Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

daf χρόνια πολλά κοπελάρα μου, να ζήσεις και να σε ζαίρεται η οικογένεια σου!

vallou περαστικά σας, τί να πω...υπομονή, ήρθε το καλοκαιράκι και ελπίζω ότι είναι η τελευταία φορά.

july εγώ πάντως θα το έλεγα στο μπαμπά μου, τί κανά ξένος είναι?Θα ου το έλεγα με τρόπο όμως να μην στεναχωρηθεί.

και τώρα τα δικά μας κλασσικά εικονογραφημένα...η μικρή κοιμήθηκε χτες το μεσημέρι 1 ώρα από τις 2-3, το βράδυ στις 22.00 κοιμήθηκε και 24.00 ξυπνά με κλάμα, μάλλον θα είδε κανά εφιάλτη. Μετά ξανακοιμηθηκε στις 6.00 το πρωί μέχρι τις 10.00 , 4 ώρες μόνο! Τί γάλα, τί αλλαγή πάνας, ρούχα, φορμάκια, όλα τα αλλάξαμε δεν ήθελε να κοιμηθεί με τίποτα. Πήγαμε σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού και δεν κοιμόταν με τίποτα.Με εσκασε, δεν μπορώ άλλο με τον ύπνο της. Δεν κουράζεται αυτό το παιδί με τίποτα. Το πρωί την πήγα κανά δίωρο στο πάρκο να κουραστεί να κοιμηθεί, και μόλις τώρα κοιμήθηκε αφού με το ζόρι την έβαλα στο κρεβάτι και έκλαιγε για κανά μισάωρο. Δεν μπορώ άλλο να νανουρίζω, τα χέρια έχουν πιαστεί από το κούνημα, η μέση μου (γιατί ακόμη πολλές φορές θέλει αγκαλιά την ημέρα όχι για ύπνο αλλά στο άσχετο), τα πόδια μου γιατί όλη μέρα πρέπει να τρέχουμε, όλη μέρα. Εδώ και λίγες μέρες πιάστηκε το πόδι μου, τις πρώτες μέρες κούτσαινα, πονάω. όλη μέρα τρέχουμε, δεν κουράζεται και δεν κοιμάται. Για να κοιμηθεί πρέπει να την νανούρίζω πολλές ώρες.Κουράστηκα, δεν μπορώ άλλο. Χτες στις 4.00 το πρωί της φώναζα, δεν μπορώ άλλο.Για να κοιμηθεί κάθε φορά, γίνεται χαμός από το κλάμα.Αμα την ξαπλώσεις κάτω ενεργοποιείται ο μηχανισμός ελατήριο που έχει μέσα της και σηκώνεται αμέσως. Δεν ξαπλώνει με τίποτα.Χτες βράδυαπό τις 12.00-4 το πρωί ο μπαμπάς της και εγώ ξαπλωμένοι στο κρεβάτι μας κι η Χριστίνα να περπατάει γύρω γύρω από το κρεβάτι. Πολλές φορές σκέφτομαι κακώς δεν γύρισα στη δουλειά μου, θα ξεκουραζόμουν εκεί. Δεν γίνεται όλη μέρα να τρέχουμε και να μην κοιμάται κιόλας πρέπει να γίνουν και οι βασικές δουλειές του σπιτιού. Σε 31 ώρες κοιμήθηκε σπαστά 7 ώρες κι εγώ 4. Ωραία, έ?

Να σας πω και τα καλά μας μην σας μαυρίζω μόνο, χτες το απόγευμα με φίλησε κανονικότατα μόνη της, ήρθε μου γύρισε το μάγουλο με φίλησε και είπε μα. Συγκινήθηκα και έβαλα τα κλάμματα, ήταν πολύ τέλειο.

Σόρυ για το μαύρισμα, αλλά νιώθω τόσο κούραση και έχω τρελές τύψεις γιατί το βρίσκω απαράδεκτο να μεγαλώνω ένα παιδάκι χωρίς να δουλεύω και να είμαι τόσο εξαντλημένη ενώ υπάρχουν πολύ χειρότερες καταστάσεις.

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια μου!!!

Καταρχην..daf μου πολυχρονη νας χαιρονται η κορουλα σου και ο αντρουλης σου!!! Να εισαι παντα υγιης και ευτυχισμενη!!!

Νεαμανουλα μου ειναι δυσκολο ενα παιδι να μην κοιμαται. Σε καταλαβαινω γιατι και ο δικος μου δεν ειναι και το υποδειγμα στον υπνο απο μικρο μωρο, βεβαια οχι σε αυτο το στυλ της Χριστινας αλλα εχει τις δυσκολιες του. Ευτυχως που δεν δουλευεις να λες και προλαβαινεις εστω να ξεκουραστεις οσο μπορεις. Βεβαια το εχω ξαναπει με τη δουλεια ξεσκας, δεν εχεις την ευθυνη επι 24ωρου βασεως και γενικα δεν ζεις τοσο πολυ τη ρουτινα αλλα καθε πραγμα εχει το κοστος του. Υπομονη και καποια στιγμη θα στρωσει η κατασταση δεν μπορει και αγριευε την λιγακι δεν παθαινει τιποτα, να καταλαβει οτι αυτο που κανει δεν ειναι σωστο. Παντως και μενα σημερα που εκανε μανουρα, γυρισα στις 6 το πρωι απο βραδυνο και αφου τον αλλαξα και του εδωσα γαλα μεσα στον υπνο του, ετσι ωστε να μην ξυπνησει νωρις, αυτος κατι ακουσε απο εξω, τρομαξε και ξυπνησε και εκει που ανυπομονουσα πως και πως να ξαπλαρω και να κοιμηθω μεχρι τις 7.30 με επρηξε να σηκωνεται , να μιλαει, να στριφογυριζει κ.λ.π. Ευτυχως μετα αποκοιμηθηκε και κοιμηθηκα και εγω τελικα. Ή μαλλον αναποδα με εβαλε για υπνο μαλλον πρωτος αυτος και μετα κοιμηθηκε και αυτος:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Περαστικα και στα αρρωστουλικα της παρεας, ευχομαι συντομα να γινουν καλα και να απολαυσουν και αυτα το καλοκαιρακι!

Σας αφηνω , παω να ξαπλωσω λιγακι..φιλακια!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

2 χρόνια γάμου κλείσαμε, άντε να γεράσουμε μαζί!!

Εμείς πάμε με το 3,2,1 σαν τη συνταγή του χαλβά, 3 χρόνια μαζί, 2 παντρεμένοι, 1 είναι ο μικρός!!!

Κατερινακι χιλιοχρονοι και εσεις με τον αντρουλη σου!! Αντε και με μια κορουλα τωρα!!!

Daf ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ. ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ!!!Και με ένα γιό!!!

κορίτσια είμαι χάλια σήμερα. Έχω φοβερή ημικρανία και 3 φορές έκανα εμετο(συγνώμη)...Το πώς έφτασα στη δουλειά ένας θεός το ξέρει..

Μπήκα απλα να πώ μια καλησπέρα, γιατί πρέπει να ετοιμαστώ. πάω Κοζάνη. Παντρεύεται η Νονά -και κολλητή μου φίλη-του Γιάννη!!! Οπότε θα τα πούμε από Δευτερα. Να είστε όλες καλά(αχ και ήθελα τόοοοσα να γράψω.)

Φιλάκια!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

νεαμανουλα στενοχωρήθηκα με αυτα που γραφεις, είναι πολύ δύσκολο όντως...

Εγώ θα σου πρότεινα σιγά σιγά να κόβεις τις πολλές αγκαλιές, και στη μέρα όταν σου ζητάει να μην την κρατάς πολλή ώρα, άφηνέ την μετά από λίγο και απασχόλησέ την με κάτι αγαπημένο της. Κατέβαζέ την με χαλαρό τρόπο και όχι αυστηρό, αλλά να είσαι αμετακίνητη, χαμογελώντας και εξηγώντας. Παρόλο που μπορεί να κλάψει εκείνη τη στιγμή, θα καταλάβει σιγά σιγά (με το μαλακό) ότι η μαμά δεν είναι καγκουρό, και οι αγκαλιές είναι για τρυφερότητα όχι για μετακίνηση. Το βράδυ επίσης μήπως να ακολουθήσεις κάποια τεχνική εκμάθησης στον ύπνο? Στο λέω γιατί αν έχεις φτάσει στα όριά σου, είναι καλύτερο να επέμβεις έτσι, παρά να σου βγαίνουν πράγματα που δεν θέλεις π.χ. να φωνάζεις και να είσαι και άυπνη. Είμαι γενικά της άποψης ότι δεν πρέπει να αφήνουμε τα πράγματα να φτάσουν στο απροχώρητο γιατί τότε θα αναγκαστούμε από την απόγνωση να προβούμε σε ριζικές λύσεις-αλλαγές που αναστατώνουν το παιδί πολύ περισσότερο από τις σταδιακές αλλαγές. Μου έλεγε μια γνωστή μου που τη συνάντησα πριν λίγο καιρό ότι ο γιος της μέχρι τα 2,5 ξυπνούσε ανά μία ώρα και την ήθελε κοντά του, αγκαλιές κλπκλπ Εκείνη όπως καταλαβαίνετε είχε γίνει κουρέλι και κάποια στιγμή απλά τον άφησε και έκλαιγε όλη νύχτα, μιλάμε για πολλές ώρες, και του έκλεισε και την πόρτα για να μην τον ακούει. Αυτό συνεχίστηκε επί 4 ημέρες και τελικά το παιδί έμαθε να κοιμάται. Αυτό εμένα μου φαίνεται πολυ΄σκληρό. Δηλαδή επί 2,5 χρόνια αφήνεις μια κατάσταση και ξαφνικά την κόβεις με το μαχαίρι? Ενώ μια πιο ήπια τεχνική ίσως έπαιρνε περισσότερο καιρό, αλλά δεν θα αναστάστωνε τόσο πολύ το παιδί.

Τα ίδια προβλήματα με σένα έχει μια πολύ καλή μου φίλη, ο δικος της είναι τώρα σχεδόν 2 και εκείνη ήδη έχει κάνει εγχείρηση στο ένα χέρι και αναμένεται και το άλλο. Δεν νομίζω ότι είναι κατάσταση αυτή... Σε εμποδίζει να χαίρεσαι το παιδι σου στην καθημερινότητα και προσωπικά νομίζω ότι χρειάζεται άμεσο χειρισμό.

Αν θέλεις, μπορώ να σου γράψω και να σου στείλω την τεχνική όπως την βρήκα γραμμένη στο βιβλίο του παιδίατρου Γκριν και είναι πραγματικά αρκετά ήπια, και βλέπεις μετά πώς θα προχωρήσεις. Συζήτησέ το πάντως και με τον παιδίατρό της, μπορεί να έχει να σου προτείνει κάτι

H9ROp3.png

KZr6p3.png

κατερινάκι καλά να περάσετε. Τι ημικρανίες και εμετοί καλέ? Περαστικά... Λες...?....Ή να είναι μάτι ίσως? Είσαι και ωραία κοπέλα!

έλα έλα, σαχλαμαρίτσες. Άκου "ωραία κοπέλα"... Χάλια Κατερίνα μου, χάλια...

cEyXp3.png

q61sp3.png

Ο Θανάσης μου σήμερα είπε "βαβαντανταμπαμπα" και δε σταμάτησε να το λέει!! Είμαι πολύ χαρούμενη, επιτέλους ξεκολλήσαμε από τα ἁιαι" και "ἱτσι ιτσι". Κι ο ίδιος το καταλαβαίνει και το ευχαριστιέται!

neamanoula, σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ. Ξέρεις τι έκανα εγώ με τον ύπνο του Θανάση, ήταν όμως 8 μηνών. Θα σου πω μόνο για την αγκαλιά. Όταν μαγειρεύω δεν τον παίρνω καθόλου κι αν γκρινιάξει, του μιλάω, του εξηγώ ότι έχω δουλειά και εντάξει, κάνω υπομονή μέχρι να καταλάβει ότι είμαι απασχολημένη και να παίξει με κάτι άλλο. Τώρα, τις υπόλοιπες ώρες, για να μην τον παίρνω αγκαλιά κάθομαι κάτω μαζί του ώστε να είμαι στο δικό του επίπεδο. Κατά τα άλλα, δεν τον κυνηγάω σε όλο το σπίτι, τον αφήνω και λίγο μόνο του, άλλωστε είναι αεικίνητος, δεν κάθεται σε μια μεριά, από το ένα δωμάτιο στο άλλο πηγαίνει, ε, δεν μπορώ να είμαι συνέχεια πίσω του. Κι έξω όταν βγαίνουμε, τον προσέχω αλλά δεν είμαι δίπλα του ακριβώς όπου πάει παρά μόνο όταν ανεβαίνει σκάλες. Προσπάθησε, όταν σου ζητάει αγκαλιά να γονατίζεις μπροστά της και να της μιλάς εξηγώντας ότι είσαι κουρασμένη και για αντιπερισπασμό δώσε της κάποιο παιχνίδι που να της αρέσει και κάθισε να παίξεις λίγο μαζί της. Και για να μαγειρέψεις, ή βάλε την στο καρεκλάκι ή, αν δεν κάθεται, πάρε την στην κουζίνα και άσε την να παίξει με τα κατσαρολικά και τα ταψάκια. Ο δικός μου έτσι κάνει και ειλικρινά δεν με πειράζει, με εκνευρίζει μόνο όταν πηγαίνει στον σκουπιδοτενεκέ! Άντε και πιστεύω ότι θα φτιάξουν τα πράγματα και με τον ύπνο της, αν θυμάμαι καλά, μέχρι πρόσφατα κοιμόταν 10ωρα και 12ωρα, μπορεί να περνάει καμιά περίεργη φάση...

Διαφημίσεις

Συμφωνώ με την Άντα για αυτά που είπε για τις αγκαλιές, είναι ακριβώς οι τρόποι για να ...αραιώνουμε λίγο!!

Για τον ύπνο για θύμισέ μου νεαμανούλα, παλιότερα κοιμόταν ή ήταν πάντα έτσι? Γιατί αν είναι φάση, ίσως κάνε λίγη υπομονή και δες πώς θα πάει.

Βέβαια έτσι άρχισε κα ιτης φίλης μου στους 15 μήνες η "φάση" και ακόμα να τελειώσει (2 ετών)

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Κοριτσακια μου καλα, πως είστε??

Τι ρωταω τώρα ε?? Κατερινακι περαστικουλια σου μωρε.. Δεν παλευεται η ημικρανία φιλεναδα το ξερω καλα....

DaF πολύχρονη να εισαι και σε χαιρεται η κορούλα σου και ο αντρούλης σου κοπέλα μου Ελπίζω να τα περασετε όμορφα το ΣΚ !!! Φιλια στην όμορφη!!!!

July κοπέλα μου αυτοι οι γονεις ποιος τους τους ειπε να παίρνουν πρωτοβουλίες???? Ειναι πολλά τα προσκλήτηρια ?? Αν ναι ασ το να πάει στο καλο... Στο δευτερο θα κανεις καλύτερα αν και πιστευω όμορφα θα ναι Βαλε φωτο αν μπορεις.

Νεαμανουλα και η δικιά μου ΄συνεχεια αγκαλιά θελει και δεν την παλευω μια.. Την εχει μαθει η ξαδερφη του αντρα μου που την κρατά.. Ολη την μερα αγκαλια την εχει και δεν της χαλα χατήρι .. Εχει χαλασει λιγακι κορίτσια και δεν παέι άλλο το πήρα απόφαση τον Σεπτεμβριο παιδίκο για να μην γκρινιάζω. Προχθες έιχα πλύνει τα μπουκάλια του νερου και τα είχα να στραγγιζουν στην βαση τους. Ε εκει που τα άφησα το πρωι εκεί τα βρηκα το απογευμα που γύρισα:confused::roll:. Φρικαρα .... Ειναι δυνατον όλη την μέρα να μην της είχε δώσει καθολου νερό????? :shock::shock::shock: Ειχε φύγει και δεν την πήρα τηλεφωνο να ρωτήσω γιάτί ήθελα να κόψω αντιδράσεις. Την άλλη μέρα την ρώτησα στα ίσια και μου ειπε πως φυσικά και της δίνει απλά τα ξανάπλυνε γιατι ειχαν πέσει κατω.. Να σημειωσω πως 1μιση μήνα που ειναι σπίτι ποτε μα ποτέ δεν μου χει πλύνει μπουκαλι νερου .. Δεν την πίστεψα ... Ειναι τραγικό .. Το παιδί μου εχει πρόβλημα με τα νεφρα και δεν της δίνει νερό όλη μερα.. Μετα τα συνδιάσα όλα.. Τα απογευματα οταν της αλλαζα την πανα μετα που ξυπνουσε η πανα ήταν στεγνη και το παιδί του εδινα νερο και 'αδειαζε το μπουκάλι.. Τωρα βέβαια ειναι όλα οκ και οταν παιρνω τηλ. συνεχεια μου λεει πως το παιδί πίνει νερο.. Καταλαβαίνετε τι τύψεις ένιωσα που δεν μπορω να την φροντίζω εγω συνέχεια . Εκλαιγα όλο το βραδυ με την ιδέα πως διψούσε και δεν υπήρχε καποιος να της δωσει νερο.. Ειμαι υπερβολική λιγάκι ίσως λόγω του πλροβληματος των νεφρων αλλά στ αλήθεια αισθανομαι υπέυθυνη για αυτο που έγινε....

Αλλο ήθελα να γράψω κι αλλο μου ρθε στο μυαλό τεσ πα..

Νεαμανούλα στο θεμα μας. Προσπαθησε να διαβασεις καμια μεθοδο μπας και μάθει να κοιμάται το παιδί . Καποια στιγμη θυμαμαι έιχε βελτιωθει λιγο τι έιχε αλλάξει τότε ?? "Ασε το

"κοιμησου παιδί μου" αν το χεις δοκιμάσει . υπαρχουν κι αλλα βιβλιά που δεν δίνουν οδηγίες βήμα βημα αλλα σε βοηθουν να βρεις αυτο που σου ταιριάζει. Εγω θα σου ελεγα οτι κι αν ακολουθησεις να έχεις σιγουρια και αυτοπειποιθηση πως αυτο που κάνεις έιναι το σωστο και να μενεις αμετακίνητη. Δηλ μην της αλλαζεις συνεχεια μερη για ύπνο γιατι ετσι αναστατωνεται Αποφασισε που θα κοιμάται και προσπάθησε να την κοιμίζεις μ'ονον εκεί. Εχω διαβάσει 2 βιβλιά εως τώρα για το θεμα του υπνου Καλυτερη εντυπωση μου έκανε το "Κοιμησου αγγελούδι μου γιατί με εσκασε δεν αντέχω άλλο" Το cd είναι δοκιμασμενο επισης .. Το χει δοκιμάσει και η Κατερινα με τον Γιαννακη. Κουραγιο κοπέλα μου θα μεγαλώσει που θα πάει???

Κι αλλα θελω να γράψω αλλα κάνει πολλή νύστα....

Πολλα Φιλια σε όλες.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Kορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και τις συμβουλές σας.

katerin@ μαζί σου με χίλια!Συμφωνώ ότι δεν μπορείς απότομα να επιφέρεις την επιθυμητή αλλαγή. Γιαυτό κι εγώ προσπάθησα από μικρή που ήταν κι όχι τώρα να την βάλω σε ένα πρόγραμμα. Με πάρα πάρα πολύ κόπο και προσπάθεια κι εντελώς μόνη μου χωρίς βοηθήματα και βιβλία δηλ. εδώ και κανά εξάμηνο έχουμε το πρόγραμμα ότι γύρω στις 2.00 το μεσημέρι κοιμάται για κανά 1-2 ώρες και το βράδυ ύπνος στις 22.00-22.30 μέχρι 8.30 το πρωι περίπου.ΑΛΛΑ 1-2 φορές την εβδομάδα έχουμε πισωγυρίσματα, θυμάται τα παλία καλά που έκανε όταν ήταν μικρή. Επειδή μέχρι 8 περίπου μηνών κουράστηκα πάαααρα πολύ από τις αυπνίες της, τώρα και μία φορά να γίνει εκνευρίζομαι αμέσως, δεν έχω την υπομονή που είχα κάποτε. Ελπίζω πως μεγαλώνοντας μπορεί τα πράγματα να γίνουν μόνο καλύτερα.

Είχα δοκιμάσει και παλαιότερα τη μέθοδο κοιμίσου παιδί μου και τα αποτελέσματα ήταν αποκαρδιωτικά, με το παιδί να σπαράζει για ώρες ολόκληρες. Το έκανα ξανά χτες και έκλαιγε 1 ώρα ολόκληρη όπου στο τέλος από το ζόρι της, έκανε κακά!!Το λυπήθηκα όσο δεν πάει κι ένιωσα γιάλλη μία φορά τρελές τύψεις. Το όλο θέμα γι'αυτό, είναι γιάυτές τις 1-2 φορές την εβδομάδα που ούτε καν αυτές ανέχομαι. Τις υπόλοιπες μέρες σε μισή ώρα ίσως και λίγο παραπάνωνανούρισμα κοιμάται, μήπως κι αυτό είναι πολύ?έχω μπερδευτεί.

ΑΝΤΑ για την αγκαλιά δεν είναι το νούμερο 1 πρόβλημα, κι εγώ αυτά κάνω σε γενικές γραμμές, κατεβαίνω στο ύψος της κτλ. αλλά όταν θέλει αγκαλιά δεν την ξεγελάς με κανένα παιχνίδι.Κάποιες φορές με χρησιμοποιεί σαν ασανσερ κανονικότατα αφού θέλει να την ανεβάσω κάπου που δεν φτάνει:?

Πήρα και αυτό το βιβλίο κοιμίσου παιδί μου αν και δεν νομίζω να μας καλύψει αλλά έστω και κάτι να μου μείνει στο μυαλό θα κάνει καλό. Πάντως μου έκανε εντύπωση που έλεγε ότι παιδιά με αυπνία είναι υπερκινητικά και έχουν προσκόλληση στο άτομο που τα φροντίζει, δηλ. εμένα που η μικρή έχει κόλλημα μαζί μου.Αυτό που δεν κολάει είναι ότι αυτά τα παιδιά έχουν μειωμένο ρυθμό ανάπτυξης, λιγότερο βάρος και ύψος από το κανονικό, σε μας αυτό δεν κολλάει.;)

marigia μου μη στενοχωριέσαι, αποκλείεται να μην της έδινε νεράκι, δεν το πιστεύω...

yaeNp3.png

Α ρε Χριστινακι πως ταλαιπωρεις ετσι τη μανουλα!!!! Νεαμανουλα μου θα ηθελα να σε δω σε ενα δευτερο μωρακι που να κοιμαται ολη την ημερα απο βρεφος, να μην γκρινιαζει σχεδον ποτε και να παιζει ησυχουλι μονο του με τα παιχνιδια του!!!!:tongue::tongue::tongue: Εμενα απο την αλλη με ενα μωρακι, κοριτσακι κατα προτιμηση, που να κοιμαται επισης, να ειναι επισης ησυχουλι και φυσικα να τρωει ολο του το φαγακι σε 5 λεπτα!!!! (ονειρα θερινης νυκτος προς το παρον:roll::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

Βρε παιδια..τι παλιοκαιρος ειναι αυτος??? Μπουμπουνιζει, βρεχει, σταματαει, εχει βγαλει και ψυχρουλα...ηταν να παμε βολτα με τον νικολη και την αδερφη μου αλλα μας κοβω τις δυο μας μονο, ο μικρος στη γιαγια του..καημενουλης μου θα χασει τη βολτα..:? να δουμε ποτε θα αρχισουμε τα μπανακια, γιατι και καλο καιρο να κανει, η θαλασσα παλι κρυα θα ειναι.

Μαριγια δεν πιστευω και εγω να μην της εδινε νερο η ξαδερφη της μικρης σου..τοσο στοκος ειναι πια?? Ισως η γυναικα οντως να ξεπλυνε τα μπουκαλια..ισως και οχι. Οπως και να εχει εσυ της το ανεφερες οποτε και να το ξεχασε τωρα δεν νομιζω να το ξανακανει.

Καλησπέρα μανούλες!!

Λοιπόν, τελικά περνάμε το αιφνίδιο εξάνθημα!!! Κολλήσαμε από κάποιον ενήλικο μάλλον, τον ερπητοιό ταδε!!! Η Πένυ μου την τέταρτη μέρα σταμάτησε τον πυρετό οπότε και δεν έδωσα την αντιβίωση και μου γέμισε κοκκινα μικρά εξανθήματα. Πρώτα στο κορμάκι και μετά στο πρόσωπο και στο κεφάλι :roll: αφήστε εμπριμέ το ζουζουνάκι μου. Καλά που δε βιάστηκα με την αντιβίωση γιατί τότε θα την ενοχοποιούσαμε για αλλεργία!! Διάβασα πληροφορίες σχετικά και το αξιοσημίωτο είναι ότι τον συγκεκριμένο ιό τον περνάνε όλα τα παιδάκια έως 4 ετών!! Το νου σας λοιπόν!! Κάνει και κόκκινο λαιμό όπως είχαμε και εμείς. Έχει καλή διάγνωση αλλά πολλή ανησυχία βρε κορίτσια... και φαγητό με το ζόρι... Υπόψιάζομαι μια γιαγιά που επισκεφτήκαμε με την Πένυ μου πριν από 10ημ περίπου!! Ελπίζω να μην κόλλησαμε και το άλλο μωράκι.. θα φανεί μετά από 1 εβδ περίπου αφού θέλει 7-17ημερες για να εκδηλωθεί!!

Αρκετά με τις πληροφορίες μου...

Dafaki πολύχρονη μανούλα!!!!! Έχεις ίδια μέρα γενέθλια με τη μια γιαγιά μας!!! θα σε θυμόμαστε πλέον!!!

Νεαμανούλα.. κουράγιο.. το ίδιο παλιοζούζούνα είναι και η δική μου στον ύπνο.. Εγώ πια δεν την ζορίζω να πάει συγκεκριμένη ώρα για ύπνο. Ξεκινάει την διαδικασία πχ 9,30-10 και όσο πάρει.. Βαρέθηκα τα νανουρίσματα.. Πολλές φορές πάει 11,30-12 για ύπνο. Ένα κόλπο που κάνω όταν είναι πολύ νευρική, την βάζω στο πάρκο, παίζει και χαλαρώνει κάπως. Πολλές φορές δίνω και συμπλήρωμα γάλα. Σε καταλαβαίνω, αγανακτώ και εγώ.. με 1-2 ώρες ύπνο όλη την ημέρα και 12 για ύπνο, ζόρι!! Και μην ξεχνάς... είναι πολύ βαριά η δουλειά να είσαι στο σπίτι με το μωρό. Μόνο οποιος το έχει κάνει το καταλαβαίνει!!

Marigia άν έχεις αμφιβολία να την αλλάξεις! Για το παιδί σου πρόκειται!!

Κατερινάκι να τα χιλιάσετε!! Περαστικά στο άλλο Κατερινάκι!!

ΠΕΖΗ και εδω στα νότια τα ίδια! Θα το χάσουμε και εμείς το μπανάκι μας...

θα τα ξαναπούμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...