Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Gio τι κάνεις; Σε έχασα...Λοιπόν, με κάλυψαν οι Daf και katerin@. Ο δικός μου έπιασε αμέσως θηλή, παρόλο που 15 μέρες ήταν στο μπιμπερό. Η θηλή με πονούσε τις πρώτες 3-4 μέρες! Μετά τίποτα. Εγώ χρησιμοποίησα την Purelan και είμαι ευχαριστημένη!

Θα συμφωνήσω 100% ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΖΥΓΙΣΜΑΤΟΣ!ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. Σου προσθέτει άγχος και στρες. Θα το καταλάβει στην πρώτη επίσκεψη στο γιατρό αν το μωρό δεν τρέφεται σωστά. Την έκανα την πατάτα εγώ και πραγματικά είχα στρεσαριστεί, ευτυχώς για λίγο καιρό...

Το στήθος ειδικά τον πρώτο καιρό πρήζεται όταν έρχεται η ώρα του θηλασμού.. Όταν λοιπόν το μωρό πίνει το καταλαβαίνεις ότι αυτό μαλακώνει...'Οσο για το πόση ώρα στο κάθε στήθος εμένα μου είχαν πεί 10 λεπτά στο ένα και 5 στο άλλο. Την επόμενη φορά αρχίζεις από αυτ'ο που σταμάτησες. Όμως εγώ το έβαζα το μωρό μου 15 στο ένα και όσο ήθελε στο άλλο. Μόλις χόρταινε το άφηνε..(αχ τι ωραίες στιγμές!!!!:tongue::tongue::D:D)

neamanoula και εμείς "σχεδιάζαμε" 3 μέρες μόνοι μας (Σίφνο ή Σέριφο) και μια βδομάδα με το παιδί. Και λέω σχεδιάζαμε γιατί πλέον δεν ξέρω τι θα κάνουμε. Εγώ δεν πληρώνομαι... και ο άντρας μου τον έχει πιάσει το "τόσος κόσμος γύρω μας απολύεται και εμείς θα πάμε διακοπές;; Μήπως πρέπει να συμμαζευτούμε;; Να πάμε μόνο με το παιδί και κάπου κοντά;;;" κτλ. Λέγαμε για Κεφαλονιά.. Τώρα, τι να πώ. Πάντως εγώ λέω να πάμε μωρέ. Όλοι μαζί. Τώρα για το κουβάλημα...άστα να πάνε. Αλλά μωρέ, αξίζει τον κόπο...

vallou σε βρίσκω super! Mε γειά το Laptop και με γειά τη νέα σύνδεση!:wink::wink::cool: ΕΓΩ ΕΓΩ θέλω να δραστηριοποιηθώ...Άντε να δούμε!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα μανούλες!

gio συμφωνώ απόλυτα με τις συμβουλές που σου έδωσαν τα κορίτσια!ο θηλασμός πρέπει να είναι απεριόριστος!όποτε θέλει το παιδί και για όσο θέλει!θα καθορίσει μόνο του το πρόγραμμα!Είναι λίγο κούραση αλλά όταν μαμά και μωρό βρουν το ρυθμό τους είναι πολύ πιο εύκολο από το να δίνεις ξένο!

αχχχ κορίτσια τι έπαθα σήμερα η άχρηστη η μάνα!πάω όπως κάθε πρωί την μικρή στον παιδικό, βγαίνουμε από το αμάξι πάω να την αφήσω κάτω να πάει περπατώντας και τι βλέπω?είχα ξεχάσει να βάλω στο παιδί παπούτσια!έβαλα κάτι γέλια!μπαίνω μέσα με τη μικρή αγκαλιά τη δίνω στη δασκάλα και μου λέει είστε πολύ γελαστή σήμερα!της απαντάω ότι ξέχασα να βάλω στο παιδί παπούτσια και μου λέει γελώντας δεν πειράζει αφού την φέρατε.....!χιχιχιχι ακόμα γελάω!ευτηχώς πήρα τον άντρα μου να πεταχτεί από τη δουλειά να της τα πάει μην είναι με τις κάλτσες!απαπαπα άχρηστη μάνα!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

καλημέρα μανούλες!

gio συμφωνώ απόλυτα με τις συμβουλές που σου έδωσαν τα κορίτσια!ο θηλασμός πρέπει να είναι απεριόριστος!όποτε θέλει το παιδί και για όσο θέλει!θα καθορίσει μόνο του το πρόγραμμα!Είναι λίγο κούραση αλλά όταν μαμά και μωρό βρουν το ρυθμό τους είναι πολύ πιο εύκολο από το να δίνεις ξένο!

αχχχ κορίτσια τι έπαθα σήμερα η άχρηστη η μάνα!πάω όπως κάθε πρωί την μικρή στον παιδικό, βγαίνουμε από το αμάξι πάω να την αφήσω κάτω να πάει περπατώντας και τι βλέπω?είχα ξεχάσει να βάλω στο παιδί παπούτσια!έβαλα κάτι γέλια!μπαίνω μέσα με τη μικρή αγκαλιά τη δίνω στη δασκάλα και μου λέει είστε πολύ γελαστή σήμερα!της απαντάω ότι ξέχασα να βάλω στο παιδί παπούτσια και μου λέει γελώντας δεν πειράζει αφού την φέρατε.....!χιχιχιχι ακόμα γελάω!ευτηχώς πήρα τον άντρα μου να πεταχτεί από τη δουλειά να της τα πάει μην είναι με τις κάλτσες!απαπαπα άχρηστη μάνα!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D xa xa xa!!! Μπράβο βρε κορίτσι μου μ΄έκανες και γέλασα!!! Ελα που είσαι άχρηστη. Σε όλες μπορεί να συμβεί. Πρωι πρωί, με τόση κούραση!!!!Άστο, γέλα και μην το σκέφτεσαι!!!!:wink:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Vallou με γεια , περιμενουμε φωτο !!!

July τι πλάκα !! Εγω χθες την εβαλα στο ποδηλατακι να παμε βόλτα και μετα καταλαβα πως της έχω βάλει τα παπουτσια ανάποδα..... Πηγαινε το παιδι σαν την πάπια.... Καλα βρε Ανδρι της λεω γιατί δεν μιλας στη μαμα να της πεις πως τα παπά ειναι ανάποδα?????

Κατερινα κι εγω θέλω να " δραστηροποιηθώ" το καλοκαιρι αλλά που να τον πετύχω τον σύζυγο που μου γυρνα πτωμα στις 1.00 το βράδυ???? Με σπιρουλινες και βιταμίνες ζει.....

Παω για δουλεια....

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α !

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Vallou με γεια , περιμενουμε φωτο !!!

July τι πλάκα !! Εγω χθες την εβαλα στο ποδηλατακι να παμε βόλτα και μετα καταλαβα πως της έχω βάλει τα παπουτσια ανάποδα..... Πηγαινε το παιδι σαν την πάπια.... Καλα βρε Ανδρι της λεω γιατί δεν μιλας στη μαμα να της πεις πως τα παπά ειναι ανάποδα?????

Κατερινα κι εγω θέλω να " δραστηροποιηθώ" το καλοκαιρι αλλά που να τον πετύχω τον σύζυγο που μου γυρνα πτωμα στις 1.00 το βράδυ???? Με σπιρουλινες και βιταμίνες ζει.....

Παω για δουλεια....

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α !

Πω πω συμπεθερούλα μου...που να τους πετύχουμε μωρέ; Όταν δεν είναι εκείνος κουρασμένος είμαι εγώ και τούμπαλιν! Οπότε τον Αυγουστο με την άδεια. Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου!!!!:wink::-D

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Πω πω συμπεθερούλα μου...που να τους πετύχουμε μωρέ; Όταν δεν είναι εκείνος κουρασμένος είμαι εγώ και τούμπαλιν! Οπότε τον Αυγουστο με την άδεια. Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου!!!!:wink::-D

:lol::lol: :| Σωστη η συμπεθερα !!!!

Κι εμεις Αυγουστο λεμε να πάμε κάπου αλλα ο σύζυγος δεν παει πουθενα χωρις τη μικρή γιατί του χει λειψει πολύ τώρα όλο αυτο το διάστημα...

Ουπς , πάλι κ*λ*βαράω....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

:lol::lol: :| Σωστη η συμπεθερα !!!!

Κι εμεις Αυγουστο λεμε να πάμε κάπου αλλα ο σύζυγος δεν παει πουθενα χωρις τη μικρή γιατί του χει λειψει πολύ τώρα όλο αυτο το διάστημα...

Ουπς , πάλι κ*λ*βαράω....

Ούπς.... και εγώ...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τι κάνετε τσοπρες???

Δραστηριότητα ακούω...αίντε βρε το Αυγουστιάτικό φεγγάρι να σας εμπνέυσει!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ, katerin@, katerina_s, July...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙς ΣΥΜΒΟΥΛΕς ΣΑς...ΤΙς ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΗΔΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ..."Οι βετεράνοι του θηλασμού μου είπαν..."

Φιλιά σε όλες!!!

ΥΓ. Βρε July πέθανα στο γέλιο...όλο το γράφείο με άκουσε να γελάω!!!!

Γεια σας κοριτσάκια!marigia katerina_s έτοιμες σας βρίσκω για το καλοκαίρι.Θα ξεκινήσετε έ???Μπράβο,. χαρά στο κουράγιο σας!!!:D

Εγώ πάλι θέλω να πάω με το σύζυγο και να ξεσαλώσω στο έξω,στο κλάμπινγκ, στο χορό, στο φαγητό μέχρι σκασμού όμως:mrgreen: μου έχουν λείψει τόσο πολύ όλα αυτά!Δενν πήγα και διακοπές τα 2 τελευταία καλοκαίρια και έχουν μαζευτεί πολλά αποθυμένα για ξεκούραση και βουτιές στη θέλασσα!:DΕίδομεν τί θα γίνει κι αυτό το καλοκαίρι...

july πολύ γέλασα κι εγώ με την περιπέτεια σου, έλα μωρέ δεν βαριέσαι, αφού μπόρεσε και πήγε ο σύζυγος μια χαρά. Φαντάζομαι πόσο ζαλισμένη θα ήσουν!!Σε όλους τυχαίνουν απίστευτες κρίσεις αφηρημάδας, μην στενοχωριέσαι δεν είσαι η μόνη!:cool:

yaeNp3.png

Γεια σας και απο μενα!!!

Νεαμανουλα μου διακοπες διαβαζω και πολυ χαιρομαι που αρχιζουμε να τις σκεφτομαστε!!! Ενταξει μπορει να μην ειμαστε τοσο ανετοι απο θεμα οικονομικων οσο αλλες χρονιες αλλα και παλι τις βουτιτσες μας θα τις κανουμε απλα αυτο θα γινει μαλλον καπου εδω γυρω. Εμεις δεν εχουμε κανονισει κατι συγκεκριμενο, 5 Ιουλιου ξεκινα η αδειουλα μας, οποτε το προγραμμα μας εχει σιγουρα ταξιδακι στην Πατρα στους νονους, μακαρι να εχουμε εστω λιγα χρηματα μπας και παμε καμια Λευκαδα που ειναι και στο δρομο μας, ετσι δυο τρεις μερουλες και μετα εξοχικο στον Πλαταμωνα. Για περισσοτερες διακοπουλες δεν το βλεπω καθως μας περιμενει η βαφτιση ως νονοι το φθινοπωρο οποτε ολες οι οικονομιες μας θα πανε εκει.. Καλα να ειμαστε και ολα θα γινουν. Σημασια εχει να εχουμε καλη διαθεση και φυσικα να ειμαστε κοντα σε θαλασσιτσα!!!!;);) Οσο για διακοπουλες alone με τον συζυγο, περισυ ετυχε να κανουμε δυο φορες ταξιδακι ετσι μονοι μας το καλοκαιρι οποτε δεν μου εχει λειψει τοσο πολυ και επισης στο εξοχικο θα φροντισω να εχω καποιες μερες την πεθερουλα απο κοντα ετσι ωστε να τα εχω ολα ετοιμα και να ξεκουραστω και να κανω τις βραδυνες εξοδους μου!!!:wink:

Aυτα με τα καλοκαιρινα μας σχεδια!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!:-D

Καλά jully άπαιχτο!!! Όλες έχουμε πάθει κάτι παρόμοιο don't worry!!

Που είσαι βρε ΠΕΖΗ σήμερα σκεφτόμουν που χάθηκες.. και εγώ τον Σεπτέμβρη ξανά νονά!! 'Αστα έχω φλασάρει να τα φάω ώρα πριν μου τα φάνε αυτοί.. έτσι χαλάλι και το βαφτηστήρι..

Λοιπόν, φέτος μην το φοβάστε για διακοπές... δεν έχει τόσο κουβάλημα όπως πέρσυ. Ένα παρκοκρέβατο, ένα καλοκαιρινό καροτσάκι, τα ρουχαλάκια τους άντε και ένα μουλτι για να αλλέσετε κανένα φρουτάκι.

Καλησπέρα κορίτσια!!:-D

Καλά jully άπαιχτο!!! Όλες έχουμε πάθει κάτι παρόμοιο don't worry!!

Που είσαι βρε ΠΕΖΗ σήμερα σκεφτόμουν που χάθηκες.. και εγώ τον Σεπτέμβρη ξανά νονά!! 'Αστα έχω φλασάρει να τα φάω ώρα πριν μου τα φάνε αυτοί.. έτσι χαλάλι και το βαφτηστήρι..

Λοιπόν, φέτος μην το φοβάστε για διακοπές... δεν έχει τόσο κουβάλημα όπως πέρσυ. Ένα παρκοκρέβατο, ένα καλοκαιρινό καροτσάκι, τα ρουχαλάκια τους άντε και ένα μουλτι για να αλλέσετε κανένα φρουτάκι.

Εδω ειμαι vallou μου, πού να ειμαι??? Στο τρεξιμο χαλαρα....!!!

Να φοβηθουμε??? Σιγα μη φοβηθουμε, καθολου δεν το σκεφτομαι αφου ηδη απο μωρο καναμε ταξιδια, αλλα χρημα μου λες που θα βρουμε φετος??? Με 250 Ευρω δωρο μας βλεπω σε κανα ενοικιαζομενο και να τρωμε γυρο καθε μερα....και παραλια...τερμα οι ξαπλωστρες..ομπρελιτσα, ψαθουλα, καφεδακι σε πλαστικο απο το σπιτι κ.λ.π.!!!!:D:D:D αν και για να ειμαι ειλικρινης ως κακομαθημενο..χωρις ξαπλωστρα δεν παω πουθενα!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!

Vallou μεγιά το λαπτοπ βρε...αίντε να σε ακούμε συχνότερα!!!!

Διακοπες εμείς και φέτος ΜΟΝΟ εξοχικό διότι δεν υπάρχει σάλιο για αλλού!!!!Ευτυχώς έχουμε την θάλασσα κυριολεκτικά απέναντι οπότε όλα καλά, αν και ένα νησάκι θα το ήθελα πολυ αλλά...τέσπα, ας μην έχω παράπονο, τουλάχιστον έχω αυτό,άλλος κόσμος κάνει χιλιόμετρα αυθημερόν για να βουτήξει στην θάλασσα!!!!Τώρα για το κουβάλημα που λέτε, βρε vallou, σωσίβια, κουβαδάκια, πετσέτες, πετσετούλες....χάμος!!!!

katerina_s πηρα το πμ σου...κατά Ιούλιο βλέπω να τα λέμε απο κοντά!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τώρα για

Γειά σας μανούλες!

μύρισε καλοκαίρι και σχεδιάζετε διακοπές????

αχχχχ διακοπές!εγώ φέτος δεν με βλέπω και πολυ άδεια δεν έχω την έχω φάει με το παιδί αλλά και € ούτε για σάλιο!πρέπει να κάνω τρελή οικονομία λόγω γάμου-βάπτισης!και θέλω τόσο πολύ να ξεκουραστώ!αφήστε που ανυπομονώ να πάω την μικρή στην παραλία με το μονοκίνι και την καπελαδούρα να παίζει στην άμμο με τα κουβαδάκια!πάντως και εμείς αν πάμε στο εξοχικό θα πάμε και φέτος!το καλό είναι ότι τα πεθερικά μου πήραν πέρυσι ένα παρκοκρέββατο και είναι εκεί μόνιμα επομένως έχω λίγα για κουβάλημα!βέβαια είμαστε πολύς λαός φέτος για το εξοχικό επομένως θα πέσει κλήρος!χιχι

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...