλειά τους είναι το παιχνίδι. Αναλύει ηλικία προς ηλικία τις ασχολίες των παιδιών από μωρά έως την εφηβεία, αναφέρεται στο πώς η σύγχρονη κοινωνία και ζωή κάνει τους γονείς να παραφορτώνουν τα παιδιά με άσχημα αποτελέσματα και καλεί τους γονείς να χαλαρώσουν λίγο και να αφήσουν στα παιδιά τους λίγο ελεύθερο χώρο. Μου άρεσε η φιλοσοφία του και το βρήκα χρήσιμο ιδιαίτερα για το μέλλον!

καλημέρα μανούλες!τι κάνετε?εμένα η χθεσινή μου μέρα ήταν ανάμεικτη!

άργησα να σχολάσω και έφυγα τρέχοντας και μες το άγχος για να προλάβω τη μικρή από το παιδικό!πηγαίνοντας λοιπόν κινούμενη στην λεωφορειολωρίδα για να στρίψω 1-2 χλμ πριν τον παιδικό βγαίνει μια κοπελίτσα από ένα βενζινάδικο και μπαμ!πάει η πόρτα του συνοδηγού!πάλι καλά δεν ήταν το παιδί μέσα!βέβαια πήρα τον άντρα μου και έτρεχε να πάρει το παιδί γιατί εγώ περίμενα την ασφαλιστική!τελος πάντων κάποια στιγμή ξεμπερδεύω και πάω σπίτι παίρνω την μικρή και την πάμε στον παίδων πεντέλης της κάνουν ένα κλύσμα και έχεσε τον κόσμο όλο!μας έδωσαν και μια κρέμα για το πιπί γιατί από την πάνα έβγαλε μύκητες και τσούζει το κακόμοιρο!

ε μετά φεύγω και απο κει και πήγαμε να πάρουμε κάτι αποτελέσματα εξετάσεων που είχα κάνει. το αποτέλεσμα είναι ότι είμαι έγκυος!

αυτά τα νέα μου!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...