Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια και καλο μας μηνα!!!!

GIO μου εγω εχω εδω και μια βδομαδα τον κοιμιζω με καλοκαιρινες πιτζαμες σορτσακι και κοντομανικο μπλουζακι δηλαδη. Απο μεσα του φοραω αμανικο μπλουζακι και οσο για το σκεπασμα αυτος δεν δεχεται τιποτε πανω του οποτε κοιμαται ξεσκεπαστος μονιμως. Τελικα καταλαβαινω οτι τα μωρα ζεσταινονται πολυ περισσοτερο απο εμας και εμενα παρα που κοιμαται ετσι παλι ιδρωνει ωρες ωρες. Για τη θαλασσα ρωτησα χθες την μελλουσα κουμπαρα μου που ειναι μανουλα τριων παιδων πλεον και μου ειπε οτι μετα τη βουτια ξεπλυμα και καλυτερα ενα φανελακι απο πανω κοντομανικο ή αμανικο. Κανονικα λενε μακρυμανικο για να μην τα πιανει ο ηλιος αλλα λογω ζεστης χλωμο να το δεχτουνε πανω τους. Επιπλεον δυο τρια μαγιο για να το αλλαζεις συνεχεια και απο σωσιβιο οτι θελεις εσυ και σου αρεσει. Αλλωστε την περισσοτερη ωρα αγκαλιτσα θα το εχεις να πλατσουριζει και να μην ζεσταινεται κιολας!

Α!! ξεχασα μπραβο και στον Παναγιωτακη αντε με το καλο να κανει τα δικα του βηματακια πλεον!!!!!

Κατερινακι αχ σαρωνεις στον αντρικο πληθυσμο!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α!! ξεχασα μπραβο και στον Παναγιωτακη αντε με το καλο να κανει τα δικα του βηματακια πλεον!!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ας ελπίσουμε ότι τα 4 θα γίνουν 14 και όχι 0!!!!

Που είσαι χαμένη καλέ?Θα σε δουμε επιτέλους???

Κανονίστε κοπελιές γιατί εγώ σιγά σιγα τα ΣΚ θα λείπω οπότε να πιούμε καφέ κανένα απόγευμα!!!!

να΄μαι πάλι!

:D

ΜΠΡΑΒΟ στον μικρό μας φίλο! 1004 να τα κάνει τα βηματάκια!!

Καλή μου gio εγώ του βάζω αμάνικο ζιπουνάκι και από πάνω κοντομάνικες πυζαμούλες με σορτς. Φυσικά τον σκεπάζω με ένα σεντονάκι που το πετάει αμέσως. Κοινώς, κοιμάται ξεσκέπαστο! Νομίζω ότι έχει αρκετή ζέστη!!!

Όσο για τη θάλασσα εμείς του πήραμε σωσίβιο με θεσούλα. Μετά το μπάνιο, νεράκι και ρουχαλάκια. Κοντομάνικα και σορτς. Πολύ αντηλιακό! Βέβαια ακόμα ο ήλιος δεν καίει αλλά καλά είναι να τους φοράμε ρουχαλάκι

cEyXp3.png

q61sp3.png

σαρωνει η οικογενεια κατερινακι:tongue:, για τον μπαμπα δεν ειχαμε τιποτα αλλα κ να χαμε δεν θα του το λεγαμε, να ζηλεψει λιγουλακι:mrgreen: (σωστεεες;;;; :mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

συμπεθερουλα περπατοπιταααααα!!!!!!βρε ετσι τα λενε αυτα " εκανε κ 4 βηματα..!" το παιδι περπατησε παιδακι μου!!!!!!!!!!!!!!:tongue: σε ενα μηνα απο τωρα δεν θα ξανακανεις δουλειες στο σπιτι ουτε θα ξαναπιεις χαλαρο καφε!!!!!!!!στο ευχομαι!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: για τη νυχτα, εδω αθηνα κανει μωρε πολλη ζεστη....κοντομανικο της βαζω κ ξεσκεπαστη γιατι λιωνει στον ιδρωτα, εχει κ τη μαλλουρα...!

για θαλασσα θα δουμε για σωσιβιο.... παντως δεν θα πηγαινουμε με ηλιο, ή πολυ νωρις το πρωι 9-10 η μετα τις 6 , ουτε εγω την παλευω τη ζεστη αλλα καιγομαι κ για πλακα...ασε!

μωρε το φανταζομουν κ το παραφανταζομουν οτι θα θηλαζα στην εκκλησια (κ στη βαφτιση του γιωργου τι νομιζεις πως εκανα κυρια κατερινα μου; με το που τελειωσε, η ερατω ηθελε απεγνωσμενα μαμ! :cool:) αυτο που δεν φανταζομουν ηταν οτι η ερατω θα θελει ζβ ηδη απο το πιστευω!!!μα να μου τραβαει το φουστανι!!:roll::mrgreen: τελοσπαντων ηρεμησε το πουλακι μου, αλλα ειχατε ηδη φυγει, κριμα να μην βγουμε κ μερικες φωτο!ελπιζω να σας εβγαλαν τα παιδια!(ακομα να τις δω.....!)

συμπεθερουλα περπατοπιταααααα!!!!!!βρε ετσι τα λενε αυτα " εκανε κ 4 βηματα..!" το παιδι περπατησε παιδακι μου!!!!!!!!!!!!!!:tongue: σε ενα μηνα απο τωρα δεν θα ξανακανεις δουλειες στο σπιτι ουτε θα ξαναπιεις χαλαρο καφε!!!!!!!!στο ευχομαι!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: για τη νυχτα, εδω αθηνα κανει μωρε πολλη ζεστη....κοντομανικο της βαζω κ ξεσκεπαστη γιατι λιωνει στον ιδρωτα, εχει κ τη μαλλουρα...!

για θαλασσα θα δουμε για σωσιβιο.... παντως δεν θα πηγαινουμε με ηλιο, ή πολυ νωρις το πρωι 9-10 η μετα τις 6 , ουτε εγω την παλευω τη ζεστη αλλα καιγομαι κ για πλακα...ασε!

Την περπατόπιτα θα την κεράσω όταν οντως περπατήσει, διότι 1ον δεν το είδα εγώ αλλά η μαμά μου και 2ον μάλλον δεν το κατάλαβε όταν τα έκανε τα βήματα, γιατί μόλις το πήρε είδηση έψαχνε απεγνωσμμένα να πιαστεί!!!!:tongue::tongue::tongue:

Για τις δουλειες που λές...καημό το έχω να κρέμεται απο πάνω μου...:confused::confused::confused:!!!!Ευτυχώς έχω και την κ. Κωσταντίνα που μου καθαρίζει και την γλυτώνω φτηνά!!!

Οσο για την ζέστη, αίσίος 27 βαθμούς μέσα στο σπίτι εχουμε εδώ και καμιά 3 μέρες οπότε και εγώ ξεσκέπαστο τον αφήνω και χθές όυτε καν τις πυτζάμες!!!

ΓΙα το μπάνιο που λές, και εγώ νωρίς 9-10 θα πηγαίνω...ευτυχώς στο εξοχικό μας η θάλασσα ειναι 5 λεπτά απέναντι απο το σπιτι με τα πόδια οπότε, άνετα, πρωι-πρωι μπλουμ!!!!

Διαφημίσεις

να΄μαι πάλι!

:D

ΜΠΡΑΒΟ στον μικρό μας φίλο! 1004 να τα κάνει τα βηματάκια!!

Καλή μου gio εγώ του βάζω αμάνικο ζιπουνάκι και από πάνω κοντομάνικες πυζαμούλες με σορτς. Φυσικά τον σκεπάζω με ένα σεντονάκι που το πετάει αμέσως. Κοινώς, κοιμάται ξεσκέπαστο! Νομίζω ότι έχει αρκετή ζέστη!!!

Όσο για τη θάλασσα εμείς του πήραμε σωσίβιο με θεσούλα. Μετά το μπάνιο, νεράκι και ρουχαλάκια. Κοντομάνικα και σορτς. Πολύ αντηλιακό! Βέβαια ακόμα ο ήλιος δεν καίει αλλά καλά είναι να τους φοράμε ρουχαλάκι

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ευχαριστώ για τις ευχές φιλενάδα!!!Τι κάνει η Χαλκίδα?

Την περπατόπιτα θα την κεράσω όταν οντως περπατήσει, διότι 1ον δεν το είδα εγώ αλλά η μαμά μου και 2ον μάλλον δεν το κατάλαβε όταν τα έκανε τα βήματα, γιατί μόλις το πήρε είδηση έψαχνε απεγνωσμμένα να πιαστεί!!!!:tongue::tongue::tongue:

Οσο για την ζέστη, αίσίος 27 βαθμούς μέσα στο σπίτι εχουμε εδώ και καμιά 3 μέρες οπότε και εγώ ξεσκέπαστο τον αφήνω και χθές όυτε καν τις πυτζάμες!!!

Παναγιωτίνο αγόρι μου επειδή η μάνα σου είναι μαζόχα επέσπευσε το κανονικό περπάτημα που θέλει και κάνε την να σε κυνηγά όοολη μέρα!Μην την λυπηθείς!Καλά καλέ εσύ, καλά σου είπε και η συμπεθέρα σου, το παιδί περπάτησε και ναι θα κεράσεις την περπατόπιτα κυρία μου γιατί 1ον κι επειδή δεν το είδες εσύ τί σημαίνει?δε μετράει?και 2ον εννοείται και φοβούνται και θέλουν από κάπου να πιαστούν γιατί ακόμη δεν έχει βρει και την ισορροπία του. Εσύ θες με την πρώτη φορά να κανει κανα κατοστάρι?μια χαρά τον βρίσκω τον Παναγιωτίνο, σου είπα το καλοκαίρι θα τον κυνηγάς και θα φωνάζεις, και σταμάτα να αγχώνεσαι!Όλα είναι σούπερ, αναπτύσσεται μια χαρά.

27 βαθμούς εννοείς το βράδυ???????????Γιατί κι εμείς τη μέρα έχουμε ζέστη και είναι με κοντομάνικα παντελόνια και μπλουζάκια αλλά το βράδυ την δροσιά την έχουμε 22-23 και τη βάζω πυτζάμα μακρυμάνικη λεπτή με μία λεπτή κουβερτα ή πικέ, και ποτε δεν ιδρώνει. Και τα υπόλοιπα κορίτσια με σεντονι έ?Πού να έρθει και ο Αύγουστος βρε κορίτσια!

2 ερωτήσεις θέλω κι εγώ...

-ποιό αντιλιακό χρησιμοποιείται?μετά το ξεβγάζεται με νερό? άμα φάει το αντηλιακό (πχ. γλύψει τα χέρια) υπάρχει πρόβλημα?

- εδώ και περίπου μία εβδομάδα δεν της φτάνει τα 280 γάλα το βράδυ με αποτέλεσμα να ξυπνάει όταν τελειώνει το γάλα και να κλαίει (ενώ μέχρι τώρα κοιμόταν στο γάλα και πολύ με βόλευε :cool:). ΠΕΖΗ ή katerina_s που πίνουν κι εσάς πολύ πώς το κάνετε?Υπάρχει μεγαλύτερο μπουκάλι ή ετοιμάζετε 2 μπουκάλια?:roll:

yaeNp3.png

Νεμανουλα μου εγω πηρα το αντηλιακο της clarins εχει 30 δεικτη προστασιας (αλλωστε οι μεγαλυτεροι δεν υφιστανται ουτως ή αλλως) και δεν νομιζω οτι χρειαζεται ξεπλυμα, κρεμουλα ειναι. Οσο για το αν το γλυψει σιγα μην υπαρχει προβλημα εδω γλυφουν αλλα και αλλα ασε που ειναι πολυ μικρη η ποσοτητα, μην ειμαστε υπερβολικοι:rolleyes:

Για το γαλα εχω παρει μπουκαλι της chicco και της avent των 330 οποτε βολευουν, δοκιμασε τα!;)

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλησπέρα κοπέλες!!

Λοιπόν, τώρα κλασικά εικονογραφημένα............

η Πένυ μου έχει από το πρωί 37,5 πυρετό χωρίς καταρροή ή άλλο σύμπτωμα και τώρα το βράδυ μου ανέβασε μέχρι 38,2.. Βγάλτε εσείς συμπέρασμα γιατί εγώ λέω να κάνω μόνο προσευχή στον Θεό των ιώσεων να μην κολλήσω και εγώ πάλι και σέρνομαι και επιτέλους...... ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΠΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μάλλον οι τελευταίες κοινωνικές μου υποχρεώσεις μου το φύλαγαν για έκπληξη αυτό το δωράκι..

Το χειρότερο είναι οτι πήγα χθες το πρωί στο μωράκι που θα βαφτίσω μαζί με την Πένυ και τώρα έχω άγχος μήπως το κόλλησα και αυτό.

Gio είδα τις φωτό σου και πραγματικά ο Παναγιώτης είναι κούκλος!!! Πάντως λέω να μην τσακωθούμε με τη φίλη μας την Ερατώ για τα μάτια του.. άλλωστε τον καπάρωσε πρώτη.. :mrgreen: Και εσύ πολύ όμορφη νύφη!!! Καλά βηματάκια και από εμάς!!!!

Όσο για το ντύσιμο που λέτε, σε εμάς κάνει πολύ ζέστη και την ημέρα μόνο με ένα φορεματάκι την έχω και το βράδυ σκέτο φανελάκι αμάνικο και σεντονάκι. Στη θάλασσα μετά το μπάνιο ξέπλυμα με ένα μπουκάλι νερό και αλλο μαγιό με φανελάκι κοντομάνικο και οποσδήποτε καπέλο για να παίξει. Μετά το μπάνιο πεινάνε πολύ και ζητάνε. Προσοχή στα φαγητά που θα παίρνετε μαζί σας γιατί μαζεύονται μέλισσες κλπ (την έχω πατήσει άσχημα με αυτό), καλύτερα κάτι πιο στεγνό και όχι φρούτα.

Dafaki ελπίζω να μας στείλεις και εμάς καμια φωτό να καμαρώσουμε τη φίλη μας!! Μολις γίνουμε καλά θα ήθελα να βρεθούμε!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια να αρχίσω λέγοντας ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΣ!!!!! Άντε, μην την τρελάνεις τώρα τη μαμά, εε?????

Vallou ηρωίδα κι εμείς μια από τα ίδια από χτες δέκατα και μύξα. Εκεί που λες, δεν μπορεί, θα τελειώσαμε για φέτος, να τα πάλι...

Δεν είναι να κανονίζεις τίποτα με τα παιδιά.. Χτες ήταν η επέτειος γάμου μας και είχαμε συνεννοηθεί με τη μαμά μου να τον κρατήσει να βγούμε καμιά βόλτα (δεν θυμάμαι από πότε έχουμε να το κάνουμε αυτό οι δυο μας). Αλλά κανονίζαμε χωρίς τον γνωστό μικρό ξενοδόχο.Τι να κάνεις? :mad:

Μπουκάλι κι εγώ έχω πάρει εδώ και καιρό της Avent BPA free 330 μλ και βολεύει πολύ, εμένα μου πίνει τόσο εδώ και καιρό, οπότε που να φτιάχνεις 2 μπουκάλια, βάλε και το πλύσιμο...

Πάντως μπορεί κι εσάς τώρα να αρχίσουν να πεινάνε το βράδυ, εγώ σας είπα που τελικά πεινούσε το παιδί και πλέον του δίνω φαγητό νωρίς το βραδάκι και μετά από δυο ώρες περίπου, του δίνω το γάλα και νάνι. Πλέον το πρόγραμμά μας έχει διαμορφωθεί αρκετά διαφορετικό από παλιότερα. Το πρωί γύρω στις 7 πίνει γάλα και τρώει φρούτα αν είναι να φάει αυγό του το δίνω μετά από καμια ώρα, γύρω στις 10.30 ενδιάμεσο, είτε γιαούρτι, είτε μούσλι με σταφίδες, είτε μάφιν κάτι τελοσπάντων σαν το απογευματινό που του έδινα παλιότερα, το μεσημέρι φαγητό όλοι μαζί γύρω στις 2, το απόγευμα που θα ξυπνήσει στις 5 ένα μικρό φρούτο ίσα ίσα γιατί πέφτουν τα ζάχαρα και γύρω στις 6 με 6.30 φαγητό (αν όχι το μεσημεριανό που μερικές φορές είναι κάτι βαρύ π.χ. όσπρια, κάτι πιο ελαφρύ). Γύρω στις 8.30 πίνει γάλα, 300 με 330 και κοιμάται πολύ καλύτερα, πείναγε ο καημένος σας λέω μόνο με κρέμα το απόγευμα και γάλα το βράδυ! Άσε που την τελευταία φορά πριν κανέναν μήνα που πήγα στην παιδίατρο μου το είπε ότι σιγά σιγά δεν θα τον καλύπτουν αυτά και θα θέλει βραδινό κάτι πιο ενισχυμένο πριν το γάλα, και όντως.

Ουσιαστικά τώρα κάνει 4 γέυματα και ένα πολύ μικρό σνακ το απόγευμα μετά τον ύπνο, γιατί είχαμε καταλήξει όλη μέρα να τρώμε και δεν γινόταν, άσε που για να αφήσω ένα λογικό χρονικό περιθώριο ανάμεσα στα 5 γεύματα, έφτανα το βράδυ να τον ετοιμάζω για ύπνο όλο και πιο αργά και έφτασε από εκεί που κοιμόταν κατά τις 8.30-9 να κοιμάται 9.30 με 10. Οπότε τα συμπύκνωσα και μας ταιριάζει καλύτερα, και στο παιδί, και σε μας.

Αντιηλιακό ήθελα να πάρω της Lavera το βιολογικό, αλλά τελικά πήρα της Frezyderm, καλύτερα πάντως να έχει φυσικά φίλτρα και χωρίς διάφορα που βάζουν στα δικά μας αντιηλιακά, π.χ. Propylene Glycol. Καλό μου φαίνεται πάντως το Frezyderm!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Gio είδα τις φωτό σου και πραγματικά ο Παναγιώτης είναι κούκλος!!! Πάντως λέω να μην τσακωθούμε με τη φίλη μας την Ερατώ για τα μάτια του.. άλλωστε τον καπάρωσε πρώτη.. :mrgreen: Και εσύ πολύ όμορφη νύφη!!! Καλά βηματάκια και από εμάς!!!!

Ax βρε vallou ευχαριστώ για τις ευχές και περαστικά!!!!Έλεος πια, πότε θα ηρεμήσετε δεν ξέρω...μάλλον ούτε ο θεός των ιώσεων μπορεί να βοηθήσει...φταίει ο παιδικός της μεγάλης ή απλά η Πένη είναι ευαισθητούλα???Όσο για την Ερατούλα όντως μας καπάρωσε οικογενειακός και σκοτωνόμαστε για να μην την πλησιάζουν άλλοι γαμπροί οπότε δεν μπορώ να προδώσω την συμπεθέρα μου και να "γλυκοκοιτάξουμε" άλλα ματάκια!!!!Πάντως υπάρχουν και καλύτεροι γαμπροί στην παρέα μας απο τον δικό μου που τρέχουν τις μανούλες του (ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΟΧΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΥΠΗΣΗ!!!:tongue::tongue::tongue:).Καλά προξενιά

Για αντιηλιάκό εγώ πήρα της Lavera το 20αρι που ισοδυναμεί με τα αντίστοιοχα 30αρια.Ελπίζω να μας κάνει δουλειά και να μην γίνει αστακουδάκι το παιδί μου(εξαιρουμένων των χεριών του κορίτσια που είναι ήδη γυφτομάυρα!!!!Ο σύζυγος έκανε και εκεί την δουλειά του...εγω για να μαυρίζω κάνω αίτηση στον θεό του μαυρίσματος και ο σύζυγος όλο το καλοκαίρι χρειάζεται καμιά 2-3 μέρες και γίνεται κατράμι!!!!).

Παρεπιπτόντως μετά το ξέπλυμα, του φοράμε στεγνό μαγιό με πάμπερς???ΓΙατί όχι βερμουδάκι με πάμπερς...μπερδεύτηκα!!!

Καλησπέρα και από εμένα.

Έχει έρθει η εφορία για έλεγχο και πραγματικά τρέχωωωωωωωωωωωωωω!!!

vallou περαστικά! Τι να πώ πια, πότε θα ηρεμίσεις κοπέλα μου;;

neamanoula ο δικός μου πίνει το πρώτο μπουκάλι και μετά του ετοιμάζω άλλο. Τότε το πίνει και μετά νανι. Βέβαια είχα πάρει ένα της chicco που έχει στάνταρ 250+ml αλλά δεν του άρεσε η θηλή:evil:..Έχει και γούστα το καμάρι μου!!!!Θα δοκιμάσω και εγώ τιε avent..

Όσο για το αντιηλιακό θα σας πώ το απόγευμα.

Gio μου εγώ που τον πήγα 3 φορές παραλία έκανα τα εξής: Έβαλα αντηλιακή και από πάνω μπλουζάκι. Από κάτω μαγιό!:tongue::tongue::tongue:

Βράχηκε το ζουζούνι μου και μετά από 3 λεπτά(είναι νωρίς ακόμα να τον αφήσω περισσότερο)τον πήρα, τον ξέπληνα, του έβαλα Pampers Και μέτα σορτς και μπλουζάκι.Και φυσικά αντηλιακό!!!Τώρα να ήταν να καθίσουμε περισσότερη ώρα ίσως του έβαζα μαγιο+pampers...:rolleyes:

Άντε, καλές βούτες!!!

Κατεριν@ καρδιοκατακτήτρια ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ κοριτσάκι μου! Τα πόσα κλείνετε;; Βρε τον Γιωργάκη να μην αφήσει μαμά και μπαμπά να πάνε βολτούλα!!Περαστικά σας! Α! Πότε θα σας δούμε;;;;

Κατα τα άλλα ησυχία. Έχω έναν απίστευτο ίλιγγο σήμερα...αλλού πατώ και αλλου βρίσκομαι!!:(:(

cEyXp3.png

q61sp3.png

Vallou ηρωίδα κι εμείς μια από τα ίδια από χτες δέκατα και μύξα. Εκεί που λες, δεν μπορεί, θα τελειώσαμε για φέτος, να τα πάλι...

!!!

:(Ωχ δεν θελω να πιστεψω πως τον κόλλησε η δικιά μου ... Μου θελανε και φιλιά τα σκατούλια... Κατερινακι θα τρελαθω απο τις τύψεις.:(....

Ρε γμτ δεν είχε πυρετο η δικιά μου αλλά μόνο οταν κοιμόταν μου ξύπναγε μπουκωμένη γι αυτο και την έβγαλα εξω και να που κολλησε κι Γιωργακης :cry:....

Αμα δεν θα θελει να την ξαναδεί τωρα δικιο θα χει...

Περαστικα γρηγορα εύχομαι , εμεις σήμερα μετα απο πολλες μέρες κοιμηθηκαμε σαν άνθρωποι.... Ξεμπουκωσε λιγακι...

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Περαστικα σου γιογιο!!!περαστικα ανδριελακι!!!:) περαστικα βαλλου και βαλλουπαιδα!!

κοριτσια η ερατω μιλαει:mrgreen:!!χτες ειπε οχι και κερασι(για την ακριβεια κεασι)!!κ σημερα ειπε σκυλακι (σκυακι-ακι)

επισης λεει 'γεια σου' καθαρα πια! οχι που θα ελεγε 'γιαγια' το σκασμενο...κατευθειαν στην αρνηση κ στο φαι!!!!!:tongue:

τα κερασια τα εχει καταλατρεψει!γινεται χαμος αμα τα δει!το ιδιο και με τις χορτοπιτες της μανας μου ή τα αβοκαντο....:rolleyes::mrgreen:

αυτα απο την κουκουβαγια, παω για υπνο νυσταζω κ εχω ενα καραδυσκολο μαθημα το πρωι.....:roll:

μπον νουι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...