Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα μανούλες!!κορίτσια πείτε καμμιά ιδέα γιατί με αυτό το θέμα είμαι να σκάσω!

Βρε July, αφού ή δικίά σου τρώει κορν φλεικς και γιαούρτια, "κρύψε" στο γιαούρτι φρουτάκια, κυρίως δαμάσκηνο ή βάλε της κορν φλεικς με φυτικές ίνες!!!Απέφυγε τα "σκληρά" φαγητα, και επικεντρώσου σε λαχανικά και φρούτα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για το δίπλωμα που λέτε, έγώ το έχω απο το 2000 η άχρηστή και αποφάσισα "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ" να κάνω μερίκά μαθήματα για να αρχίσω να παίρνω το αυτοκίνητο!!!!!Αλλος ένας χάρος λοιπόν στον δρόμο κορίτσια...αν με δείτε, στρίψτε!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

xa xa!! Εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες στο τιμόνι!!! Το δίπλωμα το έχω από τα 18 αλλά ουσιαστικά οδηγώ από το 25..Και μεγάλα ταξίδια! Ακόμα και στο εξωτερικό!!!:wink: ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

dimitrak ευχαριστω, θα ψάξω την επόμενη φορά να βρω, αν και προτιμώ τον ΑΒ Βασιλόπουλο....χθές πήγα μετά απο 5-6 μήνες στο Carrefour και φρίκαρα ελαφρώς...

Ακριβώς με την ίδια περιγραφή είναι και η ρυζογκοφρέτες του Βασιλόπουλου! Όσο για το Carrefour έχεις απόλυτο δίκιο...

image.php?u=19634&type=sigpic&dateline=1352375928image.php?u=19634&type=sigpic&dateline=1352375139

gio μου και όμως τα κορν φλέικς που τρώει έιναι τα ολ μπραν αλλά τρώει πλέον τόσα λίγα που δεν την βοηθούν ιδιαίτερα!όσο για το φαγητό τρώει στο σχολείο και εκεί δεν μπορώ να επέμβω αλλά στο σπίτι συνέχεια την κυνηγάω με φρούτα και τέτοια στο χέρι αλλά τίποτα ούτε να τα δει!μόνο κεράσια τρώει πλέον!όλα τα υπόλοιτα τα τρώει είτε το πάτωμα είτε εγώ βλέπετε τα παίρνει στο χέρι της για να με ταίσει!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλησπερα κοριτσακια μου!!! Σας εχασα καλε αλλα λιγο η δουλεια , λιγο που ημουν ελευθερη το Σ/Κ και πηγαμε στο εξοχικο, περνανε οι ημερες και δεν προλαβαινω να σας πολυγραψω!

Καταρχας Μαριγια καλοριζικο το διπλωμα, καλες βολτες και σιγα σιγα θα παρεις τον αερα. Το διπλωμα σου το πιο πιθανο ειναι να αργησει , η αδερφη μου απο Ιανουαριο που περασε εχει καμια 2οαρια μερες που το πηρε στα χερια της. Βεβαια αυτο μπορει να εξαρταται απο τη Δ/νση Συγκοινωνιων αλλα οπως και να εχει μην οδηγησεις χωρις να το εχεις στα χερια σου εκτος και αν παρεις καποια βεβαιωση απο την Δ/νση Συγκοινωνιων και προσοχη οχι απο τη σχολη οδηγων γιατι αυτες δεν ισχυουν. Επισης να ευχηθω για τον συζυγο περαστικα και αγυριστα!!

Ο Νικολας μου παρολο που καναμε μπανακι στα Φλογυτα Χαλκιδικης (οι Θεσσαλονικιες θα ξερουν) και παρολο που ημασταν σε μπιτς μπαρ και χωρις ιδιαιτερα καθαρη θαλασσα ευτυχως δεν μου εκανε καποια αλλεργια, αν και γενικα φτου φτου εχει πολυ ανθεκτικο δερματακι. Παντως οντως θελει προσοχη στην καθαριοτητα της θαλασσας , αλλα αν ειναι για αυθημερον ποσο πλεον να απομακρυνθεις απο την πολη??:roll:

Κατα τα αλλα μια απο τα ιδια, ευτυχως δροσισε λιγακι και δεν πεθαινουμε απο τη ζεστη οπως την προηγουμενη βδομαδα αν και χανουμε τα μπανια μας γμτ. Μηπως δεν ξερω τι θελω αναρωτιεμαι???:-D:-D:-D

Αυτα..σας αφηνω..πριν λιγο σχολασα και τωρα περιμενω τον συζυγο με τον μικρο που μου ελειψε το ατιμουλικο απο χθες το μεσημερι! Φιλακια πολλα πολλα!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!!:D

Προχθές είχα παρκάρει μια χαρά. Πάω να το πάρω αλλά ήμουν σε στενό δρόμο και ο απέναντι διαγώνια είχε παρκάρει λιγάκι προς τα έξω. Οπότε δεν με χωρούσε να βγω με τη μια, έπρεπε να κάνω ελιγμούς. Ξεκινάω λοιπόν τα μπρός πίσω και ακούω "Άντε μωρή θα παρκάρεις επιτέλους;;(νόμιζε ότι προσπαθούσα να παρκάρω).Και συνέχιζε να κορνάρει. Λοιπόν κορίτσια, κλείνω τη μηχανή, τραβάω χειρόφρενο, βγαίνω και του λέω "Εαν δεν σταματήσεις να κορνάρεις και να βρίζεις, μέχρι το πρωί θα είσαι εδώ! Γιατί αν δεν ξεπαρκάρω εγώ, εσύ δεν μπορείς να πας πουθενά. Το κατάλαβες;" Και φυσικά δεν ξαναείπε τίποτα!!!!:cool:

ΘΕΑ αγαπη μου ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: σε παραδεχομαι!!!!!!!!

τι επαθε η συνταγματαρχης , μπας κ δεν ειχε κεφια;;;;:tongue:

συμπεθερα κ εγω το διπλωμα το πηρα στην κομοτηνη το 2004....οδηγησα λιγο το καλοκαιρι εκεινο και μετα.....τιποτα!!

μαλλον θα κανω μαθηματα με τον συζυγο τον αυγουστο για να το ξεκινησω απο σεπτεμβρη, δεν παει αλλο....

οσο για ΣΜ, τα καρφουρ του κεντρου ειναι αθλια, πανβρωμικα, με αγενεις υπαλληλους, σε καθυστερουν οικτρα για 5 πραγματα....χαλια! αφηστε που εχουν κανει συλλογη συστασεων απο τους ελεγκτες τροφιμων γιατι συνεχως διακινουν ακαταλληλα τροφιμα.....

ΑΒ και παλι ΑΒ!ευτυχως εχουμε ενα πολυ κοντα μας!:cool:

july εκμεταλλευσου το τωρα που εχει παρα πολλα φρουτα, δεν εχω καμια καλυτερη ιδεα!το καημενακι μωρε!!!!

αυτο με το ταισμα εχει πολυ πλακα, να τρωνε τα αρκουδακια, να τρωμε εμεις να τρωει εκεινη , να πιει το αρκουδακι απο το ποτηρι, να πιει με το καλαμακι να πιουμε κ εμεις!!σοου!

καλε ειπαμε, δεν θα γινει τοφαλακι οποιος τρωει ρυζογκοφρετα:mrgreen:!!αλλα εχει υψηλη θερμιδικη αξια, η αληθεια να λεγεται!

απο την αλλη , δεν ειναι ολα τα παιδια ενα καλουπι, η δικια σου ειναι κ υπερκινητικη, που να σταθει λιπος πανω της! την ερατουλα μου την ειπε 'μινιον' ο γιατρος κ εγω φρικαρα, αλλα το ειπε για καλο:mrgreen:

υγεια να εχουν κ ολα μια χαρα!

εντάξει ρε φιλενάδα δεν είπαμε να γίνει τοφαλάκι που φυσικά κάτι τέτοιο δεν το θέλω σε καμία περίπτωση! Αλλά αν παχαίνουν έστω και λίγο μας ενδιαφέρουν, όλημέρα τρώει και δεν βάζει γραμμάριο.......χτίζουμε σιλουέτα...:cool: όπως το είπες πάνω από όλα υγεία υγεία υγεία φιλενάδα!!!

katerina_s μια χαρά του την είπες κι εγώ τα κάνω κάτι τέτοια αν και πρέπει να προσέχουμε σε ποιόν νταή μιλάμε. Εμένα μου την σπάει απίστευτα που στο φανάρι σε κορνάρουν ακόμη από το κόκκινο, εκεί είναι που καθυστερώ επίτηδες.:rolleyes:

dimitrak οι κυνόδοντες πονάνε πιο πολύ από όλα τα δόντια. Βγάλαμε 2 και περιμένω και τους άλλους 2 και έχουμε τρελαθεί στη γκρίνια!!!

Πεζη πουλάκι μου μπανάκι έ???Τελικά μόνο εμείς δεν κάναμε μπάνιο?Μπράβο ρε συ φιλεναδίτσα!!!Άντε να σε δούμε λίγο κανόνισε έε, μη χανεσαι...

Αλήθεια πόση ωρα τα αφήνετε μέσα στη θάλασσα?

Και το ευχάριστο .......κλείσαμε διακοπούλές Χαλικιδική δεύτερο πόδι τέρμα κάτω που εχει και πεντακάθαρες παραλίες, ελπίζω να μην είναι κρύες εκεί. Τώρα να δούμε, πολύ φοβάμαι μήπως μας πετάξουν από το ξενοδοχείο αν η Χριστίνα δεν κοιμάται όλο το βράδυ και κλαίει...θα δούμε...

yaeNp3.png

Λοιπον κορίτσια χτες τσέκαρα τη συσκευασία με τις ρυζογκοφρέτες. Όλο το πακέτο των 100γρ έχει 360 θερμίδες και περιέχει 15 ρυζογκοφρέτες. Επομένως η 1 έχει μόλις 24!

neamanoula μάλλον εμείς οι δύο μείναμε χωρίς μπανάκι! Δεύτερο πόδι Χαλκιδική τέλειο και οι θάλασσες δεν είναι καθόλου κρύες!Άσε που αν από τη μία πλευρά φυσάει και δεν μπορείς να κάνεις μπάνιο έχεις το περιθώριο να πας από την άλλη πλευρά του ποδιού και να κάνεις το μπανάκι σου!!!

image.php?u=19634&type=sigpic&dateline=1352375928image.php?u=19634&type=sigpic&dateline=1352375139

Καλημερα ααααααα !

Ουτε εμεις εχουμε κανει μπανάκι ακόμα . Συμφωνω πως οι ρυζογκοφρετες εχουν λ'ιγες θερμίδες. Αμα περιμενα να την παχυνω με ρυζογκοφρετες .........

Καθε απογευμα μου κανει εμετο γμτ... Τρωει γιαουρτακι και υστερα ψωμι με τυρακι στην τοστιερα και μετα απο΄λίγο τα βγάζει.. Μεχρι χθες έλεγα φταινε τα κεράσια που τις πεφτουν βαριά αλλά χθες που δεν έφαγε παλι εμετο μου κανε.... Να φταει το εμβόλιο και γι αυτο ? Τι να πω?? Φιλακια κοπέλες μου !

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλησπέρα σε όλες!! :)

Πήγαμε τελικά το ΣΚ που μας πέρασε στην Ερέτρια και κάναμε το πρώτο μας μπανάκι..

Katerina s μου έλυσες μάλλον την απορία τι στο καλό είναι αυτά τα κόκκινα σπιθουράκια που βγάλαμε.. την ξέπλυνα αμέσως αλλά φαίνεται οτι η θάλλασα είνα χάλια γενικά εκεί στην περιοχή.. Το κακό είναι οτι πηγαίνουμε πολύ συχνά στους νονούς μας και άντε να τα μαζέψεις τα μικρά.. της άρεσε πολύ το μπάνιο και με τράβαγε συνεχώς μέσα. Πήρα μια μικρή πισινούλα να την βάζω μέσα και να καθόμαστε και λίγο παραλία.

Marigia καλές βόλτες!!

ΠΕΖΗ εγώ που ακόμα δεν πήγα να βγάλω το δίπλωμά μου και κυκλοφωρώ χωρίς αν με σταματήσουν τι θα μου κάνουν;;; Αν πω οτι έχω μια φίλη στη Θεσσαλονίκη λες να πιάσει;;:tongue:

Γενικότερα κορίτσια έχω πάρα πάρα πολλά νεύρα... Η μικρή με έχει ξετινάξει.. δεν κοιμάται πριν τις 12 τα μεσάνυχτα και ξυπνάει 8, το μεσημέρι δε μόλις 1,30 ώρα.. Ο γιατρός μου δεν δίνει καθόλου σημασία στην ζυγαριά αλλά αύριο που θα πάω για εμβόλιο λέω να τον απασχολήσω λίγο.

Νέαμανούλα για τον ίδιο λόγο που λες... σκεφτόμαστε να κάνουμε διακοπές στο σπίτι του παππού όπου κανείς δεν θα μπορεί να μας πετάξει έξω.. Θυμάμαι πέρσυ που μας κοίταζαν όλοι περίεργα απ τα δωμάτια...

dafaki καλά που έχεις και αυτά τα μαθήματα!! Η φίλη μου πήρε μόλις 4 ώρες την εβδ στο φροντιστήριο που δούλευε γιατί δεν έγιναν πολλές εγγραφές στα καλοκαιρινά τμήματα.. Άρχισαν τα παρατράγουδα..

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα!!!!

vallou να της βάζεις fusicort και μια ενυδατική (frezyderm talk) σύμφωνα πάντα με την παιδιατρό μου!

Κατα τα άλλα....2 μέρες διάρροια ο μικρός! Πρώτη φορά το έπαθε και δεν ξέρω τι να κάνω...

Κορίτσια νυστάζωωωω

Σας φιλώ, θα μπώ και αργότερα!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Kαλημέρα κι απο μενα..

Ξενυχτησα κι ειμαι χαλια .. Ολο το βραδυ η μικρή ψήθηκε στον πυρετο.. Απο το απόγευμα ξεκίνησε, και επεσε ο πύρετος τελικά στις 5 το πρωι.....

Την πήραμε μαζί μας να κοιμηθει κι αυτη δεν είναι μαθημενη γμτ και τελικά την πήρε ο ύπνος στο κατω μερος του κρεβατιού αναμεσα στα πόδια μας. Εκανα να την μετακινησω και ξύπναγε οπότε την άφησα εκει και΄δεν κοιμηθηκα καθολου φοβούμενη πως θα την χτυπήσω .... Τωρα είμαι δουλεια γιατι το πρωι ήταν απύρετη . Ποτε θα τελειωσουν οι παρενεργειες απο το χαζοεμβόλιο βρε κορίτσια ???Μια τα σπυρακια της ιλαράς μια εμετους και τωρα αυτο .... Η παιδιατρος μας έιχε πει μεχρι και 12 μέρες..Εμεις ειμαστε στις 10 τωρα...

Συμπεθερα φιλια και περαστικα στον Γιαννάκη Λες να ναι δοντάκια ?? Προσεξε λίγο τι θα φάει σήμερα και θα φύγει πιστευω. Α και δωσε ρυζόνερο , κανει καλό και σφίγγει.

Αυτα σας φιλώ.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Kαλημέρα κι απο μενα..

Ξενυχτησα κι ειμαι χαλια .. Ολο το βραδυ η μικρή ψήθηκε στον πυρετο.. Απο το απόγευμα ξεκίνησε, και επεσε ο πύρετος τελικά στις 5 το πρωι.....

Την πήραμε μαζί μας να κοιμηθει κι αυτη δεν είναι μαθημενη γμτ και τελικά την πήρε ο ύπνος στο κατω μερος του κρεβατιού αναμεσα στα πόδια μας. Εκανα να την μετακινησω και ξύπναγε οπότε την άφησα εκει και΄δεν κοιμηθηκα καθολου φοβούμενη πως θα την χτυπήσω .... Τωρα είμαι δουλεια γιατι το πρωι ήταν απύρετη . Ποτε θα τελειωσουν οι παρενεργειες απο το χαζοεμβόλιο βρε κορίτσια ???Μια τα σπυρακια της ιλαράς μια εμετους και τωρα αυτο .... Η παιδιατρος μας έιχε πει μεχρι και 12 μέρες..Εμεις ειμαστε στις 10 τωρα...

Συμπεθερα φιλια και περαστικα στον Γιαννάκη Λες να ναι δοντάκια ?? Προσεξε λίγο τι θα φάει σήμερα και θα φύγει πιστευω. Α και δωσε ρυζόνερο , κανει καλό και σφίγγει.

Αυτα σας φιλώ.

Περαστικά σας βρε κοριτσάκι μου! Τι έπαθε η νυφούλα μου??? Ποιο εμβόλιο της έκανες? To MMR???

Του έδωσα χθες ρυζ'ονερο..σήμερα είναι καλύτερα. Ας ελπίσουμε ότι το ξεπέρασε. Σκέφτηκα και εγώ τα δόντια αλλά ακόμα δεν είδα κάτι!

Φιλιά στο Ανδριελάκι μου!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Kαλημέρα κι απο μενα..

Αυτα σας φιλώ.

Φιλενάδα καλημέρα και περαστικά!!!!

Επειδή εμείς το κάναμε πρώτοι το κω@οεμβόλιο...σε εμάς ξεκίνησε ο πυρετός την 8η ημέρα κράτησε τελικά για τρείς ημέρες αλλά ο πυρετός ανέβαινε μόνο μετα τις 3 το μεσημέρι μέχρι τα ξημερώματα.Σε εμάς εφτασε μέχρι 39,9 με πυρετικούς σπάσμούς!!!!Πολύ υπομονή και προσοχή!!!!Απο ότι μου είχε πει ο παιδίατρος μας, ήταν το πρώτο παιδάκι που του είχε τύχει με τόσο υψηλό πυρετο!!!!ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ...ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΖΟΥΖΟΥΝΑ!!!!:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...