Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Στο γραφείο δεν παλεύεται η ζέστη, δεν λειτουργουν τα κλιματιστικά, εκεί που κάθομαι χτυπάει ο ήλιος το πρωί, τα στόρια είναι μισοχαλασμένα και υπάρχει ΠΟΛΥ μεγάλη πιθανότητα να τη βγάλουμε έτσι όλο το καλοκαίρι. Από τη βόμβα και μετά κλιματισμό έχει μόνο ο β οροφος και μερικά ακροατήρια... Φρίκη... Σήμερα μας έδιωξαν στις 13:00, λόγω ζέστης και έλλειψης κλιματισμού...

neamanoula, με γεια το κούρεμα! Κρίμα που έκοψες τα μαλλιά σου, ήταν τόσο όμορφά, σε καταλαβαίνω όμως απόλυτα! Μήπως η Χριστίνα ζεσταίνεται; Κι εμείς χθες είχαμε θέμα με τον ύπνο, ήταν όμως από ζέστη, ο δικός μου έβγαλε και ιδρωτήρια στο στήθος, στα μπράτσα και στους ώμους.

Κατερίνα, δικιά μου συνάδελφος είναι η πολύτεκνη με τη μετάθεση και ναι, το επόμενο υπηρεσιακό είναι το Σεπτέμβριο. Θα φύγει όμως, έτσι λέει, τέλος Ιουνίου. Τώρα πώς ακριβώς θα το κάνει αυτό, δεν ξέρω...

Όσον αφορά στην πειθαρχεία, ο δικός μου ανταποκρίνεται για 2 δευτερόλεπτα και μετά κάνει ξανά το δικό του. Με τον άντρα μου βάζει τα κλάματα αν τον μαλώσει, με μένα πιο σπάνια, αλλά εντάξει, νομίζω ότι είναι ακόμα μικρός και κάπου διάβαζα ότι στην ηλικία του δεν μπορεί να συγκρατήσει το "μη", πρέπει να του το λές συνέχεια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια!Αυτή ήταν η εβδομάδα των Παθών πολύ τρέξιμο, πολύ χαμός πέσανε όλα μαζί, τρελή ζέστη, χωρίς νερό 3 μέρες, η μικρή άρρωστη και να πηγαινοερχόμαστε, πολλές εξωτερικές δουλειές και άλλα πολλά ωραία..:confused: Η μικρή εδώ και 2 νύχτες είναι καλύτερα με λιγότερο βήχα, μαλλον ήταν από τα δόντια γιατί ηρέμησε με το που μάτωσαν και τα ούλα και είναι έτοιμα να βγουν οι δύο κάτω κοπτηρες.Αυτά τα δόντια έχουν τρελό πόνο λέμεεεε!!!

katerin@ συγχαρητήρια κοπέλα μου, αστέρι είσαι!Θύμησε μου όμως για το πτυχίο σπουδάζεις ή κάποιο μεταπτυχιακό?Τί σπουδάζεις?

marigia κρίμα είναι η κοπέλα, μην τη διώχνεις, αν είναι όλα εντάξει με το παιδί φυσικά.

Η Χριστίνα δεν πίνει νερό και με σκάει γύρω στα 50 γρ. τί με μπιμπερό, τί με το κουταλάκι, τί με εκπαιδευτικό ποτήρι, τί με απλό ποτήρι, τίποτααα σήμερα κατ'εξαίρεσην ήπιε 100γρ. Τα δικά σας πόσο πίνουν?Κι όλη μέρα ιδρώνει...

Επίσης με δάγκωνε αλλά το έκοψε γιατί την μάλωνα πολύ αυστηρά, αλλά έχει πολύ πείσμα αν δεν γίνει το δικό της πέφτει κάτω και χτυπιέται, οπότε προσπαθώ να της αποσπάσω την προσοχή με κάτι άλλο. Από ότι βλέπω λίγο πολύ τα ίδια έχουμε όλες. Η αλήθεια είναι ότι έχω χάσει τον έλεγχο κάποιες φορές και της φώναξα δυνατά και της έχω δώσει και 2-3 φορές στη πάνα και μία στα χέρια αλλά ήταν περιπτώσεις που με είχε σκάσει κανονικά, με έδερνε, κλοτσούσε και όλα τα ωραία αλλά ευτυχώς με πολύ μάλωμα τα έκοψε αυτά. Και ο άγιος φοβέρα θέλει, θέλει μάλωμα, να μάθει να υπακούει και ότι τους κανόνες τους βάζω εγώ κι όχι αυτή. Η αλήθεια την έχω καλομαθημένη και σε κάποιο σημείο με είχε καβαλήσει κανονικά. Η Χριστίνα ντέφι βάραγε κι εμείς χορεύαμε. Καλά και τώρα ότι θέλει μας κάνει αλλά πιο συγκρατημένα. Αυτά από εμάς, σας καληνυχτώ κοριτσάκια!!!!:D

yaeNp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΣΕ ΚΑΛΕ, ΞΥΠΝΑΤΕ!!!

Γεια σας κοριτσάκια!Αυτή ήταν η εβδομάδα των Παθών πολύ τρέξιμο, πολύ χαμός πέσανε όλα μαζί, τρελή ζέστη, χωρίς νερό 3 μέρες, η μικρή άρρωστη και να πηγαινοερχόμαστε, πολλές εξωτερικές δουλειές και άλλα πολλά ωραία..:confused: Η μικρή εδώ και 2 νύχτες είναι καλύτερα με λιγότερο βήχα, μαλλον ήταν από τα δόντια γιατί ηρέμησε με το που μάτωσαν και τα ούλα και είναι έτοιμα να βγουν οι δύο κάτω κοπτηρες.Αυτά τα δόντια έχουν τρελό πόνο λέμεεεε!!!

katerin@ συγχαρητήρια κοπέλα μου, αστέρι είσαι!Θύμησε μου όμως για το πτυχίο σπουδάζεις ή κάποιο μεταπτυχιακό?Τί σπουδάζεις?

marigia κρίμα είναι η κοπέλα, μην τη διώχνεις, αν είναι όλα εντάξει με το παιδί φυσικά.

Η Χριστίνα δεν πίνει νερό και με σκάει γύρω στα 50 γρ. τί με μπιμπερό, τί με το κουταλάκι, τί με εκπαιδευτικό ποτήρι, τί με απλό ποτήρι, τίποτααα σήμερα κατ'εξαίρεσην ήπιε 100γρ. Τα δικά σας πόσο πίνουν?Κι όλη μέρα ιδρώνει...

Επίσης με δάγκωνε αλλά το έκοψε γιατί την μάλωνα πολύ αυστηρά, αλλά έχει πολύ πείσμα αν δεν γίνει το δικό της πέφτει κάτω και χτυπιέται, οπότε προσπαθώ να της αποσπάσω την προσοχή με κάτι άλλο. Από ότι βλέπω λίγο πολύ τα ίδια έχουμε όλες. Η αλήθεια είναι ότι έχω χάσει τον έλεγχο κάποιες φορές και της φώναξα δυνατά και της έχω δώσει και 2-3 φορές στη πάνα και μία στα χέρια αλλά ήταν περιπτώσεις που με είχε σκάσει κανονικά, με έδερνε, κλοτσούσε και όλα τα ωραία αλλά ευτυχώς με πολύ μάλωμα τα έκοψε αυτά. Και ο άγιος φοβέρα θέλει, θέλει μάλωμα, να μάθει να υπακούει και ότι τους κανόνες τους βάζω εγώ κι όχι αυτή. Η αλήθεια την έχω καλομαθημένη και σε κάποιο σημείο με είχε καβαλήσει κανονικά. Η Χριστίνα ντέφι βάραγε κι εμείς χορεύαμε. Καλά και τώρα ότι θέλει μας κάνει αλλά πιο συγκρατημένα. Αυτά από εμάς, σας καληνυχτώ κοριτσάκια!!!!:D

Καλή μου Χριστινούλα....!!! Χαίρομαι που ηρέμησε το παιδάκι!!!Αχ αυτά τα δόντια. Ο δικός μου τίποτα ακόμα. Στα 7 είμαστε!

Ο Γιάννης μου δεν έπινε καθόλου νερό μέχρι πριν 1 μήνα. Τώρα πίνει ίσως και 200ml τη μέρα. Με τόση ζέστη. Βέβαια με μπιμπερό γιατί από ποτύρι ναι μεν του αρέσει η φάση, αλλά το χύνει. Πάιζει!

Όσο για το αν την έχεις καλομάθει :rolleyes::rolleyes: και ποιος δεν το έχει κάνει. Αυτό λέω και εγώ. Κάπου έχασα τον έλεγχο. Σε κάποια με ακούει σε κάποια άλλα όμως...ΤΙΠΟΤΑ. Πάντως όπως βλέπεις είναι μια φάση που την περνάμε όλες μας. Θέλει ψυχραιμία...Και εγώ του έχω φωνάξει και μάλιστα χθες μέσα σε μαγαζι. Τον είχα στο καρότσι και φώναζε να κατεβεί. Λέω, άντε ζεσταίνεται μην τον έχω έτσι. Τι το ήθελα η γυναίκα; Μόνο που δεν έριξε το μαγαζί κάτω. Τον πήρα αγκαλιά και άρχισε να τσιρίζει. Υψώνω λοιπόν και εγω τη φωνή μου και άρχισα να φωνάζω. Μάλλον κατάλαβε. Βέβαια δίπλα η μάνα μου να μουρμουρίζει "Μην φωνάζεις στο παιδί"..Αχ αυτές οι γιαγιάδες....

Εγώ πάλι τα έχω δεί όλα με τον ύπνο. Πάμε για γάλα και νάνι και αντ’ αυτού παίζει ο Γιάννης και εγώ κοιτάω. "Πιές το γαλατάκι Γιάννη...", τίποτα αυτός. Παίζει παίζει παίζει, ώσπου κάποια στιγμή έρχεται στην αγκαλιά μου και αποκοιμιέται.. Τι να το κάνω, δεν πίνει γάλα κοιμισμένος...Ουφ!

Αυτά καλές μου. Σας φιλώ

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημέρα σας!!!!!!!

Η αλήθεια είναι ότι έχω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρό να γράψω αλλά είπα σιγά-σιγά να σας ξανασυναντήσω αλλα κακά τα ψέματα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον να συμμετέχεις στο forum από το να είσαι απλώς θεατής! Η κούκλα μου γεννήθηκε 9 Μαρτίου και τώρα είμαστε στη φάση που μαθαίνουμε τις πρώτες μας λεξούλες! Ειναι πολύ βολική όσον αφορά το φαγητό και τον μεσημεριανό ύπνο αλλά το βράδυ ενώ ξεκινάει να κοιμάται στο κρεβάτι της κάποια στιγμη μετά από 2-3 ώρες και αφού εχουμε προσπαθήσει να την πάρουμε λίγο αγκαλιά και να την ξαναφήσουμε στο κρεβατάκι της έρχεται να κοιμηθεί παρεούλα με την μαμά και το μπαμπά! Το απολαμβάνουμε αφάνταστα αλλά εχουν σπάσει τα νεύρα μου να ακούω πόσο κακό κάνω στο παιδί *#$+|#%!Πείτε μου ότι δεν είμαι η μόνη...

image.php?u=19634&type=sigpic&dateline=1352375928image.php?u=19634&type=sigpic&dateline=1352375139

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοπέλες μου!! Λοιπόν φαίνεται πως κάποιο κακό ηλεκτρονικό καρμα με κυνηγάει μιας και μπλόκαρα το νέο μου λαπτοπ πήγα του έκανα restart και μετά μου μπλόκαρε το ιντερνετ και μόλις τωρα κατάφερα να συνδεθώ από προχθες :twisted::twisted: νευρα νευρα!!!

Giaki εννοείται πως θα σας στείλω φωτό!!

Στην Ερέτρια θα είμαστε και εμείς το επόμενο ΣΚ. Λέτε να βρεθούμε εκεί;;

Marigia πιστεύω οτι δεν θα έπρεπε να χάσει και τη δουλειά της η συγκεκριμένη γυναίκα.. τότε ίσως να είχε πιο πολύ πρόβλημα από ότι τώρα.. συζήτησέ το μαζί της και μην ακούς κουτσομπολιά.

Πάω να ξαναπεράσω τα προγράμματά μου.. φιλιά σε όλες!!

vallou κερνάω καφέ στη χαλκίδα!!!

dimitrak μην σκας. Όχι δεν είσαι η μόνη που παίρνει το παιδί στο κρεβάτι!!! Και εμένα αυτά μου λέγανε και νευρίαζα. Οκ, το ξέρω ότι ας πούμε δεν είναι σωστό, αλλά έλα που το γουστάρω!!!!

Κορίτσια πάω σε παρτυ στη γειτόνισσα..Αχ το παιδάκι μου δεν το βλέπω να κοιμάται σήμερα. έχει karaoke....

Φιλιά πολλά!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημερα μανουλες!!!!

Χαμενες οι περισσοτερες βλεπω ενοψει Σ/Κ καλα να περασετε οπου και αν πατε!!!! Εμεις λεμε για κανα μπανακι αν και ο καιρος μας τα χαλασε λιγακι απο χθες..

Αντε καλα να περασουμε!!!! Φιλακια!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Που είστε όλες;;;

Τελικά το Πενάκι μου είναι το πιο μικροσκκοπικό του φορουμ...:roll: Την ζύγισα σήμερα και είναι μόλις 8800 και νομίζω 79 πόντους... Πάντως όρεξη έχει να φάει, αλλά δεν τρώει ποσότητες και είναι αεικίνητη. Το γαλατάκι μας 300-350 το χτυπάμε το βράδυ.. Θέλει να τρώει μόνη της και μου κλέινει το στόμα αν πάω να την ταίσω εγώ το ξεροκεφαλάκι μου.. Δίνω που και που και αλεσμένα για να την πιάσει.. Αύριο λέμε και εμείς για μπανάκι.. θα δούμε.. Καλά αυτό που χαλάει πάντα σαββατοκύριακο ο καιρός... ΤΡΟΜΕΡΟ :twisted::twisted:

Καληνύχτα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Το κλείσαμε το μαγαζί;;;:D:D:D

Λοιπόν..."Επιμολυσμένη δερματίτιδα"! Αυτό έπαθε το αστέρι μου..:(:(Από τη θάλασσα..Θα σκάσω κορίτσια...Το Σάββατο γέμισε κοκκινίλες και το παιδί είχε φαγούρα.

ΠΡΟΣΟΧΗ στη θάλασσα κορίτσια...

Κατα τα άλλα 10700 και 83cm...

Εσείς καλά;;; Αντε να μαζευόμαστε!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

ευχαριστώ κορίτσάκι μου. ναι είπε από τη θάλασσα...Αμα τον Ιούνιο είναι τόσο βρώμικη τελικά τι θα γίνει τον Ιούλιο και τον Αύγουστο;δεν ξέρω. Ένα λεπτό μόνο τον βούτιξα και τον έπλυνα αλλά φαίνεται ήταν αρκετό...Δεν ξέρω. Στην αρχή δεν ήταν κόκκινο, απλά τον χάιδεψα στην πλάτη και είδα ότι δεν ήταν απαλή...Την επόμενη μέρα άρχισαν οι κοκκινίλες...Ουφ θα σκάσω...:(

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλησπέρα και από μένα!

Από ότι είδα παραπάνω κάποια μανούλα ανέφερε κάτι για υφασμάτινες πάνες!Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε? Η μικρή μου έχει γεμίσει ιδρωτήρια στα χέρια και στην περιοχή της πάνας και την λυπάμαι να την βλέπω την καημένη κατακόκκινη οπότε φαντάζομαι η συγκεκριμένη πάνα ίσως σώσει την κατάσταση!

Επίσης από ότι κατάλαβα είμαστε από τις πιό χοντρούλες 80 εκ και 11.400!Τι να την κάνω που μας αρέσει το φαγητό! Ευτυχώς τρελαίνεται για ρυζογκοφρέτες και δεν τις αρέσουν τα γλυκά διαφορετικά θα χρειαζόμασταν δίαιτα!!!

image.php?u=19634&type=sigpic&dateline=1352375928image.php?u=19634&type=sigpic&dateline=1352375139

ευχαριστώ κορίτσάκι μου. ναι είπε από τη θάλασσα...Αμα τον Ιούνιο είναι τόσο βρώμικη τελικά τι θα γίνει τον Ιούλιο και τον Αύγουστο;δεν ξέρω. Ένα λεπτό μόνο τον βούτιξα και τον έπλυνα αλλά φαίνεται ήταν αρκετό...Δεν ξέρω. Στην αρχή δεν ήταν κόκκινο, απλά τον χάιδεψα στην πλάτη και είδα ότι δεν ήταν απαλή...Την επόμενη μέρα άρχισαν οι κοκκινίλες...Ουφ θα σκάσω...:(

Βρε Κατερινάκι περαστικά!!!Και ο δικός μου το προηγούμενο ΣΚ που τον βούτηξα, έβγαλέ ο καημένος κά΄τι μεγάλες κοκκινήλες στην κοιλια, "καντίλες" που λέμε αλλά μέχρι το βράδυ είχαν φύγει και το απέδωσα στο πλαστικό απο το σωσίβιο...η θάλασσα και σε εμάς ήταν ελαφρώς χαλιά γεμάτη πλαγκτόν και φύκια!!!

Για τις ρυζογκορφρέτες που λέτε, πήρα και εγώ κάποιες βιολογικες και μου φάνηκαν σάν ποπκορν πατημένα και ιδιαίτερα στεγνά...φοβήθηκα να δωσω στον μικρό οπότε τζίφος!!!Δεν πνίγονται ρε κορίτσια με αυτές?Ακόμη πλαινά και πίσω δόντια δεν έχουμε...μόνο 4 πάνω και 4 κάτω αλλά προσπαθεί ο καημένος!!!Μισοαλεσμένα του τα δίνω και κανένα κουλουράκι το καταφέρνει αφού το καλομουσκέψει!!!!:wink::wink::wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...