Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπόν έβγαλα συμπέρασμα! Έχω γεράσει. Βρε κορίτσια κάθε βράδυ είμαι πτώμα. :(:( δεν αντέχω καθόλου...Καλά οκ είμαι από τις 5 στο πόδι αλλά και πάλι, τέτοια χάλια;;

daf μπράβω στην Ερατώ! ήταν να μην βαφτιστεί το καλό μου. :D:D:D Ο δικός μου πάλι, τίποτα. Έκανε όλα τα άλλα γρήγορα αλλά από ομιλία...γιοκ!:rolleyes:

Σας φιλώ και τα λέμε αύριο:tongue:

Με αγάπη, ο κόκκορας της παρέας(ε, από τις 5 που ξυπνάω μόνο με κόκκορας μπορώ να μοιάζω..):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειδες που μας έλεγες πως δεν λεει πολλες λεξούλες DaF?? Μπραβο Ερατουλα αντε να μιλατε με την Ανδρι στο τηλεφωνο σε λίγο . Της αρεσουν τα κεράσια ε?? Εγω παλι που δίνω της δικιά μου, μου τα φτύνει..Τα κοβω στη μέση αλλα της φαινεται περίεργο που γλιστράνε και μου τα φτυνει το σκατούλι. Δοκιμασα να βγάλω και τη φλούδα αλλα παλι τα ίδια. Θα ξαναδοκιμασω 1 κιλο κερασια πηρα και πανακριβα απ τα βιο ποιος θα τα φάει?? Με τα βερικοκα τα πήγαμε καλύτερα πολύ καλύτερα μάλιστα οσο ξινα και να ναι τα δαγκώνει και τα τρώει μόνη της και της τρέχουν τα ζουμιά:tongue:..Καλυτερα και με τις μύξες , ακολουθησα συμβουλη ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ 1LT φυσιολ. ορο και 10αρα σύριγγα για την μυτούλα , κάνει θαυματα !!!!!!!

και προταργκολ βεβαιως για αντισηπτικό.

Κατερινα μου τα είπαμε τα συμφωνησαμε μένει να βρεθούμε να δώσουμε και τα χερια να κλεισει το προξενιο. Ενταξει φλερταραμε λίγο με τον Γιογιο μας αλλά η μαμα αποφασίζει. Μια φίλη που εχει σαν χόμπυ αστρολογίες και κουραφέξαλα μου ειχε πει οταν γεννηθηκε η Ανδρι πως οταν μεγαλώσει θα ερωτευεται με την χειραψία . Απο τωρα ξεκινησε το καμάρι μου άραγε??:roll:

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Λοιπόν έβγαλα συμπέρασμα! Έχω γεράσει. Βρε κορίτσια κάθε βράδυ είμαι πτώμα. :(:( δεν αντέχω καθόλου...Καλά οκ είμαι από τις 5 στο πόδι αλλά και πάλι, τέτοια χάλια;;

daf μπράβω στην Ερατώ! ήταν να μην βαφτιστεί το καλό μου. :D:D:D Ο δικός μου πάλι, τίποτα. Έκανε όλα τα άλλα γρήγορα αλλά από ομιλία...γιοκ!:rolleyes:

Σας φιλώ και τα λέμε αύριο:tongue:

Με αγάπη, ο κόκκορας της παρέας(ε, από τις 5 που ξυπνάω μόνο με κόκκορας μπορώ να μοιάζω..):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αναρωτιέσαι κιόλας μωρε συμπεθερα?? Εδω εγω σηκωνομαι 6.30 και τα χω φτυσει οχι εσυ μωρε??? Και μην ξανακουσω για γερασματα και τέτοια μια χαρα νεοτατες είμαστε??? κρυβε χρονια συμπεθερουλα.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες!

είμαι κομμάτια!νυστάζω!από την παρασκευή τρέχω!πάω σπίτι και ο άντρας μου με 39,5 πυρετό!ωχ λέω!άρχισα κομπρέσες κτλ κοιτάω την μικρή τα μάτια της κατακόκκινα επεφυκίτιδα!άντε να την βάλεις κάτω να της βάλεις κολλύριο!κεφαλοκλείδωμα κανονικό!όλο το σκ έτσι την έβγαλα με κομπρέσες και κολλύρια!την δευτέρα ξυπνάω πάω να ετοιμάσω την μικρή πυρετό και αυτή!ευτηχώς μου έκανε μόνο την δευτέρα αλλά από γκρίνια άλλο πράγμα!ξενύχτι που έχω ρίξει απαπα!κάθε μισή ώρα ξυπνάει και κλαίει για κανα 15λεπτο!δεν θέλει ούτε αγκαλιά ούτε γάλα ούτε τίποτα να κλάψει μόνο!είμαι κομμάτια!ευτηχώς έρχομαι στην δουλειά και ξεκουράζομαι λιγάκι!ά ρε που καταντήσαμε να λέμε πάω για δουλειά να ξεκουραστώ!

να ζήσει η ερατούλα να είναι πάντα γερή και δυνατή!

ξεχνάω τίποτα?να ευχηθώ πουθενά άλλου?πείτε μου αν είναι!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

αχχχ κορίτσια δεν σας είπα μου έφερε εχτές ο μπαμπάς μου τα προσκλητήρια!είναι χάλια!δεν μου αρέσουν καθόλου!ο μπαμπάς μου που είναι και ο τυπογράφος πήρε πρωτοβουλίες και τα άλλαξε τελείως!τα έκανε πιο μεγάλα σχεδόν διπλάσια με άλλα χρώματα!κράτησε μόνο το στυλ και τη γραμματοσειρά όλα τα υπόλοιπα τα άλλαξε!πόσο στεναχωρήθηκα δεν λέγεται!μου έκανε καφέ γράμματα ένα μικρό λουλουδάκι μέσα δίπλα από το όνομα της μικρής μου το έκανε ροζ και το μεγαλύτερο λουλουδάκι στο "καπάκι" του προσκλητηρίου μου το έκανε ένα ροζ ξεπλυμένο ίσα ίσα που φαίνεται!εγώ ήθελα ασημένια γράμματα με φούξια λουλουδάκια και πιο μικρό και να το δέσω με φούξια κορδέλα!τώρα τι θα κάνω?σκέφτομαι να πάω έξω να τυπώσω άλλα!φοβάμαι όμως μην στεναχωρεθεί ο μπαμπάς μου!αχχχ τι να κάνω?η μαμά μου λέει να μην ασχοληθώ γιατί όλοι τα πετάνε στο τέλος να βάλω ωραίες κορδελίτσες και καμμιά βλακεία να κρέμετε και τέλος!αχχχ δεν μου αρέσουν κλαπς κλαπς!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

αχχχ κορίτσια δεν σας είπα μου έφερε εχτές ο μπαμπάς μου τα προσκλητήρια!είναι χάλια!δεν μου αρέσουν καθόλου!ο μπαμπάς μου που είναι και ο τυπογράφος πήρε πρωτοβουλίες και τα άλλαξε τελείως!τα έκανε πιο μεγάλα σχεδόν διπλάσια με άλλα χρώματα!κράτησε μόνο το στυλ και τη γραμματοσειρά όλα τα υπόλοιπα τα άλλαξε!πόσο στεναχωρήθηκα δεν λέγεται!μου έκανε καφέ γράμματα ένα μικρό λουλουδάκι μέσα δίπλα από το όνομα της μικρής μου το έκανε ροζ και το μεγαλύτερο λουλουδάκι στο "καπάκι" του προσκλητηρίου μου το έκανε ένα ροζ ξεπλυμένο ίσα ίσα που φαίνεται!εγώ ήθελα ασημένια γράμματα με φούξια λουλουδάκια και πιο μικρό και να το δέσω με φούξια κορδέλα!τώρα τι θα κάνω?σκέφτομαι να πάω έξω να τυπώσω άλλα!φοβάμαι όμως μην στεναχωρεθεί ο μπαμπάς μου!αχχχ τι να κάνω?η μαμά μου λέει να μην ασχοληθώ γιατί όλοι τα πετάνε στο τέλος να βάλω ωραίες κορδελίτσες και καμμιά βλακεία να κρέμετε και τέλος!αχχχ δεν μου αρέσουν κλαπς κλαπς!

Ax βρε πατέρα!!!!!Εγω λέω να πληρώσεις στο μπαμπά σου τα έξτρα χρήματα για τα υλικά και να σου τα ξανατυπώσει όπως εσύ θέλεις χωρίς να πας αλλου...αν γίνεται βέβαια!!!Στην τελική αυτός πήρε την πρωτοβουλία...αν και εντέλει έχει και ένα δίκιο ή μαμά σου...αλλά πως να το κάνουμε...θέλουμε όλα να είναι τέλεια εκείνη την ήμέρα...

Καλησπέρα σας κοπέλες!!

Σας ευχαριστώ για τα περαστικά σας από το στόμα σας και στου Θεού το αυτί!!! :rolleyes: Η Πένυ έχει ακόμα πυρετό και μου τον ανεβάζει 38,5 πρωί και βράδυ. Σήμερα πήγαμε στον παιδίατρο μας και μας έδωσε CECLOR 250 να το ξεκινήσουμε αν έχουμε και αύριο πυρετό.. Βρε κορίτσια φοβάμαι... είναι η πρώτη φορά που θα πάρει κάποια αντιβιωση Ιούνη μήνα κιόλας ΕΛΕΟΣ!!! Στη μεγάλη θυμάμαι είχε κάνει κάποιες κοκκινήλες και το σταματήσαμε. Στο βιβλιάριο γράφουμε αλλεργική στο CECLOR. Τώρα πάλι, Daf εσύ θα ξέρεις καλύτερα, όταν έδινα το μητρικό γάλα τις πρώτες μέρες έπαιρνα και ceclor... δεν θα την πείραζε και τότε αφού εκκρίνεται στο γάλα;;; ή όχι;;; Τελος πάντων.. λέω να αφήσω να δω αν έχουμε και αύριο πυρετό και βλέποντας...

Gio καλά αναρρωτιέσαι... βάζουμε πάνα και παντελονάκι.. τα μπέρδεψα λίγο με το μαγιό μαθημένη από τη μεγάλη. Εγώ πέρσυ είχα πάρει της sebamed αντηλιακό και ήταν μια χαρά! Αν σκεφτείτε οτι βγαίναμε και νταλα μεσημέρι.. τέλεια μας κάλυψε!!

Πριν δύο μέρες άρχισα δίαιτα και σήμερα την έσπασα με γλυκά.. Το ξενύχτι βλέπετε... 3,5 με 6 είχα περιπολία χθες βράδυ...

φιλιά σε όλες τις μανούλες :P

22 εισαι κατερινακι μου;:tongue::tongue::tongue::tongue: εγω σημερα κλεινω τα 28 κοριτσια μου, ναι ναι ευχηθειτε μου!!:mrgreen: κ εγω πτωμα νιωθω κ γριεντζω παντως....:roll: κ ας σηκωνομαι στις 8.30 κ ας κοιμαμαι ενα 7αωρακι (σπασμενο βεβαια 2 κ 3 κ 4 φορες αμα λαχει...) αυτο που δεν παλευω με τιποτα ειναι οτι πρεπει να χωρεσω μεσα σε ολα το διαβασμα, που απαιτει πολλη ωρα κ φυσικα ..ησυχια! που να τη βρω την ησυχια κ την ωρα με την ερατω να τρεχει απο δω κ απο κει κ με τις δουλειες να εκκρεμουν; εχω πελαγωσει η αληθεια ειναι....:roll:

βαλλου μου που να ξερω παιδι μου για ιατρικα ζητηματα!!:rolleyes: με τη λογικη παντως, οπως τα λες θα ειναι .... για να δωσει η γιατρος αντιβιωση , αν μαλιστα ειναι κ η πρωτη φορα, κατι θα ξερει η γυναικα!!μην φοβασαι βρε...

july εδω λεμε στους ξενους οτι δεν μας αρεσει το αποτελεσμα, στον μπαμπα σου δεν θα το πεις;;;εγω θα του τα ειχα φερει καπελο:tongue::tongue::tongue: να αφησει τις εικαστικες πινελιες κ να κανει ο,τι του λεει η εγγονη , πες του!:mrgreen: (πιανει καλυτερα απο το 'ο,τι λεει η κορη')

το 'καμια βλακεια να κρεμεται' κ 'να μην ασχοληθεις', ξεχνα το! :-D αν θες να τα φτιαξεις ολα με μερακι κ κεφι, θα προσεχεις κ τη λεπτομερεια, το ζητημα ειναι να αρεσουν σε εσας βρε παιδια!:cool: περαστικα κ σε εσας, εκτος απο τα υπολοιπα πιτσιρικια!

παω να την πεσω.........αντε να ρθει ΣΚ!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες!

τι κάνετε?εγώ ακόμα το σκέφτομαι για τα προσκλητήρια!δεν ξέρω τι θα κάνω η πεθερά μου που τα είδε της άρεσαν τι να πω γούστα!εγώ θέλω να τυπώσω άλλα αλλά ο άντρας μου μου είπε ότι εν μέσω κρίσης και με τόσα έξοδα καλό είναι να το αποφύγουμε!εοπμένως με βλέπω με αυτά!τεσπα κάτι θα κάνω σκέφτηκα μήπως πάρω μαρκαδοράκι και τα ζωγραφίσω από πάνω θα δούμε!

τα νέα μου δεν σας τα είπα εχτές μέχρι τη 1 ήμουν στον ευαγγελισμό στον οφθαλμίατρο!το ένα μου μάτι ήταν τελείως κλειστό και το άλλο μισό!αφήστε τα και σήμερα δουλεύω!ευτηχώς άνοιξε το ένα μάτι το μισό τελείως και μένει το άλλο που ήταν τελείως κλειστό να ανοίξει τελείως!με τέτοια μάτια κανείς δεν παρατήρησε ούτε τα μαλλάκια μου ούτε τα ποδαράκια μου που τα έφτιαξα!κλαπσ κλαπσ!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ!!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΝΥΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΣ!!!!!

vallou με κάλυψες!!!!Τι κάνετε?Όλα καλά?Που είστε όλες βρε?

July ίσουν δηλαδή σαν το γνωστό ανέκδοτο, "ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΆΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ"!!!!.Περαστικά βρε κούκλα, πως το έπαθες?

Γεια σας κορίτσια!!

Ο Γιογιος ο καρδιοκατακτητής is back, με πολύ λίγες μύξες και πολύ καλύτερο ύπνο, χωρίς γκρίνια - ουφ - και γενικά, φτηνά την γλιτώσαμε, σαν επιπόλαιο κρυωματάκι μάλλον, ή δόντια ίσως? Βγάζει πολλά μαζί τώρα...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ DaF:D:D:D Να είσαι πάντα ευτυσιχμένη και γερή, να σε χαίρεται η υπέροχη οικογένειά σου!! Πολλά πολλά φιλιά!

Σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ για το διάβασμα, κι εγώ τα χω φτύσει, σε 2 εβδομάδες ξεκινώ εξεταστική, κάθε βράδυ κατά τις 10 αρχίζω διάβασμα, μετά από όλη την ημέρα παιδί-σχολή-δουλειές και με παίρνει μέχρι τη μία όπου πάω κουδούνι στο κρεβάτι και πάλι απ την αρχή. Στη σχολή δεν βγαίνω στα διαλλείμματα, κάθομαι μέσα και διαβάζω, μπας και προλάβω, όχι ότι πάω για τον πρώτο βαθμό, δεν γίνεται εκ των πραγμάτων να διαβάσω όσο διαβάζουν οι άλλοι, αλλά να μην ξεφτιλιστούμε κιόλας, λίγη αξιοπρέπεια και στις μαμάδες...

Να πω και ότι ο άντρας μου είναι χρυσοοοοοος, κάθε μέρα ασχολείται πάρα πολύ με τον μικρό μήπως και ξεκλέψω λίγο χρόνο να προχωρήσω, τον παίρνει το πρωί και τον πάει βόλτα μια και δυο ώρες στο πάρκο και λυσσάνε, και τώρα εκεί είναι, το πρωί με αφήνει να κοιμηθώ καμιά ώρα παραπάνω και τον αναλαμβάνει εκείνος για πρωινά ταίσματα κλπ, σήμερα ας πούμε ξύπνησε 5.30 παρακαλώ κανονικότατα. Τις προηγούμενες μέρες στις 6. Πολύ πρωινός τύπος αυτό το παιδί, ό,τι ώρα και να κοιμηθεί....

Μαριγια κοριτσάκι μου στο είπα και στο τηλέφωνο ότι αποκλείεται να μας κόλλησε η μικρή, από Σάββατο Δευτέρα! Μην ανησυχείς, και να ήταν έτσι, άξιζε τον κόπο το φιλάκι:mrgreen::mrgreen:

Γα ξαναπείτε βρε κορίτσια το κόλπο με τον ορό και τη σύριγγα γιατί δεν το πιασα!!

Καλά, εγώ μπλέχτηκα με αυτά που λέτε για τα μαγιό και τα πάμπερς, άσε που είδα και τα πάμπερς για νερό και δεν ξέρω τι είναι καλύτερο να κάνει κανείς. Το άλλο που σκέφτομαι είναι ότι δεν νομίζω ότι θα έχουμε και πολύ έλεγχο για το πότε και πόσο θα μπουν στη θάλασσα. Δηλαδή αν πάμε το πρωί για μπάνιο πες για μια ώρα. Το βάζεις στο νερό μαζί, μετά από κάποια ώρα βγαίνεις το αλλάζεις και μετά τι? Κι αν θέλει να ξαναμπει? Κι αν θέλει να παίξει στην παραλία εκεί που σκάει το νερό? Δεν θα βρέχει τα ρούχα του και την πάνα του? Μήπως να φοράει πάνα για νερό? Δεν νομίζω ότι θα μπορώ να ελέγξω το πού θα παίξει και τι θα κάνει, και να τον περιορίσω πολύ, αυτό εννοώ... Μπερδεύτηκα!! Χαζήηηηηη!!!!:D:D

Λοιπόν, απ ότι καταλαβαίνω υπάρχουν παιδάκια, σαν το Ερατουλίνι-σκατουλίνι που εκεί που δεν λένε λέξη και κοντεύεις να σκάσεις ξαφνικά μια ωραία πρωία αρχίζουν και μιλάνε μπιρι μπιρι κανονικά, το οποίο βρίσκω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΣΤΕΙΟ!!!:D:D:D Φαντάζομαι το ύφος σου DaF όταν σου είπε κεράσι!!!!

Παρεμπιπτόντως του μικρού του έκαναν λίγο πρόβλημα τα κεράσια, βέβαια του έδωσε ο πατέρας του αργά το απόγευμα ένα και του κατσε στο στομάχι που λένε, αν και του άρεσε πολύ, θα ξαναπροσπαθήσω σε κανένα μήνα και όχι απόγευμα.

Κατερινάκι μπράβο σου που είπες την ηλικία σου, κι εγώ μαζί σου 22 είμαι:D:D:D:D, μερικές μέρες είμαι και 18 μην σου πω!!! Γμτ δεν το βλέπω να τα λέμε σύντομα, θα έρθουμε Χαλκίδα αύριο για έναν γάμο αλλά είτε θα γυρίσουμε το βράδυ πίσω, είτε το πρωί νωρίς γιατί δεν προλαβαίνω να διαβάσω...Εκτός αν κερνάτε καφέ σπίτι σας πρωί πρωί!!Να έρθω να δώσω το πρωινό γάλα του Γιαννάκη!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...