Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια μου ,

Σας διάβασα πολύ γρήγορα διοτι πηζω αυτον τον καιρό γμτ.. Ευτυχως εχω μαμα μπαμπά εδω και υπάρχει μια βοήθεια .. Σημερα φευγουν όμως .. Σνιφ ..

Κατα τα άλλα ο σύζυγος πήγε νοσοκομειο απο υπερκοπωση του καναν καρδιογραφημα και τον στειλαν σπιτι το ΣΚ για ξεκούραση.. Εγω το περίμενα αλλα ποιος μ ακουει.. Δεν μου έιπε τίποτα .. το καταλαλαβα απο τα σημάδια του καρδιογραφήματος στα πλευρά του... Περασα μια φρίκη αλλα τουλ. τον χαρήκαμε το ΣΚ.. Η μικρή μεσα στην γκρίνια λόγω εμβολιου και δοντιων , Τσιρίζει με το παραμικρό αφου την κατεβασα κατω την Παρασκευή στην πυλωτη να παιξει και βγηκε όλη η γειτονια και την φώναζε σειρήνα .. Καλε λεω τι σειρήνα δηλ γοργονα ?? Οχι μου λενε σειρηνα γιατί την ακούμε που τσιριζει όλη την ώρα.. Ντροπη .....

Λοιπον για την νταντά δεν σκεφτομαι να την ΄διώξω καλε αλλά προβληματιζομαι για το να περναει καλά η μικρη αφού όλη την ώρα μιξοκλαιει και μιλά στο κινητό. Την Παρασκευη που είχα άδεια το είδα με τα μάτια μου. Ημουν εκει και τα έκανε αυτά σκεφτητε τι θα γινεται οταν λείπω.... Εγινα πολύ κακιά λοιπον Της έβαλα τρελό χέρι Συγνωμη αλλά αλλο η δουλεια άλλο τα προσωπικά. Της είπα αν δεν μπορέι να ανταπεξέλθει να της δωσω 2 μέρες άδεια και φωναξω την νονά, Οτι θα αναπολόυσα την νονά δεν το φανταζόμουν με τίποτα.....

Πηρα και το διπλωμα αυτοκινήτου κορίτσακια.. Με την 1η και χωρις λάδωμα !!!! Αυτα φιλιακιά πολλά !!!!

Συμπεθερα περαστικά σας .. Θα προσπαθησω να γράψω και το βραδυ

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Κατερινάκι περαστικά!!!Και ο δικός μου το προηγούμενο ΣΚ που τον βούτηξα, έβγαλέ ο καημένος κά΄τι μεγάλες κοκκινήλες στην κοιλια, "καντίλες" που λέμε αλλά μέχρι το βράδυ είχαν φύγει και το απέδωσα στο πλαστικό απο το σωσίβιο...η θάλασσα και σε εμάς ήταν ελαφρώς χαλιά γεμάτη πλαγκτόν και φύκια!!!

Για τις ρυζογκορφρέτες που λέτε, πήρα και εγώ κάποιες βιολογικες και μου φάνηκαν σάν ποπκορν πατημένα και ιδιαίτερα στεγνά...φοβήθηκα να δωσω στον μικρό οπότε τζίφος!!!Δεν πνίγονται ρε κορίτσια με αυτές?Ακόμη πλαινά και πίσω δόντια δεν έχουμε...μόνο 4 πάνω και 4 κάτω αλλά προσπαθεί ο καημένος!!!Μισοαλεσμένα του τα δίνω και κανένα κουλουράκι το καταφέρνει αφού το καλομουσκέψει!!!!:wink::wink::wink:

Μην τις φοβασαι τις ρυζογκοφρετες γιατί τις λιώνουν στο στομα. Δοκιμασε να την φας χωρις να την μασήσεις να δεις πως λιωνει . Εγω εχω βρει κατι πολύ νόστιμες που εχουν κα μήλο και κανελίτσα πάλι απο τα βιολογικά και της δίνω απο 11 μηνων

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Μην τις φοβασαι τις ρυζογκοφρετες γιατί τις λιώνουν στο στομα. Δοκιμασε να την φας χωρις να την μασήσεις να δεις πως λιωνει . Εγω εχω βρει κατι πολύ νόστιμες που εχουν κα μήλο και κανελίτσα πάλι απο τα βιολογικά και της δίνω απο 11 μηνων

Φιλενάδα γράψε καμιά μάρκα ή καμιά φωτο να δούμε και εμείς οι άσχετές!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΒΡΕ...

Πηρα και το διπλωμα αυτοκινήτου κορίτσακια.. Με την 1η και χωρις λάδωμα !!!!
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!ΑΙΝΤΕ ΣΟΦΕΡΙΝΑ...ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κοριτσια μου γεια σας!

γυρισαμε ξημερωματα απο κρητη, πηγαμε για τη βαφτιση της ξαδερφουλας κ ειχα κ μαθημα το πρωι!αααααααα!!!!!!!!!!:rolleyes:

Μαριγια μου μπραβο κ σιδεροκεφαλη!:mrgreen: περαστικα στον συζυγο, εχει κ τα ορια της η δουλεια πες του!:)τι να κανει κ αυτος ο καημενος θα μου πεις, δικο του ειναι το 'μαγαζι'; αχ ατιμη κοινωνια!

σας απαντω γρηγορα, εχω διαβασμα σημερα!

συμπεθερα η ερατω τρωει απο 9 μηνων ρυζογκοφρετες, μην σε νοιαζει τιποτα λιωνουν πανευκολα!μεχρι στιγμης κ εμεις 8 δοντακια εχουμε, τωρα παμε για το 9ο κ 10ο αλλα που'ν' τα;εχουν πρηστει τα ουλα της απιστευτα αλλα αφαντα τα δοντια!

dimitrak οι ρυζογκοφρετες παχαινουν βρε συ!:mrgreen: οκ να τρωει 1-2 τη μερα αλλα μηπως να προτιμας τα φρουτακια για σνακ; οσο για τον υπνο, καντε ο,τι σας ταιριαζει στην οικογενεια σας, μην σας νοιαζουν οι αλλοι!!

η δικια μου φοραει πανες, αλλα θα μπω αλλη στιγμη παλι να σου γραψω περισσοτερα κ λινκ απο το φορουμ να διαβασεις κ συ!;)

χτες καναμε το πρωτο μας μπανιο!!!!!!!!!!8)8)8):cool::mrgreen:

Καλησπέρα σε όλες!

neamanoula, χαίρομαι που η μικρή σου ηρέμησε επιτέλους, να ξεκουραστείς λίγο κι εσύ!

Μαρίγια, περαστικά στο σύζυγο κοπέλα μου, και με αμάξι τώρα κι εσύ! Να το παίρνεις, μην το αφήσεις, και μόνη σου, οι άντρες έχουν μια τάση να σου λένε όλη την ώρα τι να κάνεις, το λέω κι από προσωπική πείρα κι από ΟΛΕΣ τις κοπέλες που ξέρω, δεν αντέχεται ο άντρας συνοδηγός!

Κατερίνα, κι εμένα ο Θανάσης έβγαλε κοκκινίλες, αλλά ήταν από τη ζέστη. Τις έβγαλε τις ημέρες του καύσωνα, του βάλαμε υγρή πούδρα και σε συνδυασμό με τη δροσιά, φύγανε. Αυτά κορίτσια, καληνυχτώ!!

Διαφημίσεις

Ωχ, πολλές κοκκινίλες από θάλασσα ακούω κορίτσια και ανησυχώ...πώς θα την βάλω στη θάλασσα που είναι τόσο ευαίσθητη και βγάζει διάφορες αλλεργίες?

anta μια κουβέντα είναι ηρεμήσαμε χτες κοιμήθηκε 1.00 και σήμερα ακόμη ξύπνια...:confused:βαρέθηκα κι εγώ η ίδια να γκρινιάζω για το θέμα του ύπνου..όσο για την οδήγηση, ευτυχώς ο δικός μου δεν μου λέει τίποτα οδηγώ και αρεκτά χρόνια, είμαι και οδηγάρα....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::cool:

αρε marigia περαστικά στο σύζυγο!!!Ξεκούραση όσο γίνεται από κανένα δεν θα ακούσει ευχαριστώ. Συγχαρητήρια και για το δίπλωμα να το παίρνεις τώρα το αμάξι να πάρεις τον αέρα.

daf φωτό από τη βάφτισηηηηη??????καλέ άμα παχαίνουν οι ρυζογκοφτέτες να τις πάρουμε κι εμείς, με το ζόρι είναι 10.200...είναι και ψηλή και φαίνεται πολύ αδυνατούλα..

yaeNp3.png

τις φωτο τις εχω δει μια φορα!!δεν προλαβαινω λεμε!! κ εκει που ελεγα θα ηρεμησω, τσουουουπ αλλα δυο μαθηματα! οποτε ....στην αναμονη καλες μου, ξεχναω κ συνεχεια πως να τις βαλω στο φωτομπακετ!:rolleyes:

καλε ειπαμε, δεν θα γινει τοφαλακι οποιος τρωει ρυζογκοφρετα:mrgreen:!!αλλα εχει υψηλη θερμιδικη αξια, η αληθεια να λεγεται!

απο την αλλη , δεν ειναι ολα τα παιδια ενα καλουπι, η δικια σου ειναι κ υπερκινητικη, που να σταθει λιπος πανω της! την ερατουλα μου την ειπε 'μινιον' ο γιατρος κ εγω φρικαρα, αλλα το ειπε για καλο:mrgreen:

υγεια να εχουν κ ολα μια χαρα!

κατερινα περαστικα στον μικρο! θελουν οντως πολλη προσοχη οι θαλασσες, εγω στην αττικη δεν κανω ποτε μπανιο, που να λιωνω....χαλκιδα δεν ξερω ακριβως πως ειναι, αλλα φανταζομαι δεν θα εχετε κ πολλες επιλογες, ε;

νεαμανουλα να προτιμησεις θαλασσα με τον λιγοτερο δυνατο κοσμο, χωρις καφε τριγυρω, οσο γινεται....εμεις παντα επιλεγουμε τις πιο ησυχες παραλιες , χωρις πολλα καφε, που να βλεπουν στο ανοιχτο πελαγος κ να μην 'κλεινουν'. και φυσικα μακρια απο πολεις!!(κρητη που ημασταν, καναμε με το αυτοκινητο μιση ωρα μακρια απο την πολη για να παμε σε μια καλη παραλια). εχω κ εγω ευαισθητο δερμα κ προσεχω απο μικρη...

παω για υπνο !!καληνυχτα!!!

Σας ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια κοριτσάκια μου και ναι σκοπευω να το παιρνω το τουτου αλλά να ερθει το δίπλωμα πρώτα, μου είπαν πανω απο ενα μήνα αναμονή . Οσο για τον σύζυγο συνοδηγο , προχθες το εβγαλα απο την πυλωτή και εκεινος ήταν απ εξω με την μικρή κι εκλεινε τα ματια του να μη δει που θα το τρακάρω ταχαμου.. το εβγαλα εξω το παρκαρα κιολας κιουρια λεμε και του λεω τωρα τι εχεις να πεις ???? Φυσικα και δεν ειχε να πει τίποτα :wink:

Βγαλαμε κι εμεις εξανθηματα κοκκινα στην κοιλίτσα και στην πλατούλα , της ιλαρας απ το εμβόλιο .... Την φαγουριζουν τρελά κι οταν ειναι γυμνη ξύνεται μετα μανίας .. και νευρα πολλά νευρα συνεχώς ... κανει μεχρι και 12 μερες να περασει ειπε η παιδιατρος η ανησυχια απο το εμβόλιο αντε να δουμε ....

giaki μου καλο, εκτος απο τις κλασσικες ρυζογκοφρετες εγω παιρνω και κατι αλλες που ειναι σε σακουλακι που μοιαζει με αυτο που εχουν τα γαριδακια και γραφουν Οrganix no junk promise Finger Foods και ειναι 2 γευσεις με χυμο μήλου και κανελίτσα ή με βατομουρο . Απ εξω γραφει απο 7 μηνων . Πως παει ο Παναγιωτακης με το περπατημα , εφυγε το πουλάκι μου ??

Συμπεθερούλα ο ξανθουλης μας, γεμισε κοκκινιλες ε?? Κανα μωρο χωρις κοκκινιλες υπάρχει αυτη την εποχή αλήθεια?? Αχ πολλα περαστικά ευχομαι . Βάζεις καμια αλοιφούλα ?

Εμεις μπανακι δεν εχουμε κανει ακόμη και δεν προβλέπεται εως τον Αυγουστο .. Κλεισαμε για Ανδρο , θα παρουμε και το παιδί, εχει παει καμιά σας????

Σας φιλώ !

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλημέρα μανούλες!!!!:D

Marigia μου ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ!!!Και μην σου κόψει τη φόρα ο σύζυγος και γενικά ο κάθε άντρας που βλέπει γυναίκα στο τιμόνι και βρίζει!!!!! Προχθές είχα παρκάρει μια χαρά. Πάω να το πάρω αλλά ήμουν σε στενό δρόμο και ο απέναντι διαγώνια είχε παρκάρει λιγάκι προς τα έξω. Οπότε δεν με χωρούσε να βγω με τη μια, έπρεπε να κάνω ελιγμούς. Ξεκινάω λοιπόν τα μπρός πίσω και ακούω "Άντε μωρή θα παρκάρεις επιτέλους;;(νόμιζε ότι προσπαθούσα να παρκάρω).Και συνέχιζε να κορνάρει. Λοιπόν κορίτσια, κλείνω τη μηχανή, τραβάω χειρόφρενο, βγαίνω και του λέω "Εαν δεν σταματήσεις να κορνάρεις και να βρίζεις, μέχρι το πρωί θα είσαι εδώ! Γιατί αν δεν ξεπαρκάρω εγώ, εσύ δεν μπορείς να πας πουθενά. Το κατάλαβες;" Και φυσικά δεν ξαναείπε τίποτα!!!!:cool:

Ο Γιαννάκης μου λοιπόν με κοκκινίλες. Είναι και ασπρούλης.. Αντί να μοιάσει της μαμάς του να γίνει σκουρόχρωμος και ανθεκτικός το μανάρι μου πήρε από το μπαμπά του. Μου είπε η παιδίατρος fusicort και μια ενυδατική της frezyderm!Θα περάσει!!!!

Daf ναι η Χαλκίδα σου προσφέρει μόνο καφέ, ωραία κορμιά ηλιοκαμένα, ρακέτες, ξαπλώστρες, party, αλλά ΟΧΙ καθαρή θάλασσα. Αλλά αυτά όλα μετά τον Ιούνιο. Τον Ιούλιο. Δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι στις 15 Ιουνίου θα είχε βρωμίσει τόσο η θάλασσα. Και σας λέω, μια που τον βούτηξα και μια που τον έβγαλα.. Τι να πώ. Θα περάσει όμως!!!

Marigia εγώ πήγα πριν κάποια χρόνια Άνδρο. Καλά ήταν μόνο που ήταν Ιούνιος και δεν είχε κόσμο.:rolleyes: Και σαν νέα παιδάκια που ήμασταν τότε θέλαμε λιγο νταβαντούρι. Φέτος την ξανασκεφτήκαμε αλλα μάλλον λέμε προς Κέρκυρα, αν δεν αλλάξει γνώμη πάλι το στεφάνι μου!!! Και μιας που είπα στεφάνι, χθες είχαμε επέτειο γάμου! 2 χρόνια.. Καλέ πως πέρασαν!!! Και ΝΑΙ, βγήκαμε έξω!!!! ΓΙΟΥΠΙ!!!:P:p:tongue:

Όσο για την ρυζογκοφρέτα, ο δικός μου τρελαίνεται! Του αρέσει πολύ!!!!!! Daf η "συνταγματάρχης παιδίατρός μας" αυτη τη φορά που ο μικρός έχασε και 300 γραμμάρια δεν είπε τίποτα...!!!!Που πήγαν οι συμβουλές και οι υποδείξεις οέο;;;

Sorry για την πρωινή πάρλα αλλά.....ΜΕΣΗΜΕΡΙ πια για μενα!!!!!! ΧΑ ΧΑ!!!

Σας φιλώ όλες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημέρα!

Daf εγώ νόμιζα ακριβώς το αντίθετο για τις ρυζογκοφρέτες γι'αυτο και τις δίνουν σε δίαιτες. Θα το ξανατσεκάρω αλλά νομίζω πως είναι γύρω στις 12 θερμίδες το κομμάτι

gio_kx δεν θυμάμαι μάρκα αλλά αν πας στα βιολογικά του Carrefour θα τις βρεις σίγουρα σε διαφανη συσκευασία. Μάλιστα έχει και σε σακουλάκι μικρές ρυζογκοφρέτες με επικάλυψη γιαούρτι-πορτοκάλι. Αυτές έχουν γλυκιά γεύση, σαν μπισκοτάκι!

Αυτό το Σ/Κ έχουμε 2 παιδικά πάρτυ αλλά το επόμενο............ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ!!!!!Ανυπομονώ τόσο πολύ να μπεί η μικρή μας στη θάλασσα.....

Ερώτηση: Μετά τα 8 δόντια μπροστά και τους 4 τραπεζίτες ποιά έχουν σειρά?

image.php?u=19634&type=sigpic&dateline=1352375928image.php?u=19634&type=sigpic&dateline=1352375139

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες!

marigia συγχαρητήρια κοπέλα μου καλές βόλτες!και με τσαμπουκά μην αφήσεις να σε αγχώσει κανένας κομπλεξικός άντρας σουμάχερ!

εμείς παρόλο που πήγαμε στο εξοχικό το σκ μπάνιο δεν κάναμε!το σαββάτο είχε βροχή το απόγευμα και την κυριακή είχε αέρα και το απέφυγα!

κοκκινίλες εεε?εμένα η μικρή μάλλον έχει αιμορροίδες (το έγραψα σωστά δεν ξέρω!) δυσκολεύεται πολύ στα κακάκια μιλάμε για σφίξιμο και κλάμα το κακόμοιρο και με κοιτάει με ένα τρόμο το κακόμοιρο!δεν ξέρω τι να της κάνω να την βοηθήσω!της δίνω και φρούτα και διάφορα αλλά δεν τα πολύ τρώει τι να κάνω να της τα βάλω με το ζόρι?!κορίτσια πείτε καμμιά ιδέα γιατί με αυτό το θέμα είμαι να σκάσω!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημέρα!

Ερώτηση: Μετά τα 8 δόντια μπροστά και τους 4 τραπεζίτες ποιά έχουν σειρά?

Οι κυνόδοντες 2 πάνω και 2 κατω και γομφιοι ξανα 2 πανω και 2 κατω. Συνολο 20 δοντάκια . Διορθώστε με αν κάνω λάθος κοριτσια.

Κορίτσια παιρνω ιπποφαες εδω και 3 μέρες . Δεν το περίμενα αλλα κάνει δουλειά !!

Καλημερα απο και καλή δουλίτσα σε όσες δουλευουν !!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

marigia σε παρακαλώ πες μου οτι δεν πονανε περισσότερο από τους τραπεζίτες...............Τους βγάλαμε και τους 4 μαζί και είχαμε δράματα! Τώρα βλέπω οτι είναι ερεθισμένοι και οι πάνω και οι κάτω κυνόδοντες!Δεν θα το αντέξω πάλι.....

image.php?u=19634&type=sigpic&dateline=1352375928image.php?u=19634&type=sigpic&dateline=1352375139

marigia σε παρακαλώ πες μου οτι δεν πονανε περισσότερο από τους τραπεζίτες...............Τους βγάλαμε και τους 4 μαζί και είχαμε δράματα! Τώρα βλέπω οτι είναι ερεθισμένοι και οι πάνω και οι κάτω κυνόδοντες!Δεν θα το αντέξω πάλι.....

dimitrak μου η αλήθεια είναι πως οι κυνόδοντες πονανε περισσοτερο απο όλα τα δόντια. Ειναι πιο κοφτεροι και οπως βγάινουν σκίζουν το ούλο και το πονανε περισσότερο. Βεβαια ποτε δεν ξερεις με τα παιδιά ... Εμεις βγαλαμε 2 και παμε για τους αλλους 2 τώρα..

Υπομονη ....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Πως παει ο Παναγιωτακης με το περπατημα , εφυγε το πουλάκι μου ??

Μπα βρε φιλενάδα, ακόμη τον κρατάμε απο το ένα χέρι και τις περισσότερες φορές απλά τον ακουμπάω στους ώμους της μπλούζας του για να νομίζει ότι τον κρατάμε...χέστης παιδί μου, τί να πεις...

Για το δίπλωμα που λέτε, έγώ το έχω απο το 2000 η άχρηστή και αποφάσισα "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ" να κάνω μερίκά μαθήματα για να αρχίσω να παίρνω το αυτοκίνητο!!!!!Αλλος ένας χάρος λοιπόν στον δρόμο κορίτσια...αν με δείτε, στρίψτε!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

dimitrak ευχαριστω, θα ψάξω την επόμενη φορά να βρω, αν και προτιμώ τον ΑΒ Βασιλόπουλο....χθές πήγα μετά απο 5-6 μήνες στο Carrefour και φρίκαρα ελαφρώς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...