Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ωχ κορίτσια για το εμβόλιο της ιλαράς λέτε?πόσο το φοβάμαι θα το κάνουμε 1 του μηνός αλήθεις θέλει τόσες μέρες προσοχή εεεε?μου το είπε η παιδίατρος και μου φάνηκε υπερβολικό σε σύγκριση με τα άλλα εμβόλια. ωχ τι τραβάμε οι έρμες οι μανάδες!!!!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

gio μου έκανε σπασμούς ο μικρός;; ωχ το φοβάμαι τόσο πολύ αυτό...

Αστα φιλενάδα...και τα 2 βράδια ευτυχώς για ελάχιστα δευτερόλεπτα αλλά να βλέπεις το παιδί σου να βογγαέι και να...άστα καλύτερα ας μην το θυμαμαι!:?:-?:?:-?:?

Αχ κορίτσια μπερδεύτηκα με τα εμβόλια...το mmr δεν είναι της ιλαράς?Εμείς πρώτη Ιουλίου ΄χουμε της ιλαράς. Ποιό κάνει πυρετό?Και τα δύο?

marigia μου περαστικά. Από το εμβόλιο είναι?Ο γιατρός τί είπε?Ποιό κάνατε, της ιλαράς?Περαστικά στο ανδριελάκι γρήγορα γρήγορα γρήγορα....

vallou μου καλό είναι και το 12-8!!!!!!Τί να πω η έρμη που εδώ και κανά μήνα μας έχει πεθάνει η μικρή που κοιμάται στις 3.00 και κατά τις 9-10 ξυπνάει?Το μεσημέρι καμιά ώρα ύπνο και πολύ είναι!!!Φαντάζομαι εσύ θα έχεις και πρόβλημα με τη μεγάλη σου κόρη, δεν ξυπνάει με το όλο νταβαντούρι που γίνεται?

Αχχχχχ είμαι χάλια κορίτσια μόνιμα ξενυχτησμένη, ειδικά την μία μου φτέρνα δεν μπορώ να την πατήσω καθόλου και πηγαίνω στις μύτες των ποδιών σαν την μπαλαρίνα.Επίσης τα γόνατα από πίσω και στα πλάγια υποφέρουν, δεν μπορώ να λυγίσω το ένα γόνατο, επίσης οι γοφοί....τί άλλο???αφήστε κτίριο υπό κατεδάφιση θα γράψω στο κούτελο μου.. έκλεισα και ραντεβού με ορθοπεδικό να με δει...χάλιααα μαύραααα!!!Χτες της ξανάρχισα τη μέθοδο του κοιμίσου παιδι μου, κοίμηθηκε με τα πολλά στις 3.30 μετά από πολύυυυυυυ ζόριιιιιιι!!!!!ΑΝΤΑ εσύ που της έχεις εφαρμόσει τώρα πώς κοιμάται ο μικρός?Δηλ. τον βάζεις στο κρεβάτι ξύπνιο κι αυτός μόνος του κοιμάται?Ελπίζω να πιάσει αυτή τη φορά γιατί κι άλλες φορές που το εφάρμοσα σκ@τούλες....

Σας φιλώ, σόρυ για το μαύρισμα αλλά τί να κάνω κι εγώ?Πού να τα πω....:tongue:

yaeNp3.png

αχ βρε neamanoula τι τραβάς κοριτσάκι μου! Προσπάθησε να εφαρμόσεις τη μέθοδο. Πιστεύω ότι θα πιάσει...Χρειάζεσαι διακοπές έστω και για 2 μέρες...

Τώρα τα έπαιξα. 5 Ιουλίου είναι να το κάνουμε γμτ. δεν θέλω ούτε πυρετό ούτε σπασμούς...Gio μου ξέχασέ τα γρήγορα...

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα μανούλες! :D

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα μωράκια.. αμαν φετος ούτε καλοκαιριάτικα δεν θα ησυχάσουμε..

Βρε κορίτσια πολύς χαμός με το εμβόλιο της ιλαράς... :roll: Στη μεγάλη μου δεν θυμάμαι καμία ιδιαίτερη παρενέργεια.. αρχίζω να το φοβάμαι όμως λιγάκι... Ποιό παρασκέυασμα πήρατε;; Εμείς αύριο τελικά θα κάνουμε της ηπαττίτιδας το neisval. Gio να μην σας ξανασυμβεί ποτέ ξανά εύχομαι...

Nεαμανούλα.. τι να πω στο ίδιο καζάνι είμαστε.. Μήπως να μην κάνεις καμία μέθοδο και να την αφήσεις.. Τουλάχιστον δεν θα σπάτε τα νεύρα σας. εγώ αυτό λέω να ακολουθήσω και υπομονή! Χτές σηκώθηκε 6,30 πρωί, ήπιε γάλα μετά μέχρι τις 10 το πρωί ύπνο και σερύ ολημέρα μέχρι τις 11 που κοιμήθηκε με πολύ νευρικότητα και κλάματα.. ε αυτό δεν είναι πρόγραμμα ύπνου για μωρό.. δεν το είχα αντιμετωπίσει στην μεγάλη που είχε "αγγλικό" πρόγραμμα.. υπνο κάθε μεσημέρι και 9,30 το βράδυ στο κρεβάτι της εως 9 το πρωί!!! Πολύ νέυρο αυτό το μικρό μου.. θα το αναφέρω στον παιδίατρο αύριο.. μήπως κάτι το ενοχλεί... μου έγινε και δυσκοίλια 2-3 μέρες τώρα..

Κατερίνα την έχω την κρεμούλα και θα της βάλω thanks!

Αυτά.. καλό κουράγιο σε όλες μας!!

gio μου λυσες την απορία μπράβο!Ωχχ και οι μέρες που θα το κάνουν πλησιάζουν....

Εμείς συνεχίζουμε τη μέθοδο κοιμίσου παιδί μου, είναι όντως για γερά νεύρα. Νιώθω τύψεις που την ακούω να σπαράζει αλλά και από την άλλη ήταν δράμα η κατάσταση!Ουφ, ελπίζω να πιάσει γιατί αισθάνομαι τόσο πολύ απαίσιαααα....Ξέρω και δυο τρία ζευγάρια με ανάλογο πρόβλημα που το παιδιά τους τώρα ήδη 3 και 3.5 χρονών και ακομη είναι έτσι.Δεν θα το αντέξω η Χριστίνα μέχρι τότε να είναι έτσι, θα μας ξεκάνει κυριολεκτικά!!

vallou τί ωραία η μεγάλη σου κόρη που κοιμόταν έτσι!Ήρθε η μικρή και είπε να πάρει το αίμα και των δύο πίσω...την άτιμη....

καλό βράδυ κοριτσάκια...

yaeNp3.png

Ax το χρειάζομαστε το καλό κουραγιο κορίτσια. Παλι τα ίδια , με πυρετο πηγε για ύπνο... της εκανα και καλλιεργεια ούρων σήμερα μηπως είναι καμια ουρολοιμωξη .Αυριο θα ξέρουμε.

Το τριπλο καναμε ιλαρα παρωτιτιδα ερυθρα και συγκεκριμενα το Priorix.

Giaki κι εμενα χθες που την ξύπνησα για να δώσω αντιπυρετικό έτρεμε το πουλάκι μου . Ειχε 39,2 ... Θυμαμαι πως είχατε ταλαιπωρηθει κι εσεις τότε με το κ^^λοεμβόλιο. Νομιζω και της ανεμοβλογιας που είναι να κανουμε τον άλλον μήνα τα ίδια χάλια είναι, δεν παιζει να το κανουμε όμως τοσο σύντομα μετά απο αυτα που τραβαμε ακόμα..Οσο για το αν είναι απο το εμβόλιο πρεπει να περιμενουμε 48 ώρες για να είμαστε βέβαιοι

Κοπελες μου δεν το αφήνετε για αργότερα όσες δεν το εχετε κανει στα μικράκια σας ?? Να πατε διακοπες πρώτα και μετα...

Δευτερο βράδυ ξενυχτι δεν θα αντεξω ΄παω κοπέλες μου....

Καληνυχτα σας.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

κοριτσια κ εμεις στο κλαμπ του πυρετου, οχι για πολυ ευτυχως,γιατι σημερα ηταν ηδη καλυτερα, και επισης οχι απο εμβολιο!!

ξυπναει τριτη το βραδυ κ εκαιγε... παιδια ....υπερθερμανση μιλαμε, βαζω θερμομετρο 39, μετα απο 15' ειχε παει 39,5!! της εδωσα ομοιοπαθητικο, την καναμε μπανακι και ολη την επομενη ηταν μεχρι 38,5!σημερα επεσε στο 37 και κατι, ευτυχως!!απο αυπνια ......τα ιδια με σας.......:roll: κ με τη δουλεια τα ειχα δει ολα, να κλεινουν τα ματια μου στο μαθημα .....ρομπα :roll:..........αχ αχ αχ.......!

ο παιδιατρος ειπε ειναι ιωση, ομως εγω σκεφτομαι κ τους τραπεζιτες που ειναι ετοιμοι να βγουν, μπορει να ειναι κ αυτο.... χτες ολη μερα κ ολη νυχτα θηλαζε παντως, μπουκια δεν εβαλε , σημερα εφαγε λιγο, μια σουπιτσα κ μια κρεμα ολα κ ολα......κ εννοειται θηλαζε συνεχως....

παντως ειτε το ενα ηταν ειτε το αλλο, το καλο ειναι οτι συνερχεται , κατα πως φαινεται!!:) ουφ!!

αντε κ περαστικα σας ανδριελακι κ γιαννη!!Μαρια μου κουραγιο , ολα μαζι σου τυχανε βρε κοριτσι μου, ελπιζω να περασετε ενα ηρεμο ΣΚ να εχουν συνελθει ολοι!κοιταξε μην καταρρευσες εσυ ομως!!!!αν μπορω να βοηθησω σε κατι.....πες μου...!!

συμπεθερα τοσο πολυ ειχε ταλαιπωρηθει ο παναγιωτινος;τι λες βρε το παιδακι............:(

νεαμανουλα σε ενα πραγμα μπορω να σου συμπαρασταθω (γιατι απο υπνο, το προγραμμα ειναι ακριβως αυτο που εκανε η μεγαλη της βαλλου(ς) !):στην πληρη διαλυση να το πω, προωρα γεραματα να το πω, ο,τι κ να το πω κ εγω πονααααωωωωωωω!!!!απανωτες τενοντιτιδες σε χερι κ ποδι, μηνισκος, αστραγαλος σε μαυρα χαλια........εκανα κ εγω μια επισκεψη στον ορθοπεδικο παντως κ μου ειπε 'υπομονη΄.......τι υπομονη ανθρωπε μου;;;!αμα κανω 2ο δλδ τι θα πρεπει να κανω;;;;ευτυχως που ξεδινω λιγακι στη γιογκα κ με βοηθαει αρκετα , φαντασου αλλιως....:?:-?:?:-?

τελος, (ασχετο) η ρυζογκοφρετα πραγματι δεν παχαινει, εχετε δικιο....!!ειναι μυθος οτι παχαινει το ρυζι !οποτε φατε αφοβα κ βουρ στην παραλια!:mrgreen: (να πουμε κ τιποτα ευχαριστο)

αααα!!βαλλου!!!το τικερ της μικρης γιατι ειναι λαθος καλε; κ της μεγαλης παει λαθος, τα γενεθλια της περασαν, σωστα; να τη χαιρεσαι παντως!!!!!!!:))))

πεζουλα οπως βλεπεις εισαι η χαρουμενη νοτα του καφε φτυσου φτυσου, με εμας που μπλεξες :tongue:

Περαστικά σε όλα τα μωράκια σας και καλό κουράγιο στις μανούλες...

Daf η αλήθεια είναι οτι παρόλο που πολλοί γιατροί δεν παραδέχονται οτι τα δόντια προκαλούν πυρετό και εμένα η δικιά μου αν και δεν έχει ανεβάσει πυρετό από κανένα δόντι (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) όταν έβγαζε τους τραπεζίτες (και τους 4 σε μία βδομάδα!!!) από το μεσημέρι και μετά μου ανέβαζε πυρετό πάνω από 38,5 ο οποίος δεν κατέβαινε ούτε με Depon. Δεν ξέρω μέχρι πού έφτανε γιατί έχουμε ένα θέμα με το θερμόμετρο αλλά όλο το βράδυ ψηνόταν...

image.php?u=19634&type=sigpic&dateline=1352375928image.php?u=19634&type=sigpic&dateline=1352375139

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Τι να πώ πια, όλα τα μωράκια άρρωστα..Ουφ! Περαστικά στην Ανδριέλα, στην Ερατώ!!

Ο δικός μου είναι καλύτερα! marigia αρχίζω να πιστεύω ότι είναι από δοντάκι η διάρροια. Χθές είδα το ούλο του άσπρο. Εμείς βγάζουμε το 4ο από κάτω!!

neamanoula όπως σου είπα και παλιά, ο δικός μου ξαφνικά ένα βράδυ κοιμήθηκε σερι! Αυτό ήταν. Μέχρι τώρα σχεδον 1,5 μηνα δεν μας ξαναξύπνησε βράδυ. Ξέρω η μέθοδος είναι βάρβαρη. :? Και εγώ δεν το άντεξα. Αλλά έχει αποτέλεσμα. Κάνε κουράγιο καλή μου!!

Να ρωτήσω τώρα και εγώ τα δικά μου. Κουνουπιέρα έχετε; Πως αντιμετωπίζετε τις επιθέσεις των κουνουπιών; Χθες ξύπνησε ο μικρός γεμάτος τσιμπίματα.Τον γάζωσαν. Παλιά του είχα κουνουπιέρα ώσπου ένα βράδυ ξύπνησε με λυγμούς. Τρέχω και τι να δω;; Τυλιγμένη η κουνουπιέρα γύρω από το λαιμό του.:shock::shock: Τα έπαιξα. Αμέσως την έβγαλα. Αλλά τώρα τι κάνω;; help!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Γεια σας αγάπες!

ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙ!!!!!! Την Τετάρτη τελειώνω, άλλα 4 μαθήματα μείνανε και ουφ, τέλος!!

Καλά έχω πάει όμως, έσκισα μιλάμε! Ποιος να μου έλεγε ότι το μεταμεσονύκτιο διάβασμα θα απέδιδε!

Καλέ αρρωστούλικα μωράκια, γλυκούλια μου περιαστικά.... Πολύ στενοχωριέμαι με τα μικρούλια που βασανίζονται...

Εμείς πήγαμε χτες παιδίατρο και κάναμε τη μαντού, μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κοκκινίλα οπότε μάλλον γλιτώσαμε..

Είχαμε τον άλλο μήνα MMR (ιλαρά κλπ) αλλά μας το πήγε πιο μετά, θα μας κάνει πρώτα prevenar 13, αυτό που άλλαξε. Οπότε για λίγο ακόμα τη γλιτώσαμε από το παλιοεμβόλιο!

Κατά τα άλλα τον βρήκε μια χαρά, πάντα στο μέσο όρο, 11 κιλά και 77 πόντους, (ΟΚ, λίγο πιο κάτω το ύψος) και λαλίστατο, τη φίλησε, της έδειξε τα δόντια του, τα αυτιά του και τη γλώσσα του, πλάκα είχε ο καημένος, στα διαλλείμματα από τα κλάμματα βέβαια!

Κουνουπιέρα Κατερινάκι μου κι εμείς βγάλαμε όταν έπαθε ο Γιαννάκης σου το ωραίο δέσιμο και μας το είπες γιατί φοβήθηκα, και χρησιμοποιώ το crilen της Frezyderm, η γιατρός μου το είπε, του βάζω λίγο αφού κοιμηθεί στην μπλούζα του από πίσω και στο παντελονάκι του και μια χαρά! Και ο άντρας μου το χρησιμοποιεί, κανονικά πάνω στο δέρμα βέβαια. Πολύ καλό!

Παλιο κούνουπα...

Κορίτσια κι εμείς από ύπνο, μόνο σε αναλαμπές κοιμάται καλά! Τώρα τελευταία δε, δεν τον παίνρει εύκολα και χτες 1 ώρα έκανα στο δωμάτιό του, να σκέφτομαι ότι έχω διάβασμα γιατί σήμερα δίνω και να μου ρχεται να τον πνίξω...Θέλει να διαβάζουμε όλα τα βιβλιαράκια, με τα οποία έχει πάθος μιλάμε, να τραγουδάμε κλπκλπ. Κάποια στιμγή σταματάω γιατί λέω αν τον διασκεδάζω δεν θα κοιμηθεί ποτέ και απλά περιμένω να τον πάρει ο ύπνος. Κάθεται κι αυτός ξάπλα και κοιτάει το ταβάνι και περνάει έτσι μέχρι και μισή ώρα αλλά το μάτι γαρίδα...Αυτό το παιδί με τον ύπνο τελικά ποτέ δεν το είχε και μάλλον δεν προβλέπεται να το αποκτήσει... Πάνε και οι καλές μέρες που έπεφτε τουλάχιστον νωρίς για ύπνο κατά τις 8-8.30, τώρα όσο και να τον έχω κουράσει, να έχουμε πάει βόλτες και παιδικές χαρές, να έχουμε περπατήσει, να τον έχω ξυπνησει από μεσημεριανό ύπνο (που μπορεί να κοιμηθεί και 3ωρο) πιο νωρίς για να μου κοιμηθεί το βράδυ, αν δεν πλησιάσει ή περάσει τις 10 δεν το παίρνει ο ύπνος λέμεεεεεε

Τη νύχτα θα ξυπνήσει 1-2 φορές συνήθως κατά τις 3-4, τις περισσότερες φορές χρειάζεται κανένα 10λεπτο να ξανακοιμηθεί, είναι ήσυχος, δεν κλαίει, απλά σε θέλει εκεί δίπλα για να νανουριστεί και να τον πάρει ξανά. Και βέβαια 6.30 είναι στο πόδι, πολύ πρωινός και ξανακοιμάται κατά τις 10 για καμιά ωρίτσα. Σύνολο πάντως συνήθως κοιμάται 10-11 ώρες τη μέρα, δεν μου φαίνεται και πολύ καλός ύπνος για τόσο μικρό παιδί... Μερικές φορές έχω δε την εντύπωση ότι τα μάτια του έχουν μαύρους κύκλους...

Θα τη βρω τη λύση πάντως! Σκέφτομαι να δοκιμάσω να μην τον βάζω για τον δεκατιανό ύπνο και να τον τραβάω μέχρι νωρίς το μεσημέρι, για κανένα διωρο ύπνο και μετά μια και καλή το βράδυ. Δεν ξέρω αν θα αποδώσει όμως, μπορεί από ένα ξεκούραστο νήπιο που δεν κοιμάται νωρίς να γίνει ένα κουρασμένο νήπιο που δεν κοιμάται νωρίς και γκρινιάζει κιόλας!

Η αλήθεια είναι όμως ότι βγάζει συνέχεια δόντια το ένα πίσω από το άλλο οπότε δεν μπορώ να πω ότι είναι και ήσυχο το σύστημα... Δεν ξέρω αν δεν είχε τα δόντια μήπως ήταν καλύτερα τα πράγματα.

Για μέθοδο πάντως εγώ δεν το σκέφτομαι προς το παρόν, το μόνο που κάνω είναι όταν δεν τον παίρνει ο ύπνος και σηκώνεται όρθιος στο κρεβάτι του και θέλει να παίξουμε, να διαβάσουμε κι άλλο κλπκλπ, βγαίνω από το δωμάτιο λέγοντας όταν νυστάξεις φώναξέ με, τώρα δεν παίζουμε, κοιμόμαστε. Περιμένω μέχρι η γκρίνια να γίνει σχετικά απαιτητητική, στα όρια να βάλει τα κλάμματα και ξαναπηγαίνω και του λέω να ξαπλώσει και κάθομαι πάλι δίπλα του. Νομίζω δεν είμαι στο σημείο να εφαρμόσω μέθοδο έστω και με λίγο κλάμμα, όχι ότι δεν κουράζομαι, αλλά επειδή έχω δει τα χειρότερα :mrgreen::mrgreen:, τώρα νομίζω ότι είναι καλύτερα τα πράγματα και περιμένω ότι θα βελτιωθούν κι άλλο, οπότε υπομονη!!

Σας έπρηξα ολίγον, Vallou φωτο από τη μικρή ε, μην ξεχαστείς! Τι όμορφο πάρτυ, μπράβο σου και πάλι!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Κατερίνα το κόλπο να κόψω τον δεκατιανό ύπνο το ξεκίνησα πριν από κανένα 2μηνο και η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση βελτιώθηκε πολύ! Προσαρμόστηκε κατευθείαν και τώρα με το που την ταίσει η μαμά μου κατά τις 1.30 μέχρι να πλύνει το πιάτο της την παίρνει ο ύπνος στον καναπέ, την πάει στο κρεβατάκι της και κοιμάται 2-3 ώρες σερί! Το βράδυ αρχίζει να νυστάζει κατά τις 8.30 και μέχρι τις 9.30 έχει ήδη κοιμηθεί. Πριν γίνει αυτό παλεύαμε να την κοιμήσουμε, ξεκινούσαμε κατά τις 9 μέχρι τις 11-11.30!Και σκέψου ότι το βράδυ σπανίως κοιμάται συνεχόμενα πάνω απο 2 ώρες και μετά αδυνατεί να κοιμηθεί μόνη της και κοιμάται μαζί μας!

Αν δεν κάνω λάθος σε αυτή την ηλικία πλέον τα περισσότερα παιδάκια μπορούν να ξεκουράζονται μόνο με 1 καλό μεσημεριανό ύπνο, αλλά και αυτό πάλι εξαρτάται από το παιδί γιατί ξέρω και περιπτώσεις παιδιών που έκοψαν εντελώς τον ημερήσιο ύπνο μετά τον 1ο χρόνο (και δεν θέλω να φανταστώ πόσο δύσκολο είναι αυτό για τις μαμάδες)

image.php?u=19634&type=sigpic&dateline=1352375928image.php?u=19634&type=sigpic&dateline=1352375139

Δήμητρα ευχαριστώ, λέω να το δοκιμάσω και βλέπουμε! Πιστεύω ότι αν πετυχει θα είμαστε καλύτερα... Το μόνο που με χαλάει είναι που δεν θα τρώμε όλοι μαζί μεσημεριανό, μου αρέσει να κάνουμε πράγμτα οικογενειακά και νομίζω ότι κάνουν καλό και στο παιδί σαν παράδειγμα και κάθεται πιο εύκολα και στο τραπέζι, κλπκλπ.

Αν ένα παιδάκι κοιμάται μόνο 1-2 ώρες μέσα στην ημέρα, καλό όμως είναι να κοιμάται μετά νωρίς και να συμπληρώνει κανένα 9ωρο δεκάωρο, αλλιώς δεν ξέρω αν καλύπτεται. ουφ, πού θα πάει!!!

Έσκισα και σήμερα κορίτσια, καλά πάει μέχρι τώρα, λίγο κουράγιο και 3 ακόμα και τελείωσα!

Α, για τις ρυζογκοφρέτες ήθελα να σας πω ότι στα βιολογικά έχουν και χωρίς αλάτι, που τις προτιμώ, ενώ στα σουπερμάρκετ, ακόμα και βιολογικές να είναι οι ρυζογκοφρέτες, έχουν αλάτι.

Φιλάκια, λέω να αρχίσω να διαβάσω access που δίνω την άλλη βδομάδα...Εμπρός καλή μου βάση δεδομένων!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Τώρα που το σκέφτομαι Δήμητρα, εσένα όμως τι ώρα ξυπνάει το πρωί? Γιατί εμένα ξυπνάει από τις 6.30, μήπως δεν θα καταφέρω να τον τρενάρω μέχρι το μεσημέρι για ύπνο, μήπως τον κουράσω πολυ΄και τον εκνευρίσω?

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...