Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κάνει κακάκια στο γιογιό και δεν πήρε πιπίλα?μια χαρά ο χάρης μπράβο!σκεφτόμουν και εγώ να της πάρω γιογιο γιατί κάθε φορά που πάω τουαλέτα με ακολουθεί και κάνει τσιτσιτσιτσι επομένως να την βάζω να κάθετε για αρχή να μαθαίνει!την δευτέρα που είναι pay day θα πάω να της πάρω!

πάντως ειλικρινά κοίτα να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς και τον θηλασμό μην τον σταματάς!κάπου είχα διαβάσει ότι όταν τα παιδιά είναι έτοιμα αποθηλάζουν μόνα τους χωρίς καταπίεση!ούτως ή άλλως είστε μια χαρά στις καμπύλες και δεν υπάρχει καλύτερο γάλα από το μητρικό!

εμένα η δικιά μου πάει παιδικό από τον νοέμβριο και ΄τώρα προσπαθώ να αποθηλάσω!σε πληροφορώ παρόλο που είναι η μικρότερη με τα λιγότερα εμβόλια είναι και η μοναδική με τις λιγότερες απουσίες!επομένως δες το έτσι!ο θηλασμός είναι το "φαρμακάκι της υγείας" για τα παιδιά μας!

ναι το πιστευω οτι προφυλασει δεν εχουμε αρρωστησει ως τωρα ποτε! Αυτο ακριβως που λες θελω να πιστευω οτι ισχυει στην πραγματικοτητα οτι δηλαδη οταν ειναι ετοιμο το παιδι να αποθηλασει θα γινει ευκολα ελπιζω να μην περιμενω τζαμπα!!!!

Το γιο γιο φαντασου οτι το πηραμε για πλακα γιατι ηθελα να αλλαξω ενα παιχνιδι και δεν εβρισκα τι να παρω το Δεκεμβριο αμα ειναι η ωρα του να τα κανει τα κανει μια χαρα δεν διαμαρτυρεται. Τωρα βεβαια εγω το απογευμα βαριεμαι να ασχολουμαι απο τωρα με αυτο το θεμα γι αυτο πλεον οτι κανει με τη μαμα μου τα πρωινα που πηρε το ιδιο.

Γενικα πιστευω οτι δεν πρεπει να τα πιεζουμε γιατι μας γυρναει μπουμερανγκ. Εχω παθει και δεν θελω να ξαναπαθω. Οταν στον 6ο αρχισα να προσπαθω να ταισω το χαρη στερεες δεν ετρωγε και τον πιεσα δεν τον θηλαζα για να φαει εφαγα μεγαλο πακετο. Το παιδι επαθε αρνηση με αποτελεσμα για τους επομενους 3 μηνες να μην ανοιγει το στομα του καθολου και να κλαιει μολις βλεπει το καρεκλακι. Κοντεψα να παθω καταθλιψη απο τη στεναχωρια μου!!!!Απλα δεν ηταν ετοιμος! Εγω ημουν ηλιθια που ακουγα αλλους να μου λενε πιεσε τον και πρεπει να κλαψει και τετοια.

Ελπιζω να εχετε ευκολο και ανωδυνο αποθηλασμο σας το ευχομαι μες απτην καρδια μου!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ κορίτσια πιστεύω ότι για καινούρια πράγματα δεν χρειάζεται πίεση, άλλα ήρεμη επιμονή. Γιατί να τα πιέζουμε για κάτι που δεν τους πάει ακόμα? Εκτός αν δεν γίνεται αλλιώς...

Και γενικα΄οι αντιλήψεις οι πολύ σκληρές του στυλ ποτέ δεν κάνουμε το ένα ή το άλλο ή να περιμένουμε να μαθαίνουν και να συμπεριφέρονται ως μεγάλα παιδιά και να έχουμε απαιτήσεις μεγάλες, δεν ταιριάζουν σε όλα τα παιδιά, δεν υπάρχει το ιδανικό που το εφαρμόζεις παντού σαν κανόνα, η καθεμιά μας οφείλει να "αφουγκράζεται" το δικό της παιδί και τον εαυτό της βέβαια και την υπόλοιπη οικογένεια.

Πάντως Μαράκι απ'οτι περιγράφεις την κατάσταση με την σπαρακτική αντίδραση του μικρούλη, δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα προς το παρόν. Εγώ το μόνο που σκέφτηκα είναι μήπως έχει συνδυάσει ότι αν φάει κάτι άλλο θα στερηθεί το στήθος και μήπως ήταν καλή ιδέα αυτό που μου έλεγε η δική μου σύμβουλος για όταν αρχίσαμε τις στερεές, να θηλάζει λίγο πρώτα και μετά φαγητό, στο ίδιο γεύμα ώστε να δει ότι το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Δεν ξέρω αν θα βοηθούσε αυτό... Ή αν είναι εφικτό!

Και ένα μεγάλο μπράβο στην Πεζή, που αποφάσισε να μην παλεύει άλλο για το θέμα του φαγητού!! Πολύ χάρηκα που το διάβασα, νομίζω ότι όλα θα πάνε καλύτερα, και τα νεύρα σου θα έρθουν στα ίσια τους και τα παιδιά αυτορρυθμίζονται όταν δεν πιέζονται, απλά έχε πάντα φαγητό εσύ και πρόσφερε, όσο θέλει θα φάει!

Σας είπα πόσο ούφο είμαι? Από αλλού το περίμενα το δόντι και από άλλού έσκασε, βγήκαν τελικά και τα δύο πλαινά κάτω, το πάνω όλο έτοιμο είναι κι ακόμα τίποτα.

Μαριγια πολύ άσχημα σου τα λένε εκεί, και τι περιμένουν να κάνεις δηλαδή? Να πηγαίνεις με την μικρή μαζί? Τι πίεση δεχόμαστε είναι απίστευτο...Είναι πολύ λυπηρό που πράγματα για τα οποία έχει χυθεί αίμα στους δρόμους για να κερδηθούν ως δικαιώματα τώρα σε μια νύχτα χάνονται, και οι εταιρείες νομίζουν ότι μπορούν - βασικά μπορούν- να δρουν πλέον ανεξέλεγκτα. Κράτος δικαίου vs κέρδος 0-1....

Προς το παρόν περαστικά στην Ανδριελίτσα, ελπίζω να τα πούμε από κοντά σύντομα!

Vallou για ψαξτο λίγο στο φόρουμ και γενικά στο νετ, θα βρεις ιδέες και συμβουλές για να χειριστείς λίγο την κατάσταση. Πάντως νομίζω ότι δεν πρέπει πάντα να παίρνεις το μέρος της μικρής... Κι ας είναι αυτό το λογικό, για τη μεγάλη σου δεν φαίνεται καθόλου έτσι και θα τα κάνει μάλλον χειρότερα.. Θα διαβάσω λίγο σχετικά κεφάλαια στα βιβλία που έχω για να σου πω καμιά ιδέα!

Τα χαρούμενα που σκέφτομαι είναι ότι το Ερατουλίνι μας βαπτίζεται αύριο και εύχομαι να πάνε όλα καλά Dafούλι!!!!!!! Θα σας δούμε από κοντά!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

mariapap μου σε διαβασα και προβληματίστηκα κι εγω μαζί σου..... Ο Χαρης απο κιλάκια είναι super οποτε οτι κι αν αποφασίσεις να μην έχεις αγχος. Το καταλαβαινω πως η αυπνια ειναι μαρτυριο και ειδικα αν δουλευεις κιολας. Ολα θελουν τον χρόνο τους να γίνουν Χαλάρωσε και ολα θα στρώσουν Το ξερεις ποσο σας θαυμαζω ολες εσας που θηλαζεται τα παιδάκια σας ακόμα?? Αισθανομαι πως εχω χασει αυτο το δεσιμο με την δικιά μου και με στεναχωρεί αυτο.

Οσο για το φαγητό και την πιέση το εμαθα κι εγω πως φέρνει αντίθετα αποτελέσματα.. Κι εγω με την δικιά μου είχα μεγάλο θεμα οπως και η ΠΕΖΗ ΜΕ ΤΟΝ Νικόλα

DaF ολα ετοιμα αυριο για το μπλούμ???? Θα προσπαθήσουμε να έρθουμε για΄τι το θελουμε πολύ αλλά δεν το ξερουμε σίγουρα ακόμα. Με το καλό ευχομαι. Οι άλλες που είστε???

Valloy χαιρομαι για την Πεννούλα Αντε τα σαμιαμιδακια μας στρώνουν σιγα σιγα. Σε 3-4 μήνες θα τα χουνε φτάσει τα 10 κιλά:):rolleyes::confused:

nI9Sp3.png

urDwp2.png

καλησπέρα μανούλες.:-P

Σας στέλνω όλες την αγάπη μου. Είμαι πολύ κουρασμένη :cry:και πάω για ύπνο.

Να σημειώσω ότι μιας και εγώ μίλησα πρώτη στη Μαρία περι διακοπής θηλασμού, σαφώς δεν εννοούσα απότομα. Δεν το έκανα και δεν το συνιστώ. Όμως πραγματικά πιστεύω ότι κάνει πολλούς θηλασμούς στη διάρκεια της μέρας και αυτό ναι, πρέπει να το περιορίσει.Οι ανάγκες των παιδιών μας αυξάνονται. Ας προσπαθήσει ήρεμα να αφαιρέσει για άρχή το βραδινό..

Κατα τα άλλα είμαι λιγάκι μέσα στα νεύρα με το "στεφάνι" μου.:twisted::twisted::twisted: θα σας τα πώ άλλη ώρα.(και το είδα το κ@λ%ονειρο...ήμουν λέει νύφη, έτοιμη για γάμο. Και δεν μου έφτανε η μια μέρα, πήγα και τη επόμενη...:shock::shock:)

Daf με το καλό να βαφτιστεί η Ερατώ!!Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να περάσετε υπέροχα.

Σας φιλώ!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

.Είναι πολύ λυπηρό που πράγματα για τα οποία έχει χυθεί αίμα στους δρόμους για να κερδηθούν ως δικαιώματα τώρα σε μια νύχτα χάνονται, και οι εταιρείες νομίζουν ότι μπορούν - βασικά μπορούν- να δρουν πλέον ανεξέλεγκτα. Κράτος δικαίου vs κέρδος 0-1....

Προς το παρόν περαστικά στην Ανδριελίτσα, ελπίζω να τα πούμε από κοντά σύντομα!

QUOTE]

Αργησες κοπελια αλλά εγραψες πάλι. Οπως τα λες είναι.. Χθες εδιωξαν 2 άτομα στα καλα καθουμενα . Οι περισσοτεροι συναδελφοι μας είναι με 3μηνες συμβασεις και ολοι προερχονται απο outsourcing εταιρειες... Κανουμε την ιδια δουλεια και αμοιβονται πολλοί λιγότερο απο εμας... Βασικά τους συμφερει να διώξουν εμας και κρατησουν μονο αυτους ....Ασε μην λεμε και πολλά μην βρουμε κανα μπελα

Στα ευχαριστα τωρα , ελπίζω να τα καταφερουμε να σας δουμε αύριο . Θα ιδουμε λοιπον... Φιλια στον γοη;)

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου!!! Ελπιζω ολες να ειστε καλυτερα απο χθες!

Μαριγια περαστικα στο κοριτσακι μας και οσο για τη δουλεια, εγω μια ζωη απορω πώς καταφερνουν και τα βγαζουν περα οι πωλητριες που δουλευουν πρωι απογευμα. Προχθες γυρνουσαμε απο εξω και ακομη εννιαμιση ωρα φευγαν πωλητριες απο τα Χοντος της γειτονιας μου και λεω...ποτε προλαβαινουν να ζουν αυτες οι γυναικες??? Γι αυτο παντα σκεφτομαι οτι υπαρχουν και χειροτερα..:rolleyes: Παντως οντως ετσι οπως τα περιγραφεις περνας χοντρο λουκι και ευχομαι γρηγορα ολα να βελτιωθουν οσο γινεται φυσικα.

Για το φαγητο εχετε απολυτο δικιο, η πιεση δεν οδηγει πουθενα, και φυσικα ενας λογος που δεν αγχωνομαι ιδιαιτερα ειναι οτι ειμαστε 12 κιλακια και προχωραμε ακαθεκτοι! Τωρα απο ουσιες δεν ξερω τι γινεται αλλα ας ελπισω το παιδακι μου να παιρνει τα απαραιτητα απο τα γαλατα και τις κρεμες, καποια στιγμη θα λυγουρευτει και αυτος δεν γινεται!!!

Φιλακια σε ολες σας και Ερατουλινι με το καλο το ονοματακι σου!!!!:D:D:D

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

κορίτσια καλησπέρα!!

Βαφτίστηκε το Ερατουλίνι μας!! Πρόλαβα και θα τα πω πρώτη λοιπόν!

Η Ερατούλα-νεραιδούλα - πολύ το αγαπάω αυτό το κορίτσι - μια κουκλίτσα, έκλαψε αρκετα το μανάρι μου... Η μαμά της μια ΚΟΥΚΛΑ!!! Φουστάνι, μαλλιά, βαψιματάκι όλα υπέροχα. Και δεν σας λέω για μπομπονιέρες και γλυκάκια και παιχνιδάκια-κουδουνιστρουλες, η φιλενάδα μας έκανε τρελή δουλειά, μπράβο και ξανά μπράβο!!!

Η Ερατούλα μετά τη βουτιά ντύθηκε με το βαπτιστικό της φορεματάκι με φιόγκο στην μέση από πίσω, και αντίστοιχο και στο καπελάκι της, θεά! Από τα νεύρα της έκανε πρρρρρρ τα χειλάκια της, μιλάμε πολύ πλάκα τώρα που το σκέφτομαι γιατί τότε απλά ήθελα να τη βουτήξω και να αρχίσω να τρέχω μήπως την γλίτώσω απ το κλάμα, όπως και τον δικό μου:rolleyes: Εντωμεταξύ αυτό το παιδί με το μαλλί καρέ νόμιζες ότι βαπτιζοταν κανένα 2χρονο...:mrgreen:

Πολύ όμορφα όλα και η εκκλησία είχε περιβολο και βγήκαμε όλοι εκεί μετά, και σουλατσάραμε, ο Γιώργος με την Ανδριέλα, την πλησίαζε να την φιλήσει, κι εκείνη του έκανε νερά... Του το φύλαγε από την άλλη φορά που την έγραφε εκείνος!:D Ανδριελάκι με φόρεμα με φουρό, μια κουκλίτσα και όπως πάντα πολύ προχω αυτό το παιδί. Στο αυτοκίνητο μετά γυρίσαμε all together και φώναζε τον δικό μου στο διπλανό κάθισμα Γιογιο και έπαθα πλάκα. Τι παιδί Θεε μου!

Ερατούλι να σε χαίρονται οι γονείς σου, άντε κι εμείς λιγάκι που σ αγαπάμε πολύ!! Καλότυχη και γερή πάντα!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Και ναι κυριες και κύριοι το γεγονος της ημερας δεν ηταν η γιουροβίζιον αλλά η βάφτιση της Ερατούλας μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το κουκλάκι το ζωγραφιστό ηθελε τη μαμα του και εκλαιγε μωρε πριν το μπλούμ. Καλες κι οι νονες αλλά η μανουλα ειναι μανούλα πως να το κάνουμε..

Εχασα πολλά σημειά απο τη βαφτιση γιατί κυνηγουσα ολη την ωρα την Ανδριελα και μεσα και έξω απο την εκκλησία αλλά DaF μου ήταν όλα υπέροχα!! Πρωτη και καλύτερη η μικρή σας που ήταν σαν νεραιδούλα! οι μπομπονιέρες ΤΕΛΕΙΕΣ!! Οπως και το ντεκορ με τα κλάδιά και την γλαστρούλα, οι μπομπονιέρες για τα μικρά επίσης πολύ ομορφες!! Καλα ετσι και κανω δευτερο παιδί και το βαφτίσω όλα θα στα ξεσηκώσω.. πόλύ ωράιες οι ιδεες σας ξανά μπράβο !! DaFitsa μου να βάφεσαι συχνοτερα γιατί σου πήγαινε πολύ , ήσουν πολύ όμορφη Να σας ζήσει ξανα και να την καμαρώνεται !!!

Οσο για τον Γιογιό ενα παιδί άλλο πράγμα!!! Το έδωσε τελικά το φιλακι στην Ανδριελα όοοοοοχι όμως στο μάγουλο αλλά στην μπουκωμένη μυτούλα της :tongue: Τι πλάκα που είχαν και τα δυο!! Ωχ! φωναζε ο ενας Ωπα! η άλλη Αρχισαν να φωνάζουν και ΜΑΜΑΑΑΑ ΜΠΑΜΠΑΑΑ μετα και λίγο ακόμα ήθελε να μας πεταγαν έξω απ την εκκλησία.

Κατεριν@. και στο σπιτι που ήμασταν πάλι Γιογιο φωναζε! Εφαγε τρελό κόλλημα με το ονομα λέμε ή μηπως με τον Γιογιο????? . Ξανα ευχαριστω που μας κουβαλήσατε σπιτι μας και υποστηκατε και την γκρινίτσα της Ανδρης στο αυτοκίνητο Ο μονος που δεν πτοηθηκε ηταν ο Γιωργακης μεχρι και την κουδουνιστρα της εδωσε για να μην κλαίει ο γλυκός μου!

ΠΕΖΗ και οι άλλες κοπέλες ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Την χρειάζομαι.... αφηστε που δεν θελω να γκρινιάζω και στον σύζυγο γιατι το μεγαλύτερο πακέτο εκέινος το τρωει....

Φιλια πολλά σας και Ερατουλινι μας παντα γερη και δύνατη!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Dafaki να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!! Γερή και ευτυχισμένη να είναι πάντα!!

Ελπίζω να βρεθούμε και από κοντά τώρα που κλείνουν τα σχολεία και χαλαρώνουμε λιγάκι και να σας ευχηθούμε κι από κοντά!! Πολλά πολλά φιλιά!! :tongue:

daf καλοφώτιστο το κοριτσάκι σου!Πάντα γερή και δυνατή η Ερατούλα!Περιμένουμε τα νέα σας και φυσικά όταν βγουν φωτόοοοοοο!!!!Από ότι διαβάζω πρέπει να ήταν τέλεια!Μπράβο ρε κοριτσάκι!!!!:D

Καλε μεγάλωσαν τα ζουζούνια και δίνουν και φιλάκια??Ανδριέλα και "γιογιός" χιχιιιι τί πλάκα πρέπει να είχε!Πώς έιναι η Ανδριέλα, καλύτερα?

Και κάτι άσχετο, τελικά eurovision τί βγήκαμε?:roll:

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Σκατά σκατά σκατά:twisted::twisted::twisted:

Και μόλις βγήκε η απόσπασή μου και είπαμε αμήν, στο τελείως ξεκούδουνο κι ενώ μας είχαν διαβεβαιώσει ότι θα μέναμε 2-3 χρόνια Λάρισα, έρχεται μετάθεση στον άνδρα μου σε ένα βουνό της Αττικής:evil:. Τι κάνουμε τώρα κορίτσια???? Οι άνθρωποι είναι ανεγκέφαλοι και απλά εκδικητικοί (χωρις φυσικά να έχει κάνει κάτι ο Νίκος για να προκαλέσει). Δεν υπολογίσζουν ούτε γυναίκα ούτε μωρό παιδί, ούτε οικονομική κρίση ούτε τίποτα....και είναι και συνάδελφοι κατά τα άλλα.....Τίποτα δε θα αλλάξει επιτέλους σε αυτή τη χώρα???? Πώς λέει και Daf, τόση δημοκρατία είχαμε να δούμε από τον καιρό της Χούντας??Μήπως τελικά τότε ήταν καλύτερα??Τουλάχιστον ένιωθες ασφάλεια, από ότι μου λένε.....

Και με αυτά και με κείνα, ούτε στη βάφτιση της Ερατούλας καταφέραμε να πάμε και ούτε ένα τηλέφωνο δεν μπόρεσα να πάρω. Ελπίζω Dafoula να με καταλάβεις, εύχομαι όλα οι χάρες και οι χαρές της ζωής να συνοδεύουν την νεραίδούλα σας!!Είμαι σίγουρη ότι όλα θα ήταν υπέροχα, πήρα μια ιδέα από το σπίτι:wink:

Mar;igia μπορώ να φανταστώ πώς περνάς, αν και για μένα η κατάσταση είναι κάπως πιο εύκολη, ειδικά όταν έχω τους γονείς μου (το πάνε 2 βδομάδες εναλλάξ με την πεθερά μου) που δεν κάνω απολύτως τίποτα, απλά ασχολούμαι με το Βαγγελάκο....Κουράγιο κορίτσι μου΄...Πάντως θα μπορούσες να βρείς τρόπο λίγο κάποια πράγματα να γίνουν πιο εύκολα. Εμείς πχ έχουμε web banking και δεν έχουμε ξαναασχοληθεί με τράπεζες, δεη,οτε ευδαπ κτλ κτλ. Κάποια στιγμή το βράδυ με την ησυχία μας μπαίνουμε κάνουμε τις πληρωμές μας και ξενοιάζουμε. Και οικονομικά συμφέρει και φυσικά από άποψη χρόνου:wink:

Αυτά προς το παρόν θα επανέλθω για τα υπόλοιπα...

ΥΓ Neamanoula όγδοοι βγήκαμε, με πολύ μικρή διαφορά από τους προηγούμενους 4

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

DAF μου να το χαιρεστε το κοριτσακι σας καλοτυχο να ειναι στη ζωη του και ευτυχισμενο!!! Απο τις περιγραφες καταλαβαινω οτι ολα πρεπει να ηταν υπεροχα..!!! Μπραβο στη αξια μανουλα που τα εκανε ολα με τα χερακια της!!!

Κωνσταντια μου τι κουφο ειναι αυτο παλι?? Μα καλα ...δεν στεκουν ετσι??? Ταλαιπωρια φοβερη..ευχομαι συντομα να βρειτε την ηρεμια σας και το σπιτι σας...:rolleyes: Μαλλον τωρα θα πρεπει να κοψεις την αποσπαση ετσι?? Πιστευω οτι θα γινει ευκολα...εγω παντως θα εκανα αιτηση αμεσως και θα απευθυνομουν στην ανωτατη αρχη. Δεν γινεται να ειστε χωριστα τοσο καιρο, με τα εξοδα να ρεουν κ.λ.π. πανε και καντα ολα λιμπα..:twisted::twisted::twisted:

Νεαμανουλα μου οντως βγηκαμε ογδοοι, πιστευω οτι αξιζαμε καλυτερη θεση..αλλα οι γνωστες συμμαχιες μας ξεκαναν. Το νικητηριο τραγουδι παντως δεν μου αρεσε καθολου, μου φανηκε σαν να πηγε συστημενη η κοπελα για νικητρια..! Τερμα η αναλυση της γιουροβιζιον και μην νομιζετε οτι παρακολουθησα ιδιαιτερα απλα χθες ημουν βραδυ οποτε το ειδα μεχρι τελος!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Daf καλοφώτιστη η μικρή μας Ερατώ!!! να είναι γερή και τυχερή!!!! Περιμένουμε φωτο:):)

Σκατά σκατά σκατά:twisted::twisted::twisted:

Και μόλις βγήκε η απόσπασή μου και είπαμε αμήν, στο τελείως ξεκούδουνο κι ενώ μας είχαν διαβεβαιώσει ότι θα μέναμε 2-3 χρόνια Λάρισα, έρχεται μετάθεση στον άνδρα μου σε ένα βουνό της Αττικής:evil:. Τι κάνουμε τώρα κορίτσια???? Οι άνθρωποι είναι ανεγκέφαλοι και απλά εκδικητικοί (χωρις φυσικά να έχει κάνει κάτι ο Νίκος για να προκαλέσει). Δεν υπολογίσζουν ούτε γυναίκα ούτε μωρό παιδί, ούτε οικονομική κρίση ούτε τίποτα....και είναι και συνάδελφοι κατά τα άλλα.....Τίποτα δε θα αλλάξει επιτέλους σε αυτή τη χώρα???? Πώς λέει και Daf, τόση δημοκρατία είχαμε να δούμε από τον καιρό της Χούντας??Μήπως τελικά τότε ήταν καλύτερα??Τουλάχιστον ένιωθες ασφάλεια, από ότι μου λένε.....

Δεν έχω λόγια:evil::evil::evil: Έλεος! Μα δεν υπάρχει πρόνοια τελικά;;;;:evil: Τι να πω βρε κοριτσι μου...

Εγώ κορίτσια μου τα ίδια. Ηρεμα και καλά! Περασα ένα σαββατοκύριακο με τον μικρό μου! ΤΕΛΕΙΑ. Αντε πάλι αύριο στα ίδια και απλήρωτοι!!

Κωνσταντια και εγώ μια απόσπαση θέλω για να είμαι κοντά στην οικογένεια μου, να μην είμαι 3 ώρες στο δρόμο και για να μην ξοδέυω τα μαλλιοκέφαλά μου αλλά θέλει κονέ...

cEyXp3.png

q61sp3.png

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ .... ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!!ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΟΣ ΜΗΔΕΝ!!!!

ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΡΑΙΔΑ ΜΑΣ ΒΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!!ΘΕΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΦΩΤΟ-ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ...:tongue: ΖΗΛΕΨΑ ΓΜΤ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ!!!

Ολες οι υπολοιπες καλα ειστε?Μαριγια η μικρη καλα ειναι τωρα?

ΚΩΣΤΑΝΤΙΑ δεν εχω λογια να σχολιασω το θεμα σας!!!Υπομονη και που θα παει θα βρεθειτε!!!!

daf καλοφώτιστο το κοριτσάκι σου!Πάντα γερή και δυνατή η Ερατούλα!Περιμένουμε τα νέα σας και φυσικά όταν βγουν φωτόοοοοοο!!!!Από ότι διαβάζω πρέπει να ήταν τέλεια!Μπράβο ρε κοριτσάκι!!!!:D

Καλε μεγάλωσαν τα ζουζούνια και δίνουν και φιλάκια??Ανδριέλα και "γιογιός" χιχιιιι τί πλάκα πρέπει να είχε!Πώς έιναι η Ανδριέλα, καλύτερα?

Και κάτι άσχετο, τελικά eurovision τί βγήκαμε?:roll:

Που εισαι χαμενη κοπελια?Αν δεν παρω εγω εσυ...:|:?:-?!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...