Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλά όσες 'έχετε εξοχικά σας ζηλεύω αφάντασταααα!!!

ΠΕΖΗ θες και ομπρελίτσες και ξαπλώστρες...πουλάκι μου....φραπεδάκι σπαστό από το σπίτι, ομπελίτσα δική σου και ψάθα, μια χαρά δεν είναι κι έτσι??Εμείς ποτέ δεν είμασταν του οργανωμένου beachbar και τέτοια μόνο για διασκέδαση, αλλά για χαλάρωση κάναμε πολλές φορές κάμπινγκ και μάλιστα ελεύθερο (καλά λίγες μέρες μην φανταστείς..2-3) αλλά τώρα με τη μικρή αδύνατο! Σε τηλ. προχτες ήμουν στους δικούς μου αλλά δεν σε βρήκα. Δεν πειράζει άλλη φορά!

july δεν το βλέπω το είδα λίγο στην αρχή αλλά το γνωστό τέλος θα έχει, ερωτεύτηκαν μετά από πολλές κόντρες και μίση και ζήσαν αυτοί καλά...

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι βρε κορίτσια συμφωνώ για τα κουβαδάκια.. αλλά για θυμηθείτε περσυ τους βραστήρες τους αποστειρωτές και τα λοιπά...;;

Σημέρα η Πένυ μου έκανε το γνωστο γερμανικό νούμερο ξυπνάω στις 3,30 και κοιμάμαι στις 5,30!! Έφαγε και 2-3 στην πάνα... λάθος μου... τελικά δεν ειναι καθόλου του ύπνου.. ειχε χορτάσει και ήθελε βολτες...

Ο άντρας μου επιμένει να πάμε στο χωριό, εγώ λέω φέτος, όσο και οτι μπορούμε να το κάνουμε και ας φάμε και κάτι από τις οικονομίες μας.. Όσο μας λένε οτι τίποτα από τα σενάρια δεν ισχύει τόσο πιο πολύ αγχώνομαι... Λέω να χαρούμε κι αυτο το καλοκαίρι γιατί ο χειμώνας θα είναι άσχημος..

Καλά μη φανταστείτε κάτι σε Έυβοια σκέφτομαι, Αγία Άννα ή Πευκί ή Ελληνικά. Πρέπει να σκέφτομαι και τα παιδιά κάπου να περνάνε καλά. Να τα αφήσω για να πάμε μόνοι δεν υπάρχει. Έχουμε και ένα γάμο στο Καρπενήσι και έτσι θα κάνουμε και μια βολτούλα από εκεί. Μπορεί και να γυρίσουμε λιγάκι με την ευκαιρία.

Καλά η σύνδεσή μου πετάει!!! Έχω ενα μαγαζί με ιντερνετ κοντά μου και δεν έχει ασφάλεια. Τελειο;;!!

Καλά όσες 'έχετε εξοχικά σας ζηλεύω αφάντασταααα!!!

ΠΕΖΗ θες και ομπρελίτσες και ξαπλώστρες...πουλάκι μου....φραπεδάκι σπαστό από το σπίτι, ομπελίτσα δική σου και ψάθα, μια χαρά δεν είναι κι έτσι??Εμείς ποτέ δεν είμασταν του οργανωμένου beachbar και τέτοια μόνο για διασκέδαση, αλλά για χαλάρωση κάναμε πολλές φορές κάμπινγκ και μάλιστα ελεύθερο (καλά λίγες μέρες μην φανταστείς..2-3) αλλά τώρα με τη μικρή αδύνατο! Σε τηλ. προχτες ήμουν στους δικούς μου αλλά δεν σε βρήκα. Δεν πειράζει άλλη φορά!

july δεν το βλέπω το είδα λίγο στην αρχή αλλά το γνωστό τέλος θα έχει, ερωτεύτηκαν μετά από πολλές κόντρες και μίση και ζήσαν αυτοί καλά...

Καλημέρα φιλενάδα!!!!

Τι εγινε βρε κορτσουδια??? Πολλη νεκρα στο φορουμ..μπηκε το καλοκαιρακι για τα καλα στη ζωη μας και αρχισαμε τις αποδρασεις??? Αχ ζεστη πολυ εχουμε , να παμε για κανα μπανακι...!! Φιλια!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Γεια σας κορίτσια!

Αχ, λιώσαμε στη ζέστη σήμερα, τι ήταν αυτό... Και δεν προβλέπονται διακοπές ακόμα και μπανάκια οπότε, μέσα τα κεφάλια!

Εγώ τα έχω παίξει ολίγον με το διάβασμα, ευτυχώς θα πάμε αύριο Χαλκίδα το απόγευμα να δούμε τον ξάδερφο του Θανάση από την Αυστραλία που ήρθε φέτος, ποιος ξέρει πότε και αν τον ξαναδούμε, οπότε ευκαιρία να γνωριστούμε και να δει και το παιδί, να γνωρίσουμε κι εμείς την οικογένειά του. Θα έχει πλάκα γιατί το σόι του Θανάση, τα ξαδέρφια του έχουν πολλά παιδιά (είναι 4 αδέρφια και τα 2 έχουν 5 και 6 παιδιά ο καθένας, οι άλλοι 2 έχουν από 2) και θα γίνει πανζουρλισμός! Ο δικός μας είναι ο Βενιαμίν και όλοι τον προσέχουν!

Κυριακή βαφτίζεται το κοριτσάκι μιας πολύ καλής φίλης και έτσι θα έχουμε κι άλλα ευχάριστα!

Κι εμείς πάντως εξοχικο φέτος, αν καταφέρουμε θα πάμε και λίγο Κρήτη που έχουμε το πατρικό της πεθεράς μου της Χανιώτισσας και αυτό που θα θέλαμε πολύ πολύ είναι να πάμε κάμπινγκ με τον μικρό! Μακάρι να συντονιστούμε και με την Ερατώ! Για να δούμε!

2 πράγματα θέλω να σας πω. Ερώτηση: Έχετε κάνει μαντού? Αρρώστηασν μετά?

Και επίσης το απίστευτα κουφό της υπόθεσης: ήμουν στο σούπερμάρκετ και βλέπω ένα μπουκάλι της nuk 300μλ με στόμιο μαλακό σαν του μπιμπρό, αλλα΄σε σχήμα ποτηρακίου. Λέω, δεν το παίρνω να το δοκιμάσω κι ό,τι γίνει. Λέω του Θανάση να του δώσει εκεί το γάλα του το πρωί και αν δει τα σκούρα να του το ξαναβάλει στο μπιμπερό. Όταν ξύπνησα, μου λέει όχι μόνο το ήπιε και ήθελε να το κρατασει και μόνος του, αλλά δεν το άφηνε και μετά! Το λάτρεψε μιλάμε! Τώρα πλέον το πρωί πίνε εκεί το γάλα του, πάει το μπιμπερό! Το βράδυ δεν το χω τολμήσει ακόμα, αλλα΄θα γίνει κ ιαυτό. Τελικά πρέπει κανείς να δοκιμάσει διάφορα ποτηράκια για να βρει τι αρέσει στο κάθε μικρό. Δοκιμάστε το πάντως, αξίζει τον κόπο!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!

Λοιπόν είμαι σε φουλ ετοιμασίες για το πάρτυ της μεγάλης!!! Το κακό είναι οτι έχω να κάνω και πολλές καθαριότητες μιας και τα είχα αφήσει κάμποσο καιρό. Αν και το σπίτι που θα μου αφήσουν μετά μάλλον θα θέλει ανακαίνηση και όχι καθάρισμα :mrgreen: χαλάλι, τα σπίτια είναι για να τα ζούμε..

Η άχρηστη μάνα δεν ήξερα πως να φτιάξω χωνάκια για να τα γεμίσω γλυκάκια για το τέλος που θα φεύγουν οι καλεσμένοι μας.. ευτυχώς βοήθησε το ιντερνετ, βρήκα και κάτι φοβερά κεκάκια, ελπίζω να έχω κουράγιο να τα φτιάξω άυριο βράδυ..

Λοιπόν γυριστρούλες θα σας βάλω φωτό μετά το σκ για να μας δείτε.. φιλάκια πολλά!!

Ολίγον νέκρα επεσε στο φόρουμ αυτές τις μέρες!Τα υπόλοιπα κοριτσάκια που είναι?Βολτούλες??

Η μικρή μου λίγο κρύωσε, την πρώτη μέρα είχαμε πυρετό μέχρι 38.2 αλλά τίποτα το σοβαρό, το μόνο που έχει τώρα είναι αρκετά φλέματα. Βέβαια ο ύπνος δύσκολο. Κι επίσης έβγαλε σπυράκια στο ποπό (μεγάλα) και στα πόδια (μικρά σαν ιδρωτίρια αλλά πολλά). Πήγαμε γιατρό και στο ποπό μας είπε ότι είναι ερεθισμός από την πανα ( αυτές τις μέρες της φορούα πάνα βρακάκι, παίζει ρόλο λέτε?) και στα πόδια ότι είναι αλλεργία από το χώμα, κοινώς κήποι, παιδική χαρά κα. Εντωμεταξύ της φοράω πεδιλάκι με καλτσάκι, να της πάρω κλειστό αθλητικό παππούτσι? Ιδρώνει πολύ στα πόδια δεν θα σκάσει???

Κατερίνα καλά να περάσετε, το εμβόλιο σε λίγες μέρες θα το κάνουμε κι έχω ένα άγχος γιατί έχω ακούσει ότι συχνά ανεβάζει μετά πυρετό το παιδί, εσείς το κάνατε?και vallou καλή επιτυχία για το πάρτυ της κόρης σου!Να περάσετε υπέροχα!περιμένουμε φωτό..

Καλά να περάσουμε το σ/κ..

yaeNp3.png

γεια σας κοριτσια!μετα απο μια τρελη εβδομαδα καθομαι, εστω κ για λιγο!

κατερινα εχουμε κ εμεις σοι απο αυστραλια, θα ηθελα πολυ να δω τα τρελοξαδερφια μου αλλα ουτε φετος θα ρθουν....μακαρι να μπορουσαμε να παμε εμεις, ταξιδακι αυτστραλια και νεα ζηλανδια (επι τη ευκαιρια!)δεν θα με χαλαγε καθολου τωρα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!

καλα να περασετε κοριτσακι και επειδη κατα 99% θα παμε χανια μεσα στον αυγουστο θελω πολυ να το κανονισουμε , μια εξορμηση εστω κ ενα βραδυ ρε παιδι μου σε φρι....:-D αχ με τετοια ζεστη αυτες οι σκεψεις ειναι πολυ δροσιστικες!θελω θαλασσααααα!!!!!!!:mrgreen:

πηγαμε παιδιατρο την πεμπτη κ η ερατουλα ειναι 10 κιλα και 80 ποντους!επισης τρωμε αυγο!!!!!!επιτελους!!!!!

κ με το ταχινι μια χαρα τα παμε, ευτυχως!!τωρα μενει να δοκιμασει ψαρακι και κανενα μερλιν για να δουμε και τα εσπεριδοειδη...:rolleyes:

χτες βραδυ βγηκαμε οικογενειακως κοριτσια, πηγαμε σε meatbar:mrgreen: , κοινως ψητοπωλειο με χρωματιστη διακοσμηση:tongue::tongue::tongue: η ερατουλα αφου εκανε τις γνωριμιες της με ολον τον κοσμο, μεσα κ εξω, αφοσιωθηκε στο να ριχνει ψιχουλα παντου απο το ψωμακι της. της πηραμε βραστα λαχανικα τα οποια τα καταβροχθισε! πολυ χαιρομαι να βγαινουμε ετσι!:D

για τις διακοπες θα παρουμε περιπου ο,τι και περυσι, δεν θα παρουμε ριλαξ αλλα θα παρουμε παιχνιδια για θαλασσα πχ, συν το καροτσι (αχ τι ωραια που ηταν περυσι μονο το σλινγκ:rolleyes:)....μια χαρα θα ειναι, να δει φυση η μικρη με νοιαζει!!!:mrgreen:

περαστικα στη δεσποινιδα χριστινα!!:-D

(τις φωτο απο τη βαφτιση ακομα να τις ξεδιαλεξω ουπς!!)

ξεχασα!!ερωτηση!!!: αρνισιο κρεας εχει δωσει καμια; λεω να της φτιαξω μπιφτεκια με μοσχαρισιο-αρνισιο κρεας..

Καλησπέρα και απο εμένα.

Πρ'αγματι ζεστη τρελή. πάμε θάλασσα ΤΩΡΑ!!!

Κατερινάκι και neamanoula εμεις κάναμε μαντου. Το δοκιμαστικό πήγε μια χαρά οπότε δεν χρειάστηκε εμβόλιο! δεν έκανε πυρατό. Όαλ πήγαν μια χαρά. Μην το φοβάστε (Εμείς βρε κορίτσια το κάναμε πριν 2 μήνες...)

neamanoula περαστικά! Ελπίζω να είναι καλύτερα το Χριστινάκι. Κλειστό παπούτσι δεν θα το πρότεινα. Θα σκάσει η μικρή. Εγώ του βάζω παπουστάκι με πολλά ανοίγματα και είναι μια χαρά!

Σας αφήνω γιατί ο μικρός θα ρίξει τον υπολογιστή.

Φιλιά

cEyXp3.png

q61sp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου.....

Με όλα αυτά που συμβαίνουν στην καθημερινότητα μας (οικονομική κρίση τρελή όμως, η οικογένεια σπασμένη στα δυο, μεταθέσεις επί μεταθέσεων )δεν είχα όρεξη ούτε στο ίντερνετ να μπω. Και η δουλειά αυτή την περίοδο πολλή και ο κόσμος σαλταρισμένος και με το δίκιο του και γενικώς σκατά.

Συγνώμη αν σας μαύρισα αλλά πραγματικά φέτος είναι η πρώτη φορά που δεν μου κάνει αίσθηση να πάω όύτε για μπάνιο. Καλά για νησί ούτε λόγος. ευτυχώς που είχαμε πάει πέρυσι στην Πάρο και έχουμε φωτό με το μωρό να του τις δείχνουμε, φοβάμαι ότι θα αργήσουμε να ξαναπάμε... Στα εξοχικά μας θα τη βγάλουμε (εμείς πάιζουμε σε διπλό ταμπλώ, στον Κορινθιακό του άνδρα μου και στη Χαλκιδική της οικογένειάς μου) και σε ένα θέρετρο της αεροπόρίας που φέτος δικαιούμαατε να πάμε και θα είμαστε τέλος Αυγούστου. Πεζή είναι δίπλα στον Πλαταμώνα, οπότε αν είστε κι εσείς εκεί θα βρεθούμε σίγουρα;)

Κορίτσια παρήγγειλα κι εγώ υφασμάτινες πάνες (με ξεκούνησε η Daf), δεν τις έχω παραλάβει ακόμη. Π¨ηρα δοκιμαστικά έξι διαφοερτικές να δω τι θα μου ταιριάξει από μια πολύγλυκιά κοπέλα που έχει σάιτ στο ίντερνετ και αν τελικά τις βολευτούμε (το εύχομαι γιατί τον λυπάμαι ειδικά τώρα το καλοκαίρι με τις ζέστες) θα παραγγείλω τις υπόλοιπες απόΑμερική.

Neamanoula περαστικά στο Χριστινάκι, ελπίζω να μην ταλαιπωρηθείτε πολύ.

Gio στο θέμα θηλασμός με κάλυψαν οι προλαλησασες, απλά αν θέλει η φίλη σου, η Πατσούρου έχει γράψει ένα εξαιρετικό βιβλίο (Θηλασμός ,μια υπέροχη σχέση) που εμένα με βοήθησε απίστευτα.

July, το τούρκικο το βλέπω ανελλειπώς, αν και έχω δεί και κάποια επεισόδεια στο Μακεδονία και δεν μου αρέσει όπως εξελίσσεται τεςπα.

Πάντως μη νιώθεις ενοχές που ξέχασες τα παπούτσια της μικρής. Εγώ έχω κάνει χειρότερο. Πριν λίγο καιρό τον άλλαξα τον μικρό και μετά καθόμαστε να φάμε. Ο Βαγελάκος ήταν εξαιρετικά ευδιάθετος. Τελειώνουμε το φαγητό, καθόμαστε και παίζουμε όλοι μαζί και ξαφνικά βλέπω τη φόρμα του μούσκεμα. Γμτ λέω βγήκαν τα τσίσα του έξω, αλλά τόσο πολύ....???? Και τότε συνειδητοποίησα ότι είχα ξαχάσει να του βάλω πάμπερ:confused: και όχι δεν ήταν τσίσα, αλλά διάροια..:confused::confused:Όπως αντιλαμβάνεστε, μπήκε όπως ήταν στο μπάνιο (να σας υπενθυμίσω ότι δεν έχω πληντύριο:-D:grin:) Πάντως ο Βαγγέλης ήταν τρισευτυχισμένος...:-D

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Διαφημίσεις

Koριτσακια μου καλά να μαι κι εγω !!

Χαμος γίνεται 'εξω .. εχουν παρτυ γενεθλιων οι διπλανοι στον κήπο και είναι φουλ στα παιδάκια! Στην αρχη καλά ήταν γιατί ειμασταν με την μικρή εξω και χορευαμε και περναγε η ώρα αλλα οταν ήρθε η ωρα να την βάλω για ύπνο προς στιγμη ανησυχησα... μου χορευε στην κούνια gummy bear:lol::lol: Aκουγεται παρα πολυ ρε γμτ.. Τωρα ευτυχώς κοιμηθηκε και ελπίζω να συνεχίσει..

Κατεριν@. μου νομίζω σου χα πει για το μαντου, μην το φοβάσαι καθόλου δεν κανει πυρετο απλά πονάει πάρα πολύ γιατί γίνεται κατω απο το δερμα . Εμεις την κραταγαμε τρεις την μικρή, φωνάξαμε και ενυσχίσεις εναν μπαμπα απο μεσα γιατί πρεπει το παίδί να είναι ακίνητο . Αλλοι παιδίατροι εχω ακουσει απαγορευουν να πέσει νερο εκει που έγινε το εμβόλιο για 2 μερες , εμας μας είπε να την κάνουμε μπάνιο αλλά να μην της τρίψουμε το χερακι με σφουγγάρι και νερό. Αχ Γιογιο ελπίζω να μην πονεσεις πολύ...να μου τον φιλήσεις τον γόη!

Νεαμανουλα περαστικά στο Χριστινάκι, ελπιζω να φύγουν και φλέμματα κιολα.

Αχ και εμεις βγάζουμε δρωτσιλάκια στο κορμάκι , τι να βαλω βρε κορίτσια ??? Προσπαθώ να της κάνω ντουζάκι και το μεσημέρι να μην ιδρώνει προς το παρόν

Κατα τα αλλά εχουμε κι εμεις παιδίατρο την Δευτερα για το καταραμένο το τριπλο της ιλαράς. Το χουν κανει τα δικά σας ? Giaki εσενα ξέρω το εχει κανει ο Παναγιωτάκης . Ωχ δεν θελω να ξερω τι μας περιμένει...

DaF αρνι όχι δεν έχω δώσει αν και έχουμε δικά μας στο χωριό ο παππους μου δηλαδή. Σαν κιμα μπορεί να έδινα αλλά για κρεας θα προτιμούσα κατσικάκι. Επισης η μαμα μου έφτιαξε ωραιότατο γίδινο τραχανά με σιμιγδάλι αν θέλετε σας δίνουμε να δοκιμάσετε. Ναι ναι είμαι μια βλαχούλα το ομολογώ:tongue: Αν κι απο αυτά σιχαίνομαι τα παντα.. ούτε τυρί φετα δεν τρώω....

Την ξύπνησαν ρε γμτ με τις φωνες τους.. της εβαλα την πιπιλα και νομίζω ξανακοιμήθηκε. Αντε να σχολαει το παρτυ να ησυχάσουμε ....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Κωνσταντία ωραια ιστορια ειχες κ εσυ!!:tongue:

βρε θηριο....τωωωωρα πηρες πανες του μικρου;;και που θα τις πλενεις καλη μου;;;;;;;;μην μου πεις στο χερι θα τρελαθω!!:rolleyes::tongue::confused::mrgreen:

μαριγια κ εδω εχουν βγει οι γειτονες στα μπαλκονια κ ειναι κ κατι γιαγιαδες που μαλλον δεν ακουνε η μια την αλλη και φωναζουν!:?:mrgreen: ελπιζω να μη μου την ξυπνησουν!

επομενη εβδομαδα τοποθετουμε το κλιματιστικο στο δωματιο της μικρης οποτε θα την κλεινουμε την μπαλκονοπορτα στα ζορια!

Αχ, εγώ είμαι η partoπληκτη της παρέας!!Επί 2 συνεχόμενα ΣΚ ο εργένης γέίτονσας έκανε party. Περιττό να σας πώ τι περάσαμε....Ευτυχώς σήμερα έχει ηρεμία...

Κωνσταντία μια από τα ίδια και εμείς. κανονίζαμε διακοπές αλλά τώρα μας πήρε από κάτω. Ο άντρας μου παραείναι ευαίσθητος και επηρεάστηκε από αυτή την κρ'ιση. Έτσι μου λέει να κάνουμε κάτι χαλαρό και όχι ότι σχεδιάζαμε!!

ΕΡΩΤΗΣΗ! Τα μωράκια σας κάθονται να τους αλλάξετε πάνα και να τα ντύσεται;; Ο δικός μου ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Εχω μεγάλο πρόβλημα...

cEyXp3.png

q61sp3.png

Νεαμανουλα μου περαστικα στο Χριστινακι μας, ελπιζω να ειναι κατι παροδικο και να μην το ταλαιπωρησει το παιδι. Εμεις απο την αλλη βγαζουμε τραπεζιτη και τον παρατηρω αυτες τις ημερες οτι ειναι ανησυχος και γενικα δυσανασχετει..τελος παντων υπομονη. Οσο για τα παπουτσακια εγω πλεον του φοραω πεδιλα ανοιχτα και του τα φοραω χωρις καλτσα, ετσι δεν ιδρωνει το ποδαρακι του και ειναι πανχαρουμενος!!!

Αυριο που λετε ειμαστε για Ηγουμενιτσα, εχουμε βαφτισια το πρωι και λεμε να το συνδυασουμε με μπανακι στα Συβοτα. Εχω μαθει οτι ειναι φανταστικα εκει, οποτε αφου θα τα κανουμε τα εξοδα τουλαχιστον να το ευχαριστηθουμε. Το μονο πλην της υποθεσης ειναι οτι δουλευω νυχτα μετα και δε ξερω κατα ποσο θα αντεπεξελθω στα καθηκοντα μου...αλλα μπρος στην καλοπεραση τι ειναι η ταλαιπωρια????:roll::tongue:

Κωνσταντια μου σε καταλαβαινω απολυτα σε οτι αφορα το οικονομικο θεμα, και εμεις πρωτη φορα βρισκομαστε τοσο στριμωγμενοι που σκεφτομαστε και την παραμικρη μας κινηση και παλι δεν τρωμε και κατι απο τα ετοιμα ωσπου να τελειωσουν και αυτα καποια στιγμη δυστυχως...:| Καταλαβα ποιες εγκαταστασεις λες, αν ειμαστε την ιδια χρονικη στιγμη εκει εννοειται πως θα βρεθουμε..σε πεθυμησα κιολας!!!

Α!!! Το μαντου θα το κανουμε και εμεις την Τριτη μαλλον (ξεχασα να κλεισω ραντεβου η αλλοπαρμενη) οποτε θα σας πω εντυπωσεις μολις το κανουμε..

Λοιπον σας αφηνω..φιλακια πολλα!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!

Κι εμένα δεν κάθεται όχι για πάνα, ούτε φανελάκι να του φορέσω, με βλέπει και τρέχει να κρυφτεί!

ΠΕΖΗ, καλά να περάσετε, έχω πάει Σύβοτα και όντως είναι πολύ όμορφα!

Εμείς ήμασταν στο χωρό και τώρα γυρίσαμε, τι να σας πω βρε κορίτσια, 4:30 το πρωί άρχισε να λαλάει το κοκόρι του γείτονα και για μια ώρα ο Θανάσης γκρίναζε, ο καημένος, μόλις τον έπαιρνε ο ύπνος, φώναζε ο κόκορας, τρόμαζε ο μικρός! Αναγκάστηκα να κοιμηθώ μαζί του για να τον ηρεμώ!

Το καινούργιο του παιχνίδι είναι να κλείνει τις πόρτες. Ευτυχώς ο άντρας μου πήρε προστατευτικά γιατί το βλέπαμε να σπάνε στο τέλος!

Γύρισα -επιτέλους -και στη δουλειά επίσημα, αλλά -ευτυχώς -με τους δικηγόρους να κάνουν αποχή, είμαι πάλι χαλαρά... Από Σεπτέμβρη όμως σκουραίνουν πολύ τα πράγματα, ακούγεται ότι το 1/3 των συναδέλφων θα φύγει με σύνταξη μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, φεύγουν και οι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου, θα αποδεκατιστούμε....

neamanoula, περαστικά εύχομαι στο Χριστινάκι!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ, μια συνάδελφος έχει πρόβλημα με την απόσπασή της. Κι εκείνη είναι σύζυγος στρατιωτικού και τον στέλνουν στη Λήμνο, κάνει κι αυτή την αίτησ για απόσπαση και χάνεται στο Υπουργείο! Και τώρα δεν προλαβαίνει το υπηρεσιακό συμβούλιο του Ιουνίου και το επόμενο είναι το φθινόπωρο, κι έχει και 4 παιδιά και θέλει να φύγει, να τακτοποιηθηούν στο νησί... Δεν ξέρει τι να κάνει κι έχει δίκιο! Δεν έχουμε κράτος, τίποτα δεν λειτουργεί πια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...