Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου!! :D

Ένα εξοντωτικό σαββατοκύριακο τελειώσε!! Γάμο χθες με πατερ δέσποτα 2 ώρες το μυστήριο :confused: Εδώ ταιριάζει "είπαμε το δεσπότη Παναγιώτη" :mrgreen::mrgreen:

Μετά γιορτή σε ένα Κώστα και γυρίσαμε σπίτι μας 1,00 το βράδυ και η Πενυ μας να μην κοιμάται με τίποτα!! Το είδατε και από την ώρα που έγραψα το μυν και τις ανορθογραφίες μου!! Έχει αρχίσει να με προβληματίζει ο ύπνος της κορίτσια.

Σήμερα είχαμε βάφτιση ένα ξαδερφάκι μας και μαζευτήκαμε 6,30 το απογ. Η μικρή πάλι να μην κοιμάται ενώ ήταν όλη μέρα στο πόδι :roll:

Άντε από αύριο σε κανονικούς ρυθμούς και να πάμε και κανένα μπανάκι το επόμενο σκ.

ΚΩΣΤΑΝΤΙΑ έχεις απόλυτο δίκιο!! Ανεγκέφαλοι είναι όλοι!! Το ίδιο γίνεται και με καθηγητές και άλλα επαγγέλματα. Έχω δική μου εξαδέλφη νιόπαντρη με μωρό και υπηρετεί μακριά από τον άντρα της στην άγονη γραμμή. Ένας εδώ κι ο άλλος εκεί. Πάντως μη λέμε να ξαναέρθει ποτέ αυτή η μάυρη περίοδος για τη χώρα μας ούτε για αστείο.

Θα τα ξαναπούμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι να αυτα που διαβαζω βρε κορίτσια ?? πω πω η καθε μια με το θέμα της.. Ησυχία καμιά....

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ τι ειναι πάλι αυτο ?? Τι φυγε εσυ ελα εσυ ειναι αυτά?? Μα καλά δεν ντρέπονται?? Τι να πω τουλάχιστον ευχομαι ειτε Αθηνα ειτε Λαρισα να ειστε μαζί η οικογένεια. Αυτο για το web banking το χω σκεφτεί αλλα΄ρε γμτ κι αυτο χρονο θέλει να πας να κάνεις ενταξη στον τραπεζικό λγμο σε ολά αυτα....Θα το κάνω όμως.thanks.

Κατα τα άλλα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΞΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ...Ολη μερα είναι οκ παλευεται , το μεσημερι ομως και το βραδυ δεν μπορέι να κοιμηθει με τίποτα.. Κοιμαται μισή ώρα το μεσημερι και ξυπνα με κλάμματα γιατί δεν μπορέι να αναπνευσει. Το ίδιο και το βραδυ ξυπνα καθε λίγο με κλάμματα. Τα χω παιξει απ την αυπνια.. Δυο τρεις φορες της εβαλα οτριβιν και την βοηθησε αλλα δεν θελω να το παρακανω με τα κορτιζονούχα.. Σημερα αγκαρεψα την γειτονισσα και μας΄πήρε απο εφημερευον προταργκολ που είναι ακυνδινο αντισηπτικό για τις μυξούλες μην εχουμε αλλα με ωτιτιδες κλπ...

Νεαμανούλα εσεις ειχατε περάσει θυμαμαι κατι παρόμοιο τον Χειμωνα με το Χριστινάκι. Της εμαθα κι εγω να φυσαμε την μυτουλα στο μπάνιο, το βλεπει παιχνιδι και ετσι ξεφορτωνόμαστε καμια ζελεδομυξα.. Τοτε ειχε πάθει την ωτίτιδα το Χριστινάκι ?? Να φοβάμαι ??? Ποσο καιρό είχε κάνει να της περάσει ?? Εμεις ταλαιπωριομαστε απο την βαφτιση το Γιωργακη αλλά τα εντονα συμπτώματα ξεκίνησαν απο την Δευτέρα. Μεχρι και μυξορουφηχτρα της έκανα σήμερα . Εχω παρατηρήσει παντως πως με τον ορό δεν αναπνεέι χέιρότερα γιατί κατεβαζει συνεχεια μυξες. Ειναι και λίγο αντανακλαστικο αυτο με τον ορο.. δοκιμαστε να βαλετε στην δικιά σας μύτη ( ειναι απάισιο δικιο εχουν και κλάινε τα καημενα ) κι ας μην εχετε καταρροή και ξαφνικά η μυτη σας θα τρέχει. Ax το καημενο μου μιλαμε για πολύ κλάμα και νευρα .. χτυπαγε το κεφαλάκι της σήμερα κι εκλαιγε.... και περασαμε τοσο ωραια χθες ....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Αναλαμπή!!! Αναλαμπή!!!! Το pc μου ζει μεγάλες στιγμές!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Marigia περαστικά σας!! Πριν 10 μέρες ήμασταν πάλι άρρωστες εγώ και η Πενυ μου.. Ναι βαρέθηκα να σας το γράψω... Είχαμε τρομερή καταρροή και μπούκωμα και φαγούρα στο λαιμό. Ευτυχώς καθόλου πυρετό. Μόνο ορό μου είπε ο παιδιατρος. Τελικά επειδή πήγε να ξεκινήσει και βράσιμο έδινα και 2 φορές αερολιν - κορτιζόνη για μια εβδ. Κρατάει η μύξα περίπου 10ημ. Δεν πιστεύω να είναι κάτι σοβαρό. Υπομονή.

Καλημερα μανουλες ευχαριστω για τις συμβουλες!

Daf καλοφωτιστο και καλοτυχο να ειναι παντα!

Κατα τα άλλα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΞΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ...Ολη μερα είναι οκ παλευεται , το μεσημερι ομως και το βραδυ δεν μπορέι να κοιμηθει με τίποτα.. Κοιμαται μισή ώρα το μεσημερι και ξυπνα με κλάμματα γιατί δεν μπορέι να αναπνευσει. Το ίδιο και το βραδυ ξυπνα καθε λίγο με κλάμματα. Τα χω παιξει απ την αυπνια.. Δυο τρεις φορες της εβαλα οτριβιν και την βοηθησε αλλα δεν θελω να το παρακανω με τα κορτιζονούχα.. ..

Marigia περασα κι εγω ενα δυσκολο σκ ακριβως ετσι με μυξες, να μην μπορει να ανασανει και να δακριζουν τα ματακια του αφου και τη γιατρο φωναξα την Κυριακη και προς εκληξη μου μου ειπε οτι αυτη η ρινιτιδα οφειλεται στην αποτομη ζεστη του καιρου και να ανοιξω πορτες παραθυρα να τον ντυσω πιο ελαφρια και φυσικα οτριβιν και ορους!

Οντως μετα απο 2 βραδια αυπνιας αυτο το βραδυ ανοιξα τα παντα δεν εβαλα καθολου σεντονι στο παιδι του βαλα και οτριβιν πριν πεσει και ξυπνησε μονο 2 φορες (οσες δηλαδη ξυπναει και οταν δεν ειναι αρρωστος). Φυσικα και κλαιει οταν του το βαζω αλλα νομιζω εχει αποτελεσμα

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

marigia φτουφτουφτου ωτίτιδα κακιά λέξη δεν θέλω να την ξανακούσω ποτέ στη ζωή μου!Το χειμωνα η Χριστίνα το μωρό μου υπόφερε 2 μήνες, από τη στιγμή που κόλλησε την πρώτη ωτίτιδα δεν μπορούσε να ανναρώσει με τίποτα, καπάκι 2η ωτίτιδα, εξανθήματα μέχρι και την αλλεργία στο ψάρι τότε τη βγάλαμε. Γενικά κατάλαβα ότι άμα αρρωστήσει το μωρό, επειδή και το ανοσοποιητικό ακόμη δεν "πολεμάει" πολύ όπως εμάς των ενηλίκων, μετά είναι πολύ πιο εύκολο να ξαναρρωστήσει. Είχαμε πολύ μύξα που την αντιμετώπιζα ως εξής -4 μέρες otrivin (όχι παραπάνω) και 4-5 φορές τη μέρα ορό και μετά την "μυξορουφήχτρα".Είδα ότι βγάζει "παραπάνω πράγμα" όταν ήταν καθιστή κι όχι ξάπλα (στην μυξορουφήχτρα αναφέρομαι).Πολλές φορές την ημέρα να φυσάει την μύτη της με νεράκι όχι απλά σε χαρτομάντηλο το οποίο πρέπει να είναι πολύ μαλακό κιόλας γιατί κοκκινίζει η καυμένη η μυτούλα.Για ύπνο πάνω σε μαξιλάρι να τη βάζεις κι αν ούτε εκεί δεν μπορεί τότε στο καρότσι με ανασηκωμένη την πλάτη. Κοιτα εμένα από τις πρώτες μέρες η ωτίτιδα μου έκανε δυνατό πυρετό, δεν νομίζω ότι είναι αφού δεν ανέβασε. Τραβάει τα αφτιά της, βάζει τα δάχτυλα μέσα, χτυπάει το κεφάλι της, τραβάει μαλλιά είναι λίγα από τα συμπτώματα της ωτίτιδας. Πάντως να ξέρεις ότι οι μύξες κρατάνε καμιά 15 μέρες δεν φεύγουν έτσι εύκολα.Περαστικά εύχομαι και να μην είναι τίποτα. Και τώρα που το θυμήθηκα να το ξαναπώ -κορίτσια ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ μην βάζετε το μωρό να κοιμηθεί στο παρκοκρέβατο, ούτε καν για λίγο. Εγώ την έκανα τη μ@λ@κία και το μωρό μου το αρρώστησα τότε. Είμαι σίγουρη ότι ήταν από το παρκοκρέβατο!:|:-|:|

yaeNp3.png

Που εισαι χαμενη κοπελια?Αν δεν παρω εγω εσυ...:|:?:-?!!!

Μα τί γκρινιάρα γυναίκα Θέε μου!!Λεπτό δεν μπορείς χωρίς εμένα!:mrgreen:Ελα 'ντάξει είπαμε κι εγώ το'χω το στερητικό σύνδρομο!:tongue:Πάντως χωρίς πλάκα όλο τρέχω αυτές τι μέρες. Φιλοξενούσα την πεθερά μου από την Παρασκευή, έχουμε μαστορέματα στο σπίτι κι γίνεται ο κακός χαμός, έχουμε και τις βαφτίσεις....άστα..

κορίτσια σας είπα?Την κυριακή πρωί βαφτίσει ο αδερφός μου τον γιο του κι επίσης ίδια μέρα ίδια ώρα βαφτίζει η αδερφή του συζύγου μου την κόρη της στην Αθήνα. Καλό?????Έχω πελαγώσει...θα διασπαστεί ο οικογένεια..ο άντρας μου θα πάει Αθήνα από το Σάββατο κι εγώ με το μωρό στον αδερφό μου.Να δω τώρα πώς θα ετοιμαστώ, μαλλιά, νυχια, μακιγιάζ κτλ. με τη μικρή στα πόδια μου. Επίσης οι γονείς μου δεν θα μπορούν να την κρατάνε ως παππούδες κι αυτοί θα είναι με το άλλο εγγόνι που βαφτίζεται και θα την κρατάω μόνη μου, να δω τί τακούνι θα βάλω, με βλέπω με καμιά σαγιονάρα...ουφφφφ...

vallou ύπνος έ???χμμ.άλλη μία απαγορευμένη λέξη για μένα, έχουμε θέμα κι εμείς χτες κοιμήθηκε 12 ξύπνησε 7 το πρωί φράσκια φρέσκια..υπομονήηηηηη...σε καταλαβαίνω..

yaeNp3.png

Γεια σας κοριτσια!!!!

ευχαριστω γλυκουλες για τα καλα σας λόγια!!:D

τι να πρωτοπω!! η ερατουλα μου οντως εκλαιγε σε ΟΛΟ το μυστηριο, ηδη απο το 'πιστευω' με αποκορυφωμα στη χαιρετουρα....παιδιαααα τι πραγμα ηταν αυτο;;;περιμενα να κλαψει αλλα οχι ΤΟΣΟ!μεχρι και πιπιλα της εβαλα, αν ειναι δυνατον δλδ!! οσο για το μαλλι που λεει η Κατερινα, αχ...της εμπαιναν ολα μεσα στα ματια και τσαντιζοταν ακομα περσσοτερο το παιδακι μου!τελοσπαντων, αν δεν κλαψει στη βαφτιση που θα κλαψει:mrgreen: παντως ηταν μια κουκλα το μαναρι μου δικιο εχουν οι κοπελες:tongue::tongue::tongue::mrgreen:!!!

θα σας βαλω και φωτο αλλα οχι πολυ συντομα για να της διαλεξω, γιατι φωτογραφοι ηταν δυο φιλοι! μας τις περασαν ολες (καπου 1500 φωτο:cool:) μετα τη βαφτιση που πηγαμε σπιτι για μια μπυριτσα και πιτσα με τις νονες!εκει η ερατω αλωνισε τρελα με τα παιχνιδια της τα καινουρια (ευχαριστουμεεεεε!!!!:D) και κοιμηθηκε 12 παρα !!!

χαιρομαι που σας αρεσε το ντεκορ, οντως ειχε πολλη δουλεια αλλα το αποτελεσμα αποζημιωσε νομιζω!:-D

τελικα ηρθαν οι περισσοτεροι καλεσμενοι μας, και χαρηκα παρα πολυ που ειδα τοσο κοσμο μαζεμενο για το ζουζουνι μου!!ειναι πολυ τιμητικο!αφηστε που αλλαξε ο τροπος που βλεπω τις βαφτισεις πια!!τρελη συγκινηση παιδια!!:)

να σημειωσω και κατι ακομα:Κατερινακι μου, αρεσες σε ενα φιλο του αντρα μου, και οχι, δεν κολλησε στο οτι εισαι μαμα!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: κολλησε λιγακι στο οτι εισαι παντρεμενη!:tongue:(ηλπιζε να εισαι ανυπαντρη μητερα:tongue:) πολυ γελιο!!!:mrgreen:

Κωνσταντια μου φανταστηκα οτι κατι θα σου τυχε,ελπιζω να τελειωσει γρηγορα η ταλαιπωρια σας ,ειναι οντως απαραδεκτο και μνησικακο ...!:evil:(καλε, τι λες για ασφαλεια στη χουντα, αααααα παπαπα μηπως ξερεις κανεναν δωσιλογο κ μας το κρυβεις:tongue::tongue::tongue::tongue:)

Ανδριελακι μου γλυκο περαστικα σου, Μαριγια ελπιζω να ειναι καμια αλλεργια κ να περασει συντομα!

να σημειωσω και κατι ακομα:Κατερινακι μου, αρεσες σε ενα φιλο του αντρα μου, και οχι, δεν κολλησε στο οτι εισαι μαμα!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: κολλησε λιγακι στο οτι εισαι παντρεμενη!:tongue:(ηλπιζε να εισαι ανυπαντρη μητερα:tongue:) πολυ γελιο!!!:mrgreen:

χα χα χα:mrgreen::mrgreen::mrgreen: κατερίνα μου άρεσε πολύ αυτό!! Πές του Θανάση να έχει το νού του!!!!:P:p:p

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Κοπέλες μου επιτέλους κοιμήθηκε η ροχαλίτσα μου και ελπίζω να μην ξυπνήσει ως το πρωί.. Χθες ξύπνησε 3 φορές και την τελευταία ήταν 7 παρά, την τάισα και ξανακοιμήθηκε αγκαλιά με τον πατέρα της μέχρι τις 10:00!! Εγώ έφυγα για driving και μετά δουλεια. Δεν παλεύεται το 7ωρο στη δουλεία σκεφτείτε το 8ωρο ... αλλά έχουμε καιρό ακόμα γι αυτό.....

Νεαμανουλα μου και μαριαπαπ ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας και ελπίζω να το ξεπεράσουμε σύντομα..νεαμανουλα την θυμάμαι έντονα την δική σας φάση γιατί είχα στεναχωρεθεί πολύ…

DaF μου κυρία η Ερατουλα στο σπίτι ε??? Λοιπόν το καλύτερο το είπε η Κατερίνα μετά το μυστήριο : "Που να το φανταζόταν η Δανάη πως θα θήλαζε και στην εκκλησία" :lol::lol:

Α τσα Κατερινακι με τις κατακτήσεις !!! Θανάση πουθενά μόνη άλλη φορά.. Παρεπτιτοντως ο Θανάσης φοβερός χιουμορίστας και κοινωνικότατος!

Και αφού σχολίασα όλη την οικογένεια πως θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στον αγαπημένο μου Γιωργάκη . Τι φώναζε η Ανδριελα το μεσημέρι στο μπαλκόνι και μπήκαμε μέσα άρων άρων να μην ξυπνήσουμε τον κόσμο???????? Γιογιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Και δεν κάνω πλάκα.....εχει κολλήσει λέμε ...

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Τι φώναζε η Ανδριελα το μεσημέρι στο μπαλκόνι και μπήκαμε μέσα άρων άρων να μην ξυπνήσουμε τον κόσμο???????? Γιογιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο[/color]

Και δεν κάνω πλάκα.....εχει κολλήσει λέμε ...

Λοιπόν κυρίες μου ξεκαθερίστε την κατάσταση!!!Γιόγιο η Γιάννη; Σε πόσα ταμπλό το παίζετε;;;Δεν μπορεί εγώ να ετοιμάζομαι για το προξενιό και η κυρία Ανδριέλα να φωνάζει άλλο αγόρι!!!! :D:tongue::tongue::tongue:

Μα τι γλυκά που είναι τα μανάρια μου. Κορίτσια σας το λέω. Έχω πάθει ΕΡΩΤΑ με τον γιό μου (τι πρωτότυπο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

Χθες ξύπνησε στις 02:15 και ήθελε αγκαλίτσες το μανάρι μου. Μέχρι τις 3! Εγώ ξύπνησα στις 05:00 αλλά πραγματικά δεν του θύμωσα γιατί είχε καιρό να το κάνει (βέβαια ας μην επαναληφθεί)..

Σας φιλώ, σας στέλνω την πρωινή μου καλημέρα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!:D:D

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημέρα κυρίες μου και καλό μήνα!!!!

Μπράβο κατακτήσεις Κατερίνα!!!!!

Εμείς μιά απο τα ίδια, με μόναδικό νέο ότι χθές ο μικρός ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έκανε 4 βηματάκια ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!!Κουράστηκα βρε κορίτσια να περιμένω!!!!:?:-?:?:-?

Κατά τα άλλα, μιά ερώτηση σε όλες σας...με τι κοιμιζεται τα μικρα τώρα που έχει ζέστη?Εγώ του φορούσα κοντομάνικη πυτζάμα και χθές απλά του φόρεσα μακρυμάνικο ζιπουνάκι μόνο με καλτσάκια...χωρίς την πυτζάμα...εσείς?

2η ερώτηση στην θάλασσα σωσίβιο με θεσούλα ή γιλεκάκι σωσίβιο?Μετά την βουτιά ξέπλυμα και ντύσιμο με κοντομάνικά ρουχάκια ή μόνο ζιπουνάκι?

Ουφ τα έγραψα επιτέλους...περιμένω τις απαντήσεις σας!!!

Καλημέρα κυρίες μου και καλό μήνα!!!!

Μπράβο κατακτήσεις Κατερίνα!!!!!

Εμείς μιά απο τα ίδια, με μόναδικό νέο ότι χθές ο μικρός ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έκανε 4 βηματάκια ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!!Κουράστηκα βρε κορίτσια να περιμένω!!!!:?:-?:?:-?

Κατά τα άλλα, μιά ερώτηση σε όλες σας...με τι κοιμιζεται τα μικρα τώρα που έχει ζέστη?Εγώ του φορούσα κοντομάνικη πυτζάμα και χθές απλά του φόρεσα μακρυμάνικο ζιπουνάκι μόνο με καλτσάκια...χωρίς την πυτζάμα...εσείς?

2η ερώτηση στην θάλασσα σωσίβιο με θεσούλα ή γιλεκάκι σωσίβιο?Μετά την βουτιά ξέπλυμα και ντύσιμο με κοντομάνικά ρουχάκια ή μόνο ζιπουνάκι?

Ουφ τα έγραψα επιτέλους...περιμένω τις απαντήσεις σας!!!

gio εχω προβληματιστει κι εγω πολυ μαυτο το θεμα μπας και φταιει η ζεστη ή το κρυο και το παιδι ξυπναει (δοκιμαζω τα παντα οπως καταλαβαινεις γιατι το ξενυχτι δεν παλευεται) Λοιπον επειδη το σκ ηταν με καταροη και φωναξαμε τη γιατρο οπως εγραψα και παραπανω εκει που τον ειχα με κοντομανικο και σορτσακι και ενα σεντονι μονο! φαντασου οτι καταργησα το σεντονι δηλαδη δεν τον σκεπαζω με τιποτα και του αφησα και ανοιχτη μπαλκονοπορτα!!!!!!!!! Εκανε πολυ καλυτερο υπνο (δηλαδη ξυπναγε για μαμ και ξερενωταν γρηγορα) αλλα ξυπνησε και παλι 3 φορες μες στον ιδρωτα! :(

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...