Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εντελώς τυχαία αυριο είναι το μάθημα που δίνω, Δημοσιοϋπαλληλικός Κώδικας. Στον Δημοσιουπαλληλικό ισχύει ότι δεν μπορεί να υπάρξει μετάθεση χωρίς αίτηση του υπαλλήλου όταν είναι πολύτεκνος, (αλλά στον στρατιωτικό κώδικα δεν ξέρω). Όμως αυτό το "προνόμιο" (αυτονόητα πράγματα, όχι προνόμια) ισχύει μόνο για αυτό το λόγο, όχι ότι η υπηρεσία είναι υποχρεωμένη να τη μεταθέσει εκεί που επιθυμεί (δυστυχώς). Η ιδιότητα πολυτεκνίας συνυπολογίζεται στην απόφαση μετάθεσης, χωρίς να δεσμεύει όμως.

Και απ ότι γράφει εδώ, για μετακίνηση (που όντως ισχύει ότι δεν θέλει υπηρεσιακό συμβούλιο, είναι απλό μέτρο εσωτερικής φύσης) όταν πρόκειται για άλλο νόμο ή νησί που δεν έχει οδική σύνδεση με χερσαία τμήματα της χώρας η μετακίνηση γίνεται με τη διαδικασία της μετάθεσης, δηλαδή χρειάζεται Υ.Σ. (το κάνανε για να διασφαλίσουν ότι δεν μπορέι η υπηρεσία α΄πό μόνη της να σε στείλει αλλού γι αλλού, δεν ξέρω όμως γιατί δεν διευκρινίζεται, αν αυτό ισχύει μόνο στις μετακινήσεις χωρίς αίτηση του υπαλλήλου ή ισχύει και σε αυτές με αίτηση, δηλαδή όταν θέλεις να πας κάπου).

Πάντως δεν μπορεί, θα βρεθεί λύση και για σένα βρε Κωνσταντία μου και για τη φίλη σου. Και συμφωνώ να της πεις να πάει και με τα τέσσερα παιδιά επιτόπου στον διευθυντή, γιατί μερικοί δυστυχώς ξεχνάνε ότι πίσω από τα χαρτιά υπάρχουν άνθρωποι και ιστορίες.

Και κάτι άλλο που σκέφτηκα και αναφέρεται στο Κώσικα είναι οι άδειες διευκολύνσεων χωρίς αποδοχές, και συγκεκριμένα αυτή που δίνεται μέχρι 2 έτη συνολικά, υποχρεωτικά και χωρίς τη γνωμη του Υ.Σ. όταν πρόκειται για ανατροφή παιδιού έως 6 ετών. Δεν ξερω ακριβώς πώς λειτουργούν αυτά γιατί τα διαβάζω μόνο θεωρητικά, και σίγουρα βέβαια δεν είναι και απλό να είσαι μείον έναν μισθό για κάποιους μήνες, αλλά είναι μια λύση.

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Η μικρή εχει ακόμη τα φλέμματα και εδώ και 2 βδομάδες περίπου έχουμε τρελό θέμα με τον ύπνο, κοιμάται πολύ αργά (χτες κοιμήθηκε στις 3 το πρωί) και ξυπνάει πολλές φορές λόγω βήχα και δεν κοιμάται ξανά. Χτες κοιμήθηκε στις 3.00, σηκώθηκε 8.00 το πρωί και έκανε και 2-3 ξυπνήματα. Οπότε ψιλοχάλι ο ύπνος όπως και την ημέρα αλλά επλίζω σιγά σιγά να ηρεμήσει με το βήχα και να κοιμηθούμε πάλι.:confused:Είναι βέβαια σε συνδυασμό και με τα δόντια και μας τάραξε γενικότερα με πολύ κλάμα, γκρίνια, αγκαλιά..μόνο όταν είμαστε έξω είναι μέσα στη καλή χαρά το σκατούλι, λες και έξω δεν πονάει..

Λοιπόν κανει αφόρητη ζέστη και πήρα την μεγάλη απόφαση να κόψω τα μακριά μου μαλλάκια (κάτω από τους ώμους). Αφού έτσι κι αλλιώς τα έχω όλη την ώρα μαζεμένα γιατί η μικρή τα τραβάει, οπότε μου έμενε μόνο ο βραχνάς του λουσιματος που ήταν το μαρτύριο του ξεμπερδέματος...ανανεώθηκα όμως κορίτσια......ωραία νιώθω....

Αυτά σας καληνυχτώ παραγγείλαμε με το σύζυξ σουβλάκια...να γουρουνιάσουμε βραδιάτικα..(η αυπνία θέλει καλοπέραση....:cool:)

yaeNp3.png

καλη επιτυχια γλυκουλα!!!παρτους τα σ@#κα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κ εμας το πεδιλακι ειναι μπλε D&G!!!!!!(δεν ειχαν αλλο χρωμααααα:rolleyes:)το ιδιο;;;;απιστευτο;;;:tongue:

για τις πανες θα στα πω απο το τηλ καλυτερα, ειναι μεγαλη ιστορια, κ εγω στο κομματι της πλυσης δεν τα παω καλα ακομα, δεν εχω μαθει τα κολπα!:roll: βεβαια , καμια σχεση με τις συμβατικες, δεν ιδρωνει, νιωθει ανετα, δεν την τρωνε τα μπουτακια...θα στα πω!

Μάλιστα ήμουν μπροστά όταν στην εικοστή φορά που τη χτύπησε το μεσημέρι του έδωσε κι εκείνη μια στο χεράκι και δυστυχώς διαφώνησα επιτόπου μπροστά στο παιδί και της είπα να μην το ξανακάνει, γενικώς τα μπλέξαμε εντελώς. Ουστιαστικά της είπα ότι αυτό που δεν θέλει να κάνει ο μικρός, μόλις του το έκανε εκείνη. Τι να καταλάβει το νήπιο? Αφού το κάνουμε κι εμείς!

Τελοσπάντων, ψιλοαγχώθηκα... Πού θα πάει θα περάσει κι αυτό με ψυχραιμία, απλά υπάρχουν μερικές φορές και όρια στους άλλους και δεν ξέρω πώς μπορείς να περιμένεις να έχουν την δική σου ψυχραιμία (που κι εγώ δηλαδή ώρες ώρες θέλω να τον πνίξω αλλά συγκρατούμαι). Αλλά πρέπει!

Έχει καμιά σας αυτό το θέμα με το χτύπημα?

γι'αυτο που ρωτας, κ η ερατω βαραει που κ που κ κανει διαφορα ενοχλητικα αλλα οπως λες κ εσυ, λες 'μη' αυστηρα κ κοφτα.

δεν γελας (το θεωρουν παιχνιδι) δεν φωναζεις (μαθαινουν να κανουν το ιδιο) δεν τα χτυπας πισω, ακομα κ 'ψευτικα', οπως εκανε η μαμα σου!και πολυ καλα εκανες που διαφωνησες μπροστα στο παιδι, τωρα τα καταλαβαινουν ολα και πρεπει 1. να καταλαβουν ποιος ειναι ο αρχηγος που θετει τους κανονες (εσυ και ο Θ. δλδ) και 2. οτι οντως, το χτυπηματακι πισω, ειναι λαθος και ανεπιθυμητο οπως το χτυπημα(τακι) γενικα!

η ερατω μουγκριζει (ναι ρε παιδιαααα..το γλυκο μου αγγελακι δλδ ....:roll:) πολυ εντονα αμα θελει κατι. ε, αν της φωναξω πισω, το χασα το παιχνιδι, τσιριζει χειροτερα. οποτε οσο περισσοτερο φωναζει τοσο πιο ηρεμη φωνη πρεπει να εχω....

αν παντως κανει καποια βλακεια και κινδυνεψει να χτυπησει , εκει ειναι αλλη ιστορια, νομιζω οτι ειναι οκ να βαλεις πιο εντονη φωνη, οχι τσιριδα, αλλα να δειξεις οτι αυτο ειναι μεγαλο λαθος...

αυτα :rolleyes: υπομονη στα δοντακια αντε λιιιγα (παραπανω, λιγα παρακατω) ακομη μεινανε !!:cool:

νεαμανουλα μηπως ειναι απο δοντια ο βηχας κ γενικα η ολη παραγωγη; με γεια το κουρεματακι!!αχ θελω κ εγω μια αλλαγη αλλα με τετοιο μαλλι τι αλλαγη να κανω γκρρ!

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κοπέλες!! Σας έγραψα ένα κατεβατό αλλά καταφερα να το σβήσω..

Εν συντομία λοιπόν.. τα έχω πάιξει από το πάρτυ και μετά.. Καθάριζα και πριν το σπίτι και μετά που μου άφησαν το απόλυτο ΧΑΟΣ. Τα αγόρια μου έσπασαν 5 λεπτά μετά που ήρθαν το κρύσταλο του τραπεζιού στο σαλόνι και ευτυχώς δεν είχαμε θυματα αφού το είχα τυλιγμένο με φυσαλίδα για χάρη της μικρής. Γενικά είχε πολύ επιτυχία και τα κοριτσάκια μου το καταευχαριστήθηκαν.. Του χρόνου οχι όλη η τάξη παρά μόνο οι πιο κολλητοί..

Katerinaki .. μήπως περισσότερο φταίει και η γιαγιά;; Η δική μου κάνει σε στυλ παιχνίδιου ( αν είναι δυνατόν) οτι χτυπάει την Πενυ με τη μυγοσκοτώστρα :confused: Ένα απόγευμα που την άφησα ήρθε το μωρό και μου έκανε ΝΤΑ!! Καλύτερα να το σταματήσετε από τώρα.. Περνάνε και φάση που χτυπάνε πάντως ακόμα και αν δεν το δούνε κάπου.. θα το κόψει..

Αυτά.. λέω να κοιμηθώ νωρίς.. αυριο θα σας βάλω και φωτό.. φιλιά σε όλες :tongue:

Νεαμανουλα ΄μήπως για αυτο δεν μπορει να κοιμηθει η Χριστινουλα απο τα φλεμματα? Ειναι και οι κυνόδοντες στη μεση..Αχχχ υπομονη κοπέλα μου και περαστικα γρήγορα έυχομαι.

Κατερινας μου κι εγω θα ήθελα να σας γνωρίσω πολύ να γνωριστουνε και τα ζουζουνια.. μόλις μπορέσει ο σύζυγος θα ρθουμε καμια βολτούλα , εχω μια καλή φίλη Ερέτρια οπότε μπορεί να το συνδιασουμε, και ναι είμαστε πολύ γκρινιάρες και κλαψιάρες αλλα και πολύ χαδιάρες και γλυκιες !!!!!

Λοιπον Κατεριν@ το ίδιο θέμα εχω κι εγω με την μικρη δηλ μου ξεριζωνει τα μαλλιά περισσότερο , τις σφαλιάρες τις έχουμε μετριάσει λιγάκι .

Κι εκεινη δεν φαίνεται να το χει πιάσει το μήνυμα αλλά προσπαθώ οταν την έχω αγκαλιά και το κάνει να την κατεβάζω και να της λεω πως δεν έχει αλλη αγκαλιά γιατί πονάει την μαμά. Μετα γινεται το ελα να δεις δηλ χτυπιεται στα πατώματα , χτυπα το κεφάλι της και τσιριζει επειδη καταλαβαινει πως την μαλωσα, κατεβαινω όμως στο επιπεδό της και της εξηγώ μπλα μπλα δεν πονάμε την μαμά , δεν έιναι σωστό κλπ. ε λοιπόν με κοιτα με ενα βλέμα όλο ειρωνια ( αχχχ να την πνίξω μου έρχεται ΄τότε ) λες και ειναι κανα 5χρονο και παει να ξανακάνει το ίδιο.... Την δευτερη φορά καταλαβαινει πως δεν αστειέυομαι και μου είναι φιλάκια και αγκαλίτσες .. Πολύ αντιδραστικο αυτο το παιδί πα πα πα... Ο Κων/νος μια φορά που του τα τράβηκε εκεινου της τράβηξε κι αυτος τα δικά της , φυσικα το είδε παιχνίδι και γέλαγε ασε που για καιρό οταν μας τράβαγε τα μαλλιά και την μαλώναμε τραβαγε ύστερα και τα δικά της ....

Επισης ετσι και την μαλώσεις για το οτιδήποτε σε κοιτα προκλητικά και φωνάζει κοφτά αααΑΑΑΑΑΑΑ.

Κορίτσια χώρισε η νταντα η μάλλον την άφησε ο σύζυγος της με δυο παιδιά στο δημοτικό... Ανησυχω για την μικρη μου γμτ .. σε τι ψυχολογία να έιναι η κοπελα για να είναι οπως πρεπει με την μικρή. Το χειροτερο είναι πως το έμαθα απο τριτους και δεν μπορω να ρωτήσω στα ίσια ..

Και την να κανω? να την σταματήσω ?? Θα την αποδεκατισω εντελώς ...

Ξερω ξερω δύσκολα τα πραγματα για άλλη μια φορά...

Σας φιλώ ήρθε ο σύζυγος

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλημέρα και από εμένα!!:D

Κατεριν@ μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!:D:D

Λοιπόν στο θέμα μας. Φυσικά και ο Γιάννης κάνει διάφορα τέτοια και με νευριάζει. Πρώτον εμας μας δαγκώνει και δεν ξέρω πως να το χειριστώ. :evil: Μάλλον το έχω παρεί λαθος από την αρχή και τα έχουμε κάνει σκ@τ%... Δηλ ο Γιάννης δαγκώνει, εγώ φωνάζω γιατί πονάω και ο Γιάννης φυσικά το διασκεδάζει. Πρέπει να το πάρω από την αρχή. Όσο για τις σφαλιάρες το είχε ξεκινήσει, αλλά θυμάμαι ότι του αγρίεψα και το έκοψε.

Το θέμα είναι εμάς με το καρότσι. Δηλ, πάμε βόλτα ολα οκ. Παίζει στην παιδική χαρά και όταν είναι να τον ξαναβάλω για να φύγουμε αρχίζει να χτυπιέται, κλαίει , τεντώνει το κορμί του κτλ..Εκεί λοιπόν εγώ γονατίζω, τον κοιτώ στα μάτια και με βλέμμα και τόνο φωνής"ως εδώ νεαρέ", του εξηγώ ότι πρέπει να φύγουμε και ότι έπαιξε αρκετά...Ε, στην τρίτη φορά πιάνει. Κάθεται σαν αγγελούδι...

Όσο για το mantoux βρε μην το φοβάσαι. Θα το κάνει στο χεράκι του χαμηλά και θα περιμένετε 2 24ωρα να δείτε αν θα πρηστεί το σημείο εκείνο. Αν οχι τότε δεν θέλει εμβολιο. Αν ναι, τότε θα προχωρήσετε!!!!

vallou εχω μια ιδέα. Εσύ θα γράφεις στο word και μετά θα κάνεις paste εδώ. Έτσι και να σου σβηστούν θα πατήσεις αναίρεση και όλα οκ!:-D:wink:

marigia Μου τι πακέτο αυτό με τη νταντά.:? Θεωρώ πως πρέπει να το παρακολουθήσεις το θέμα...Ισως και να της μιλήσεις. σαφώς η ψυχολογία της θα είναι "κάπως"....

σας φιλώ, πάω αθήνα στο Γεννηματά στο κέντρο κεφαλαλγίας μπας και βγάλω τίποτα με τους πονοκεφάλους...:?:?:?

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλημέρα μανούλες!

katerin@ καλη επιτυχία και καλά αποτελέσματα!

τι κάνετε?εμείς εχτές κάναμε το μαντου μια χαρά η μικρή!είμαστε 9500κιλά και 80 ύψος!μια χαρά την βρήκε η γιατρός!

λοιπόν αυτό με τα χτυπήματα το περάσαμε και εμείς νωρίτερα όμως λόγω του παιδικού!αυτό που έκανα εγώ όταν χτύπαγε τον εαυτό της και τράβαγε τα μαλλιά της της αποσπούσα την προσοσχή τώρα το έχει κόψει!τώρα όσον αφορά που χτυπάει εμένα όταν την έχω αγκαλιά της δείχνω το πάτωμα και της λέω ότι αν το ξανακάνει θα την αφήσω κάτω μόνη της και το έχει ψιλοσταματήσει και αυτό. αν το κάνει καμμιά φορά από μόνη της μετά μου δείχνει το πάτωμα και λέει κατω κατω η σκατούλα!

το μόνο που έχει μείνει είναι ότι όταν κάνει κάτι και την μαλώσω τσαντίζετε και έρχεται να μου ορμήξει!συνήθως μου πιάνει τα ρούχα και τα τραβάει άλλες με χτυπάει στα πόδια!θα το σταματήσει και αυτό που θα πάει αντιδράει αλλά μόνο αν έχει κάνει σκανταλιά μου ορμάει!

από λεξούλες πως είστε?εμείς πάμε καλά προσπαθεί και παπαγαλίζει τώρα λέει λεξούλες ουυυυυυ οι νέες μας λέξεις είναι κατω κατω, πίλα η πιπίλα μπαοοοο το μπράβο τη ρωτάμε τι κάνει και απάντάει καλα και το τέλειο μια φορά έκανε προυτς ο ποπός της και τις λέω τι έκανες εκεί προυτσου προύτσου?εεεε από τότε κάθε φορά που την αμολάει έρχετε μου δείχνει τον ποπό της και μου λέεια προυτσ προυτσ!πολύ πλάκα έχει!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Γεια σας κοριτσακια!!!!

Πω πω τι ζεστη ειναι αυτη ρε παιδια??? Τη σιχαινομαι αυτη την κατασταση..μου αρεσει που ολοι αδημονουσαν να κανει ζεστη και τωρα παλι ολοι παραπονιουνται...:rolleyes: ο καιρος αυτος ειναι μονο για διακοπες και θαλασσα οχι γαι δουλεια και πολη..:roll:

Εμεις σημερα το πρωι καναμε το μαντου και στις αρχες του μηνα θα κανουμε το mmr γμτ και πεφτει πριν τις διακοπες μας, τωρα που το σκεφτομαι λεω να πω στο γιατρο μας να μας το κανει next time να μην εχουμε πυρετους και τετοια μεσα στις διακοπες μας..ελπιζω να το δεχτει. Παντως μου ειπε οτι ενα 10% κανει υψηλο πυρετο για 2-3 μερες μετα απο αυτο το εμβολιο και ας ελπισουμε να μην ειμαστε μεσα σε αυτο το ποσοστο αν σκεφτω οτι σε κανενα εμβολιο δεν ανεβασε πυρετο. Τελος παντων...αν μπορεσω να το αποφυγω την επομενη φορα εχει καλως..

Κατερινα ο Νικολης δεν χτυπαει ποτε οποτε δεν ξερω τι να σου πω αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ακουει ουτε με το καλο ουτε με το αγριο. Αν δεν γινει το δικο του κανει σαν χαζο, κλαει , οριεται κ.λ.π. και χθες απο τα νευρα μου (ειχε ανοιγοκλεισει την τηλεοραση ισα με 20 φορες) του εδωσα μια δυνατη στο χερι:(, εκλαψε για 10 δευτερα και μετα χαμογελωντας και κρατωντας το χερι του πηγε και ξαναεκανε το ιδιο πραγμα, οποτε και δεν ξαναεδωσα σημασια. Παντως το καθε παιδι ειναι που διαφορετικο δηλαδη π.χ. ο νικολας ειναι τοσο αυπακουος και πεισματαρης που το στυλ ¨διαλογος¨¨κυρηγματακι¨κ.λ.π. δεν πιανει σε καμια περιπτωση. Εχω μπερδευτει δεν ξερω..

Νεαμανουλα με γει το κουρεμα, παει το μαλλακι???? Αχ τι κανουν οι ζεστες!!! Ειμαι σιγουρη οτι θα σε παει αλλα και το μακρυ ηταν ωραιο!!!

Μαριγια δεν ξερω τι θα εκανα στη θεση σου, μπορει να να της συνεβη οτι της συνεβη και να ειναι επαγγελματιας και αυτο να μην επηρεασει τη σχεση της με το παιδι, θα κρινεις εσυ την κατασταση σιγα σιγα, αν δεν εχει διαφορα γιατι να τη διωξεις την κοπελα??? Η οποιαδηποτε θα μπορουσε να ηταν στη θεση της.

VALLOU χαρα στου κουραγιο σου!!! Τουλαχιστον περασατε ωραια παρα τις ζημιουλες και τις βρωμηλες!!!

και...gio αγαπητη μου φιλη, εδω ειμαι, δουλεια, σπιτι , καμια βολτα!!! Γι αυτο και σας αφηνω την κανω για δουλεια...μεσα στην κωλοζεστη..φιλακια!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

July οι μικρες μας είναι το ίδιο σε κιλακια και σας περναμε 1 ποντο στο μποι . Να μην ανησυχω λοιπον και την λεω αδύνατη. Οσο για το προυτς προυτσ τουλαχιστον η δικιά σου το λεει χαριτωμενα , η ανιψια μου 16 μηνων κ κατι την ρωτανε "Πως κανει ο κ#(^ος σου ? και απαντα "Πρρρρρρουτς":tongue:

ΠΕΖΗ ασε λιωσαμε σήμερα με την ζέστη .. Στη δουλεια εχουν τερμα τα κλιματιστικα και φοραμε ζακέτες και βγηκα εξω και επαθα πολιτισμικό.. Λες και μου βαλαν ενα καλοριφερ στη μουρη...

Για τη γυναικα που λες οχι δεν σκεφτομαι να την διώξω , είναι και συγγενης του άντρα μου. Αλλα ανησυχω γιατι οταν ερχομαι την βλεπω συνέχεια κλαμμενη .. Σημερα που τελειωσαν τα σχολεια είχε και την κορη της μαζί και τουλ. ημουν σίγουρη πως η μικρη περασε καλα γιατί την υπεραγαπα και την φωνάζει κιόλας ¨"Μαιη " Μαίρη την λενε.

Λοιπον μη φανταστεις πως και στην δικιά μου πιάνει το στυλ κηρυγμα κλπ. απλα προετοιμαζεσαι για αργότερα που θα καταλαβαινουν περισσότερα και γενικά εισαι μεσα στον κανόνα πως απαγορευεις μεν αλλα εξηγεις και τον λόγο. Παντως εμενα εκει που πραγματικά με σκάει είναι στην πανα της και οταν μου τραβά τα μαλλιά πολύ δυνατά. Α και κάτι άλλο μη δει τρίχα θα την βάλει το στόμα κατευθείαν Τι ειναι αυτο το πραγμα ?? Βρισκει τριχες κατω και κανει να τις βάλει στο στομα. Εγω επειδή τις σιχαινομαι πολύ δεν κραταω την ψυχραιμία μου αηδιάζω και σπευδω να της την βγάλω απ το στομα και τωρα το χει μαθει και το κανει συνεχεια. Μια μερα την αφησα να την φάει, εμετο κοντεψε να κανει αλλα΄και πάλι δεν το κοψε βρε κορίτσια...

Vallou Περιμενουμε φωτο , κι απο σενα DaF μην ξεχνιομαστε.. Α τελικα το βρηκα το νουμερο της Υδριας και απο Σεπτεμβριο θα ξαναρχίσουμε Σαββατα αυτη τη φορά.

Φιλια Πολλά σε ΌΛες

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Κορίτσια έσκισα! Για 10 έγραψα!

Ευχαριστώ πολύ πλύ για τις απαντήσεις σας, πολυ΄με βοηθούν... Σήμερα είναι πιο ήρεμος μπορώ να πω, για να δούμε, μπορεί χτες να ήταν απλά μια κακή μέρα...

DaF σε πήρα να σε ρωτήσω λίγο για τις πάνες και για τα σλινγκ γιατί γεννάει μια καλή μου φίλη σε κανέναν μήνα και θέλω να της κάνω δώρο. Αν είναι και μπορείς στείλε μου μήνυμα το βράδυ όταν κάτσεις να σε πάρω!

Λοιπόν, Κωνσταντία, ρώτησα την καθηγήτρια σήμερα μέχρι να έρθουν οι κόλλες για το θέμα με τη φίλη σου και της φάνηκε πολύ περίεργο που έχασαν την αίτησή της και ότι το υπηρεσιακό συνεδριάζει ξανά το Σεπτέμβριο. Εκείνη (είναι Διευθύντρια στο Εσωτερικών, ακριβώς στο αντικείμενο της εφαρμογής του Κώδικα, οπότε είναι βαθιά γνώστης) μου είπε ότι τα υπηρεσιακά συνεδριάζουν πολύ συχνά, τύπου κάθε εβδομάδα και ότι αν της έλεγα την υπηρεσία που είστε θα μπορούσε να μου πει περισσότερα, αλλά εγώ δεν ήξερα... Έτσι όπως ήταν το ύφος της, κατάλαβα ότι υπάρχει ενδεχόμενο να υπάρχει κάτι περίεργο από πίσω. Για πες της να το ψάξει καλύτερα το θέμα, γιατί μπορεί να μην της τα λένε καλά...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!

φιλενάδα neamanoula μεγια το μαλλάκι!!!!Σε πήρα χθές το απόγευμα αλλά σουρτούκευες!!!!

Λοιπόν κορίτσια χθές πήγαμε στο πρώτο μας παιδικό πάρτυ σε παιδότοπο!!!!Ο μικρός τρελλάθηκε απο την χαρά του με τα παιδάκια αλλα έκατσε μόνο 15 λεπτά με τις κοπέλες!!!!Φανταστείτε λοιπόν με την ζεστη που είχε να τον έχω αγκαλία ή να περπατάμε μαζί για να τον πηγαίνω στα μικρά!!!!Την άλλη φορά ελπιζω να καθήσει ή τουλάχιστον να περπαταει μόνος του γιατί τα έπαιξα!!!!

Περιμένω και εγώ φωτογραφίες απο συμπεθεροβάφτιση και γενένθλια vallou's!!!!

Φιλάκια σε όλες σας!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...