Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι γινεται βρε κοριτσια τοσο χαλια ειναι η κατασταση σας ειπαν οτι δεν θα πληρωθειτε?

οσο για το αλλο νιωθω πολυ μειονεκτικα εδω στο cafe για αυτο και δεν γραφω συχνα. Εμενα ο χαρης δεν πινει καθολου ξενο μεχρι 20-30 ml κι εσεις λετε κατι για 300 και ειλικρινα θελω να βαλω τα κλαματα. Το παιδι θηλαζει ακομα φουλ. Οχι ξενο γαλα φαγητο καλα καλα δεν τρωει αν φαει 10 κουταλιες κανουμε παρτυ και φυσικα ξυπανει τη νυχτα 2-3 φορες για μαμ αφηστε που μου βγαινει η πιστη να τον κοιμησω. Με το ζορι χθες στις 11 το βραδυ και γενικα κοιμαται πολυ λιγο ζητημα να συμπληρωσει 8 ωρες το βραδυ και κανα 2 τη μερα. Ειλικρινα σας διαβαζω και θελω να βαλω τα κλαματα :(

Αγαπητή φίλη, με λίγα μην. μας δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα.Δεν μας έχεις διαβάσει από την αρχή, όταν πρωτογεννήσαμε όλες μας, για να δεις τί γολγοθά κουβαλά η καθεμιά :cool:(οκ υπάρχουν και εξαιρέσεις)! Ας τα πιάσουμε από την αρχή..

Σε πληροφορώ (έτσι για να νιώσεις καλύτερα) ότι η δική μου η κόρη κατέχει το βραβείο αυπνίας, στο υπογράφω ότι δυσκολότερο παιδί στον ύπνο (αλλά και στη ζωηράδα) δεν υπάρχει.Από τότε που γεννήθηκε μου 'χει αλλάξει τα φώτα, και το 11 που λες εσύ για μας είναι ακόμη απόγευμα...Ξέρεις πόσες φορές ενώ την νανούριζα έκλαιγα ή ακόμη και τώρα όταν την ναναουρίζω επί 3-4-5 ώρες συνεχόμενα και δεν κοιμάται ενώ νυστάζει?Βέβαια τώρα έχω περάσει στην επίθεση και της φωνάζω και τη μαλώνω?ή πόσα μην. έχω γράψει εδώ στο φόρουμ εντελώς σκασμένη και μέσα στα νεύρα από την αυπνία της κόρης μου?(τί έχουν ακούσει εδώ τα κορίτσια δεν λέγεται...:cool:)Κωμικοτραγικές καταστάσεις, που όμως όσο περνάει ο καιρός βελτιώνεται η κατασταση οφείλω να ομολογήσω (μέχρι 3 μηνών κοιμόταν το πολύ κανά τρίωρο όλο το 24ωρο). Από την άλλη η φίλη ΠΕΖΗ που ο γιος της την είχε σκάσει μέχρι να φάει. Μόνο με γάλα ήταν.Μέχρι τώρα πρόσφατα που άρχισε διγά σιγά και ελπίζω να εξακολουθεί να τρώει φιλενάδα.Μη νομίζεις δηλ. ότι σε μας όλα είναι σούπερ και εσύ δυσκολεύεσαι μόνο. Όσο για το θηλασμό δεν είμαι αρμόδια να σου πω γιατί δεν θηλάζω, αλλά αυτά που λέει η Κατερινιώ σωστά μου ακούγονται, ότι πρέπει να ελαττώσεις έναν έναν τους θηλασμούς για να πεινάει και να τρώει και φαγητό. και στο άλλο φόρουν του πάρεντς εχει ενότητα με αποθηλασμό που θα σου φανεί πολύ χρήσιμο. daf τα φωτα σου στην σκασμένη φίλη μας!!

Μη στενοχωριέσαι, όπως λέω κι εγώ..θα μεγαλώσουν δεν θα μεγαλώσουν?Καθε 5 λεπτά θα την στείλνω στο περίπτερο...:lol: Υπομονή...

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χεχεχε θα βγαλεις το αχτι σου? Φιλεναδα δεν λεω οτι δεν εχετε περασει δυσκολα ολες περνανε απλως εγω τα περναω ακομα και εχω εξαντληθει. τον κραταει η μαμα μου απο τις 7:30 μεχρι τις 4 και αν δεν του αρεσει το φαγητο που του φτιαχνει ειναι ικανος να μη φαει τιποτα και να περιμενει να γυρισω για να θηλασει. οποτε το σεναριο αφηνω το παιδι να πεινασει δεν παιζει. Για αποθηλασμο εχω διαβασει οχι μονο ολο το φορουμ αλλα και οτι υπαρχει στο internet και εχω ριξει κι εγω πολυ κλαμα γιατι θηλαζα ανα μια ωρα μεχρι και το 10ο μηνα!!!!!!!!!!!!!καταλαβαινεις τρελα? αφου δεν εχω κλειστει στο δαφνι κανω τωρα το σταυρο μου!

Επειδη ακριβως εχω στεναχωρεθει πολυ στο παρελθον τα χω παρατησει και το αφηνω στην τυχη του το θεμα αλλα συγχωρεστε με αμα διαβαζω εδω οτι τα υπολοιπα παιδια στους 14 μηνες εχουν στρωσει ξαναστεναχωριεμαι γι αυτο προτιμω να μην μπαινω...

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Θα ήθελα κι εγώ να πω στη mariapap82 ότι πέρασα δύσκολα, ο μικρός μου μέχρι τον 8ο μήνα ξυπνούσε ανά μία ώρα κάθε νύχτα σχεδόν! Τον θήλασα μέχρι 5,5 μηνών και για ιατρικούς λόγους σταματησα απότομα. Τη μια μέρα ήπιε γάλα δικό μου και την επόμενη ξένο. Πώς έγινε; Τον θήλασα τελευταία φορά πρωί και μετά τίποτα. Όταν ξαναπείνασε, του δοκίμασε η μητέρα μου ξένο, δεν το ήθελε. Ε, έφαγε από το πρωί στις 6 το απόγευμα 30 γρ. ξένο. Αυτό την πρώτη μέρα. Σιγά σιγά μεγάλωσαν οι ποσότητες κι έφτασε τα 200-240 γρ. Βέβαια, αυτό έγινε πριν μπει στις στέρεες τροφές. Σκέψου, όμως, δεν έκλαψε, παρόλο που πεινούσε, κοιμήθηκε, ξύπνησε, ζήτησε γάλα, γκρίνιαξε, αλλά δεν έκλαιγε σπαρακτικά όπως περίμενα ότι θα έκανε! Αυτή είναι η δικιά μου εμπειρία κι αν κάτι εκτίμησα στους πρώτους μηνες της ζωής του είναι ο ύπνος. Δεν περιγράφεται η συνεχόμενη αυπνία, κάθε μία ώρα, μήνες ολόκληρους... Ούτε στο χειρότερο εχθρό μου δεν το εύχομαι!

ελα βρε μαρια, τι μειονεκτικα κ βλακειες, πλακα μας κανεις;:tongue: η πεζη κατεχει βραβειο ηρωιδας μανας στο θεμα φαγητου, πατα μια τυχαια σελιδα κ θα καταλαβεις!:rolleyes:

οσο για το θηλασμο, αν θες να αποθηλασεις ΕΣΥ για δικους σου λογους, προσπαθησε το ηπια, αντικαθιστωντας θηλασμους...με κουβεντα κτλ και φυσικα ρωτωντας συμβουλο θηλασμου η διαβαζοντας στο φορουμ ....

αν το κανεις για να φαει το παιδι, ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι θα διακινδυνεψεις περισσοτερο..τωρα ξερεις οτι παιρνει θρεπτικα συστατικα απο το γαλα σου συν τα αντισωματα. αν μετα πινει μονο αγελαδινο που λειτουργει ανταγωνιστικα με τον σιδηρο; αν σου κανει αλλεργια;

υπαρχουν παιδια που δεν θελουν να φανε, τι να κανουμε. ειτε θηλαζουν ειτε πινουν ξενο.

επειδη δεν μπορω ομως να σου δωσω καμια συμβουλη, γιατι ενδεχεται να διακινδυνεψει ο θηλασμος σας αν μειωθει, ή/και γιατι ενδεχεται να διακινδυνεψει η υγεια του παιδιου αν δεν παιρνει τα απαραιτητα συστατικα απο αλλες τροφες, θα ελεγα, εκτος απο γνωμη παιδιατρου, που ειναι αναγκαια και σεβαστη, να παρεις γνωμη απο συμβουλο θηλασμου http://www.thilasmos.net/lll.html . στο φορουμ επισης θα δεις ποσο καλυπτει ο θηλασμος (διατροφικα) κατα το 2ο χρονο του παιδιου, σε αντιστοιχο θεμα.

τα παιδια μας εχουν αναγκη απο φρουτα (ωμα), λαχανικα (και ωμα), κρεας (κοτοπουλο, μοσχαρι...) σε αυτη τη φαση της αναπτυξης τους.

παντως, δες το λιγο το θεμα :ειτε ο μικρος θα θηλαζει ανα μια ωρα, ειτε καθολου ; ρωταω γιατι μου κανει εντυπωση που πας στο αλλο ακρο...:)

απο κιλα ειναι σουπερ, μην το συζητας..για πες μας επισης πως προσπαθεις να τον ταισεις μπας κ σου δωσουμε καμια καλη ιδεα (τροπους, συνταγες κτλ!)

η δικια μου θηλαζει επισης 6-7 φορες τρωει 3 φορες (φρουτα, φαγητο, κρεμα με βρωμη , κεχρι, αβοκαντο κτλ κτλ) και 2 σνακ την ημερα.

με φωναζει ο συζυγος θα τα ξαναπουμε αργοτερα !!:tongue:

Κοριτσια μου συμφωνω απολυτα με αυτα που εχετε γραψει, daf και neamanoula με καλυψατε. Εμεις εξακολουθουμε να μην τρωμε φαγητο, απλα εχω σταματησει να αγχωνομαι πλεον. Προσπαθω να του δινω φρουτα ολοκληρα πχ κερασια, ροδακινο κ.λ.π. και απο οτι φαινεται τα τρωει προς το παρον. Το πρωι θα του κανω κανα τοστακι να φαει, το μεσημερι αν δεν φαει (που συνηθως ΔΕΝ ) του δινω γαλα επειτα απο ωρα και το απογευμα κρεμουλα και μετα τα φρουτακια. Δεν μπορω να πιεζομαι αλλο, ουτε να μαλωνω καθε μερα ολη μερα για το φαγητο. Με κουρασε απιστευτα αυτη η κατασταση και ετσι πλεον περναμε ησυχα την ημερα μας, Απλα σκεφτομαι οτι καποια στιγμη θα φαει πού θα παει??? Επισης και με τον υπνο δεν ειμαστε σουπερ ανετοι, βεβαια κοιμαται αρκετα δεν εχω παραπονο αλλα δεν ειναι και μεγαλος φαν του αθληματος, καθε φορα τον κοιμιζω με κλαμματα αλλα παραδινεται στο τελος.

Επομενως Μαρια μου το μονο σιγουρο ειναι οτι μειονεκτικα δεν υπαρχει λογος να αισθανομαστε, το καθε παιδι εχει τις ιδιαιτεροτητες του, σπανια βρισκεις πολυ βολικα παιδια και οι μανουλες τους ειναι οντως τυχερες. Εμας απλα μας παιδευουν λιγακι περισσοτερο. Οπως λεει και η φιλη μου ΝΕΑΜΑΝΟΥΛΑ οταν θα μεγαλωσουν θα φανε καψονι φουλ!!!!:tongue::tongue::tongue:

Σας αφηνω...φιλακια πολλα και καληνυχτα!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

O γολγοθας της μανας... Αχ κοπελες μου θα μεγαλώσουν που θα πάει??? Αν και οσο χάνει η Ανδριελα το μπεμπεκίστικο και γίνεται παιδάκι σιγά σιγά μου λείπει .. Βλεπω μωρακια στο παρκο και μου ρχεται να ορμηξω,.. Ειναι νορμαλ?? Μηπως θελω κι αλλο παιδί??? Μμμμμμ περναν τα χρόνια ρε γμτ μετα που θα θελω δεν θα μπορώ...

Κατα τα αλλα σας διάβαζα αλλα που χρόνος να σας γραψω??? Η μικρή έχει πνιγεί στην μύξα ... Το τι ορος παιζει καθε μερα δεν περιγράφεται. Χθες βραδυ ξύπνησε καμια 10αριά φορές και δεν άντεξα τις έριξα λίγο οτριβιν για παιδιά κι ετσι καταφερε και κοιμήθηκε Σημερα κοιμήθηκε 11 και....

Σερνομαι στη δουλειά , σερνομαι στο σπίτι κι εχω και τα μαθηματα οδήγησης που με αγχωνουν επιτελους να τελειωσω να ησυχάσω. Δεν θελω να λαδωσω όμως βρε κορίτσια και θα κανω οσα χρειάζεται μαθηματα μεχρι να μάθω.

ΠΟυ θα βρω κουράγιο να ανταπεξελθω σε ολα αυτα δεν ξέρω. Στην δουλεια ξεκιναω τα 7ωρα πλεον και το καλύτερο ?? Μου ζηταν να τους κανω ενα απόγευμα την βδομαδα. Τι τους παρακαλεσα, τι τους εξήγησα τα τρελά ωράρια του συζυγου εκεινοι επιμένουν Στην τελική μου είπαν αν δεν μπορεις να κάνεις απογέυματα να ερχεσαι Σαββατα:shock:.

Η κοπέλα δεν μπορει απογευμα να την κρατά την μικρή και μενει και στον Πειραια κι ερχεται με τη συγκοινωνια καθε μερα Ηράκλειο. Οι Αθηναιες καταλαβαινουν για τι απόσταση μιλάμε ... Και συν ολα αυτα να εχουν πέσει κι ολα πανω μου , ψωνια σουπερ μαρκετ λαικες , λογαριασμοι κλπ. Σαν το γαιδουρι φορτώνομαι μερα παρα μέρα κι εχω και την μικρη στο καροτσι να με ακολουθει σε ολα αυτα . Και μετα να μην την πας και στο παρκο να παιξει κι αυτο το καημενο λιγακι?? Και δωστου κυνηγημα και στο παρκο να μην πεσει να μην την χτυπήσει κανα άλλο παιδάκι να μην βαλει κανα χαλίκι στο στομα..... Θα μαστε ετσι για να κανα 2 μηνες τουλαχιστον εως οτου μπορεσει να κουλαρει λίγο με την δουλεια του ο σύζυγος . Μεχρι τοτε υπομονη που θα πανε θα περάσουν. Το πολύ πολύ να χασω κανα κιλό ακόμα και να γίνω και πιο λεπτη απο οτι ημουν πριν την εγκυμοσύνη.....

κωνσταντια εσυ πως τα καταφερνεις μόνη σου χωρις τον ΄σύζυγο ? Εχεις την μαμά σου??? Μπου χου χου θελω κι εγω τη μαμα μου....

Μπραβο σε οποια αντεξε και διαβασε ολοκληρο το κατεβατο μιρλας και γρινιας....Παω να την πεσω εχω αισιως 6 ωρες ύπνο....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

τι λες βρε μαριγια, τι πακετο ειναι αυτο βρε παιδι μου!!!σ$@τ@ στα μουτρα τους που σε θελουν κ σαββατα που ζουμε ρε παιδια, τριτοκοσμικη χωρα μπλιαξ μπλιαααααξ!!!!!!!:evil:

και τι θα κανεις ομως;ποιος θα κραταει τη μικρη;

περαστικουλια για τις μυξες αν κ για δοντι μου κανει...:rolleyes:

εμενα αν κ μου φαινονται γλυκουλια τα μωρακια, αν κ βλεπω τις φωτο της κ ξετρελαινομαι με τη φατσουλα της δεν μου λειπει ακριβως το μπεμπε λουκ!μου αρεσει που γινεται κοριτσακι , γινεται ολο κ πιο ομορφη η μικρη μου νεραιδουλα και δεν την χορταινω! (κουκουβαααααααααααα)

σημερα ηρθε η κωνσταντια σπιτι με τον βαγγελακο!!τον οποιο η ερατω βρηκε ησυχουλη και μια του μουγκριζε μια του κολλαγε!μου ελεγε κ εκεινη τα της μεταθεσης, μα τι βλακειες ειναι αυτες, να μην αφηνουν μια οικογενεια να ειναι μαζι ρε παιδια.....ελεοςςςςςς!!!

αχ τα πηρα παλι τωρα !

και για να ηρεμησω να σας πω οτι σημερα πηρε η ερατω το πρωτο της ποδηλατακι!δωρο απο το θειο μου!ειναι πολυ σουπερ ντουπερ αλλα.....που θα την πηγαινω τωρα να κανει ποδηλατο;ιδου το ερωτημα!μας βλεπω να το βαζουμε στο αυτοκινητο κ να φευγουμε καθε σκ για ανετους χωρους!δεν παλευεται! (παλι γκρινια!δεν την αποφευγω σημερα, σορι!)

Καλησπέρα! :)

Πάλι ξενύχτι και απόψε.. Ξυπνάει κάθε λίγο και κλαίει :| Μάλλον δόντια λέω..

Το απόγευμα καυγάδισαμε με τη μεγάλη μου κόρη :( Στα καλά καθούμενα ακούω ένα χαστούκι να σκάει στο διπλανό δωμάτιο που παίζαν μαζί με τη μικρή.. Το μικρούλι μου ξαφνιάστηκε και μετά εβαλε τα κλάματα. Ακολούθησε ένας μικρός χαμός. Τελευταία όλο και περισότερο προβληματίζομαι καθώς έχουμε καυγάδες στο σπίτι με τα παιδιά. Η μεγάλη ζηλεύει και δεν ξέρω πως να το χειριστώ καλύτερα. Παίρνω το μέρος της μικρής ως πιο αδύνατης και η μεγάλη της επιτίθεται χειρότερα. Δύσκολα με τα δύο παιδιά.

Katerina s ... δεν έχω λόγια.. όλο και πιο συχνά ακούω τέτοια φαινόμενα.. παίζουν παιχνίδια πάντως οι εταιρείες λόγω κρίσης. Μπορεί σε λίγο καιρόνα είναι ολα οκ. Στο νονό της Πενυς μου ιδιωτική εταιρία τους ανακοίνωσε περικοπές στα δώρα και επιδόματα αλλά δημόσιο. Η άλλη μου κουμπάρα μπορείνα χάσει την δουλειά της και έχει παιδί που ξεκινάει τις σπουδές του. Εμείς ως ελεύθεροι επαγγελματίες αν όλοι οι παραπάνω δεν πάνε καλά είμαστε μαζί τους για το γκρεμό..

ΠΕΖΗ μου ακόμα αυτός ο παλιοΝικολίνος σου με το φαγητό του;;:tongue: Η μικρή μου πήρε επάνω της και άρχισε να τρώει. Υπομονή καλύτερα που δεν αγχώνεσαι πια!! Φιλάκια πολλά!!

καλημέρα μανούλες!τι κάνετε?

καλέ πολύ γκρίνια διάβασα γιατί?λέτε να φταίει η πανσέληνος?

κορίτσια εγώ το έχω φιλοσοφήσει το θέμα!είμαι βέβαια και αυστηρή της ελλάτωσα της μικρής γέυμα γεύμα τον θηλασμό και ξεκίνησα από αυτούς της ημέρας!στην αρχή δεν ετρωγε έμενε νηστηκιά αλλά στο τέλος βρήκαμε πράγματα που της αρέσουν και τα προτιμάμε όπως τοστ με τυράκι, κρέμα κουάκερ, ρυζογκοφρέτες, μακαρόνια με κιμά και γεμιστά!στο σπίτι με αυτά τη βγάζει!ευτηχώς στον παιδικό βλέπει τα άλλα παιδάκια και τρώει!αλλά γενικώς αν αποφασίσω κάτι τέλος δεν πα να κλαίει δεν θα της περάσει!έχω υπομονή στο κλάμα και η μικρή το έχει καταλάβει και δεν με πιέζει πολύ!όσο για τον ύπνο από την αρχή το είχα πάρει αλλιώς έλεγα ότι παλιά πως μπορούσα και έβγαινα 3-4 φορές την εβδομάδα και ξενύχταγα και μετά δουλειά?οκ νυστάζω αλλά τι να κάνουμε μέσα στη ζωή είναι και αυτό!

αχχχ θα περάσουν τα χρόνια και θα λέμε παιδί μου μην τρως άλλο ή ξύπνα να πας σχολείο άργησες!ειλικρινά για τις γκρινιάρες της παρέας μας κορίτσια αφού δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς διασκεδάστε το!εμένα όταν με ξενυχτάει η μικρή λέω ωραία ώρα για παιχνίδι με το παιδί μου οι δυό μας!(είναι και οι τύψεις της εργαζόμενης μητέρας!)

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημερα σημερα δεν εχω κοιμηθει ουτε 4 ωρες επεσε στις 9 και αφου ξυπνησε 5-6 φορες αποφασισε να σηκωθει απο τις 4:30 :evil:

Και να φανταστειτε οτι χθες "εφαγε" και βραδυνο και ειχα ελπιδες για καλυτερο υπνο....σκατα

Με το θηλασμο κοριτσια ειναι στο παιδι δεν το δεχομαι αυτο που μου λενε οτι ειναι σε μενα...Ο χαρης ΣΠΑΡΑΖΕΙ αν λιγο του κανω τη δυσκολη οποιος το δει αυτο τοτε καταλαβαινει αλλιως δεν με πιστευουνε. Κι η μανα μου που μου λεγε οτι τον κακομαθαινω και οτι πρεπει να το κοψω οταν τον ειδε να σπαραζει φρικαρε μου και δεν ξαναειπε τιποτα!

Το προγραμμα μας (αν και δεν υπαρχει προγραμμα) τωρα που τον αφηνω στην μαμα μου ειναι το εξης:

το πρωι τον θηλαζω γυρω στις 6:30 τον πηγαινω στη μαμα στις 8:30 προσπαθει να δωσει φρεσκο ισως πιει 50ml μετα προσπαθει φρουτο δεν θα φαει καθολου εκτος απο κατι αναλαμπες που τρωει κομματακια μπανανας και ισως φαει το ενα τριτο της

μετα μπορει να κοιμηθει, μεσημεριανο θα φαει 7-8 κουταλιες (μοσχαρι, λαχανικα, ζυμαρικο)

και μετα ισως φαει γυρω στις 3 μισο γιαουρτι αλλα μπορει και καθολου και με περιμενει στις 4 να μου ορμηξει! Τον θηλαζω, στις 5:30 θα του δωσω γιαουρτι και θα το φαει ΟΛΟ και στις 8 προσπαθω για βραδυνο (χθες εφαγε λιγο κοτοπουλο) και δινω και φρεσκο οπου θα πιει 30ml. Μετα θηλασμος στις 9 μπας και κοιμηθει συνηθως δεν κοιμαται με ξεγελαει οποτε κατα τις 10-11 ξαναθηλασμος για υπνο.

Συγνωμη αν σας ζαλισα.

Χθες μετα την κουβεντα μας ειπα να προσπαθησω να μην θηλασω το απογευμα τον ξεγελασα στην αρχη με ψωμι, τρωει ξεχνιεται για 5 λεπτα και ξαναζηταει τον βουταω τον βγαζω βολτα γυρισαμε μετα απο μιση ωρα και παλι ζητησε στηθος παταει και ενα κλαμα λες και τον σφαζουνε πρεπει να τον ακουσε ολη η πολυκατοικια και δεν αντεξα τον θηλασα :roll:

Αληθεια το λεω και το πιστευω το παιδι θα παει φανταρος κι εγω ακομα θα θηλαζω!

Διαφημίσεις

μαρία μου τα παιδιά να ξέρεις είναι οι μεγαλύτεροι εκμεταλλευτές!έχει βρει το κουμπί σου και το πατάει κάθε φορά!

έννοείτε ότι αν το παιδί είναι λίγο δύσκολο θα δυσκολευτείς σε όλα τα θέματα. τι θα κάνει δηλαδή όταν θα πρέπει να του κόψεις την πιπίλα ή όταν θα πρέπει να του κόψεις την πάνα? να ξέρεις ότι κανένα παιδί δεν έπαθε τίποτα από το κλάμα. ξέρω δεν υπάρχει χειρότερο από το να βλέπεις το παιδί σου να σπαράζει στο κλάμα και εγώ στην αρχή δεν το άντεχα το άντεξαν όμως οι δασκάλες της και μου την έστρωσαν πολύ και μου το είπαν κιόλας ότι θα την μάθουμε να κοιμάτε μόνη της όπως όλα τα παιδάκια και έτσι είναι το σωστό αλλά θα κλάψει!αφού την άκουγαν χειμώνα στο διπλανό κτίριο!!!!πρέπει να αρχίσεις τον αποθηλασμό όταν θα είσαι ψυχολογικά έτοιμη να αντέξεις και το καλύτερο είναι να μην είσαι εκεί γιατί αν σε βλέπει θα ζητάει!αντέχει η μαμά σου?άστον ή στον άντρα σου!γενικώς τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία προσαρμόζονται πιο εύκολα από ότι νομίζουμε!ελπίζω να σε βοήθησα λίγο αλλά μην αγχώνεσαι όλα θα γίνουν όταν πρέπει και όπως πρέπει!αν ο γιος σου δεν είναι έτοιμος αφού δεν έχετε πρόβλημα βάρους προσπάθησε να συνεχίσεις όσο αντέξεις αλλα αν δεν μπορείς κόψτο χωρίς τύψεις χωρίς τίποτα!ειναι θέμα δυο 24ώρων!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Να σου πω july μου εχω εναποθεσει πολλες ελπιδες στον παιδικο που θα παει τον σεπτεμβριο! Μακαρι να τον στρωσουν εκει! Τον πατερα του δεν τον θελει καθολου τον διωχνει, με τη μαμα μου κατι παει να γινει προσπαθει να τον κοιμησει μονο του στο παρκοκρεβατο αλλα ζοριζεται παρα πολυ... ειδομεν....δεν επιχειρω να αποθηλασω ακομα ειμαι κουρελι απο την αυπνια δεν αντεχω κλαματα.....

ευχαριστω παντως για το χρονο σας

τι θα κάνει δηλαδή όταν θα πρέπει να του κόψεις την πιπίλα ή όταν θα πρέπει να του κόψεις την πάνα? !

παρεπιπτοντως ο χαρης κανει ανετα κακακια στο γιογιο και δεν εχει παρει ποτε πιπιλα

κάνει κακάκια στο γιογιό και δεν πήρε πιπίλα?μια χαρά ο χάρης μπράβο!σκεφτόμουν και εγώ να της πάρω γιογιο γιατί κάθε φορά που πάω τουαλέτα με ακολουθεί και κάνει τσιτσιτσιτσι επομένως να την βάζω να κάθετε για αρχή να μαθαίνει!την δευτέρα που είναι pay day θα πάω να της πάρω!

πάντως ειλικρινά κοίτα να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς και τον θηλασμό μην τον σταματάς!κάπου είχα διαβάσει ότι όταν τα παιδιά είναι έτοιμα αποθηλάζουν μόνα τους χωρίς καταπίεση!ούτως ή άλλως είστε μια χαρά στις καμπύλες και δεν υπάρχει καλύτερο γάλα από το μητρικό!

εμένα η δικιά μου πάει παιδικό από τον νοέμβριο και ΄τώρα προσπαθώ να αποθηλάσω!σε πληροφορώ παρόλο που είναι η μικρότερη με τα λιγότερα εμβόλια είναι και η μοναδική με τις λιγότερες απουσίες!επομένως δες το έτσι!ο θηλασμός είναι το "φαρμακάκι της υγείας" για τα παιδιά μας!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...